Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku shot-cocok jeung nickname nu "Dollar-umma". Kisah Budak Gianluigi Donnarumma kami sareng Fakta Biografi Anu Henteu Kéngingkeun masihan anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti na, latar kulawarga, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng kanyataan anu henteu dipikanyaho saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna lega dianggap salaku panerus pikeun Gianluigi Buffon. Nanging ngan ukur sakedik anu nganggap Biografi Gianluigi Donnarumma anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Gianluigi Donnarumma lahir dina 25th Poé Pébruari 1999 di Castellammare di Stabia di Italia. Anjeunna ngalahir ka indungna, Marinella Donnarumma jeung ka bapana, Alfonso Donnarumma.

Gianluigi Donnarumma kolotna Marinella na Alfonso. Sks: Instagram.
Gianluigi Donnarumma kolotna Marinella na Alfonso. Sks: Instagram.

Nasional Italia tina etnis bodas kalayan akar Éropa ieu diangkat dina lahirna di Castellammare di Stabia dimana manehna tumuwuh nepi barengan baraya na heubeul Antonio na Alfredo ogé adina Na, Nunzia.

Tumuh di tempat kalahiranana di Castellammare di Stabia, carita budak leutik Gianluigi nyandak plot anu jarang. Beda sareng kaseueuran shot-stoppers, anjeunna henteu dipikaterang janten pencinta maén bal pas anjeunna diajar leumpang, ogé kolotna anu resep olahraga sareng lanceukna "maén bal" mangaruhan anjeunna maén olahraga.

Gianluigi rada diwanohkeun kana olahraga ku pamanna Ernesto anu nyandak anjeunna ku panangan kana pitunjuk Castellammare. Teu lami sateuacan budak ngora ngembangkeun karep pikeun olahraga anu dipikaresep ku kulawargana.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Pendidikan dan Karir meta

Pindah kana kana ngawangun karir di maén bal, Gianluigi ieu enrolled di akademi bal tina Club Napoli nalika anjeunna umur 4. Bari di akademi nu, youngster nu teu boga impian lian ti jadi kiper hiji, posisi hiji anjeunna dilatih dina ku pamanna jeung ngajaga palatih, Ernesto.

Idéntitas Gianluigi Donnarumma salaku anggota akademi Club Napoli. Kiridit: MondoFutbol.
Idéntitas Gianluigi Donnarumma salaku anggota akademi Club Napoli. Kiridit: MondoFutbol.

Leuwih ti kitu, anjeunna idolized Italia legenda shot-stopping Gianluigi Buffon anu footsteps anjeunna ngaharepkeun nuturkeun. Salaku taun diliwatan ku, Gianluigi kapanggih sarta embarked on perfecting abilities teknis anu karakteristik gaya goalkeeping na hadir.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Kahirupan Karir tur Jalan Ka Inohong Story

Ku waktu Gianluigi ieu umur 14, bakat panon-catching goalkeeping na dijieun pramuka ti Juventus, Roma, Udinese, Fiorentina jeung kahayang Inter Milan ka asup anjeunna. Sanajan kitu, nu lajeng-rumaja saum signature pikeun AC Milan sabab éta klub anjeunna ngalaman salawasna jadi kipas tina sakumaha ogé klub nu lanceukna heubeul Antonio sempet geus dicoo pikeun. Bari di sistem nonoman ngeunaan AC Milan, Gianluigi dimaénkeun di grup umur luhur anjeunna sabab anjeunna salawasna ngadeg suku hiji taller ti peers Na.

Gianluigi Donnarumma dimaénkeun di grup umur luhur anjeunna kusabab inohong towering Na. Kiridit: Instagram.
Gianluigi Donnarumma dimaénkeun di grup umur luhur anjeunna kusabab inohong towering Na. Kiridit: Instagram.

Sanaos kitu, anjeunna nyatet naékkeun ajeg ngaliwatan jajaran sareng héran dipanggil kana tim senior klub éta ku manajer harita Filippo Inzaghi nalika anjeunna ngan ukur 3 dinten janten umur 16 taun !. Sanaos Gianluigi mangrupikeun gaganti anu henteu dianggo dina pertandingan liga saatos panggero, ayana di bangku méja hal-hal hébat anu bakal datang.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Naek Pikeun Inohong Story

Mimiti usum 2015-2016 sumping sareng berita anu saé pikeun Gianluigi nalika anjeunna naék kana tim senior klub. Kiper pilihan katilu teras ngadamel debut tim kahijina dina pertandingan Piala Juara Internasional sareng teras ngabantosan Milan kéngingkeun final piala TIM.

Consolidating on ngéléhkeun mimiti na, Gianluigi mantuan Milan ngahontal kameunang 2-1 ngalawan Sassuolo lamun dijadikeun tuluy na perdana Serie A dina 25th Oktober 2015. Jeung perdana, Gianluigi, yuswa 16 taun sarta poé 242, jadi kiper kadua bungsu ngamimitian hiji patandingan dina sajarah maén bal Italia. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Poto Gianluigi Donnarumma ngalakukeun debut Serie A na salaku umur 16 taun dina 25 Oktober 2015. Kredit: IrishMirror.
Poto Gianluigi Donnarumma nyieun na perdana Serie A salaku-lami 16-taun dina 25th Oktober 2015. sks: IrishMirror.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta hubungan Kahirupan

Gianluigi Donnarumma téh acan bisa nikah. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan sajarah dating sarta status hubungan ayeuna. Pikeun dimimitian ku, nu makéna-cocok henteu dipikawanoh geus tanggal saha saméméh anjeunna patepung kabogoh na, Alessia Elefante.

Gianluigi Donnarumma kalayan kabogoh na Alessia Elefante. Sks: Instagram.
Gianluigi Donnarumma kalayan kabogoh na Alessia Elefante. Sks: Instagram.

Saeutik dipikaterang ngeunaan kumaha lovebirds patepang kumaha waé, aranjeunna parantos aya hubungan pikeun mangtaun-taun sareng parantos aktipitas. Sanaos aya béda jangkungna anu signifikan antara Gianluigi sareng Alessia, aranjeunna silih mikaresep perusahaan sareng dianggap pasangan anu sampurna.

Gianluigi Donnarumma menara ngalangkungan pasanganna anu 'katingalina' ka anjeunna. Kiridit: TheSun.
Gianluigi Donnarumma menara ngalangkungan pasanganna anu 'katingalina' ka anjeunna. Kiridit: Panon poé.

Samentara éta, euweuh putra (s) atawa putri (s) geus dilahirkeun ti hubungan maranéhanana wanoh tulisan.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta kulawarga Kahirupan

Gianluigi Donnarumma asalna ti tukang kulawarga-kelas tengah. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan bapak Gianluigi Donnarumma: Alfonso Donnarumma nyaéta bapak Gianluigi. Anjeunna mangrupikeun peminat maén bal sareng tiasa dianggap salaku agén teu resmi Gianluigi kusabab rétorika na ngeunaan masalah anu merhatikeun karaharjaan putrana dina maén bal. Bapa anu ka tilu ngan dipikagaduh nikah ka indung Gianluigi sareng teu ngagaduhan pamajikan anu sanés.

Gianluigi Donnarumma kalawan bapana Alfonso. Kiridit: Instagram.
Gianluigi Donnarumma kalawan bapana Alfonso. Kiridit: Instagram.

Ngeunaan indung Gianluigi Donnarumma: Marinella Donnarumma nyaéta indung Gianluigi. Anjeunna mangrupikeun indung anu ngadukung anu nyumbang pisan kana terobosan Gianluigi dina maén bal. Kasohor diantara sumbangan sapertos kitu nyaéta presentasi biasa tina akte kalahiran Gianluigi pikeun ngabuktikeun yén umur 11 taun éta henteu lami teuing pikeun kategori dimana anjeunna bersaing.

Gianluigi Donnarumma kalawan indungna Marinella. Kiridit: Instagram.
Gianluigi Donnarumma kalawan indungna Marinella. Kiridit: Instagram.

Ngeunaan Duduluran Gianluigi Donnarumma: Gianluigi boga tilu duduluran. Aranjeunna kaasup baraya na heubeul Antonio na Alfredo ogé adina Na, Nunzia. Antonio, dilahirkeun dina dinten 7th Juli 1990, fungsi minangka kiper cadangan pikeun AC Milan bari saeutik geus dipikawanoh ngeunaan lanceukna sejen, Alfredo ogé hijina putri kulawarga, Nunzia.

Gianluigi Donnarumma jeung lanceukna maénkeun pikeun AC Milan sakumaha dina waktu tulisan. Kiridit: BeSoccer.
Gianluigi Donnarumma jeung lanceukna maénkeun pikeun AC Milan sakumaha dina waktu tulisan. Kiridit: BeSoccer.

Ngeunaan Baraya Gianluigi Donnarumma: Jauh ti kulawarga caket Gianluigi, anjeunna ngagaduhan seueur paman diantarana Ernesto anu ngenalkeun anjeunna maén bal. Sakedik anu dipikaterang ngeunaan bibi sareng dulur misan na. Henteu ogé jelema nu nembak teu brukbrak nyarios naon-naon ngeunaan kaponakan budakna, kaponakan awewe, nini-nini indung ogé akina sareng nini bapa.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Kahirupan pribadi

Naon anu janten Gianluigi Donnarumma keletik?. Diuk deui nalika kami nyandak anjeun nyiptakeun kapribadian Gianluigi pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan anjeunna. Pikeun ngamimitian, persona Gianluigi mangrupikeun campuran tina ciri zodiak Pisces.

Anjeunna tenang, sénsitip, emotionally disetir sarta jarang nembongkeun rinci ngeunaan kahirupan pribadi tur swasta Na. minat jeung hobi na ngawengku sightseeing, belanja waktos sareng rerencangan jeung kulawarga ogé maén video kaulinan.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Otong

Gianluigi Donnarumma boga patut net estimasi tina € 170 juta sarta nilai pasar £ 45.00m sakumaha dina waktu tulisan. Analisis gaji na belanja pola na nembongkeun yen manehna hirup hiji gaya hirup konservatif dina hartosna Na.

The heubeul 20-taun anu asal kabeungharan batang ti maén bal téh acan pikeun jadi earner utama. Hasilna, anjeunna henteu acan dipikawanoh sorangan imah méwah, ngayakeun geus anjeunna kungsi nempo nyetir mobil mewah keur upacara latihan jeung pangajén. Notwithstanding, anjeunna henteu terang kumaha pihak ogé jeung ngapung di jet méwah Chartered méakkeun vacations na di resorts mahal.

Gianluigi Donnarumma kalawan papancangan na Alessia Elefante ngarasakeun hiber Chartered dina jet méwah. Kiridit: Instagram.
Gianluigi Donnarumma kalawan papancangan na Alessia Elefante ngarasakeun hiber Chartered dina jet méwah. Kiridit: Instagram.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Untold

Mungkus up biografi budak leutik Gianluigi Donnarumma urang, didieu aya saeutik fakta dipikawanoh atawa Lesser nu jarang kaasup dina bio na.

Naha anjeun terang?

  • Gianluigi Donnarumma boga tato, ngayakeun geus anjeunna kungsi nempo minum na roko dina waktu tulisan.

  • Nu makéna-cocok ieu sakali diulas dina FIFA pamungkas Tim tina Minggu dina Maret 2019. Éta worthwhile ka dicatet yén THE FIFA pamungkas Tim tina Minggu dileupaskeun ku EA Olahraga unggal Rebo, sarta ngagambarkeun pamaén anu maén ogé salila minggu saméméhna dina kahirupan nyata.

Gianluigi Donnarumma némbongkeun kaluar ratings-Na dina FIFA pamungkas Tim tina Minggu. Sks: Instagram.

  • Anjeunna kacida ditéang sanggeus ku klub utama kaasup Manchester United na PSG anu geus lila targetted anjeunna pikeun mindahkeun usum panas.
  • Sakedik anu dipikaterang ngeunaan agama Gianluigi sabab anjeunna henteu kéngingkeun pitunjuk ngeunaan kapercayaan agama na.

Gianluigi Donnarumma budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan tur Ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Gianluigi Donnarumma budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar