Carita Budak Fabio Silva Ditambah Fakta Biografi Untold

Carita Budak Fabio Silva Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Fabio Silva kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Dini, Kolot, Kulawarga, Kabogoh, Mobil, Net Worth sareng Gaya hirup.

Summarily, éta mangrupikeun akun anu detil ngeunaan kajadian dina kahirupan bakat maén bal mimiti ti jaman budak, dugi ka nalika anjeunna janten populér. Katingali, kahirupan mimiti sareng naékna masa depan CR7- kamajuan poto anu nyimpulkeun Bio na.

Leres, sadaya jelema terang Fabio mangrupikeun tukang gancang sareng insting anu parantos ngajantenkeun penggemar ngabatalkeun ideu éta ngaganti Ronaldo mustahil. Sanaos penghargaan, henteu seueur anu nyandak waktos pikeun maca Fabio Silva Biografi. Éta dina catetan ieu yén kami ngagaduhan potongan anu pikaresepeun ieu pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun gambar lengkep tina Life Story na.

Carita Budak Fabio Silva:

Pikeun Wiwitan Biografi, urang Portugis ngagaduhan nami 'Fábio Daniel Soares Silva'. Fábio Silva lahir dina dinten 19 Juli 2002 ka kolotna- Bapak sareng Ibu Jorge Silva, di wétaneun Area Metropolitan Porto Portugal. Pamaén Bal anu tampan lahir dina kulawarga genep - nyaéta, opat anak (lanceuk sareng dua sadérék), kalebet indung sareng bapakna.

Ngembang Tingkatan Fabio Silva:

"Cr7 salajengna" ageung di tempat kalahiranana di Gandomar barengan lanceuk lalaki Jorge Jr sareng henteu kirang ti dua sadulur, Ines sareng Laura. Anjeunna ngagaduhan kenangan Sporty ti jaman budakna
anu ngurilingan maén bal sadidinten.

Latar kulawarga Fabio Silva:

Naha anjeun terang yén pamaén sepak bola lahir sataun saatosna bapakna ngabantosan Boavista meunang Perdanaira Liga di 2001? Leres, anjeun leres maca, bapak Fabio mangrupikeun pamaén bal pro. Sapertos kitu, rumah tangga kelas menengah na hirup nyaman sareng ngagaduhan minat dina olahraga.

Asal Kulawarga Fabio Silva:

Kabangsaan striker salaku Portugis mangrupikeun kanyataan anu leres. Salaku tambahan, panilitian anu dilakukeun pikeun nangtoskeun asal kulawarga Fabio Silva negeskeun yén anjeunna gaduh akar na dilacak ka kotamadya Gandomar, wétan Portugal. Masarakat daérah ieu nyarios Portugis, sapertos di unggal daérah anu sanés di Portugal.

Carita Karir Fabio Silva:

Teu heran yén Fabio mimiti latihan sareng klub lokal Uniao dina yuswa ngora pisan. Anjeunna teras gabung sareng klub asal Gondomar. Pedro Fonseca, palatihna dina waktos éta, émut yén Fabio mangrupikeun langka pamaén bal ngora. Numutkeun ka anjeunna, prodigy maén bal teras benci kaleungitan sareng sering ngahukum hukuman ka dirina nyalira nalika kaayaan janten serba salah.

Fabio Silva Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Dina waktos budak leutik dalapan taun, anjeunna parantos janten prospek anu panas sareng warta ngeunaan bakat precocious na sumebar sapertos seuneu. Kasuksésan Fabio ngingetkeun Porto anu henteu nyéépkeun waktos pikeun néwak anjeunna. Anjeunna nyéépkeun 5 taun sareng Dragoes sateuacan usaha pikeun persaingan anu langkung saé ningali anjeunna ngalih ka Benfica.

Fabio Silva Jalan Pikeun Fame Story:

Dina puncak umur 2 taun na sareng Benfica, umur 15 taun éta parantos narik minat ti Manchester City sareng Liverpool. Nyadar yén Fabio hoyong pisan ngalih kana salah sahiji sisi Liga Premier, klub budakna Porto ngaluncurkeun kampanye anu nekat pikeun produkna balik.

Nyatana, mantan manajer akademi klub, Jose Tavares ngadamel perjalanan panjang pikeun nepungan kulawarga Fabio Silva nalika aranjeunna liburan di Algarve, milari balikna budak ngora éta.

Fabio Silva Bio - Carita Naék Pikeun Ngadoa:

Dijamin ngeunaan masa depan anu langkung cerah, Fabio balik deui ka Porto sareng angkat ti tempat anjeunna angkat. Dina usum panas 2018, anjeunna parantos ngagambar ngabandingkeun 5 kali juara Ballon Dor Cristiano Ronaldo. Anjeunna nguatkeun hargana ku nyetak 33 kali dina 39 penampilan pikeun Porto U19s sareng damel debut pro pikeun Porto dina éléh 2-1 di Gil Vicente di Primeira Liga.

Kalayan debut sareng penampilan salajengna, Fabio nyetél seueur rékor anu aya hubunganana sareng umur ngora na. Ti saprak Fabio ngagabung Nuno Espírito Santo's Wolverhampton, pamegetna teu tiasa nahan kagumbiraanana.

Aranjeunna terang catetan lagu na sareng ngarepkeun masa depan anu langkung cerah sareng anjeunna sareng baraya Portugis na nyaéta; Pedro Neto. jeung Diogo Jota jsb. Naon waé anu dilakukeun pikeun urang Portugis, sésana, sakumaha anu aranjeunna nyarios, bakal janten sajarah.

Saha Kabogoh Fabio Silva urang?

Dina yuswa 18 taun, Perjalanan anu nyerang dina maén bal profesional dimimitian ti momentum anu langkung saé. Anjeunna ngagaduhan hirupna payuneun anjeunna kalayan langkung ti dasawarsa pikeun ngawangun karirna.

Janten, inpormasi ngeunaan Kabogoh Fabio Silva hésé didatangan ku sabab anjeunna henteu gancang janten émosional ka awéwé naon waé. Bakal sababaraha lami sateuacan judul berita anu judulna kabogoh Fabio Silva janten kontén viral.

Kahirupan Kulawarga Fabio Silva:

Rumah tangga anu saé penting pikeun kahirupan sareng naékna bakat maén bal, sareng anu neunggeul sanés khusus. Kami mawa anjeun kanyataan ngeunaan kolot sareng dulur dulurna Fabio Silva. Salaku tambahan, fakta anu aya ka dulur-dulurna bakal diturunkeun dina bagian ieu.

Ngeunaan Bapana Fabio Silva:

Luís Jorge Pinto da Silva mangrupikeun bapak panyerang. Salaku pamaén bal profesional hiji waktos, anjeunna nyumbang kana kasuksésan seueur klub Portugis. Luís Jorge Pinto da Silva ngagaduhan dua topi internasional pikeun namina.

Sanaos gelandang pertahanan baheula nyerah sapatu na di 2011. Fans émut anjeunna pikeun ngabantosan Boavista meunang Perdanaira Liga di 2001. Jorge ngagaduhan hubungan anu caket sareng kulawargana, khususna putra-putrana anu nyandak anjeunna dina maén bal.

Ngeunaan Ibu Fabio Silva:

Ibu-ibu anu hébat parantos ngahasilkeun putra-putra anu hébat sareng anjeunna henteu istiméwa. Sanaos indung ti Fabio Silva katémbong paling henteu dikenal di kulawarga. Sanaos kitu, kontribusina pikeun naékkeun Bakat Maén Bal sareng dulur-dulurna anu pinuji. Panyerang éta acan nyaéta nyarioskeun perkawis anjeunna tapi ngagaduhan kapentingan anu hadé pikeun haté.

Ngeunaan Duduluran Fabio Silva:

Anu nyerang ngagaduhan tilu sadulur sareng lanceuk. Kami parantos ngaidentifikasi dua sadérék salaku Ines sareng Laura. Di pihak na, lanceukna Fabio Jorge Sr ogé saurang pamaén bal anu maénkeun perdaganganna sareng Lazio.

Kolot Fabio Silva mastikeun yén duduluran anu langkung sepuh sareng anu nyerang ngagaduhan kamekaran dina maén bal di klub anu sami dugi ka jalan anu misah di Benfica. Karir Jorge dugi ka ayeuna teu langkung terkenal. Sanaos kitu, anjeunna reueus ku mangpaatkeun lanceukna di olahraga.

Ngeunaan Baraya Fabio Silva:

Pindah ti kulawarga caket Fabio Silva, hal anu pangpayunna netelakeun nyaéta kanyataan yén anjeunna henteu aya hubunganana Andre Silva. Teu aya catetan ngeunaan akar kulawarga panyerang atanapi katurunan, khususna anu nini-nini na. Nya kitu, pamanna, bibi, dulur-dulurna sareng lanceukna teu acan aya di alam maya.

Kahirupan Pribadi Fabio Silva:

Saha anu nyerang luar maén bal sareng Naon sifat watekna saluareun olahraga? Pikeun ngamimitian, Fabio resep saatos senang di luar latihan sareng maénkeun pertandingan kalapa.

Fans sareng babaturan sakelas ningali anjeunna salaku sasama alam anu hina sareng alus anu terang tali anu pas pikeun mogok nalika hubungan sareng jalma. Anjeunna ngagaduhan minat dina Pantun, resep liburan, nonton video games sareng nongkrong sareng rerencangan.

Gaya hirup Fabio Silva:

Hayu urang nyarioskeun perkawis nilai net pamaén bal sareng kumaha anjeunna ngasilkeun artos. Pikeun ngamimitian, nilai bersih Fabio Silva masih dina tinjauan. Nanging, anjeunna ngagaduhan nilai pasar € 12.00 juta.
Detil ngeunaan gajih sareng struktur gajihna di Wolverhampton masih samar-samar.

Nanging, anjeunna resep sponsor ti Nike sareng ngagaduhan Asép Sunandar Sunarya anu dijejeran pikeun anjeunna. Penyerang éta panginten henteu acan kéngingkeun lisénsi nyetir kahijina, tapi henteu tiasa disangkal kanyataan yén anjeunna sanggup nyéwa mobil aheng. Teu aya ogé encumbrances dina jalan cicing di bumi / apartemen anu mahal.

Fakta Fabio Silva:

Pikeun ngabungkus potongan anu menarik ieu, ieu mangrupikeun fakta anu henteu dikenal atanapi Henteu dikenal ngeunaan anu nyerang.

Fakta # 1 - Agama Fabio Silva:

Fabio henteu ageung dina ngungkabkeun detil kahirupan pribadi na - kalebet agama - nalika wawancara. Nanging, odds anu dipikaresep pikeun anjeunna janten Kristen sapertos nami adi na - Laura - nunjukkeun.

FIFA # 2 - Peunteun 2020:

Nalika ngeunaan peringkat FIFA 2020, nomer-nomer anu disayogikeun pikeun striker - henteu sapertos ti sasama Portugisna (Florentino Luis) - ulah ngagambarkeun poténsi saleresna. Leres, para penggemar ngartos yén anjeunna ngan ukur nyandak léngkah orok dina maén bal tim kahiji. Seueur anu percanten yén skor umum 70 kalayan poténsi 86 mangrupikeun kasaimbangan poténsial na.

Fakta # 3 - Manajer Football Wonderkid:

Anu nyerang mangrupikeun legenda di Football Manager. Tanpa ragu, anjeunna ngagaduhan atribut anu luar biasa dina sababaraha taun ka payun, sapertos anu pamaén dianggap anjeunna salaku Football Manager Wonderkid. Serigala bakal bagja ningali anjeunna ngahontal peringkat éta dina waktos payun.
Wiki:

Nami lengkepFábio Daniel Soares Silva
nicknameN / A
Tanggal lahirDinten ka 19 Juli 2002
Tempat kalahiranGondomar di Portugal
maén Posisistriker
kolotJorge Silva
DuduluranJorge Jr, Laura, Ines
kabogohN / A
barudakN / A
zodiakkangker
hobiLiburan, nonton video game sareng ngariung sareng rerencangan.
Worth netdina Review
luhur6 Suku, 1 inche
etnisPortugis

kacindekan:

Éta pikeun Fabio Silva Bio sareng urang ngaharepkeun anjeun parantos diajar naon-naon tina Life Story na. Tanpa diragukeun, Story budak leutik ieu nginspirasi urang pikeun milari kompetisi anu langkung ketat sapertos Fabio, anu maénkeun grup umur sateuacanna di satengahing pindah ka sababaraha klub.

Di Lifebogger, konsistensi mangrupakeun kecap konci urang dina nganteurkeun Carita Budak-budak ngeunaan pamaén bal favorit anjeun. Tingali naon-naon anu henteu saé dina Biografi Fabio Silva, mangga wartoskeun kami ku muterkeun koméntar dina kotak di handap.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar