Christian Pulisic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2106
Christian Pulisic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "Kaptén Amérika". Christian Pulisic budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun tukang kulawargana, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna téh salah sahiji pamaén soccer pangalusna AS geus kantos dihasilkeun. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Christian Pulisic urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan & kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Mate Christian Pulisic lahir dina dinten 18th September 1998 di Hershey di Pennsylvania, AS. Anjeunna ngalahir ka indungna Kelley Pulisic jeung ka bapana Tandaan Pulisic. Kadua kolotna nu olahraga pasangan anu dicoo soccer collegiate dina asih Mason Universitas George.

Ngeunaan Christian Pulisic Kolot - Tandaan na Kurnia

Young Pulisic tumuwuh nepi di Pennsylvania ngarasakeun parusahaan asih tina kadua kolotna barengan adi DeeDee sarta hambalan-lanceukna saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan. Pulisic dipikacinta keur Maen Bal salaku anak, hiji olahraga nu sumping alami manéhna tanpa keur curhat ka nyokot eta nepi salaku olahraga budak leutik. Kanyataanna, bapana Pulisic urang recalls yén anjeunna mimitina diusahakeun ngaganggu putrana ti maén bal dina urutan pikeun mastikeun yén kapentingan nu nak di olahraga éta tina atos na sorangan.

"Simkuring hampir kadorong anjeunna di arah séjén ti maénbal. Anjeunna teu dipaksa di manner nanaon. Kuring hayang mastikeun anjeunna nyieun kaputusan. Hal teu dianggo lamun nuju forcing latihan on kids. "

Catetan ngeunaan Tandaan Pulisic dina suku mimiti putrana di maén bal.

cinta nu maén bal prodigy urang keur maén bal nyandak hiji péngkolan luhur di 2005 lamun indungna Kurnia ieu ditawarkeun beasiswa gawé ka luar negeri dina program pertukaran pangajaran di Inggris keur sataun. ngembangkeun saw Pulisic gabung kolotna di departing pikeun nagara Inggris dimana anjeunna dimimitian Maen Bal kalapa.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

Kana datangna di Inggris, Pulisic sarta kolotna netep di Tackley, a, Desa sepi quaint anu sababaraha mil kaléreun Oxford. Bari di Tackey rama Pulisic urang wasted waktos aya dina enrolling nu 6 taun heubeul di setup nonoman of a kota Brackley, nu 18.0 mil (30 menit ngajalankeun) ti desa.

Pulisic di Brackley Town FC

Ieu di kota Brackley yén Pulisic miboga rasa kahijina maén bal kalapa pikeun sataun, maén iraha hiji kasempetan presents sorangan di sakola, méméh sakola, sanggeus sakola, kalayan timnya dina turnamén lokal, di weekends kalawan kolotna ogé di rupa-rupa taman tur playgrounds ka delight of kolotna.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan Ka Inohong

trio balik ka Amerika jeung nyandak nepi tinggal di Michigan handap ahir program pertukaran pangajaran indung Pulisic urang. Sanajan kitu, aya euweuh tungtungna pikeun gairah nu youngster urang salaku anjeunna ngajemput ti mana anjeunna antepkeun kiwari di Inggris ku maén keur Michigan Rush. Anjeunna kalawan klub pikeun sababaraha bulan saméméh kulawargana direlokasi deui kampung halaman na Pennsylvania.

periode ditandaan hiji waktos nu Pulisic kolotna dijieun karir bal putra maranéhanana ngeunaan utmost pentingna ku enrolling anjeunna di tim AS JABAR Development Akademi lokal, Pa klasik. Pulisic spent tujuh taun di bandung maén ngalawan kids yén éta jauh leuwih kolot ti dirina. Taun engké a Pulisic suksés bakal dicatet yén anjeunna ukur bisa ongkos ogé di Pa klasik ku willpower timer kapercayaan

"Kapan ieu mah sok pamuter pangleutikna, kuring teu bisa make kaahlian fisik kuring ... Kuring ngan tangtu kudu ngéléhkeun éta kalayan pikiran kuring".

Christian Pulisic di Pa klasik

Suffice ngomong, ieu di Pa klasik nu Pulisic neundeun pondasi Tret anu ciri tina gaya na maén.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek Pikeun Inohong

2014 éta hiji taun penting pikeun Pulisic anu rising béntang suri ieu nempo tur aman ku raksasa Jerman Borussia Dortmund. transisi na ti AS ka Éropa Nagara Jerman éta tanpa hitches owing kanyataan yén anjeunna mibanda citizenships tina AS jeung Kroasia (ogé di Éropa). Kiwari dimungkinkeun mana ogé hartosna kawarganagaraan EU ieu gampang diala kahadean tina akina Kroasia-dilahirkeun Na, mate, ti saha Pulisic narima ngaran tengah-Na.

Announcing move ti Pa klasik nepi Borussia Dortmund nu nak optimistis beamed kalawan kapercayaan sakumaha anjeunna dicatet yén anjeunna disiapkeun pikeun macul hiji dunya nu anyar;

"Kuring siap pikeun tantangan anyar ieu. Eta nu keur jalan jadi tangguh, tapi Jigana Abdi up for eta. "

Leres mun kecap na Pulisic geus dirékam sukses Heboh kantos saprak anjeunna meunang asup ka dortmund dina bulan Pebruari 2015 jeung dijieun debut pikeun klub salila na 2-0 meunang ngalawan Persib Ingolstadt dina 30th Januari 2016.

Ngeunaan Christian Pulisic Debut Pikeun dortmund

Anjeunna geus jadi jauh, ngembang ngaliwatan jajaran, ngoleksi gol na di sababaraha kasempetan janten bungsu pamuter Amérika mun offset tur nyetel rékaman. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Christian Pulisic naékna Inohong

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Kabogoh Christian Pulisic urang

Handap gugah youngster pikeun Kinérja, patarosan dina lip dulur urang geus ... Saha nya kabogoh Christian Pulisic urang atanapi wag ?. Aya denying kanyataan yen lemes-diucapkeun Amérika anu ngabogaan masa depan caang payun nyerang Ladies salaku hiji lalaki pikaresepeun. Sanajan kitu, Pulisic masih single sarta fokus kana ngalakukeun Karir ka jangkung henteu kabayang.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Pulisic ngabogaan kulawarga nu nyusun keur sayang naon anjeunna bisa sono ti teu gaduh kabogoh a. kami mawa Anjeun rinci ngeunaan olahraga asih kulawargana.

Ngeunaan Pulisic Bapa: Pulisic bapana Tandaan Pulisic lahir dina 20th September 1968. anjeunna dicoo soccer collegiate di George Mason Universitas antara 1986 mun 1989 ngarekam tilu puluh lima gol karir di appearances 73. Anjeunna dina waktu pos ieu palatih profésional di Pittsburgh Riverhounds. Tandaan babagi beungkeut husus kalayan putrana saha anjeunna terus mentor saacan tanggal.

Ngeunaan Pulisic ibu: KElly Pulisic teh awéwé nu teu ukur diangkat putra nya janten hiji Player luar biasa tapi diajarkeun anjeunna karakter Palajaran ngaliwatan JABAR, hiji olahraga manehna oge diputer di George Mason Universitas di 1980s. Ieu di UGM yén Aisyah patepung sarta mimiti hiji selingkuhan jeung bapana Pulisic urang, Tandaan.

Ngeunaan Christian Pulisic ibu

Ngeunaan Pulisic duduluran: Pulisic ngabogaan sister asih disebut DeeDee. pamuter nu mikanyaah dirina parusahaan jeung pernah ceases kantun nya mun ceuk urang jauh ti imah.

Ngeunaan Pulisic Sister Dee Dee

Di sisi sejen, manehna ngabogaan stepbrother saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan lian ti kanyataan yen anjeunna salawasna nembongan dina poto kulawarga kawas hiji di handap.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Endorsements

Pulisic téh ngan 20 taun tapi geus clinched sababaraha poéna dukungan nu ngawengku Coklat jeung koko produk parusahaan - Hershey, produsén Amérika sahiji inuman sarta kadaharan produk olahraga-themed - Gatorade, collectibles olahraga parusahaan - Panini-Amerika jeung parusahaan manufaktur footwear - Nike .

Poéna dukungan Christian Pulisic

di Samentara éta, beuki endorsements diharepkeun datangna pikeun Pulisic sakumaha Amérika Kalér bakal boga imah teh 2026 FIFA Piala Dunya.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Kahirupan pribadi

Pulisic mangrupakeun pamuter lemes-diucapkeun sarta ngajangjikeun anu pangalusna nya masih acan datang. Padahal youngster yakin pisan swasta, anjeunna ngabogaan sajumlah babaturan saha kalana anjeunna hangs kaluar kalawan jeung babagi hubungan kerja alus kalawan timnya. Anjeunna mikanyaah kulawarga na bakal aya mamang, janten pendamping berharga mun kabogoh atawa pamajikanana nalika anjeunna tungtungna meunang hooked.

Christian Pulisic Fakta Personal Kahirupan

kanyataan parios: Heuheu Christian Pulisic budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu