Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1168
Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kredit mun theapricity
Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kredit mun theapricity

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku shot-cocok jeung nickname nu "Dollar-umma". Gianluigi Donnarumma budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna lega dianggap salaku panerus pikeun Gianluigi Buffon. Sanajan ukur sababaraha mertimbangkeun Biografi Gianluigi Donnarumma urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Gianluigi Donnarumma lahir dina 25th Poé Pébruari 1999 di Castellammare di Stabia di Italia. Anjeunna ngalahir ka indungna, Marinella Donnarumma jeung ka bapana, Alfonso Donnarumma.

Gianluigi Donnarumma Kolot
Gianluigi Donnarumma kolotna Marinella na Alfonso. Sks: Instagram.

Nasional Italia tina etnis bodas kalayan akar Éropa ieu diangkat dina lahirna di Castellammare di Stabia dimana manehna tumuwuh nepi barengan baraya na heubeul Antonio na Alfredo ogé adina Na, Nunzia.

Gianluigi Donnarumma ieu diangkat dina Castellammare di Stabia di Italia. Sks: Instagram na WorldAtlas.

Tumuwuh nepi di lahirna di Castellammare di Stabia, carita budak leutik Gianluigi urang nyandak plot langka. Teu kawas paling shot-stoppers, anjeunna henteu dipikawanoh janten lover bal pas anjeunna diajar leumpang, ngayakeun tuh olahraga-asih jeung bapa "footballing" baraya na pangaruh anjeunna maén olahraga.

Gianluigi ieu rada diwanohkeun ka olahraga ku pamanna Ernesto anu ngabawa ku leungeun kana pitches of Castellammare. Eta teu nyandak lila saméméh youngster kumbuh markisa pikeun olahraga ka delight kulawargana.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Pendidikan dan Karir meta

Pindah kana kana ngawangun karir di maén bal, Gianluigi ieu enrolled di akademi bal tina Club Napoli nalika anjeunna umur 4. Bari di akademi nu, youngster nu teu boga impian lian ti jadi kiper hiji, posisi hiji anjeunna dilatih dina ku pamanna jeung ngajaga palatih, Ernesto.

Latar Gianluigi Donnarumma Atikan sarta meta Karir
Gianluigi Donnarumma identitas salaku anggota Club Napoli akademi. Kiridit: MondoFutbol.

Leuwih ti kitu, anjeunna idolized Italia legenda shot-stopping Gianluigi Buffon anu footsteps anjeunna ngaharepkeun nuturkeun. Salaku taun diliwatan ku, Gianluigi kapanggih sarta embarked on perfecting abilities teknis anu karakteristik gaya goalkeeping na hadir.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Kahirupan Karir tur Jalan Ka Inohong Story

Ku waktu Gianluigi ieu umur 14, bakat panon-catching goalkeeping na dijieun pramuka ti Juventus, Roma, Udinese, Fiorentina jeung kahayang Inter Milan ka asup anjeunna. Sanajan kitu, nu lajeng-rumaja saum signature pikeun AC Milan sabab éta klub anjeunna ngalaman salawasna jadi kipas tina sakumaha ogé klub nu lanceukna heubeul Antonio sempet geus dicoo pikeun. Bari di sistem nonoman ngeunaan AC Milan, Gianluigi dimaénkeun di grup umur luhur anjeunna sabab anjeunna salawasna ngadeg suku hiji taller ti peers Na.

Gianluigi Donnarumma - Jalan Ka Inohong
Gianluigi Donnarumma dimaénkeun di grup umur luhur anjeunna kusabab inohong towering Na. Kiridit: Instagram.

Notwithstanding, anjeunna dirékam naékna ajeg ngaliwatan jajaran sarta heran disebut nepi ka tim senior klub sacara lajeng manajer Filippo Inzaghi nalika anjeunna ngan 3 poé ka kenging gelar 16 taun heubeul !. Sanajan Gianluigi éta hiji diganti henteu kapake dina patandingan liga sanggeus panggero-up, datangna dina bangku heralded hal hébat datang.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Naek Pikeun Inohong Story

Awal 2015-2016 musim sumping kalawan tidings alus keur Gianluigi sakumaha anjeunna diwanohkeun ka tim senior klub urang. The kiper pilihan lajeng katilu dijadikeun perdana mimitina-timnya dina cocok Champions Piala International sarta nuluykeun pikeun mantuan Milan meunang final ti TIM Trophy.

Consolidating on ngéléhkeun mimiti na, Gianluigi mantuan Milan ngahontal kameunang 2-1 ngalawan Sassuolo lamun dijadikeun tuluy na perdana Serie A dina 25th Oktober 2015. Jeung perdana, Gianluigi, yuswa 16 taun sarta poé 242, jadi kiper kadua bungsu ngamimitian hiji patandingan dina sajarah maén bal Italia. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Gianluigi Donnarumma - naékna Inohong
Poto Gianluigi Donnarumma nyieun na perdana Serie A salaku-lami 16-taun dina 25th Oktober 2015. sks: IrishMirror.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta hubungan Kahirupan

Gianluigi Donnarumma téh acan bisa nikah. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan sajarah dating sarta status hubungan ayeuna. Pikeun dimimitian ku, nu makéna-cocok henteu dipikawanoh geus tanggal saha saméméh anjeunna patepung kabogoh na, Alessia Elefante.

Gianluigi Donnarumma - Hubungan Kahirupan
Gianluigi Donnarumma kalayan kabogoh na Alessia Elefante. Sks: Instagram.

Saeutik téh dipikanyaho ngeunaan kumaha nu lovebirds patepung kumaha oge, aranjeunna geus dina hubungan pikeun taun sarta geus kalibet. Padahal aya aya béda jangkungna signifikan antara Gianluigi na Alessia, aranjeunna mikaresep parusahaan silih urang jeung keur dianggap sapasang sampurna.

Gianluigi Donnarumma - Fakta Hubungan Kahirupan
Gianluigi Donnarumma munara leuwih pasangan na anu 'Sigana nepi' ka manéhna. sks: Panon poé.

Samentara éta, euweuh putra (s) atawa putri (s) geus dilahirkeun ti hubungan maranéhanana wanoh tulisan.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta kulawarga Kahirupan

Gianluigi Donnarumma asalna ti tukang kulawarga-kelas tengah. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan bapana Gianluigi Donnarumma urang: Alfonso Donnarumma nyaeta dad Gianluigi urang. Anjeunna mangrupakeun enthusiast bal na bisa loba dianggap salaku agén resmi Gianluigi urang owing mun rhetorics-Na dina urusan nu jadi perhatian karaharjaan putrana di maén bal. Bapa tilu ieu ngan dipikawanoh bisa nikah ka indung Gianluigi urang sarta teu mibanda istri lianna.

Gianluigi Donnarumma Jeung Rama
Gianluigi Donnarumma kalawan bapana Alfonso. Kiridit: Instagram.

Ngeunaan indung Gianluigi Donnarumma urang: Marinella Donnarumma nyaeta mom Gianluigi urang. Manehna teh indung supportive anu immensely nyumbang ka narabas Gianluigi di maén bal. Kasohor diantara kontribusi sapertos éta presentasi biasa nya tina akte kalahiran Gianluigi urang ngabuktikeun yén lajeng 11 taun heubeul éta moal teuing heubeul pikeun kategori nu anjeunna competing.

Gianluigi Donnarumma Sareng Ibu
Gianluigi Donnarumma kalawan indungna Marinella. Kiridit: Instagram.

Ngeunaan duduluran Gianluigi Donnarumma urang: Gianluigi boga tilu duduluran. Aranjeunna kaasup baraya na heubeul Antonio na Alfredo ogé adina Na, Nunzia. Antonio, dilahirkeun dina dinten 7th Juli 1990, fungsi minangka kiper cadangan pikeun AC Milan bari saeutik geus dipikawanoh ngeunaan lanceukna sejen, Alfredo ogé hijina putri kulawarga, Nunzia.

Gianluigi Donnarumma Jeung Brother Antonio
Gianluigi Donnarumma jeung lanceukna maénkeun pikeun AC Milan sakumaha dina waktu tulisan. Kiridit: BeSoccer.

Ngeunaan Kulawarga Gianluigi Donnarumma urang: Jauh ti kulawarga saharita Gianluigi urang, manehna boga sababaraha uncles diantara nu Ernesto anu diwanohkeun anjeunna keur maén bal. Saeutik geus dipikawanoh ngeunaan aunts na cousins ​​Na. Ngayakeun geus makéna-cocok nyarios nanaon tentang nephews, nieces, nini maternal diangkat jadi ogé akina sipat siga bapa jeung nini.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Kahirupan pribadi

Naon ngajadikeun Gianluigi Donnarumma keletik ?. Diuk deui sakumaha urang mawa Anjeun makings tina kapribadian Gianluigi urang pikeun mantuan Anjeun meunangkeun gambar lengkep anjeunna. Pikeun dimimitian ku, persona Gianluigi urang téh adun of Tret zodiak Pisces.

Anjeunna tenang, sénsitip, emotionally disetir sarta jarang nembongkeun rinci ngeunaan kahirupan pribadi tur swasta Na. minat jeung hobi na ngawengku sightseeing, belanja waktos sareng rerencangan jeung kulawarga ogé maén video kaulinan.

Gianluigi Donnarumma - Fakta Personal Kahirupan
Gianluigi Donnarumma muterkeun video kaulinan salaku kagiatan pastime. Kiridit: Instagram.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Otong

Gianluigi Donnarumma boga patut net estimasi tina € 170 juta sarta nilai pasar £ 45.00m sakumaha dina waktu tulisan. Analisis gaji na belanja pola na nembongkeun yen manehna hirup hiji gaya hirup konservatif dina hartosna Na.

The heubeul 20-taun anu asal kabeungharan batang ti maén bal téh acan pikeun jadi earner utama. Hasilna, anjeunna henteu acan dipikawanoh sorangan imah méwah, ngayakeun geus anjeunna kungsi nempo nyetir mobil mewah keur upacara latihan jeung pangajén. Notwithstanding, anjeunna henteu terang kumaha pihak ogé jeung ngapung di jet méwah Chartered méakkeun vacations na di resorts mahal.

Gianluigi Donnarumma - Fakta Otong
Gianluigi Donnarumma kalawan papancangan na Alessia Elefante ngarasakeun hiber Chartered dina jet méwah. Kiridit: Instagram.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Untold

Mungkus up biografi budak leutik Gianluigi Donnarumma urang, didieu aya saeutik fakta dipikawanoh atawa Lesser nu jarang kaasup dina bio na.

Naha anjeun terang?

  • Gianluigi Donnarumma boga tato, ngayakeun geus anjeunna kungsi nempo minum na roko dina waktu tulisan.
  • Nu makéna-cocok ieu sakali diulas dina FIFA pamungkas Tim tina Minggu dina Maret 2019. Éta worthwhile ka dicatet yén THE FIFA pamungkas Tim tina Minggu dileupaskeun ku EA Olahraga unggal Rebo, sarta ngagambarkeun pamaén anu maén ogé salila minggu saméméhna dina kahirupan nyata.
Fakta Gianluigi Donnarumma -Untold
Gianluigi Donnarumma némbongkeun kaluar ratings-Na dina FIFA pamungkas Tim tina Minggu. Sks: Instagram.
  • Anjeunna kacida ditéang sanggeus ku klub utama kaasup Manchester United na PSG anu geus lila targetted anjeunna pikeun mindahkeun usum panas.
  • Saeutik geus dipikawanoh ngeunaan ageman Gianluigi urang salaku anjeunna ngalaman ditinggalkeun henteu clue ngeunaan aqidah agama-Na.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan tur Ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Gianluigi Donnarumma budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu