Carita Budak Neal Maupay Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Neal Maupay Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Biografi Neal Maupay kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Gaya hirup, Worth Bersih sareng kahirupan Pribadi.

Singketna, urang nampilkeun sajarah Genius Sepakbola anu paling dikenal salaku "Neal". Lifebogger dimimitian ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kasohor salaku panyerang.

Pikeun masihan anjeun rasa anu pikaresepeun tina Neal Maupay's Bio, ieu mangrupikeun ringkesan gambar hirupna.

Maca carita pinuh:
Leandro Trossard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold
Kahirupan sareng Pendadak Neal Maupay. Potret Gambar: OGCNice, GetFootballNewsFrance, SkySports and TheSun
Kahirupan sareng Kebangkitan Neal Maupay.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna ngagaduhan mata anu getol pikeun nyetak gol sareng anjeunna pasti salah sahiji pamaén ageung salajengna dina Bal Perancis.

Nanging, ngan sakedik anu nganggap vérsi Biografi Neal Maupay urang anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Neal Maupay Childhood Story - Latar Kulawarga sareng Kahirupan Dini:

Neal Maupay lahir dina dinten ka-14 Agustus 1996 ka indung Argentina sareng bapa Perancis di jabatan Perancis Yvelines anu aya di pinggiran Paris, Perancis.

Maca carita pinuh:
Carita Budak Leutik Marc Cucurella Ditambah Fakta Biografi Untold

Maupay gaduh kulawargana asalna ti kota éndah Versailles anu sakitar 17.1 km ti pusat kota Paris. Jaman harita, kulawargana cicing di Versailles- salah sahiji kota pang beungharna di luar Paris.

Versailles mangrupikeun kota anu dikenal ku kebon na anu parantos ditunjuk ku UNESCO salaku Situs Warisan Dunya. Dihandap ieu mangrupikeun pandangan anu éndah pikeun kota Neal Maupay ngagaduhan awal anu hina.

Maca carita pinuh:
Mathew Ryan budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold
Neal Maupay Life Life- Anjeunna nyéépkeun 4 taun munggaran di kota kalahiran, Versailles dimana kulawargana asalna. Kiridit: GardenVisit sareng frenchmoments
Neal Maupay Early Life- Anjeunna nyéépkeun 4 taun munggaran di kota kalahiranana, Versailles tempat kulawargana asalna.

Sanaos lahir di Perancis, Neal Maupay ogé ngagaduhan akar kulawarga Argentina berkat indungna anu hijrah ka Perancis dimana anjeunna janten pamajikan bapak Neal Maupay.

Nalika indung Maupay ngurus bumi, bapakna ngagaduhan komitmen pikeun a padamelan jasa sipil anu maénkeun peran henteu langsung dina kahirupan mimiti sareng didikan maén bal Neal Maupay.

Transfer PNS mangrupikeun hal anu umum pikeun PNS. Dina taun 2001, béja ka bapakna yén anjeunna parantos dialihkeun ti Versailles ka salah sahiji cabang damelna di Côte d'Azur, daérah administrasi anu aya di Perancis Tenggara.

Maca carita pinuh:
Harun Mooy budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Kaputusan pikeun kulawarga Maupay pikeun hijrah dicandak dina iman anu saé sareng sakedik Neal (yuswa 5) barengan kolotna ngalih ku jalan langkung 880.0 km ka Côte d'Azur. Ieu di Côte d'Azur yén budak leutik ngahurungkeun impian maén balna.

Neal Maupay Childhood Story - Pendidikan sareng Karir Pangwangunan:

Dina umur 6 taun 2002, budak ngora mendakan cinta na nyaéta- "Maén Bal". Markisa maén bal mimiti Neal ningali kolotna ngadaptarkeun anjeunna dina klub leutik anu dingaranan Valbonne Sophia-Antipolis.

Maca carita pinuh:
Carita Budak Leutik Graham Potter Ditambah Fakta Biografi Untold

Anjeunna ngamimitian usaha mimiti pikeun nampa pendidikan sepakbola di dinya nalika anjeunna suksés dijantenkeun ku studina.

Kusabab kendat sakola dina waktos éta, Maupay ngan ukur tiasa maén game sareng rerencangan nalika akhir minggu.

Sanaos ngadegna maén bal pisan, Valbonne Sophia-Antipolis ngagaduhan hubungan anu saé sareng sababaraha nami ageung dina maén bal Perancis.

Klub alit ngagaduhan reputasi dina ngerjakeun siswa pangsaéna pikeun nyobian uji coba sareng OGC Nice, tatangga caket pangageungna.

Maca carita pinuh:
Yves Bissouma budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Kusabab Neal Maupay éta Valbonne urang murid anu pangsaéna, OGC Nice ngagaduhan narik anjeunna. Klubna nyiptakeun sagala anu diperyogikeun pikeun asup ka unit akademi.

Neal Maupay Kahirupan Karir Awal:

Dina taun 2007, poténsi Neal Maupay ningali manajemén OGC Nice nyandak mil tambahan. Pramuka klub angkat ka bumi kulawargana Maupay pikeun ngolo-ngolo kolotna pikeun ngantep putrana gabung sareng aranjeunna.

Maca carita pinuh:
Ben White Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Bapana sareng indung Neal Maupay sareng senang nampi sareng putra gagah ngora na ngalih ka Nice, klub 30 menit ti klub kahijina.

Dina Nice, Maupay mimiti maén hareupeunana kusabab otak maén bal-Na dewasa. Sanaos henteu janten pamaén anu panggedéna atanapi anu paling kuat, anjeunna ngagaduhan reputasi pikeun tetep posisi dirina dina tempat anu leres sareng dina waktosna pas.

Pikeun pahlawan, Maupay idola Luis Suarez anu nalika éta janten superstar sareng Ajax. Anjeunna meniru gaya maénna di lapangan, prestasi anu ngajantenkeun anjeunna menonjol ti réréncangan akademi na.

Éta dina waktos ayeuna éta dilakukeun ka Neal anu senang yén anjeunna bakal janten pamaén bal anu suksés.

Maca carita pinuh:
Enock Mwepu Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun
Neal Maupay ngaraos betah pisan maén kanggo OGC Nice. Kiridit Gambar: NiceMatin
Neal Maupay ngaraos betah pisan maén kanggo OGC Nice.

Neal Maupay dipelak ku luncat sareng wates dina 5 taun na di akademi nonoman OGC Nice. Pas anjeunna umur 16, aranjeunna langsung bergegas kéngingkeun tandatangan na kana tim anu mimiti.

Panggilan awéwé Maupay kana skuad tim kahiji anu saé mangrupikeun kahormatan pikeun ningali anjeunna ningali prestasi janten pamaén bungsu anu kantos aya dina skuad tim OGC Nice 1st.

Maca carita pinuh:
Mathew Ryan budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Ngan saatosna nyauran, Maupay taun 16 ngajantenkeun prestasi sanés dina waktos sanés. Anjeunna janten gawang gol anu bungsu anu pang 2 taun di Ligue 1.

Neal Maupay ngalaman terobosan suksés kana tim senior anu saé. Kiridit: FranceFootball
Neal Maupay ngalaman terobosan suksés kana tim senior anu saé.

Sagampil sadayana siga anu nguntungkeun anjeunna, sakedik terang bintang Perancis anu naék terang éta poék memang memang datang sareng dinten na ku OGC Nice wilanganana.

Fakta Biografi Neal Maupay - Jalan ka Inohong:

Henteu Teu Disangka: Mimitina, sadayana mimiti saé sareng Neal Maupay saatos terobosanna kana skuad tim kahiji.

Maca carita pinuh:
Enock Mwepu Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Kaayaan lancar tepi tatu ligament cruciate caket nyokot anjeunna jauh tina markisa bal tercinta.

Ngaleungitkeun tina tatu, Maupay patepang sikep anu béda ti bos-Na. Claude Puel. Anjeunna kaget ningali dirina janten teu dipikaresep ku saurang lalaki anu minggu ka tukang muji anjeunna sajajalan.

Neal Maupay ngadadak murag tina Claude Puel. Kiridit Gambar: Ligue1
Neal Maupay ujug-ujug murag tina Claude Puel.

Peta Claude Puel mimiti mangaruhan karirna, pamustunganana ngarobah pola pikir ngeunaan masa depan na sareng klub.

Maca carita pinuh:
Carita Budak Leutik Marc Cucurella Ditambah Fakta Biografi Untold

The "Anak Nice”Sabab anjeunna sering disebat kaleungitan kasabaranana saatos disisihkeun. Anjeunna nyandak pilihan anu ngahaja pikeun ninggalkeun OGC Nice dina bulan Agustus 2015.

Tanggal 10 Agustus 2015, Maupay ngalih ka Saint-Étienne. Ngan sababaraha minggu saatos gabung, anjeunna mimiti ngadamel kesan anu hébat sareng klub. Pagelaranana di Saint-Étienne hartosna anjeunna nyandak kaputusan anu leres pikeun ninggalkeun OGC Nice.

Maca carita pinuh:
Kisah Harun Budak Bumi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Naha anjeun terang?… Kamahéran nyetak gol Neal Maupay sareng Saint-Étienne ningali anjeunna dipanggil ku pihak Perancis U19.

Sanaos gaduh ngamimitian anu saé sareng Saint-Etienne, Neal Maupay tetep ngarasa peryogi maén di Inggris. Kiridit: Instagram
Sanaos mimiti anu saé sareng Saint-Etienne, Neal Maupay tetep ngaraos peryogi maén di Inggris.

Ngaktipkeun Strategi Inggris: Disebut nepi ka skuad U19 Perancis ningali hiji Maupay anu ambisius beuki lapar nanjak tangga maén bal.

Dina waktos ieu, anjeunna mimiti nyusun masa depan na. Teu nyandak waktos sateuacan budak ngora mimiti kaleungitan minat maén bal Perancis. Ujug-ujug, anjeunna ngembangkeun ambisi maén di Liga Utama.

Maupay nyusun strategi yén anjeunna bakal ningali anjeunna badé nyobian divisi Inggris anu handap. Anjeunna percanten kana kamampuanna pikeun nganggo sapertos platform English Ligue 2 pikeun ngahontal naékna Liga1, Kejuaraan teras, liga Premier.

Mimiti, Neal Mapuay satuju pikeun nguji bakatna ku ngagabung sareng klub Inggris Ligue 2 Brest di injeuman 

Neal Maupay Bio - Rise to Fame Story:

Henteu gampang pikeun Neal Maupay cicing di Inggris tanpa diajar basa Inggris. Nyarios perkawis pangalaman sesah, anjeunna kantos nyarios;

"Kuring anom, sareng éta pertama kalina kuring kedah ninggalkeun nagara. Abdi henteu terang kumaha nyarios basa inggris. Abdi henteu terang saha waé di klub.

Kuring ogé henteu terang nanaon tentang maén bal Inggris, atanapi ngeunaan Inggris. Abdi pernah ka London. éta henteu gampang netep sareng raoseun Nalika anjeun hirup sareng budaya anyar. ”

Sanaos halangan basa, Maupay performa pisan. Anjeunna teraskeun meunang penghargaan Agustus 2016 UNFP Ligue 2 Player of the Month.

Maca carita pinuh:
Harun Mooy budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna ogé nampi nominasi salajengna sapertos Séptémber, Oktober sareng Désémber 2016 pamaén panghargaan bulan.

Saatos prestasi ieu, Neal mutuskeun résiko sadayana ku gabung kana klub Championship Brentford anu nandatanganan anjeunna sacara permanen.

Maupay ngagaduhan awal anu saé sareng Brentford nalika anjeunna langsung janten mesin tujuan utama na. Perséntasina dina usum 2018/2019 ningali anjeunna nampi panghargaan bergengsi di handap ieu nyaéta;

Maca carita pinuh:
Yves Bissouma budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

(1) Pamaén Juara Pans Fans 'Agustus 2018 bulan, (2) Pahlawan Juara EFL Championship Bulan Séptémber 2018, (3) Pangaja Pemain Pendukung Brentford 2018/2019 sareng (4) The 2018 / Pahlawan Brentford Pamaén 'panghargaan Taun.

Perjalanan Neal Maupay kana Liga Junior Inggris akhirna hasil. Kiridit Gambar: Twitter
Perjalanan Neal Maupay kana Liga Junior Inggris tungtungna hasil.

Maupay nyatakeun status prestasi misi liga handap Inggris na ku meunang panghargaan anu paling bergengsi.

Naha anjeun terang?… Maupay meunang panghargaan Football London (2018/2019 EFL Pamuter Taun), ngajantenkeun tempatna salaku pamaén ageung salajengna dina maén bal Perancis.

Maca carita pinuh:
Leandro Trossard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Sakumaha seueur panyangka anu bakal diarepkeun, meunang pamaén EFL 2018/2019 taun panghargaan nyababkeun naék gancang ka liga perdana.

Neal Maupay naek ka carita Inohong- Anjeunna ngaraosan kaluar tina sohor tina EFL. Kiridit Gambar: Twitter
Neal Maupay Rise to Fame Story- Anjeunna mikaresep jalan kaluar anu sohor ti EFL.

Tepatna dina kaping 5 Agustus 2019, Maupay ngalih ka Liga Utama sareng Brighton & Hove Albion.

Dina waktos nyerat, pamaén bal Perancis ngagaduhan kahirupan anu saé sareng ningali impian liga perdana na janten kanyataan.

Maca carita pinuh:
Ben White Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Anjeunna parantos kalibet dina seueur waktos-pertandingan anu cocog pikeun Brighton anu paling penting, nyéépkeun tempatna di tim klub.

Neal Maupay- Ngagaduhan kahirupan anu saé sareng Brighton. Kiridit Gambar: BBCFootball
Neal Maupay- Ngagaduhan kahirupan anu saé sareng Brighton.

Tanpa ragu, urang fans maén bal tiasa nuju ningali anak muda Perancis anu mekar jadi bakat kelas dunya anu leres di hareupeun panon urang. Sésana, sebutkeun anu ayeuna, ayeuna mangrupikeun sajarah.

Neal Maupay Kabogoh, Pamajikan, Barudak?

Ku naékna kamashuran sareng naék kana penerbangan teratas Inggris, pastina aya sababaraha penggemar maén bal pasti ngémutan terang langkung seueur ngeunaan Maupay, salaku conto, upami anjeunna ngagaduhan kabogoh atanapi pamajikan.

Maca carita pinuh:
Harun Mooy budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Teu aya anu nyangkal kanyataan yén penampilan imutna gandeng ku gaya permainanana moal nempatkeun anjeunna salaku nomer hiji dina daptar impian calon kabogoh.

Saha Kabogoh Neal Maupays? Kiridit Gambar: Twitter. Kiridit Gambar: Instagram
Saha Kabogoh Neal Maupays?

Saatos seueur panalungtikan di internet, Katingalina dina waktos nyeratna, Neal Maupay parantos nyobian usaha teu ngungkabkeun kabogoh atanapi garwa (éta lamun anjeunna parantos kawin). Panginten anjeunna tiasa janten yén Neal éta tunggal sareng teu WAG.

Kaseueuran maén bal langkung resep pikeun ngalindungan kabogohna tina média kusabab kanyataan yén maén bal Inggris tiasa dipaénkeun khususna nalika karir sareng hubungan hubungan henteu dikelola kalayan hadé. Ieu meureun pikeun kasus Neal Maupay.

Kahirupan Pribadi Neal Maupay:

Ngauningaan Kahirupan Pribadi Neal Maupay bakal ngabantosan kéngingkeun gambaran lengkep kapribadian na di luar lapangan.

Maca carita pinuh:
Kisah Harun Budak Bumi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Dimimitian, anjeunna langkung ngalamun, jalma anu parantos ngabuktikeun anjeunna tiasa adaptasi sareng budaya Inggris.

Maupay mangrupikeun jalma anu sakapeung ngaraos perluna nyalira sareng ngajauhan tina sagala hal pikeun mulangkeun kakuatan bari ngagambarkeun masa depanna.

Fakta Kahirupan Pribadi Neal Maupay. Kiridit ka DailyMail
Fakta Kahirupan Pribadi Neal Maupay.

Anjeunna mangrupikeun jalma anu asik anu resep nunjukkeun kajembaran sareng henteu aya tato di tengah popularitas maén bal modern. Maupay someah sareng henteu NOT gaduh kapribadian lalaki alfa.

Anjeunna henteu brash, super-percaya diri sareng negeskeun. Maupay komitmen teuing pikeun diajar basa Inggris, mangrupikeun prestasi anu pernah ningali anjeunna senang-senang nyandak anjeunna Laptop Apple Pro Pro pikeun tugas profésional.

Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Neal Maupay kaluar tina lapangan. Kiridit Gambar: Instagram sareng Twitter
Ngauningaan Neal Maupay Personal Life di luar lapangan.

Langkung seueur ngeunaan kahirupan pribadina, Maupay ngagaduhan jalma anu kersa pisan, anu nalika anjeunna mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji hal, bakal teras-terasan ngahontal éta.

Misalna, anjeunna pernah mutuskeun pikeun maksa dirina bangkit tina liga handap Inggris ka Liga Premier sanaos nyanghareupan halangan basa sareng budaya.

Gaya hirup Neal Maupay:

Gaji ageung gaya hirup pamaén bal luhur paling pakait sareng gaya hirup mewah anu gampang ditingali ku gedong ageung, mobil mewah, sareng tanda-tanda kabeungharan sanés.

Maca carita pinuh:
Enock Mwepu Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Neal Maupay urang nyalira mangrupikeun panawargi anu nyegerkeun pikeun hirup aheng. Kami gaduh bukti gaya hirup saderhana na.

Ayeuna, nalika pamaén bal anu sanés nyetir mobil mahal kana sési latihan, Maupay sering ditingali ku jinis mobilna nyalira- Scooter Vespa.

Ngauningaan Neal Maupay Gaya hirup. Kredit Gambar: mandiri sareng Twitter
Ngauningaan Neal Maupay Gaya hirup.

Neal Maupay nempatkeun duit tina gaji mingguan-na pikeun dianggo anu saé. Salami liburan, manusa Perancis sapertos anu katalungtik diluhur langkung milih nganjang anu éndah tujuan seaside.

Sacara umum, kalakuan sareng kaputusan na di luar lapangan mangrupikeun réfléksi anu sajati tina gaya hirup hina.

Maca carita pinuh:
Yves Bissouma budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Kahirupan Kulawarga Neal Maupay:

Dina tulisan, inpormasi, ngeunaan anggota kulawarga Neal Maupay sacara umum henteu katulis. Nanging, hiji hal pasti.

Lalaki Perancis anu ngagaduhan akar kulawarga Argentina parantos hasil parantos ngajalin bagian kulawargana nyalira pikeun kamerdékaan finansial sadayana berkat kaputusanna janten pamaén bal.

Neal Maupay ogé dina waktos nyerat parantos ngalindungan indung, bapak, lanceukna sareng adi-adina na tina paparan ti média Perancis sareng Inggris.

Maca carita pinuh:
Mathew Ryan budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Aranjeunna panginten ngaraosan hirup anu saé di Perancis sareng kadang nganjang ka anjeunna di Inggris.

Kami yakin anjeunna bakal pas masihan sési wawancara kulawarga anu pas sareng média Inggris. Fokus pikeun Neal Maupay ayeuna ngan saukur MAÉN BAL.

Neal Maupay Fakta Untold:

Bisi Nya anu sanésna: Sanaos anjeunna henteu jangkung sareng ageung tapi Maupay moal kapikiran milih gelut upami diperyogikeun, khususna ngalawan pembela ngora sapertos Brandon Williams anu kantos ngahalangan.

Brandon Williams sareng Neal Maupay- Dua pamaén anu poyok. Kiridit Gambar: DailyMail
Brandon Williams sareng Neal Maupay- Dua pamaén anu poyok. Kiridit Gambar: DailyMail

3 Idol na: Maupay mangrupikeun jenis pamaén anu henteu ngan ukur dipikacinta Luis Suarez. Lalaki Perancis ogé nengetan dua genius maén bal nyaéta; Sergio Aguero, sarta Zinedine Zidane. nyalira

"Kuring nyobian janten ilham ku sadayana. Aguero sareng Suarez mangrupikeun pamaén solid sanaos ukuranana. Aranjeunna sanés anu pangageungna atanapi anu pangkuatna, tapi aranjeunna henteu pernah ngantepkeun nanaon dina taneuh. aranjeunna salawasna dina tempat anu pas dina waktos anu pas.

Kuring ogé biasa ngalaksanakeun bal sapertos Zidane. Abdi resep maén lega atawa salaku jumlah 10, tapi posisi anu dipikaresep kuring nyaéta mogok ”.

Ageman: Maupay mangrupikeun jinis pamaén bal anu parantos katingali parah nunjuk ramo na ka langit pikeun alhamdulillah saatos nyetak gul. Sakumaha dititénan di handap, anjeunna henteu ngagaduhan masalah sareng nunjukkeun iman agama Kristen na.

Neal Maupay nunjuk ramo-ramo ka langit saatos-Na Tanda kapercayaan Agama. Credits: Liga Premier, brightonandhoveind dependant
Neal Maupay nunjuk ramo na ka langit saatos skorna- Tanda kapercayaan Agama.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Neal Maupay Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Henteu. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar