Cerita Budak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
138
Cerita Budak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit pikeun besthqwallpapers sareng Twitter
Cerita Budak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit pikeun besthqwallpapers sareng Twitter

LB nampilkeun Kisah Pinuh tina Football Football kalayan nami na "Brunelleschi". Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Kami Fakta Ditambah Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik ayeuna.

Kahirupan sareng Biasana Federico Bernardeschi
Kahirupan sareng Biasana Federico Bernardeschi. Kiridit Gambar: ThePlayersTribune, Wallpapercave jeung Gianlucadimarzio

Analisis pinuh ngalibetkeun kahirupan awal, latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naek ka carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupikeun salah sahiji prospek paling seru sareng berbakat Italia anu dipikanyaho pikeun raos posisional sareng sampurna pikeun panon. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Federico Bernardeschi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Federico Bernardeschi lahir di dinten 16 kaping Fébruari 1994 ka indungna anu mangrupikeun sorang sareng bapakna, Alberto Bernardeschi (buruh pabrik marmer) di Carrara, wewengkon Tuscany, Italia. Di handap ieu mangrupikeun foto laut anu saé pisan ku Federico Bernardeschi salaku murangkalih.

Poto anu jarang aya tina Federico Bernardeschi salaku murangkalih
Poto anu jarang aya tina Federico Bernardeschi salaku murangkalih. Kiridit Gambar: ThePlayersTribune

Federico Bernardeschi ngagaduhan kulawargana ti Carrara, hiji kota di tengah Itali anu dipikanyaho ku julukan anu kawéntar disebut; 'Kota marmer'. Ayeuna patarosan:… Kunaon Kota Marmer? ... Éta sabab Carrara kaceluk ku kuari marmer Carrara bodas anu éndah. Naha anjeun terang?… Kota Marmer sapertos anu ditaliti di handap ieu ogé tempat lahirna sareng kiper Katerangan Katerangan Italia Gianluigi Buffon.

Federico Bernardeschi kagungan Asal Kulawarga ti Carrara- Kota Marmer
Poto geulis Carrara (Kota Marmer) dimana Federico Bernardeschi kagungan Asal Kulawarga na. Kota Marmer. Kiridit Gambar: carraramarbletour jeung Pinterest jeung TuscanyPrivateTour.

Salah sahiji kolotna Federico Bernardeschi- dadana digawé pikeun tegas marmer di kota salami déwasa. Ngan sapertos seueur murangkalih sareng sepuh anu sibuk, Federico ngan tiasa ningali bapakna unggal sore sapertos Alberto bakal ngerjakeun jam Long, bangun tina ranjang ku 5 am, ngantunkeun bumi saatos 6 am sareng balik ka imah di 6 pm Janten, Federico nyéépkeun waktos hirup budak leutik dini sareng indungna sareng adina saeutik, Gaia.

Penakutan sareng Bola Bola: Nalika Federico Bernardeschi umur tilu taun, bapakna nganteurkeun anjeunna ka toko mainan masif ieu di puseur kota Carrara. Nalika ngora Federico nyandak dua léngkah di jero toko, hal anu munggaran anjeunna aya bal-balan. Geuwat, anjeunna langsung lumpat ka dinya, ngajemput sareng nyarios kana dadana éta nalika maranéhna indit. Alberto hayang Federico ningali barang-barang sanés anu sanés, tapi anjeunna nampik anjeunna ngan ukur hoyong bal maén bal.

"Kusabab kuring ningali naon anu kuring hoyong" maén bal ", kuring henteu ngantepkeun nanaon pikeun cara kuring. Éta karakter kuring Atanapi kuring kedah nyarios, éta ciri jalma ti akar kulawarga kuring. Jalma-jalma ti Carrara sagancangna marmer - Kanggo nampi langkung seueur, naroskeun Gigi Buffon. "

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Mimiti mimiti hirupna, Federico ngadamel pilihan pamungkas anu hoyong janten maén bal profésional. Mimitina, aya tantangan dina upaya pikeun meunangkeun atikan maén anu pangsaéna. Di daérah tempatna Federico cicing, di Kota Marmer, tacan cukup ti para tim nonoman anu saé. Deui harita, tim pangsaéna di lingkunganana, ASD Sporting Atletico Carrara henteu nawiskeun naon anu dipikahoyong ku kolotna saatos nyéépkeun waktos anu singget sareng aranjeunna.

Supaya kéngingkeun putra anu saé, kolotna Federico Bernardeschi kedah ngadamel pilihan. Kadua mamina sareng bapakna sapuk yén anakna bakal indit sakola di awal 3: 15 pm (45 menit sateuacan kelas sakola biasana lekasan) dina raraga maén maén bal nganggo akademi anyar.

Federico Bernardeschi Kahirupan Karir Awal
Federico Bernardeschi Hirup Karir Awal sareng Atletico Carrara. Kiridit: IG

Dina yuswa dalapan, Federico Bernardeschi mimiti nampi pendidikan maén balna Polisportiva Ponzano, pusat latihan maén bal dikaitkeun sareng Empoli, sakitar 70 mil jauh ti bumi kulawargana. Balik harita, mamina bakal ngajemput anjeunna ti sakola unggal dinten sateuacan nutup waktos, janten anjeunna tuang tuang siang (biasana pasta) teras ngajalankeun anjeunna ka arah Empoli kalayan kulawargana kulawu kulawargi Opel Vectra. Nyarioskeun ngeunaan pangalaman sapopoé salaku ThePlayersTribune nempatkeun éta, Federico Bernardeschi sakali nyarios;

"Kusabab kuring terang kuring biasana bakal telat. Abdi kedah ngabungkus sapatu kuring dina mobil. Indung kuring bieu bakal lirén. Kana ngahontal, kuring badé ngintunkeun kana méja supados angkat ka sesi latihan kuring. Dua jam ti harita, palatihan maén bal bakal berakhir, sareng urang bakal angkat deui cara anu sami. "

Bahkan nalika anjeunna angkat ti bumi sibuk sareng dinten raga, kolotna Federico Bernardeschi sareng anggota kulawarga anu sanés terang anjeunna nyaéta Lereskeun pikeun barang-barang hébat sabab masih bakal lalajo anjeunna ningalikeun kaahlian anjeunna diajar.

Naha anjeun terang?… Federico moal aya dina kasur dugi ka 10: 30 pm atanapi 11 pm unggal énjing, teras bangun énjing-énjing deui pikeun ngalakukeunana deui. Tekad sareng kerja keras éta teras mayar. Nalika Federico Bernardeschi nyauran ngadangu uji sareng Florentina, kareueus sadaya anggota kulawarga (anu tinggal sareng anjeunna dina tiap léngkah abdi) teu aya batesan.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Percobaan anu suksés ningali Federico Bernerdeschi dina taun 2003 (dina yuswa 9) ngiringan akademi jangjang Fiorentina. Florence, kota anu ayana di bandung ieu ngan jauh di wétan Empoli, dina jalan raya anu sami Federico sareng ibuna biasa nyetir.

Mimiti dina karirna, bapak Federico Bernerdeschi bakal salawasna nyorong kuring pikeun ngalakukeun hadé, karasa ambek ka anjeunna pikeun unggal kasempetan anu sono. Dina nawar pikeun ngatur tekanan anu dilakukeun ku ramana, Federico sakali nyarios;

"Sawaktos anjeun murangkalih, sakapeung anjeun ngarasa yén langkung sering ti éta asalna ti bapa anu ambek ka anjeun pikeun waktos anu sanés anjeun henteu resep anu saé.

Tapi sakumaha kuring ngagaduhan rada kolot, kuring mimiti ngartos bapak kuring hoyong langkung ti kuring sabab anjeunna percanten di kuring ”

Tekanan anu ditimbulkeun ku bapakna dipimpin saeutik Federico dina ngadamel gambaran anu ageung sareng klub nalika anjeunna teras angkat ka jajaran nonoman, ngalangkungan lawan anu datang.
Federico Bernardeschi Taun Awal sareng ACF Fiorentina
Federico Bernardeschi Taun Awal sareng Fiorentina. Kiridit Gambar: IG
Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Dina yuswa 16, Federico Bernardeschi anu maén maén bal pangsaéna dina waktos hirupna nutup pisan dina ngajantenkeun tim senior sareng Fiorentina. Ngan sakumaha anjeunna nyangka sadayana dina kahirupan na bakal lancar, musibah kajantenan.

Berita Sedih: Éta sadayana ngamimitian dinten miskin Federico angkat pikeun pamariksaan fisik rutin. Tim médis Florentina mendakan hiji hal, anu ceuk aranjeunna dina salah dina awakna anu nyababkeun aranjeunna badé nguji sareng Xrays. Sababaraha dinten salajengna, dokter ringkes kolotna Federico Bernardeschi sepuh naon anu aranjeunna diperhatoskeun dina awak putra maranéhanana.

"Anjeun putra gaduh haté lega. Kami henteu yakin kumaha goréngna téh. Tapi, jéntréna moal tiasa neraskeun karir sepak bola. "

Dokter ka sepuhna. Sakumaha diharepkeun, Federico henteu tiasa percanten, kanyataanna, anjeunna nolak ngupingkeun, ngajerit .. "Henteu ... éta mustahil ". Éta nyandak pisan usaha pikeun ibu Federico anu tetep tenang na maén bal balarea.

Federico Bernardeschi didiagnosis didiagnosis ku Cardiomegaly anu hartosna Jantung Anu Damel
Federico Bernardeschi didiagnosis didiagnosis ku Cardiomegaly anu hartosna Jantung Anu Damel. Kiridit Gambar: WebMD

Saatos ngawaskeun kaayaan anu caket, dokter parantos ngumbar yén Federico moal tiasa maén bal ngan ukur genep bulan, sapotong berita anu ngajantenkeun kulawarga Bernardeschi langkung lega. Salila nungguan waktos, anjeunna nyobian tetep rame dina anjeunna anu disebat anu paling sesah genep bulan hirupna. Saatos cek up-count, kunjungan spesialis sareng rapat, Federico tungtungna dibereskeun pikeun neruskeun maén balna.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Dina 20 Juni 2014, Federico parantos ngalangkungan tim pangheulana handapeun arahan Vincenzo Montella. Dina kurang ti tilu taun saatos debut profésionalna, (yuswa 22), anak ngora Federico diserahkeun ka armband kaptén hatur nuhun ka na kematangan, kerja keras, akal séhat anu hadé sareng hiji panon pikeun tujuan. Anu janten pamimpin dina yuswa 22 dianggap ngora pisan dina kontéks maén bal Italia dimana pangalaman dirawat.

Musim saterusna (2015-16), Bernardeschi ieu dilélér nomer 10 kaos anu lami dipakai ku sapertos Roberto Baggio. Dina waktos anu sami, anjeunna ogé ngagaduhan julukan na "Brunelleschi", janten arsiték anu kasohor. hatur nuhun anjeunna téhnik na kamampuan dina pitch na.

Bernardeschi ngayakeun jersi 10- Éta nomer skuad lambang anu saméméhna dimeunangkeun ku Roberto Baggio
Bernardeschi ngayakeun jersi 10- Éta nomer skuad lambang anu saméméhna dimeunangkeun ku Roberto Baggio. Kiridit Gambar: blackwhitereadallover

Minangka pamimpin karismatik di lapangan, Federico Bernardeschi dilélér Pamimpin Football AIAC Under-21 Award. Kasuksésan henteu ngan ukur aya di dinya, anjeunna ogé janten hiji-hijina basa Italia dina barisan kanggo Tim Championship UEFA Éropa Di-21 tina prestasi Pasanggiri. Bagian ieu ngagentos panon tina klub top Éropa.

Janten salah sahiji sipat pamuda anu paling panas di maén bal Italia anu narik para pesaing utama Fiorentina, Juventus anu ngajantenkeun anjeunna pamaén anu paling suksés saprak Baggio (dina 1990) parantos ngantepkeun Florence pikeun ngiluan aranjeunna. Saperti dina waktos nyerat, Federico Bernardeschi parantos ngabantosan timnya menang ampir sadayana dina maén bal légal Italia nyaéta; Serie A, Coppa Italia sareng Supercoppa Italiana anu bergengsi.

Usaha najat tina Federico Bernardeschi. Kiridit Gambar: Pinterest, FootyAnalyst,

Dina hiji waktu, budak anu nolak milih maén kaulinan anu sanés ti sanés maén bal ayeuna endured naék meteoric pikeun prominence di hareupeun panon urang. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki anu suksés, aya awéwé anu reuwas gumulung panonna. Dina kasus internasional Azzurri ieu, aya WAG anu glamor anu engké janten kabogoh. Anjeunna henteu sanés tibatan jalma anu éndah Veronica Ciardi.

Temui Kabogoh Federico Bernardeschi- Veronica Ciardi
Temui Kabogoh Federico Bernardeschi- Veronica Ciardi. Kiridit Gambar: DropNews

Kenal Veronica Ciardi: Lahir ka kolot Italia, Veronica janten salah sahiji konténer favorit dina versi 2009 Italia Big Brother. Salila waktos na dina acara kanyataanana, anjeunna ngembangkeun hubungan sareng kontéstér anu séjén anu ngaranna Sarah Nile. Hubungan ieu mangrupikeun anu nyababkeun skandal dina televisi Itali margi mimiti kabogoh ka kabogoh kisah cinta anu tiasa dipayunkeun dina acara réalitas Itali.

Federico Bernardeschi Kabogoh- Veronica Ciardi sareng kekasihna Sarah Nile
Federico Bernardeschi Kabogoh- Veronica Ciardi sareng kekasihna Sarah Nile. Kiridit Gambar: pinkmonster

Hubungan Veronica sareng Sarah lekasan dina Séptémber 2010 saatos seueur tekanan tina pencét Itali. Federico Bernardeschi anu salapan taun langkung ngora ti Veronica mimiti bobogohan anjeunna sababaraha taun ka pengker saatos aranjeunna ngagaduhan cinta dina pasamoan tetempoan kahiji di Formentera.

Saatos dua taun persoalan anu endah, Bernardeschi anu henteu ningali cacad Big Brother nya mutuskeun pikeun ngajukeun ka kabogohna anu nyarioskeun pencét Italia, kajantenan di tujuan anu romantis.

Federico Bernardeschi ngusulkeun ka pacar Nya saatos dua taun pananggalan
Bernardeschi ngajukeun ka kabogohna saatos dua taun kencan. Kiridit Gambar: forzaitalianfootball

Hanjakalna, hal-hal henteu janten saé kanggo pasangan sabab ngumumkeun an pamisah saé dina awal 2017. Nyarioskeun perkawis hubungan-Na sareng kabogohna, Bernardeschi nyebatkeun yén anjeunna ngajantenkeun janten jalmi. Saatos lima bulan perpisahan anu henteu pantes, mantan pacar Federico sacara resmi ngungkabkeun pamisahanna sareng anjeunna via Instagram.

Sababaraha taun saatos perpisahanana, duanana krisis pencinta sami-sami kabalan nalika datang deui silih karap, tetep hubungan rahasia sababaraha bulan. Dina 28 kaping Agustus 2019, Veronica sareng Federico janten sepuh.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Federico Bernardeschi bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan gambar anu langkung saé dina kumaha anjeunna ngorbankeun nyawana di luar pitch.

Kusabab aya pisan marmar berwarna bodas di sakurilingeun nalika naék, Federico nyarios marmer ieu kadang-kadang kabocogkeun kana impianna anu ngawangun gambar dina sirah na nalika anjeunna bangun tina ranjang. Kajadian misterius ieu dimimitian nalika manéhna umur genep taun.

Ngenalkeun kahirupan pribadi Federico Bernardeschi kaluar tina lapangan
Ngenalkeun kahirupan pribadi Federico Bernardeschi kaluar tina lapangan. Kiridit Gambar: Instagram

Suka pikeun Anjingna: Pamaén maén bal, nyaéta C Ronaldo, Neymar, Sanchez jsb nyaéta pencinta anjing asli. Sanaos anjeun aya anu nyarios yén teu aya kasatiaan ditinggalkeun dina pertandingan modern, éta pasti henteu tumut kana hubungan anu dibagikeun antara Federico sareng anjing indungna.

Federico Bernardeschi mangrupikeun Lover Anjing
Federico Bernardeschi mangrupikeun penyayang anjing pangbadagna di maén bal. Kiridit ka Instagram
Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Carita kulawarga Bernardeshi ngajelaskeun sateuacanna, ngajarkeun peminat bal-balan berjuang, tetep cita-cita pikeun ngahontal pinunjul pikeun percaya yén 'Cara anu paling hadé pikeun henteu ngarep-ngarep téh nyaéta bangun tina zona kanyamananna sareng ngalakukeun hal anu béda'. Tibatan nuturkeun bapakna kana Operasi kuari marmer, Federico parantos ayeuna dilakukeun ku kulawargana sadayana bangga poho tina kulawargana anu nyalira nuju kamerdékaan finansial, hatur nuhun kana maén bal. Ayeuna, hayu urang masihan langkung seueur wawasan ka anggota kulawargana.

Ngeunaan Bapa Federico Bernardeschi: Ngan sapertos kalolobaan kolot di 'Carrara'kota Marmer, bapak Federico Alberto damel di tegalan kuari Carrara Marmer salami sababaraha taun. Anjeunna mangrupikeun jenis bapak anu damel salami jam-lami, bangun jam 5, ngantunkeun damel ku 6 am sareng balik ka imah ku 6 pm Dia bakal nyandak jalan angkutan sanés bari ngantunkeun Opel Vectra kulawu naék balik pikeun pamajikan sareng putrana ( Federico) dianggo di shuttling antara bumi, rumah sakit, sakola sareng pusat pelatihan maén bal.

Alberto dikaluarkeun pikeun ngajantenkeun putrana ngagaduhan tanggal kahijina sareng takdir anu mimiti ti mimiti anjeunna ngajantenkeun anjeunna ka toko dolanan dimana anjeunna nyandak bal maénbal munggaran. Ogé, ngadorong anjeunna ngalakukeun anu langkung hadé dina momen awal karir anu parantos lunas.

Ngeunaan Ibu Federico Bernardeschi: Oe anjeunna namina teu dikenal sakumaha dina waktos nyerat. Tapi, média Italia ngagaduhan yén ibu Federico damel salaku perawat di rumah sakit anu teu jauh ti bumi kulawarga. Anjeunna tangguh jadi asih pisan, tapi sakapeung kéngingkeun saklar kanggo ngabantosan putrana. Pikeun Federico, antara dirina sareng bapakna, aya kasaimbangan anu saé (Pamaén Tribune laporan).

Ngeunaan Bersaudara Federico Bernardeschi: Katingalina anjeunna henteu gaduh adi, tapi Federico gaduh adina anu nami Gaia Bernardeschi. Gaia dipikanyaho nyadiakeun dukungan émosional pikeun lanceukna sanaos hartosna nempatkeun kapinteran dirina.

Papanggih Tetep Federico Bernardeschi ti Sister- Gaia Berna
Papanggih Tetep Federico Bernardeschi ti Sister- Gaia Berna. Kiridit Gambar: Facebook

Anjeunna tiasa narik perhatian fans nalika anjeunna ngadamel pos kontroversial ngeunaan lanceukna saatosna nyetak ngalawan klub lami Fiorentina. Adina Federico Bernardeschi pernah nyarios;

"Kalayan adi, anjeun sanggup ngarobih Boos fans Fiorentina janten musik. Anjeun nari nganggo bal di suku anjeun teras teras cicingeun stadion,… Anjeun lanceukna ageung !!!. Para peminat Fiorentina, kuring ngarasa punten pikeun anjeun, tapi sapertos biasana, adi kuring parantos nunjukkeun jenis lalaki sareng pamuter anjeunna. Ayeuna sadayana sepi sareng urang ngaraosan sakedik ieu ”.

Ieu kecap tina adina Federico Bernardeschi Giana nyaéta Dina 9 Pebruari 2018, saatos kakakna nampi penghinaan anu jahat ti peminat bumi sapanjang pertandingan anu anjeunna mencetak tajongan gratis dina satengah kadua pikeun mendingkeun masarakat.
Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Gaya hirup superstar bal paling luhur gampang katingali ku jet Pribadi, gedong gedé, sareng kenikmatan anu basajan. Federico, anjeun mangrupakeun ubar panahan pikeun hirup anu langkung ageung milih nyetir mobil saderhana, lagu anu ngagambarkeun hirup an gaya hirup rata-rata.

Federico Bernardeschi mangrupikeun panawar ubar pikeun nunjukkeun gaya hirup anu aheng
Bernardeschi mangrupikeun panawaran pikeun nunjukkeun gaya hirup anu aheng. Kredit Gambar: arsitéktur mewah, autobytel sareng Fiorentina IT

Bahkan dina kahirupan rata-rata na, apartemen modernis Federico dihiasi ku patung tilu monyét, lampu parahu monyét sareng set catur marmer, kado ti bapakna anu asalna ti kota asal Carrara.

Pikeun Federico, éta henteu ngeunaan betah cicing di bumi, tapi nyéépkeun liburan di tujuan laut anu éndah.

Federico Bernardeschi nyéépkeun sabagian jabatanana pikeun ngagaduhan Vacations Seaside
Federico Bernardeschi nyéépkeun sabagian jabatanana pikeun ngagaduhan Vacations Seaside. Kiridit Gambar: Instagram
Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Sakali Alleged pikeun ngadopsi Anak hideung: Federico Bernardeschi yakin Football penting, tapi pikeun anjeunna, hal anu pangpentingna di dunya nyaéta 'amal'. Kusabab éta Federico bareng sareng kabogohna- Veronica Ciardi anu duta besar Simpen dina Barudak organisasi non-pamaréntah. Ieu parantos ningali kamajuan dina kahirupan mojang geulis anu sigana dina kaayaan jaga.

Federico Bernardeschi sareng Kabogoh mangrupikeun conto murni tina selebriti bodas anu dipikacinta ku budak hideung
Federico Bernardeschi sareng Kabogoh mangrupikeun conto murni tina selebriti bodas anu dipikacinta ku budak hideung. Kiridit: Instagram

Tato Federico Bernardeschi mawa kenangan ngeunaan babaturan maot: Di sagigireun tattoo doa Ave Maria na, Federico ngagaduhan gambar tato tina kaos balad balad kolot anu lawas. Sababaraha minggu saatos lulus Davide Astori, anjeunna mendakan nomerna di gigireun doa tradisional Katolik.

Federico Bernardeschi ngahormatan Davide Astori kalayan tato tina nomerna
Federico Bernardeschi ngahormatan Davide Astori kalayan tato tina nomerna. Kiridit Gambar: aVision jeung ThePlayersTribune

Agama Federico Bernardeschi: Kolotna ngangkat anjeunna Katolik sareng anjeunna satia nganut pisan pikeun ngalaksanakeun agama Kristen. Bukti ngeunaan rasa kuat nya éta Katolik dipanggihan dina tato tato Ave Maria dina panangan sareng poto na ku paus di handap.

Agama Federico Bernardeschi Dijelaskeun
Agama Federico Bernardeschi Dijelaskeun. Kiridit Gambar: Instagram

Sakali Sasaran kanggo Serikat: Federico, nalika anjeunna masih rumaja nyaéta salah sahiji jalma anu bakatna tarik Sir Alex Ferguson. Tilas bos Manchester United sakali ditinggalkeun pisan yén anjeunna ngaharepkeun ngadaptarkeun anjeunna dina 2011. Naha anjeun terang?… perpindahan éta henteu parantos réngsé kusabab bapak Federico ngayakinkeun anjeunna tetep caket bumi.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - video Ringkesan

Pilari di handap ieu Ringkesan video YouTube kami pikeun profil ieu. Bageur Didatangan & ngalanggan mun urang Youtube Channel. Ogé, klik Langgan Lonceng Ikon pikeun Bewara.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Cerita Budak leutik Federico Bernardeschi urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu