Carita Budak Leutik Budak Mason Ditambah Fakta Biografi Untold

0
1664
Carita Budak Leutik Budak Mason Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka IG sareng Wikipedia
Carita Budak Leutik Budak Mason Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka IG sareng Wikipedia

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh salaku "Greenwood". Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood Kami sareng Fakta Biografi Untold masihan anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun kahirupan awal na, latar kulawarga, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang, anjeunna mangrupikeun salah sahiji pamaén anu dua kaki anu pangsaéna dina maén bal modern. Nanging ngan ukur sababaraha mertimbangkeun Biografi Mason Greenwood anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak leutik Mason Green Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Mason Badé John Greenwood lahir di dinten 1st Oktober 2001 di kampung alit Wibsey caket Bradford, Inggris. Anjeunna ngalahir ka indungna, Melanie sareng ka bapakna, Andrew.

Mason Greenwood - Kahirupan Awal jeung Latar Kulawarga
Mason Greenwood lahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho. Gambar Credits: Panon poé sarta PXhere.

Bangsa Inggris dicampurkeun etnis sareng akar Afrika digedékeun di tempat lahirna di Wibsey caket Bradford dimana anjeunna tumbuh disarengan ku lanceukna - Ashton. Ngembang di Wibsey, Greenwood mangrupikeun bagian tina kulawarga anu ngahargakeun olahraga sareng olahraga.

Carita Budak Leutik Greenwood
Ngora ngora Mason Greenwood digedékeun di Wibsey di Bradford. Gambar Credits: Panon poé jeung WorldAtlas.

Salaku hasilna, Greenwood tumbuh maén bal asih sareng janten kipas budak Manchester United dimana anjeunna nyonto béntang sapertos Wayne Rooney. Ku waktos anu maén bal umur 5, anjeunna mimiti maén tim lokal - Westwood Juniors sareng ngarepkeun masa depan anu saé dina olahraga.

Mason Greenwood Budak Leutik
Young Greenwood nyepeng Piala Éropa saatos Amérika Serikat meunang Chelsea di Moscow di 2008. Kiridit Gambar: Panon poé.
Carita Budak leutik Mason Green Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Nalika maén pikeun Westwood Juniors, Greenwood ngawangun pagelaran anu narik anu narik perhatian para pramuka ti Manchester United anu ngagampangkeun asupna kana kamekaran klub di Halifax.

Éta di akademi yén Greenwood mimiti nunjukkeun karakter sareng skillet kaasup awal awal pikeun prakték, narik nembak anu kuat sareng dua suku ogé ngalaksanakeun gancang tina tipu daya anu parantos anjeunna ditingalikeun.

Mason Greenwood Atikan sareng Ngiringan Karir
Kamajuan Mason Greenwood di akademi Amérika Serikat nyaéta ngaluncurkeun sareng wates. Kiridit Gambar: Panon poé.
Carita Budak leutik Mason Green Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Greenwood teras-terasan naros ku réngking sareng sisi pamuda Manchester, ngarekam statistik anu nyukcruk sareng ngadamel minat saingan sapertos atletis dimana anjeunna asupkeun dina pertandingan-13 anu ningali anjeunna ngarobih catetan Great Britain 100 meter pikeun grup umur na.

Dina puncak karirna mimiti, bentuk luhur Greenwood ningali anjeunna ngayakeun promosi ganda ka skuad 18 handapeun 2017 pikeun usum 18-18. Nalika aya di sisi nonoman, anjeunna réngsé janten penjelajah luhur U17 Premier League North sareng tujuan 21 dina kaulinan XNUMX sareng ogé namina Pamuter Turnamén nalika timna meunang ICGT piala di Walanda.

Mason Greenwood - Kahirupan Karir Awal
Greenwood luar biasa di tim U18 Serikat na sanaos diluncurkeun pikeun muterkeun maén tim U16. Kiridit Gambar: DailyExpress.
Carita Budak leutik Mason Green Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

2018 mangrupikeun taun anu Greenwood mimiti ngalatih sareng tim mimitina Manchester sareng diserahkeun tempat di bangku pikeun pertandingan kelompok final Liga Juara-Juara ngalawan Valencia ku tuluy Manager Jose Mourinho. Anu lami 17 neraskeun perjalanan sareng tim kahiji Amérika dina tur pra-musim maranéhanana di Amérika Serikat sareng enggal ngadamel debut non-kompetitif salaku pengganti Lukas Shaw dina draw 1-1 Amérika Serikat ngalawan Club America.

Saprak dibuktikeun mangrupikeun salah sahiji prospek anu dinilai tinggi dina Akademi Amérika Serikat, Greenwood masrahkeun kontrak propésional kahijina dina 2nd Oktober 2018, kumaha oge, anjeunna henteu pernah dianggo kanggo pertandingan utama salami lima bulan ka hareup.

Mason Greenwood - Rise Pikeun Inohong
Mason Greenwood nandatanganan kontrak profésional kahijina sareng Manchester United dina 2nd Oktober 2018. Kiridit Gambar: Manutd.
Carita Budak leutik Mason Green Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Akhirna Greenwood ngadamel debut kalapaan dina 6 tanggal Maret 2019 salaku pengganti nalika kameunangan 3-1 Serikat ngalawan Paris Saint Germain dina Liga Juara UEFA. Kalayan debutna, Greenwood - yuswa 17 taun sareng 156 dinten - janten pamuter bungsu anu kadua béléng ngawakilan Manchester United dina hiji pertandingan Éropa ogé bungsu anu kantos dina jaman Liga Juara-Juara.

Teraskeun dugi ka ayeuna, Greenwood parantos cementing relevansina dina tim kahiji Manchester United salaku maju anu dipercaya sareng seueur anu ngabandingkeun anjeunna sareng para veteran sapertos Robin Van Persie Wayne Rooney jeung Ryan Giggs. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Mason Greenwood Comparism
Greenwood parantos pisan netepkeun nyalira dina tim munggaran Serikat yén anjeunna sering dibandingkeun sareng legenda klub. Kiridit Gambar: DailyMail.
Carita Budak leutik Mason Green Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Mason Greenwood henteu parantos nikah dina waktos nyerat. Kami mawa anjeun fakta ngeunaan sajarah dating sareng status hubungan na ayeuna. Nyarioskeun sajarah dating Greenwood, sakedik dipikanyaho ngeunaan kahirupan romantis payuneun sateuacan naékkeun Kinérja.

Teu dugi ka 8th Juni 2019 yén Greenwood dipasang poto kabogoh pirang na anu dipikanyaho di Instagram. Nalika idéntitas nona ieu masih tiasa dipastikeun dina waktos nyerat, éta dipercaya Greenwood ngaharepkeun hubunganana dina tingkat lowkey dina waktos ayeuna. Samentara éta, teu aya saurang duo anu gaduh putra (s) atanapi putri (s) kawin nalika nyerat.

Mason Greenwood - Fakta Kahirupan Hubungan
Mason Greenwood sareng kabogoh saeutikna dipikanyaho. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak leutik Mason Green Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Mason Greenwood asalna tina latar kulawarga kelas tengah. Kami mawa anjeun kanyataan ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan bapa Mason Greenwood: Andrew mangrupikeun dad Greenwood. Anjeunna mangrupikeun insinyur anu damel di daérah Yorkshire nalika kulawargana cicing di Manchester dina waktos nyerat. Andrew parantos kénging pangaruh positip dina kahirupan hareup teras ngadukung anjeunna dina kamampuan angka bapakna.

Ngeunaan indung Mason Greenwood: Melanie nyaéta mom Greenwood. Anjeunna ngabantosan kontribusi pikeun payun pangénggaraan utamina dina ngalatih anjeunna janten hina sareng grounded sakumaha kahartos dina perilaku ayeuna. Melanie cicing caket sareng Greenwood di Manchester salaku bagian tina upaya pikeun nyayogikeun ka hareup kalayan lingkungan anu leres anu bakal ngagungkeun anjeunna dina karirna.

Mason Greenwood - Fakta Kahirupan Pribadi
Mason Greenwood digedékeun ku kolot anu ngadukung anu sakitu saeutik dipikanyaho. Gambar Kiridit: ClipArtStation sareng Manutd.

Ngeunaan lanceukna Mason Greenwood: Greenwood ngagaduhan lanceukna kokolot anu diidentifikasi salaku Ashton. Anjeunna mangrupikeun sprinter anu ngajalankeun kanggo Trafford sareng ngadatangan Universitas Metropolitan Manchester dina beasiswa olahraga dina waktos nyerat. Anjeunna henteu cangcaya caket sareng Greenwood anu ogé ngagaduhan minat dina ngutruk.

Ngeunaan baraya Mason Greenwood: Jauh ti kulawarga saharita Greenwood, sakedik dipikanyaho ngeunaan nini-nini sepuhna ogé datuk sareng ninina. Kitu ogé, henteu aya catetan ngeunaan bibi, paman, sepupu, sareng ganteng ti Greenwood, bari sepupu-na teu acan dicirikeun dina kasohor ngeunaan umur dini nepi ka tanggal.

Carita Budak leutik Mason Green Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Naon anu matak Mason Greenwood keletik? Calik deui nalika urang bawa anjeun makings kapribadian pikeun ngabantosan anjeun nyandak gambaran lengkep anjeunna. Pikeun mimitian ku, persona Greenwood mangrupakeun campuran sifat-sifat kapribadian Libra zodiac.

Anjeunna lungsur ka bumi, altruistic, tanggung jawab sareng jarang ngungkabkeun detail ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Ngeunaan minat sareng hobi Greenwood, anjeunna resep ngadangukeun musik, ngutruk, nyandak foto, ningali pilem sareng ngaluangkeun waktos sareng rerencangan sareng kulawargi.

Mason Greenwood Fakta gaya hirup
Greenwood nyandak photoshoots salaku kagiatan pastime. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak leutik Mason Green Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Mason Greenwood-net masih ditinjau dina waktos nyerat. Nanging anjeunna gaduh nilai pasar € 7,00 Million. Asal usulna saeutik-saeutik anu dipikanyaho gaduh bedrock dina gaji anu ditampi tina usaha maén bal bari analisa gaya hirupna ngungkabkeun yén anjeunna hirup gaya hirup kolot.

Patut dicatet yén Greenwood sanés mangrupikeun lumayan dina waktos nyerat, ku kituna difokuskeun pisan disimpen dina pagelaran payun dina lapangan maén tinimbang anu tiasa diilikan tina harta sapertos imah sareng mobil.

Kapinteran Mason Greenwood sareng Hobi
Henteu seueur dipikanyaho ngeunaan gaya hirup Greenwood di luar maén bal dina waktos nyerat. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak leutik Mason Green Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Pikeun ngaleungitkeun carita budak leutik Mason Greenwood sareng biografi kami nampilkeun fakta-fakta anu teu terang atanapi langkung terkenal anu boro dilebetkeun kana bio na.

Naha anjeun terang?

  • Mason Greenwood lahir sareng digedekeun salaku urang Kristen. Langkung janten kitu, anjeunna gaduh nami Kristen tapi henteu kaluar pikeun masihan koméntar ngeunaan agama.
  • Anjeunna mangrupikeun internasional internasional sareng parantos ngawakilan tim maén bal kaayaan nasional X-17 kaasup kalebet skuad anu maén dina Pasanggiri Algarve di Portugal.
Mason Greenwood Untold Fakta
Mason Greenwood dina tugas internasional tim Inggris U17. Kiridit Gambar: HITC.
  • Ka hareupna henteu aya tato sareng teu acan aya belang nginum dina waktos nyerat. Sanés anjeunna ogé diserahkeun kana ngaroko.
  • Hiji karakter pangpentingna tina Greenwood dua footedness nyaéta pangabisa anjeunna nyetél potongan sareng suku salahna.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak leutik Mason kami sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a Reply

ngalanggan
ngabéjaan tina