Carita Budak Ayew Budak Ditambah Ditambah Fakta Biografi Untold

Carita Budak Ayew Budak Ditambah Ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Instagram sareng PremierLeague
Carita Budak Ayew Budak Ditambah Ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Instagram sareng PremierLeague

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "Jo". Kisah Ayakan Budak Ayew Urang Yordania Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung fakta saeutik-dipikawanoh sejenna ngeunaan anjeunna.

Hirup naékna Yordania Ayew.
Hirup naékna Yordania Ayew. Potret Gambar: Instagram, Twitter sareng PremierLeague.

Sumuhun, sadayana terang tina midangkeun anjeunna langsing sareng kamampuan pikeun ngatur tekanan. Nanging, ngan sababaraha urang anu nganggap versi urang Jordan Ayew's Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Ayew Budak Leutik ditambah Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Dimimitian pareum, Yordania Pierre Ayew lahir tanggal 11 september 1991 di préféktur Marseille di Perancis. Anjeunna anu katilu tina opat murangkalih anu ngalahirkeun indungna, Maha Ayew sareng ramana, Abedi Pele (saurang pamaén maén bal waktos harita).

Sepuhna Ayew Yordania Ayew sareng Maha
Sepuhna Ayew Yordania Ayew sareng Maha. Potret Gambar: HappyGhana sareng Wikipedia.

Asalna bangsa Ghanian sareng Perancis tina etnis hideung hideung sareng asal kulawarga Afrika Kulon mimiti naékkeun di latar kulawarga kulawarga kelas tengah di Ghana di mana anjeunna ngiringan barengan lanceukna Andre Ayew sareng adina saeutik Adani Ayew.

"Kuring digedékeun ku nini-nini abdi di Ghana sabab indung kuring sareng kolot-bapa tangga sareng bapa bapa tangga sareng Ibrahim Ayew ngumbara sareng bapak kuring dimana waé anjeunna angkat saluyu sareng tungtutan karir bal profesionalna. Teu dugi dinten ka pengker karir karir bapak ku kuring diidinan nuturkeun anjeunna ”.

Ngelingan Yordania tina pembesaranana.

Yordania Ayew digedékeun di Ghana salami taun-taun na formatif.
Yordania Ayew digedékeun di Ghana salami taun-taun na formatif. Kiridit Gambar: Instagram.

Kituna, éta ngan ukur alami ngora anu Ayew Galuh ningali Football Football dina televisi pikeun nampi gambar dina ngajomblo karir karirna. Jauh ti ningali patandingan, Ayew sacara alami dipasihan maén bal kalayan adina sareng rayi sareng réncangna tanpa diteken nyandak olahraga sacara serius atanapi ngimpi janten saurang juru sepak profesional sapertos ramana.

Carita Budak Ayew Budak Leutik ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Nalika waktuna Ayew yuswa 9 taun, cinta alami pikeun maén bal ieu parantos dipikanyaho ku bapakna anu - hatur nuhun pikeun karier panjang dekade di Perancis - ngagampangkeun asupna muda ka akademi nonoman Lyon-Duchère.

Yordania Ayew yuswa 9 taun nalika ngamimitian karirna di Lyon-Duchère '
Yordania Ayew yuswa 9 taun nalika ngamimitian karirna di Lyon-Duchère '. Kiridit Gambar: Instagram.

Nya éta di akademi nonoman atanapi klub budak budak anu Ayew nyéépkeun 6 kapinteran diajar XNUMX taun, ngahargaan finesse téknisna sareng lacing sapatu na siap karir anu anjeunna henteu pernah terang bakal nyandak anjeunna tempat anu dimimitian ti Marseille.

Carita Budak Ayew Budak Leutik ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Ayew ngan ukur budak lalaki 13 taun nalika ngalih ka sistem nonoman Marseille sumping mengetok panto na. Sanaos Marseille gaduh aturan anu tetep nungtut anu pamaén ngora nembé 15 sateuacan ngagabung akademi, klub french ngagulung aturan sorangan pikeun snap kembang anu nembak mekar sareng nikmatna ngawaskeun anjeunna naek ngaliwatan jajaran.

Ngalangkung jajaran: Poto anu jarang di Jordan Ayew di Marseille
Ngalangkung jajaran: Poto anu jarang di Jordan Ayew di Marseille. Kiridit Gambar: Twitter.

Prodigy bal saterusna nyampurnakeun naékna ka maén bal pangpayun nalika anjeunna ngadaptarkeun kontrak profésional anu munggaran sareng Marseille dina taun 2009. Anjeunna neraskeun ngadamel debut klub na dina usaha nyetak anu ngabantosan Marseille ngarekam kameunangan 2-1 Ligue 1 Lorient dina tanggal 16 Désémber 2009.

Carita Budak Ayew Budak Leutik ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Teu aya anu nyangking kanyataan yén Ayew ngagaduhan seueur anu tinggi di Marseille sareng langkung parah diséépkeun nalika anjeunna diinjeum ka Sochaux. Henteu anjeunna mendakan teu kakurangan nalika anjeunna ngagaduhan mantra sataun sareng Lorient dina usum 2014-2015.

Teraseunna, Ayew saeutik demi saeutik terjebak kana jurang tantangan profésional nalika anjeunna ngagabung Aston Villa tapi henteu tiasa ngabantosan sisi Inggris ngahindarkeun relegation. Sanés anjeunna tiasa ngajelaskeun naha kota Swansea menderita relegation sataun saatos anjeunna gabung dina klub kasebut.

Lenturan Swasea kana relegation henteu nyarioskeun tina penyerang klub kalebet Ayew.
Sisan Swansea kana relegation henteu nyarios nyarios tina penyerang klub kalebet Ayew. Kiridit Gambar: Eunteung.
Carita Budak Ayew Budak Leutik ditambah Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Ka hareupna teras terang alesan seuri nalika anjeunna gabung ka Crystal Palace pikeun pinjaman pikeun usum 2018-19 sareng masihan The Glaziers ngayakinkeun alesan yén anjeunna saurang penyerang anu dibutuhkeun sareng aranjeunna diperyogikeun. Hasilna, éta henteu heran nalika klub ngumumkeun yén éta ngagaduhan tandatangan Ayew pikeun deal tilu taun dina kaping 25 Juli 2019.

Jordan Ayew nandatanganan perjanjian tilu taun sareng Crystal Palace tanggal 25 Juli 2019.
Jordan Ayew nandatanganan perjanjian tilu taun sareng Crystal Palace tanggal 25 Juli 2019. Kredit Gambar: Instagram.

Maju gancang ka waktos nyerat, Ayew parantos ngahontal tempatna di antawisna panaraji Crystal karaton anu jelas dina penanganan bal anu cemerlang sareng penchant pikeun masihan pembela enol waktos dina bal. Naon deui? fans mimiti haneut nepi ka Ayew sabab terang pisan yén nolas striker pikeun pahlawan naékna ditanggung tina daya tahan anjeunna pikeun ngalakukeun naon anu paling hadé pikeun klub. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Carita Budak Ayew Budak Leutik ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Jauh tina carita karir Ayew anu nyandak, kajadian dina kahirupan cita-cita mimiti nyiptakeun headline di 2015 nalika anjeunna dituduh romantika terlibat sareng Amanda tangtu anu dikenal janten pamajikan kabiasaan Ghanian - Afriyie Acquah. Kontrovérsi ieu janten nyebar nalika audiotape anu bocor dianggap ti Amada, upami anjeunna ngaku yén anjeunna kabogoh Ayew, kekasih sareng ampir istri.

Yordania Ayew dituduh janten romantika aub sareng pamajikan afriyie acquah Amanda.
Yordania Ayew dituduh janten romantika kalibet sareng pamajikan Afriyie Acquah Amanda. Kiridit Gambar: DailyStar.

Sanaos Ayew nyaéta - dina waktos nyerat - kawin sareng kabogohna anu éstri ngancik pamajikan Denise, henteu seueur dipikanyaho nalika pasangan pangantenan mimiti bobogohan atanapi lumampah lorong. Perkawinan payun sareng Denise kaberkahan ku dua budak. Aranjeunna kalebet sakedik anu dipikanyaho putri sareng putra ngora.

Yordania Ayew sareng pamajikanana Denise sareng barudak pikaresepeun.
Yordania Ayew sareng pamajikanana Denise sareng barudak pikaresepeun. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Ayew Budak Leutik ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Pikirkeun sababaraha genius maén bal anu ngitung kulawargi salaku berkah, pikir Yordania Ayew sareng méréskeun fakta-fakta ngeunaan anggota kulawarga striker anu dimimitian ku kolotna anu asih.

Ngeunaan bapak Jordan Ayew: Abedi Ayew nyaéta bapa Yordania. Anjeunna lahir tanggal 5 November 1964 sareng damel janten maén bal profésional pikeun bagian anu langkung hadé dina kahirupan awal Yordania. Bapana 4 nyaéta - dina waktos nyerat - palatih kepala sareng presiden Ghana klub maén bal profésional Nania FC. Ditunjukkeun salaku modél bapa anu sampurna, Abedi caket sareng putrana hususna tilu putrana anu anjeunna méntal janten pamaén maén bal.

Poto balingan Jordan Ayew sareng ramana Abedi Pele
Poto balingan Jordan Ayew sareng ramana Abedi Pele. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan indung Jordan Ayew: Maha Ayew nyaéta ibu Yordania. Siga salakina, Maha mangrupikeun akar kulawarga barat. Sanaos mangrupikeun diréktur sareng shareholder ti Nania Football Club, anjeunna nyiptakeun waktos janten bareng anak-Na anu anjeunna ngabantosan ngangkat. Anjeunna ogé bangga naon anu aranjeunna janten dewasa janten henteu pernah eureun nginjeumkeun dukungan saratna pikeun aranjeunna.

Ibu Yordania Ayew sareng lanceukna Andre
Ibu Yordania Ayew sareng lanceukna Andre. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan duduluran Jordan Ayew: Yordania gaduh lanceuk bapa-bapa kolot anu diidentifikasi salaku Ibrahim Ayew ogé dua duduluran anu ngaidentifikasi salaku Andrew Ayew & Imani Ayew. Sapertos Yordania, Ibrahim nyaéta saurang pamaén maén bal anu profésional. Anjeunna maén pikeun Europa FC salaku gelandang pertahanan.

Lanceuk Jordan Ayew urang Ibrahim.
Lanceuk Jordan Ayew urang Ibrahim. Kiridit Gambar: Facebook.

Di pihakna, Andre ogé janten juru main bal anu profésional anu ngadamel perdagangan di Kota Swansea dina waktos nyerat. Duduluran sadayana caket sareng masing-masing sareng ngabagi cinta anu sami sareng hiji-hijina Adina Imani anu mangrupikeun modél fashion.

Yordania Ayew sareng adina Imani sareng lanceukna Andre
Yordania Ayew sareng adina Imani sareng lanceukna Andre. Kiridit Gambar: Kubilive.

Ngeunaan baraya Jordan Ayew: Pindah ka kahirupan kulawarga manjangkeun Yordania Ayew, sakedik dipikanyaho ngeunaan karuhunna khususna nini-nini ogé bapak sareng ninina. Anjeunna gaduh paman anu dikenalkeun salaku urut pamuter maén bal - Kwame Ayew ogé budak awéwé anu disebut Inaya Ayew. Teu aya catetan ti bibi sareng sepupu striker anu aya nalika budakna anu ngarantos kénéh henteu dikenal dina waktos nyerat biografi ieu.

Paman Yordania Ayew, Kwame.
Paman Yordania Ayew, Kwame. Kiridit Gambar: Wikipedia.
Carita Budak Ayew Budak Leutik ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Tret kapribadian anu ngartikeun Yordania Ayew mangrupikeun tanda-tanda zodiak Virgo. Aranjeunna kalebet proclivity pikeun kerja keras, kamurahan sareng optimis. Salaku tambahan, anjeunna gaduh persona lucu sareng boro ngungkabkeun rinci ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi.

Ngeunaan minat sareng hobi Ayew, anjeunna gaduh seueur kagiatan pastime anu ngalangkungan ngaregepkeun musik, ningali pilem, iinditan, jalan-jalan, ogé nyéépkeun waktos sareng kulawarga anu pikaresepeun.

Wisata mangrupikeun minat sareng hobi Yordania Ayew.
Wisata mangrupikeun minat sareng hobi Yordania Ayew. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Ayew Budak Leutik ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Naha anjeun terang yén Jordan Ayew gaduh perkiraan bersih bernilai $ 2.3 juta dina waktos nyerat bio ieu. Konstituén kabeungharan naékna tina batang upah sareng upah anu anjeunna nampi pikeun maén bal top-flight bari nganalisa pola belanja na ngalaporkeun yén anjeunna hirup gaya hirup anu méwah.

Tunjuk arah ka gaya hirup mewah Ayew kalebet rupa-rupa warna mobil mahal anu anjeunna nganggo pikeun nganapigasi jalan di London sareng Ghana. Salaku tambahan, éta striker ngagaduhan hiji imah anu awang anu terkenal di Ghana ogé cicing di apartemen mewah di London.

Jordan Ayew posing gigireun mobil Mercedes na.
Jordan Ayew posing gigireun mobil Mercedes na. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Ayew Budak Leutik ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Alusna anjeun terang Yordania Ayew saluareun carita budak leutik na sareng anu parantos ditulis ngeunaan anjeunna dina bio ieu? Calik deui nalika Urang nampilkeun sababaraha fakta anu langkung alit atanapi henteu dipikanyaho ngeunaan éta striker.

Agama Ayew nyaéta saurang prakték muslim anu gedé dina agama. Sanaos éta striker boro janten agama nalika ngawawancara, tujuanana nyarioskeun kaitannana anjeunna ka Gusti sareng bakti pikeun Islam.

Jordan Ayew mangrupikeun prakték muslim.
Jordan Ayew mangrupikeun prakték muslim. Kiridit Gambar: Fypfanzine.

SMOKING AND NGENTONG: Nyerang subconsciously maén dina liga genius bal-balan anu henteu ngaroko sareng nginum dina waktos nyerat. Alesanna, naha Ayew némbalan jalur séhat sapertos kitu, nyaéta pikeun mastikeun yén awak tetep ngawangun dina bentuk anu sampurna pikeun nungtut nungtut maén bal top-flight.

tato: Yordania Ayew mikaresep tato sareng ngagaduhan seni awakna dina tulisan kénca sareng kénca. Hal éta dipercaya yén striker - anu gaduh jangkungna 6 suku, 0 inci - henteu ngagaduhan tato séjén ti anu aya dina panangan na sabab henteu acan tertangkap topless.

Naha anjeun kénging tato dina leungeun kénca sareng Yordania Ayew
Dupi anjeun kéngingkeun tato dina panangan kénca sareng katuhu Yordania Ayew? Kiridit Gambar: Instagram.
kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Ayew Urang Jordan Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu