Kisah Budak Lassina Traore Ditambah Fakta Biografi Teu Ditambahkeun

Kisah Budak Lassina Traore Ditambah Fakta Biografi Teu Ditambahkeun

Biografi Lassina Traore kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Gaya hirup, Worth Bersih sareng Kahirupan Pribadi.

Sacara sederhana, kami nampilkeun anjeun ku Story Kahirupan Anu Pamaén Bal mimiti ti mimiti mula nepi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngaraosan napsu anjeun, parios ringkesan Lassina Traore's Bio dina gambar. Teu diragukeun, éta nyaritakeun perjalanan hirupna.

Anu mimiti sareng penting, urang moal tiasa mopohokeun naluri serangan anu seukeut anu Lassina Traore sakali ditampilkeun dina Ajax 13-0 tina VVV Venlo. Deui, saatos nyetak lima gol di buruan, sadayana henteu tiasa ngabantosan anu saha Anyar George Weah bisa jadi. Ayeuna tanpa sababaraha waktos, hayu urang carioskeun carita na ti mimiti.

Carita Budak Lassina Traore:

Pikeun ngamimitian biografi, Anu Maén Bal ngagaduhan nami panjang; Lassina Chamste Soudine Franck Traore. Anjeunna lahir dina dinten 12th Januari 2001 ka kolot atlit di Bobo Dioulasso, Burkina Faso. Lassina mangrupikeun hiji-hiji putra ti tilu murangkalih anu lahir tina union anu suksés antara bapak sareng indungna.

Sakumaha adat di sababaraha nagara Afrika, Lassina ageung maén bal jalan sareng murangkalih anu sanés. Jaman harita, anjeunna sakapeung nuturkeun indungna, anu saurang pamaén propésional, ka lapangan maén bal. Di dinya, anjeunna ningali pamaén anu palinter ngalaksanakeun sagala jinis trik kalayan bal.

Sugan budak ngora dianggap resep maén bal nalika anjeunna ningali indungna maén. Henteu masalah dasar tina kaputusanana, kuring yakin anjeunna henteu kuciwa milih pertandingan tibatan unggal karir séjén.

Latar kulawarga Lassina Traore:

Kami henteu kedah kaget teuing ningali bintang ngora Burkinabe ngagem performa anu saé di lapangan. Mimiti, Lassina asalna ti kulawarga anu ngagaduhan catetan lagu anu hadé kalayan maén bal.

Moreso, bapakna, indung sareng dulur misanna nyaéta pamaén maén bal. Maka, urang tiasa nyimpulkeun yén kaparigelan olahraga luhur ngalangkungan urat na. Teu heran Lassina tiasa ningalikeun poténsial maén bal anu teu aya tandinganna kalayan klub profésional kahijina, Ajax.

Asal Kulawarga Lassina Traore:

Sanaos anjeunna maén dina salah sahiji liga bergengsi Éropa, anu maju sacara ikonik bakal salawasna émut ka akar anjeunna. Tangtosna, kulit hideungna mangrupikeun buktos anu teu tiasa diragukeun anu nunjukkeun pembuatan katurunan Afrika na.

Naha anjeun terang?… Kota asal Lassina, Bobo-Dioulasso mangrupikeun kota panggedéna kadua di Burkina Faso. Kota nyarios Jula salaku jalanna lingua-franca saatos basa resmi na (Perancis).

Carita Karir Lassina Traore:

Pas tina waktos, pamaén anu dilahirkeun di Afrika parantos saé kalayan maén bal. Baheula di jaman budakna, Traore sok bérés salaku pencetak gol terbanyak tina seueur kompetisi lokal. Hatur nuhun ka pamanna, Rahim Ouedraogo, anu ngadegkeun klub maén bal énggal dina 2012, Lassina tiasa nyandak bakat na ka tingkat salajengna.

Dina waktos Lassina Traore jam 11, anjeunna ngiringan akademi pamanina, Rahimo FC. Di pusat latihan anyar, striker ngora éta patepung sareng murangkalih anu sanés langkung berbakat tibatan anu anjeunna kantos bayangkeun.

Lassina Traore Kahirupan Karir Awal:

Kalayan dukungan ti sepuhna, Lassina nyéépkeun lima taun ka hareup dina kahirupan anjeunna ngembangkeun kamampuanana dina akademi Rahimo. Dina waktos pamuter Burkinabe jam 16, anjeunna ngamimitian perjalanan 8000km ka Afrika Kidul sareng gabung sareng Ajax Cape Town FC.

Sanaos teuing ngora, bakat Lassina di klub barunya ngagema kanyataan yén anjeunna pamaén anu alus pisan. Nyadar kumaha kabutuhanana diperyogikeun di timnas, palatih Burkina Faso nyangking budak umur 16 taun pikeun miluan pertandingan ramah ngalawan Bénin dina dinten ka 4 Méi 2017.

Lassina Traore Biografi- Jalan Ka Inohong Carita:

Nebak naon?… Budak ngora nyetak tilu gol pikeun Stallions of Burkina Faso dina dua piala internasional kahijina. Pagelaranana anu pikaheraneun narik perhatian Ajax. Hanjakalna, Traore teuing gendut sareng diperyogikeun pikeun ngirangan beurat sateuacan anjeunna tiasa lebet kana klub. Maka, Ajax ngirim palatih pikeun nyiapkeun anjeunna pikeun pangalaman ngarobah kahirupan dina maén bal profesional.

Saatos ningkatkeun fisik awakna, Lassina ditawarkeun magang anu katingalina langkung ti sidang di Ajax. Jaman harita, anjeunna kedah bersaing Matthijs de Ligt, Anu ngadamel tés na rada nangtang. Saatos éta, anjeunna nandatanganan perjanjian kontrak tilu satengah taun sareng Ajax dina 4 Januari 2019.

Carita Sukses Lassina Traore:

Sesampainya di Belanda, anjeunna mimiti maénkeun Jong Jongx sareng ngoleksi 21 gol dina 31 penampilan. Saatos éta, anjeunna ngagabung sareng tim mimiti Ajax sareng ngabantosan aranjeunna kéngingkeun seueur penghargaan. Tangtosna, kinerja Lassina saderhana, sareng kasuksésan karirna ngeusi haté indung sareng sadulurna ku kabagjaan.

Maju ka waktos nyerat Bio ieu, Lassina Traore janten pamuter Ajax munggaran saatos Marco van Basten di 1985 nyetak dugi ka lima gol dina Kejuaraan Belanda. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Saha Lassina Traore Girlfriend?

Teu aya anu nolak kanyataan yén awak awakna anu otot tiasa, tangtosna, narik seueur penggemar awéwéna. Nanging, Lassina Traore parantos nyingkir tina ngungkabkeun idéntitas kabogohna atanapi calon pamajikanana iraha topikna muncul.

Sanaos kitu, warga nagara Burkinabe parantos masihan perhatosan anu henteu kabagi pikeun mastikeun yén anjeunna unggul dina sagala aspek kahirupanna (anu kalebet kahirupan hubunganana). Yakin, Kulawarga Lassina Traore bakal gumbira ngadukung anjeunna nalika waktosna pas pikeun anjeunna nikah ka pamajikanana.

Kapribadian Lassina Traore:

Penyerang Afrika anu ikon dugi ka bumi henteu hilap ngadamel warisanna. Kadang-kadang, salami période pésta, Lassina biasana nganggo baju buatan asli (kaftan), prestasi anu nunjukkeun yén anjeunna sadar pisan kana akar Kulawarga na.

Teu diragukeun, lapar sengit Lassina pikeun nyetak gol tiasa ngagambarkeun anjeunna salaku jalma anu damel di lapangan. Nanging, anjeunna parantos nunjukkeun sipat anu sanés sapertos peka, pengkuh sareng réalistis, anu ngabuktikeun yén sadaya anu anjeunna gambarkeun di lapangan mangrupikeun ciri khas tina ciri zodiak Capricorn na.

Gaya hirup Lassina Traore:

Sanaos seueur teuing artos anu diinvestasikeun kana olahraga, sababaraha pamaén parantos hirup low-key. Nya kitu, Lassina Traore parantos hirup gaya hirup saderhana teu paduli tina penghasilanana ti Ajax.

Nembongan yén Traore gaduh bumi sareng bahkan tiasa gaduh mobil aheng, atanapi panginten langkung. Salami COVID-19 Lockdown, anjeunna matuh santai di bumi na sareng ngadorong sadayana pikeun ngalakukeun hal anu sami.

Lassina Traore Net Worth:

Éta nyandak pamaén bal anu suksés di Afrika sapertos Andre Onana seueur kerja keras pikeun ngempelkeun harta banda pisan. Dina véna anu sami, Lassina kedah tetep nyetak sareng ngadamel bantosan di Ajax pikeun ningkatkeun penghasilan sareng ningkatkeun Net Worth na. Kami ngahargaan asetna janten kirang ti sajuta Euro dina waktos nyerat Biografi na.

Kahirupan Kulawarga Lassina Traore:

Sugan anjeun henteu pernah terang, kado anu paling hébat anu parantos ngahargaan ayana sareng kaitanana nyaéta bakat maén bal lahirna. Moreso, kusabab kolotna duanana pamaén terampil, Traore yakin yén maén bal ngalangkungan urat na. Dina bagian ieu, urang bakal mendakan Fakta ngeunaan Kulawarga Traore, dimimitian ku ramana.

Ngeunaan Lassina Traore Bapa:

Mimiti sareng paling penting, anu nyerang Bio bakal tetep henteu lengkep tanpa nyebatkeun pantes bapakna. Tétéla, ramana Lasinna Traore ogé pamaén maén bal anu luar biasa. Nanging, panyerang parantos ngaku yén anjeunna henteu tiasa nonton anjeunna maén.

Panginten, anjeunna panginten kaleungitan bapakna ku leungeun tiis tina maot dina yuswa anu lembut pisan. Nya, urang moal pernah tiasa nyarios réalitas pangalaman kulawargana sareng lalaki anu disebatna 'Ayah'.

Ngeunaan Ibu Lassina Traore:

Anjeun tiasa ngabayangkeun kabagjaan anu ngeusi haté indungna nalika anjeunna sadar yén anak lalaki hiji-hijina parantos ngawariskeun kamahéran maén balna. Tangtosna, indung Traore janten kapala timnas Burkina Faso salami dinten karirna, prestasi anu ngagambarkeun anjeunna salaku pamaén awéwé anu berbakat.

Numutkeun ka Lassina Traore, indungna langkung berbakat tibatan bapakna. Maka, anjeunna yakin yén poténsial maén bal na asalna ti dirina. Teu heran anjeunna salawasna hormat dirina salaku nomer 10 leres, dikaruniai kreativitas hébat sareng katerampilan téknis.

Ngeunaan Dulur-dulur Lassina Traore:

Pas tina waktos, panyerang parantos teras-terasan nahan adi-adina. Panilitian nunjukkeun yén Lassina Traore ngagaduhan dua sadérék awéwé anu sigana janten indung barudak sapertos anu dipidangkeun di handap ieu. Éta bakal saé upami anjeunna ngagaduhan lanceuk anu tiasa maénkeun ogé anjeunna. Saha anu terang, aranjeunna panginten tiasa ngadamel kombo anu sampurna pikeun timnasna.

Ngeunaan Baraya Lassina Traore:

Narikna, dulur misanna (Bertrand Traore) ogé parantos nyohor pikeun anjeunna di pesawat luhur Éropa. Teu diragukeun, Kulawarga Traore bangga kana prestasi Lassina sareng dulur misanna anu maénkeun pikeun Aston Villa nalika nyerat kahirupan Story ieu.

Tim paniliti urang masih kénéh ngusahakeun pisan ngungkabkeun identitas akina sareng nini na. Sanaos paman sareng bibi na teu acan kaluar pikeun ngaidentipikasi sareng anjeunna dina média sosial, salami pangsaéna salamina aya sareng anjeunna.

Lassina Traore Fakta Henteu:

Saatos terangkeun anjeun ngeunaan Kulawarga panarajangan, kami nampilkeun langkung seueur bebeneran ngeunaan Carita Kahirupan na anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun lengkep Biografi na.

Fakta # 1: Anjeunna Ngasilkeun Jutaan nalika anjeun ningali éta Afrika CFA franc:

Henteu diragukeun, gajih awalna salaku propésional- sanaos alit pisan artos seueur pikeun masarakat Burkinafaso, Afrika Kulon.

Kaleresan nyaéta, wdidieu kulawarga Lassina Traore asalna, rata-rata wargana ngahasilkeun sakitar 509 Euro sabulan. Nyatana, aranjeunna bakal kedah damel salami 34 bulan (2.8 taun) pikeun ngadamel naon anu dikumpulkeun Lasinna dina sabulan dina waktos anjeunna ngamimitian karir senior na sareng Ajax.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euros (€)
Per Taun€ 208,320
per Bulan€ 17,360
Per Minggu€ 4000
Per Poé€ 571
Per Jam€ 23
Per Menit€ 0.4
Per Kadua Kadua€ 0.007

Kami sacara strategis nempatkeun analisa panghasilan Lassina Traore nalika jam-jamna. Pilarian terang kanggo nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Lassina Traore's Bio, ieu anu anjeunna hasil.

£ 0

Fakta # 2: Profil FIFA:

Ditilik ku statistikna, nilai pasar anu nyerang parantos naék kana jumlah anu gedéna € 2.9 juta nalika nyerat Bio ieu. Hatur nuhun kana naluri na anu nyerang, Traore parantos pangkat diantara 50 Wonderkids Bal Pangsaéna di 2020.

Fakta # 3: Agama Lassina Traore:

Penyerang anu dihormat bagikeun iman anu sami sareng Edouard Mendy - Islam. Pikeun kareueus ngaidentipikasi dirina salaku muslim, Lassina Traore nyandak kana halaman Instagram na pikeun masang salah sahiji gambarna, anu ngagaduhan prasasti Islam.

kacindekan:

Dunya maén bal laun-laun ngarobah sabab seueur nonoman anu kéngingkeun langkung seueur kasempetan maén dina klubna. Nya kitu, urang 2020 Ajax prodigy panganyarna ogé parantos ngaréspon panggero anu jelas ngeunaan generasi maén bal dimana pamaén ngora mangaruhan pangaruhna.

Dina catetan ieu, sakumna Kulawarga na (khususna Indung Traore) anu teras-terasan ngadoa supaya anjeunna unggul dina karirna. Kami ngarepkeun masa depan dimana Lassina Traore Life Story bakal kaasup frasa; "Penyerang anu pangsaéna di Éropa".

Hatur nuhun parantos maca Biografi urang tina striker Ikon Burkinabe. Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan prestasi Traore dugi ka ayeuna? Punten kantun waleran anjeun dina bagian koméntar kami di handap.

Wiki:

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Lassina Chamste Soudine Franck Traore
Landihan:Lassina Traore
Tanggal lahir:12th Januari 2001
Tempat kalahiran:Bobo Dioulasso, Burkina Faso
Gaji taunan £ 208,320
profési:Pamuter Maén
Zodiak:Capricorn
Ageman:Islam
kabangsaan:Burkinabe
jangkungna:1.83 m (6 suku)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar