Cerita Budak Oleksandr Zinchenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
78
Cerita Budak Oleksandr Zinchenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka IG
Cerita Budak Oleksandr Zinchenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka IG

LB ngalebetkeun Carita Pinuh ngeunaan Genius Maén Bal kalayan ngaran "Oleksy". Cerita Budak Oleksandr Zinchenko Kami Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Oleksandr Zinchenko Carita Budak Leutik- Analisis Anu Tanggal
Oleksandr Zinchenko Carita Budak Leutik- Analisis Anu Tanggal. Kiridit ka DonetskWay sareng Transfer Transfer Mkt

Analisis ngalibatkeun latar kulawargana, kahirupan awal, pendidikan / penawaran karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun carita Kinérja, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi sareng gaya hirup jsb.

Leres, sadayana anu terang anjeunna salaku pamuter anu serbaguna sareng ngandelkeun pilihan kénca-tukang Pep Guardiola. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Oleksandr Zinchenko anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Leutik Oleksandr Zinchenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Oleksandr Zinchenko lahir di dinten 15 kaping Désémber 1996 ka ramana Volodymyr Zinchenko sareng indung (anu nami teu dipikanyaho) di kota Ukraina Radomyshl.

Oleksandr Zinchenko Bapa sareng Ibu
Oleksandr Zinchenko Bapa sareng Ibu

Zinchenko Galuh janten hiji-hijina murangkalih ka kolotna di Radomyshl, hiji kota bersejarah di kalér Ukraina anu nahan asal kulawargana sareng akar. Kota sepi ieu anu dikenal kiwari sareng musium sareng artefak mangrupikeun pusat administrasi Holocaust, istilah anu digunakeun pikeun ngajelaskeun genocide Perang Dunya Kadua urang Yahudi Éropa.

Naon anu tumuwuh dina Radomyshl sapertos kanggo Oleksandr Zinchenko
Naon anu tumuwuh dina Radomyshl sapertos kanggo Oleksandr Zinchenko
Zinchenko teu timbul tina kasang tukang kulawarga anu beunghar. Sepuhna sapertos kalolobaan jalma anu ngalakukeun padamelan normal, teu ngagaduhan atikan finansial pangsaéna sareng sering kali bajoang artos.
Oleksandr Zinchenko Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Pendidikan dan Karir meta

Pikeun Oleksandr, kekosongan kota na réngsé unggal waktos maén bal di suku na. Anjeunna sanes anak saha museurkeun koleksi kaulinan Toys terbaru. tapi ngan ukur maén bal sareng ngalamunan budak leutik nya alim.

Oleksandr Zinchenko Atikan sareng Ngiringan Karir
Oleksandr Zinchenko Atikan sareng Ngiringan Karir
Dipasihkeun ku kalakuan najong sareng ngalakukeun hal hébat ku bal maénbal. Zinchenko mimiti maén balna di ruang tamu kulawargana, péngkolan anu alusna dina widang Radomyshl. Nyayogikeun pendidikan diri dina maén bal mayar dividenna salaku Zinchenko untung anu meunang pangadilan di klub kota lokalna, Karpatiya Radomyshl.
Oleksandr Zinchenko Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Karir Kahirupan

Gagasan Oleksandr Zinchenko pikeun pertandingan kasebut ningali anjeunna dina yuswa 8 gabung dina Karpatiya Radomyshl, hiji klub nonoman anu masihan anjeunna panggung pikeun netepkeun yayasan karir.

Nalika aya di akademi, Zinchenko observasi unggal admirer maén bal kaasup karamatna anu nyembah Andrei Shevchenko, maén bal sareng idola pangsaéna di Ukraine. Olek langkung khusus ngeunaan bakat anu henteu dipetakan di Wikivoyage. Sadaya anu anjeunna kéngingkeun bakal janten Sheva salajengna.

Zinchenko tinggal sareng Karpatiya Radomyshl pikeun taun 4 sateuacan dikintip sareng diaku ku Monolit Illichivsk klub nonoman Ukrania anu dipikanyaho pikeun mikeun bakat ngora kana akadém anu langkung ageung. Anjeunna gancang ngadamel gambaran kalayan klub berkat tekadna pikeun kaluar diantara nu sarua. Zinchenko nyieun kamajuan anu tenang ngaliwatan kelompok umur, prestasi anu ngajantenkeun anjeunna janten calon luhur pikeun kasempetan maén bal.

Oleksandr Zinchenko Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Jalan ka Inohong Story

Pandu sareng tekad Oleksandr mangrupikeun aset anu pangpentingna. Taun 2010 ningal anjeunna dipantau ku akademi panggedéna di Ukraine, Shakhtar Donetsk anu ngagoda anjeunna pikeun nampi tawaran na. Sakedik anjeunna terang anjeunna asup kana sekatan karir. Ayeuna hayu urang nyaritakeun naon anu lumangsung !!

Olek ambisius bade ngasorkeun tim senior klub anu ngagaduhan béntang top, anu sapertos Fernandinho, Douglas Kosta, sarta Henrikh Mkhitaryan. Di Shakhtar, teu sapertos klub nonoman séjén Olek maén, kaayaan janten pajeujeut. Dina kecap-Na:

Kuring ngagaduhan dua taun di kontrak kuring sareng aranjeunna nyarios kuring kedah neraskeun aranjeunna TAPI henteu maén dina tim pangheulana. Impian abdi nyaéta maén dina tim munggaran.

Kantun nempatkeun, klub KASUT jalan pikeun suksés kana maén bal senior sareng teu aya jalan kaluar pikeun guys Ukraina anu kapangaruhan. Kuciwa ieu kajantenan bari anjeunna janten kaptén ti tim nonoman.

Oleksandr Zinchenko Jalan ka Fame Story
Oleksandr Zinchenko Jalan ka Fame Story. Kiridit ka Donetsk-Way

Klub sanaos ngabuktikeun kontak anu sanés pikeun anjeunna ngadaptarkeun kalayan henteu aya jaminan integrasi tina tim pangheulana. Éta mangrupikeun tawaran kontrak anu kuat sapertos ancaman. Dina kecap Olek;

Aranjeunna nyarios upami kuring henteu daptar, maka kuring moal maén pikeun aranjeunna, bahkan pikeun tim nonoman kuring anu kuring diurus. Janten sakitar opat bulan, kuring depresi. Kuring kakara hadir unggal sesi pelatihan tapi henteu maén. Kuring ogé diasingkeun ku sorangan.

Pikeun ngaganggu kaayaan éta, Perang Ukraina peupeus sareng klub na kana modeu krisis. Waktu éta, Oleksandr tetep dijaga na kanggo kontrak na. Perangna dilakukeun ku kolotna angkat ka kota Ufa Rusia, kaputusan kulawarga anu nyieun Oleksandr ngantunkeun karir nonoman kalayan Shakhtar Donetsk.

Oleksandr Zinchenko Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Naek ka Inohong Story

Baheula datang deui pikeun ngahantun anjeunna dina usaha milari klub anu langkung ageung pikeun ngamimitian karir senior.

Naha anjeun terang?… Dina yuswa 16, masalah kontrak Oleksandr sareng Shakhtar nyegah anjeunna tina daptar sareng Rubin Kazan. Ieu mangrupikeun masalah sanésna anu ngeureunkeun anjeunna tina maén pikeun bulan 18 sebat. Butuh jumlah waktos ieu kanggo sadayana diputuskeun. Dina tungtung ieu, Oleksandr ngagabung ka Ufa, klub maén bal Rusia anu berpusat di Ufa, kota anu sepuhna cicing. Klubna masihan Oleksandr kasempetan pikeun maén dina Liga Premier Rusia.

Kantun diperyogikeun nyaéta dorongan kapercayaan pikeun pamuda Ukranian anu rumasa peryogi kakeunaan budaya anyar, padika sareng kabiasaan latihan. Oleksandr Zinchenko bertahan kana karir senior meteoric pikeun prominence di Ufa nalika anjeunna janten salah sahiji bakat na monjo.

Kebangkitan Oleksandr Zinchenko di Rusia
Kebangkitan Oleksandr Zinchenko di Rusia. Kiridit ka 90Min

Kinéranna narik klub-klub Éropa anu luhur diantara Man City. Dina 4 Juli 2016, Zinchenko ngadaptarkeun klub Liga Premier Manchester City pikeun biaya anu teu dipercaya dipercaya sakitar £ 1.7 juta.

Sesampainya di klub anu dipinuhan ku kolam renang bakat, Zinchenko sapuk pikeun ngirimkeun dirina ka PSV Eindhoven, hiji klub anu ngabantosan anjeunna ngarobih kahirupan di Eropa barat. Mulangna ka kota Man dina mimiti karasa karasa, tapi engke sumping sareng stroke tina nasib nalika hiji tatu kana Benjamin Mendy masihan anjeunna kasempetan pikeun stake a ngaku di kénca-tukang. Sapertos dina waktos nyerat, Zinchenko dina usum 2018 / 2019 ngabantosan timnya dina kameunangan treble.

Oleksandr Zinchenko Kangkung ka Inohong Rame
Oleksandr Zinchenko Kangkung ka Inohong Rame
Sanajan anjeunna panginten henteu bakal Andriy Shevchenko anjeunna anu dipikahoyong, tapi Oleksandr Zinchenko kagungan dibuktikeun ka dunya yén anjeunna mangrupikeun janji-janji éndah anu salajengna pikeun generasi bal-balan Ukranian-Na. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.
Oleksandr Zinchenko Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun Kinérja sareng meunang treble pikeun Man City, éta pasti yén seueur fans anu bakal nyarios pitulung anu ngaduruk; Saha kabogoh atanapi pamajikan Oleksandr Zinchenko?. Teu aya anu nampik kanyataan yén penampilan gantengna moal bakal ngajadikeun anjeunna anu resep ka peminat awéwé na. Nanging, balik bal-balan anu suksés, aya kabogoh anu glamor, jalmi Vlada Sedan anu mangrupikeun wartawan Ukranian.

Naha anjeun terang? … Béntang MAN CITY cinta sareng kabogohna nalika anjeunna tugas sareng anjeunna salaku klienna. Kusabab anjeunna némbak sinar tampil, Oleksandr Zinchenko henteu ngan ukur ngagoda, tapi murag kanyaah anu jero pisan pikeun melak kucup salami wawancara TV langsung.

Hubungan Kahirupan Oleksandr Zinchenko
Oleksandr Zinchenko Hubungan Kahirupan- Kredit ka Panon poé

Wawancara ieu kajantenan nalika internasional internasional Ukrania nembé kaluar sawah saatos kameunangan gedé Serbia di kualifikasi Euro 2020.

Saatos cium anu dipelakan, para fans engké ngonfirmasi gosip yen duanana pencinta parantos mimiti bobogohan. Kantos saprak momen anu indah éta, duanana penyayang parantos mabok cinta saling ditaliti ti sababaraha tembakan anu dicandak tina rekening média sosialna.

Oleksandr Zinchenko sareng Vlada Sedan
Oleksandr Zinchenko sareng Vlada Sedan

Tanpa ragu, Oleksandr sareng Vlada parantos tetep salah sahiji pasangan anu paling mapan dina dunya maén bal Ukrania. Salah sahiji jalan favorit pasangan pikeun usum panas nyaéta Simpsons Ride anu lokasina di Orlando, FL 32819, AS.

Carita Cinta Oleksandr Zinchenko sareng Vlada Sedan
Carita Cinta Oleksandr Zinchenko sareng Vlada Sedan

Kanyataan kadua pencinta sigana henteu ngalambatkeun cinta asmara henteu nunjukkeun yén kawinan atanapi nikah tiasa janten léngkah formal anu salajengna.

Oleksandr Zinchenko Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta - pribadi Kahirupan

Naon anu matak Oleksandr Zinchenko tik ?. Ngenalkeun kahirupan pribadi-Na jauh tina lapangan bal bakal nulungan anjeun nampi gambaran lengkep anjeunna.

Dimimitian, anjeunna maén bal kalayan karakter anu tangguh sareng kapribadian anu diwangun ku "Bakat persen, 99 persen kerja keras”. Oleksandr mangrupikeun lahir tina Sagittarius sarta anjeunna mikaresep seuri sareng ngarasakeun keragaman kahirupan sapertos anu ditaliti dina gambar ieu di handap.

Oleksandr Zinchenko Fakta Kahirupan Pribadi
Oleksandr Zinchenko Fakta Kahirupan Pribadi
Kapribadian off-pitch ieu jauh beda sareng jalmi anu anjeunna janten nalika ngalakukeun bisnis na dina pitch.
Oleksandr Zinchenko Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Kahirupan kulawarga

Ditilik tina poto di handap ieu, anjeun tiasa gampang dicindekkeun yén sepuhna Oleksandr Zichenko sepuh Irina sareng Victor ayeuna nyandak manfaatan pitulung sareng berkah ti putra tercinta.

Oleksandr Zinchenko Kolot
Oleksandr Zinchenko Kolot

Tina siganana, Oleksandr mikanyaah nyandak kolotna pikeun tuangeun. Milikna bakti pikeun mastikeun bapak sareng mamanya anu nyaman sami sareng komitmen anu dipilampah dina anjeunna.

Oleksandr Zinchenko di bawa ku kolotna
Oleksandr Zinchenko di bawa ku kolotna

Oleksandr katingalina caket pisan ka indungna, teu siga dadana. Anjeunna gaduh kasaruaan anu caket sareng indungna, teu sapertos bapakna anu gampang anjeun terang dina poto.

Oleksandr Zinchenko sareng indungna- Irina
Oleksandr Zinchenko sareng indungna- Irina

Sanaos sakedik dipikanyaho upami anjeunna ngagaduhan dulur (s) atanapi adi (samin), dadah Grandksandr sacara hébat hirup sapertos dina waktos nyerat.

Kahirupan Kulawarga Oleksandr Zinchenko
Kahirupan Kulawarga Oleksandr Zinchenko
Oleksandr Zinchenko Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Otong

Dina Juli 4th, 2016 Ukranian nandatanganan kontrak sareng Manchester City anu ngajantenkeun anjeunna gaji mékan 250,000 Euro (219,000 Pound) sataun. Kami parantos jumlahna, hartosna anjeunna earn € 683 (£ 601) per dinten sareng € 28 (£ 25) per jam. Ngaronjatkeun anjeun earn jumlah tina inpormasi sareng naon anu anjeun laksanakeun sareng éta. Pikeun Oleksandr, anjeunna langkung milih hirup saderhana.

Oleksandr Zinchenko LifeStyle Fakta
Oleksandr Zinchenko LifeStyle Fakta. Kiridit ka WTFoot
Oleksandr Zinchenko Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fact Untold

Kasalahan Ngidentipikasi: Duanana Oleksandr Zinchenko sareng Kevin De Bruyne boga buuk anu sarimbag sareng rupa anu sami. Ieu mangrupikeun panyabab utama salah paham sareng salah idéntitas antara dua pamaén Man City. Ti kajauhan, aranjeunna katingalina siga kembar, tapi nalika urang babarengan, duanana katingalina béda.

Oleksandr Zinchenko sareng Kevin De Bruyne- The Sarupa
Oleksandr Zinchenko sareng Kevin De Bruyne- The Sarupa

Ngomong ngeunaan ieu, Zinchenko sakali nyarios; "Kuring kantos kantos nguping deui, percanten ka kuring. Seueur jalma nyauran kuring 'Kev khususna nalika kuring dina bis beus tim. Para fans bakal ngagorowok 'Kev, tiasa kuring gambar?' Tapi nalika kuring ngancik, aranjeunna bakal sapertos 'Oh, éta henteu Kevin'. Kiridit ka telegrap

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Leutik Oleksandr urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu