Kalvin Phillips budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Kalvin Phillips budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Kalvin Phillips kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Fakta Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Mobil, Worth Bersih, Gaya hirup, sareng kahirupan Pribadi

Dina kesederhanaan, kami nampilkeun anjeun sareng ngarobih lengkep Kalvin Phillips 'Life Story, ti saprak mimiti na dugi ka anjeunna janten terkenal. Tingali ringkesan gambar ringkes Bio na.

Leres, seueur anu resep maén bal ngaku gaya maén na anu sami sareng Andrea Pirlo, Anu ngagaduhan anjeunna julukan; Yorkshire Pirlo. Nanging, ngan ukur sababaraha penggemar anu terang ngeunaan Kalvin Phillips Biografi, anu cukup pikaresepeun. Tanpa reureuh, hayu urang mimitian.

Carita Budak Kalvin Phillips:

Dimimitian pareum, Kalvin Mark Phillips lahir dina dinten ka 5 Désémber 1995 ka indung Irlandia na, Lindsay, sareng ramana Jamaika di Leeds, Inggris. Anu Maén Bal dilahirkeun triplet tapi kaleungitan salah saurang sadulurna nalika aranjeunna alit kénéh.

Ogé, Phillips ngagaduhan dua sadérék ngora anu sanés anu urang bakal langkung seueur nyarioskeun dina bagian tukang tina Biografi na. Lah, kembar tilu anu dilahirkeun ka kolot Kalvin Phillips- naha anjeun tiasa ngagambar anjeunna?

Naha anjeun terang?… Budak leutik Phillips ngubaran indungna, anu ngurus anjeunna sareng dulur-dulurna salaku kolot tunggal. Jaman harita, indungna bajoang pisan pikeun milarian artos, mikeun murangkalih anu pangsaéna.

Kusabab teu dipikanyaho, budak leutik Phillips henteu gaduh bapakna. Nanging, indungna nyandak tanggung jawab bapa sareng maénkeun peranna kalayan saé. Mikir deui ngeunaan Kahirupan Awal-Na, gelandang sering muji indungna pikeun kawani na dina ngangkat aranjeunna nyalira.

Latar Kulawarga Kalvin Phillips:

Salah sahiji faktor anu narik ati anu ngabentuk pendidikan ti Phillips nyaéta cinta. Budak ngora ngelingan nyéépkeun waktos-waktos anu saé sareng indungna sareng nini-nini. Gambar di handap ieu mangrupikeun poto lémparan tina waktos anu teu tiasa dibalikkeun deui kabagjaan Phillips anu dianggo sareng indungna.

Tingali, sugema anu minuhan tempat cicingna ngajantenkeun kirang sesah pikeun Phillips nganggap kulawargana salaku rumah tangga anu beunghar. Nanging, budak ngora asalna ti Latar Kulawarga kelas menengah.

Kalvin Phillips Kulawarga Asal:

Katurunan Football-box box-to-box parantos ngaitkeun kana langkung ti hiji etnis. Maka, kulawarga Kalvin Phillips ngagaduhan akar Irlandia sareng Jamaika. Anjeunna henteu nunjukkeun karakteristik Kulawarga Asal Kulawarga na (Jamaika) sabab anjeunna henteu kenging nyéépkeun waktos sareng bapakna.

Carita Karir Kalvin Phillips (ti Poe Awal):

Salaku budak leutik, Phillips salawasna ngagaduhan pikiran na dina maén bal. Anjeunna mendakan gim anu pikaresepeun pisan anu tiasa dipikirkeun nyaéta netepkeun sareng maén sareng lanceukna. Jaman harita, akina, (gambar dihandap) salawasna mastikeun yén anjeunna jaga-jaga para pamaén olahraga ngora nalika aranjeunna nuju kana lapangan maén bal sareng murangkalih anu sanés.

Nalika budak Inggris beuki kolot, kitu ogé tekanan tina milih jalur karir anu leres pikeun anjeunna. Dina hiji kasempetan, guru Phillips nitah anjeunna lirén maén bal sareng fokus kana pendidikanana. Nanging, kacintana pikeun maén bal mustahil pikeun anjeunna masihan ka naséhat guruna. Singkat carita panjangna, anjeunna henteu kuciwa tina kaputusanana.

Kalvin Phillips Kahirupan Karir Awal:

Ningali yén Phillips parantos nunjukkeun minat langkung maén bal tibatan hal-hal anu sanés, indungna ngadaptarkeun anjeunna di klub lokal (Wortley) di 2003. Jaman harita, budak lalaki éta umurna ngan dalapan taun nalika anjeunna ngagabung sareng Wortley sareng bakal ngasuh bakat salami tujuh taun ka payun sareng klub.

Taun 2010 sumping sareng berkah ageung pikeun Phillips ngora, anu tungtungna ngiringan Akademi Leeds United dina yuswa 14 taun. Anjeun moal percanten kanyataan yén Phillips katampi kana akademi Leeds ku kabeneran pisan. Ieu di handap kumaha anjeunna nyimpulkeun genesis karirna Leeds.

"KURANG NINGGALKEUN MAJALAH WORTLEY MAIN DI TOURNAMEN RUMAHNA. Sanaos kitu, aranjeunna henteu ngagaduhan pamaén anu cekap, janten kuring maénkeun pikeun aranjeunna.

Abdi tiasa dicoo ku SWEENEY ENGNA sareng angkat ka budak budak kota. Anjeunna sumping sareng nonton kuring saterasna sareng kéngingkeun abdi dina genep genep minggu dina sidang. KABEH DITULANG TI KANA. ”

Kalvin Phillips Biografi- Jalan Ka Inohong Carita:

Opat taun latihan sareng kerja keras di Akademi Leed ningal Phillips ngébréhkeun kamahéran maén bal na. Dina 2014, Phillips parantos damel naék pangkat pamaén anu kawéntar dugi ka nandatanganan perjanjian profesional kahijina sareng klub.

Taun mimiti karir profesional Phillips sumping sareng seueur kado kaduga. Mimiti, Phillips dijantenkeun kaptén ti Leeds 'U-18 sareng tim pangembangan. Kadua, anjeunna kapilih ngiringan kana tim senior klubna nalika aranjeunna ngumbara nyanghareupan Sunderland dina putaran katilu Piala FA 2015. Nanging, anjeunna tungtungna salaku gaganti anu henteu dianggo dina pertandingan.

Carita Sukses Kalvin Phillips:

Ngan Siga United Brandon Williams, Phillips ningalikeun pagelaran maén bal anu saé nalika akting salaku kaptén tim cadangan klubna. Dina April 2015, panto kamasyhuran ngadangukeun Phillips nalika anjeunna ngajantenkeun penampilan debutna pikeun Leeds United nalika éléh 4-3 ngalawan Wolverhampton Wanderers.

Maju ka waktos nyerat Bio ieu, Phillips parantos ngabantosan Leeds United nangkél ka Kejuaraan EFL 2019-20 handapeun Marcelo Bielsa. Maka, klubna diwanohkeun kanggo maén dina Liga Premier Inggris 2020-21 pikeun kahiji kalina dina genep belas taun.

Naha anjeun terang yén Kalvin Phillips nolak perjanjian kontrak senilai £ 27 juta dina jendela transfer 2019? Anjeunna malah nunjukkeun rasa kasatiaan anu luar biasa pikeun Leeds United nalika anjeunna nandatanganan kontrak lima taun énggal sareng tim. Salaku tambahan, Gareth Southgate ngaberkahan anjeunna nganggo telepon Inggris dina dinten 25 Agustus 2020.

Ditilik ku jalan anjeunna, Kalvin, henteu diragukeun ngagaduhan kamungkinan janten pangkat diantara sapuluh pamaén Leeds United anu saé sepanjang waktos. Sésana, sakumaha urang carioskeun, ayeuna mah sajarah.

Kahirupan Hubungan Kalvin Phillips:

Sajumlah awéwé anu hadé parantos ngébréhkeun Carita Kahirupan na ku cinta pisan. Di sagigireun indung sareng dulur-dulurna, Phillips ogé ngagaduhan kabogoh anu indah anu anjeunna resep pisan. Dina sababaraha kasempetan, urang Inggris nganggo dina Instagram kanggo ngabagi gambarna sareng kabogoh seniman make-Up na, Ashleigh Behan.

Sanaos manuk cinta teu acan kawin, aranjeunna parantos hirup sasarengan sababaraha taun ayeuna. Saatos promosi Leeds United ka Liga Premier, éta dikabarkan yén Phillips sareng Ashleigh Behan bakal gancang nikah. Jujur, urang sadayana rooting pikeun carita cinta maranéhna pikeun mekar kana perkawinan.

Kahirupan Pribadi Kalvin Phillips:

Kami henteu tiasa nolak kanyataan yén gelandang éta sigana bageur sareng amik meriah. Nanging, pamuter Leeds kadang-kadang ngarékrut dirina jauh ti dunya anu ribut ieu pikeun muhasabah prestasi sareng kakurangan dina kahirupan. Naon anu tiasa aya dina pipikiranana nalika anjeunna ningali pisan kana cai sapertos gambar di handap ieu?

Deui, pamaén maén bal Inggris sacara alami ditarik pikeun nyéépkeun waktos sareng murangkalih alit. Saperti béntang Brasil, Alex Telles, Phillips ogé nganyatakeun minatna pikeun ngabantosan murangkalih anu gering nampi kaséhatan deui lengkep. Teu heran anjeunna parantos seueur kunjungan di rumah sakit pikeun ngagumbirakeun seueur murangkalih anu merjuangkeun kahirupan aranjeunna.

Gaya hirup Kalvin Phillips:

Hirup di dunya dimana seueur pamaén bal (resep Eddie Nketiah jeung Mason Holgate) sering nembongkeun aset anu diusahakeun ku aranjeunna, Phillips parantos mutuskeun ngalakukeun anu sanés.

Pamaén Leeds henteu ningalikeun mobil ahengna sareng imah mewah kusabab anjeunna henteu hoyong teuing perhatian ti média. Sanaos kitu, Phillips ditingali nyetir Mercedes Benz G-Wagon ka tempat latihan Leeds United Juni Juni.

Kalvin Phillips Net Worth:

Naha anjeun terang yén Yorkshire Pirlo (landihan na) mangrupikeun salah sahiji penghasil utama Leeds United? Dina waktos nyerat Biografi ieu, Phillips nampi gaji taunan perkiraan £ 1.5 juta. Moreso, panghasilan na sigana bakal ningkat upami klubna nyatakeun kasuksésan dina Liga Utama.

Fakta Kahirupan Kulawarga Kalvin Phillips:

Percanten atanapi henteu, rumah tanggana mangrupikeun kado anu paling hébat anu anjeunna pikahoyong. Kaleresan, pamaén Leeds ngahargaan saha waé anu damel di bumi na. Kulawarga Phillips dimana tempat haténa. Tanpa reureuh, hayu urang carioskeun langkung seueur perkawis rumah tangga anu saé.

Ngeunaan Kalvin Phillips Bapa:

Kami henteu tiasa ngabantah kanyataan yén peran Pa nyaéta janten panyadia kulawarga. Hanjakalna, sababaraha rumah tangga henteu dikaruniai hak istimewa sapertos kitu, sabab panginten kaleungitan bapakna dina tahap awal atanapi ngalaman perpisahan kulawarga.

Nya kitu, bumi Kalvin Phillips diwangun ku usaha indungna sareng nini-nini. Bapana urang Jamaika henteu kantos janten bagian integral Biografi na langsung tina unset. Nanging, Phillips Life Story mangrupikeun buktos anu valid pikeun seueur kulawarga anu henteu ngagaduhan bapak yén aranjeunna tiasa ngahontal kasuksésan anu hébat bahkan ku kakuranganana.

Ngeunaan Kalvin Phillips Indung:

Dugi ka ayeuna, kapribadian anu paling dipikasieun dina hirupna henteu sanés nyaéta indungna, Lindsay. Dina sababaraha kasempetan, pamuter Leeds United parantos nyayogikeun kasempetan anu béda pikeun ngahargaan indungna pikeun nyalira ngangkat anjeunna sareng duduluranna. Ieu anu anjeunna nyerat kanggo indungna dina halaman Instagram na;

"Teu pernah pendak sareng awéwé anu damel pisan pikeun ngurus murangkalih nyalira! Anjeun teu kedah bapak nalika ngagaduhan indung anu dua padamelan! ”

Tangtosna, indung Phillips sanés ngan ukur awéwé anu parantos ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngabina murangkalih nyalira. Maka, urang nyarios ngagorowok-sora ka sadaya ibu-ibu tunggal di ditu. Tetep kuat sabab anjeun pasti mendakan cahaya di tungtung torowongan, sapertos indung Kalvin Phillips.

Ngeunaan Dulur Kalvin Phillips:

Kahirupan janten langkung ngagumbirakeun sareng nyugemakeun nalika anjeun ngagaduhan saderek anu leres. Sapertos anu urang sebatkeun tadi, Phillips lahir salaku triplet (anjeunna sareng dua sadulur). Nanging, anjeunna kaleungitan salah saurang sadulurna (Lacreasha Phillips) ku panangan tiis maot dina yuswa lembut.

Maka, Phillips ngagaduhan sadérék kembar, ogé lanceuk lanceuk (Terrell) sareng adi awéwé. Pikaresepeun yén Phillips sareng lanceuk lanceukna, Terrell, maen bal sababaraha jam deui di jaman budakna. Nalika nyaritakeun kenangan na, Phillips nyarios;

"Abdi émut kéngingkeun kaos Leeds munggaran sareng lanceuk. Urang bakal maén bal di luar iraha waé urang ngagaduhan kasempetan, ti jam 10 énjing dugi ka genep wengi nalika indung kuring ngagorowok kami téa. ”

Ngeunaan Kalvin Phillips Baraya:

Di sagigireun indungna, akina sareng nini Phillips (gambar di handap ieu) ogé ngagaduhan peran anu penting dina ngabina na. Salaku perkawis kanyataan, akina Phillips ', Jimmy, mangrupikeun kipas nomer hiji na sateuacan anjeunna nyayogikeun nyalira dina maén bal.

Sedih, Jimmy henteu hirup pikeun ningalina tontonan kinerja maén bal profesionalna putuna. Kirang kuring hilap, nini Phillips parantos janten sumber dorongan pikeun anjeunna sareng indungna nalika aranjeunna berjuang pikeun ngahontal kahirupan anu langkung saé.

Kalvin Phillips Fakta Teu Biasa:

Pikeun ngabungkus Carita Kahirupan na, ieu aya sababaraha kanyataan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos ngeunaan Biografi na.

Fakta # 1: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANHasil dina Pounds (£)
Per Taun£ 1,562,400
per Bulan£ 130,200
Per Minggu£ 30,000
Per Poé£ 4,286
Per Jam£ 179
Per Menit£ 2.98
Per Kadua Kadua£ 0.05

Kami sacara strategis nempatkeun analisa gaji Kalvin Phillips nalika jam-jam na. Pilarian terang kanggo nyalira sabaraha urang Inggris anu parantos kéngingkeun anjeun sumping ka dieu.

Ieu naon Kalvin Phillips parantos kéngingkeun saprak anjeun mimiti ningali Bio na.

£ 0

Fakta # 2: Tato:

Pamaén Leeds United resep dunya inking. Siga Alex Telles, Phillips ngasongkeun sakeupeul tato dina panangan kénca na bari heureuy ngasongkeun sababaraha kana pigeulang katuhu na. Sanaos anjeunna masih ngungkabkeun hartos tato na, seueur pameget anu resep kana seni anu dipajang glamour.

Fakta # 3: pets:

Sigana mah seueur pesepakbola Inggris ngagaduhan daya tarik anu resep ka anjing. Dina véna anu sami, Phillips ngagaduhan anjing alit anu anjeunna sering dipikacinta. Tingali kumaha anjeunna betah diuk sareng anjing alit na anu lucu.

Fakta # 4: Ageman:

Kalvin Phillips mangrupikeun urang Kristen anu nyimpen imanna kalayan hormat pisan. Waktos saatos waktos, urang sadayana parantos ningali anjeunna ngagungkeun Natal sareng kabogoh sareng kulawargana salaku tanda kapercayaan na ka Yesus Kristus. Dina sumanget ngagungkeun Natal, Phillips nyéépkeun sababaraha waktos pikeun néang senang sareng babaturanana dina usum Wonderland. Naha anjeun tiasa ningal anjeunna dina gambar di handap ieu?

Fakta # 5: Peunteun FIFA:

Sanaos Phillips parantos nyéépkeun kaseueuran dinten karirna di EFL, FIFA parantos nganggap anjeunna pamaén anu tangguh. Nyatana, Phillips ngagaduhan peringkat poténsial 82, anu hartosna anjeunna masih gaduh seueur kamahéran maén bal pikeun leungeun baju na. Tingali kana statistik na di handap sareng hakimkeun diri nyalira kumaha anjeunna tiasa tampil dina pitch.

Wiki:

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Kalvin Mark Phillips
Landihan:Yorkshire Pirlo
Tanggal lahir:5th Désémber 1995
Tempat kalahiran:Leeds, Inggris
indung:Lindsay
duduluran:dua sadulur sareng lanceuk
Kabogoh / pasangan:Ashleigh Behan
Gaji taunan:£ 1.5 juta
Niley pasar:£ 10.9 juta
piaraan:anjing
Tato:nuhun
jangkungna:1.78m (dina méter) sareng 5 ′ 10 ″ (dina suku)

kacindekan:

Kalvin Phillips Life Story parantos nunjukkeun urang saluareun sadaya ragu yén halangan pundung pundung bakal salawasna nyanghareupan urang dina jalur karir urang. Nanging, urang kedah yakin ngeunaan kayakinan urang sanés pikeun ngungkulan tantangan sapertos kitu. Teu diragukeun, anjeunna bakal aya diantara Leeds United's All-Time Greatest XI.

Salajengna, henteu paduli kumaha sesah perjalanan urang ka masa depan anu suksés, hayu urang émut yén urang ngagaduhan hiji jalma anu bakal salawasna ngadukung urang. Janten kolot, dulur, babaturan, atanapi dulur urang; pasti bakal aya anu awas pikeun urang. Kalvin Phillips indungna ngalakukeun éta sedengkeun bapakna teu aya dina hirupna.

Hatur nuhun parantos maca urang Kalvin Phillips Life Story sareng Biografi. Punten ngahubungan kami upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé cocog sareng tulisan kami. Upami teu kitu, bagikeun ka kami naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan ékspédisi maén bal Kalvin Phillips.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar