Carita Budak Leutik Martin Braithwaite Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Leutik Martin Braithwaite Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Biografi urang Martin Braithwaite nyaritakeun Fakta ngeunaan carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Pamajikan, Barudak, Mamang, Gaya hirup, nilai Net sareng kahirupan Pribadi.

Singketna, ieu carita ngeunaan perjalanan hirup si Dane, ti jaman budak, nepi ka nalika anjeunna kawéntar. Pikeun ngahijikeun napsu otobiografi anjeun, ieu mangrupikeun bayanganana pikeun galéri sawawa - kasimpulan sampurna Martin Braithwaite's Bio.

Lah, Kahirupan Awal sareng Bangkitna Martin Braithwaite. Kredit Gambar: Sport-English sareng FaceBook
Lah, Kahirupan Awal sareng Bangkitna Martin Braithwaite.

Leres, kami pikir anjeun boro kenal anjeunna - jauh ti buruan. Salaku conto, Naha anjeun terang éta Forbes sakali ngadeuheusan Martin Braithwaite sareng Paman na pikeun Investasi Philadelphia na?

Langkung seueur, anjeun panginten henteu kantos ngaraos maca Martin carita Kahirupan na khususna anu judulna; "Tina korsi roda dugi ka FC Barcelona“, Anu rada pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita budak leutik Martin Braithwaite urang:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna dijuluki “Jalan Pejuang". Salaku umur lima taun, alit Martin Braithwaite dipaksa kana korsi roda. Ieu, tanpa diragukeun, mangrupikeun momen anu paling tulus haté ti budak leutik na.

Kana kalahiranana, Kolotna Martin Braithwaite kagungan anjeunna nanggung nami "Martin Christensen Braithwaite". Ngaran anakna nuturkeun adat kulawarga Denmark, salaku nami "Christensen"Nya éta anu ngalahirkeun ku indung Martin Braithwaite (Heidi) sateuacan anjeunna nikah ka bapakna. Ngaran kulawarga “Braithwaite”Asalna ti bapakna.

Martin Braithwaite lahir nalika dinten ka-5 Juni 1991 ka indungna. Heidi Braithwaite jeung bapa, Keith Braithwaite di Esbjerg, Dénmark. Dane lahir 24 dinten saatos Barça angkat ka-11 Liga sajarahna. Kaleresan, in taun munggaran na Martin Braithwaite urang mimiti kahirupan, leres pisan henteu aya anu ngusulkeun yén anjeunna bakal tumuh sareng janten bintang sepakbola, anu bakal maén di salah sahiji klub pangbadagna di dunya.

Martin tumbuh saderek lanceukna (saurang adi Mathilde Braithwaite), di kota pelabuhan Esbjerg Munisipalitas perenahna di basisir kulon semenanjung Jutland (kidul kulon Dénmark). Tingali poto budak leutik langka sareng pangheubeulna ti Martin Braithwaite.

Anu pangkolotna Poto budak leutik Martin Braithwaite- Di dieu, anjeunna digambar sareng barengan dulurna di bumi kulawarga. Kiridit: FaceBook
Anu pangkolotna Poto budak leutik Martin Braithwaite- Di dieu, anjeunna digambar sareng barengan dulurna di bumi kulawarga.

Nalika jaman budakna Martin Braithwaite, teu seueur jalma hideung di kota tempat anjeunna cicing. Numutkeun ka Le Parisien (2014), anjeunna mimitina nyarios yén anjeunna mangrupikeun anak anu ngagaduhan kapribadian anu cukup kuat, tapi engké kedah ngantepkeun.

Latar kulawarga sareng Asalna Martin Braithwaite:

Digedékeun di latar kulawarga kelas menengah, kolotna Martin Braithwaite mangrupikeun jinis anu visi, anu ngagaduhan pengetahuan anu saé ngeunaan pendidikan kauangan. Sugan, anjeun pasti ngémutan rautna campuran-ras sareng sigana naros; -Kulawarga Martin Braithwaite ti mana?.

Kaleresan, bal payun moal sadayana Denmark. Naha anjeun terang?… salah sahiji kolotna Martin Braithwaite, kasohor indungna Heidi, (gambar dihandap) nyaéta Dénmark ku alatan kalahiran sareng katurunan kulawargana.

Kolotna Martin Braithwaite- indungna, Heidi Braithwaite. Kiridit: danskereitoulouse
Kolotna Martin Braithwaite- indungna, Heidi Braithwaite.

Saur ibuna asalna ti Dénmark éta rada langkung-umum. Naha anjeun terang?… Indung Martin Braithwaite urang Heidi, ngagaduhan akar kulawargana ti Kota Denmark di Esbjerg, anu mangrupikeun tempat kalahiran putrana. Di sisi anu sanésna, Martin Braithwaite urang bapa Keith gaduh kulawargana ti Guyana, tilas jajahan Inggris di Amérika Kalér.

Carita Budak Leutik Martin Braithwaite- The W.korsi 

Braithwaite teu aya bal-bal ti budak leutik. Poto budak leutik anjeunna nolak bola sakali direbut ku koran Denmark nalika anjeunna umurna dua taun. Tapi dina waktos anjeunna yuswa umur lima, sadayana dirobih pikeun paling awon. Penyerang Denmark kapaksa dina korsi roda kusabab kasulitan kaséhatan parna. Numutkeun kana FourFourTwo, mangrupikeun panyakit anu disebut Legg-Calve-Perthes.

Tulang suku Martin ngembang sacara normal sareng janten cacad, salah sahiji anu ngajantenkeun anjeunna sesah milampah. Hasilna, anjeunna disarankan pikeun henteu nempatkeun suku dina kaayaan tekanan naon, contona, ku lumpat. Ieu sababna Dane anu miskin kapaksa nganggo korsi roda.

Ngomongkeun kasungitanna, anjeunna sakali nyarios;

"Linggih dina korsi roda éstu hésé. Abdi rada ngora sareng kuring henteu ngartos naha kuring kedah dina korsi roda. Dina gambaran, kuring sok nyobian kaluar tina éta. Abdi rumaos isin.

Deui harita, kuring peryogi jalma-jalma ngurilingan kuring sepanjang waktos, pikeun ngurus abdi, sapertos orok. Abdi henteu tiasa ngalakukeun hal-hal budak sanés. Sadaya anu abdi hoyong lakukeun nyaéta bangun sareng maén bal. "

Martin Braithwaite Biografi- Kahirupan Awal (sateuacan karirna):

Mimitina, Braithwaite henteu dicarioskeun sabaraha lami anjeunna janten dina korsi roda éta. Ngan anjeunna kedah ngantosan, ngantosan dinten tulang-tulangna janten kuat ngamungkinkeun anjeunna, sanés ngan ukur jalan-jalan, tapi najong bal deui. Kabagjaan Martin Kolot sareng anggota kulawarga Braithwaite terang henteu kaiket nalika Martin bangun tina korsi roda saatos dua taun, janten langkung kuat tibatan kantos. Anjeunna dipasihan "OK”Ku dokter pikeun nuluykeun maén balna, anu hiji-hijina hal anu penting pikeun anjeunna.

Nalika dugi ka nguasaan pendidikan maén bal, Martin murag deui ka ramana, Keith Braithwaite. Keith nyéépkeun waktos sareng putra di lapangan lokal, ajak anjeunna nyandak inspirasi ti bintang Brasil Ronaldo. Nyarios ka a FrenchFootballColumn di 2016, Martin sakali saur;

 "Ayah keukeuh kuring niténan polah sareng dribbling Ronaldo de Lima"

Biografi Martin Braithwaite- Kahirupan Karir Awal:

Saatos percobaan anu suksés, Braithwaite parantos ngadaptar ka akademi akademi di klub lokal Denmark- Sædding-Guldager Panyusun (SGI). Dina nawar ka kamajuan salajengna, anjeunna ngagabung sareng klub pangbadagna di kota na, Esbjerg fB. Anjeunna teras nyéépkeun waktos anu sakedik di akademi olahraga FC Midtjylland, sateuacan ngalih deui ka Esbjerg sahingga anjeunna tiasa caket sareng kulawargana.

Mimiti, Martin janten pamuter akademi ambisius éta anu hoyong maénkeun maén bal ka luar negeri. Naha anjeun terang?… Dina mangsa kapengker anjeunna dina akademi Esbjerg, Dane anom neraskeun uji coba sareng Reggina sareng Newcastle United. Pikeun alesan kulawarga, anjeunna mutuskeun pikeun netepkeun bal maén senior sareng Esbjerg fB.

Braithwaite gancang ngadamel gambaran kana tim maén bal Denmark munggaran nalika anjeunna ngabantosan timnya menang Piala Dénmark dina usum 2012-13. Ngahontal prestasi ieu ningali anjeunna narik minat klub Éropa, hususna Celtic, Hull City sareng Toulouse.

Biografi Martin Braithwaite Biografi- Jalan pikeun Inohong Rame:

Martin tungtungna ngalih ka Perancis ngiringan Toulouse pikeun € 2 juta dimana anjeunna langsung pencét bumi. Pikeun pikagumbiraeun tina anggota kulawarga Martin Braithwaite khususna bapakna, si Dane ngora ngagaduhan panggero internasional seniorna nalika usum mimiti na sareng Toulouse.

Saatos nyetak 35 gol pikeun The Violets (Julukan Toulouse FC), Martin anu ngarebut klub janten panas-panas di pasar transfer. Anjeunna enggal mutuskeun bakal resep kaahlianna di Inggris, dimana anjeunna ngagabung Middlesbrough. Hanjakalna, Braithwaite gagal ninggalkeun tanda utama di Stadion Riverside. Inggris henteu kantos ngabantuan anjeunna sareng pangwangunan ieu ngajantenkeun anjeunna janten panélang maju.

Martin mayar iuran na ku narima gerakan pinjaman sareng Bordeaux sareng Leganés, anu engké anjeunna tungtungna bérés. Nanging, sorot pangageungna di jalan Braithwaite pikeun mangtaun-taun kasohor sumping nalika anjeunna nganteurkeun salah sahiji tujuan internasional mérekna, salah sahiji anu ningal para penggemar masihan anjeunna nami panggilanJalanan Jalan".

Gelaran Streetfighter sumping, berkat Goal ieu. Kiridit: Instagram
Julukan Streetfighter sumping, berkat Tujuanana ieu.

Usaha na kanggo Inohong Rame:

Justru dina kaping 20 Pébruari 2020, kabagjaan kolot sareng anggota kulawarga Martin Braithwaite henteu terang aya dina waktos Barca nyababkeun klausa dileupaskeun sareng nandatangan anjeunna. Untungna, Braithwaite janten pamaén Denmark kalima dina sajarah anu nganggo kaos Barca, saatos Allan Simonsen, Michael Laudrup, Thomas Christianen sareng Ronnie Ekelund.

Saatos debutna, budak anyar Barca bercanda yén "moal ngumbah baju-Na”Saatos nampi rangkulan ti Lionel Messi. Kalayan kanyaah na pikeun GOAT, Martin saur sakali;

"Upami maén bal éta agama, Messi bisa jadi Gusti ”

Budak Barca anu anyar sakali sumpah henteu bakal nyeuseuh baju saatos rangkulan kahijina sareng Messi. Kiridit: Tujuan
Budak Barca anu anyar sakali sumpah henteu bakal nyeuseuh baju saatos rangkulan kahijina sareng Messi.

Sésana, sebutkeun anu ayeuna, ayeuna mangrupikeun sajarah.

Martin BraithwaitePamajikan sareng Barudak:

Balik saban lalaki anu suksés, sok aya awéwé. Kanggo anu maén bal anu suksés sapertos Martin, didinya mimiti sumping kabogoh anu glamor anu engké ngancik pamajikanana. Anjeunna henteu lain ti Anne-Laure Louis, Wartawan Perancis anu misuwur sareng host acara TV.

Pendak sareng Pamajikan Martin Braithwaite, Anne-Laure Louis. Kiridit: Instagram
Pendak sareng Pamajikan Martin Braithwaite, Anne-Laure Louis.

Martin Braithwaite patepung pamajikanana anu bakal datang, Anne-Laure Louis ngalangkungan gawana, saatos ngagumi anjeunna dina sababaraha kaayaan dina TV Perancis. Budak pencinta dipénta tanggal sareng sésana, sabab nyarioskeun, parantos nikah.

Poto kawinan Martin Braithwaite sareng Anne-Laure Louis poto kawinan. Kiridit: Instagram
Martin Braithwaite sareng Anne-Laure Louis poto kawinan.

Ngan sapertos salakina, Anne-Laure Louis ogé nyukcruk awéwé anu rajin. Asides jurnalisme, anjeunna ogé ngagaduhan gaya fashion. Naha anjeun terang?… Anne-Laure Louis mangrupikeun pangadeg mérek pakean; @trentefrance.

Ditilik tina poto di luhur, anjeun bakal satuju sareng kuring yén saurang lalaki tampan sapertos Martin sareng awéwé geulis sapertos Anne-Laure Louis pantes ngagaduhan budak lucu. Duanana pasangan anu kolot tilu barudak (Romeo Lion Braithwaite Et al), sareng budak kaopat (putrana) diperkirakeun dina April 2020.

Pendak sareng Kredit Anak sareng Istri Martin Braithwaite: Instagram
Papanggih Barudak sareng Pamajikan Martin Braithwaite.

Martin BraithwaiteKahirupan Pribadi:

Ngauningaan kanyataan kahirupan pribadi Martin Braithwaite jauh tina maén bal, bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep kapribadianana.

Ngamimitian, jauh tina maén bal, Dane pokus pamikiran langkung seueur ngeunaan kumaha sareng dimana investasi investasi bal-balan na. Sanaos pikagumbiraeun ngeunaan karir sepak bola, Martin hirup sareng sieun tetep-gancang kabeoskeun nalika karir bal. Anjeunna terus mikirkeun naon anu kudu dilakukeun nalika karirna ditungtungan.

Ngauningaan Kahirupan Pribadi Martin Braithwaite jauh ti Football. Anjeunna hirup sieun teras-terasan janten pegat saatos karirna réngsé, salah sahiji anu anjeunna parantos nungkulan. Kiridit: Instagram
Ngauningaan Kahirupan Pribadi Martin Braithwaite jauh ti Football. Anjeunna hirup sieun teras-terasan janten pegat saatos karirna réngsé, salah sahiji anu anjeunna parantos nungkulan.

Sugan anjeun panginten henteu terang?… Kulawarga Martin Braithwaite mangrupikeun hubungan caket dina bisnis perumahan AS. FC Barcelona maju sareng paman sareng akina, nalika aranjeunna nanem modal pikeun perumahan pikeun mahasiswa di kota AS di Philadelphia.

Akhirna, dina kahirupan pribadi Martin Braithwaite, carita korsi roda na parantos ngajantenkeun anjeunna langkung seueur ngeunaan fokus kana kasempetan tibatan watesan. Ieu parantos ngajantenkeun anjeunna janten pemberi amal, anu ngagabungkeun maén bal sareng filantropi dina ngaharepkeun mereun batur.

Naha anjeun terang?…, dina usum 2016/2017, Martin nyiptakeunana # Hashtag # Score2Help. Anjeunna jangji ka nyumbangkeun € 1,000 pikeun unggal tujuan anu dicitak anjeunna, kalayan pandangan ngabantosan murangkalih & murangkalih kalayan aya watesan. Ieu mangrupikeun gambar layar sumbangan kahijina sareng anu kadua, bagian penting tina biografi Martin Braithwaite anu anjeunna henteu bakal pernah hilap.

The Dane ngagabungkeun maén bal sareng filantropi dina ngaharepkeun inspirasi pikeun batur. Kiridit: Sedeng
The Dane ngagabungkeun maén bal sareng filantropi dina ngaharepkeun mereun batur.

Martin BraithwaiteKahirupan Kulawarga:

Pikeun Martin, Kulawarga mangrupikeun sagala hal, hal anu paling penting di dunya, bahkan langkung ti kawentarna. Dina bagian ieu, urang bakal masihan langkung terang ka kolot Martin Braithwaite sareng anggota kulawargana (sadulurna, paman sareng aki-aki na).

 leuwih lengkep ngeunaan Martin Braithwaite urang Pa:

Pikeun jalma anu terang anjeunna, bapak Martin Braithwaite (Keith Braithwaite) mangrupikeun homeboy paling keren sakitar, utamina nalika ngalakukeun tugas bapakna sareng incu. Kaleresan aya, seueur nenek anu hoyong milarian bantosan Keith dina usaha terang tip sareng trik nalukkeun tangtangan ti akina-tiung, khususna anu nerapkeun panggunaan katerampilan Karate.

Minuhan Bapa Martin Braithwaite, Keith
Pendak sareng Bapana Martin Braithwaite, Keith

Poto di luhur ngagambarkeun gambaran sajati kahirupan kulawarga Martin Braithwaite. Tanpa ragu, "Budak lalaki moal salawasna janten budak lalaki". Ayeuna parios pidéo super bapakna Martin Braithwaite (Keith) nalika anjeunna nunjukkeun keterampilan Karate na ka salah sahiji putu na, ku ayana putrina, Mathilde.

Sapertos seueur bapak sepuh, Keith Braithwaite ogé jalma anu hypes pilem karesepna tapi henteu tiasa nonton éta langkung ti 10 mnt tanpa dirobot ku bobo. Ieu mangrupikeun pidéo Martin nyindiran bapakna. Ayeuna, béjakeun ka kami jalma (dina bagian koméntar kami) anu sumping kana pikiran anjeun dina hal ieu.

leuwih lengkep ngeunaan Martin Braithwaite urang Mum:

Ibu hébat parantos ngahasilkeun putra anu hébat sareng indung anu saé Martin (Heidi Braithwaite) henteu terkecuali. Beda sareng sababaraha indung pamaén bal, Heidi sanés jinis anu milih tetep jauh deui di Dénmark bari putrana ngajajah Éropa. Anjeunna, sasarengan sareng Kulawarga Braithwaite kantos cicing di Perancis, dimana putrana maénkeun maén balna. Di handap ieu poto Heidi disarengan sobat dalitna Lisbeth Mørkeberg sareng putrana, dina waktos anjeunna cicing di Toulouse.

Indung Martin Braithwaite gambar digigir sareng sahabatna sareng putrana, Martin. Kiridit: danskereitoulouse
Indung Martin Braithwaite gambar digigir sareng sahabatna sareng putrana, Martin. 

Adina Martin Braithwaite:

Émut yén budak leutik dina bagian Martin Childhood Story of Childhood dina tulisan ieu?… Kami parantos mendakan, yén anjeunna paling dipikaresep janten adi Martin Braithwaite anu nganggo nami Mathilde Braithwaite. Anjeunna sadayana parantos sepuh sareng tangtosna, geulis.

Papanggih Suster Martin Braithwaite, Mathilde Braithwaite. Anjeunna henteu geulis? Kiridit: Instagram
Papanggih Suster Martin Braithwaite, Mathilde Braithwaite. Anjeunna henteu geulis? 

Mamang Martin Braithwaite:

Nembongan yén di kulawarga Mathilde Braithwaite, bapakna sigana anak kahiji. Naha anjeun terang kunaon?… Éta kusabab Martin ngagaduhan seueur paman ngora anu paling dipikaresep janten lanceuk lalaki bapakna. Gambar di handap aya dua pamanna anu paling dipikaresep umurna 30-an atanapi 40-an. Philip Michael Mathilde (gambar katuhu), sedengkeun Ian Chan gambar kénca.

Mamang Martin Braithwaite- Philip Michael leres sareng Ian Chan Kénca. Kiridit: JV_Denmark sareng Stabroek
Mamang Martin Braithwaite- Philip Michael leres sareng Ian Chan kénca.

Naha anjeun terang?… Philip Michael Mathilde mangrupikeun pasangan bisnis Martin, sasama investor dina bisnis perumahan na. Philip ogé panulis, anu parantos ngahasilkeun sababaraha buku anu paling laris ngeunaan kauangan.

Embah Martin Braithwaite:

Frede Christensen mangrupikeun buyut sareng pasangan bisnis Martin Braithwaite ti pihak indungna. Gambar di handap ieu, Frede mangrupikeun urut diréktur HTH Kitchen di Esbjerg Dénmark salami langkung ti tilu dasawarsa. Anjeunna gaduh pangalaman 33 taun dina investasi perumahan, alesan naha anjeunna dipilih ku putu na pikeun janten pasangan bisnisna.

Minuhan salah sahiji nini Martin Braithwaite- Eyangna, Frede Christensen
Pendakan salah saurang nini-nini Martin Braithwaite- Embah na, Frede Christensen

Martin BraithwaiteGaya hirup:

Pamuter bal Dénmark ngaluarkeun artos na tina bisnis perumahan, kontrak, gaji, bonus, sareng dukungan. Ningali aset na dikurangan hutang, Martin Braithwaite gaduh bersih bersih langkung ti € 10.00m. Ieu tiasa disababkeun pikeun anjeunna janten jutawan sareng ogé, pointer ka gaya hirup anu aheng.

FC Barcelona teraskeun hirup hiji kahirupan anu teratur di Barcelona, ​​kahirupan anu henteu nunjukkeun kakuatan-Na. Anjeunna sanes mangrupikeun juru main bal anu teraskeun dina Instagram pikeun nunjukkeun mobil-mobil flash, imah gedé (agén), ngagem mahal duka, Martin nyetir mobil anu sopan sareng nyéépkeun waktos sareng kulawargana.

Gaya hirup Martin Braithwaite mangrupikeun cerminan anu jelas tina kapribadianana. Kiridit: Twitter
Gaya hirup Martin Braithwaite mangrupikeun cerminan anu jelas tina kapribadianana. Kiridit: Twitter

Martin BraithwaiteFakta:

Dina bagian akhir biografi Martin Braithwaite ieu, kami bakal nyaritakeun sababaraha kanyataan anu teu kaémutan na.

kanyataan #1: Gangguan Gaji Na:

Kusabab datangna sareng Barcelona, ​​seueur fans anu parantos naroskeun; sabaraha penghasilan Martin Braithwaite?…. Nalika di Leganes, kontrak payun ningali anjeunna ngepak gaji ageung sakitar na € 1,738,000 per taun. Anjeunna kéngingkeun gaji anu sami di Barcelona (Laporan Wiki pamaén). Langkung héran di handap nyaéta karugian gaji Martin Braithwaite per taun, bulan, dinten, jam, menit sareng detik (sapertos dina waktos nyerat).

UlayatEarning Pound sterling (£)Earning di Euros (€)
Per Taun:£ 1,466,250€ 1,738,000
Per Wulan:£ 122,187.5€ 144,833
Per Minggu:£ 30,546€ 36,208
Per Dinten:£ 4,366.2€ 5,172.6
Per Jam:£ 181.92€ 215.5
Per Menit:£ 3.032€ 3.59
Per Kadua:£ 0.05€ 0.06

Kusabab anjeun mimiti ningali Martin Braithwaite'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

€ 0

Naha anjeun terang?… Lalaki rata-rata di Spanyol kedah damel sahenteuna 7.4 taun kanggo earn € 144,833, anu jumlah Martin Braithwaite earn dina sabulan.

kanyataan #2: Kanyataan FIFA Nguciwakeun:

Fakta FIFA ngungkabkeun Martin tinggi-na dipeunteun. Kiridit: SoFIFA
Fakta FIFA ngungkabkeun Martin tinggi-na dipeunteun. Kiridit: SoFIFA

Rating pamuter anu diropéa sok janten topik diskusi populér iraha waé FIFA énggal dileupaskeun. FIFA 20 teu béda pikeun Martin Braithwaite. Pamuter bal Dénmark nyaéta diantara sepak bola anu ngagaduhan nasibna kaluar sabab anjeunna teu katurunan. Ayeuna patarosan nyaéta; Naha FIFA ningkatkeun rating na, ayeuna anjeunna maén keur FC Barcelona?

kanyataan #3: Naon Martin Braithwaite urang Agama?

"St Martin" mangrupikeun salah sahiji wali Katolik Roma anu paling dikenal sareng dikenal. Ogé, kolotna Martin Braithwaite sapuk pikeun masihan anjeunna ngagaduhan nami tengah "Christensen"Anu sacara harfiah ngandung harti"putra Christen". Ieu mangrupikeun varian Denmark umum tina nami anu disebatkeun Christian, anu asalna tina kecap Yunani (christianos), hartosna "pengikut Kristus. " Maka tanpa ragu, anggota kulawarga Martin Braithwaite kaasup dirina nyoko kana agama Kristen.

kanyataan #4: Martin Braithwaite urang Fakta tato:

Budaya tato kasohor di dunya olahraga dinten ieu salaku seueur sepak bola anu urang terang biasana ngagunakeun éta pikeun ngagambarkeun agama sareng anggota kulawarga. Martin dina waktos nyeratna henteu gratis tato, sareng teu aya inks dina awakna luhur sareng handap.

kanyataan #5: Didukung Real Madrid salaku murangkalih:

Salah sahiji Martin Fakta Braithwaite anu anjeun henteu kantos terang nyaéta anu nunjukkeun na dukungan pikeun Real Madrid salaku murangkalih. Anjeunna ngajelaskeun hal ieu dina taun 2011 nalika anjeunna diwawancara ku Lokalavisen, koran anu dipedar di Hadsten Denmark. Ieu dimana urang ngeureunkeun ieu, urang henteu kedah ngémutan éta.

kanyataan #6: nu Chris Brown Seremblance:

Naha aya kamiripan anu narik pisan sareng Chris Brown?. Hayu urang terang dina bagian koméntar. Kiridit: Tribuna
Naha aya kamiripan anu narik pisan sareng Chris Brown?. Hayu urang terang dina bagian koméntar. Kiridit: Tribuna

Ieu panginten, salah sahiji kanyataan Martin Braithwaite anu urang yakin, sigana bakal kaget anjeun. Kana ditandatanganan pikeun FC Barcelona, ​​fans maén bal mimiti perhatosan Chris Brown anyar dina lapangan. Sapertos dina waktos nyerat (Laporan Tribuna), sababaraha fans maén bal masih kéngingkeun Martin Braithwaite sareng Chris Brown duduluran. Ayeuna dina skala 1 dugi ka 10, Naha Martin sareng rapper Amérika sami?.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Cerita Budak Usaha Martin Braithwaite Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

Fakta Biografi Martin Braithwaite (Wiki Inquiries)waleran
Nami lengkep:Martin Christensen Braithwaite
Landihan:The StreetFighter
Kolot:Heidi Braithwaite (Ibu) sareng Keith Braithwaite (Bapa)
duduluran:Mathilde Braithwaite (Teteh)
Mobil:Philip Michael Mathilde sareng Ian Chan
Nini:Frede Christensen (ti sisi indungna)
Kulawarga Asal:Esbjerg, Dénmark sareng Guyana (Amérika Kidul)
Tanda Zodiak:Gemini
jangkungna:1.77 m (5 ft 10 di)
Jaman:28 (Tanggal Maret 2020)
penjajahan:Maén bal (maju)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar