Wesley Fofana Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi anu Teu Ditambahkeun

Wesley Fofana Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi anu Teu Ditambahkeun

Biografi Wesley Fofana kami ngawartoskeun anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Worth Net, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi.

Singkatna, urang aya di dieu, mangrupikeun paparan lengkep carita hirupna. Urang mimitian ti jaman mimiti nepi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngahudangkeun napsu anjeun, ieu mangrupikeun ringkesan gambar Wesley Fofana's Bio na.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan maca intuitifna pikeun kaulinan sareng kamampuan pikeun ngaduga jalan payunna lawan. Nanging, ngan sakedik jalmi anu parantos maca carita ngeunaan mimiti na. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Wesley Fofana: 

Pikeun ngamimitian biografi, anjeunna ngagaduhan julukan 'Batuna.'Wesley Fofana lahir dina dinten 17 Désémber 2000 di kota Marseille, Perancis beulah kidul. Anu Maén Bal Perancis sumping ka dunya salaku anak ka 4 tina 6 murangkalih, lahir tina union antara kolotna.

Wesley Fofana Ngembang Taun:

Naha anjeun terang yén budak urang ageung di kota kalahiranna salaku kipas Marseille? Kota palabuan kidul mangrupikeun tempat Stade Velodrome sareng murangkalih anu tumuh di dinya ngan ukur hiji najong janten peminat sepakbola.

Latar Kulawarga Wesley Fofana:

Ayeuna pikeun sababaraha peringatan spoiler, carita budak leutik anu bek sareng janten kaéndahan moal aya carita beunghar. Maka, kulawarga Wesley Fofana paling parah - warga kelas menengah. Ti saprak mimiti, Fofana parantos janten maén bal pikeun markisa na sanés kauntungan kauangan.

Asal Kulawarga Wesley Fofana:

'The Rock' mangrupikeun warga Perancis, henteu aya sengketa ngeunaan éta. Nanging, populasi anu kapilih di Afrika Kulon, khususna anu cicing di Basisir Gading, ngahaneutkeun kanyataan yén anjeunna mangrupikeun salah sahiji pendudukna. Leres, anjeun maca leres, salah sahiji atanapi duanana kolot Wesley Fofana ngagaduhan akar kulawarga Ivorian. Ku alatan éta, anjeunna asli Marseille kalayan akar Afrika.

Ogé pikeun dicatet, sababaraha anggota kulawargana ngagaduhan warisan Malian salaku anjeunna wiki halaman nembé dikonfirmasi.

Kumaha Sepak Bola Karir Mimitian pikeun Wesley Fofana:

Nyarioskeun kumaha urang Perancis ngamimitian perjalanan di maén bal, anjeunna yuswa 6 taun nalika anjeunna mimiti maén bal kalapa sareng sisi liga anu langkung handap. Éta kalebet Repos Vitrolles, Bassin Minier, Pennes Mirabeau sareng Bel Air (dina urutan éta). Katingali poto budak leutik anu jarang aya dina bek nalika dinten dini dina maén bal kalapa.

Wesley Fofana Taun Awal dina Sepak Bola Karir: 

Pikaresepeun dicatet yén jenius sepakbola anu dilahirkeun Marseille ngahargaan waktosna di Bel Air di luhur sadaya klub anu sanésna ngagaduhan karir mimiti na. Numutkeun ka anjeunna:

"Posisi maén awal kuring di Bel Air mangrupikeun peran maju. Nalika kuring atos ningali, aranjeunna nyarupaan kuring Didier Drogba kusabab jabatanana, kulawarga kulawarga urang Ivani sareng rambut panjang.

Klub ieu kasohor pisan ku barudak ngora. Ieu masihan kuring émutan pangsaéna di taun mimiti kuring dina maén bal. "

Wesley Fofana Biografi - Jalan Ka Fame Carita:

Nalika bek anu bertunas janten bagian tina sistem nonoman Saint-Étienne di 2015, anjeunna ngarepkeun yén kleub bakal ngabantosan anjeunna janten bénténg.

Salaku tambahan, anjeunna ngagaduhan mentor di klub sapertos Pierre-Emerick Aubameyang anu ngilhamkeun anjeunna. Janten, naékna Fofana ngalangkungan jajaran éta mulus, puncakna dina debut profesionalna pikeun klub dina Méi 2019. Tingali saha anu naék dina jajaran Greens tanpa repot.

Dina April 2020, umur 19 taun anu bahagia nandatanganan kontrak sareng klub anu bakal ningali anjeunna tetep aya di aranjeunna dina 2024. Kulawarga Wesley ngagungkeun pamindahan éta. Nanging, kajadian sababaraha bulan ka hareup ngajantenkeun anjeunna ragu upami anjeunna bakal cicing di hiji klub Ligue dugi ka 2024. Dina kecap na;

"Fans janten nyiksa, nelepon kuring seueur nami anu teu tiasa dicirikeun kalebet" pengkhianat "sareng" tentara bayaran "kusabab laporan anu ngahubungkeun kuring ka transfer ka Kota Leicester.

Malah matak pikasieuneun ogé aranjeunna ngahujanan ka bapak, indung sareng adi, ”saur ka wartawan.

Wesley Fofana Biografi - Carita Sukses:

Dendam pribumi Marseille sareng greens ngajantenkeun anjeunna ngarangkul pindah ka Stadion King Power dimana anjeunna ngarepkeun nguatkeun pertahanan Leicester City anu janten lemah saprak kaluarna Harry Maguire.

Tingali kumaha anjeunna ngamimitian sareng kumaha anjeunna maju
Tingali kumaha anjeunna ngamimitian sareng kumaha anjeunna maju.

Di lifebogger, urang ngartos yén Fofana nuju maju di Liga Utama mangrupikeun léngkah anu saé pikeun arah anu leres. Anjeunna ngora ambisius sareng seueur anu kedah dibuktikeun. Sedengkeun urang ngarepkeun anjeunna ogé dina usahana. Deui, kedah urang nginjeum kecap Chris Morgan dina Shawshank Redemption yén:

"Jalma moal tiasa nempatkeun sababaraha manuk kana kurung. Bulu maraneh ngan ukur caang teuing. Sareng nalika aranjeunna ngapung, bagian anjeun anu terang yén éta mangrupikeun dosa pikeun ngonci aranjeunna kabagjaan. "

Nunjukkeun West Ham naon anu aranjeunna leungit dina tampilan Oktober 2020 ngalawan Arsenal, Fofana peryogi sadayana waktos maén anu tiasa didinya. Kukituna, Brendan Saduy kedah ngaleungitkeun sagala pamikiran pikeun ngadamel bangku haneut haneut sabab éta moal janten kapentingan anu hadé pikeun Rubah.

Saha Wesley Fofana Girlfriend?

Liga Premier resep bakat Perancis, henteu ragu ngeunaan éta. Dina cara nu sami, pengikut liga parantos damel karir tina mendakan kabogoh atanapi gandengan pamaén bal anu ngahiji perdaganganna dina maén bal Inggris.

Saha anjeunna kencan?
Saha anjeunna kencan?

Maka, henteu heran yén "wag-hunt" pikeun mendakan kabogoh Wesley Fofana parantos dimimitian. Dina yuswa 19 taun, Fofana teu gaduh kabogoh sapertos réncang timna Saint Etienne William Saliba. Anjeunna rada resep ngamankeun tempat pikeun dirina di Leicester salaku dékade bal-balan luhur seuri ka anjeunna.

Kahirupan Kulawarga Wesley Fofana:

Unggal jenius maén bal ngagaduhan sakumpulan jalma anu khusus anu aranjeunna tarik kaluar, lengket, bug kaluar, pop kaluar, hop out, bal sareng nunjukkeun. Ieu henteu paduli béda antara aranjeunna, naek atanapi turun, leres atanapi salah. Aranjeunna kulawarga! Di dieu, kami masihan anjeun kanyataan ngeunaan Wesley Fofana kolot sareng duduluran. Ogé, kami bakal ngajelaskeun fakta ngeunaan duduluran sareng baraya na.

Ngeunaan Kolot Wesley Fofana:

Bek masih acan lengkep nganyahokeun indung sareng bapakna. Nanging, anjeunna kedah masihan terang kana dukungan anu dipikagaduh ku aranjeunna ku ngungkabkeun yén aranjeunna senang sareng kaputusan anu diperyogikeun pikeun kamajuan karir sareng kaséhatan méntal. Jaga jari-jari anjeun meuntas nalika urang caket kana mendakan kolotna Wesley Fofana kalayan unggal wawancara anu parantos anjeunna pasihkeun.

Ngeunaan Duduluran Wesley Fofana sareng Baraya:

Sapertos anu urang sebatkeun tadi, Fofana mangrupikeun ka 4 tina 6 murangkalih anu lahir ka indung sareng bapakna. Teu acan aya sebutan nominal saha duduluranna. Nya kitu, rékaman karuhunna teu aya di alam maya. Utamana jalma-jalma ti nini-nini indung bapa na. Boh anjeunna ogé ngungkabkeun saha pamanna, bibi, dulur-dulur na.

Wesley Fofana captions this photo - baraya
Wesley Fofana captions this photo - “Baraya.”

Kahirupan Pribadi Wesley Fofana: 

Aya deui anu 'The Rock' tibatan striker anu nguciwakeun sareng mendominasi duél Aerial. Di luar olahraga, anjeunna nyerang jalma salaku gumbira anu bahagia sareng imut anu sampurna pikeun unggal kasempetan.

Hirupna henteu kakurangan tina rasa senang anu dibéntangan ku béntang-bintang soccer nalika liburan. Salaku tambahan, cinta Fofana pikeun nyandak poto caket kolam renang. Éta nunjukkeun yén anjeunna ngagaduhan hal pikeun pésta kolam renang. Akhirna, anjeunna resep maén pidéo nalika di jero rohangan, diantara kagiatan sanés anu ngawangun minat sareng hobi na.

Anjeunna kedah saé pisan maén video games.
Anjeunna kedah saé pisan maén video games.

Gaya hirup Wesley Fofana:

Neruskeun kana diskusi faktual ngeunaan kumaha "batu" anu nyéépkeun sareng nyéépkeun artosna, lalaki Perancis éta henteu tiasa dibantah ngojay dina kabeungharan. Sanaos artos Fofana aya dina paninjauan nalika nyerat bio ieu - sigana sakitar sajuta pon. Kami ngartos yén gaji taunanna di Saint Etienne ditambah ku dukungan sareng sponsor tiasa ngajantenkeun anjeunna hirup gaya hirup mewah.

Kalayan ngalihna anyar ka Liga Utama, fans ukur tiasa ngabayangkeun sabaraha kali penghasilan na parantos ningkat. Naha parantos dua kali, tilu kali, atanapi opat kali? Naha Fofana masih kénéh lalayaran dina mobil mewah anu naék di Perancis?

Ogé, sabaraha mahalna imah / apartemen anu ayeuna anjeunna dumuk di Inggris dibandingkeun sareng anu tiheula? Waktos bakal nyebatkeun. Hiji hal anu pasti, anu Bek pasti terang kumaha pakéan ogé ditambah ngagaduhan pilihan mobil anu pangsaéna.

Éta perjalanan anu mahal upami anjeun naros ka kami.
Éta perjalanan anu mahal upami anjeun naros ka kami.

Fakta ngeunaan Wesley Fofana:

Pikeun ngabungkus tulisan anu inpormatip ieu dina carita budak leutik sareng biografi, didieu aya bebeneran Anu Henteu Masihan ngeunaan anjeunna.

kanyataan #1 - Gaji Saint-Etienne Goréng sareng Panghasilan Per Detik:

Dina waktos anjeunna ngagabung ka klub di 2015, Fofana ngasilkeun sakedik £ 870 per minggu. Di Leicester, anjeunna kedah ngasilkeun sakitar 50,000 pon atanapi langkung.

KEJOHANAN / JABATANPenghasilan di EUROS (€)
Per Taun€ 1,041,600
per Bulan€ 86.800
Per Minggu€ 20,000
Per Poé€ 2,857
Per Jam€ 119
Per Menit€ 1.98
Per Detik€ 0.03

sanajan, SoFifa (dina waktos nyerat) nempatkeun gajih na € 20K. Kalayan ieu, kami parantos payun ngitung penghasilanana per detik (statistik Oktober 2020).

Kusabab anjeun mimiti ningali Wesley Fofana'S Bio, ieu anu dia hasilkeun…

€ 0

kanyataan #2 - Agama:

Kami yakin tiasa ngalaporkeun yén Wesley Fofana yakin ayana mahluk anu paling luhur. Siga Amad Diallo (sasama lanceuk sareng pamaén bal ti Pantai Gading), anjeunna ngagem agama Islam. Forfana kantos angkat ka gagang Instagram na pikeun miharep dulur-dulurna Muslim "EID Mubarak".

Naha anjeun tiasa ningal anjeunna diantara dulur-dulurna muslim
Naha anjeun tiasa ningal anjeunna diantara dulur-dulurna Muslim?

kanyataan #3 - Peunteun FIFA 2020:

Aya sababaraha hal Fofana henteu bangga dina maén bal. Salah sahijina nyaéta rating FIFA na ayeuna. Kartu na ngagaduhan peunteun umum 71 poin, dua poin di handap ieu Axel Tuanzebe.

Ieu ngajantenkeun seueur anu heran naha Leicester merjuangkeun pisan pikeun menangkeunana. Sarua jeung Ryan Brewster, urang yakin yén bek bakal pura-pura henteu ngaku ayana rating sapertos dugi ka 80 sareng ka luhur.

Peunteunana goréng teuing, goréng teuing sareng henteu mereun.
Peunteunana goréng teuing, goréng teuing sareng henteu mereun.

kanyataan #4 - Ngeunaan landihan na:

Julukan Fofana nyaéta “batu”. Média Perancis L'Equipe anu masihan anjeunna nick salaku pangakuan kana kamampuan luar biasa na pikeun nolak tekanan, nyésakeun oposisi kalayan henteu jalan.

Catetan End:

Hatur nuhun pikeun maca tulisan anu pikaresepeun tapi faktual ieu dina carita budak leutik Wesley Fofana sareng biografi. Tanpa loba mamang, Penandatanganan kota Leicester ti St Etienne Defender pasti bakal lunas.

Kami arepkeun Bio Wesley Fofana ieu parantos ngailhaman anjeun pikeun salawasna ngajauhan tina kajadian sareng kaayaan anu tiasa mangaruhan kaséhatan méntal anjeun sareng kabahagiaan. Fofana nunjukkeun yén ku ngarencanakeun pindah ti Saint Etienne saatos penggemar janten henteu hormat ka anjeunna sareng kulawargana.

Urang ayeuna kedah muji kolot sareng kulawarga Wesley Fofana pikeun ngadorong anjeunna nyandak kaputusan anu pas pikeun karaharjaan koléktif sareng kabahagiaan. Di lifebogger, urang ngaraos resep sareng bangga dina nyayogikeun carita budak leutik sareng fakta biografi béntang maén bal kalayan cara anu paling pikaresepeun, adil sareng saimbang.

Naha anjeun ningali naon waé anu henteu saé dina nyerat ieu? Punten tinggalkeun koméntar di handap atanapi ngahubungi kami. Upami teu kitu, bejakeun ka kami naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan pamaén bal dina bagian koméntar.

Wiki:

Nami lengkepWesley Fofana
nickname"Batu"
Tanggal lahir17 dinten Désémber 2000
Tempat kalahiranKota Marseille di Perancis
maén PosisiBek
kolotN / A
DuduluranN / A
kabogohN / A
barudakN / A
hobiLiburan, ngojay sareng maénkeun pidéo video.
zodiakSagittarius
Worth netN / A
bayaran£ 45,240
luhur6 Suku, 3 inci

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar