Kisah Budak Mariano Diaz Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
110
Kisah Budak Mariano Diaz Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Diariolagrada
Kisah Budak Mariano Diaz Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Diariolagrada

Dimimitian kaluar, anjeunna namina "Sudjiman". Kami masihan anjeun panjelasan lengkep carita Mariano Diaz Budak Leutik, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan Pribadi, Gaya hirup sareng acara kasohor anu sanés nalika anjeunna janten anak ka nalika anjeunna janten populér.

Mariano Diaz Kahirupan Awal sareng Saé Anu Agung
Lah, kami nampilkeun anjeun Mariano Diaz Awal Kahirupan sareng Kuat Anu Agung. Gambar Credits: Ara.cat, AS, Diariogol jeung RealMadrid.

Leres, sadayana terang Mariano salaku pamuter Real Madrid anu mimitina henteu resep tapi ngagaduhan dina tanggal anu geulis éta (1st Maret 2020), dinten anjeunna dua kali nuju Real Madrid dina kameunang 2-0 ngalawan FC Barcelona. Vérsi kami Biografi Mariano Diaz anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian, mimiti sareng urang Daptar eusi sateuacan na Carita lengkep.

Kisah Budak Mariano Diaz:

Salah sahiji anu pangheubeulna poto Mariano Diaz Poto
Ieu jauh janten salah sahiji Poto Usia Béntang Mariano Diaz. Kiridit: AS sareng diariogol

Mariano Díaz Mejía lahir tanggal 1 Agustus 1993 ka indungna, Mariana Mejía sareng ramana, Mariano Díaz (binaragawan) di beulah kalér-wétaneun Barcelona, ​​Spanyol. Pamaén maén bal Spanyol tumuwuh saderek lanceukna sareng lanceuk di Premià de Mar, hiji kota Spanyol anu dianggap salaku pusat wisata sareng bumi asrama pikeun Barcelona.

As Situs web nempatkeun éta, kolotna Mariano Díaz nalika kalahiran putrana upami anjeunna nanggung nami "Mariano Diaz"Sareng ieu nyababkeun anjeunna jalmi katilu pikeun nami dina kulawargana. Naha anjeun terang?… Dua ti kolotna Mariano Diaz- bapak sareng datuk kaasup dirina gaduh nami anu sami.

Salaku anak, Mariano ngora nyéépkeun waktos sareng akina anu kajadian janten urut maén bal nganggo klub Katalan anu sederhana. Kusabab caket aranjeunna, patandingan maén bal laun diwanohkeun ka anjeunna.

Numutkeun ibu Mariano Diaz, nalika Mariano maénkeun maén balukar nalika murangkalih, tembok di bumi kulawarga ngalaman pisan kusabab patri bal tina. Anjeunna ogé nyarios Marca yén Mariano ogé migunakeun sofas salaku gawangna. Calik sareng bersantai nalika urang bakal masihan seueur rinci ngeunaan kahirupan awal Mariano Diaz na maén bal dina bagian saterusna tulisan ieu.

Mariano Diaz Asal Kulawarga sareng kasang tukang:

Ditilik ku rupana tukang maén bal, anjeun bakal satuju sareng kuring yén kulawarga Mariano Diaz ngagaduhan identitas balap gaul. Kaleresan mangrupikeun, salah sahiji kolotna Mariano Diaz- bapakna murni Spanyol. Indungna, di sisi séjén, nyaéta ti Républik Dominika. Mariana Mejía asli tina San Juan de la Maguana (kota sareng kotamadya di daérah kulon Républik Dominika). Ku ngan ukur ningal poto anu sepuh ieu ku sepuhna Mariano Diaz, anjeun tiasa gampang nebak saha diantara aranjeunna anu gaduh ciri anu dominan anu dipilampah ku Mariano. DIA NYAKI KAWINNYA !!!

Minuhan Kolot Kolotna Mariano Diaz- Bapana Mariano Diaz sareng indung, Mariana Mejia
Minuhan Kolot Kolotna Mariano Diaz- Bapana Mariano Diaz sareng indung, Mariana Mejia

Kasang Tukang Kulawarga: Mariano Diaz asalna tina latar kulawarga kelas menengah luhur, dimana bapakna dijalankeun ageman, hatur nuhun tina panghasilan tina bisnis gym na. Balik ti harita, ti saprak taun 1990-an, kulawarga Mariano Diaz ngandelkeun industri Kabugaran Spanyol supados kéngingkeun wangsit anu diteruskeun aranjeunna.

Mariano Diaz's Awal Budak-Taun Awal nganggo Bal:

Mimiti leutik nalika murangkalih, Mariano maén bal kalayan lanceukna dimana waé anjeunna tiasa. Hatur nuhun kana ninina sareng lanceukna anu ageung, anom Mariano ngamimitian jalurna pikeun janten maén bal profésional ti umur ngora pisan. Nalika média Spanyol (Marca) ngadatangan bumi kulawarga Mariano Diaz di Spanyol, indungna nyarioskeun ka aranjeunna ngeunaan hal bromans awal putrana sareng maén bal. Dina kecap nya;

"Mariano sok maénkeun sareng lanceukna di bumi. Deui, témbokna dicét nganggo tanda bal sareng sofasna digunakeun salaku tujuan.

Kuring sok nyebatkeun yén kuring moal mésér sofa anyar dugi aranjeunna dewasa. Ieu sabab upami kuring mésér anu énggal aranjeunna bakal nyusahkeun deui. Bahkan babaturan-sobatna sami sareng anjeunna nalika umur lima taun. ”

Ibu Mariano dina naékkeun pamaén.

Mariano Diaz's Biografi- Kahirupan Karir Awal:

Taun 2002 nyaéta nalika perjalanan pikeun janten maén bal profésional mimitian pikeun Mariano. Percobaan anu suksés dina sataun éta ningali anjeunna ngiringan roster akademi Reial Club Deportiu Espanyol, Ogé katelah Akademi RCD Espanyol. Saatos gabung ka akademi, seueur anu ningali Mariano salaku budak anu sopan sareng ditangtayungan.

Ieu mangrupikeun kartu ID akademi RCD Espanyol Mariano's
Ieu mangrupikeun kartu ID akademi RCD Espanyol Mariano's. Credits: Diariolagrada

Samentawis dina RCD Espanyol's Alevín B, Mariano dilatih ku Lluís Planagumà Ramos. Janten harita, pamuda éta ngagaduhan popularitas pikeun nya éta anu katingali salaku kabiasaan utama. Gancangna dituturkeun ku kabiasaan overstepping cirian sareng ngalakukeun hal tina bulao ku bal maén bal. Naha anjeun terang?… 41 gol Mariano Diaz dina usum akademi pangpayunna ngarah anjeunna meunang Piagam Pichichi anu dilélér ku wakil ti firman Spanyol Aigua del Montseny.

Saeutik Mariano nampi panghargaan salaku maén bal budak
Mariano Diaz Childhood Photo- Di dieu anjeunna nampi penghargaan salaku maén bal budak. Credits: Diariolagrada

Muda éta cicing di bandung opat taun di mana anjeunna TIDAK parantos ngadamel kabisat anu hébat.

Fakta Biografi- Jalan pikeun Inohong Rame:

Mariano henteu kantos kéngingkeun alit ka tim Espanyol Infantil B nalika usum 2005-2006. Sanaos sanés salah jalma anu paling jéntré, masalah utaminana nyaéta “luhur". Henteu nyumponan jangkungna anu diperyogikeun pikeun anak muda kelompok éta hartosna ngancam pikeun tinggal di bandung.

Nalika bade nu boga tangguh:

Ningali waktos na game na parantos diréduksi dugi ka ampir 15 menit per patandingan, sepuh Mariano Diaz mutuskeun bertindak ku maksa putra aranjeunna ka luar klub. Aranjeunna salajengna didaptarkeun anjeunna sareng akademi Premià dimana anjeunna maén ti 2006 dugi 2008. Saatos sataun sareng klub salajengna na (Sánchez Llibre), pamuda ngagaduhan nelepon ti Badalona dimana anjeunna réngsé karir nonoman na di 2011.

Mariano bari aya di tim senior Badalona ngabeledug deui. Anjeunna didadarkeun salaku gancang pisan sareng pinter dina sawah, sakedik chap anu maénkeun kalayan percaya diri. Perawatan ieu narik Real Madrid anu henteu tahan tapi pikeun meunangkeun anjeunna di 2011.

Fakta Biografi- Usaha Kémutan Kéjakeun:

Siga seueur lulusan akademi ti klub leutik, ngiringan Real Madrid hartosna uih deui kana maén bal. Teras cemerlang ngalaksanakeun pagawean imahna ku nyetak total 50 tujuan akademi Real Madrid sateuacan diangkat ka skuad utama ku manager Zinedine Zidane. Gangguan tukang nyerang ka Karim Benzema ningal anjeunna terang. Tapi pas Benzema sehat, kemungkinan janten kawates pikeun nonoman. Kumaha kumaha, kontribusina pikeun kéngingkeun piala dihandap ieu.

Insan anjeun teu acan terang, The Beast has win almost everything with Madrid
Insan anjeun teu acan terang, The Beast has win almost everything with Madrid

Saatos ngabantosan Real Madrid dina taun piala pamaréntahanana. Mariano tanggal 30 Juni 2017, Mariano mutuskeun yén anjeunna bakal ninggalkeun Spanyol kanggo langkung seueur pangalaman maén bal. Anjeunna ditandatanganan pikeun Olympique Lyonnais dimana anjeunna ngarobih 18 tujuan dina usum liga berkat patokan mogok anu sampurna sareng Memphis Depay jeung Nabil Fekir (19 sareng 18 gol masing-masing). Ningali dirina janten mesin tujuan anu leres, Real Madrid mutuskeun pikeun ngaleungitkeun leungeunna pikeun meunangkeun manusa deui.

Biayaan Mariano Diaz sareng Olimpiade Lyonnais
Biayaan Mariano Diaz sareng Olimpiade Lyonnais

Dina kaping 29 Agustus 2018, Mariano Diaz balik ka Real Madrid sareng diberkahan kaos No7 anu dikosongkeun ku Christiano Ronaldo. Jampe anu kadua Mariano di Madrid parantos aya mangpaat pikeun uih deui. Salah sahiji momen pangpayunna sumping nalika Elclassico, dina dinten kaping 1 Maret 2020. Bangku di bangku salami na, sato gandéngan dua kali nuju Real Madrid dina kameunang 2-0 ngalawan FC Barcelona dina menit ka-90.

Béntang naék ngabantosan dua kali nuju nuju Real Madrid dina kameunang 2-0 ngalawan FC Barcelona dina tanggal 1 Maret 2020 El Clasico
Béntang naék ngabantosan dua kali nuju nuju Real Madrid dina kameunang 2-0 ngalawan FC Barcelona dina tanggal 1 Maret 2020 El Clasico

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Mariano Diaz's Kabogoh, Pamajikan, sareng Anak:

Kalayan naékna pikeun Kinérja sareng ngadamel nami dirina dina maén bal, dipastikeun yén seueur fans bakal hoyong terang upami lalaki anu suksés sapertos Mariano Diaz gaduh kabogoh, atanapi upami anjeunna parantos nikah, anu nunjukkeun yén parantos gaduh pamajikan. Kabeneran aya, balik ti juru bal-balan anu suksés, wujud kabogoh anu glamor anu disarengan ngaran Yaiza Moreno Antho.

Yaiza Moreno mangrupikeun modél sareng desainer baju renang anu parantos nikah sareng Mariano Diaz ti saprak 2012. Ditilik tina penampilan dirina, memang anjeunna paragon kaéndahan, hiji saha oozes kapercayaan dina unggal snap dirina.

Minuhan Kabogoh Mariano Diaz- Henteu geulis anjeunna
Minuhan Kabogoh Mariano Diaz, Yaiza Moreno- Teu geulis anjeunna? Kiridit: Instagram

Hubungan Mariano sareng Yaiza enyaring scrutiny of public eyes saukur sabab éta drama bébas sareng pinuh ku asih. Éndah Yaiza mangrupikeun jalma anu henteu mandiri anu teu ngalakukeun anu leuwih ti nyayogikeun dukungan émosional pikeun lalaki anjeunna, bahkan Enggoning hartosna nempatkeun kahirupan dirina sorangan.

Kabogoh Mariano Diaz Yaiza Moreno ngadukung lalaki nya dina naon anu teu aya
Kabogoh Mariano Diaz Yaiza Moreno ngadukung lalaki nya dina sagala anu dilakukeun. Kiridit: Pinterest

Dina waktos Mariano balik deui ka Real Madrid, jutaan fans ngagaduhan pameunteu anu mimiti ngeunaan kabogoh na anu endah pisan nalika presentasi na. Ditilik tina poto di handap ieu, ditembongkeun Yaiza ngabogaan parantos disatujuan ku kolotna Mariano Diaz. Ieu nunjukkeun yén pernikahanna tiasa janten urut léngkah anu salajengna.

Kabogoh Mariano Diaz Yaiza Moreno gambar nalika presentasi Madrid na
Kabogoh Mariano Diaz Yaiza Moreno gambar nalika presentasi Madrid na. Kiridit: Twitter sareng dakarflash

Mariano Diaz Otong:

Ngenalkeun gaya hirup Mariano Diaz bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan gambaran anu langkung saé tina hirupna. Mimitian pareum, gaduh nilai bersih ageung, ajén pasar € 16m sareng nampi gaji taunan € 5juta (dina waktu tulisan) pasti ngajantenkeun anjeunna janten jutawan maén bal. Tanpa ragu, Mariano sanggup hirup gaya hirup anu méwah.

Ngomongkeun gaya hirup, Mariano Diaz hirup kahirupan anu teratur di Madrid. Upami dibéré kasempetan, anjeunna moal isin pikeun ningalikeun bumi-gedong-gedong (agam), baju mewah, pigeulang, jet pribadi, kapal layar, sareng anu sanésna. Di jalan-jalan di Madrid, anjeun paling dipikaresep ningali Mariano ganti baju anu paling penting sareng paling penting, nyetir mobil sakola anu lami pisan.

Naon anu katingalina siga Mobil-Bebeneran Mariano Diaz, anjeunna langkung milih pendekatan sakola anu lami
Naon anu katingalina siga Mobil-Bebeneran Mariano Diaz, anjeunna langkung milih pendekatan sakola anu lami

Salian ti maén bal, Mariano ogé supir anu hadé. Naha anjeun terang?… Anjeunna ngagaduhan tempat katilu dina turnamén go-karting anu diayakeun Audi. Anjeunna nyandak supir katilu langkung gancang; Nacho jeung Ramos.

Mariano Diaz Kahirupan Pribadi:

Saha Mariano Diaz anu pareum?… Jawabanna, he nyaéta batur anu karasaeun teu raoseun sareng alam. Upami anjeun bogoh babi jeung hiu, maka anjeun henteu nyalira. Kaleresanna, panginten anjeun tiasa resep diajar yén Mariano sapertos anjeun- A Kekasih Babi Énggal sareng Dalan hiu.

Mariano mikanyaah nganjang ka hiji tempat anu digeroan “sawarga"Dina Bahama, dimana anjeunna tiasa hubungan sareng réréncangan na (babaturan di handap). Saha anu terang?… Mariano bahkan tiasa nganggo salah sahiji sato ieu.

Ngartos ngeunaan kahirupan pribadi Mariano Diaz kaluar tina maén
Ngartos ngeunaan kahirupan pribadi Mariano Diaz kaluar tina maén. Kiridit: Instagram

Pungkasan, dina kahirupan pribadi Mariano Diaz, anjeunna mangrupikeun jalma anu ngagem kana kutipan favorit na sapertos kieu;

"Kadé sok ningal dimana anjeun badé kamana, tinimbang milari kamana anjeun".

Mariano Diaz Kulawarga Kulawarga:

Pikeun seueur pamaén sepak bola, jalan pikeun stardom pasti henteu janten palitable kusabab éta tanpa bantuan anggota kulawarga. Ngomongkeun kulawarga, panémbong Mariano henteu ngan saukur tumuh waé sareng sepuhna, tapi ogé disarengan ku lanceukna sareng adi geulisna. Dina bagian ieu, urang bakal nampi langkung seueur lampu pikeun kolotna Mariano Diaz sareng sésana anggota kulawargi anu éndah.

Kulawarga Mariano Diaz
Pangalusna Keluarga Mariano Diaz anu urang tiasa mendakan. Ayeuna pariksa struktur awak salakina. Kiridit: Tumblr

Langkung seueur ngeunaan Pa Mariano Diaz:

Ditilik tina penampilan na parah pisan dina poto di luhur, anjeun bakal satuju sareng kuring yén bapak Mariano Diaz memang sapertos binina. Kaleresanna, anjeunna kantos juara Spanyol kalayan ngahormatan angkat beurat.

Malah dina yuswa na, Mariano Diaz Snr tetep ngajalankeun gim na Premià del Mar, wilayah di basisir Catalunya di mana putrana Mariano lahir. Ngomongkeun pangaruh dadanya pikeun karirna, saur Mariano saur sakali;

"Paling waktos kuring angkat sareng bapak ka gim. Hatur nuhun ka anjeunna, kuring diajar ngalakukeun manjang sareng latihan pencegahan luka, anu parantos saé pikeun karir kuring. "

Langkung seueur ngeunaan Mariano Diaz's Mum:

Ibu hébat parantos kéngingkeun putra maén bal anu suksés sareng Mariana Mejía sanés ngabébas. Anjeunna mangrupikeun asli San Juan de la Maguana (kota sareng kotamadya di daérah kulon Républik Dominika) ku kabiasaan lahir sareng asal kulawarga.

Naha anjeun terang?… Di antawis sepuhna Mariano Diaz, nya éta Mariana Mejía anu gaduh gén anu dominan sabab duanana putra sareng putri nyandak warna kulitna. Gambar di handap, duanana Mariana sareng Mariano mikaresep hubungan anu katingalina deukeut.

Papanggih Ibu Mariano Diaz- Mariana Mejía- Kadua katingalina deukeut
Papanggih Ibu Mariano Diaz- Mariana Mejía- Kadua katingalina deukeut. Kiridit: dogdrip

Langkung seueur ngeunaan Mariano Diaz's Granddad:

Marieni super granddad langkung disauran Mariano Diaz Snr2. He tanggung jawab maén bal anu jero kana garis getih kulawarga. Tanpa anjeunna, Mariano teu acan janten maén bal. Kanyataanna, karakteristik henteu nyerah asalna ti akina, urut maén bal sareng disiplinarian anu baheulana maén di klub Catalan anu sederhana.

Langkung seueur ngeunaan Mariano Diaz's Brothers:

Mariano Diaz ngagaduhan satengah lanceukna anu angkat ku nami Eduard Marcel Núñez (gambar di luhur). Ngan sapertos Mariano, anjeunna ogé maén bal anu maén CE Vilassar de Dalt. Ieu mangrupikeun klub maén bal anu aya di hiji désa di Catalonia, Spanyol (di propinsi Barcelona).

Ogé pikeun ngawartosan anjeun, dulur dulurna Mariano Eduard Marcel Núñez mangrupakeun adi pikeun anggota kulawarga anu sanés namina Pedro Antonio Núñez. Pedro, saurang ogé maén bal dilahirkeun di Hato Walikota del Rey, Républik Dominika.

Langkung seueur ngeunaan Suster Mariano Diaz:

Ditilik tina poto kulawarga hina di luhur, anjeun bakal satuju sareng kami yén bijil Mariano gaduh adina, saurang anu resep duduluran sanésna nyandak gen anu dominan.

Mariano Diaz Fakta Untold:

kanyataan #1: The Nyobaan Robbery:

Mariano Diaz mangrupikeun korban tina rampokan usaha. Kajadian ieu kajantenan saatos anjeunna ngadatangan hiji toko méwah anu aya di jalan Calle Serrano, Madrid (Laporan Ronaldo Wéb).

Nalika leumpang di jalan anu mawa kantong barang anu nembé parantos ngagaleuh, saurang individu nyampeurkeun anjeunna sareng maksa ngusahakeun maok éta kantong. Saatos ngajerit dibantosan, tersangka teras bergegas ka sisi jalan anu sanés. Dua jalma lumpat ka kasangka anu nyolong éta tas ti Mariano. Saatos dibebaskeun, anjeunna ngeureunkeun kantong dina taneuh. Ieu dituturkeun ku Mariano nangkepna sareng ngantunkeun pamandangan tanpa ngamungkinkeun campur tangan Polda.

kanyataan #2: Anjeunna nolak maén pikeun Nagara indungna:

Mariano sakali nampi kelayakanna maén pikeun Républik Dominika ngaliwatan indungna. Salaku hasilna, anjeunna ngadamel debut internasional di 24 Maret 2013 dina pertandingan ramah ngalawan Haiti, nyetak tujuan pamungkas dina kameunangan 3-1.

Naha anjeun terang?… anu ieu meureun pertandingan terakhir na sateuacan anjeunna mutuskeun ngeureunkeun nagara indungna. Mariano ngalakukeun éta supados henteu janten cap-diikat sareng ogé, upami aya tim nasional kamungkinan Spanyol nelepon. Pangwangunan ieu nyababkeun anjeunna nampik undangan salajengna ti nagara indungna.

kanyataan #3: A Julia Roberts Fan:

Di dunya selebriti Hollywood, Real Madrid parantos kéngingkeun sababaraha otoritas. Naha anjeun terang?… Julia Roberts mangrupikeun salah sahiji peminat selebriti luhur klub anu parantos tepang sareng Mariano. Gambar di handap nyaéta anjeunna sareng Mariano Diaz dina salah sahiji kunjungan anjeunna ka ibukota Spanyol.

Star Real Madrid sakali papanggih sareng Julia Roberts
Star Real Madrid sakali papanggih sareng Julia Roberts. Kiridit: Instagram

kanyataan #4: Gangguan Gaji Na:

Ti saprak uih deui ka Real Madrid, para peminat parantos ngamimitian ngémutan fakta Mariano Diaz, sapertos seueur anu hasil sareng anjeunna raksasa Spanyol.

Tanggal 29 Agustus 2018, Mariano ngamajukeun kontrak lima taun sareng Real Madrid, anu ningal anjeunna pocketing gaji whopping sakitar 4 jutaan sataun. Ngabobol gaji Mariano Diaz kana angka anu langkung alit, kami parantos di handap ieu.

RASA GOLONGANPendapatan di Euro (€)Pendapatan dina Sounds Pounds (£)Pendapatan di USD ($)
Per Taun€ 5,000,000£ 4,294,250$5,643,100.00
per Bulan€ 416,666£ 357,854$470,258
Per Minggu€ 104,116£ 89,463.5$117,564
Per Poé€ 14,881£ 12,780.5$16,795
Per Jam€ 620£ 532.5$699
Per Menit€ 10.3£ 8.86$11.6
Per Detik€ 0.17£ 0.14$0.19

Ieu kumaha seueur parantos Mariano Diaz saprak anjeun mimiti ningalikeun Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Naha anjeun terang?… Rata-rata pagawe di Spanyol kedah damel sahenteuna 2.3 taun kanggo earn € 333,333 anu jumlahna kami sarerea Mariano Diaz dina sasih.

kanyataan #5: Mariano Diaz'tato:

Mariano percaya dina budaya tato anu pohara populér di dunya olahraga ayeuna. Sakumaha ditingali di handap, maén bal Los Blancos ngagaduhan tato anu ngagambar agama sareng hal anu dipikacinta.

Tattoos Mariano Diaz- Bola bal nyaéta seueur tato dina leungeun kénca. Kiridit: Instagram
Tattoos Mariano Diaz- Bola bal nyaéta seueur tato dina leungeun kénca. Kiridit: Instagram

kanyataan #6: Mariano DiazAgama's:

Ditilik tina gambar tato Mariano Diaz di luhur anu gaduh gambar pikeun Virgin Mary, anjeun bakal satuju sareng kuring yén kolotna anu paling dipikaresep bakal ngangkat anjeunna pikeun taat kana iman agama Kristen Catholicism.

Mariano Diaz Wiki:

Anu terakhir, dina Biografi Mariano Diaz, kami nyayogikeun terangna ka wiki deuih. Tabel di handap ieu bakal ngabantosan anjeun milari inpormasi ngeunaan anjeunna dina cara anu singget tur gampang.

Fakta Biografi Mariano Diaz (Wiki Inquiries)WIKI JAWABAT
Nami lengkep:Mariano Díaz Mejía.
Tanggal sareng Tempat kalahiran:1 Agustus 1993 (umur 26 taun), Premià de Mar, Spanyol.
Kolot:Mariano Diaz Snr (Bapa) sareng Mariana Mejía (Ibu).
DuduluranEduard Marcel Núñez (satengah lanceuk) sareng Teteh
Kulawarga Asal:Spanyol (sisi bapa) sareng Républik Dominika (sisi indung)
jangkungna:1.80 m (5 ft 11 di)
Zodiak:Leo
beurat:76 kg
penjajahan:Maén bal (striker)
Honor (Sakumaha dina Maret 2020)La Liga: 2016-17,
Supercopa de España: 2019–20,
Liga Juara UEFA: 2016-17,
Piala Dunia FIFA Club: 2016.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Cerita Budak Usaha Mariano Diaz Ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu