Carita Budak Neal Maupay Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Neal Maupay Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

LB nampilkeun Carita Pinuh ku genius Sepakbola anu paling dikenal salaku "Neal". Fakta Biografi Neal Maupay Kami Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Pendadak Neal Maupay. Potret Gambar: OGCNice, GetFootballNewsFrance, SkySports and TheSun
Kahirupan sareng Pendadak Neal Maupay. Potret Gambar: OGCNice, GetFootballNewsFrance, SkySports and TheSun

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal, latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna ngagaduhan mata anu getol pikeun nyetak gol sareng anjeunna pasti salah sahiji pamaén ageung salajengna dina Bal Perancis. Nanging, ngan sakedik anu nganggap versi Biografi Neal Maupay urang anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Neal Maupay budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Neal Maupay lahir dina dinten ka-14 Agustus 1996 ka indung Argentina sareng bapa Perancis di jabatan Perancis Yvelines anu aya di pinggiran Paris, Perancis.

Maupay ngagaduhan kulawargana asal kota indah Versailles anu kirang langkung 17.1 km ti pusat kota Paris. Balik harita, kulawargana cicing di Versailles- salah sahiji desa pangayaan di luar Paris. Versailles mangrupikeun kota anu kasohor kebon na anu parantos ditunjuk ku UNESCO salaku Situs Warisan Dunya. Di handap ieu pintonan endah kota Neal Maupay anu gaduh permulaan anu hina.

Neal Maupay Life Life- Anjeunna nyéépkeun 4 taun munggaran di kota kalahiran, Versailles dimana kulawargana asalna. Kiridit: GardenVisit sareng frenchmoments
Neal Maupay Life Life- Anjeunna nyéépkeun 4 taun munggaran di kota kalahiran, Versailles dimana kulawargana asalna. Kiridit: GardenVisit sareng frenchmoments

Sanaos lahir di Perancis, Neal Maupay ogé ngagaduhan akar kulawarga Argentina berkat indungna anu hijrah ka Perancis dimana anjeunna janten pamajikan bapak Neal Maupay. Nalika indung Maupay ngurus bumi, bapakna ngagaduhan komitmen pikeun a padamelan jasa sipil anu maénkeun peran henteu langsung dina kahirupan mimiti sareng didikan maén bal Neal Maupay.

Transfer PNS mangrupikeun hal anu umum pikeun PNS. Dina taun 2001, béja ka bapakna yén anjeunna parantos dialihkeun ti Versailles ka salah sahiji cabang damelna di Côte d'Azur, daérah administrasi anu aya di Perancis Tenggara.

Kaputusan pikeun kulawarga Maupay pikeun hijrah dicandak dina iman anu saé sareng sakedik Neal (yuswa 5) barengan kolotna ngalih ku jalan langkung 880.0 km ka Côte d'Azur. Ieu di Côte d'Azur yén budak leutik ngahurungkeun impian maén balna.

Neal Maupay budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Dina umur 6 taun 2002, budak ngora mendakan cinta na nyaéta- "Maén Bal". Markisa maén bal mimiti Neal ningali kolotna ngadaptarkeun anjeunna di klub leutik anu dingaranan Valbonne Sophia-Antipolis. Anjeunna ngamimitian usaha mimiti pikeun nampa pendidikan sepakbola di dinya nalika anjeunna suksés dijantenkeun ku studi. Kusabab kendat sakola dina waktos éta, Maupay ngan ukur tiasa maén game sareng rerencangan nalika akhir minggu.

Sanaos ngadegna maén bal pisan, Valbonne Sophia-Antipolis ngagaduhan hubungan anu alus sareng sababaraha nami ageung di maén bal Perancis. Klub saeutik kasebut ngagaduhan reputasi dina ngajabarkeun mahasiswa anu pangsaéna pikeun gaduh uji coba sareng OGC Nice, tatangga anu pangdeukeutna. Kusabab Neal Maupay ieu Valbonne urang murid anu pangsaéna, OGC Nice ngagaduhan narik anjeunna. Klubna nyiptakeun sagala anu diperyogikeun pikeun asup ka unit akademi.

Neal Maupay budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Dina taun 2007, poténsi Neal Maupay ningali manajemén OGC Nice nyandak mil tambahan. Pramuka klub angkat ka bumi kulawargana Maupay pikeun ngolo-ngolo kolotna pikeun ngantep putrana gabung sareng aranjeunna. Bapana sareng indung Neal Maupay sareng senang nampi sareng putra gagah ngorana ngalih ka Nice, klub 30 menit ti klub kahijina.

Dina Nice, Maupay mimiti maén hareupeunana kusabab otak maén bal-Na dewasa. Sanaos henteu janten pamaén anu panggedéna atanapi anu paling kuat, anjeunna ngagaduhan reputasi pikeun tetep posisi dirina dina tempat anu leres sareng dina waktosna pas.

Pikeun pahlawan, Maupay idola Luis Suarez anu nalika harita aya superstar sareng Ajax. Anjeunna meniru gaya maénna di lapangan, lagu anu ngajantenkeun anjeunna menonjol tina baturna akademi. Ieu dina momen ayeuna parantos kéngingkeun ka Neal anu bahagia yén anjeunna bakal janten maén bal anu suksés.

Neal Maupay ngaraos betah pisan maén kanggo OGC Nice. Kiridit Gambar: NiceMatin
Neal Maupay ngaraos betah pisan maén kanggo OGC Nice. Kiridit Gambar: NiceMatin

Neal Maupay tumuh ku luncat sareng wates dina 5 taun na di akademi nonoman OGC Nice. Pas anjeunna umur 16, anu langsung bergegas kéngingkeun tandatangan na kana tim anu mimiti. Panggilan awéwé Maupay kana skuad tim mimiti Nice mangrupikeun kahormatan pikeun ningali anjeunna ningali prestasi janten pamaén bungsu anu kantos aya dina skuad tim OGC Nice 1st.

Ngan saatosna nyauran, Maupay taun 16 ngajantenkeun prestasi sanés dina waktos sanés. Anjeunna janten gawang gol anu bungsu anu pang 2 taun di Ligue 1.

Neal Maupay ngalaman terobosan suksés kana tim senior anu saé. Kiridit: FranceFootball
Neal Maupay ngalaman terobosan suksés kana tim senior anu saé. Kiridit: FranceFootball
Sakumaha sadayana sigana dina kahadean na, sakedik terang yén lintang Perancis naék terang éta poék memang memang datang sareng dinten na ku OGC Nice wilanganana.
Neal Maupay budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Henteu Teu Disangka: Mimiti, sadayana ngamimitian séhat sareng Neal Maupay saatosna dirobih kana skuad tim pangheulana. Perkara berjalan lancar tepi tatu ligament cruciate caket nyokot anjeunna jauh tina markisa bal tercinta.

Ngaleungitkeun tina tatu, Maupay patepang sikep anu béda ti bos-Na. Claude Puel. Anjeunna kaget ningali dirina janten teu dipikaresep ku lalaki anu minggu ka tukang muji anjeunna tanpa wates.

Neal Maupay ngadadak murag tina Claude Puel. Kiridit Gambar: Ligue1
Neal Maupay ngadadak murag tina Claude Puel. Kiridit Gambar: Ligue1

Peta Claude Puel mimiti mangaruhan karirna, pamustunganana ngarobah pola pikir ngeunaan masa depan na sareng klub. The "Anak Nice”Sabab anjeunna sering disebat kaleungitan kasabaranana saatos disisihkeun. Anjeunna nyandak pilihan anu ngahaja pikeun ninggalkeun OGC Nice dina bulan Agustus 2015.

Tanggal 10 Agustus 2015, Maupay nyalira ngalihkeun ka Saint-Étienne. Ngan sababaraha minggu saatos gabung, anjeunna mimiti ngadamel gambaran anu hébat sareng bandung. Pinunjukan di Saint-Étienne hartosna anjeunna ngadamel kaputusan anu pas ngantepkeun OGC Nice. Naha anjeun terang?… Kamahéran nyetak gol Neal Maupay sareng Saint-Étienne ningali anjeunna dipanggil ku pihak Perancis U19.

Sanaos gaduh ngamimitian anu saé sareng Saint-Etienne, Neal Maupay tetep ngarasa peryogi maén di Inggris. Kiridit: Instagram
Sanaos gaduh ngamimitian anu saé sareng Saint-Etienne, Neal Maupay tetep ngarasa peryogi maén di Inggris. Kiridit: Instagram

Ngaktipkeun Strategi Inggris: Disauran ka skuad Perancis U19 ningali Musias ambisius bangun ngagantung naék kana tangga maén bal. Dina waktos ayeuna, anjeunna mimiti ngetok masa hareup na. Butuh teu waktos sateuacan anak muda mimiti kaleungitan maén bal Perancis. Ujug-ujug anjeunna ngembangkeun cita-cita maén Liga Utama.

Maupay nyiptakeun strategi yén anjeunna bakal ningali anjeunna badé nguji bagian Inggris anu handap. Anjeunna percanten ka pangabisana pikeun ngagunakeun platform Inggris sapertos Ligue 2 pikeun ngahontal naék kana Liga1, Championship na teras, liga perdana. Mimiti, Neal Mapuay sapuk pikeun nguji bakatna ku ngahijikeun Inggris Ligue 2 club Brest di injeuman 

Neal Maupay budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Henteu gampang pikeun Neal Maupay cicing di Inggris tanpa diajar basa Inggris. Nyarios perkawis pangalaman sesah, anjeunna kantos nyarios;

"Kuring anom, sareng éta pertama kalina kuring kedah ninggalkeun nagara. Abdi henteu terang kumaha nyarios basa inggris. Abdi henteu terang saha waé di klub.

Kuring ogé henteu terang nanaon tentang maén bal Inggris, atanapi ngeunaan Inggris. Abdi pernah ka London. éta henteu gampang netep sareng raoseun Nalika anjeun hirup sareng budaya anyar. ”

Sanajan aya halangan basa, Maupay tampil pisan. Anjeunna nuluykeun kéngingkeun Agustus 2016 UNFP Ligue 2 Player of the Month award. Anjeunna ogé nampi nominasi langkung sapertos Séptémber, Oktober sareng Désémber 2016 pamaén panghargaan bulan. Saatos prestasi ieu, Neal mutuskeun meresihan sadayana ku ngahijikeun klub Championship Brentford anu nandatanganan anjeunna sacara permanén.

Maupay ngagaduhan awal anu saé sareng Brentford nalika anjeunna langsung janten mesin tujuan utama na. Perséntasina dina usum 2018/2019 ningali anjeunna nampi panghargaan bergengsi di handap ieu nyaéta; (1) Pamaén Juara Pans Fans 'Agustus 2018 bulan, (2) Pahlawan Juara EFL Championship Bulan Séptémber 2018, (3) Pangaja Pemain Pendukung Brentford 2018/2019 sareng (4) The 2018 / Pahlawan Brentford Pamaén 'panghargaan Taun.

Perjalanan Neal Maupay kana Liga Junior Inggris akhirna hasil. Kiridit Gambar: Twitter
Perjalanan Neal Maupay kana Liga Junior Inggris akhirna hasil. Kiridit Gambar: Twitter

Maupay nyatakeun status prestasi misi liga handap Inggris na ku meunang panghargaan anu paling bergengsi. Naha anjeun terang?… Maupay meunang panghargaan Football London (2018/2019 EFL Pamuter Taun), ngudag tempatna salaku pamuter sabeulah gedé dina maén bal Perancis. Sakumaha seueur anu ngaharepkeun peminat, meunang pemaen 2018L2019 EFL pamuter panghargaan taun ngarah kana naékna gancang ka liga pangéran.

Neal Maupay naek ka carita Inohong- Anjeunna ngaraosan kaluar tina sohor tina EFL. Kiridit Gambar: Twitter
Neal Maupay naek ka carita Inohong- Anjeunna ngaraosan kaluar tina sohor tina EFL. Kiridit Gambar: Twitter
Tepatna dina kaping 5 Agustus 2019, Maupay ngalih ka Liga Utama sareng Brighton & Hove Albion. Dina waktos nyerat, pamaén bal Perancis ngagaduhan kahirupan anu saé sareng ningali impian liga perdana na janten kanyataan. Anjeunna parantos kalibet dina seueur waktos-pertandingan anu cocog pikeun Brighton anu paling penting, nyéépkeun tempatna di tim klub.
Neal Maupay- Ngagaduhan kahirupan anu saé sareng Brighton. Kiridit Gambar: BBCFootball
Neal Maupay- Ngagaduhan kahirupan anu saé sareng Brighton. Kiridit Gambar: BBCFootball
Tanpa ragu, urang fans maén bal tiasa nuju ningali anak muda Perancis anu mekar jadi bakat kelas dunya anu leres di hareupeun panon urang. Sésana, sebutkeun anu ayeuna, ayeuna mangrupikeun sajarah.
Neal Maupay budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Ku naékna kamashuran sareng naék kana penerbangan teratas Inggris, pastina aya sababaraha penggemar maén bal pasti ngémutan terang langkung seueur ngeunaan Maupay, contona, upami anjeunna gaduh kabogoh atanapi pamajikan. Teu aya anu nyangkal kanyataan yén penampilan imutna gandeng ku gaya maénna moal nempatkeun anjeunna salaku nomer hiji dina daptar impian calon kabogoh.

Saha Kabogoh Neal Maupays? Kiridit Gambar: Twitter. Kiridit Gambar: Instagram
Saha Kabogoh Neal Maupays? Kiridit Gambar: Twitter. Kiridit Gambar: Instagram
Saatos seueur panalungtikan di internet, Katingalina dina waktos nyeratna, Neal Maupay parantos nyobian usaha teu ngungkabkeun kabogoh atanapi garwa (éta lamun anjeunna parantos kawin). Panginten anjeunna tiasa janten yén Neal éta tunggal sareng teu WAG.
Kaseueuran maén bal langkung resep pikeun ngalindungan kabogohna tina média kusabab kanyataan yén maén bal Inggris tiasa dipaénkeun khususna nalika karir sareng hubungan hubungan henteu dikelola kalayan hadé. Ieu meureun pikeun kasus Neal Maupay.
Neal Maupay budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngauningaan Kahirupan Pribadi Neal Maupay bakal ngabantosan kéngingkeun gambaran lengkep kapribadian na di luar lapangan. Dimimitian, anjeunna langkung ngalamun, jalma anu parantos ngabuktikeun anjeunna tiasa adaptasi sareng budaya Inggris. Maupay mangrupikeun jalma anu sakapeung ngaraos perluna nyalira sareng ngajauhan tina sagala hal pikeun mulangkeun kakuatan bari ngémutan masa depanna.

Fakta Kahirupan Pribadi Neal Maupay. Kiridit ka DailyMail
Fakta Kahirupan Pribadi Neal Maupay. Kiridit ka DailyMail

Anjeunna mangrupikeun jalma anu asik anu resep nunjukkeun kajembaran sareng henteu aya tato di tengah popularitas maén bal modern. Maupay someah sareng henteu NOT gaduh kapribadian lalaki alfa. Anjeunna henteu kurang ajar, yakin pisan sareng asertif. Maupay mangrupikeun komitmen pikeun diajar basa Inggris, hiji lagu anu sakali ningali anjeunna mawa suksés Laptop Apple Pro Pro pikeun tugas profésional.

Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Neal Maupay kaluar tina lapangan. Kiridit Gambar: Instagram sareng Twitter
Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Neal Maupay kaluar tina lapangan. Kiridit Gambar: Instagram sareng Twitter

Langkung langkung seueur dina kahirupan pribadi-Na, Maupay gaduh jalma anu kuat, nyaéta nalika anjeunna ngawangun pikiran pikeun ngalakukeun hiji hal, teras-terasan pikeun ngahontal éta. Salaku conto, anjeunna sakaligus nyiptakeun pikiran pikeun maksakeun dirina naék tina légisi Inggris handap ka Liga Premier sanaos nyanghareupan halangan basa sareng budaya.

Neal Maupay budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Gaji ageung gaya hirup pamaén bal paling luhur biasana pakait sareng gaya hirup mewah anu gampang ditingali ku gedong ageung, mobil mewah, sareng tanda-tanda kabeungharan sanés. Neal Maupay urang sorangan mangrupikeun panangkal ubar keur hirup anu aheng. Kami gaduh bukti gaya hirup saderhana na. Ayeuna, nalika pamaén bal anu sanés nyetir mobil mahal kana sési latihan, Maupay sering katingali kalayan jenis mobilna nyalira- Scooter Vespa.

Ngauningaan Neal Maupay Gaya hirup. Kredit Gambar: mandiri sareng Twitter
Ngauningaan Neal Maupay Gaya hirup. Kredit Gambar: mandiri sareng Twitter
Neal Maupay nempatkeun duit tina gaji mingguan-na pikeun dianggo anu saé. Salami liburan, manusa Perancis sapertos anu katalungtik diluhur langkung milih nganjang anu éndah tujuan laut. Sacara umum, kalakuan sareng kaputusan anu diluar-nyata mangrupikeun cerminan anu leres tina gaya hirup hina.
Neal Maupay budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Dina tulisan, inpormasi, ngeunaan anggota kulawarga Neal Maupay sacara umum henteu katulis. Nanging, hiji hal pasti. Lalaki Perancis anu ngagaduhan akar kulawarga Argentina parantos hasil parantos ngajalin bagian kulawargana nyalira pikeun kamerdékaan finansial sadayana berkat kaputusanna janten pamaén bal.

Neal Maupay ogé dina waktos nyerat parantos ngalindungan indung, bapak, lanceukna sareng adi-adina na tina paparan ti média Perancis sareng Inggris. Éta panginten hirup anu saé di Perancis sareng kadang ngadatangan anjeunna di Inggris. Kami yakin anjeunna bakal pas masihan sési wawancara kulawarga anu pas sareng média Inggris. Fokus pikeun Neal Maupay ayeuna ngan saukur MAÉN BAL.

Neal Maupay budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Bisi Nya anu sanésna: Sanaos anjeunna henteu jangkung sareng ageung tapi Maupay moal kapikiran milih gelut upami diperyogikeun, khususna ngalawan pembela ngora sapertos Brandon Williams anu kantos nangtung.

Brandon Williams sareng Neal Maupay- Dua pamaén anu poyok. Kiridit Gambar: DailyMail
Brandon Williams sareng Neal Maupay- Dua pamaén anu poyok. Kiridit Gambar: DailyMail

3 Idol na: Maupay mangrupikeun salah sahiji pamaén anu henteu ngan ukur Luis Suarez. Lalaki Perancis ogé nengetan dua genius maén bal nyaéta; Sergio Aguero, sarta Zinedine Zidane. nyalira

"Kuring nyobian janten ilham ku sadayana. Aguero sareng Suarez mangrupikeun pamaén solid sanaos ukuranana. Aranjeunna sanés anu pangageungna atanapi anu pangkuatna, tapi aranjeunna henteu pernah ngantepkeun nanaon dina taneuh. aranjeunna salawasna dina tempat anu pas dina waktos anu pas.

Kuring ogé biasa ngalaksanakeun bal sapertos Zidane. Abdi resep maén lega atawa salaku jumlah 10, tapi posisi anu dipikaresep kuring nyaéta mogok ”.

Ageman: Maupay mangrupikeun salah saurang pamaén maén bal anu parah anu tos ditingal nunjukkeun di ramo-ramo di langit pikeun muji syukur ka Gusti nalika nyetak sababaraha tujuan. Sakumaha ditingalkeun di handap, anjeunna teu gaduh masalah sareng nunjukkeun iman agama Kristenna.

Neal Maupay nunjuk ramo-ramo ka langit saatos-Na Tanda kapercayaan Agama. Credits: Liga Premier, brightonandhoveind dependant
Neal Maupay nunjuk ramo-ramo ka langit saatos-Na Tanda kapercayaan Agama. Credits: Liga Premier, brightonandhoveind dependant

kanyataan parios: Heuheu kami Neal Maupay Carita Budak Batin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar