Francisco Trincao budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Francisco Trincao budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Fransiskus Trincao kami nyaritakeun Fakta Carita budak leutik na, Kahirupan mimiti, Kulawarga, Kolot, Kabogoh, Pamajikan janten, Mobil, Gaya hirup sareng kahirupan Pribadi.

Sacara sederhana, urang ngagaduhan rusak lengkep Story Kahirupan Fransisco Trincao ti jaman mimiti nepi ka nalika anjeunna janten terkenal. Sateuacan ngamimitian, hayu urang tingali dina Awal taun na Munggah - kasimpulan sampurna Bio na.

Leres, anjeun sareng kuring terang FC Barcelona salaku klub ageung, henteu milarian pamuter rata-rata tanpa prospek, maka akuisisi bakat Portugis ieu.

maca
Peuting Griezmann budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Nalika anjeunna mimiti ningalikeun kamahéran lapangan na handapeun Ronald Koman, urang sadar henteu seueur pameget (sigana anjeun) anu parantos maca Fransiskus Trincao's Bio. Ayeuna, tanpa nyéépkeun waktos anjeun, hayu urang mimitian ku carita taun awal na.

Carita budak leutik Francisco Trincao:

Pikeun Wiwitan Biografi, anjeunna ngagaduhan nami lengkep; Francisco Antonio Machado Mota Castro Trincao. Footballer Portugis lahir dina dinten 29 Désémber 1999 ka kolotna, Bapak sareng Ibu Goncalo Trincao, di kotamadya Viana do Castelo, kalér Portugal.

maca
Carita Budak Ronald Koeman Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Trincão lahir salaku anak kahiji sareng putra kaluar tina union antara indung sareng bapakna. Anjeunna ageung sareng adina, anu tina poto nembongan janten SMP na. Sateuacan Francisco lahir, takdirna parantos gerak. Leres, anjeun tiasa nebak kami nunjukkeun yén anjeunna sering najong indungna, sapertos anjeunna maén bal dina beuteung nalika anjeunna hamil sareng anjeunna.

Nyatana, daya tarik Trincao kana maén bal ngajantenkeun anjeunna ngagaduhan éta salaku cocooan karesepna, nalika anjeunna budak. Mimiti, teu aya anu ngémutan yén budak leutik nagara bakal nunjukkeun karep pikeun maén bal, sumawona ningali dirina sorangan di roaster FC Barcelona dina yuswa 20 taun.

maca
Ronald Araujo budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Latar Kulawarga Francisco Trincao:

Trincao henteu kéngingkeun sadayana anu dipikahoyong dina plater emas. Teu aya cocooan atanapi hadiah anu mahal, kecuali maén bal sareng umur dini na henteu kabanjiran ku méwah. Janten, anjeunna digedékeun dina Latar Kulawarga kelas menengah sareng gambar dihandap mangrupikeun sepuhna anu hina- Bapak sareng Ibu Goncalo Trincao. Anjeun tiasa nebak iraha poto dipoto.

maca
Carita Clement Lenglet Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Francisco Trincao Asal:

Analisis anu detil ngeunaan katurunan Trincao nunjukkeun yén indung sareng bapakna katurunan Portugis. Saprak lahirna, kulawargana parantos cicing sareng damel di Portugal Kalér kanggo milarian artos.

Naha anjeun terang?… Francisco Trincao sareng Pedro Neto asalna ti kota asal anu sami (Viana do Castelo) anu aya di propinsi Minho, di daérah kalér Portugal. Arsitéktur sareng desain monumental kota matak ngajentul. Maka, Viana do Castelo mangrupikeun kota paling indah di Portugal.

maca
Samuel Eto'o budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Kumaha Maén Bal dimimitian pikeun Francisco Trincao:

Sapertos seueur murangkalih anu hoyong cita-cita, Trincao angkat ka jalan-jalan maén bal sareng babaturanana. Pikeun budak ngora, maén bal siga anu pangsaéna anu tiasa dilakukeun sadidinten. Maka, anjeunna nyandak latihan sacara serius sareng tetep ngalamun dinten anjeunna janten profesional.

Kerja keras, sakumaha aranjeunna nyarios, bakal teras-terasan lunas. Saatos nyéépkeun waktos-na kana latihan maén bal lokal, Trincao pas kana klub (SC Vianense) di kampung halaman kulawargana. Jaman harita di akademi, saeutik Trincao bakal salawasna hoyong tetep caket kana bal. Pas tina waktos, anjeunna parantos lem kana bal maén bal.

maca
Jordi Alba budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Francisco Trincao Kahirupan Karir Awal:

Dina pangumbaraan bal na anu pangpayunna, Trincao ngalaman seueur sauyunan sareng prestasina. Kabeneran, anjeunna ngajemput dina waktos anu sareng angkat langkung luhur ti batur sakamarna.
Dina sanésna pikeun nyanghareupan tangtangan anu langkung ageung, kolot Fransiskus Trincao ngijinkeun putrana pikeun hadir dina percobaan di akademi Porto, salah sahiji anu pangbadagna di nagara éta.

maca
Fakta Marc-Andre ter Stegen budak Story Ditambah Untold Biografi

Untungna, anjeunna lulus sareng taun 2009 ningali Trincao ngagabung sareng tim nonoman FC Porto. Di klub, anjeunna ngagaduhan aksés ka fasilitas anu langkung saé sareng ngagaduhan seueur paparan. Jaman harita, budak ngora éta diantara budak leutik di timnya. Tingali kumaha eleganna aranjeunna ningali dina kaos FC FC Porto na. Naha anjeun tiasa ningal Trincao diantarana?

Di akademi Porto, aya harapan anu luhur. Dina anu sanés pikeun milarian persaingan anu langkung handap, kolotna Fransisk Trincao kalayan palinter ngamungkinkeun anjeunna ninggalkeun Porto pikeun kleub na anu sateuacana. Anjeunna teras maju ka SC Braga dimana anjeunna réngsé ngembangkeun karir nonoman.

maca
Ilaix Moriba budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Jalan Carita Kinérja Fransisk Trincao:

Di SC Braga, urang Portugis ngora dilatih siang wengi neraskeun kamampuan sareng akurasi na. Saatos sababaraha taun, pamutahiran na janten rada teu diragukeun. Dina usum 2018/2019, anjeunna dikaruniai promosi ka tim senior SC Braga.

Kusabab bakat langka, kerja keras Trincao ningali anjeunna ngajantenkeun daptar daptar sabelas kahiji klub. Di klub, prestasina henteu kéngingkeun anjeunna keprok nasional. Nanging, kajelasanana dina nyetak gol pikeun tim U-19 Portugal narik perhatian seueur jalma.

maca
Yaya Touré Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Naha anjeun terang?… Fransiskus Trincao mangrupikeun bagian tina tim Portugal anu meunang Juara UEFA Under-19 Championship di 2018. Salaku kanyataan, anjeunna janten pencetak gol luhur turnamén.

Carita Suksés Francisco Trincao:

Dina perjalananna ka stardom, budak ngora memang nalukkeun sagala tantangan anu dibawa dina jalanna. Ngan dua musim saatos debut tim seniorna, Trincao nyumbang pisan pikeun ngabantosan timna meunang Piala Titik da Liga 2019-20. Gambar di handap ieu mangrupakeun Lad bungah teuing anu yakin yén anjeunna parantos ngahontal prestasi anu hébat sareng Braga.

maca
Kisah Budak Yeron Mina Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Naha anjeun terang?… FC Barcelona janten katarik ku Francisco Trincao, sahingga kéngingkeun anjeunna dina kontrak € 31 juta dina Januari 2020. Youngster diidinan ngarengsekeun musim 2019-20 sareng Braga sateuacan ngagabung sareng raksasa Spanyol dina bulan Juli 2020. Kaleresan nyaéta, jarang ningali pamaén, masih ngora pisan saumuranana, ngagaduhan klausa pameseran € 500 juta.

maca
Kisah Budak Yeron Mina Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Sabulan saatos anjeunna ngagabung sareng FC Barca, Maju dipanggil ka timnas Portugis, prestasi anu diragukeun, kolotna sareng anggota kulawargana bangga pisan ku sorangan.

Momen kabagjaan murni éta sumping dina debut nasionalna, nalika anjeunna janten gaganti, ngagentos Bernardo Silva dina kameunangan Portugal 4-1 ngalawan Kroasia dina Séptémber 2020.

Tanpa ragu, urang fans maén bal seueuh ningali anu sanés CR7 mekar jalanna pikeun janten bakat kelas dunya, langsung di payuneun panon urang. Sésana, sakumaha urang nyebutkeun ngeunaan Bio na, ayeuna aya sajarah.

maca
Ronald Araujo budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Saha Kabogoh Francisco Trincao?

Mimiti sareng paling penting, teu aya anu nolak kanyataan yén penampilan na anu lucu moal narik peminat awéwé- anu bakal nganggap dirina salaku calon kabogoh sareng bahan pamajikan.

Kusabab kabutuhan anu ngadesek pikeun fokus 100% kana karirna, Trincao henteu hariwang ngeunaan nempatkeun poto anu bakal ngungkabkeun kabogohna atanapi istrina pikeun aya di panon umum. Atanapi meureun anjeunna henteu gaduh hiji- sahenteuna pikeun ayeuna.

maca
Samuel Eto'o budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Henteu diragukeun, pamaén Barcelona damel damel atos wanoh pikeun masihan murangkalih sareng pamajikanana kahirupan anu langkung saé. Kusabab kitu, urang ngarepkeun pamajikanana janten someday sadar kana pangorbanan anu dilakukeun ku Trincao parantos jauh dina kahirupan.

Kahirupan Pribadi Francisco Trincao:

Sanaos urang hirup di dunya anu lega pinuh ku saé sareng jahat, béntang Soccer parantos milih hirup anu pantes. Ogé, lelembut sareng lemah lembut na dina haté henteu tiasa diragukeun.

Naha anjeun terang?… Persona Trincao mangrupikeun campuran tina ciri Zodiak Capricorn. Anjeun panginten panginten anu nguping yén jalma anu gaduh horoskop na ngajaga kahirupan anu kirang rumit janten bagja. Trincao ngalakukeun sareng deui, hiji hal anu kami perhatoskeun nyaéta kanyataan yén anjeunna katingalina langkung sepuh sareng langkung dewasa tibatan umurna.

maca
Carita Budak Ronald Koeman Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Tingali kumaha anjeunna pikaresepeun unggal waktos anjeunna seuri dina raray na memang hargana. Kanyataanna, Trincao parantos katangkep mesem dina ampir sadaya gambar anu anjeunna unggah dina instagram na. Tingali di handap ieu, henteu tiasa disangkal kanyataan yén anjeunna katingalina imut iraha waé anjeunna seuri atanapi seuri.

maca
Jordi Alba budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Gaya hirup Francisco Trincao:

Teu heran yén anjeunna resep ngumbara ka tempat-tempat pamandangan anu éndah. Kaleresan, kapribadian anu lemah lembut mangrupikeun alesan anu penting kunaon Trincao bénten nganjang ka tempat-tempat anu parantos hirupna katenangan.

Gaduh raos pikeun tempat anu saé, anjeunna biasana nganjang ka pantai anu sepi sareng daérah anu kirang padumukan pikeun ngabantosan anjeunna deui nyusun strategi prioritasna. Gaya hirup saderhana Trincao gampang ditingali ku ieu sanés sababaraha armada mobil mahal, tato, buzz sareng budak awéwé jsb.

maca
Yaya Touré Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Hobi Francisco Trincao:

Sanaos anjeunna sanés karesep anjeun Roger Federer, Trincao memang maén ténis dina waktos luang na. Salila liburan, anjeunna biasana nyéépkeun waktos pikeun ngembangkeun katerampilan na di buruan. Dina hiji kasempetan anjeunna sakali nyandak poto poto (ditingalikeun di handap) sareng kit na anu tulisanana; "Ningkatkeun katerampilan kuring".

Francisco Trincao Networth:

Pindah ka Barcelona pasti ningkat kamampuan kauangan na sareng kamungkinan, jumlah aset gajihna ageung mampu. Maka dina waktos nyerat Biografi ieu, urang ngira-ngira artos Francisco Trincao janten sakitar 19.5 juta euro.

maca
Ilaix Moriba budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Kahirupan Kulawarga Trincao Francisco:

Dina panilitian, urang terang yén kulawargana khususna sareng Bapana memang maénkeun pisan dina nangtoskeun jalur karirna. Dina bagian ieu, kami bakal nyaritakeun fakta ngeunaan kolot sareng anggota kulawarga Francisco Trincao.

Ngeunaan Francisco Trincao Rama:

Goncalo Trincao, Pa Pamaén bal teu diragukeun nyumponan tanggung jawab bapakna dina didikan putra anu berbakat na. Laporan nyatakeun yén Goncalo mangrupikeun agén na Trincao henteu nuturkeun pendapat bapakna dina hubungan karirna. Anjeunna kantos nyarios;

"Bapa kuring bangga yén kuring ayeuna tiasa maénkeun sareng Messi. Anjeun terang, kami nyarioskeun pamaén anu pangsaéna di dunya. ”

Ngeunaan Ibu Fransisco Trincao:

Malah dina nyanghareupan harepan anu ageung sareng Barca, Ny Goncalo, indungna, masih tahan pikeun mastikeun putrana henteu tunduh kana tekanan maén sareng klub. Aya unggal kamungkinan anjeunna parantos satuju sareng salakina, pikeun kulawargana cicing di kota Barcelona janten anjeunna bakal teras-terasan mangaruhan perawatan indungna.

maca
Carita Clement Lenglet Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Ngeunaan Dulur-dulur Fransiskus Trincao:

Sakumaha anu parantos dicarioskeun, Anu Maén Bal ngagaduhan adi anu siga pisan indungna. Trincao sakali nyebatkeun adi na dina pengarahan Pers nyarios- anjeunna nyatakeun di bumi sareng anjeunna sareng kolotna nalika panyakit Covid-19. Sanaos, sakedik dokuméntasi aya ngeunaan naha anjeunna gaduh lanceuk tapi ditilik poto kulawarga Fransisk Trincao, katingalina ngan aya hiji duduluran- sadulur.

maca
Peuting Griezmann budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Ngeunaan Baraya Francisco Trincao:

Dimana waé aranjeunna, kulawargana ageung, kalebet paman sareng bibi na, kedah nyanyi puji- pikeun ngajantenkeun aranjeunna bangga ku maén bal. Nanging, teu aya anu nyebatkeun aranjeunna kalebet nini-nini indung sareng bapa na.

maca
Samuel Eto'o budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Fraksi Fransisco Trincao Fakta Henteu:

Pikeun ngabungkus carita kahirupan Teras Portugis, ieu aya sababaraha kanyataan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos ngeunaan anjeunna.

Fakta # 1: Guguran Gaji:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euro (€)
Per Taun€ 3,977,161
per Bulan€ 331,430
Per Minggu€ 76,366
Per Poé€ 10,909
Per Jam€ 455
Per Menit€ 7.58
Per Detik€ 0.13
maca
Fakta Marc-Andre ter Stegen budak Story Ditambah Untold Biografi

Warga rata-rata Barcelona kéngingkeun 48,126 euro taunan. Ieu hartosna aranjeunna kedah damel sakitar 82.6 taun kanggo ngahasilkeun naon anu Trincao hasilkeun dina sataun.

Fakta # 2: Panghasilan salaku Jam Jam:

Sakumaha dititénan di handap, kami sacara strategis nempatkeun analisis gajih Francisco Trincao anu diitung unggal detik ti saprak anjeun sumping ka dieu.

Ieu naon Francisco Trincao parantos kéngingkeun ti saprak anjeun mimiti ningali Bio na.

€ 0

Fakta # 3: Poténsi FIFA:

Salaku tambahan pikeun analis olahraga, gim pidéo simulasi nunjukkeun yén kamungkinan Trincao ngaluarkeun langkung seueur kamahéran maén balna. Budak ngora pasti bakal janten akuisisi anu hadé pikeun pamaén FIFA sapertos urang anu resep maén mode karir.

maca
Yaya Touré Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

kotamadya sareng korsi kacamatan Viana do Castelo

Fakta # 4: Francisco Trincao Agama:

Ditilik ku nami aslina, Portugis henteu diragukeun, urang Kristen anu mungkin- iman Katolik. Naha anjeun terang?… Ngaran Fransiskol seueur ditanggung ku umat Katolik anu milih St. Francis salaku santo pangreksa na. Kusabab kitu, kolotna Trincao panginten hoyong St. Francis of Assisi pikeun ngabimbing sareng ngadu'a pikeun anjeunna.

maca
Ilaix Moriba budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Fakta # 5: Pahlawan Lokal:

Kotamadya Portugis Viana do Castelo, dimana kulawarga Fransisco Trincao urang salamet ngajantenkeun anjeunna hormat pisan. Di dieu, pejabat kotamadya kampung halaman nampilkeun anjeunna penghargaan saatos medali pikeun ngajantenkeun aranjeunna bangga. Jangkungna karir Trincao dina yuswa anu kawilang ngora pasti ngagumkeun aranjeunna.

Wiki:

Pikeun kéngingkeun gancang tina profil pribadi Francisco Trincao, ieu mangrupikeun kasimpulan tabél Bio-na.

Inquiries WikiWaleran Biografi
Nami lengkep:Francisco Antonio Machado Mota Castro Trincao
Landihan:Cristiano Anyar
Tanggal lahir:29th Désémber 1999
Tempat kalahiran:Viana do Castelo, Portugal
Kolot:Bapak & Ibu Goncalo Trincao
profési:Pamuter Maén
Worth Net:£ 17 juta
Gaji taunan:£ 3,645,600
Zodiak:Capricorn
jangkungna:1.84 m (dina méter) sareng 6 ′ 0 ″ (dina suku)
Hobi:Tenis padang rumput hejo, Pidéo Video, sareng Nonton Pilem
maca
Peuting Griezmann budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

kacindekan:

Salaku jaman tina C Ronaldo atos réngsé, pamaén ngora sapertos Trincao parantos nyirian nami na diantara sajumlahing béntang anu teu aya watesna pikeun ngagentos anjeunna. Ngahontal prestasi ieu teu mungkin tanpa bantosan palatih nonoman na sareng tangtosna, anggota kulawarga- utamina bapakna, Goncalo.

maca
Jordi Alba budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sateuacan ultah 21st na, anu maén bal Portugis parantos ngalaksanakeun naon anu tiasa diimpikeun ku seueur umur na. Biografi Fransiskus Trincao ngajarkeun yén masa depan milik jalma-jalma anu teras-terasan seuri bari percanten kana kaéndahan impianana.
Punten wartosan kami upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina carita hirupna. Upami teu kitu, bejakeun ka kami naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Francisco Trincao.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar