Moussa Sissoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4027
Moussa Sissoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh kalawan nami "DIY". Moussa Sissoko budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupakeun gelandang well-rounded tapi ukur sababaraha mertimbangkeun kami Moussa Sissoko urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Moussa Sissoko budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Awal jeung Kahirupan kulawarga

Moussa Sissoko lahir dina 16th Agustus, 1989 di Le Blanc-Mesnil, Prancis. Anjeunna ngalahir ka kolot Malian santun saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan. indung Sissoko éta ibu rumah tangga bari bapana digawé salaku worker konstruksi dina waktu kalahiran-Na.

Fakta kulawarga Moussa Sissoko

Sissoko lahir salaku cikal opat barudak, jeung tilu sadulur ngora. Tumuwuh nepi di Le Blanc-Mesnil ngora Sissoko éta aktip aub dina Maen Bal kalawan gairah sarta ilahar kaluar mimiti nu olahraga bakal gaduh saham alus keur manehna dina mangsa nu bakal datang. Dina kecap na;

"Kuring gancang sadar yén maén bal bisa ngakibatkeun kuring boga hirup hadé".

Ngabogaan iman dmana na nu ieu ogé dibagikeun ku kolotna, Young Sissoko ieu diposisikan dimimitian ngawangun karir di bal sakumaha anjeunna enrolled di klub nonoman, Esperance Aulnay nalika anjeunna ukur genep. Esperance Aulnay nyaéta klub nonoman dumasar di caket dieu Aulnay-sous-Bois, Hiji suburb di timur laut Paris.

Moussa Sissoko budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-meta karir

Moussa Sissoko di Esperance Aulnay

Sissoko komitmen tilu taun hareup hirupna pikeun Esperance Aulnay dimana manehna diputer bal kalawan gairah laced kalawan timer motivasi poé hadé payun. Mulang teras, anjeunna dilatih tilu kali saminggu di bandung di handapeun pengawasan palatih Adama Dieye, Anu kiwari boga fungsi minangka nu susuratan pikeun klub urang futsal Tim. Sissoko ngajelaskeun Dieye salaku hiji mentor penting dina ngembangkeun na nyarios;

"Kami di dieu dinten kusabab anjeunna"

karir klub nonoman na nyandak péngkolan kutang sabot ngagabung Beureum Star Paris dina stint usum-panjang. Ieu di Beureum Star yén Sissoko nempatkeun up pintonan impressive nu aman manehna move mun Toulouse dimana manehna mimiti beheld kahirupan alus éta bal miboga di stock keur anjeunna.

Moussa Sissoko di Toulouse - Karir meta

Angkatan jeung tekad of maén hadé dina unggal buruan, Sissoko teu ukur ngingetkeun manajer na di tingkat béda tapi acuk ngaliwatan jajaran bandung.

Moussa Sissoko budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Naek Pikeun Inohong

Ieu di Toulouse yén Sissoko dijadikeun perdana Liga Champions di 2007. Manéhna laér ngingetkeun sahingga katelah nepi usum handap. The ulang panggero up ngagaduhan anjeunna sababaraha nominasi pangajén amidst kasempetan séjén kaasup kualifikasi maén dina Liga Europa UEFA.

Moussa Sissoko di Toulouse - Jalan mun Inohong

Teu lila saméméh kapentingan tina Tottenham Hotspur dina sataun 2009, kitu ogé kapentingan saterusna ti Manchester City, Inter Milan, Juventus jeung raksasa Jerman Bayern Munchen, dijieun anjeunna populér di luar maén bal Perancis. Sanajan move a pernah materialized alatan unwillingness klub na urang mun ngantep manehna balik, Sissoko urang tungtungna ditinggalkeun pikeun Newcastle dina sataun 2013.

Moussa Sissoko naékna Inohong

Dina 31 Agustus 2016, Sissoko ditandatanganan pikeun Tottenham Hotspur dina deal lima taun, keur £ 30 juta. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Moussa Sissoko budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Moussa Sissoko mangrupakeun salah sahiji loba footballers anu cinta tetep hirup pribadi maranéhna swasta, jauh ti noses poking pamaké média sosial sarta pencét. Sanajan kitu, aya nu teu denying yén manéhna ngabogaan heartthrob tina saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan.

Naon Kudu Anjeun Apal Ngeunaan Moussa Sissoko Wag Marylou Sidibe

Sissoko geus dijieun wag atawa kabogoh kaluar wanoja Perancis denok katelah Marylou Sidibe (henteu patali jeung Djibril Sidibe). Duo anu teu nikah coba mungkin maranéhna pangalusna tetep kaluar tina radar umum. Éta téh kadang nempo babarengan salila outings na ukur ngaleupaskeun poto nu candak aranjeunna ngarasakeun privasi maranéhanana salila rides dina mobil béda.

Moussa Sissoko na Marylou Sidibe - Fakta Hubungan

Mangkaning, Moussa Sissoko ngabogaan putra 6 taun heubeul (dina waktu pos ieu) ngaranna Kai.

Saeutik geus dipikawanoh ngeunaan indung Kai urang anu sakali ieu nempo hugging putra nya saméméh kaulinan tajongan kaluar antara Newcastle jeung Manchester dina April 2016.

Moussa Sissoko Baby Mama jeung Putra Kai Hugging

Sissoko boga ieu ngomong ngeunaan hubungan na sareng putrana:

"Putra abdi anu cukup heubeul ngartos pakasaban kuring, nalika anjeunna nilik kuring di stadion a, dina TV atawa dina iklan, anjeunna mana gélo (mesem) .He pisan reueus Anjeunna malah boasted ngeunaan ka sakelas-Na sabot mana ka sakola nyebutkeun yen dad na muterkeun keur tim Perancis jeung Newcastle ".

Moussa Sissoko speaks Ngeunaan Hubungan Sareng Putra Kai

Salaku noticed baheula, putra Moussa Sissoko sarta Rafa Benitez sigana gaduh hubungan deukeut pisan sakumaha katingal dina poto di handap ieu.

Rafa Benitez na Moussa Sissoko hubungan

Naon loba bakal nelepon "taktik a"Dicoo ku Rafa teu nyegah Sissoko tina ninggalkeun klub pikeun Tottenham di 2013.

Moussa Sissoko budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Musik tur Komik Rasa

Sissoko geus kabuktian yén kahirupan footballer a teu leres revolve sabudeureun maén bal. Ieu exemplified ku cinta-Na pikeun karakter pikaseurieun, utamina superhero "Superman"Jeung"spiderman"Tina DC na Marvel komik mungguh.

Moussa Sissoko Cinta Pikeun Komik

Teu aya tungtungna, manehna oge lover musik Perancis; Zaz, Sarta boga hiji hal pikeun kalungguhan pikaseurieun dicoo ku aktor komedi Amérika Jim Carey dina pilem kawas "Bruce Nu Maha Kawasa" sakumaha ogé "Belet na Dumber". Anu kantos bisa pikir Moussa yén Sissoko, sanajan radiating seriousness on pitch nu bisa boga jantung nak a sarta rasa pikeun musik alus ?.

Moussa Sissoko budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-pribadi Kahirupan

Salaku Wasalam kapribadian Moussa Sissoko urang kaluar deui-pitch, anjeunna sakali ngomong;

"Kuring geus salawasna geus wijaksana, ditangtayungan jeung hormat. Ieu teu nyegah kuring ti diomongkeun kaluar upami diperlukeun.

Sanajan status profésional diangkat jadi hiji pamuter internasional, Moussa teu ngarasa punjul ka batur. Anjeunna kawas manuk home anu boro balik kaluar tapi ningali pilem, maén kalawan putrana na ningali babaturan atawa kulawarga.

Deui lajeng di lingkungan na (Aulnay-sous-Bois), Moussa miboga ampir kabéh nicknames. Ideally, anjeunna dipikacinta keur tinker kalawan hal nalika anjeunna ngora. Ieu earned anjeunna nickname nu "DIY".

"Ieu geulis lucu nu urang masih nelepon kuring éta. Kuring nyandak eta ogé. Ieu reminds kuring tina nak impian saeutik urang. Ieu salawasna nice ningali babaturan jeung ka poho dimana anjeun sumping ti. Dinten, abdi ngalakukeun pisan kirang 'DIY'. Kuring teu boga cukup waktu jeung Abdi resep mésér jati geus dirakit, éta gampang. "

Moussa Sissoko budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-0ther kapentingan

Sissoko mikanyaah maén video kaulinan sarta ngojay. Anjeunna mangrupakeun lover mobil husus Audis, Range Rovers, BMWs na Mercs nu decorates Garasi Na.

Moussa Sissoko Cinta Pikeun Mobil

Moussa Sissoko budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-kaahlian kapamimpinan

Sissoko ieu dianggap pamimpin dilahirkeun ku lajeng Newcastle Palatih, Neil Cameron. Ieu dipingpin palatih ka masihan Sissoko armband hiji kaptén urang sanggeus urut juragan Fabricio Coloccini ngalaman setback disababkeun ku hiji tatu.

Kaahlian Kapamingpinan Sissoko Moussa

Sissoko, saha éta dina usum kadua di Newcastle ieu marveled ku tanggung jawab héran tapi pernah betrayed trust palatih na urang salaku anjeunna gracefully dipingpin timnya mangtaun titik penting tina patandingan ngalawan sababaraha tim badag maén bal Inggris. Sanajan kitu, dina titik éta teu cukup hébat pikeun nyegah Newcastle tina ragrag kana relegation usum éta.

Moussa Sissoko budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-sahingga bisa hirup kalawan kasar

Sissoko sanes pamuter sabak bersih anu Ryan Giggs jeung Andrés Iniesta éta. Sissoko dikumpulkeun babagi adil-Na caution sarta éta konéng carded loba kali. Anjeunna nampa kartu heula konéng-Na dina perdana Liga Champions League ngalawan Liverpool on August 15 sanggeus datang dina keur 7 menit ahir game.

Dina 2013 Désémber Sissoko miboga masalah disiplin kahijina kalayan Football Association Inggris leuwih nganiaya wasit Mike Jones dina raray.

Ieu kumaha oge diurus sakumaha 'kaleresan', Sakumaha eta ngan lumangsung bari anjeunna nyobian narik jauh ti kiper Southampton urang.

Moussa Sissoko budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-kang Oki Sissoko

Geus saha kantos wondered hiji kahirupan footballers di dapur a?

Muhun, Moussa Sissoko mangrupa salah sahiji béntang Tottenham anu geus diulas dina Living Sehat Jeung Aia & acara TV Hotspur.

Dina acara, Moussa Sissoko na Hugo Lloris anu dipandu ku selebritis kang Oki Jeremy Pang na Spurs nutritionist- Hannah Sheridan salaku dua pamaén coba optimum maranéhna pangalusna masak Prawn Goreng Sangu na Thailand Héjo Curry.

[arve url = "https://www.youtube.com/watch?v=w_v0AIBkHzI" /]

Kumaha nu raos, salah No weruh, tapi yakin katingali hébat. Kumisan kaahlian kuliner-Na, Moussa Sissoko mangrupakeun lover resep Perancis sarta masakan Italia. Keur dahareun gancang, anjeunna enjoys rasa pepperoni pizza.

kanyataan parios: Heuheu Moussa Sissoko budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu