Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "Batang Pep". Carita Phil Foden Childhood Story Ditambahkeun Fakta Fakta Biografi Untold kami nyangking akun anu lengkep ngeunaan kajadian kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Awal Kahirupan sareng Pendak Phil Foden

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal, latar kulawarga, carita hirup sateuacan Kinérja, naékna carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik ngeunaan footballer akar kulawarga Manchester.

Leres, sadayana terang anjeunna dianggap salaku salah sahiji bakat nonoman anu paling ngajangjikeun ka Inggris ogé, saurang nonoman anu sabar anu parantos ngantosan janten bintang munggaran pikeun Kota. Sanajan kitu, ngan ukur sababaraha leungeun mertimbangkeun versi kami Phil Foden urang Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Hirup Aula sareng kulawarga Latar

Dimimitian pareum, nami lengkepna anu dipasihkeun ku anjeunna ku kolotna nyaéta “Philip Walter Foden"Sareng henteu"Phil Foden"Salaku urang sadayana terang. Foden lahir nalika dinten ka-28 Méi 2000 ka indungna, Claire Foden, sareng bapak Phil Foden Snr, di Metropolitan Borough of Stockport, Inggris. Di handap ieu mangrupikeun foto indungna anu kantos geulis sareng lincah sareng bapakna anu sami-sami.

Minuhan Kolot Kolot Foden urang- indungna, Claire Foden, sareng bapak Phil Foden Snr. Kiridit: Instagram
Kolotna Phil Foden ngagaduhan “Phil"Salaku putra kahiji maranéhanana. Dilahirkeun dina latar kulawarga kelas tengah, sanés ibu ibu, bapak atanapi anggota kulawarga anu kagolong tina kelas jalma beunghar di Manchester. Saeutik Foden nyéépkeun bagian anu pangpanjangna taun di Edgeley, hiji suburb Stockport anu sederhana sering dianggap salaku tempat anu saé pikeun panghasilan panghasilan kelas rendah sareng pertengahan.

Maén bal dilahirkeun Stockport ti kulawarga kulawarga Manchester henteu lahir janten hiji-hijina budak ka kolotna. Anjeunna didamel ngiringan sapanjang lanceukna budak anu teu kanyahoan dina waktos nyerat. Di handap ieu mangrupikeun langka poto tina Phil Foden sareng adina budak anu sigana sababaraha taun (1 atanapi 2) langkung ngora ti anjeunna.

Saeutik Phil Foden Galuh dibarengan ku adi na. Kiridit Gambar: Instagram
Awal Hirup Phil Foden sareng Maén Bal: Phil lahir ka kulawarga panyokong kulawarga Manchester City FC. Salaku murangkalih, anjeunna janten murid anu sina indrawi anu mimiti naékna nolak na bal maén bal di ruang tamu kulawargana. Nalika Phil ningkat, anjeunna mimiti angkat ka Etihad sareng mam sareng dadna saban minggu saban, nyanyi "Bulao Bulan ti Tangtung ” siga unggal kipas kota anu sanés.
Phil Foden tiasa ngagem kit Kota anu pinuh sareng langit-langit biru di sadinten sadinten. Credits: Panon poé
Reueus sapertos klub ieu nyababkeun sakedik Foden supaya kolotna ngagaduhan anjeunna "Pinuh Kota Tasikmalaya Kit ”. Gambar di luhur, kolotna Phil Foden mésér anjeunna kit impian na sareng anjeunna ngagem wae sepanjang waktos maén bal. Nalika nafsu na maén bal diteruskeun dina waktos budak leutik, éta henteu nyandak waktos sateuacan muda éta nangkeup takdirna nalika anjeunna cita-cita janten maén bal profésional.
Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Mimiti, saeutik Phil terang yén anjeunna ngagaduhan bakat ngajantenkeun maén bal. Saatos ngasahkeun katrampilan anjeunna di pitches lokal Manchester, budak anu sumanget nuluykeun gaduh cobaan sareng akademi Man City. Kabagjaan sepuhna sareng anggota kulawargi anu sanés terang teu aya batas dina waktos Phil ngalangkungan percobaanana nganggo warna ngalayang.

Saeutik Phil Foden gabung ka akademi Man City dina yuswa lembut 8. Sarengkeun pikeun klub ieu hartosna sadayana pikeun budak alit anu disayogikeun platform anu leres, kalebet dukungan indung anu ageung pikeun ngarawat bakat ieu nalika umur ngora.
Phil Foden mutuskeun takdirna dina awal anak. Kiridit Gambar: Instagram

Numutkeun ka ManChesterEveningNews, Phil Foden ngagaduhan kualitas anu langkung béntang ti tahap mimiti karirna. Malah kéngingkeun bandung (Akademi Kota Manusa) teu tiasa ngabantosan tapi nunjukkeun apresiasi ka anjeunna sareng kanca sepertos na. Naha anjeun terang?… Anu kagum pisan ka pangkat pamuda Phil, Man City FC sakali ngorbankeun salah sahiji mobil éksotisna (a Limosin) pikeun sakedik Phil sareng kanca-kancané anu ngagaduhan presentasi ahir-usumna pikeun panongton. Poto di handap ieu nunjukkeun pangalaman munggaran Foden kalayan mobil kualitas sapertos ieu.

Phil Foden ningalikeun pisan kualitas dina usia dini anu Man City kedah ngorbankeun limosinna pikeun anjeunna sareng kanca bpkna pikeun presentasi akhir-usum. Credits: ManchesterEveningNews
Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Salila taun rumaja awal na di akademi, Phil Foden dimekarkeun janten precocious budak leutik anu henteu damel anu sanés-sanés ngabéjaan fans. Pribumi anu lahir di Manchester diberkahan ku kontrol pelekat sareng knack anu nyéépkeun lawan anu saé. Kasuksésan Phil Foden ningali anjeunna pindah kana akademi jajaran gancang pisan nalika anjeunna teras ngalawan sagala jinis lawan.

Phil Foden Kahirupan Karir Awal sareng Kota. Kiridit Gambar: Instagram

Anjeunna neruskeun pendidikan na nalika masih di akademi. Nalika maén di Man City, kolotna Phil Foden negeskeun putra éta henteu leres-badé badé nampi badé pendidikan pikeun karir bal. Salaku tanggapan, Manchester City mutuskeun pikeun masihan Foden kalayan beasiswa. Klubna mayar biaya SPP nya dina waktos anjeunna swasta di sakola St Bede's College lokasina di Whalley Range, Manchester, Inggris.

Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Anu rumaja sareng berbakat sareng ngahadiran nalika asup ka kelas swasta sareng St Bede's College neraskeun naon anu anjeunna terang tiasa ngalakukeun anu hadé- nyieun nafsu na karyana. Nalika di taun rumaja awal na, Phil ngarti yén pikeun ngahontal kasuksésan, maka diperyogikeun pikeun anjeunna ngagaduhan kualitas téknis, saeutik tuah sareng anu paling penting, henteu meunang cilaka.

Sakumaha anu urang terang, kasuksésan olahraga rumaja munggaran Foden sumping nalika anjeunna ngabantuan sisi pamuda na meunang bergengsi Piala Neon. Dina kompetisi éta, maén bal anu ngajanjikeun nampi pangajén pikeun “pamuter anu pangalusna tina pasanggiri". Kanggo sakabeh jalma anu kenal sareng anjeunna, éta mangrupikeun tanda yén anjeunna maén balad anu parantos ngajantenkeun kelas anjeunna salaku juru akademi.

Phil Foden sakali ngabuktikeun anjeunna mangrupikeun salah sahiji pamuda panggedéna di Kota Kota anu dipuji ku penghargaan. Kiridit Gambar: Instagram
Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

The "Kepala Goal Akademi Man City Academy ” sakumaha seueur réréncangan anu namina anjeunna namina ngawakilan U16 Inggris dimana anjeunna ngadamel dampak langsung. Anu kurang sataun, Phil maju ka tim Inggris U17. Juru maén bal ngorana Jadon Sancho jeung Callum Hudson-Odoi disebat milu milu dina Piala Dunia FIFA U-17. Di handap ieu sakedap pagelaran Phil dina pasanggiri.

Naha anjeun terang?… Phil Foden henteu ngan ukur ngabantosan tim Inggris U17 angkat piala, anjeunna ogé réngsé meunang FIFA U-17 Piala Dunia Bola FIFA. Deui, kasuksésan nonomanna henteu lirén di dinya. Maenya Foden ogé nyekel éta 2017 BBC Pribadi Olahraga Pribadi Taun Taun pangajén Ieu di handap sapotong bukti poto.

Phil Foden Ningkatkeun Carita Kinérja- Anjeunna meunang Piala Dunia FIFA U-17, FIFA U-17 Emas Bola sareng 2017 BBC Pribumi Olahraga Pribadi Taun. Gambar Credits: BBC, Panon poé jeung DailyMail

Dina waktu nyerat, gelandang kalahiran di Manchester dianggap salaku pamuda anu paling ngajanjikeun Man City pep Guardiola jeung Gareth Southgate. Phil mangrupikeun bagian tina tim Man City anu kéngingkeun Liga Treble- Premier League, FA sareng Piala EFL (+ FA Community Shield) sadayana dina usum 2018/2019. Sésana, sapertos anu kami nyarioskeun, jujutan.

Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna anjeunna katémbak dina maén bal Inggris, seueur fans anu émut dina terang upami Phil Foden gaduh kabogoh atanapi upami anjeunna parantos nikah. Kaleresan pisan, Phil henteu kawin dina waktos nyerat tapi anjeunna gaduh kabogoh.

Balik tukang bal-balan anu suksés, aya kabogoh anu glamor anu disarengan ku nami Rebecca Cooke. Numutkeun kana Blog Liverampup, duanana Phill sareng Rebecca (gambar dihandap) saling tepang-tepang ti saprak SMP.

Papanggih Kabogoh Phil Foden anu nami Rebecca. Kiridit Gambar: Panon poé

Phil Foden milih janten indung dina yuswa 18 taun, kanyataan anu jarang pikeun pamaén bal-balan ngora umur na. Anjeunna bareng sareng kabogoh superna Rebecca ngabagéakeun hiji budak orok anu saé dina tanggal 24 Januari 2019. Di handap ieu mangrupikeun poto Phil sareng putrana anu umurna dalapan belas taun langkung ngora ti bapakna.

Phil Foden gambarna ngagungkeun Natal sareng putrana. Kiridit Gambar: Instagram
Naha anjeun terang? Dina waktos Phil Foden bakal pangsiun maén bal (sigana dina yuswa 36 taun), putrana bakal umurna 18 taun sareng sigana di tim maén bal senior.
Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Uninga kanyaho hirup pribadi Phil Foden bakal ngabantosan anjeun nyandak gambaran anu langkung saé kapribadianna dina pas maén.

Ngamimitian, henteu aya jalan anu hadé pikeun bersantai tina tekenan anu henteu tiasa bangku Kevin De Bruyne, David Silva, Bernardo Silva jeung İlkay Gündoğan. Phil nolak ti tekenan Man City ku badé nyéépkeun waktos nguseup sagala jinis spésies nganggo atanapi henteu gaduh réncangna. Naon hobi anu luar biasa pikeun anjeunna!.

Kami nampilkeun anjeun Life Pribadi Phil Foden ti jauh maén bal. Nguseup mangrupikeun hobi Gambar Kredit: Instagram
Ogé dina kahirupan pribadi Phil Foden, anjeunna gaduh kapribadian berehan dina anjeunna. Jutama maén bal meski sanajan didamel dina kahirupan henteu ngaraos peryogi 'neukteuk'ti réncang budak leutik sareng guru sakola. Daripada mésér imah, mobil, Foden tetep mesenkeun artina anjeunna pikeun jalma anu anjeunna pernah ngémutan impianna. Dina poto di handap ieu, maén bal mésér sababaraha kado pikeun salah saurang guruna salami kunjungan ka sakola ieu di Stockport dimana budak na retak.
Phil Foden ngagaduhan kapribadian hina. Di dieu anjeunna ngauihkeun nikmat ka guru sakola na. Kiridit: Twitter
Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga
Dina bagian ieu, urang masihan pandangan ngeunaan kahirupan kulawarga Phil Foden. Dimimitian pareum, maén bal nalika dina nulis masih hirup sareng kolotna sanaos gaduh orok sareng kabogohna. Kasuksésan Foden ngamungkinkeun kulawargana ngalih ti Edgeley, hiji suburb Stockport anu sederhana, ka Bramhall, wewengkon anu seueur di selatan Manchester.

Langkung seueur ngeunaan Pa Phil Foden: Ngajak putrana panginten sakedik anom (yuswa 18) kanggo nyetél bumi sareng kabogoh Rebecca, Bapana Phil Foden, Phil Snr negeskeun putra na kedah teras hirup sareng anjeunna sareng sésana anggota kulawargana saatos janten kolot. Phil Foden sapuk cicing di imah dadina bari kabogohna Rebecca tinggal sareng indungna.

Langkung seueur ngeunaan Phil Foden's Mum: Claire Foden mangrupikeun penjaga tenaga kerja anu henteu langkung ti ngarawat lemburna sareng mastikeun pangasuhan budakna sakedik Foden sareng adina. Teu siga taun-taun sateuacana nalika anjeunna ngatur bumi anu langkung alit, Claire super bungah (gambar di handap) ayeuna ngagaduhan bumi £ 2m anu dibébaskeun putra saékan taun 2018 (TheSunUK Laporan).

Ibu Phil Foden mangrupikeun ahli waris utama tina £ 2 juta asal budakna ngagaleuh di suburb Stockport anu sederhana. Kiridit: TheSunUK

Langkung seueur ngeunaan Suster Phil Foden urang: Foden ngagaduhan adina anu ayeuna resep seueur mangpaat anu endah ngabogaan adi anu nuju maén di Liga Premier. Di handap ieu mangrupikeun gambar awal sareng dewasa pikeun duanana Phil sareng adina anu sigana mah langkung terang anjeunna batan saha waé.

Papanggih Teteh Phil Foden. Gambar Instagram
Nini Eyang Phil Foden: Rarasaan gaduh nini-nini urang masih hirup saatos ngajantenkeun ageung dina karir anjeun éndah pikeun katingali. Ieu mah kasus urang pisan Phil Foden. Kurniaan anu masihan anjeunna ka anjeunna incu nyaéta cinta sareng dukungan saratna.
Minuhan Nini Phil Foden anu nyaksian kasuksésan putrana. Kiridit: IG
Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Otong

Dina Désémber 2018, Foden nandatanganan kontrak sareng Manchester City anu ningal anjeunna nampi gaji induk 1.7 Juta Euro (1.5 Million Pound) sataun. Ieu mangrupikeun indikasi yen anjeunna janten juru main balunawan sareng yén anjeunna mumpuni hirup gaya hirup anu mahal.

Nanging, Phil Foden dina waktos nyerat dipikanyaho janten antidote pikeun hirup gaya hirup anu aheng, hiji gampang katingali ku segelintir wristwatches mahal, baju, mobil sareng agam sadayana pikeun dirina, sareng sajabana nampi £ 30,241 dina gaji mingguan , anu maén bal resep ngagem baju rata-rata. Nyatana, ieu kumaha fikmin kamar katingali sapertos dina waktos anjeunna parantos euyeub.

Foden hirup LifeStyle hina sanajan ngagaduhan gaji taunan 1.7 Juta Euro sareng gajih mingguan £ 30,241. Credits: IG
Carita Budak Phil Foden Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Anjeunna ngayakeun Buku Rekam Guinness: Phil Foden parantos gabung dina tim maén bal legenda Pele jeung Lionel Messi dina nyekel Buku Rekam Guinness.

Phil Foden gaduh catetan World Guinness Record. Credits: GuinnessWorldRecord sareng Pinimg

Naha anjeun terang?… Foden nyekel catetan salaku acara 'Pamuter maén bal paling ngora pikeun meunang Liga Premier'. Numutkeun buku rujukan anu kasohor diterbitkeun, nami Phil Foden bakal dipedar dina édisi 2020 ti séri na.

Tato Phil Foden: Urang sadayana terang budaya Tattoo anu kasohor di dunya maén bal ayeuna sapertos anu sering dianggo pikeun ngagambarkeun hiji agama atanapi jalma anu aranjeunna dipikacinta. Phil Foden dina waktos nyerat henteu bébas tattoo. Anjeunna sakali ngagaduhan tinta dicandak dina leungeun katuhuna anu ngagambarkeun gairah na, sponsor sponsor diantara hal séjén.

Phil Foden sateuacan sareng saatos Poto Tato. Kiridit Gambar: Twitter

Anjeunna mangrupikeun salah sahiji Béntang Aula anu paling suksés: Maén bal kalayan akar kulawarga Inggris Inggris lahir nalika subuh milénium anyar (Taun 2000). Ieu mangrupikeun taun dimana gangguan téhnologis sakumaha anu diaku saméméhna bakal kajadian- saleresna henteu kajantenan.
Kaleresan diceritakan!… teu kungsi aya kutu milénium Y2K anu jahat. Kapal terbang, sapertos anu diramalkeun teu turun tina langit, henteu ragrag. Malah misil teu kabur ku teu ngahaja sareng tungtungna, ngareset hipotesis tanggal dina komputer teu kantos kajantenan.

Ageman: Ngeunaan wilayahna, Phil Foden mangrupikeun katolik sareng anjeunna digedékeun di bumi Kulawarga Katolik. Fakta ieu ngécéskeun wh ka St Katolik Roma Béntang Katolik St.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Phil Foden urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu