Carita Budak Leutik Julian Nagelsmann Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Leutik Julian Nagelsmann Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: WorldSoccer and SportsKeedia
Carita Budak Leutik Julian Nagelsmann Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: WorldSoccer and SportsKeedia

Panungtungan diropéa

Dimimitian kaluar, anjeunna namina "Orok Mourinho". Kami masihan anjeun liputan pinuh ku Carita Budak Leutik Julian, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Hirup Awal sareng acara-acara kasohor anu sanés nalika anjeunna masih leutik dugi ka anjeunna janten populér.

Awal Kahirupan sareng Kunjungan Julian Nagelsmann
Awal Kahirupan sareng Kunjungan Julian Nagelsmann. Gambar Kredit: genussmaenner, kurir sareng Instagram

Leres, sadayana terang Julian Nagelsmann pikeun na Taktis Wizardry, kanyataan yén anjeunna ngora sareng dianggap salaku salah sahiji pikiran manajemén anu paling coveted di buruan. Nanging, ngan ukur sababaraha anu ningalikeun versi kami tina Biografi Julian Nagelsmann anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang nyayogikeun heula ka urang Daptar eusi sateuacan na Carita lengkep.

Carita Budak Leutik Julian Nagelsmann:

Julian Nagelsmann lahir dina dinten kaping 23 Juli 1987 ka indungna, Burgi Nagelsmann sareng indung bapakna, Erwin Nagelsmann di kidul-kulon Bavaria, Jerman. Orok Mourinho sakumaha anjeunna diresmikeun lahir lahir anak terakhir kulawargana.

Julian kami pisan nyalira di bumi kulawargana barengan lanceukna (Andre) sareng adina (Vanessa), di Landsberg am Lech, kota di Walungan Lech di kidul-kulon Bavaria, Jérman.

Naha anjeun terang?… Landsberg am Lech mangrupikeun kota abad pertengahan anu dijaga sateuacana, dikenal pikeun panjarana tinimbang maén bal. Éta di kota ieu Adolf Hitler ngagaduhan di incarcerated (dipenjara) dina 1924. (oh enya! anjeun ngagaduhan anu leres). Éta ogé tempat kanggo camp konsentrasi Nazi.

Kota, janten 58 menit perjalanan ka Munich sareng 38 mnt drive ka Augsburg nyayogikeun kasempetan olahraga ka Julian sareng lanceukna Andreas nalika aranjeunna janten taun rumaja.

Panempoan Julian Nagelsmann Family Home anu aya di Landsberg am Lech
Kota Kulawarga Julian Nagelsmann di Landsberg am Lech namung 58 menit perjalanan ka Munich. Credits: Peta Google

Latar Kulawarga Julian Nagelsmann sareng Kahirupan Awal:

Kolotna Julian Nagelsmann (Erwin sareng Burgi) asal-usul kulawarga Jerman sareng aranjeunna ngoperasikeun kulawarga kelas tengah. Henteu janten beunghar, duanana kolot mastikeun budakna (Julian, Andre sareng Vanessa) dinikmati anu pangsaéna tina budak leutik.

Pupusna Ramana:

Mimiti, kulawarga Julian Nagelsmann nyaksian waktos sedih dina kahirupan maranéhanana. Waktu éta salah sahiji aranjeunna sorangan (Erwin dadana) ngalaman gering. diliwatan saatos sakit anu pondok. Henteu kéngingkeun kasabaranna, Erwin dialungkeun.

Pupusna ayah Julian Nagelsmann ngarobah loba hal dina kulawargana. Anu janten anak pamungkas sareng putra kulawarga, Julian kedah man-up supados ngurus indungna bari adina na angkat roti sapopoé pikeun kulawargana. Ngudag impian na, supados henteu nguciwakeun bapakna dibawa kadatangan. Dina kecap-Na;

"Éta sadayana ngajantenkeun kuring langkung dewasa sareng tumuwuh dina kahirupan kuring. Abdi henteu sigana hal-hal anu teu lumrah pikeun jalma anu umurna kuring. "

Julian Nagelsmann Biografi - Taun Awal sateuacan Bal Bal:

Mimiti, sadayana perkawis janten maén bal. Pikirkeun kecap-kecap tina dadah pikeun tetep positip sareng cita-cita sareng nyobian suksés, murangkalih Julian ngagaduhan motivasi pikeun hirup impian na. Nalika maén bal bagian sepi sareng FC Augsburg, anak muda ogé angkat ka sakola. Anjeunna engké turun ngarobih karirna sareng FC Augsburg salaku bek janji.

Palatih Jérman ngamimitian kaluar salaku bek- Naha anjeun tiasa nunjukkeun anjeunna bari bareng mitra timnya ?. Kiridit: foottheball
Palatih Jérman ngamimitian kaluar salaku bek- Naha anjeun tiasa ningali anjeunna bari réncang timnya?. Kiridit: foottheball

Julian Nagelsmann Maén Kisah Karir:

Maotna dadna masihan pananggung jawab cukup pikeun Julian, hiji anu ngabantosan anjeunna mekarkeun sareng ngamekarkeun heula salaku pamuter akademi sareng salajengna, saurang pamaén sepak bola senior. Dina taun 2006, palatih Jerman masa depan janten pro sareng 1860 Munich II, hiji klub olahraga anu berpusat di Munich. Gambar di handap ieu, anjeunna minangka bek rata-rata cita-cita gedé salami dinten anjeunna maén.

Julian Nagelsmann maén dinten. Anjeunna mangrupikeun bek rata kalayan AMBITES BIG
Julian Nagelsmann maén dinten. Anjeunna mangrupikeun bek rata AMBITES KANGGO. Kiridit: Twitter

Deui harita, kleub na dimaenkeun di Bundesliga sareng Nagelsmann ngabantosan aranjeunna kéngingkeun saé dina taun 2000, ogé, kualifikasi Liga Juara UEFA. Sedihna kalayan tatu anu nyepelakeun anjeunna, anjeunna henteu sanggup ngabantosan klub pikeun ngabéréskeun kasuksésan maranéhna.

Julian Nagelsmann Biografi- The Nyeri Tungtung Pikeun Karir Sareng Kana:

Nalika kolega-tim na neraskeun netepkeun diri di Bundesliga, hiji tatu dengkul ditanggung ngajaga anjeunna tina teras maén bal. Sedih, tatu dengkul Julian Nagelsmann nolak pikeun waras sanaos anjeunna ninggalkeun klub ka FC Augsburg II di 2007. Sedih dina umur anu sami yuswa 20, kahirupan Julian Nagelsmann tungtungna ngagaduhan tornado, henteu hatur nuhun sami karusakan ligamental. Waktos ieu, anjeunna kapaksa mundur sateuacanna tina patandingan.

Nungkulan sareng Pangsiun Sakit:

Goréng Julian Nagelsmann angkat minggu tanpa bobo séhat bari mulat sareng kaputusan naon anu kudu dilakukeun ku hirupna saatos ngeureunkeun karirna dina yuswa 20 taun.

"Ngan hanjelu pisan pikeun kuring anu kuring kedah ngabéréskeun karir abdi ngora. Awalna, kuring henteu hoyong deui aya hubunganna sareng maén bal, ”

Saatos gaduh nyerah cita-cita maén, miskin Julian Nagelsmann maluruh a "opat nepi ka genep minggu ” dimana anjeunna ngajaga kana dirina sareng henteu ngalakukeun nanaon. Anggota Kulawarga Julian Nagelsmann hususna indungna, adi lanceukna bantosan dina waktos éta. Aranjeunna nyarankeun anjeunna dina cara pikeun ngaléngkah. Dina raraga teu gagal gagal almarhum na, Julian mutuskeun pikeun mulang kana dunya salaku cara ngalungkeun dirina kana hal anu béda-béda. Anjeunna nyandak gelar sarjana dina olahraga sareng pelatihan sains.

Biografi Julian Nagelsmann- Jalan-Na pikeun Inohong Managerial:

Naha anjeun terang?… Sateuacan manager ménéjer Borussia Dortmund Thomas Tuchel anu engké janten pelatih PSG anu mimitina ngurus Julian. Tukang taktis éta, yuswa 14 taun tiasa nyaritakeun nyeri Nagelsmann kusabab anjeunna ogé nyababkeun kacilakaan parut anu parah anu nyuda dinten na salaku maén bal. Mimiti, anjeunna ngalihkeun lintasan Nagelsmann ku ngadamel anjeunna janten pramuka.

Nalika Nagelsmann nyambut damel janten pramuka pikeun Tuchel di Augsburg II, anjeunna henteu gaduh ide yén anjeunna bakal janten palatih. Hiji dinten, bos Tuchel leumpang ka anjeunna, menasihkeun anjeunna nyobian rute pelatih. Saatos sababaraha bulan ngalamar padamelan pelatihan, hiji tawaran sumping pikeun anjeunna damel 1860 Munich salaku asisten Pelatih Bawah-17 taun 2008. Nagelsmann anu bahagia mutuskeun nyobian.

Nalika anjeunna ngagaduhan kasempetan ngalaman éta di 1860 Munich, Nagelsmann terang langsung yén palatih éta takdir na. Éta masihan anjeunna alesan kanggo milih kursus di élmu olahraga sanajan anjeunna nolak BMW anu usaha nawiskeun anjeunna jalur anyar. Moal lami deui, padamel palatih nonoman Hoffenheim ngiringan.

Julian Nagelsmann biografi- Usaha kanggo Inohong Rame:

Rasa sukses munggaran Julian Nagelsmann sumping nalika anjeunna meunang 2013-14 di handapeun 19 Bundesliga judul sareng tim SMP Hoffenheim. Sanajan kitu, tangtangan pangbadagna pikeun hirupna sumping dina umur lembut na 19, hiji waktos Nagelsmann katutup dina korsi anu panas.

Anjeunng taktis ditunjuk janten palatih kepala Hoffenheim (tepat dina bulan Pebruari 2016) saatos anjeunna ngarobih ti taktis Samaun Huub Stevens, anu mundur kusabab alesan kaséhatan. Kalayan janji ieu, Nagelsmann janten palatih kepala anu bungsu permanén dina sajarah Bundesliga.

Naha anjeun terang?… TSG 1899 Hoffenheim aya di tempat ka-17 sareng Julian Nagelsmann angkat ka aranjeunna dina kasalametan dina tungtung kampanye. Ngalangkungan sareng Hoffenheim dina posisi anu saé sapertos cekap pajak, tapi cara Nagelsmann kedah ngahijikeun perang pikeun kasalametan sareng parantosan kualifikasi pelatih na anu senang seueur peminat. Bagian ieu nyababkeun anjeunna langkung milih "anu 2016 Palatih Taun ”.

Naék metéorika sareng TSG 1899 Hoffenheim ningal anjeunna meunang palatih 2016 pangajén taun
Naékna météoris sareng TSG 1899 Hoffenheim ningal anjeunna anu menang tina palatih 2016 pangajén taun. Credits:augsburger-allgemeine sareng Zimbo

Tanpa ragu, Nagelsmann mangrupikeun juru saalam dina ngagabungkeun téori taktis nganggo sentuhan pribadi, hiji hal anu ampir leungit ka maén bal modern. Milarian di handap pidéo anu sampurna anu ngécéskeun naon sababna anjeunna ahli taktik unik.

Sanaos kéngingkeun nickname 'orok Mourinhomimiti mimiti dina karir pelatih anjeunna, Julian Nagelsmann parantos nunjukkeun yén anjeunna ngagaduhan seueur ménu sorangan. Ieu dikonfirmasi dina kekalahan heula légél ka Husus Khusus dina tahap 2019/2020 UEFA Juara Liga Knockout. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Julian Nagelsmann Kabogoh, Pamajikan, sareng Anak:

Kalayan sagala kasuksésan anu dihontal dina yuswa mudik, éta pasti yén kalolobaan peminat bal-balan Jerman sareng bal-balan di dunya parantos ngamimitian mendakan saha kabogoh Julian Nagelsmann. Langkung jantenna, naha palatih Jérman kawin, anu hartosna parantos gaduh pamajikan sareng budak.

Numutkeun kana GhanaSoccerWeb, Julian mangrupikeun a Kulawarga Man kalayan hatena gedé. Anjeunna sakali bobogohan kabogoh jangka panjang Verena. Kalawan duaan, duanana pangantenan (gambar di handap) mangrupikeun kolot ka putra anom anu disebut Maximilian Nagelsmann. Sanggeus mangtaun taun, Julian Nagelsmann mutuskeun pikeun nikah ka Verena. Pernikahan kasebut lumangsung di Bavaria, dina naon anu katingalina janten upacara anu ditutup. Minuhan Istri Julian Nagelsmann dina poto anu éndah ieu di handap.

Minuhan Pamajikan Julian Nagelsmann
Minuhan Pamajikan Julian Nagelsmann, Verena. Kiridit Gambar: Pinterest

Saban lalaki henteu lengkep tanpa kulawarga sareng Julian Nagelsmann sanés ngabébaskeun. Anjeunna kéngingkeun langkung bungah ti pamajikan sareng budakna.

Numutkeun palatih ngora ngora, "Éta mantuan pisan nalika anjeun sumping wengi sareng perhatosan anjeun ngagaduhan pasangan sareng putra", Anjeunna ngawartoskeun koran Jérman gambar. Pamajikan Julian Nagelsmann, Verena mendukung anjeunna ku cara anu saé sareng kusabab éta, anjeunna tiasa museurkeun lengkep dina padamelan na.

Julian Nagelsmann Otong:

Ngamimitian, palatih Jérman ngora ngagaduhan kahirupan anu teratur, salah éta nyayogikeun belanja anu aya waé pikeun hal-hal anu dipikanyaah ku dirina. Gaduhan bersih $ 5 Juta cekap pikeun Nagelsmann gaduh imah gedé di daérah Munich sareng anu paling penting, kéngingkeun impianna- The Jaguar.

Pelatih Jérman ngora éta kipas badag tina Jaguar- pilihan mobil na.
Pelatih Jérman ngora éta kipas badag tina Jaguar- pilihan mobil na. Kiridit: auto.de

Naha Julian Nagelsmann kagum ku Jaguars?… Éta sigana sabab éta masihan anjeunna sanés ngan ukur bahan anu paling alus sareng gaya anu teu saomprésikeun. Langkung jantenna, mobilna dilengkepan kaayaan téknologi seni anu ngajamin kasalametan optimal dina nyetir sapopoé.

Di jero Julian Nagelsmann Jaguar Mobil
Alesan gedé naha Julian Nagelsmann mikanyaah kana Jaguar Car. Kiridit: auto.de

Kahirupan Pribadi Julian Nagelsmann:

Dimimitian pareum, anjeunna mangrupikeun anu resep nyandak RISIKO BIG sareng ideu anu pangsaéna sumping ka sirahna nalika mandi badé énjing. Nyarioskeun résiko anu ageung, taun 2016, éta janten résiko pikeun Julian Nagelsmann nampi tugas palatih TSG 1899 Hoffenheim tanpa réngsé lisénsi guru soccer nya éta ujian Lisénsi Pelatihan. Ngomongkeun ngeunaan pangalamanana, anjeunna henteu nyarios;

"Katuhu dina tengah berperang ngalawan relegation, kuring ogé kedah nyandak ujian akhir kuring sareng kuring dina kaayaan tekanan anu gedé, utamina mental.

Éta minggu pangpentingna dina kahirupan kuring, waktos kuring karasa moal hirup langkung lami ti 30 taun! "

Kumaha anjeunna ngadamel pamaén langkung lami:

Salaku palatih ngora, Nagelsmann ngagunakeun kakuatan Leo Zodiak-Na, anu keur aya kreatif, gairah, loma, haneut-haté, riang tur heureuy pikeun ngadamel pamaén, bahkan anu langkung sepuh ti anjeunna. Deui harita, lima pamaén dina skuad Hoffenheim éta langkung sepuh ti anjeunna. Klubna éta tujuh pojok aman. Malahan sabab gaduh potensi kanggo ngeureunkeun dina lawon, éta henteu kantos.

Numutkeun ka Julian, kaayaan pamaén langkung sepuh henteu kompléks. Éta ngan ukur peryogi palatih anu henteu nyandak teuing serius dina sagala hal. Dasarna, Julian nyaéta saurang anu resep seuri sareng suka ngabahas hal-hal pribadi sacara ekspresif kalayan sagala pamaénnya (lami sareng anom).

Pantang Media Sosial:

Teu siga jalma anu kalolobaanana generasi, Julian Nagelsmann henteu percanten dina Media Sosial, hartosna anjeunna teu gaduh ayana média sosial. Éta henteu hartosna saur anjeunna henteu kantos nyiptakeun akun média sosial. Anjeunna saleresna teu lami saatos janten bos Hoffenheim. Akun kasebut didamel langkung ti 43,000 pengikut sateuacan anjeunna mutuskeun matikan. Agén Nagelsmann Marc Kosiscke (anu ogé penasihat Jurgen Klopp) sakali nyarios ieu ngeunaan panyurutan média sosial klien na. Dina kecap-Na;

"Salaku palatih, kuring henteu nyangka anjeun peryogi média sosial. Julian ngusahakeun sakedik kusabab anjeunna hayang ningali kumaha interaksi sapertos. Pikeun kuring, kuring henteu nganggap éta mangrupakeun ide goréng sabab anjeunna bagian tina generasi anu ngagunakeun éta. Tapi pikeun anjeunna, anjeunna engké naros, naon maksudna? "

Marc Kosiscke nyarios ieu bari diwawancara ku Die Welt, koran poéan nasional nasional Jerman.

Kulawarga Kulawarga Julian Nagelsmann:

Nalika aya jalma nyarios-kulawarga asalna heula, éta mung nunjukkeun yén jalma kagungan kulawargi salaku prioritas anu paling penting dina hirupna. Ieu mah kasus palatih ngora ngora. Dina bagian ieu, kami bakal nyangkingkeun anjeun seueur fakta ngeunaan anggota kulawarga Julian Nagelsmann dimimitian ku sepuhna.

Langkung Ngeunaan Bapa Julian Nagelsmann:

Sateuacan pupusna, Erwin Nagelsmann sok bagja pisan, jalma anu sok hoyong unggal anggota kulawargana janten positip ngeunaan kahirupan, ogé narékahan pikeun suksés. Kusabab alesan éta, Julian kedah Galuh langkung gancang tibatan baturna, bahkan dewasa. Anjeunna mastikeun anjeunna mimiti hirup nyalira dina taun rumaja awal na, nalika anjeunna maén bal nonoman. Sababaraha taun saatos maot Erwin, Julian Nagelsmann parantos aya jelema dina kulit budak lalaki.

"Kuring ningal janten tanggung jawab kuring pikeun ngurus hal sareng ngurus naon waé anu maot sareng bapa."

palatih ngora Jerman ngajelaskeun.

Langkung Ngeunaan Ibu Julian Nagelsmann:

Burgi Nagelsmann sering katingal salaku "wanoja super kuat“, Saurang anu sanggup ngumpulkeun kawani pikeun ngaléngkah dina cara anu séhat, anu mastikeun dina kahirupan saatosna, Erwin.

Kalayan dibantosan putrana, anjeunna tiasa ngajual imah salakina anu telat, mésér anu énggal sareng ogé, parantos asuransi mobil. Super Birgi (digambarkeun di handap ieu) reueus tiasa ngangkat barudak anu suksés, anu mangrupikeun tés pangbadagna dina kahirupan dirina saatos pupus Erwin.

Julian Nagelsmann Kulawarga Kulawarga- Di dieu, anjeunna dibayangkeun sareng adina Vanessa Furkert sareng indung Burgi Nagelsmann
Julian Nagelsmann Kulawarga Kulawarga- Di dieu, anjeunna dibayangkeun sareng adina Vanessa Furkert sareng indung Burgi Nagelsmann. Credits: augsburger-allgemeine

Ngeunaan Julian Nagelsmann Adi:

Papanggih adina kolot Julian Nagelsmann, Vanessa anu anu digambarkeun di luhur sareng lanceukna budak Julian sareng mum. Ditilik tina ngaran kulawarga dirina (Vanessa Furkert), bijil Vanessa parantos nikah.

manehna penting dina masihan kulawarga kasaimbangan finansial saatosna maotna Erwin, bapakna. Parah, Vanessa jauh ti tempat mondok, pagawéan anu ningali Julian anom anu ngurus sadaya, kalebet indungna.

Ngeunaan Saudara Julian Nagelsmann:

Papanggih lanceukna Julian Nagelsmann (André) anu dina waktos nyerat, diréktur kabupaten kabupaten bal-balan Rhön saprak tanggal 1 Désémber 2016. André lahir di Osnabrück, tapi tumuwuh dina Ngaluarkeun di distrik Landsberg am Lech.

Papanggih Lanceukna Julian Nagelsmann, André Nagelsmann
Papanggih Lanceukna Julian Nagelsmann, André Nagelsmann. Kiridit: MainPost

Lanceukna Julian Nagelsmann (André) nyaéta lalaki anu rajin, tapi henteu suksés sapertos lanceukna budakna. Anjeunna parantos langkung terhubung sareng maén bal amatir lokal sapanjang hirupna, hiji hal anu anjeunna ngamimitian dina yuswa 11 sareng FC Issing.

Dina yuswa 17 taun, lanceukna Julian Nagelsmann André ngaluarkeun maén bal amatir pikeun jadi wasit. Lalaki anu nikah anu umurna 40 taun (dina waktu tulisan) ogé hémat gairah, anu resep leumpang di Alps.

Julian Nagelsmann Fakta Untold:

kanyataan #1: The Old School Vintage Mercedes:

Di Jerman, anu bergengsi ADAC Rallye "Heidelberg bersejarah"Mangrupikeun kabutuhan mutlak pikeun peminat mobil vintaj. Kami nyalira Julian Nagelsmann resep pikeun milu nalika anjeunna mikaresep mobil lami, utamina sakola lami vélico Mercedes.

Dina subuh dinten rally, Julian nampi suku maén bal Bundesliga-awalna teras ngagabung sareng pek na ku Mercedes 300 SC ti 1955. Naon palatih sepak bola unik!

Palatih Jérman ngora angkat ka Heidelberg Rally sareng Mercedes vinta lami na
Palatih Jérman ngora angkat ka Heidelberg Rally sareng Mercedes vinta lami na. Kiridit: RNZ Jérman

kanyataan #2: Ngeunaan Baby Mourinho Nickname:

Julian Nagelsmann dipasihan 'Orok Mourinho'pikeun ngahargaan bos Portugis Jose Mourinho anu ngagaduhan kasuksésan anu sarupa sapertos anu didamel nalika umur ngora, waktos ieu, sareng Porto. Nyarioskeun ngeunaan asal usulna, Julian sakali nyarios;

"Leres, kuring parantos disebut Baby Mourinho di dinten awal di TSG 1899 Hoffenheim, nalika kuring palatih diditu. Salah sahiji penjaga gawang kuring, Tim Wiese sering latihan dina dinten Minggu kusabab anjeunna henteu resep maén siang sateuacan sareng sadayana ngadadak anjeunna mendakan nami Baby Mourinho.

Kuring henteu terang naha, persis, tapi meureun anjeunna ningali sababaraha kamiripan. Ku teu sangka filosofi kami téh sami. "

Naha Julian Nagelsmann pantes yén ['Baby Mourinho' tag]?…. Seratkeun komentar anjeun dina bagian koméntar di handap.

kanyataan #3: Gangguan Gaji Na:

Kusabab terobosanna sareng Hoffenheim sareng ayeuna di RB Leipzig, para peminat parantos ngamimitian ngémutan fakta-fakta ti Julian Nagelsmann, siga sabaraha anjeunna earns salaku manager. Dina tanggal 21 Juni 2019, Nagelsmann nutup kontrak opat taun sareng RB Leipzig, hiji anu ningali anjeunna pocketing gaji mékaning €5m saban taun (Laporan Dw).

Ayeuna panggihan di handap ieu ngarobih gaji Julian Nagelsmann; per taun, bulan, dinten, jam, menit sareng detik.

RASA GOLONGANPendapatan di Euro (€)Pendapatan dina Sounds Pounds (£)Pendapatan di USD ($)
Per Taun€ 5,000,000£ 4,294,250$5,643,100.00
per Bulan€ 416,666£ 357,854$470,258
Per Minggu€ 104,116£ 89,463.5$117,564
Per Poé€ 14,881£ 12,780.5$16,795
Per Jam€ 620£ 532.5$699
Per Menit€ 10.3£ 8.86$11.6
Per Detik€ 0.17£ 0.14$0.19

Ieu sabaraha hasil tina Julian Nagelsmann parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik. Naha anjeun terang?… Lalaki rata di Inggris kedah damel sahenteuna 9.2 taun kanggo earn £ 416,666 anu jumlah Julian Nagelsmann earns dina 1 bulan.

kanyataan #4: na Rekam Dunya:

Sanaos henteu meunang kontrak di luar Jerman, kasuksésan Nagelsmann parantos jalan internasional. Dina Oktober 2017, anjeunna janten palatih kapala dina maén bal dunya ngadaptarkeun inisiatif umum Goal anu dipilari Juan Mata jeung jalan jalan.

Kieu carana ieu jalanna: Footballers janji sahanteuna hiji persén gajihna ka dana koléktif anu diurus ku NGO basis Berlin jalan jalan. Palatih Jérman dihijikeun ku sasama wawakil Bundesliga nyaéta; Mats Hummels, Serge Gnabry jeung Shinji Kagawa dina ngadaptarkeun cukang pikeun gunana.

kanyataan #5: Agama Julian Nagelsmann:

Saatos nyéépkeun jam-jaman pikeun neuleuman internet dina kanyataan ieu, kami parantos sadar yén kolotna Julian Nagelsmann anu paling dipikaresep bakal ngangkat anjeunna ngadopsi iman agama Kristen. Naha anjeun terang?… Namina "Julian"Nyaéta bentuk varian ngaran Alkitab"Julius", Anu basa Ibrani asalna sareng hartosna nyaéta"rambutna lemes". Ogé, "Vanessa”Anu nami adina nyaéta ngaran gadis Kristen.

Julian Nagelsmann Wiki:

Ngabangkitkeun Biografi Julian Nagelsmann, urang ayeuna nampilkeun ka anjeun Biografi Fakta Biografi. Di handap ieu aya tabel di handap ieu, anjeun bakal nampi inpormasi ngeunaan anjeunna dina cara anu singget sareng gampang.

Fakta Biografi Julian Nagelsmann (Wiki Inquiry)Jawaban Wiki
Nami lengkep:Julian Nagelsmann.
Landihan:Orok Mourinho.
Tempat kalahiran:Landsberg am Lech, Jérman Kulon.
Kolot:Burgi Nagelsmann (Ibu) sareng Erwin Nagelsmann (Tuh Ayah).
duduluran:Vanessa Furkert (Teteh Oge) sareng André Nagelsmann (Lanceuk Lawas)
Jaman:32 (sakumaha dina Maret 2020)
jangkungna:1.90 m (6 ft 3 di)
Agen:Bayu Kosiscke
Zodiak:Leo
Atribut Kahirupan Pribadi:Kreatif, gairah, loma, haneut-haté, riang tur heureuy.
Tim anu ayeuna:RB Leipzig (pingpinan tanggal 2020 Maret)
penjajahan:penjajahan:

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Julian Nagelsmann urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu