Kisah Kanak-Kanak Federico Chiesa Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-Kanak Federico Chiesa Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Instagram sareng headbandsandheartbreak
Kisah Kanak-Kanak Federico Chiesa Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Instagram sareng headbandsandheartbreak

Panungtungan diropéa

Dimimitian kaluar, anjeunna namina "Pepo". Artikel kami masihan anjeun jangkauan pinuh ku Federico Chiesa Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan, Kahirupan Pribadi sareng acara-acara kasohor sanésna nalika anjeunna janten anak ka nalika anjeunna janten populér.

Hirup naékna Federico Chiesa
Hirup naékna Federico Chiesa. Gambar Gambar: Instagram sareng TransferMarket.

Leres, sadayana terang anjeunna mangrupikeun jalma anu berbakat, pacy sareng winger rajin. Nanging, sababaraha anu mikirkeun vérsi kami ngeunaan Biografi Federico Chiesa anu cukup pikaresepeun. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian, mimiti sareng Wiki Federico Chiesa urang, dituturkeun ku urang Daptar eusi sateuacan nya KASANG GURU.

Fakta Biografi Federico Chiesa (Wiki)waleran
Nami lengkep:Federico Chiesa
Landihan:Pepo
Tanggal Kalahiran sareng Umur:25 Oktober 1997 (umur 22 dugi ka tanggal 2020 Maret)
Tempat kalahiran:Genoa, Itali
Kolot:Francesca Lombardi (Ibu) sareng Enrico Chiesa (Bapa)
duduluran:Adriana (adina ngora) sareng Lorenzo (adi rayi).
Ex Pacar:Caterina Ciabatti (diresper taun 2018)
Kabogoh Ayeuna:Benedetta Quagli (mimiti bobogohan taun 2019)
Pendudukan ::Maén bal (Winger)
jangkungna:1.75 m (5 ft 9 di)
Atikan Maén Awal:AS Settignanese, Florence, Italia.
Zodiak:Scorpio

Kisah Budak Leutik Federico Chiesa:

Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar ti Federico Chiesa
Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar ti Federico Chiesa. Kiridit Gambar: Instagram.

Pikeun ngamimitian, Federico Chiesa lahir dina dinten 25 Oktober Oktober 1997 ka indungna, Francesca Lombardi sareng bapakna, Enrico Chiesa di palabuhan kota Genoa, kalér-kuloneun Italia. Kolotna kolotna Federico Chiesa kagungan anjeunna salaku anu pangheulana kaluar ti tilu budak anu saé (jalu sareng awéwé).

Sécétus maén bal nyaéta nasional Éropa bonafide kalayan akar kulawarga Italia sareng etnis Ligurian. Anjeunna dewasa di Florence anu lokasina di Italia, barengan adina adina Adriana sareng adi lanceukna anu langkung ngora, Lorenzo. Di handap ieu mangrupikeun poto budak leutik lucu duduluran Federico Chiesa.

Tumuwuh dina Poto Budak leutik dina Federico Chiesa sareng adina Adriana
Poto budak leutik jarang tina Federico Chiesa sareng adina Adriana ngembang di Florence. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngembang di Florence, Federico mimiti maén maén bal tina umur dua taun, anu mangrupikeun waktos anjeunna diajar kumaha leumpang. Foray awal-na di maén bal sanés tina kakurangan olahraga budak leutik anu sanés milu atanapi henteu ngagaduhan motif uling anu dilampahkeun ku kolotna.

Latar Kulawarga Federico Chiesa:

Éta rada mangrupikeun patarosan DNA sabab Federico mangrupikeun latar kulawarga kulawarga kelas luhur anu hirup sareng ngambekan bal, berkat pertambangan bal-balanna - Enrico anu mangrupakeun pamuter maén bal dina waktos éta.
Sapertos kitu, diperhatoskeun yén nafsu muda langkung saé pikeun olahraga ieu turunan sareng parantos ngasuh ti bapakna anu ningali prospek dina anjeunna, ogé indungna anu janten kipas éra-énggal bal-balan sareng bimbingan salakina. Di handap ieu mangrupikeun poto amis sepuhna Federico Chiesa nalika maranéhna maénkeun ngahasuh peran dina anjeunna- kadeudeuh, perhatian, pangertian, nampi, waktos, sareng dukungan karir.
Papanggih kolotna Federico Chiesa anu éta ngadukung pisan ka genuis maén bal nalika umur awal.
Minuhan sepuhna Federico Chiesa anu ngagaduhan dukungan ka jenius bal pisan nalika umur mimiti. Gambar Kiridit: Instagram.

Pendidikan Federico Chiesa sareng Ngawangun Karir:

Kolotna kolotna Federico Chiesa maréntahkeun anjeunna ngadaptarkeun klub lokal Settignanese AS, tempatna di Florence, caket pisan ka bumi kulawargi dina waktos Federico yuswa 5. Anjeunna ngamimitian latihan sareng klub lokal AS Settignanese sateuacan ngiringan. Fiorentina akademi tilu taun ti harita. Nalika maén sareng klub alit, kolotna Federico Chiesa ngadamel anjeunna ngamimitian éntuk pendidikan di International School of Florence, anu mangrupikeun salah sahiji sakola internasional pangkolotna di Éropa.

Pangwangunanna nyaéta pikeun mastikeun yén Federico bakal gaduh masa depan anu paduli naha nya karirna ngawangun bal maén gaduh tungtung senang atanapi henteu. Federico ngajantenkeun aranjeunna bahagia ku diajar kalayan sasarengan teras diajar diajar élmu olahraga di tingkat unipersitas.

Anjeunna pédah dina pangajaran, sanaos nalika maén bal di jajaran Fiorentina akademi
Anjeunna pédah dina pangajaran, sanaos nalika maén bal di jajaran Fiorentina akademi. Kiridit Gambar: Instagram.

Awal Taun Aula di Federico Chiesa:

Padahal, Federico henteu kapendak kakurangan dina urusan maén balna. Nyatana, anjeunna moal pernah nginget yén bapakna teras nyarios anjeunna ngabébaskeun 100% sanés unggal palatihan éta lmu sorangan.
Hasilna, Federico ngora naékna jajaran Fiorentina éta gancang sareng pantes kusabab anjeunna henteu maén pikeun ngenalkeun akar bal atanapi judulna turunan. Anjeunna rada didamel kanggo nginep sareng promosina ku cara kuat sareng ambisius.
Akademi Fiorentina mangrupikeun salah sahiji ti saeutik tempat dina kahirupan anu diitung saran atanapi judul titilar. Hiji-hijina hal anu penting nyaéta merit sareng anjeunna henteu kirang dina jabatan éta
Akademi Fiorentina mangrupikeun sababaraha tempat dina kahirupan dimana saran atanapi judul turunanana henteu kaétang. Hiji-hijina hal anu penting nyaéta merit sareng anjeunna henteu kurang di jabatan éta. Kiridit Gambar: Instagram.

Biografi Federico Chiesa urang Pikeun Jalan Inohong:

Kana ngagaduhan tunjangan anu penting sareng skuad bawah 19 taun Fiorentina pikeun dua musim (2014–2016) Federico ngagaduhan kontrak profésional kahijina sareng klub dina bulan Pebruari 2016 sareng ngajantenkeun persaingan dina eleh 2-1 ngalawan Juventus.
Saterasna, anjeunna teraskeun bajoang pikeun milarian sampéan sareng jati diri. Malah saenggeus nyetak gawang profésional kahijina di Liga Europa 1-2 kameunangan ka luhureun Qarabağ, Federico dikintunkeun dina waktos anu sami pikeun pesenan ganda. Panginten sanés, salah sahiji momen Biografi Federico Chiesa nalika bade sesah.
Perkiraan anu diciptakeun ku genuis maén nalika kurangna bentuk anu saé minuhan pesenan ganda
Panginten perkiraan anu ahli genius bal maén nalika kurangna bentuk anu saé minuhan pesenan ganda. Kiridit Gambar: Goal.

Federico Chiesa Ningkat Pikeun Inohong Rame:

Teu dugi ka taun payun, khusus dina bulan Januari 2017 yén Federico mendakan stabilitas sareng ngagaduhan sambungan kontrak anu bakal ningali anjeunna neraskeun maén maén bal-top di Fiorentina dugi ka Juni 2021.
Winger nuluykeun mimitian nyetak konci sareng ngabuka tujuan di Serie A kanggo Fiorentina dina taun-taun najis. Anjeunna malah ngagaduhan hattrick kahijina pikeun klub na kameunangan 7-1 di kameunangan Roma nalika pertandingan saparapat ahir Coppa Italia dina Januari 2019.
Sanaos anjeunna winger, anjeunna mencetak tilu kali pikeun janten kipas favorit sareng jalmi pertandingan.
Sanaos anjeunna winger, anjeunna mencetak tilu kali pikeun janten kipas favorit sareng jalmi pertandingan. Kiridit Gambar: Youtube.

Pamajikan sareng Kabogoh Federico Chiesa:

Pindah ka Federico Chiesa hirup cinta, anjeunna dipikanyaho ngagaduhan dua kabogoh anu teu ngagaduhan putra (s) atanapi putri (sésana) kawin (sapertos dina tulisan). Mimiti nyaéta Caterina Ciabatti, awéwé geulis anu anjeunna tepang dina taun 2017. Aranjeunna enggal-enggal mimiti ngahiji dina hiji imah di tebing Arno di Tuscany. Sedih manuk manuk cinta anu sampurna sampurna jalan dina cara mimiti 2018.
Federico Chiesa munggaran romantically aub sareng Caterina Ciabatti
Federico Chiesa munggaran romantically aub sareng Caterina Ciabatti. Kiridit Gambar: Instagram.
Sababaraha bulan engké, Federico mimiti bobogohan Benedetta Quagli dina taun 2019 sareng ngajantenkeun hubunganna ku unggah poto-poto aranjeunna dina waktos anu saé dina Instagram. The lovebirds jero pisan sareng henteu kaputusan kaluar yén kamungkinan aranjeunna tiasa ngaladénan tujuan pasangan salaku salaki sareng pamajikan anu caket.
Papanggih kabogoh kadua Federico Chiesa na Benedetta Quagli
Papanggih kabogoh kadua Federico Chiesa na Benedetta Quagli. Gambar Kiridit: Instagram.

Kulawarga Kulawarga Federico Chiesa:

Anu winger endah pisan mangrupikeun produk tina kulawarga anu asih sareng ngadukung. Dina bagian ieu, kami bakal nyangking seueur inpormasi ngeunaan anggota kulawarga Federico Chiesa anu dimimitian ku kolotna.

Langkung seueur ngeunaan Bapa Federico Chiesa:

Pamuter maén bal profésional Enrico Chiesa nyaéta ramana Federico. Anjeunna lahir tanggal 29 Désémber 1970 di Genoa Italia. Anjeunna mimiti maén maén bal kalapa di klub amatir Pontedecimo sareng neraskeun asup kontrak profésional kahijina sareng Sampdoria di 1989. Disohor salaku scorer gawang prolatif, Enrico nyéépkeun dua dasawarsa saé karirna maén tim tim Italia anu kaasup Parma, Fiorentina sareng. Lazio.
Bapana Federico mangrupikeun juru kunci prolific di seueur klub Itali kalebet Parma.
Bapana Federico Chiesa mangrupikeun penjahat gawang pikeun seueur klub Italia kalebet Parma. Kiridit Gambar: Instagram.
Anjeunna réngsé karirna sareng Figline di 2010 sareng parantos kantos ti saprak ngaraosan pangsiun ku ngabimbing para pamuda sapertos putrana kana maén bal top-flight. Henteu aya mamang yén Federico caket sareng bapakna anu anjeunna sks pikeun masihan anjeunna nasihat profésional ngeunaan pentingna maénkeun adil ogé hormat pikeun pamaén sareng wasit. Luhureun sadayana, anjeunna henteu terang kumaha anu kedah maénkeun winger tapi ngantepkeun aspék anu janten pelatihna.
Enrico henteu ngan bapa ka Federico tapi panaséhat anu profésional.
Enrico henteu ngan bapa ka Federico tapi panaséhat anu profésional. Kiridit Gambar: Instagram.

Langkung lengkep ngeunaan Ibu Federico Chiesa:

Francesca Lombardi nyaéta ibu Federico sareng anu pang populerna ti kolotna winger. Hal ieu sabab winger masih tiasa diperhatoskeun atanapi ngajantenkeun référénsi pikeun anjeunna nalika ngawawancara. Kukituna, teu seueur dipikanyaho ngeunaan indung tilu nyalametkeun kanyataan yén anjeunna istri anu hadé ka salakina sareng pilar dukungan ka murangkalih budakna.
Federico Chiesa gaduh waktos anu saé sareng indungna anu pikaresepeun.
Papanggih ibu Federico Chiesa anu gaduh waktos saé kalayan putra anu pikaresepeun. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan Budayana Federico Chiesa:

Anggota langsung kulawarga Federico Chiesa ngagaduhan dirina, dua duduluran (adina Adriana sareng lanceukna Lorenzo) sareng kolot. Naha anjeun terang?… Adriana ngagambar di handap sakola di Universitas Milan - dugi ka Pebruari (2020) - dimana anjeunna diajar Ékonomi.
Panggih lanceukna lan adina Federico Chiesa
Papanggih Sujang Bersaudara Federico Chiesa- rayi sareng rayina. Gambar Kiridit: Instagram.
Dina bagian na, adi Federico Chiesa Lorenzo dina waktos nyerat, maén dina sistem nonoman Fiorentina sareng ngaharepkeun ngahontal terobosan sapertos lanceukna badag.

Ngeunaan Baraya Federico Chiesa:

Ngeunaan katurunan Kulawarga Federico Chiesa, henteu aya catetan ngeunaan nini-nini sareng bapa yuswa anjeun, bari paman, bibi na, ibu bumi sareng nieces umumna henteu dipikanyaho dina waktos nyerat biografi ieu.

Ngeunaan Kahirupan Pribadi Federico Chiesa:

Naha anjeun terang yén Federico Chiesa nyiptakeun sipat kapribadian anu dipidangkeun ku individu anu Zodiak Sign nyaéta Scorpio? Anjeunna gairah, intuitif, luar biasa sareng kerja keras.
Ditambahkeun kana sipat tina persona Federico Chiesa na mangrupikeun panyana pikeun henteu ngungkabkeun langkung seueur ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Kapentingan sareng hobi winger kasebut nyaéta ngulik diajar, maén video sareng ngamangsa waktos sareng kulawarga sareng réréncangan.
Tingali naon anu anjeunna laksanakeun pikeun rineh
Tingali naon anu anjeunna laksanakeun pikeun rineh. Kiridit Gambar: Instagram.

Gaya hirupna Federico Chiesa:

Ngeunaan kumaha Federico Chiesa nyieun sareng ngaluarkeun artos-na, anjeunna gaduh perkiraan bersih $ 2 juta dina waktos nyerat biografi ieu. Aliran kabeungharan winger kasebut asalna tina gajih sareng upah anu ditampi tina maén bal top-flight.
Winger ogé nyatu panghasilan anu ageung tina pédah. Sapertos kitu, anjeunna henteu gaduh masalah pelayaran di mobil super-aheng atanapi cicing di imah sareng apartemen mahal di Itali.
Ieu mangrupikeun poto langka genuis bal dina mobil super anu kami terang
Ieu mangrupikeun poto langka tina genius bal di supercar anu kami terang saeutik. Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta Federico Chiesa:

Pikeun ngeureunkeun carita budak sareng biografi Federico Chiesa urang, didieu seueur fakta anu dipikanyaho atanapi teu terang ngeunaan winger.

Fakta # 1 - Guguran Gaji:

Kantos ti saprak caket kana pamandangan bal klub, aya anu dipikaresep dina sabaraha pendapatan Federico Chiesa. Kaleresan, tanjeunna kontrak Perancis sareng ACF Fiorentina ningali anjeunna pocketing gaji mérek di sakitar 3.1 Juta euro sataun. Anu langkung héran di handap nyaéta gaji rusak gaji Federico Chiesa unggal taun, bulan, dinten, jam, menit sareng detik (sakumaha dina waktos nyerat).

TENUREPendapatan di Euros
(€)
Earnings di Pounds
(£)
Pendapatan di USD
($)
Per Taun€ 3,100,000£ 2,600,000$3,498,815
per Bulan€ 258,333£ 216,667$291,568
Per Minggu€ 59,615£ 50,000$72,892
Per Poé€ 8,493£ 7,123$10,413
Per Jam€ 354£ 297$433.9
Per Menit€ 5.90£ 4.95$7.2
Per Detik€ 0.10£ 0.08$0.12

Ieu sakumaha seueur pendapatan Federico Chiesa ti saprak mimiti ningali Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Wao!. Naha anjeun terang?… Lalaki rata-rata di Italia kedah damel sahenteuna 1.6 taun kéngingkeun € 50,000, anu jumlahna Federico Chiesa earns dina sabulan.

Fakta # 2 - Udud sareng Nginum:

Winger henteu nginum tanpa tanggung jawab, sareng henteu anjeunna gaduh komérsial kaséhatan timbul tina ngaroko. Anjeunna henteu langkung religius kalayan ngajaga gaya hirup séhat pikeun kapentingan na pangpayunna dina maén bal top.

Fakta # 3 - Peringkat FIFA:

Federico ngagaduhan kirang ti 5 taun ngalaman maén bal top-flight, pamekaran anu ngajelaskeun naha anjeunna gaduh rating FIFA anu rendah 78. Éta mangrupikeun kanyataan yén waktos nyageurkeun sareng ningkatkeun. Kasus ieu moal aya bédana pikeun winger anu ngagaduhan poténsi pikeun ngahontal rating 85.
Kami bakal langkung ti senang ningali anjeunna hirup dugi ka rating poténsial na.
Kami bakal langkung ti senang ningali anjeunna hirup dugi ka rating poténsial na. Kiridit Gambar: SoFIFA.

kanyataan #4 - Agama:

Éta ditingali Kulawarga Federico Chiesa ngalaksanakeun agama Kristen. Nanging, winger Itali nyalira henteu acan umum pikeun ngaku imanna nalika ngawawancara. Padahal, odds kami pikeun ngabantuan anjeunna salaku urang Kristen sapertos sajumlah Italia.

Fakta # 5 - Tato:

Federico Chiesa ngagaduhan jangkungna 5 kaki, 9 inci sareng kulit-teu adil tina kulit. Nanging, anjeunna teu ngagaduhan tato dina waktos nyerat sareng sigana henteu siga ide ideu meunang seni awak. Anjeunna katingalina sigana cocog sareng ngaleuleuskeun catetan ramana anu teu ngagaduhan tato salami karir 2-dasawarsa dina maén bal top-flight.
Kawas bapa sapertos putra: Naha anjeun moal satuju?
Kawas bapa sapertos putra: Naha anjeun moal satuju? Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta # 6 - Saha anjeunna anu Ngadol sareng ngahargaan:

Akhir final kanyataan Federico Chiesa nyaéta ceramah ngeunaan saha anjeunna nyembah sareng dikagumi. Naha anjeun terang?… winger éta tumuwuh legenda Brasilian Ricardo Kaka salaku pahlawan budak leutik. Winger éta ogé mengagumi kontemporer na Leroy waras jeung Kevin de Bruyne pikeun cara anu pikaresepeun dina tempatna maénkeun peran di Manchester City.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Cerita Budak Leutik Federico Chiesa urang Tina Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu