Ollie Watkins budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Ollie Watkins budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi kami ngeunaan Ollie Watkins nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Mobil, Worth Bersih, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi.

Dina kesederhanaan, kami nampilkeun anjeun Carita Kahirupan lengkep Ollie Watkins- ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna janten kawéntar. Sateuacan éta, tingali ringkesan gambar ringkes Biografi na.

Naha anjeun terang? ... Ti Oktober 2020, Ollie Watkins netepkeun dirina salaku jalma anu pangpayunna dina sapuluh taun nyetak hat-trick ngalawan Liverpool dina Liga Utama. Nanging, ngan saeutik jalma anu terang ngeunaan Bio- na meureun kusabab anjeun boro-boro nguping namina sateuacan hat-trick. Ayeuna tanpa reureuh, hayu urang mimitian ku carita nonomanna.

Carita budak leutik Ollie Watkins:

Pikeun Wiwitan Biografi, nami lengkepna nyaéta Oliver George Arthur Watkins. Ollie lahir dina dinten 30th Désémber 1995 ka kolotna di Torquay, Inggris. Budak ngora mangrupikeun salah sahiji diantara sababaraha anak anu dilahirkeun tina union anu diberkahan antara bapak sareng indungna.

Sanaos anjeunna lahir di Torquay (kota sisi laut di Devon) Watkins nyéépkeun kaseueuran waktos budak leutik na di Newton Abbot. Salaku budak leutik, anjeunna ngembangkeun minat pisan kana maén bal sareng teu lami janten pendukung lengkep Torquay United- klub leutik di tingkat kalima maén bal Inggris.

Latar Kulawarga Ollie Watkins:

Landasan awal Watkins anu handap anu hina henteu béda sareng seueur pamaén Inggris anu sanés. Singkatna, anjeunna asalna ti Latar Kulawarga kelas menengah. Naon deui? Kolotna Ollie Watkins henteu panik nalika aranjeunna sadar kana aspirasi putrana pikeun ngagali bal salaku karir full-time.

Sanaos indung sareng bapakna terang komitmen anu dibutuhkeun pikeun ngangkat pamaén bal, aranjeunna masih ngadukung impian Watkins. Pikeun budak ngora, asalna ti bumi anu nyaman teras-terasan kéngingkeun dukungan kanggo hirup impianana. Salaku buruan, duanana indung sareng bapakna yakin kana pendidikan.

Asal Kulawarga Ollie Watkins:

Leres, anjeun parantos terang anjeunna Inggris, tapi urang bakal langkung jero kana akar na. Aya kamungkinan kulawarga Ollie Watkins 'asalna tina Devon county. Éta sababna naha rumah tanggana nyéépkeun waktos lami cicing di Newton Abbot.

Carita Karir Ollie Watkins (Ti mimiti Dini):

Sanaos ngora Watkins condong maén bal, kolotna hoyong anjeunna ngagaduhan pendidikan formal. Maka, aranjeunna ngadaptarkeun anjeunna diajar di South Dartmoor Community College. Nalika aya, anjeunna maén bal sareng narékahan pikeun nyohor dirina dina lapangan.

Dina waktos anu sami di 2003, budak Inggris nyandak bagian dina sidang U-9 sareng Exeter City Academy tapi akhirna gagal dina tés. Nalika ngobrol sareng pers, manajer Exeter urang, Simon Hayward, ngungkabkeun naha sidang kahiji Ollie Watkins tétéla henteu hasil. Cenah;

"Kuring émut ningali Watkins salaku pamaén sahandapeun 9 taun, sareng kami ngaraos anjeunna henteu siap janten salah saurang pamaén akademi anu kadaptar.

Kadang-kadang anjeun kéngingkeun wawasan yén pamaén tangtu moal tiasa ngalakukeun peralihan antara klub akar jukutna ka akademi dina waktos éta. Kusabab kitu kami henteu pikir Ollie siap pikeun parobihan éta. ”

Léngkah Saatos Panolakan Akademi:

Daripada ngaleungitkeun aspirasi maén balna, Watkins janten langkung tekad nangtang kuciwa mimiti na. Untungna, anjeunna katampi dina usum handap pikeun ngadaptar salaku pamuter U-10 di Exeter Academy. Kitu mimiti petualangan maén balna.

Sakumaha urang sadayana terang, butuh konsistensi sareng kerja keras pikeun ngamumule bakat lahir urang. Dina véna anu sami, Watkins janten komitmen pisan kana latihanna anu laun-laun naék kana jajaran pamaén nonoman anu dikenal di akademi na.

Dina jangka waktu anu teu lami, pamaén berbakat ngora nunjukkeun kahebatan maén bal anu ngagaduhan anjeunna beasiswa di 2012. Moreso, latihan na tungtungna mayar nalika anjeunna ngégél kontrak kontrak propésional dua taun sareng Exeter dina April 2014.

Ollie Watkins Jalan Ka Fame:

Dinten anu pangpayunna dina karir profesionalna henteu janten sadayana mulya. Anu teu pikaresepeun, Watkins ngan ukur ngagaduhan hak istiméwa ngadamel tilu penampilan pikeun Exeter sateuacan gabung sareng Weston-super-Mare dina pinjaman salami hiji bulan dina akhir taun 2014. Di klub éta, pamuda Inggris éta ngajantenkeun prestasi anu berkesan.

Kisah Sukses Ollie Watkins:

Nalika balik deui ka Exeter, pamuter anu produktif gagal nyéépkeun namina dina sebelas tim kahiji. Nanging, anjeunna ngamangpaatkeun unggal kasempetan sakedik anu anjeunna pikagaduh salaku gaganti pikeun nunjukkeun acara anu saé.

Laun, Watkins teraskeun ngiringan pangaruh anu signifikan. Dina 2016, anjeunna asup kana antrian awal. Deui, dina waktos anu teu lami, anjeunna kéngingkeun penghargaan EFL League Two Player of the Month sareng penghargaan EFL Young Player of the Year di 2017. Tingali kumaha anjeunna ningalikeun kahormatan anu diusahakeun.

Dina sadaya 78 penampilanna pikeun Exeter, Watkins nyetak 26 gol sateuacan ngalih ka Brentford kanggo biaya kontrak 4 taun dikabarkan £ 1.8 juta. Di Brentford, anjeunna nyetak 49 gol dina 143 penampilan. Saatos éta, Watkins ngagabung Ross Barkley jeung Jack Grealish urang Aston Villa pikeun kontrak kontrak lima taun artos £ 33 juta dina 2020. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Hirup Hubungan Ollie Watkins:

Dina sagala kajujuran, pamuter Inggris anu produktif tiasa gampang gumelar ngajaga kahirupan cinta anu séhat sareng sampurna. Pikeun nyaritakeun kanyataanna, Watkins ngagaduhan kabogoh geulis anu dikenal ku nami, Ellie Alderson.

Anu matak, kabogoh Ollie Watkins mangrupikeun modél Instagram anu ngadukung usaha karirna. Kaleresan nyaéta, urang moal pernah tiasa ngémutan teuing peranna dina kahirupanna. Teu heran Watkins biasana nyandak anjeunna kaluar pikeun program resmina ogé kagiatan swasta. Tuang panon anjeun ku poto ieu anu pikaresepeun pamajikan Ollie Watkins janten.

Hirup Pribadi Watkins Ollie:

Kami henteu tiasa ngabantah kanyataan yén sadaya jelema dilahirkeun ku rasa humor anu unik. Éta sababna, Watkins parantos ningalikeun langkung seueur kapribadian ekstrosif sareng nurani. Teu heran seueur réncangna anu nganggap anjeunna pamaén tiasa diandelkeun, disiplin sareng fokus.

Teu kawas Ngolo Kante, Pusat Aston Villa payun ramah, cerewet, sareng narik énergi ti balaréa. Teu heran anjeunna pikaresepeun dina nyéépkeun waktos sareng murangkalih alit sareng ngahargaan undangan acara pidato.

Gaya hirup Ollie Watkins:

Teu aya pamaén EPL anu henteu kéngingkeun jumlah artos anu pantes dina abad ka-21. Nya kitu, Watkins parantos ngasilkeun cekap artos anu tiasa nyayogikeun dirina Gaya hirup anu méwah. Maka, anjeunna henteu kaganggu teuing ku naon waé krisis kauangan dina hirupna.

Sanaos anjeunna parantos nyobian langkung rahasia ngeunaan asetna, Watkins kantos ngusir Mercedes Benz (mobil karesep na) anu mahal kana tempat latihan. Moreso, anjeunna ogé ngagaduhan bumi anu saé anu ngagaduhan kolam renang kelas dunya. Tingali kana tampilan aset Watkins di handap.

Ollie Watkins Net Worth:

Saatos ngalih ka Aston Villa, pamuter anu mérek nyatakeun paningkatan dina prosés finansialna. Nyatana, klub anyar Watkins nempatkeun anjeunna dina daptar gaji anu ngahasilkeun gaji taunan £ 3.9 juta. Wah! Éta ngajadikeun penghasilan na kira genep kali langkung ageung tibatan pendapatan taunanna di Brentford.

Fakta Hirup Kulawarga Ollie Watkins:

Biografi Watkins moal lengkep tanpa nyebatkeun pantes rumah tanggana. Maka, kami nampilkeun anjeun inpormasi ngeunaan Kulawarga na dimimitian ku indungna.

Ngeunaan Ollie Watkins Ibu:

Éta henteu kedah nyarios yén pencetak gol anu dipikahormat parantos nampi seueur dukungan sareng cinta ti indungna. Nanging, seueur pameget na ngarasa anéh yén anjeunna henteu nyebatkeun nami indungna dina wawancara ti na Rise to Fame. Urang sadayana ngarepkeun anjeunna bakal nyugemakeun kapanasaran sadayana ngeunaan identitas indungna geuwat.

Ngeunaan Ollie Watkins Bapa:

Sakabéh dunya maén bal ngahutang ka pamaén pamaén anu hadé pikeun ngahargaan anjeunna kalayan hadé. Salah pikeun urang pikeun nginget kasuksésan karir Watkins sareng mopohokeun hiji jalma anu parantos ngabantosan anjeunna ngudag cita-citana. Ngan aya sababaraha bapa anu bakal terus ngabantosan barudakna nalika sidang kahiji dina olahraga gagal. Sareng bapak Watkin mangrupikeun salah sahijina.

Ngeunaan Ollie Watkins Sadérék:

Dina panilitian, urang tiasa ngaksés kanyataan yén Watkins sanés hiji-hijina anak kolotna. Kaleresan, jumlah dulur-dulur Watkins sareng sadulur tetep janten misteri pikeun pameget na. Nanging, ningali yén anjeunna ngabagi gambar (ditingalikeun di handap) dirina sareng kaponakan awewe na ngabuktikeun yén anjeunna ngagaduhan duduluran anu sanés.

Ngeunaan Baraya Ollie Watkins:

Kami henteu tiasa ngabantosan naha pamaén Aston Villa henteu nyarioskeun kulawargana. Naha éta akina sareng nini na parantos maot? Atanapi aya alesan anu béda anu maksa anjeunna supaya cicingeun ngeunaan karuhunna? Naon waé pasualanna, kami ngarepkeun anjeunna bakal gancang nginget panasaran urang.

Fakta Fakta Henteu Ollie Watkins:

Pikeun ngabungkus Ollie Watkins Life Story urang, ieu aya sababaraha kanyataan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos ngeunaan Biografi na.

Fakta # 1: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANHasil dina Pounds (£)
Per Taun£ 3,906,000
per Bulan£ 325,500
Per Minggu£ 75,000
Per Poé£ 10,714
Per Jam£ 446
Per Menit£ 7.44
Per Detik£ 0.12

Kami sacara strategis nempatkeun analisis gaji Ollie Watkins nalika jam-jamna. Pilarian terang nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Ieu naon Ollie Watkins parantos kéngingkeun saprak anjeun mimiti ningali Bio ieu.

£ 0

Fakta # 2: Idol Maén:

Beda sareng seueur pamaén bal anu nonoman C. Ronaldo jeung Lionel Messi, Watkins ngungkabkeun éta Thierry Henry sok janten panutan na. Ieu anu anjeunna bébéja ka média nalika ngobrol ngeunaan idola maén balna;

"Kuring sok nyobian ngadasar kaulinan kuring dina gaya maén Thierry Henry. Éta pisan sababna naha kuring ngajalankeun pembela sareng milarian ngajantenkeun kajadian nalika kuring nampi bal. "

Fakta # 3: ingon-ingon

Salami sababaraha taun ka pengker, seueur pamaén parantos nunjukkeun minat pisan pikeun kéngingkeun anjing salaku ingon-ingonna. Nya kitu, Watkins ogé resep nyandak gambar sareng anjing alit na anu lucu, anu anjeun panginten tiasa pikaresepeun. Kami panginten henteu terang pisan naha pamaén bal resep gaduh anjing di imahna, tapi kami yakin yén aranjeunna sigana senang sareng piaraanna.

Fakta # 4: Ageman:

Ditilik ku nami lengkepna, Ollie Watkins lahir di bumi Kristen. Nanging, anjeunna langkung resep nyimpen kanyataan ngeunaan kapercayaan na ayeuna. Teu heran anjeunna jarang nyarioskeun ngeunaan sudut pandang agamana na di média.

Fakta # 5: Peunteun FIFA:

Kalayan tingkat pangaruh anu dilakukeun ku Watkins di Aston Villa, anjeunna pantes langkung seueur réngking poténsial tibatan anu dipasihkeun ku Fifa. Atoh, hayu urang ngarepkeun yén anjeunna teras-terasan ngagugah penggemarna ku kamahéran maén balna di Liga Utama.

Catetan End:

The Life Story of Ollie Watkins parantos nunjukkeun ka urang yén jalma bakal ngusahakeun ngalemahkeun anjeun tina kaputusan karir anjeun. Nanging, diperyogikeun kawani sareng katekunan pikeun nahan impian anjeun sareng ngungkulan panegasan négatip masarakat.

Émut, kasuksésan bakal salawasna narik jalma. Maka, cobian damel kaunggulan dina sagala usaha anjeun sareng awaskeun kumaha kolot anjeun, dulur, babaturan sareng jalma asing bakal ngagungkeun anjeun.

Hatur nuhun parantos maca perkawis Ollie Watkins Life Story sareng Biografi kami. Ngan terang yén kami salawasna aya di dieu pikeun nyayogikeun anjeun kontén anu kualitas. Sanaos kitu, upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé sareng tulisan kami, mangga ngahubungi kami.

Wiki:

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Oliver George Arthur Watkins
Landihan:Ollie Watkins
Tanggal lahir:30th Désémber 1995
Tempat kalahiran:Torquay, Inggris
Kabogoh:Ellie Alderson
Gaji taunan:£ 3.9 juta
piaraan:anjing
Zodiak:Capricorn
jangkungna:1.8m (5 ′ 11 ″)
Tato:teu

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar