Ciro Immobile budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
3304

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku ngaran "immobile". Ciro Immobile budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh kaahlian pagawean na alus teuing tapi ukur sababaraha mertimbangkeun Ciro Immobile urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Ciro Immobile budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Awal jeung Kahirupan kulawarga

Dimimitian off, Ciro Immobile lahir dina 20th poe 1990 Pébruari di Torre Annunziata, Italia. Anjeunna ngalahir ka bapana Antonio Immobile jeung ka indungna Michela Immobile.

Tumuwuh nepi di kampung halaman na (Torre Annunziata gambar dihandap) nu geus situated di suku Gunung Vesuvius, Disposition overzealous ngora Immobile pikeun bal maén masihan alesan kolotna janten paduli integritas struktural wangunan maranéhanana sacara.

Fakta Ngeunaan Ciro Immobile urang kampung halaman Torre Annunziata

perhatian maranéhanana miboga saeutik mun ngalakukeun jeung gunungapi aktif ti meungkeut Gunung Vesuvius nu geus dua kali ancur Kota Annunziata. Ieu ieu lolobana fokus kana kacenderungan destructive Young Immobile urang pikeun ngarobah hirup jeung bedrooms maranéhanana ka pitch bal dimana Anjeunna nyandak nembak jeung gagabah abandon.

Fakta Ngeunaan budak Ciro Immobile urang

quirks budak leutik Immobile urang ogé digedékeun kasalempang kasalametan lanceukna saeutik, Luigi nu ieu mindeng diposisikan pikeun nampa nembak jalma, hiji ngembangkeun anu henteu ngan detrimental ka kaséhatan éta nak urang tapi ogé bisa pangaruh anjeunna keur kembangan jalur destructive sahiji lanceukna kokolot.

Teu lila saméméh kolotna Immobile urang sadar yen jalan pangalusna pikeun ngahemat imah maranéhanana ti devastation éta méré markisa putra maranéhanana sacara cukup grounds keur ekspresi ku enrolling anjeunna di sakola kampung halaman bal maranéhanana, 88 Torre Annunziata 'lamun anjeunna ukur 5 yuswa.

Klub Pemuda Endeavors Ciro Immobile urang

Ciro Immobile budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Jalan Teuing Inohong

Immobile komitmen teh 5 taun hareup hirupna pikeun 88 Torre Annunziata 'dimana anjeunna diasah kaahlian footballing di wewengkon pagawean akurat. pintonan impressive na aman manehna move mun Sorrento Calcio (sanggeus berjuang pikeun ngadegkeun dirina jeung klub nonoman of Empoli na Salernitana) dimana manehna ngoleksi gol 30 dina usum 2007-08.

Ciro Immobile Pemuda Club kamajuan

Kasohor diantara endeavors nonoman bal saterusna Immobile urang éta na pindah ka Juventus di 2008. Maén keur samping U19 sahiji tim nonoman, formulir goalscoring luhur Immobile nempo manehna megatkeun catetan nyetak-lami 50-taun Renzo Cappellaro urang ogé dijieun Serie na A perdana nalika anjeunna 18.

Ciro Immobile Jeung Juventus U19

Ciro Immobile budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek Pikeun Inohong

Bari heroics Immobile urang di tingkat nonoman éta bisa meunang anjeunna popularitas lokal anjeunna ogé ngalaman bouts of up na handap dugi Kinérja darkened panto-Na sabot diamankeun move mun Torino di 2013.

Ieu di Torino yén immobile sumping kaluar tina bojong underestimation na obscurity ku nyetak dina debut pikeun tim tur amassed jumlahna aya gol 23 pikeun mantuan Torino finish 7th di ahir 2013-2014 Serie A usum.

Ciro Immobile di Torino

gol na cacah mana éta pangluhurna keur musim teu ukur ningali manehna meunang loba Golden boot coveted (Capocannoniere) Tapi nyanggap perhatian ti pramuka anu ditéang pikeun ngamankeun jasa-Na pikeun klub Éropa. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah

Ciro Immobile budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan kahirupan

Balik unggal pamuter Italia suksés téh kabogoh atawa wag na Immobile teu iwal. The striker prolific aya dina hubungan langgeng jeung Jessica Melena; a girlfriend and Model who became his wife.

Papanggih Ciro Immobile urang Wag atawa kabogoh ngancik Pamajikan

pasangan patepung ngaliwatan média sosial dina hiji waktu nalika Immobile dicoo pikeun Pescara. Teu lila saméméh maranéhna janten deeply asih silih nu Jessica kapaksa ninggalkeun perkara manehna sakali diayakeun dear, fakta manehna wangsit salila hiji wawancara di mana baé dicatet yén:

Pikeun demi Immobile urang, abdi tinggaleun, family and my roots. His love was like a tusunami that swept what used to be my former life and ushered me into new beginings.

Diomongkeun ngeunaan naon dijieunna nya murag asih jeung kajadian nu mangaruhan kana nikah maranéhanana dina 17th Méi 2015, Jessica dicatet yén manéhna impressed ku sababaraha Tret kapribadian na kaasup kahayang undying na nyieun pamajikan hiji kaluar tina dirina.

Ciro does not make me miss anything, he is protective, romantic and sweet, it suffice to say he is the missing puzzle of my life.

Kumaha Ciro Immobile patepung jeung Kawin Jessica Melena

nikah pasangan urang geus dikaruniai dua putri, kumaha oge, aya henteu denying kanyataan yén bapa romantis bakal mikahayang ngabogaan budak anu jadi pamajikanana mangka:

we are three women at home because we have two daughters: Ciro is happy, but I do not deny that he would like a boy “.

Ciro Immobile urang Pamajikan jeung awéwé

Ciro Immobile budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tato artistik

Paling Pamaén anu dipikawanoh mun teu ngagem seni awakna nu gaduh undertones cryptic tapi tattoo Immobile urang hiji nu promotes naon urang cherish salajengna sanggeus lembaga perkawinan: ngawangun kulawarga asih. Anjeunna Tags nu tattoo handap sakumaha 'Japati incomincia la Vita e l'amore non finisce Ujang.' nu ditarjamahkeun kana 'Dimana hirup dimimitian tur cinta pernah ends.'

Fakta Tatoo Ciro Immobile

Saacanna ngabogaan tattoo luhur Imobbile dipaké pikeun boga seni awakna leuwih detil rupa putri kahijina Michela on panangan katuhu na.

Ciro Immobile budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kecanduan jeung Video Games

Paling footballers profésional sangkan kaluar hobi ti maén video kaulinan tapi saeutik pisan meunang hobi maranéhna metamorphosed kana kecanduan kawas immobile anu sigana gaduh dosis parna keur maén FIFA17.

Perhatian ieu digambar keur kecanduan Immobile di Oktober 2016 lamun pamajikanana, Jessica Melina dipasang hiji video dina kaca Instagram nya nembongkeun naon loba geus didadarkeun salaku bahaya kecanduan FIFA17.

video nu direbut Jessica nyoba pikeun meunangkeun perhatian salakina anu lengkep blanked nya. Manehna bisa kadéngé nanyakeun "Darling naon anu anjeun lakukeun?" Tapi Immobile teuing engrossed di buruan sadar yén manéhna malah aya !.

Kecanduan Ciro Immobile pikeun FIFA17 Video Game

Ciro Immobile budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ieu sakali diserang

Immobile ieu ampir ditusuk dina bulan Juli 2018 ku kipas crazed sahiji klub rival Pescara nalika anjeunna sayah on pantai babarengan jeung pamajikanana sarta dua putri. Sanajan kitu, sunbathers bergegas bantuan Immobile urang bari policemen pakarang swung kana aksi ku néwak éta lalaki wielding péso.

ngembangkeun éta Drew perhatian global kana kumaha fans pait jeung pribadi klub rival tiasa nyandak hasil tina kaulinan maén bal, tempoan ogé dibagikeun ku nu boga réstoran deukeut ka basisir.

"Kuring henteu weruh lawan teh. Ieu tipe kajadian nu kajadian nalika urang masihan teuing pentingna pikeun kasatiaan dina maén bal. "

Ciro Immobile budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hirup pribadi

Immobile mangrupakeun pamuter ditangtukeun saha bakal eureun di nanaon ngabuktikeun dirina minangka salah sahiji pangalusna. Ieu dibuktikeun dina comebacks impressive-Na jeung bentuk gawang-nyetak luhur lamun loba mertimbangkeun karir sepak bola na bisa fading.

Leuwih ti kitu, anjeunna oge karasaeun kudu jadi dikurilingan ku cinta ti kulawarga jeung kageulisan ti pamajikanana.

Fakta pribadi Ngeunaan Ciro Immobile

Salaku Wasalam kalemahan-Na, Immobile bisa jadi nekad, timburu na uncompromising. Luhureun sadaya, anjeunna téh artistik, mikanyaah roman na nyaeta spiritual.

Ciro Immobile budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Teu Ngan Sajumlah kaos

Bari footballers séjén ngagem angka nu ngagambarkeun kalungguhan maranéhna di sawah on muter nomer 17 on kaos Leonardo Bonucci mana saluareun kalungguhan jeung ngerjakeun. Jumlah nujul kana tanggal lahir pamajikanana Jessica Melena, anu lahir dina tanggal 17, 1990. Ieu alesan naha anjeunna salawasna narékahan sangkan appearances klub jeung jerseys depictipang jumlah cherished.

Jumlah Shirt Jumlah 17 alesan Behiind Ciro Immobile urang

kanyataan parios: Heuheu Ciro Immobile budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu