Carita Budak Budak Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold

0
267
Carita Budak Budak Grealish Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka MSN sareng Twitter
Carita Budak Budak Grealish Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka MSN sareng Twitter

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna katelah "Jack". Kisah Jack Grealish Budak Leutik Urang Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Carita Budak Leutik Jack Grealish- Analisis Ka Tanggal
Carita Budak Leutik Jack Grealish- Analisis Ka Tanggal. Credits ka IG, Twitter, TheTimes jeung Wawakil.

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal, latar kulawarga, kahirupan karir awal, jalanna pikeun carita Kinérja, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, kahirupan kulawarga, gaya hirup jsb.

Leres, sadayana terang ngeunaan kamampuan anjeun pikeun ngajalankeun sareng pembela ka tukang jurig. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap biografi Jack Grealish anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Leutik Jack Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, Jack Peter Grealish lahir dina dinten 10 kaping Séptémber 1995 ka indungna Karen Grealish sareng bapak Kevin Grealish di kota Birmingham, Britania Raya. Di handap ieu mangrupikeun poto anu saé ti kolotna Jack Grealish anu katingali telatna 40.

Indung Jack Grealish- Karen sareng Kevin Grealish
Indung Jack Grealish- Karen sareng Kevin Grealish

Pamuter maén bal Inggris sareng akar kulawarga Inggris sareng Irlandia lahir salaku anak kahiji ti tilu murangkalih ka kolotna Karen sareng Kevin anu Katolik anu taat. Anjeunna ngalahirkeun budak anu bagja anu ngaraosan unggal kaunggulan anu tiheula lahir.

Sanajan dilahirkeun di Birmingham dina kulawarga kelas menengah, Jack digedékeun barengan lanceukna budak na Kevan Grealish sareng sadulur- Kiera sareng Holly. Anjeunna dewasa di Solihull, hiji kota ageung di Inggris sareng bumi ka pabrik pabrik mobil roda opat roda anu kasohor Land Rover.
Tempat kalahiran Jack Grealish
Tempat kalahiran Jack Grealish. Kiridit ka WorldAtlas

Hirup dini mimiti Jack di Inggris Tengah ditandaan ku tragedi kulawarga. Grealish nyaksian pupusna orok orok anu disebat ku Keelan Daniel Grealish. Anjeunna maot nalika saeutik Jack nembé ngan opat taun. Sakedik Keelan Daniel ngagambar di handap maot maot COT dina yuswa salapan bulan dina April 2000.

Jack Grealish kaleungitan lanceukna saeutik nalika umurna opat taun
Jack Grealish kaleungitan lanceukna saeutik nalika umurna opat taun. Kiridit ka IG

Salaku Google nempatkeun éta, jenis ieu maot leres dikenal salaku deathsyndrome orok ngadadak (SIDS) mangrupikeun istilah anu dianggo pikeun ngadadak pupusna ngadadak orok dina bobo upami teu aya sababana atanapi alesan anu tiasa dipendakan.

Carita Budak Leutik Jack Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Hirup di Solihull ningal kulawarga Jack Grealish salian barudak ti kulawarga Katolik anu gaduh budakna ngadatangan Our Lady of Compassion Catholic Catholic School. Grealish mendakan kasuksésan dina olah raga nalika di sakola, hiji lagu anu nyababkeun kaputusanna nuturkeun bal. Ngomongkeun maén bal, unggal anggota kulawarga Jack Grealish nyaéta peminat Aston Villa.

Jack kagungan pamuter karesep Aston Villa anu janten Paul Charles Merson, tilas sepak bola anu mendakan kasuksésan minangka gelandang gelandang sareng juru main pikeun Aston Villa. Paul engké janten salah sahiji pundit televisi maén bal Inggris sareng SkySports. Di handap ieu mangrupikeun foto Jack dina kaos Aston Villa sareng dulur misannya di sisi idola maén bal Paul.

Jack Grealish (kénca) salaku murangkalih, sareng misan na Sean Mills sareng Paul Merson (tengah)
Jack Grealish (kénca) salaku murangkalih, sareng misan na Sean Mills sareng Paul Merson (tengah)

Balik harita, duanana budak kabiasaan ngantosan di luar tempat latihan Villa pikeun nyandak poto sareng Paul Merson, idola anu ngadamel penampilan 101 Premier League pikeun Villa ti 1998 ka 2002.

Jauh ti ngadatangan latihan parkir Villa, Jack ngora nyandak latihan maén bal dina upaya milu tapak suku Paul Merson. Maén maén bal lokal sareng réréncangan ningali anjeunna sanés ngan ukur pangémutan anjeunna kaahlian, overstepping tanda na tapi ngalakukeun hal tina bulao ku bal maén bal na. Anu mangrupikeun hal-hal anu ampir sami sareng gelandang tengah.

Carita Budak Leutik Jack Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Kabagjaan anu dialaman ku kulawarga Jack Grealish teu aya wates nalika ningali percobaan anu nyalira sorangan ku warna ngalayang sareng nyalira didaptarkeun dina roaster akademi Villa.

Jack Grealish- Kahirupan Karir Awal
Jack Grealish- Kahirupan Karir Awal sareng Akademi Villa. Kiridit ka IG.
Masihan bal maén awal nyaéta naon anu dipikahoyong ku kolotna Jack Grealish pikeun anak lalaki maranéhanana. Nalika maén pikeun akademi Aston Villa, Jack neraskeun pendidikan sakumaha anu disarankan ku kolotna anu henteu hoyong anjeunna ngan ukur maén bal. Ngagabungkeun sakola sareng karir maén bal ningali Grealish ngadamel seueur berkorban, saengga sésana pamuter akademi rata-rata diantara kanca timnya.
Jack Kulawarga Grealish Poto
Jack Kulawarga Grealish Poto

Jack meunang piala kahijina dina yuswa 7. Naha anjeun terang?… Medal piala anjeunna disumbangkeun ka sakola kanggo ngahormatan lanceukna Keelan. Sumbangan piala ngajadikeun sakola pikeun ngahormatan lanceukna anu sakitu nyiptakeun “Piala Peringatan Keelan Daniel Grealish”Anu ayeuna dianggo pikeun nyauran kompetisi imahna.

Carita Budak Leutik Jack Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Saatos lulus ti Our Lady of Compassion Roman Catholic Catholic School di Solihull, Jack neraskeun atikan sakola sekundér na sanajan janten pamaén akademi sareng Sakola Menengah Romawi St Peter. Anjeunna sapuk sareng sepuhna yén pendidikan sekundér bakal final na, kaputusan anu dipercaya bakal ngabantosan anjeunna konséntrasi dina karirna.

Usum 2012-2013 mangrupikeun titik balik pikeun karir Jack Grealish nalika ngabantosan timnya dina menang Series NextGen. Pilari di handap jurus aranjeunna ngagungkeun piala.

Jack Grealish Road to Fame Story- Ngabantosan timnya menang 2012-13 NextGen Series
Jack Grealish- Ngabantosan timnya menang 2012-13 NextGen Series. Kiridit ka Birmingham surat

Turnamén ieu diayakeun ku nagara-nagara 24 anu béda di Éropah ti 15 kaping Agustus 2012 ka 1st April 2013. Kasuksésan ieu ningali bakat Inggris sareng Irlandia anu ngagaduhan gelar karir senior sareng panggilan-up sanés pikeun ngawakilan tim nasional Irlandia.

Carita Budak Leutik Jack Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Masih dina pamandangan nasional saatos gentos saklar ti Irlandia ka Inggris U21 skuad, Jack di 2016 ngabantosan timnya dina menang Toulon Tournament bergengsi.

Jack Grealish ngagungkeun 2016 Toulon Turnamen sareng batur sakelas
Jack Grealish ngagungkeun 2016 Toulon Turnamen sareng batur sakelas

Grealish saenggeus pasanggiri terus bersinar salaku winger sareng nyerang gelandang tengah Villa. Anjeunna parantos muji na pikeun pangabisa ngajalankeun sareng sakumaha sapertos anu bakal nyauran, jurig ngalangkungan lawanna. Salaku akibat tina gerakan nimble na, anjeunna ngagaduhan ganjaran nalika anjeunna janten pamuter tim pangpayunna teras, kaptén. Salaku pamimpin, Jack mingpin timna dina ngadamel liga catetan 10 liga dina kameunangan sakaligus.

Jack Grealish Munggah Pikeun Inohong Rame sareng Aston Villa
Jack Grealish Munggah Pikeun Inohong Rame sareng Aston Villa

Deui, anjeunna ogé ngabimbing sisi Villa di tempatna di tempat play-off dimana kamenangan langkung saingan nampi promosi pikeun Liga Premier saatos henteuna tilu taun. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Carita Budak Leutik Jack Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Tukangeun Aston Villa Legend, aya model kabogoh anu menak anu aya dina jalma Sasha Attwood.

Jack Grealish sareng kabogohna- Sasha Attwood
Jack Grealish sareng kabogohna- Sasha Attwood. Kiridit ka ningalikeun.

Jack Grealish tepang kabogohna nalika di sakola sekundér. Éta kabéh rumaja anu sakola babarengan di Sekolah Menengah Katolik Roma St Peter di Solihull. Aranjeunna parantos ngahiji kantos saprak (sapertos dina tulisan), simbol hubungan bebas drama na.

Sasha Attwood mangrupikeun modél ti Birmingham. Anjeunna ngamimitian profésionalna saatos diangkat ku agén dina yuswa 13 nalika anjeunna kaluar balanja sareng indungna di kampung halaman. Ayeuna Attwood ditandatanganan ka Modél MOT, salah sahiji agén modél modél London sareng Éropa anu pangembang.

Carita Budak Leutik Jack Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Naon anu nyababkeun Jack Grealish keletik?. Candak deui teras bersantai nalika kami ngabantosan anjeun kéngingkeun gambar kapribadian lengkep dina pitch.

Dimimitian off, nalika sumping ka béntang bal, topik “sepak bola kasep”Sering diantara wacana favorit kipas. Seueur fans anu ningali Jack Grealish salaku Beckham wannabe hatur nuhun kana handsomeness na anu disimpulkeun dina poto ieu di handap.

Fakta Kahirupan Pribadi Jack Grealish
Fakta Kahirupan Pribadi Jack Grealish
Ngabantosan kasabaranna, seueur kipas na parantos naroskeun;… Naha Grealish nganggo baju shin ukuran budak sareng kaos kaki balna digulung bari maén?
Jawabna sederhana !!. Kasihatan leggy Grealish mangrupikeun minangka akibat tina kapercayaan tahyul anu pikeun anjeunna parantos damel. Éta ngabantosan anjeunna ngajaga kamampuan ngadalikeun bal sacara épéktip. Grealish ogé resep kana nyegel poék-bajang boot na anu sapanjangna sareng kaos kaki pondok na atanapi panjangna digulung.
Diulas Gagasan Jack Grealish
Diulas Gagasan Jack Grealish
Kapercayaan siga kieu parantos nyaksian wasit ngingetkeun anjeunna ngalawan narik kaosana sareng polah ngagem sasalaman barudak.
Carita Budak Leutik Jack Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Kulawarga Jack Grealish sadaya penggemar Aston Villa anu hirup. Anggota kulawargana langsung di 6 sareng aranjeunna sadayana Inggris dilahirkeun kalayan kulawarga Irlandia sareng kulawarga baraya. Salah sahiji adi Jack, Kevan Grealish teu aya dina poto kulawarga di handap.

Jack Kulawarga Grealish Poto
Jack Family kulawarga. Kiridit ka IG

Jack Grealish mangrupikeun footballers luhur anu ngagaduhan bapakna salaku agén. Kevin maénkeun bagian anu penting dina kahirupan maén bal putra. Ti parundingan istilah anu saé dina kontrak na pikeun ngokolakeun kahirupan di luar lapangan, anjeunna ngalaksanakeun sadayana. Ibu Jack urang Karen Grealish henteu pisan vokal, teu sapertos salakina. Anjeunna langkung milih konsentrasi dina tugas indung anu lemahna. Kadua kolotna Jack Grealish ayeuna parantos manfaatan mangpaat ngasurkeun mentalitas anu hésé kana putra.

Lanceukna Jack Grealish: Papanggih Kevan Grealish anu dipikanyaho ku peminat janten rayi Jack sareng ngan lanceukna anu salamet. Kevan sapertos sepuh sareng lanceukna ogé kipas Villa anu sesah.

Minuhan Jacks Brother- Kevan Grealish
Minuhan Jacks Brother- Kevan Grealish. Kiridit ka BMail

Kevan parantos nyiptakeun judul baheula dina peranna pikeun membela dulur gedé na tina komentar négatip anu dilakukeun ku média ka anjeunna. Numutkeun ka 101GreatGoals, anjeunna sakali nyandak média pikeun ngabubarkeun carita anu dilakukeun ku wartawan James Nursey of Mirror Football anu ngaku yén Grealish nyaéta "deg-degan"Jeung"puragkeun"Saatos gagal gagal Tottenham.

Jack Grealish Brother Kevan ngabantosan Eunteung
Jack Grealish Brother Kevan ngabantosan Eunteung. Kiridit ka 101GreatGoals
Duduluran Jack Grealish: Jack gaduh dua sadulur budak anu saé anu gaduh nami Holly sareng Kiera. Anu cikal tina dua sadulur, Kiera ngagungkeun ulang taun 14 anu ulang taun dina 14 kaping 8 Oktober 2015. Ieu ku implikasi hartosna anjeunna bakal ngarobih janten sawawa ku taun 2019.
Jack Grealish sareng Sisters
Jack Grealish sareng Sisters- Holly (kénca) sareng Kiera (katuhu). Kiridit ka IG

Ngeunaan GrandParents Jack Grealish urang: Nini-nini Jack mangrupikeun alesan pikeun warisan Irlandia. Milikna Nini sipat siga bapa ramo ti Sneem, hiji désa di Républik Irlandia. Jack Grealish ogé ngagaduhan akar Irlandia ngaliwatan akina maternal anu hails ti Dublin.

Eyang Jack Grealish. Kiridit ka Irlandia Herald
Eyang Jack Grealish. Kiridit ka Irlandia Herald. Kiridit ka IG
Getih Irlandia ogé ngalir ti sisi bapakna salaku akina siga bapa na ogé ti Irlandia persis Gort, hiji kota di kiduleun County Galway Kulon Irlandia. Ditilik ku ieu, anjeun tiasa kalayan gampang ngalacak doggedness na tiasa dikaitkeun sareng warisan Irlandia.
Carita Budak Leutik Jack Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold - Otong

Éta di sipat Jack pikeun ngahémat artos sareng salawasna nempatkeun hiji hal di sisi. Anjeunna ningali mésér mobil eksotis sareng Mansions salaku belanja irasional sareng janten kabiasaan anu goréng atanapi masalahna dirusak. Sapertos dina waktos nyerat, Jack milih nyepeng kana solusi praktis anu henteu langkung seueur biaya. Ieu definisi gaya hirup Jack Grealish.

Fakta Gaya hirup Jack Grealish
Fakta Gaya hirup Jack Grealish. Kiridit ka IG
Carita Budak Leutik Jack Grealish Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

INHALING NITROUS OXIDE: kira-kira April 2015, TheSun disangka nyebarkeun gambar anu nunjukkeun Jack Grealish tiasa ngahirupkeun naon anu disebat janten nitrous oxide, ketawa gas, atanapi 'retakan hippy'pikeun tujuan rekreasi.

Jack Grealish dina kalakuan ieu
Jack Grealish dina kalakuan ieu. Kiridit ka FoxesTalk

TheSun ngajelaskeun yén kajadian kajantenan sakitar 6 sasih kapengker, sareng kalakuan sanés mangrupikeun hasil prestasi anyar Jack pikeun klub anjeunna. Ieu kalakuan ningal anjeunna dibingungkeun ku Tim Sherwood, urut ménéjer na.

DIA HANYA NU ING PULIT JAIL: Dina dinten 10 kaping Maret 2019, Grealish diserang ku panyerang pitch anu kondang anu nyerang pitch pikeun nyerang anjeunna nalika pertandingan derby Villa jauh ka Birmingham City.

Momen Jack Grealish diserang ku Fan
Momen Jack Grealish diserang ku Fan. Kiridit ka EveningStandard

Engké dina satengah kadua, Grealish nyieun pernyataan ku nyetak masihan Aston Villa kameunangan 1-0. Penyerang 27 taun ayeuna ditangkep sareng dituduh ka pengadilan di mana anjeunna ngabela kaliru kana nyinggung tina serangan pencerobohan sareng serangan. Anjeunna dihukum penjara pikeun 14 minggu.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Jack kami ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu