Christian Pulisic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Christian Pulisic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku genius Sepakbola anu paling dikenal ku sebutan "Kaptén Amérika". Carita Budak Kristen Pulisic kami sareng Fakta Biografi Henteu Kéngingkeun masihan anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun kasang tukang kulawargana, carita hirup sateuacan kasohor, timbul carita kawéntar, hubungan sareng kahirupan pribadi.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna mangrupikeun pamaén bal anu pangsaéna Amérika Serikat parantos ngahasilkeun. Nanging, ngan sakedik anu nganggap Biografi Christian Pulisic anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan Awal & Latar Kulawarga

Dimimitian pareum, Mate Christian Pulisic lahir dina dinten 18 Séptémber 1998 di Hershey di Pennsylvania, AS. Anjeunna ngalahir ka indungna Kelley Pulisic sareng ka bapakna Mark Pulisic. Kadua kolotna pasangan anu resep olahraga anu maénkeun maén bal kuliah di Mason Universitas George.

Ngora Pulisic digedékeun di Pennsylvania ngaraosan perusahaan anu nyayogikeun kadua kolotna babarengan sareng adina na DeeDee sareng lanceuk lalaki anu teu dikenal saeutik. Pulisic resep maén bal nalika budak, olahraga anu sacara alamiah ka anjeunna tanpa diajak nyandak éta salaku olahraga budak leutik. Kanyataanna, bapak Pulisic émut yén anjeunna mimitina nyobian ngaganggu putrana ti maén bal pikeun mastikeun yén minat budak dina olahraga éta ku sorangan.

 "Kami ampir nyorong anjeunna dina arah sanés soccer. Anjeunna henteu dipaksa ku cara naon waé. Abdi hoyong mastikeun yén anjeunna nyandak kaputusan. Henteu janten jalan upami anjeun maksa ngalatih budak. "

Catetan Mark Pulisic ngeunaan minat mimiti putrana dina maén bal.

Cinta cinta prodigy maén bal pikeun maén bal nyandak giliran anu luhur dina 2005 nalika indungna Kelly ditawarkeun beasiswa pikeun damel di luar negeri dina program pertukaran pengajaran di Inggris salami sataun. Pamekaran éta ningali Pulisic ngiringan kolotna dina angkat di nagara Inggris dimana anjeunna mimiti maén bal kalapa.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

Sesampainya di Inggris, Pulisic sareng kolotna netep di Tackley, kampung anu kuno sareng sepi anu aya sababaraha mil kalereun Oxford. Nalika di Tackey, ramana Pulisic henteu nyéépkeun waktos pikeun ngadaptarkeun umur 6 taun di tempat pamuda di kota Brackley, anu 18.0 mil (30 menit drive) ti kampung.

Ieu di kota Brackley yén Pulisic miboga rasa kahijina maén bal kalapa pikeun sataun, maén iraha hiji kasempetan presents sorangan di sakola, méméh sakola, sanggeus sakola, kalayan timnya dina turnamén lokal, di weekends kalawan kolotna ogé di rupa-rupa taman tur playgrounds ka delight of kolotna.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan Ka Inohong

Tiluanana balik deui ka Amérika sareng cicing di Michigan saatos réngsé program pertukaran guru indung Pulisic. Nanging, teu aya tungtungna pikeun markisa budak ngora nalika anjeunna angkat ti tempat anjeunna angkat di Inggris ku maén kanggo Michigan Rush. Anjeunna sareng klub pikeun sababaraha bulan sateuacan kulawargana ngalih deui ka kota asal na Pennsylvania.

Mangsa éta nandaan waktos anu janten kolot Pulisic ngajantenkeun karir maén bal putrana anu paling penting ku ngadaptar anjeunna di tim Akademi Pengembangan Sepak Bola AS lokal, PA Classics. Pulisic nyéépkeun tujuh taun di klub maén ngalawan murangkalih anu langkung lami tibatan dirina. Mangtaun-taun engké Pulisic anu suksés bakal nyatet yén anjeunna ngan ukur tiasa hirup di PA Classics ku kapercayaan diri anu kuat

"Kapan ieu mah sok pamuter pangleutikna, kuring teu bisa make kaahlian fisik kuring ... Kuring ngan tangtu kudu ngéléhkeun éta kalayan pikiran kuring".

Suffice ngomong, ieu di Pa klasik nu Pulisic neundeun pondasi Tret anu ciri tina gaya na maén.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek Pikeun Inohong

2014 éta hiji taun penting pikeun Pulisic anu rising béntang suri ieu nempo tur aman ku raksasa Jerman Borussia Dortmund. transisi na ti AS ka Éropa Nagara Jerman éta tanpa hitches owing kanyataan yén anjeunna mibanda citizenships tina AS jeung Kroasia (ogé di Éropa). Kiwari dimungkinkeun mana ogé hartosna kawarganagaraan EU ieu gampang diala kahadean tina akina Kroasia-dilahirkeun Na, mate, ti saha Pulisic narima ngaran tengah-Na.

Announcing move ti Pa klasik nepi Borussia Dortmund nu nak optimistis beamed kalawan kapercayaan sakumaha anjeunna dicatet yén anjeunna disiapkeun pikeun macul hiji dunya nu anyar;

"Kuring siap pikeun tantangan anyar ieu. Eta nu keur jalan jadi tangguh, tapi Jigana Abdi up for eta. "

Leres mun kecap na Pulisic geus dirékam sukses Heboh kantos saprak anjeunna meunang asup ka dortmund dina bulan Pebruari 2015 jeung dijieun debut pikeun klub salila na 2-0 meunang ngalawan Persib Ingolstadt dina 30th Januari 2016.

Anjeunna dugi ka ayeuna, maju ngalangkungan jajaran, mencetak gol sareng dina sababaraha waktos janten pamuter Amérika bungsu pikeun ngimbangan sareng nyetél rékaman. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Saatos naékna budak ngora pikeun kamashuran, patarosan dina biwir urang sadayana nyaéta ... Saha kabogoh atanapi wagol Christian Pulisic ?.

Teu aya anu nyangkal kanyataan yén urang Amérika anu lemes nyarios anu gaduh masa depan anu langkung cerah payunna mogok awéwé salaku lalaki anu pikaresepeun. Nanging, Pulisic masih lajang sareng fokus kana nyandak Karirna ka jangkung anu teu tiasa dibayangkeun.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Pulisic ngabogaan kulawarga nu nyusun keur sayang naon anjeunna bisa sono ti teu gaduh kabogoh a. kami mawa Anjeun rinci ngeunaan olahraga asih kulawargana.

Ngeunaan Pulisic Bapa: Bapana Pulisic Mark Pulisic lahir dina 20 Séptémber 1968. anjeunna maén bal kuliah di Universitas George Mason antara taun 1986 dugi ka 1989 ngarékam tilu puluh lima gol karir dina 73 penampilan. Anjeunna dina waktos ieu janten palatih profesional di Pittsburgh Riverhounds. Mark ngabagi hubungan khusus sareng putrana anu anjeunna teraskeun janten pembimbing dugi ka ayeuna.

Ngeunaan Pulisic ibu: Kelly Pulisic nyaéta awéwé anu henteu ngan ukur ngangkat putrana janten Pamaén anu luar biasa tapi ngajar anjeunna Pelajaran karakter ngalangkungan Soccer, olahraga anu anjeunna ogé maénkeun di Universitas George Mason taun 1980an. Di universitas éta anjeunna pendak sareng ngamimitian hubungan sareng bapak Pulisic, Mark.

Ngeunaan Pulisic duduluran: Pulisic ngabogaan sister asih disebut DeeDee. pamuter nu mikanyaah dirina parusahaan sareng henteu pernah liren sono ka anjeunna nalika anjeunna jauh ti bumi.

Di sisi sejen, manehna ngabogaan stepbrother saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan lian ti kanyataan yen anjeunna salawasna nembongan dina poto kulawarga kawas hiji di handap.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Endorsements

Pulisic nembé 20 taun tapi parantos ngempelkeun sababaraha poéna dukungan anu kalebet perusahaan produk Coklat sareng koko - Hershey, produsén Amérika inuman bertema olahraga sareng produk kadaharan - Gatorade, perusahaan koleksi olahraga - Panini-America sareng perusahaan manufaktur Footwear - Nike .

di Samentara éta, beuki endorsements diharepkeun datangna pikeun Pulisic sakumaha Amérika Kalér bakal boga imah teh 2026 FIFA Piala Dunya.

Christian Pulisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Kahirupan pribadi

Pulisic mangrupikeun pamaén anu lemes sareng anu ngajanjikeun anu pangsaéna henteu acan sumping. Sanaos budak ngora anu percaya diri pisan swasta, anjeunna ngagaduhan sababaraha rerencangan anu kadang-kadang nongkrong sareng ngabagi hubungan kerja anu saé sareng timnya. Anjeunna resep kulawarga sareng moal ragu, janten pendamping berharga pikeun kabogoh atanapi pamajikanana nalika anjeunna tungtungna jadi hooked.

kanyataan parios: Heuheu Christian Pulisic budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar