Francisco Trincao budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Francisco Trincao budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Fransiskus Trincao kami nyaritakeun Fakta Carita budak leutik na, Kahirupan mimiti, Kulawarga, Kolot, Kabogoh, Pamajikan janten, Mobil, Gaya hirup sareng kahirupan Pribadi.

Simply put, we have here a complete breakdown of the Life Story of Francisco Trincao from his early days to when he became famous. Before getting started, let’s take a look at his Early Years and Rise – a perfect summary of his Bio.

Yes, you and I know FC Barcelona as a big club, doesn’t go for the average player with no prospects, hence the acquisition of this Portuguese talent.

Nalika anjeunna mimiti ningalikeun kamahéran lapangan na handapeun Ronald Koman, we realize not many fans (probably you) have read Francisco Trincao’s Bio. Now, without wasting your time, let’s begin with the story of his early years.

Carita budak leutik Francisco Trincao:

Pikeun Wiwitan Biografi, anjeunna ngagaduhan nami lengkep; Francisco Antonio Machado Mota Castro Trincao. Footballer Portugis lahir dina dinten 29 Désémber 1999 ka kolotna, Bapak sareng Ibu Goncalo Trincao, di kotamadya Viana do Castelo, kalér Portugal.

Trincão lahir salaku anak kahiji sareng putra kaluar tina union antara indung sareng bapakna. Anjeunna ageung sareng adina, anu tina poto nembongan janten SMP na. Sateuacan Francisco lahir, takdirna parantos gerak. Leres, anjeun tiasa nebak kami nunjukkeun yén anjeunna sering najong indungna, sapertos anjeunna maén bal dina beuteung nalika anjeunna hamil sareng anjeunna.

Nyatana, daya tarik Trincao kana maén bal ngajantenkeun anjeunna ngagaduhan éta salaku cocooan karesepna, nalika anjeunna budak. Mimiti, teu aya anu ngémutan yén budak leutik nagara bakal nunjukkeun karep pikeun maén bal, sumawona ningali dirina sorangan di roaster FC Barcelona dina yuswa 20 taun.

Latar Kulawarga Francisco Trincao:

Trincao henteu kéngingkeun sadayana anu dipikahoyong dina plater emas. Teu aya cocooan atanapi hadiah anu mahal, kecuali maén bal sareng umur dini na henteu kabanjiran ku méwah. Janten, anjeunna digedékeun dina Latar Kulawarga kelas menengah sareng gambar dihandap mangrupikeun sepuhna anu hina- Bapak sareng Ibu Goncalo Trincao. Anjeun tiasa nebak iraha poto dipoto.

Francisco Trincao Asal:

Analisis anu detil ngeunaan katurunan Trincao nunjukkeun yén indung sareng bapakna katurunan Portugis. Saprak lahirna, kulawargana parantos cicing sareng damel di Portugal Kalér kanggo milarian artos.

Do you know?… Francisco Trincao and Pedro Neto asalna ti kota asal anu sami (Viana do Castelo) anu aya di propinsi Minho, di daérah kalér Portugal. Arsitéktur sareng desain monumental kota matak ngajentul. Maka, Viana do Castelo mangrupikeun kota paling indah di Portugal.

Kumaha Maén Bal dimimitian pikeun Francisco Trincao:

Sapertos seueur murangkalih anu hoyong cita-cita, Trincao angkat ka jalan-jalan maén bal sareng babaturanana. Pikeun budak ngora, maén bal siga anu pangsaéna anu tiasa dilakukeun sadidinten. Maka, anjeunna nyandak latihan sacara serius sareng tetep ngalamun dinten anjeunna janten profesional.

Hard work, as they say, would always pay-off. After investing most of his time to local football training, Trincao soon got into a club (SC Vianense) in his family’s hometown. Back then at the academy, little Trincao would always desire to stay close to the ball. Right from time, he has been glued to the soccer ball.

Francisco Trincao Kahirupan Karir Awal:

Dina pangumbaraan bal na anu pangpayunna, Trincao ngalaman seueur sauyunan sareng prestasina. Kabeneran, anjeunna ngajemput dina waktos anu sareng angkat langkung luhur ti batur sakamarna.
In other to face greater challenges, Francisco Trincao’s parents allow their son to attend trials in Porto’s academy, one of the biggest in the country.

Untungna, anjeunna lulus sareng taun 2009 ningali Trincao ngagabung sareng tim nonoman FC Porto. Di klub, anjeunna ngagaduhan aksés ka fasilitas anu langkung saé sareng ngagaduhan seueur paparan. Jaman harita, budak ngora éta diantara budak leutik di timnya. Tingali kumaha eleganna aranjeunna ningali dina kaos FC FC Porto na. Naha anjeun tiasa ningal Trincao diantarana?

At Porto’s academy, there were high expectations. In other to seek lesser competition, Francisco Trincao parents smartly allowed him to leave Porto for his previous club. He then progressed to SC Braga where he completed his youth career development.

Jalan Carita Kinérja Fransisk Trincao:

At SC Braga, the young Portuguese trained day and night developing his skills and accuracy. After a few years, his improvement became quite unquestionable. In the 2018/2019 season, he was blessed with promotion to SC Braga’s senior team.

Being a rare talent, Trincao’s hard work saw him making his way up the list of the club’s first eleven. At the club, his performance didn’t get him a national applaud thou. However, his precision in scoring goals for Portugal’s U-19 team caught many people’s attention.

Do you know?… Francisco Trincao was part of Portugal’s team that won the UEFA European Under-19 Championship in 2018. As a matter of fact, he became the top goal scorer of the tournament.

Carita Suksés Francisco Trincao:

Dina perjalananna ka stardom, budak ngora memang nalukkeun sagala tantangan anu dibawa dina jalanna. Ngan dua musim saatos debut tim seniorna, Trincao nyumbang pisan pikeun ngabantosan timna meunang Piala Titik da Liga 2019-20. Gambar di handap ieu mangrupakeun Lad bungah teuing anu yakin yén anjeunna parantos ngahontal prestasi anu hébat sareng Braga.

Did you know?… FC Barcelona became attracted to Francisco Trincao, thus acquiring him in a €31 million contract in January 2020. The Youngster was allowed to complete the 2019-20 season with Braga before joining the Spanish giant in July 2020. The truth is, it’s rare to see a player, still very young of his age, having a buyout clause of €500 million.

Sabulan saatos anjeunna ngagabung sareng FC Barca, Maju dipanggil ka timnas Portugis, prestasi anu diragukeun, kolotna sareng anggota kulawargana bangga pisan ku sorangan.

Momen kabagjaan murni éta sumping dina debut nasionalna, nalika anjeunna janten gaganti, ngagentos Bernardo Silva dina kameunangan Portugal 4-1 ngalawan Kroasia dina Séptémber 2020.

Tanpa ragu, urang fans maén bal seueuh ningali anu sanés CR7 mekar jalanna pikeun janten bakat kelas dunya, langsung di payuneun panon urang. Sésana, sakumaha urang nyebutkeun ngeunaan Bio na, ayeuna aya sajarah.

Saha Kabogoh Francisco Trincao?

First and foremost, there is no denying the fact that his cute looks wouldn’t attract female fans- those who would consider themselves as potential girlfriends and wife materials.

Due to the urgent need for a 100% focus on his career, Trincao has not bothered about putting up photos that’ll reveal his girlfriend or wife to be in the eyes of the public. Or maybe he doesn’t have one- at least for now.

Henteu diragukeun, pamaén Barcelona damel damel atos wanoh pikeun masihan murangkalih sareng pamajikanana kahirupan anu langkung saé. Kusabab kitu, urang ngarepkeun pamajikanana janten someday sadar kana pangorbanan anu dilakukeun ku Trincao parantos jauh dina kahirupan.

Kahirupan Pribadi Francisco Trincao:

Sanaos urang hirup di dunya anu lega pinuh ku saé sareng jahat, béntang Soccer parantos milih hirup anu pantes. Ogé, lelembut sareng lemah lembut na dina haté henteu tiasa diragukeun.

Do you know?… Trincao’s persona is a blend of the Capricorn Zodiac trait. You may have probably heard that people with his horoscope maintains a less complicated life to be happy. Trincao does and again, one thing we’ve noticed is the fact that he looks older and more matured than his age.

Tingali kumaha anjeunna pikaresepeun unggal waktos anjeunna seuri dina raray na memang hargana. Kanyataanna, Trincao parantos katangkep mesem dina ampir sadaya gambar anu anjeunna unggah dina instagram na. Tingali di handap ieu, henteu tiasa disangkal kanyataan yén anjeunna katingalina imut iraha waé anjeunna seuri atanapi seuri.

Gaya hirup Francisco Trincao:

Teu heran yén anjeunna resep ngumbara ka tempat-tempat pamandangan anu éndah. Kaleresan, kapribadian anu lemah lembut mangrupikeun alesan anu penting kunaon Trincao bénten nganjang ka tempat-tempat anu parantos hirupna katenangan.

Having a taste for beautiful places, he does usually visits quiet beaches and less populated areas to help him re-strategise his priority. Trincao’s humble lifestyle is easily noticeable by this and not some fleet of expensive cars, tattoos, buzz and girls etc.

Hobi Francisco Trincao:

Sanaos anjeunna sanés karesep anjeun Roger Federer, Trincao memang maén ténis dina waktos luang na. Salila liburan, anjeunna biasana nyéépkeun waktos pikeun ngembangkeun katerampilan na di buruan. Dina hiji kasempetan anjeunna sakali nyandak poto poto (ditingalikeun di handap) sareng kit na anu tulisanana; “Improving my skills”.

Francisco Trincao Networth:

Moving to Barcelona has surely improved his financial capability and possibly, the number of assets his huge wages can afford. Hence at the time of writing this Biography, we estimate Francisco Trincao’s net worth to be around 19.5 million euros.

Kahirupan Kulawarga Trincao Francisco:

In the course of the research, we got to know that his household especially his Dad did play a lot in determining his career path. In this section, we’ll tell you facts about Francisco Trincao’s parents and family members.

Ngeunaan Francisco Trincao Rama:

Goncalo Trincao, the footballers’ Dad has no doubt fulfilled his paternal responsibility in the upbringing of his talented son. Report has it that Goncalo is his agent and Trincao does follow his father’s opinion on his career dealings. He once remarked;

"Bapa kuring bangga yén kuring ayeuna tiasa maénkeun sareng Messi. Anjeun terang, kami nyarioskeun pamaén anu pangsaéna di dunya. ”

Ngeunaan Ibu Fransisco Trincao:

Even in the face of huge expectation with Barca, Mrs Goncalo, his mum, still stands her ground in ensuring her son doesn’t fall to the pressure of playing with the club. There is every possibility she has agreed with her husband, for her family to live in Barcelona city so she would continue to effect her motherly care.

Ngeunaan Dulur-dulur Fransiskus Trincao:

Sakumaha anu parantos dicarioskeun, Anu Maén Bal ngagaduhan adi anu siga pisan indungna. Trincao sakali nyebatkeun adi na dina pengarahan Pers nyarios- anjeunna nyatakeun di bumi sareng anjeunna sareng kolotna nalika panyakit Covid-19. Although, little documentation exists on whether he has a brother but judging by Francisco Trincao’s family photo, it appears there is only one sibling- a sister.

Ngeunaan Baraya Francisco Trincao:

Dimana waé aranjeunna, kulawargana ageung, kalebet paman sareng bibi na, kedah nyanyi puji- pikeun ngajantenkeun aranjeunna bangga ku maén bal. Nanging, teu aya anu nyebatkeun aranjeunna kalebet nini-nini indung sareng bapa na.

Fraksi Fransisco Trincao Fakta Henteu:

Pikeun ngabungkus carita kahirupan Teras Portugis, ieu aya sababaraha kanyataan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos ngeunaan anjeunna.

Fakta # 1: Guguran Gaji:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euro (€)
Per Taun€ 3,977,161
per Bulan€ 331,430
Per Minggu€ 76,366
Per Poé€ 10,909
Per Jam€ 455
Per Menit€ 7.58
Per Detik€ 0.13

Warga rata-rata Barcelona kéngingkeun 48,126 euro taunan. Ieu hartosna aranjeunna kedah damel sakitar 82.6 taun kanggo ngahasilkeun naon anu Trincao hasilkeun dina sataun.

Fakta # 2: Panghasilan salaku Jam Jam:

Sakumaha dititénan di handap, kami sacara strategis nempatkeun analisis gajih Francisco Trincao anu diitung unggal detik ti saprak anjeun sumping ka dieu.

Ieu naon Francisco Trincao parantos kéngingkeun ti saprak anjeun mimiti ningali Bio na.

€ 0

Fakta # 3: Poténsi FIFA:

Salaku tambahan pikeun analis olahraga, gim pidéo simulasi nunjukkeun yén kamungkinan Trincao ngaluarkeun langkung seueur kamahéran maén balna. Budak ngora pasti bakal janten akuisisi anu hadé pikeun pamaén FIFA sapertos urang anu resep maén mode karir.

kotamadya sareng korsi kacamatan Viana do Castelo

Fakta # 4: Francisco Trincao Agama:

Judging by his first name, the Portuguese is no doubt, a Christian of possibly- the Catholic faith. Did you know?… The name Francisco is widely borne by Catholics who chose St. Francis as their patron saint. Therefore, Trincao’s parents may have wanted St. Francis of Assisi to guide and intercede for him.

Fakta # 5: Pahlawan Lokal:

The Portuguese municipality of Viana do Castelo, where Fransisco Trincao’s family hails do hold him in high regard. Here, the hometown’s municipality officials did present him an award after a medal for making them proud. Trincao’s career heights at a relatively young age must have marvelled them.

Wiki:

To get a quick grasp of Francisco Trincao’s personal profile, here is a tabular summary of his Bio.

Inquiries WikiWaleran Biografi
Nami lengkep:Francisco Antonio Machado Mota Castro Trincao
Landihan:Cristiano Anyar
Tanggal lahir:29th Désémber 1999
Tempat kalahiran:Viana do Castelo, Portugal
Kolot:Mr. & Mrs Goncalo Trincao
profési:Pamuter Maén
Worth Net:£ 17 juta
Gaji taunan:£ 3,645,600
Zodiak:Capricorn
jangkungna:1.84 m (dina méter) sareng 6 ′ 0 ″ (dina suku)
Hobi:Tenis padang rumput hejo, Pidéo Video, sareng Nonton Pilem

kacindekan:

Salaku jaman tina C Ronaldo atos réngsé, pamaén ngora sapertos Trincao parantos nyirian nami na diantara sajumlahing béntang anu teu aya watesna pikeun ngagentos anjeunna. Ngahontal prestasi ieu teu mungkin tanpa bantosan palatih nonoman na sareng tangtosna, anggota kulawarga- utamina bapakna, Goncalo.

Sateuacan ultah 21st na, anu maén bal Portugis parantos ngalaksanakeun naon anu tiasa diimpikeun ku seueur umur na. Biografi Fransiskus Trincao ngajarkeun yén masa depan milik jalma-jalma anu teras-terasan seuri bari percanten kana kaéndahan impianana.
Kindly let us know if you see something that doesn’t look right in his life story. Otherwise, tell us what you think of Francisco Trincao.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar