Fabinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
3987
Fabinho budak Story

Sedengkeun presents nu Story of a genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu "Bapak dipercaya". Fabinho budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupakeun gelandang dipercaya. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Fabinho urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Fabinho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Awal jeung Kahirupan kulawarga

Dimimitian kaluar, aya aya euweuh Fabinho dina ngaran anu dibikeun ka manehna ku kolotna. Lantaran kitu, ngaran lengkep nya Fábio Henrique Tavares. Fabinho atawa Bapak dipercaya mangrupakeun anjeunna dipikawanoh lahir dina 23rd Poé Oktober 1993 ka indung Brasil poek, Rosangela Tavares (urut cleaner) jeung bapa bodas Brasil, João Roberto Tavares (worker pabrik) dina Campinas, São Paulo, Brazil . Gambar di handap aya kolotna denok.

Fabinho Tavares Parents- Ibu, Rosangela Tavares jeung Rama, João Roberto Tavares

Fabinho lahir anak isin jeung bungsu tina tilu barudak. Salaku anak dilahirkeun panungtungan sahiji kulawarga Tavares, Fabinho éta pisan pampered. Anjeunna tumuwuh nepi kalawan duduluran kokolot di kota Brasil nu geulis tina Campinas nu dipikanyaho pikeun widang jukut sarta bentang unik nu favored Maen Bal.

Pikeun Fabinho, hiji hal éta tangtu antukna nya budak leutik. Ampir unggal budak saeutik antukna nya budak leutik dicita pikeun jadi footballer profésional. Leuwih ti kitu, emptiness mungkas maranehna kaasup Fabinho lamun dimana éta bal dina suku maranéhanana.

Fakta Fabinho Biografi

Fabinho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -karir Mimitian

Fabinho dimimitian Maen Bal kalapa di sakola dina yuswa 7. Sanggeus sakola, anjeunna dicoo bal kalayan tim nonoman lokal-Na, Paulínia FC. Gambar di handap mangrupakeun Fabinho ngora kalawan teammates Na.

Fabinho budak Story- The Untold Biografi Fakta

Fabinho ieu katalungtik mibanda opat hiji tekad steely mimiti on. Ieu emphasized lamun palatih Paulínia Erick Martins adzab kaluar kumawula Na, komitmen, disiplin sarta determinations taktis. Malah kolotna utamana bapana Roberto jaminan yén, ti hiji umur dini, putrana prioritizes maén bal. Duanana di sakola na di klub nonoman lokal na, dulur ngomong yén manéhna kungsi bakat, anjeunna salawasna miboga tajongan kuat sarta skill sahiji pamaén serbaguna.

Moal lami deui saurna, Fabinho dimimitian prakna bal futsal nu manéhna saacan umur 12 saméméh tempo akang langkung profesional. sidang profésional kahijina éta kalawan sistem nonoman Fluminense.

Fabinho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -karir Mimitian

markisa Fabinho urang keur maén bal nempo manehna sanggeus sidang sukses, enroll dina roster of a tim nonoman lokal Fluminense, anu eweh panggung jang meberkeun showcase bakat-Na.

Di klub nonoman, Fabinho kagungan hiji patepungan jeung Marcelo anu éta di sisi senior nonoman klub urang. Diantara Brasil séjén éta Richarlison anu éta SMP-Na.

hubungan Marcelo, Fabinho na Richarlison Karir

Sanggeus belanja nonoman taun-Na, rising luhureun sakabeh jajaran nonoman di klub Fabinho meunang disebut tim kahiji dina 20th Méi 2012. Kusabab anjeunna pohara alus, Fabinho bieu diulas di Brazil saméméh departing keur Éropa maén keur Rio Ave di Portugal. Dina Akun nya ku panggero pikeun maén di Éropa, bapana ngomong;

"Tungtungna Allah rahayu usaha sarta nempatkeun klub nonoman alus dina jalur-Na. putra abdi boga bakat, anjeunna digawé teuas pikeun ngimpi keur hiji pamaén bal na anjeunna metik bungbuahan "

indung Fabinho urang Rosângela da Silva Tavares ogé emut panggero emosi ka Éropa. Dina Akun dirina;

"Nalika manéhna ngadéngé anjeunna diajak ngobrol bapana sanggeus anjeunna meunang panggero ka Éropa. Kuring nempo ieu kitu husus ka anjeunna sarta kami kulawargana. Manéhna pohara bahagia, keuna na pinuh ku lawon "

Fabinho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sapatemon jeung Jorgie Mendes

Bari maén kalawan Rio Ave di Portugal, Fabinho patepung agén bal legendaris, Jorge Mendes anu janten agen sarta panaséhat karir.Hubungan Fabinho urang kalawan Jorgie Méndez

Mendes geus dipikawanoh janten jawab nulungan pamaén diomongkeun lolobana Portugis kawas C Ronaldo, Jose Mourinho jsb sangkan kamajuan di klub pangbadagna.

The Agen Smart Putusan: Najan sabenerna pamaén senior, Fabinho ieu dibéré nasehat profésional ku agén super pikeun gabung Real Madrid Castilla (Real Madrid tim B) anu anjeunna envisages bakal meta salaku springboard hadé mun uplift karirna. Langkung importantly, anjeunna factored di klien na Jose Mourinho anu junun samping senior Real Madrid urang, hoping anjeunna bakal ngabantu Fabinho ngahiji jadi tim senior Madrid.

Naha Fabinho Ngagabung Real Madrid Jonior Tim

Fabinho diturut Jorge Mendes'Keukeuh gabung dina pakuat ngembangkeun Castilla. Anjeunna naros luhureun jajaran SMP Madrid jeung dijieun jalan kana tim mimiti Madrid dimana manehna ngarencanakeun gagal kusabab Jose Mourinho meunang sacked jaman éta.

Kumaha Jose Mourinho rencana pikeun ngahijikeun Fabinho di Real Madrid Gagal

ngan penampilan Fabinho pikeun Real Madrid sumping ngalawan Malang sabot disadiakeun Angel Di Maria sakumaha mantuan nu ngarah ka tujuan unggul kaulinan urang. Jose Mourinho anu éta dina verge keur sacked pernah masihan Fabinho kasempetan manéhna hayang. Nyaho klien na Jose Mourinho bakal ninggalkeun klub Spanyol diwangun Jorge Mendes sapuk kana kaputusan injeuman mun Monako nu engké jadi deal permanén.

Di Monaco, Fabinho kasurupan hiji tekad steely nyieun impian na datangna leres tur ambisi pikeun jadi pisan pangalusna di jabatanna teu a fancy lulus. Di bandung, anjeunna dimodelkeun dirina kana gelandang pertahanan rupa nu nempo klub diantara Mourinho urang Manchester United pajoang pikeun akuisisi Na. anjeunna ditolak Mourinho'S Serikat jeung nyebut demi Liverpool. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Fabinho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Balik unggal footballer Brasil berhasil, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Tukangeun hiji Fabinho, aya nu geus jadi kabogoh glamorous saha geuwat pamajikanana. Rebeca Tavares, gambar jeung cinta hirup nya handap mangrupa istri Fabinho.

Rebeca Tavares- The Story balik Kakuatan Fabinho urang

Fabinho jeung pamajikan kantos glamorous na Rebeca Tavares. Rebeca nikah Fabinho di 2015 sanggeus aranjeunna mimiti ngagaduhan babarengan dina 2013. Duanana pencinta mikaresep kamampuhan pikeun nganyatakeun cinta maranéhanana sarta manggihan waktu méakkeun babarengan.

Fabinho urang Wag- The Love Story kalawan Rebeca Tavares

Salaku observasi ti babaturan deukeut jeung sumber kulawarga, hubungan maranéhanana nyandak poto eta tina status babaturan pangalusna mun cinta sajati.

Rebeca Tavares mantuan salakina Fabinho settle

Fabinho ngemutan eta hiji kahormatan nyandak awéwé na mana manehna hayang buka warung. Pikeun Fabinho, balanja keur ngan balanja. Milikna "Kami balik kami dibeuli kami ninggalkeun" gaya hirup balanja teu masalahna jeung Rebeca. Pikeun Rebeca, aya hiji dua toko atawa nu sabenerna hartosna hiji hal ka dirina

Numutkeun Instagram nya, Rebeca jadi marga kahirupan glamorous kalawan Fabinho. Manehna diaku mun ngeposkeun loba nembak ti libur aheng kalayan lalaki nya. Ieu nu di NewYork.

Rebeca Tavares na Fabinho Candak Libur dina NeyYork

Rebeca brunette geulis téh gairah ngeunaan fashion jeung Alicia kenop anu idola nya. Manehna mikanyaah lalaki nya ngalakukeun nya tempat kalawan skyscrapers geulis sakumaha katingal dina poto di handap ieu.

Fakta ngeunaan Fabinho urang Wife- Rebeca Tavares

Belanja libur di gurun Arab ngabogaan tempat saeutik husus dina dirina nuhun haté mun katiisan sarta kaéndahan alam. gurun pinuh tina rupa-rupa kagiatan pikeun duanana pencinta anu cinta kana petualangan.

Rebeca Tavares jeung Salaki di Gurun Tour

Poé Valentine téh leuwih ti ngan hajatan pikeun pasangan anu cinta ka showcase sabaraha aranjeunna cinta unggal lianna.

Fabinho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Media Sosial Jahiliah

Dina waktu tulisan, kaca Liverpool Twitter boga 10.4 juta pengikut. Ampir unggal pamuter Liverpool beroperasi akun Twitter sorangan sorangan iwal Fabinho. pamajikanana Rebeca Tavares geus sakali ceuk manehna bakal nyokot deui leungeun-on pendekatan ka interacting jeung legions fans Liverpool on Twitter anu hayang pisan interaksi jeung Brasil.

Manehna oge indit umum pikeun ngajelaskeun jahiliah média sosial salakina di akun dirina sorangan. Dina kecap nya; ...

"Jeung enya, ieu Twitter abdi. Fabinho henteu nuturkeun kuring acan sabab anjeunna henteu terang kumaha Twitter jalan kitu anjeunna boga batur anu mantuan anjeunna kalawan yén na meureun jalma anu teu nyaho Abdi pamajikanana. "

Manggihan tweet handap;

Rebeca Tavares ngabejaan dunya salakina teu make Twitter

Fabinho sakumaha dina waktu nulis ayeuna boga pengikut 94.4k anu teu bisa ningali manehna tweet ku dirina. Nurutkeun kana Brasil ...

"Kuring boga [kagungan] pakeha dua atawa tilu tukang tapi ukur dipaké ka tingali hashtags atanapi warta. tapi Jigana Twitter leuwih hade tinimbang Instagram sakumaha Wasalam interacting jeung fans. Pribadi, abdi resep Instagram ".

Fabinho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Fabinho asalna ti maén bal asih tukang kulawarga. Geuwat di Inggris, Fabinho ayeuna hirup kalawan adina sarta adi beuteung anu ngurus urusan maén bal na. ngimpi nya mun gaduh sakabeh kulawargana caket dieu. Sanajan kitu, kolotna; João Roberto (bapana) jeung Rosângela (indung) cinta tetep di Campinas, Brazil.

Numutkeun mum na;

"Kuring leuwih santai yén putri abdi aya ku anjeunna. Urang buka unggal taun sarta méakkeun ngeunaan tilu bulan kalayan anjeunna saméméh balik deui ka Brazil ".

Lamun kolotna Fabinho urang datangna ngadatangan, imahna meunang pinuh ku senang jeung kabagjaan. Fabinho mikanyaah dahar Daging Lasagna disiapkeun husus ku mum na.

Naha Fabinho mikanyaah Daging Lasagna

Nalika manehna datang ka Inggris, Rosângela salawasna nyokot loba dahareun Brasil sarta teu eureun Nyiapkeun béas, kacang jeung steak keur dilahirkeun anak tukang nya jeung breadwinner tina kulawarga Tavares.

Fabinho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -agén Dadan

Peran Firmino urang on Fabinho urang Liverpool Transfer- The Untold Story

Roberto Firmino geus miboga éta nickname 'agén Dadan'Di pangakuan tina usaha halus di persuading poténsi alih compatriot Brasil na Fabinho ti Monako mun Liverpool. Numutkeun kana Firmino, ...

"Fabinho spoke ka abdi nalika urang maén dina tim nasional. Engké on, manéhna ngobrol alus kalayan kuring ngeunaan Liverpool jeung geura, abdi dipencet tombol "

Firmino tanggung jawab dijelaskeun pikeun Fabinho, jalan hirup di Liverpool, wewengkon pangalusna pikeun hirup di, kumaha bandung digawé, sabaraha jalma di wewengkon anu. Paling importantly, anjeunna mantuan Fabinho on kumaha meunang imah pikeun meuli. Pikeun loba fans, Firmino teh Jorgie Mendes salajengna.

kanyataan parios: Heuheu Fabinho budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu