Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Manajer Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "teri". Massimiliano Allegri budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna téh salah sahiji gerbong pangalusna di Serie A. Najan kitu, ukur sababaraha mertimbangkeun Massimiliano Allegri urang Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Kahirupan mimiti

Dimimitian off, Massimiliano Allegri lahir dina dinten 11th Agustus 1967 di dayeuh Livorno di Italia. Anjeunna kahiji dua barudak dilahirkeun ka indungna, Carla Allegri jeung ka bapana Augusto Allegri.

Massimiliano Allegri ibu
indung Allegri urang Carla. Sks: Twitter.

Young Allegri ieu diangkat di kacamatan Coteto di Livorno dimana manehna tumuwuh nepi barengan adi ngora Michela. Tumuwuh nepi di Kab, Allegri éta hiji nak olahraga asih anu juggled kapentingan olahraga antara balap kuda jeung maén bal. Anjeunna kumaha ogé beuki digambar keur balap kuda, hiji olahraga nu anjeunna murag asih jeung sanggeus akina ngabawa ka Pacuan Kuda a nalika anjeunna ukur 5 yuswa.

Massimiliano Allegri budak Story
interest Allegri di ras kuda mimiti nalika anjeunna yuswa 5. Sks: Theirishworld.

youngster tetep gairah ngeunaan ras kuda jeung sagala rupa nu eta entailed kaasup nempatkeun bets nu kadang manéhna meunangkeun atawa leungit. Allegri pas janten hiji boga kuda sangkan markisa na keur lengkep olahraga. Misalna éta hirup keur nak senang.

Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Pendidikan dan Karir meta

markisa Allegri pikeun horseracing didaptarkeun hiji kamunduran seukeut sanggeus sarakola kapaksa sarta parenting tangguh diatur anjeunna dina jalur ngawangun karir di maén bal. rumaja pernah resep sarakola tur keur kapaksa ku kolotna pikeun rutin hadir kelas ditambahkeun suluh ka hatred Na.

"Massi, anjeun moal bisa skip sakola! Anjeun kudu mawa ujian ieu! Anjeun kudu diuk kénéh tur ngalenyepan Napoleon! ". Recalls Allegri tina usaha kolot na urang nungkulan hatred-Na pikeun sarakola.

Bari Allegri nempatkeun up jeung sarakola kapaksa anjeunna ilahar kaluar yén anjeunna moal dimaksudkan pikeun janten murid alus tapi bisa ongkos ogé di endeavors sejen tur bisa ogé jadi kuncén sakola.

"Kuring inget linggih di kelas hiji poé, sarta guru éta mad dina kuring ngeunaan hal, sarta kuring kungsi realisasi ieu. Kuring inget hadis ka sorangan: 'Kuring keur teu dimaksudkan pikeun janten murid alus. Tapi bisa jadi poko alus ' ". Ceuk pikir.

Dina lampu sarua, kaulinan bal kalapa anjeunna dicoo salaku rumaja pikeun klub kampung halaman na Livorno, dikonfirmasi kahoream pikeun followership jeung drive pikeun kapamimpinan.

"Komo lamun ieu mah dina pitch bal salaku rumaja, kuring hayang janten guru. Kuring kungsi diskusi gairah sababaraha kalawan peringkat pelatih kuring sorangan, tapi ieu henteu keur waktu maén deui atawa nanaon jiga éta. Ieu kusabab, sanajan lajeng, abdi hayang ngajalankeun tim cara kuring sorangan ". Anjeunna recalled ka Pamaén Tribun.

Kahirupan Massimiliano Allegri Awal Karir
Salaku rumaja, Allegri (kadua ti katuhu dina posisi crouching) dicoo pikeun klub kampung halaman na Livorno sarta tim séjén di leagues handap. sks: Repubblica.

Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Karir Kahirupan

The asah prodigy turun kaluar ti sakola nalika anjeunna umur 16 bade difokuskeun maén bal. Anjeunna spent 8 taun maén keur tim mimiti klub Italia anu ngawengku: Cuoio Pelli Juventus, Livorno, Pisa na Pavia saméméh ngagabung Pescara di 1991.

Bari di Pescara, Allegri ngadegkeun dirina minangka gelandang a sarta dimekarkeun hubungan deukeut jeung palatih ngancik mentor-Na, Giovanni Galeone. Éta worthwhile ka dicatet yén Galeone éta hiji palatih impressive anu prowess managerial dijieun "kontrol-néangan" na nekad Allegri hina keur taun.

"Kuring spent tujuh taun jeung anjeunna, Galeone éta pisan imajinatif sarta miboga konsep inovatif" aya dina Allegri.

Massimiliano Allegri di Pescara FC
Pescara dicoo peran penting dina ngembangkeun Allegri urang salaku pamuter. sks: Langit Sport.

Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Jalan Ka Inohong

Saatos 19 taun keur Maen Bal profésional, Allegri dirangkul pangsiun jeung Aglianese keur klub panungtungan anjeunna dicoo pikeun. Anjeunna saterusna mimitian karir managerial-Na jeung tim Serie C2 of Aglianese sarta miboga hiji mangsa impressive sareng maranehna.

jobs asah saterusna nempo Allegri ngarekam hiji karir managerial gagal jeung tim Serie C1 Grosseto. Nya kitu, ditebus dirina di Sassuolo, Cagliari jeung Milan.

Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Naek Pikeun Inohong

2014 éta warsih anu Allegri jadi palatih sirah anyar Juventus. Sanajan janjian Allegri urang teu disambut ku loba anu dianggap anjeunna pantes nyandak leuwih ti Antonio Conte, Anjeunna geus jadi jauh kabuktian janten palatih-kelas munggaran ku ngarah Juventus opat padeukeut judul Coppa Italia, dua juara final liga diantara prestasi lianna.

Massimiliano Allegri - naékna Inohong
Allegri geus silenced kritik ku ngarah Juventus kana sababaraha ngéléhkeun judul na final konci. Sks: ABC.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - hubungan Kahirupan

Massimiliano Allegri geus nikah sakali. Urang mawa Anjeun informasi ngeunaan sajarah dating-Na, nikah jeung hubungan saterusna.

Mimitina éta hubungan na sareng kaendahan disebut Erika di 1992. The lovebirds tanggal jeung titik keur aktipitas kukituna ditagih mun meunang kawin. Sanajan kitu, Allegri amicably réngsé hubungan jeung disebut kaluar maranéhanana rencanana kawinan Upacara 24 jam mun acara. Erika nu jadi murid kuliah wanoh dirojong kaputusan Allegri urang jeung maranéhna duanana indit cara misah.

hubungan saterusna nempo Allegri meunang kawin ka Gloria Patrizi di 1994. nikah maranéhanana ieu dikaruniai saurang putri Valentina Allegri (dilahirkeun 1995). Sanajan kitu, serikat teu lepas salami aranjeunna meunang dipisahkeun sanggeus 4 taun nikah.

Allegri meunang nikah ka Gloria di 1994
Allegri na Gloria anu ngan nikah keur 4 taun saméméh maranéhna indit cara misah. Sks: Blitz Quotidiano.

Pindah kana Allegri mimiti bobogohan Claudia. Kabéh sigana ogé pikeun duo anu dumadakan meunang dipisahkeun bari Claudia éta hamil ku putra munggaran Allegri urang Giorgio. budak nu dibéré kalahiran pikeun di 2012 bulan sanggeus kolotna kungsi disebut quits. Allegri ayeuna bobogohan aktris Ambra Angiolini. Aranjeunna duanana hirup bareng jeung laporan suggesting yén maranéhna bisa geura-giru narik ati hiji pernikahan rusiah geura-giru.

Allegri urang Hubungan Ayeuna
Allegri ayeuna bobogohan aktris Ambra Angiolini. Sks: Kasatiaan News.

Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Kahirupan kulawarga

Allegri lahir kana kulawarga 4. Urang mawa Anjeun rinci faktual ngeunaan anggota kulawargana.

Ngeunaan Rama Allegri urang: dad Allegri urang téh Augusto Allegri. Augusto mangrupakeun bapana jawab anu catered keur pamajikan jeung barudak na ku gawé jobs menial di hiji palabuan kaasup ngangkat buleud jeung leungeun bulistir Na. Anjeunna teu mamang deukeut Allegri anu nyarita ogé manéhna iraha wae kasempetan dibikeun.

Ngeunaan ibu Allegri urang: indung Massimiliano Allegri urang téh Carla Allegri. Manehna dipaké pikeun dianggo salaku sorang saencan nyandak up proyek di hiji parusahaan meresihan pikeun ngangkat deui duit upkeep kulawarga urang. Manehna sedih diliwatan jauh dina Méi 2018 dina yuswa 74.

Massimiliano Allegri ibu
indung Allegri urang Carla maot dina 2018 dina yuswa 74. Sks: Twitter.

Ngeunaan Sibling Allegri urang: Allegri urang boga lain adi single tapi enjoys perusahaan tina asih adi ngora disebut Michela. Teu kawas lanceukna kokolot nya, Michela boga qualities endearing kana kiridit dirina kaasup mahluk tenang jeung kaluar.

Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta pribadi

Loba mibanda leuwih taun dianggap Allegri jadi individu tiis tur aloof. Saeutik ngalakukeun maranéhna terang yén anjeunna decisively opted pikeun detachment sakumaha eta ngabantuan anjeunna pikeun janten manajer hadé.

kaputusan pikeun hirup hiji kahirupan pribadi bisa jadi teu kahubung jeung barrage of kritikna anu anjeunna geus jadi dipaké pikeun. Diomongkeun ku majalah GQ di 2016 Allegri dicaritakeun dina set populér tina kritikna nyieun rounds dina ragam handap.

" 'Allegri nyaeta jerk a,' ceuk maranehna. 'Anjeunna muterkeun dina kasino, manéhna bets on kuda, anjeunna daun Suharto di altar, anjeunna ngan gélo dina sirah.' "

Massimiliano Allegri - Fakta Personal
Allegri dianggap jadi aloof ku loba. Sks: Pinterest.

Nicknamed 'teri' pikeun pigura ipis-Na, Allegri ngabogaan persona yakin sarta famed pikeun pangabisana pikeun niténan sarta kalenturan di tackling masalah tina titik béda of view.

Massimiliano Allegri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Karir Untold

Naha anjeun terang?

  • Allegri barengan batur genep footballers Italia éta dina 2001, dikaluarkeun hiji-taun larangan bal leuwih dugaan ngeunaan cocok-ngaropéa. Nya kitu, mertahankeun nu manéhna euweuh involvement di ngaropéa nu.
  • Diomongkeun salila pengarahan pencét dina 5th Juni 2012, Allegri (kiwari 51-taun-lami) cenah ngarencanakeun keur retire ti asah dina yuswa 55, stressing yén proyék nu dicirikeun kalayan tingkat tinggi setrés, jeung kahariwang.
  • Dina 2008 sataun, Allegri ngéléhkeun kompetisi ti Serie A palatih unggul José Mourinho mun meunang Panchina d'oro (Golden bangku), panghargaan bestowed dina Serie A manajer bal pangalusna nurutkeun undian manajer lianna '.

kanyataan parios: Heuheu Massimiliano Allegri budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu