Carita Budak Leutik Martinelli Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
389
Carita Budak Leutik Martinelli Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar TheSun sareng BesthqWallPapers
Carita Budak Leutik Martinelli Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar TheSun sareng BesthqWallPapers

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "Nelli". Kisah Jibril Gabriel Martinelli Kami Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Biasana Jibril Martinelli
Kahirupan sareng Biasana Jibril Martinelli. Kiridit ka gudang pakarang, FootballLondon sareng Panon poé

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang, anjeunna mangrupikeun salah sahiji budak ngora anu paling gancang naék kaluar ti Brazil dina waktos ayeuna. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap biografi Gabriel Martinelli anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Leutik Jibril Martin Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami lengkepna nyaéta Jibril Teodoro Martinelli Silva. Jibril Martinelli kumargi anjeunna sering disebut lahir dina dinten 18 kaping 8 Juni 2001 ka indungna, (nami kulawarga: Silva) sareng bapakna. Joao Martinelli di Guarulhos, São Paulo, Brazil. Pilarian di handap ieu mangrupikeun sepuh sepuh Gabriel Martinelli anu sigana dina pertengahan 50-an dina waktos nyerat.

Minuhan Kapala Jibril Martinelli
Minuhan Kapala Jibril Martinelli.- Bapak sareng Ibu Joao Martinelli. Kiridit ka IG

Jibril Martinelli kagungan kulawargana asal Guarulhos. Ieu kotamadya Brasil sareng kota paling umum kadua di nagara Brasil Sao Paulo. Naha anjeun terang?… Anjeunna ogé ngagaduhan akar kulawargana ti Italia ngaliwatan ramana Joao Martinelli.

Seueur béntang maén bal di Brazil henteu pernah hirup tina kamulyaan sateuacan ngahontal stardom sareng Gabriel Martinelli henteu bénten nalika anjeunna asalna tina latar kulawarga anu rusak atanapi miskin. Ngan sapertos sababaraha pamaén bal (anu dipikaresepna Roberto Fermino jeung Jibril Yesus), anjeunna diwanohkeun ka perjuangan di jalan bahkan sateuacan anjeunna tiasa ngucapkeun namina leres. Kulawarga Jibril Martinelli cicing di salah sahiji daérah anu paling miskin di Guarulhos, bagian kota anu ngan ukur dipuji pikeun ngahasilkeun budak kalayan bakat dina maén bal. Jibril Martinelli nambut maén bal nalika anjeunna janten balita.

Carita Budak Leutik Jibril Martin Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Salaku murangkalih, Jibril Martinelli kurang minat kana pangajaran na ngan resep maén maén bal. Ngeunaan kasieun yén persaingan pikeun maén bal maén ngan ukur sababaraha anu nuju di puncak, sepuh sepuh Gabriel Martinelli kedah milari pilihan anu ngagaduhan putra kagungan pendidikan formal via bimbingan bumi.

Atikan Jibril Martinelli dimimitian sareng Futsal. Ngan resep Philippe Coutinho sateuacan anjeunna, kontrol deukeut Martinelli sareng suku gancang lahir ti maén futsal. Deui langkung, sawah lokal Guarulhos dilayanan salaku pot lebur pikeun budak ngora anu ngumpul unggal wengi kanggo maén bal.

Widang lokal Guarulhos- Dimana éta mimiti pikeun Jibril Martinelli
Widang lokal Guarulhos- Dimana Football dimimitian pikeun Jibril Martinelli. Kiridit Gambar: Panon poé

Mimiti Jibril Martinelli parantos berkah sepuhna anu saenggeus waktosna, ngaberesihan mamangna, terang anjeunna ngagaduhan bakat na tiasa ngadamel perkawis bal. Salaku hurler juvana, Martinelli diajar perdagangan Futsal salaku pédah anu tangguh, makin maju.

Carita Budak Leutik Jibril Martin Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Ti yuswa salapan, prodigy ngora disauran ku Tim futsal Koréa anu ngajak anjeunna kanggo cobaan. Martinelli meunang haté palatih dina waktos percobaan, prestasi anu ningali anjeunna bakal direkrut deui ka tim. Martinelli gancang ngadamel gambaran kalayan tim Futsal Koréaus. Naha anjeun terang?… Anjeunna mencetak tujuan 66 dina Divisi Khusus Kejuaraan Metropolitan sareng tujuan 56 anu sanés dina State Gold Series - ngiringan tujuan pikeun waktos ayeuna 122 dina total.

Jibril Martinelli Hirup Awal sareng Futsal
Jibril Martinelli Hirup Awal sareng Futsal. Ngaluarkeun game nganggo Golongan 142. Kiridit: TowerHamlets

Ti 2012, maén bal di sawah sareng henteu Futsal janten prioritas na. Sateuacan ngantepkeun Futsal pikeun maén bal di sawah, Martinelli mencetak tambahan kali 20 anu nyieun tujuan tally- 142. Kalayan maén bal di lapangan, Martinelli ngoleksi tujuan 63. Dina waktos ngahontal 202 tujuan pikeun Korinta, anjeunna pramuka sareng ditelepon ku harita Tim divisi kaopat Brasil Ituano FC dina taun 2015.

Nalika di Ituano FC, Jibril Martinelli terus ngingetkeun palatih sareng fans na. Naha anjeun terang?... Kusabab anjeunna saé, prodigy ngora digambar di handap, ngarobih catetan janten pamuter bungsu pikeun debut sacara profésional pikeun Ituano, hiji lagu anu ngajantenkeun fans terang yén anjeunna memang bentang dina pembuatan.

Awal Karir Kahirupan Jibril Martinelli
Awal Karir Kahirupan Jibril Martinelli. Kiridit Gambar: FootballLondon
Carita Budak Leutik Jibril Martin Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Kusabab debutna, Martinelli terus nunjukkeun seueur jangji dina umur ngora ayeuna, anu narik katarik kaulinan raksasa Éropa (Lalaki Utd, Barcelona, ​​Real Madrid). Naha anjeun terang? Diantara sadayana raksasa Éropa, nya éta Manchester United anu ngadamel anjeunna anu munggaran, anu ngajak anjeunna pikeun uji coba. Nalika aya dina uji coba, Jibril Martinelli maén dina sisi nonoman anu sami Mason Greenwood. Hanjakalna, Manchester United nampik anjeunna sanaos gaduh opat uji coba pikeun ngingetkeun aranjeunna. Sateuacan angkat ka Manchester pikeun milarian padang rumput hejo di tempat sanés, Paul Pogba patepung anu ditolak Brasil. Dina kecap tina Martinelli;

"Kusabab raray kuring, Pogba terang kuring Brazil. Anjeunna naros upami sadayana teu kunanaon sareng kuring maén. Kuring bébéja kana anjeunna naon anu kajantenan teras anjeunna, anjeunna ngawenangkeun kuring nyandak gambar sareng anjeunna. Anjeunna ogé milu kuring dina waktosna di dinya ”

Jibril Martinelli diurus ku Paul Pogba salami dinten sidangna sareng Amérika Serikat
Jibril Martinelli dijaga ku Paul Pogba salami dinten sidangna sareng Amérika Serikat. Kiridit: Panon poé

Saatos percobaan gagal sareng Manchester United, Barcelona ngan mutuskeun pikeun ngalélakeun Gabriel Martinelli ngalatih di akademi La Masia anu terkenal dina acara lalajo anjeunna sateuacan nyandak kaputusan pikeun asup anjeunna.

"Latihan kuring sareng La Masia mangrupikeun pangalaman anu pangsaéna dina maén bal. Di sagigireun janten salah sahiji akademi anu panggedéna di dunya, tingkat pelatihan anu sangat tinggi sareng ngajadikeun kuring tumbuh pisan maén bal."Martinelli sakali saur.

Carita Budak Leutik Jibril Martin Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Dina raraga ngadamel nami anu langkung ageung sareng langkung hormat kanggo dirina, Jibril Martinelli mutuskeun balik ka Brazil, diteruskeun ku kleub Ituano FC. Kasempetan éta diperyogikeun pikeun ngadamel nami kanggo dirina nyalira nalika anjeunna milih milu dina Championship São Paulo State anu populér.

Naha anjeun terang?… Jibril Martinelli mimiti mekar nalika anjeunna gaduh prestasi anu paling narik dina turnamen ieu. Anjeunna ngabantosan ngabimbing Ituano FC dina ngéngingkeun tahapan kelompok sareng ngahontal suku-suku sadayana berkat tujuan na anu endah.

Jibril Martinelli Kangkung ka Fame- Di dieu, anjeunna ngagungkeun tujuan dina Turnamen Sao Paulo
Jibril Martinelli Kangkung ka Fame- Di dieu, anjeunna ngagungkeun tujuan dina Turnamen Sao Paulo. Kiridit ka FootballLondon

Prestasi Jibril Martinelli hasil anjeunna diidamkeun di tempat latihan pra-Copa América pra-tim nasional di Mei 2019. Naon ieu hartosna?. Éta hartosna anjeunna kapilih pikeun ngalatih barengan anu dipikaresep ku Neymar, Coutinho sareng sésana pamaén senior Brasil.

Ogé, milu dina Campeonato Paulista AKA Paulistão (liga maén bal profésional top-flight di nagara Brasil São Paulo) janten titik balik sanés dina karir ngora. Naha anjeun terang?… Saatos ngolotan persaingan, Gabriel Martinelli nyekel 3 panghargaan liga Paulistão anu luar biasa nyaéta: (Campeonato Paulista pendatang Anyar, Pamuter Nagara Taun sareng Tim Taun atanapi 2019).

Jalan Jibril Martinelli ka Fame Story- The Paulista 2019 Game Award
Jalan Jibril Martinelli ka Fame Story- The Paulista 2019 Game Award. Kiridit pikeun Twitter

Sanaos langkung ngora, Martinelli ngadamel nami dirina dina negerana. Ngan saatos panghargaan, anjeunna janten minat pikeun henteu langkung saeutik ti klub top 25 di sakumna dunya anu mimiti ngalamar signature na. Diantara sadaya klub, éta nyaéta Arsenal anu nguangan heula pikeun nyumponan kahayangna. Nalika dugi ka Arsenal, prodigy ngora ngagaduhan kasempetan pikeun nyumponan sababaraha pahlawan na.

"Kuring ditampi dina cara anu pangsaéna. Lantaran anom pisan, kuring rada isin. Kuring ningali pamaén anu kuring ngan ukur kasempetan pikeun ningali dina televisi sareng PlayStation. Aranjeunna sadayana nampi kuring pisan sareng ngajadikeun kuring karasa di bumi"Anjeunna nambahan sanggeus ngagabung Arsenal.

Jibril Martinelli ngaléngkah-léngkahna pikeun ngalaksanakeun poténsial ku netting ganda anu menak anu ngalawan Nottingham Forest. Saatos pahlawan Piala Carabao na, anjeunna ogé nyitak dua kali dina jalur 4-0 tina Standard Liege di Liga Europa. Tingali di handap sapotong bukti video (Kredit ka AFCVN Official).

Kaleresan, aya hiji tujuan pikeun namina salian taun anu lembut. Tanpa ragu, para fans Arsenal bisa waé ningali anu ngora kénéh mekar jadi bakat kelas dunya anu aya di hareupeun panon na. Sésana, urang bakal nyarios, ayeuna sajarah.

Carita Budak Leutik Jibril Martin Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun popularitas sareng datangna di London, éta pasti yén seueur fans Arsenal sareng Brasil kedah terang-terasan naha Gabriel Martinelli gaduh kabogoh. Kaleresan nyaéta; anjeunna parantos dicandak. sareng tukang balarea anu suksés, aya kabogoh anu geulis anu disarengan ku namina Rachel Akemy.

Minuhan Kabogoh Gabriel Martinelli- Rachel Akemy
Minuhan Kabogoh Gabriel Martinelli- Rachel Akemy. Kiridit ka IG

Baktos sabulan sakali ngahijikeun Arsenal, Jibril Martinelli nyandak sababaraha léngkah anu wani ngajantenkeun komitmen pikeun kawin (kalibet) kabogohna. Ieu mangrupikeun pendekatan anu sami anu dicandak ku brahala Philippe Coutinho anu ngagaduhan sareng nikah kabogohna dina yuswa anom pisan.

Duanana Rachel Akemy sareng Gabriel Martinelli teu pernah luput kasempetan pikeun nyandak poto nalika nganjang kana tujuan anu aheng. Jambatan Menara London nyaéta one ngeunaan getaways pangantenan pangantenan dina waktosna rineh.

Jibril Martinelli sareng Pacar dina London Bridge Tower
Jibril Martinelli sareng Pacar dina London Bridge Tower. Kiridit ka IG
Ditilik ku cara duanana bakal sareng hubunganana, sigana perkawinan tiasa janten salajengna pikeun tilas.
Carita Budak Leutik Jibril Martin Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun Life Life Personal Martin Martinelli bakal ngabantosan anjeun gambar anu langkung saé.

Fakta Kahirupan Pribadi Jibril Martinelli
Fakta Kahirupan Pribadi Jibril Martinelli. Kiridit pikeun Instagram
Ngamimitian pareum, Jibril Martinelli urang bajoang. Anjeunna jalma anu hirup hirup anu ditangtukeun sareng neken sanaos panampilanna anu tenang sareng tiis. Ngomongkeun rupa, Martinelli saleresna katingali langkung sepuh tibatan anjeunna sadayana hatur nuhun kana kabian sareng kamampuan anjeun pikeun adaptasi sareng kahirupan anu dibawa ka anjeunna.

Martinelli anu 18 dina waktos nyerat pisan gairah ngeunaan kahirupan cinta na. Anjeunna henteu pernah sieun ngajantenkeun hubungan sareng kabogohna umum sapertos pamaén sepak bola ngora anu séjén dina yuswa ngora bakal nyingkir. Ieu mangrupikeun karakteristik pikeun percaya diri sareng wani.

Carita Budak Leutik Jibril Martin Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Martinelli anu kajadian janten pangurus kulawargana tina tekad na parantos ngajukeun jalur kulawargana sorangan nuju kamerdékaan finansial sadayana berkat bal. Gaduhan anggota kulawarga anu suksés anu dilakukeun dina maén bal ngajantenkeun sadayana jalmi di kulawargana sareng caket kana patandingan maén bal.

Dina pidéo di handap ieu, kulawarga Jibril Martinelli kalebet dulur (baraya) lanceukna, emangna sareng bibi sadayana ngagungkeun di jero apartemen alitna saatos ningali anjeunna skor dina penampilan Arsenal kahijina. Kiridit ka Panon poé.

Ngeunaan Bapa Jibril Martinelli: Joao Martinelli nyaeta urang Brasil kalayan akar Itali berkat Martinelli Eyang. Ieu kualifikasi putrana Jibril Martinelli dina kéngingkeun paspor Italia sareng ogé ngamankeun tempat gaduh masa depan sareng tim nasional Italia. Sakumaha ditingalkeun di handap ieu, aya anu kasaruaan anu ngahalangan antara bapa sareng putra.

Minuhan Bapa Jibril Martinelli
Minuhan Bapa Jibril Martinelli. Kiridit pikeun Instagram

Ngeunaan Ibu Jibril Martinelli: Sakedik dipikanyaho ngeunaan dirina. Nanging, dipikanyaho yén anjeunna ngalahirkeun ngaran kulawarga 'Silva' sateuacan nikah ka salakina Joao. Ditilik tina pidéo di luhur, bijilna ibu Gabriel Martinelli dina waktos nyerat tetep cicing di Brazil kalayan sésana kulawarga Martinelli.

Papanggih Ibu Jibril Martinelli
Papanggih Ibu Jibril Martinelli. Kiridit pikeun Instagram
Carita Budak Leutik Jibril Martin Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Otong

Asides ngartos kahirupan pribadi-Na, kenal sareng gaya hirup Gabriel Martinelli di luar lapangan bakal ngabantosan anjeun ningali gambaran kapribadian anu langkung lengkep.

Hatur nuhun ka didinya, Jibril Martinelli gaduh landasan anu kuat dina ngajaga kauangan cek na dikelompokeun. Sapertos dina waktos nyerat, henteu aya tanda-tanda Martinelli anu hirup gaya hirup glamor gampang katingali ku segelintir mobil mahal sareng agam.

Gabriel Martinelli Fakta Gaya Hidup- Dijelaskeun
Gabriel Martinelli Fakta Gaya Hidup- Dijelaskeun. Kiridit ka GlobeFreak sareng Instagram
Kamampuhan Martinelli nyayogikeun asistén kauangan ka anggota kulawargana sami sareng komitmen anu ditunda dina pitch.
Carita Budak Leutik Jibril Martin Fakta Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Ageman: Jibril Martinelli digedékeun ti hiji imah agama Kristen, ngadatangan Diocese Katolik Roma Guarulhos nalika budakna. Anjeunna henteu nyumput tina syukur ka Gusti dina syukur targétna.

Serangan 911 kajadian taun anjeunna ngalahir: Naha anjeun terang?… Ngan 3% pangguna Internét nampi inpormasi ngeunaan serangan 9 / 11 tina wéb. Tepatna dina Séptémber 11 2001, dua pesawat udara dirampok ka menara kembar di World Trade Center di New York anu sacara suksés rubuh.

Gempa bumi anu kajantenan taun anjeunna lahir: Ogé dina jalur na musibah, gempa liar anu ngukur 7.9 dina skala Richer nyerang Gujarat India dina Januari 26, maéhan sahenteuna 20,000 sareng ngarawat 167,000 anu sanés.

Penting Technologies dileupaskeun taun anjeunna lahir: Dina Januari 13, 2001, Wikipedia.org sumping online. Dina Juli 2001, Google ngaluncurkeun populer "Milarian Gambar" anu ditawarkeun pangguna aksés langkung ti 250 juta gambar. Ahirna, dina Nopémber 15, Microsoft ngaluarkeun konsol kaulinan vidéo Xbox.

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Leutik Jibril urang Martin ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu