Marquinhos budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi 

Marquinhos budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku genius Sepakbola anu paling dikenal salaku "Marquinhos". Carita Budak Marquinhos kami sareng Fakta Biografi Anu Henteu Kéngingkeun masihan anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun kasang tukang kulawargana, carita hirup sateuacan kasohor, timbul carita kawéntar, hubungan sareng kahirupan pribadi.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan tarif padamelanana sareng épisién dina hiji pertahanan. Nanging, ngan sakedik anu nganggap Biografi Marquinhos anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Carita Budak Marquinhos Ditambah Fakta Biografi Untold -Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian off, Marquinhos (christened Marcos Aoás Correa) Lahir dina dinten 14th Méi 1994 di São Paulo, Brazil. Anjeunna ngalahir ka indungna Alina Aoás jeung ka bapana Marcos Barros Correa.

Kolot Marquinhos 'Marcos Barros sareng Alina Aoás.
Kolot Marquinhos 'Marcos Barros sareng Alina Aoás.

Ngora Marquinhos digedékeun di kota kota São Paulo anu paling dikenal salaku ibukota maén bal Brasil. Olahraga ieu parantos mangtaun-taun, ngadegkeun dirina dina gaya hirup pangeusi kota kaasup indung Marquinhos anu nonton pertandingan di Aréna Korinta malah bari manéhna hamil ku nu prodigy maén bal.

Marquinhos méréskeun Arena Korinta dina rahim indungna sateuacan anjeunna ngalahirkeun.
Marquinhos méréskeun Arena Korinta dina rahim indungna sateuacan anjeunna ngalahirkeun.

Maka teu heran yén Baby Marquinhos mimiti maen bal pas anjeunna tiasa leumpang. Tumuh di kulawarga kelas menengah sareng lanceukna Luan Aoás sareng adina Riama Aoás, Marquinhos tertarik kana maén bal, henteu kedah nyumponan kabutuhan kauangan kulawargana ka hareup tapi minuhan naon anu anjeunna terang mimiti sakumaha tujuan hirup. Teu heran a Marquinhos ngadegkeun bakal sababaraha dekade engké nyarios yén:

Kusabab kuring ngora, kuring sok hayang janten pamaén bal. Kuring geus digawé teuas pikeun meunangkeun ka mana Kami kiwari, Kuring geus salamet klub hébat sarta bakal mere best of sorangan, kalawan geus putus jeung dengki. mangsa nu bakal datang teu boga wates, abdi bakal salawasna buka salajengna.

Carita Budak Marquinhos Ditambah Fakta Biografi Untold -Mimiti Karir Kahirupan

Nalika Marquinhos ageung di São Paulo, anjeunna ngagaduhan misan anu kawéntar, Moreno Aoas Vidal anu dina waktos éta, saurang pamaén anu nonoman sareng sistem nonoman tim maén bal utama São Paulo - Korinta. Éta kamajuan Moreno di Korinta anu diideuan Marquinhos sareng lanceukna lanceukna Luna ogé ngagabung sareng sistem nonoman klub nalika anu baheula umurna ngan ukur 8 taun.

Marquinhos yuswa 8 taun nalika anjeunna ngagabung ka Korinta.
Marquinhos yuswa 8 taun nalika anjeunna ngagabung ka Korinta.

Eta bakal kauninga yen Marquinhos teu salawasna geus bek a. Genius bal dimimitian kaluar ku alik antara goalkeeping sarta porsi dina kapasitas bek hiji bari kuliah di Salesian College of Santa Teresinha di São Paulo, saméméh ngagabung Korinta di 2002.

"Anjeunna resep pisan janten kiper. Anjeunna ogé maénkeun salaku bek, tapi iraha anjeunna mutuskeun pikeun ngajabat salaku kiper anjeunna sok dipilih salaku pilihan kahiji pikeun pagawéan éta ". Émut Adalberto de Oliveira Barbosa, koordinator acara Olahraga sareng Tari sakola.

Poto budak leutik tina Marquinhos salaku kiper.
Poto budak leutik tina Marquinhos salaku kiper.

Langkung metot nyaéta kanyataan yén Marquinhos ieu dianggap ku kolot jeung palatih na jadi sahenteuna Sarbini diantawis baraya olahraga (Luna sarta misan Moreno). Nya kitu, kapanggih sarta dimekarkeun kaahlian bari ngawangun karir di sistem nonoman of Korinta.

Carita Budak Marquinhos Ditambah Fakta Biografi Untold -Ngawangun Karir

Naékna Marquinhos ngalangkungan jajaran Korinta ngahontal jangkung langkung ageung mimitian ti 2011 nalika anjeunna mangrupikeun bagian sareng bagéan internasional internasional Brasil anu kéngingkeun Kejuaraan Sepak Bawah-2011 Amérika Kidul 17 sareng mumpuni pikeun FIFA dina Piala Dunia 17.

Marquinhos di Korinta di 2011.
Marquinhos di Korinta di 2011.

Dursasana anu saterasna sareng Korinta ningali Marquinhos ngadamel debutna sareng tim mimiti klub dina tanggal 18 Pébruari 2012 sareng saatosna, nyatet sababaraha penampilan di Campeonato Brasileiro Série A sareng 2012 Copa Libertadores kampanye. Dikredit ku rékaman lagu anu saé pikeun Korinta sareng timnas Brasil, Marquinhos telat taun 2012 dijual ka Roma dimana anjeunna ngagaduhan 26 tindakan Serie A kalayan 4 penampilan Coppa Italia sateuacan nampi pindah ka Paris Saint Germain.

Carita Budak Marquinhos Ditambah Fakta Biografi Untold -Naek Pikeun Inohong

PSG nawiskeun dunya kasempetan anyar anu gagah pikeun Marquinhos anu sigana ditakdirkeun pikeun suksés, nalika anjeunna nyetak gawang profesional kahijina pikeun klub, dina debut resmina nalika kameunangan PSG 4-1 ka atas Olympiacos dina bulan Séptember 2013. Sababaraha dinten sanggeusna, Marquinhos dikonsolidasi kana kesan awalna ku nyetak gawang liga kahijina dina kameunangan grup Liga Champions 3-0 ngalawan Benfica. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Carita Budak Marquinhos Ditambah Fakta Biografi Untold -hubungan Kahirupan

Marquinhos mangrupikeun Lalaki anu kawin kami masihan anjeun detail faktual ngeunaan kahirupan perkawinan na kalebet kumaha anjeunna pendak sareng nikah ka pamajikanana Carol Cabrino. Pikeun ngamimitian, pamajikan Marquinhos Cabrino sanés sareng henteu kantos resep maén bal. Anjeunna rada resep kabugaran anu ngudag karir dina nyanyi sareng sering ngarekam penampilan di aula karaoke di sakitar Brasil.

Ieu salila ieu salah sahiji pursuits misalna yén Aisyah mucunghul dina versi Brasil of X-Factor disebut Jovens Talentos di 2014. kinerja dirina dina acara kanyataanana TV bray perhatian Marquinhos anu gancang ditambahkeun nya dina facebook.

"Anjeunna nambihan kuring dina Facebook, anjeunna nyerat ka kuring unggal dinten, anjeunna mairan poto kuring."

Manehna wangsit pikeun Terusan +.

Marquinhos pendak sareng mimiti bobogohan sareng Pamajikanna Carol Cabrino di 2014.
Marquinhos pendak sareng mimiti bobogohan sareng Pamajikanna Carol Cabrino di 2014.

duo mimiti bobogohan afterwards tur meunang nikah dina 2nd Juli 2016. Upacara ieu dilaksanakeun di hiji pantai di Trancoso.

nikah maranéhanana dikaruniai saurang putri, Maria Eduarda Cabrino Correa dilahirkeun dina dinten 1st of 2018 Nopémber. Éta worthwhile ka dicatet yén Cabrino angkat ka kuli pikeun kalahiran putri maranéhna bari manéhna di stadion Parc des pangéran di Perancis pikeun lalajo Marquinhos maénkeun hiji patandingan Liga Champions ngalawan Anderlecht.

Marquinhos Jeung Pamajikan Carol Cabrino sarta putri Maria. Sks: Revista Quem.
Marquinhos Jeung Pamajikan Carol Cabrino sarta putri Maria. Sks: Revista Quem.

Carita Budak Marquinhos Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan kulawarga

Marquinhos lahir kana kulawarga olahraga-asih ti 5. Urang mawa Anjeun rinci faktual ngeunaan anggota kulawargana.

Ngeunaan Rama Marquinhos ': Bapa Marquinhos sanés jalma sanés tapi Marcos Barros Corrêa. Marcos mangrupikeun naon-naon ka Marquinhos anu nganggap anjeunna salaku pahlawan, mentor, pasangan, sobatna, diantara sipat-sipat anu sanés ti sosok bapak anu hadé.

Marcos Barros Corrêa mangrupikeun bapak sareng sagala rupa ka putrana Marquinhos.
Marcos Barros Corrêa mangrupikeun bapak sareng sagala rupa ka putrana Marquinhos.

Ngeunaan Indung Marquinhos: Alina Aoás mangrupikeun indung anu asih sareng paduli anu pujian anu éndah ditembangkeun ku Marquinhos ku cara ieu:

“Panangan anjeun teras-terasan kabuka nalika abdi peryogi rangkulan. Haté anjeun terang kumaha ngartos nalika Abdi peryogi babaturan. Panon sénsitip anjeun karasa nalika kuring butuh pelajaran. Kakuatan sareng kaasih anjeun parantos ngantunkeun kuring dina kahirupan sareng masihan jangjang anu kuring peryogikeun pikeun ngapung Ratu kuring ”.

Marquinhos bagikeun hubungan anu caket pisan sareng indungna Alina Aoás.
Marquinhos bagikeun hubungan anu caket pisan sareng indungna Alina Aoás.

Ngeunaan Duduluran Marquinhos:

Mimiti duduluran Marquinhos nyaéta lanceukna Luan Aoás. Duo na dibarengan babarengan ngabagi kapentingan umum dina maén bal. Nasib, kumaha oge, mutuskeun yén Marquinhos bakal ngaleungitkeun lanceukna dina olahraga. Sanaos kitu, aranjeunna caket pisan sareng Marquinhos ngajelaskeun Luan salaku lanceuk pangsaéna anu kantos dipénta ku anjeunna.

Marquinhos sareng lanceukna Luan.
Marquinhos sareng lanceukna Luan.

Ngan sadulur Marquinhos nyaéta Riama Aoás anu saé anu diperlakukeun sapertos putri saatos indung ratu na.

Ti kénca ka katuhu: lanceukna Marquinhos Luan Aoás, adi awéwé Riama Aoás sareng Marquinhos nyalira. Kiridit: Instagram.
Ti kénca ka katuhu: lanceukna Marquinhos Luan Aoás, adi awéwé Riama Aoás sareng Marquinhos nyalira. Kiridit: Instagram.

Carita Budak Marquinhos Ditambah Fakta Biografi Untold -Fakta Kahirupan pribadi

Naon kagiatan kagiatan sapoé rata dina kahirupan Marquinhos anu parantos ditétélakeun ku réréncangan salaku fokus sareng kapribadian anu disiplin pisan?. Pikeun ngamimitian, Marquinhos resep nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng kulawarga iraha waé anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngalakukeunana khususna sareng putrina anu tumuh gancang.

Marquinhos boga beungkeut nutup ku putri-Na Maria. Sks: Instagram.
Marquinhos boga beungkeut nutup ku putri-Na Maria. Sks: Instagram.

Jauh tina nyéépkeun waktos sareng kulawarga, Marquinhos resep maén pidéo sareng damel di gim. Kegiatan gabungan ngabantosan anjeunna ngembangkeun taktik sareng stamina anu ngabentuk naon anu anjeunna henteu jangkung salaku bek.

Kaulinan vidéo sareng damel di gimnasium ngabantosan Marquinhos Ngaronjatkeun taktik sareng stamina.
Kaulinan vidéo sareng damel di gimnasium ngabantosan Marquinhos Ngaronjatkeun taktik sareng stamina.

Pindah kana kanyataan anu kirang dipikaterang ngeunaan Marquinhos, jenius maén bal ngagaduhan rajah dina suku kénca na. Seni awak anu ngagambarkeun dua dampal cangkéng pageuh dijelaskeun salaku Duduluran Abadi ku Marquinhos. Éta ngagambarkeun apresiasiana pikeun kasatiaan sareng dukungan ka kulawarga sareng réréncangan.

Marquinhos ngagaduhan rajah dina suku kénca anu anjeunna ngajelaskeun salaku "Duduluran Abadi".
Marquinhos ngagaduhan rajah dina suku kénca anu anjeunna ngajelaskeun salaku "Duduluran Abadi".

Luhureun sadaya, Marquinhos nyaéta Kristen agama anu percaya yén kakuatan pangkuatna di jagat raya anu Iman !.

Marquinhos nyatakeun salaku Christain sareng nganggap iman salaku kakuatan anu kuat.
Marquinhos nyatakeun salaku Christain sareng nganggap iman salaku kakuatan anu kuat.

Carita Budak Marquinhos Ditambah Fakta Biografi Untold -Fakta Biografi Untold 

Naha anjeun terang?

  • Nalika Marquinhos aya di Roma, anjeunna maén dina nami "Marcos" pikeun nyingkahan salah kaprah pikeun réncang timna Marquinho (tanpa 'S').

  • Analisis biaya transfer € 31.4 juta na ka PSG ngagaduhan toko média luhur lieur nalika aranjeunna kaluar tina sababaraha variasi. BBC Sport nyatakeun yén éta mangrupikeun biaya transfer anu paling luhur pikeun saurang nonoman dina waktos éta bari Sky Sports ngalaporkeun éta salaku panglima-panglima transfer sapertos kitu. Nya kitu, Perancis Le 10 Sport nyatet éta salaku pangluhurna katilu sedengkeun saluran berita Perancis BFM TV ngajelaskeun salaku kalima paling mahal pikeun saurang bek.
  • Marquinhos enjoys hubungan deukeut jeung Thiago Silva saha anjeunna sering dibandingkeun sareng sareng dina sababaraha kasus disebatkeun salaku "sakedik Thiago Silva". Saluareun babandinganana, Marquinhos nganggap Thiago salaku panutan sareng kabuktosan yén aranjeunna duanana mikaresep pamahaman anu padet di Paris Saint-Germain.

kanyataan parios: Heuheu Marquinhos budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar