Carita budak leutik Dean Henderson Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita budak leutik Dean Henderson Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Artikel kami nyayogikeun sinyalna lengkep dina Carita Budiawan Dean Henderson, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan Pribadi, Kabogoh, Gaya hirup sareng acara kasohor sanésna ti saprak anjeunna ogé murub nalika anjeunna janten populér.

Hidup Awal Dean Henderson sareng Bangkit Saé. Kiridit Gambar: Instagram
Hidup Awal Dean Henderson sareng Bangkit Saé. Kiridit Gambar: Instagram

Leres, sadayana terang perkawis naékna gancang saprak usum 2019/2020, pancén anu nyababkeun anjeunna anu paling saé pikeun Yordania Pickford Tempat tim Nasional Inggris. Langkung kitu, saingan gedé pikeun Daud de Gea Tempat kunjungan Manchester United.

Nanging, ngan ukur sababaraha anu resep maén bal parantos nganggap maca Biografi Dean Henderson anu kami atos siap sareng éta saé anu pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang nyayogikeun heula ka anjeun Wiki Dean Henderson, sateuacan na Carita lengkep.

Biografi Dean Henderson (Wiki Enquiries)Jawaban Wiki
Nami lengkep:Dekan Bradley Henderson.
Tanggal lahir:12 Maret 1997 (umur 23 dugi ka April 2020).
Kolot:Bapak sareng Ibu Henderson.
KulawargaWhitehaven, Inggris.
duduluran:Calum Henderson (lanceukna) sareng Kyle Henderson (adi rayi).
jangkungna:6 ft 2 in (1.88 m).
Atikan Bal:Carlisle United (2005–2011) sareng Manchester United (2011–2015).
Patut net:£ 520,000 ka £ 1 juta.
gaji:£ 25,000 per minggu (sapertos Maret 2020).
Zodiak:Banténg.

Carita Budak Leutik Dean Henderson:

Dimimitian, nami lengkepna nyaéta "Dekan Bradley Henderson". Dean Henderson lahir tanggal 12 Maret 1997 di kota Whitehaven, Inggris. Kiper Inggris anu ningkat dilahirkeun janten putra kadua sareng murangkalih ka kolotna.

Dean Henderson nyéépkeun waktos budak leutik awal na bareng barayana; hiji sesepuh anu namina Calum sareng anom anu dikenal salaku Kyle Henderson. Di handap ieu mangrupikeun foto lucu duduluran ti sadulur Dean Henderson nalika budak leutik.

Pendakan Dean Henderson's Brothers- Callum Henderson (paling katuhu) sareng Kyle Henderson (tengah) dina waktos aranjeunna janten murangkalih. Kiridit: Instagram
Papanggih Sadayana Dean Henderson- Callum Henderson (jauh ka katuhu) sareng Kyle Henderson (tengah) dina waktos éta duanana murangkalih. Kiridit: Instagram

Dean Henderson's Latar Kulawarga sareng Asal:

Beda sareng ayeuna maén bal sareng kolot anu beunghar nyaéta; Frank Lampard, Gerard Pique, mario Balotelli jeung Hugo Lloris, urang Henderson pisan nyalira henteu digedékeun di bumi anu super-sugih. Kaleresanna, sepuh Dean Henderson éta sapertos kalolobaan jalma di kota sakedik Whitehaven anu damel, hirup rata-rata hirup sareng teu pernah bajoang sareng wangsit.

Ngeunaan Whitehaven:

Kulawarga Dean Henderson milis ti Whitehaven. Ieu mangrupikeun kota palabuhan anu aya di basisir kulon Cumbria, caket Tasik Taman Nasional Lake di Inggris Kalér Kulon. Whitehaven mangrupikeun palabuhan utama, hiji anu parantos ngagaduhan reputasi kanggo perdagangan rum di Inggris.

Ieu mangrupikeun Whitehaven- tempat kulawarga Dean Henderson asalna. Kiridit: Pinterest sareng Instagram
Ieu mangrupikeun Whitehaven- tempat kulawarga Dean Henderson asalna. Kiridit: Pinterest sareng Instagram

Deui Naha anjeun terang?… George Washington (presiden munggaran Amérika Serikat) akar kulawarga aya hubunganana sareng Whitehaven. Leres! Bandar palabuhan mangrupikeun bumi kanggo ninina Milari Gale (1671–1701) anu cicing di dinya sareng dikubur di Gereja St Nicholas kota.

Carita budak leutik Dean Henderson- Pendidikan sareng Pembina Karir:

Dina yuswa 5 taun, Dekan mimiti atikan primér di Whitehaven. Salaku budak sakola, anjeunna cinta olahraga bener-bener jangkrik tapi NOT maén bal di mimiti. Dean Henderson pinunjul dina jangkrik, lagu anu ningal anjeunna janten anak batsman sareng penjaga gawang.

Kalayan kahayang anu teu kénging langkung terang, sakedik Dekan mimiti milu dina kagiatan maén bal. Tungtungna, cinta-Na pikeun maén balukar tina Cricket. Kolotna Dean Henderson, anu kipas Manchester United ngagem putra lalaki pikeun ngadukung klub. Balik harita, kanyaah pikeun Serikat ngajantenkeun anjeunna ngagem kits United day day, out day. Sakumaha ditingalikeun di handap, kit sapertos nyarupaan anu dipaké dina dinten-dinten Eric Cantona.

Urang mimitian ku masihan anjeun salah sahiji poto budak leutik Dean Henderson. Kiridit: Instagram
Urang mimitian ku masihan anjeun salah sahiji poto budak leutik Dean Henderson. Kiridit: Instagram

Carita budak leutik Dean Henderson- Kahirupan Karir Awal:

Saeutik Dean terang yén anjeunna ngagaduhan bakat sareng tiasa damel bal-balan. Ti yuswa 3 taun nalika anjeunna ngamimitian ngadukung Serikat, kéngingkeun Inggris kahareup digawé sadayana hirupna, ngimpian ngeunaan maén dina Liga Premier. Mimiti, anjeunna janten prakték ngimpi.

Dina yuswa 8 taun di taun 2005, sakedik Dekan meunang diulinkeun ku Carlisle United kanggo uji coba ku akademi anu ngaluluskeun dina warna ngalayang. Kolotna Dean Henderson milih klub kusabab éta klub pangcaketna (kira-kira 55 menit) ti bumi kulawarga.

Naha anjeun terang?… Little Henderson (gambar di handap) mimitina ngamimitian maén bal salaku pamuter outfield, tapi saterasna ngalih ka kiper sateuacan taun rumaja na.

Dean Henderson- Taun Aula sareng Carlisle United. Kiridit: NewsandStar
Dean Henderson- Taun Aula sareng Carlisle United. Kiridit: NewsandStar

Perlu gaduh uji coba di akadémisi langkung ageung sumping nalika anjeunna yuswa pertengahan taun rumaja. Kabagjaan sepuh Dean Henderson sareng anggota kulawargi teu terang batesan dina waktos anjeunna (yuswa 14) lulus uji akademi Manchester United.

Dean Henderson Biografi- Jalan pikeun Inohong Rame:

Saatos ngalirkeun genep taun di Carlisle United, Henderson mutuskeun pikeun mindahkeun jarak jauh 135 mil ka Manchester dimana anjeunna ngamimitian hirup anyar di akademi United.

Di Amérika Serikat, drive sareng tekad Dean Henderson mangrupikeun aset anu pangpentingna. Salaku anjeunna terus dewasa, anjeunna ningali dirina nyalira sareng akademi sareng Akademi sareng kamajuan anu tenang ngaliwatan kelompok umur Serikat.

Naha anjeun terang?… Dean Henderson mangrupikeun diantara nominasi kanggo Jimmy Murphy 2014-15 Pamuter ngora tina penghargaan Taun tapi kaleungitan Axel Tuanzebe- bek tengah anu kuat. Dina bulan Agustus 2015, Henderson nandatanganan kontrak profésional kahijina sareng klub na.

Minangka penjaga gawang senior, anjeunna ningali kompetisi sengit. Dina waktos éta, Serikat ngagaduhan 5 penjaga gawang senior nyaéta; David De Gea, Joel Pereira, Sam Johnstone, Sergio Romero sareng legendaris Victor Valdes. Hésé pikeun Dean gampang ngaleutikan aranjeunna. Dina raraga kamajuan, anjeunna mutuskeun pikeun milarian parah anyar pikeun pinjaman.

Dean Henderson Biografi- Usaha kanggo Inohong Rame:

Tapi tinimbang crumble nalika injeuman, kiper Inggris ngora angkat tina kakuatan ka kakuatan nalika anjeunna mayar diuran ku cara ngalangkungan Stockport County, Grimsby sareng Shrewsbury Town. Nalika di Shrewsbury Town, Dean janten kipas favorit nalika anjeunna ngabantosan aranjeunna meunang seueur pertandingan.

Nalika tetep ningalian kasempetan sareng Serikat, Dean Henderson kataliti David De Gea masih keneh aya dina puncak kakawasaanana. Anjeunna mutuskeun neraskeun mantra injeuman bari henteu nyerah di Amérika Serikat. Sanaos bari nandatanganan kontrak kontrak dua taun sareng Serikat, abdi satia anu setia mutuskeun nyandak pilihan injeuman na Amérika Serikat.

Nalika di Sheffield Serikat sahandapeun Chris Wilder, Dean Henderson bisa ngarasa nasib Liga Utama anjeunna ngagero anjeunna. Kaleresan, anjeunna henteu ngan ukur ngabantosan Promosi aman Sheffield ka Liga Premier pertama kalina ti saprak 2007. Dean ogé neraskeun kameunang klub Pamuter Muda tina Taun panghargaan, ogé Championship sarung tangan Emas.

Kiper Inggris anu gancang-naék meunang Championship Golden Glove. Kiridit: Skysports
Kiper Inggris anu gancang-naék meunang Championship Golden Glove. Kiridit: Skysports

Nalika waktuna nguciwakeun biografi Dean Henderson, kiper ngora ayeuna gawang Premier anu paling seueur bentuk gawang nuhun janten host dina pagelaran standout. Anjeunna anu dilabélan salaku panerusna dina David de Gea anu Serikat mikirkeun ngajual supados pasang anjeunna salaku pilihan kahiji. Langkung janten kitu, ngagantian pikeun Yordania Pickford salaku Inggris No 1 tapi bentuk Henderson henteu tiasa disingetkeun sabab anjeunna tiasa ngagentos Pickford salaku nomer 1 Inggris saenggeusna.

Usum 2019-2020 ningali anjeunna dilabélan salaku salah sahiji penjaga gawang terbaik di Inggris sareng dunya. Kiridit: Instagram
Usum 2019-2020 ningali anjeunna dilabélan salaku salah sahiji penjaga gawang terbaik di Inggris sareng dunya. Kiridit: Instagram

Tanpa ragu, aya unggal kasempetan Henderson bakal muncul salaku penjaga gawang langkung saé de Gea jeung Pickford dina waktu henteu. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Saha Dean Henderson Kabogoh ?:

Kalayan naékna pikeun Kinérja sareng ngadamel nami dirina dina Liga Premier, dipastikeun yén sababaraha fans prihatin hoyong terang saha kabogoh Dean Henderson. Langkung janten naha naha kiper ganteng anu kawin anu nunjukkeun gaduh pamajikan.

Kaleresan mangrupikeun, saatos penjaga gawang anu suksés sareng kasép, aya kabogoh glamor anu identitas diturunkeun dina poto ieu di handap.

Papanggih Kabogoh Dean Henderson. Kiridit: Instagram
Minuhan Kabogoh Dean Henderson. Kiridit: Instagram

Dean Henderson sareng kabogohna ngintunkeun hubungan anu kuat dina tapak kaki padat, saurang anu ngaleungitkeun kajiwang ku panon masarakat. The lovebirds - anu henteu ngagaduhan putra (putri) atanapi putrina (nikah) - ngajantenkeun hubungan masarakat umum dina bulan Nopémber 2019.

Sakumaha anu ditingali di handap, salah sahiji jalan wisata pangantenan pikeun usum panas nyaéta pulo Spanyol sareng cai Ibiza diantara tujuan laut éndah Éropa anu sanés. Ieu di handap mangrupikeun Dekan tato di sisi kabogoh atanapi WAG anu geulis.

Dean Henderson sareng Kabogoh nyandak kapal. kiridit: Instagram
Dean Henderson sareng Kabogoh nyandak kapal. kiridit: Instagram

Disayangkeun Dean Henderson nalika anjeunna ngepaskeun foto dirina ku kabogohna nyatakeun sacara umum dina kecap-kecap na;

"Kami Hirup hirup anu pangsaéna"

Ditilik ku cara duanana lovebirds nyandak hubungan, éta jelas yén usul nikah sareng kawinan panginten bakal janten lengkah formal anu salajengna.

Dean Henderson Kahirupan Pribadi:

Uninga kapribadian para kiper Inggris bakal ngabantosan anjeun nyandak gambaran anu langkung saé kapribadian dina pitch.

Saha Dean Henderson?… Ngamimitian, anjeunna nyaéta jalma anu intuitif sareng sering ngimpi ngeunaan cita-cita na. Dekan diideuan ku kedah nyerah impian na. Anjeunna daék ngalangkungan wates saatos ningali janten anu pangsaéna anu mana anjeunna parantos janten.

Dean Henderson Otong:

Dean Henderson hirup dina kahirupan anu teratur di kota Sheffield, kahirupan anu henteu dibuwang irasional sanajan gaji £ 25k na, langkung ti £ 500,000 bersih sareng nilai pasar 18.00 m.

Bebeneran, Dean Henderson mangrupikeun jenis pamaén bal anu teraskeun kana kabutuhan praktis anu henteu hargana loba. Dina waktos nyerat, henteu aya anu sapertos sapertos mobil anu aheng, gedung ageung sareng hal-hal anu gampang katingali ku pamaén sepak bola anu hirup gaya hirup flamboyant. Jauh ti lapangan, Dean Henderson rada bakal nyéépkeun artinya kanggo kabogohna.

Kiper penjaga gancang henteu hirup gaya hirup flamboyant dina waktos nyerat. Kiridit: Gym4u
Kiper penjaga gancang henteu hirup gaya hirup flamboyant dina waktos nyerat. Kiridit: Gym4u

Dean Henderson Kulawarga Kulawarga:

Hal pangpentingna dina kahirupan nyaéta “kulawarga"Jeung"bogoh". Anggota kulawarga Dean Henderson ngarasa aranjeunna gaduh sadayana nalika aranjeunna gaduh silih ku pihakna. Di dieu, aranjeunna ngagambar gaduh waktos kulawarga anu hébat Zest Harbourd, tempat modern Britania modern anu perenahna di Whitehaven, Inggris.

Kahirupan Kulawarga Dean Henderson. Di dieu anjeunna gambar anu dibarengan ku mamanya, bapak sareng saduduna. Kiridit: Instagram
Kahirupan Kulawarga Dean Henderson. Di dieu anjeunna gambar anu dibarengan ku mamanya, bapak sareng saduduna. Kiridit: Instagram

Dina bagian anu pikaresepeun ieu, kami bakal masihan ka anjeun seueur fakta ngeunaan kolotna Dean Henderson sareng sésana anggota kulawargana.

Ngeunaan Bapa Dean Henderson:

Jalan anu ka stardom pasti bakal teu resep sapertos anu dibantosan ku bapakna anu super. Kiper Inggris teu kantos nganggo Perayaan Hari Bapa pikeun nginget bapakna anu nyatakeun anjeunna knging nomer hiji. Gambar di handap ieu nyaéta bapa Dean Henderson sareng lanceukna (Calum).

Papanggih Pa Dean Henderson gambarna babarengan sareng dirina sareng lanceukna (Calum). Kiridit: Instagram
Papanggih Ayah Dean Henderson ngagambarkeun diri sareng lanceukna (Calum). Kiridit: Instagram

kira-kira Dean Henderson'Sami:

Ngamimitian, anjeunna umurna 52 taun dina waktos nyerat (1 April 2020). Indung Dean Henderson tanggung jawab pikeun moral anu saé putrana boh sareng pareum, lagu anu parantos mangaruhan pandanganna dina kahirupan. Gambar di handap nyaéta ibu Dean anu katingalina langkung ngora tibatan yuswa.

Pendakan Dean Henderson's Mum- Naha anjeunna henteu katingalina langkung ngora tibatan umurna ?. Kiridit: Instagram
Papanggih Ibu-ibu Dean Henderson- Naha anjeunna henteu katingalina langkung ngora ti umur na ?. Kiridit: Instagram

Ngaran ti kolotna Dean Henderson teu dikenal nalika ditulis.

leuwih lengkep ngeunaan Dean Hendersondulur:

Kiper Inggris naékna henteu gaduh sadulur tapi dua duduluran; hiji sesepuh anu disarengan ku nami Calum sareng hiji ngora, Kyle. Teu kawas Calum, Kyle Henderson hirup hiji kahirupan anu pribadi pisan.

Langkung ti kitu, Calum langkung panjang tibatan Dekan anu ukuranana 6 who (suku) 2 ″ (inci) jangkungna. A peep kana akun Instagram Calum Henderson urang ngungkabkeun kanyataan yén anjeunna kawin sareng hobi na kamungkinan aya golf sareng skating.

leuwih lengkep ngeunaan Dean HendersonBaraya:

Tanpa cangcaya, pamanna (s), bibi, sareng nini (upami hirup) pasti bakal manfaatan pedah ngagaduhan sorangan dina kameunangan urusan maén bal Inggris. Sapertos dina waktos nyerat, henteu aya dokuméntasi wujud dina wéb ngeunaan aranjeunna. Pasti, urang bakal ngamutahirkeun anjeun nalika urang nitenan hiji hal.

Dean Henderson Fakta Untold:

Dina bagian akhir biografi Dean Henderson ieu, kami bakal masihan ka anjeun sababaraha fakta anu henteu jelas.

Fakta # 1: Anjeunna mangrupikeun Panyekel Rekam Dunia:

Dean Henderson mangrupikeun Panyekel Rekaman Dunia Guinness. Naha anjeun terang?… Anjeunna ngayakeun Guinness World Record for 'Waktu panggancangna pikeun pakéan salaku kiper ' anu anjeunna laksanakeun 49.51 detik Éta henteu ngan ukur eureun di dinya. Dekan ogé nyekel Guinness World Record pikeun 'Lolobana bal (maén bal) dipingpin pas ' anu anjeunna lakukeun dina hiji menit. Catetan ieu ngabentuk bagian anu penting tina biografi Dean Henderson.

Fakta # 2: Pecahna Gaji Awal:

Kantos ti saprak caket kana ramé, sababaraha fans anu prihatin parantos mimiti mikirkeun kanyataan Dean Henderson, siga kumaha anu anjeunna hasil nalika anjeunna ngamimitian karirna sareng Sheffield United.

Dina kaping 18 Juni 2018, Dean Henderson nutup kontrak sareng Sheffield United, hiji anu ningali anjeunna pocketing gaji mérek di sakitar £ 520,000 per taun. Megatkeun gaji na (2018 stats) janten nomer langkung alit, kami ngagaduhan hal ieu;

RASA GOLONGANEarnings di Pound Sterling (£)Earnings-Na dina USD ($)Earnings-Na dina Euros (€)
Naon anjeunna earn Per Taun£ 520,000$625,604€ 570,168
Naon anjeunna earn Per sasih£ 43,333$52,133.68€ 47,513
Naon anjeunna earn Per Minggu£ 10,833$13,033.4€ 11,878
Naon anjeunna earn Per Day£ 1,547.6$1,861.92€ 1,696.9
Naon anjeunna earn Per Jam£ 64.49$77.58€ 70.7
Naon anjeunna earn Per Menit£ 1.08$1.29€ 1.18
Naon anjeunna earn Per Detik£ 0.02$0.02€ 0.02

Dumasar kana Salary Stats di luhur, ieu mangrupikeun hasil anu dicandak ku Dean Henderson saprak anjeun mimiti nempo Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna cngaletakIEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Naha anjeun terang?… Rata-rata manusa di Inggris anu ngagaduhan jumlahna £ 2,340 sabulan kedah dianggo sahenteuna 1.5 taun kéngingkeun £ 43,333 anu jumlahna Dean Henderson sakali hasil dina 1 sasih.

kanyataan #3: Dean HendersonAgama's:

Ngaran "dekan”Mangrupikeun nami budak Kristen sareng éta ogé nami Inggris asalna sareng sababaraha hartos. Dina tahap ieu, éta wajar ditebak yén Dean Hendersonsepuh urang paling dipikaresep bakal ngangkat putra anu saluyu sareng kapercayaan agama Kristen. Sanaos bantalan Henderson ngeunaan masalah imanna rendah sanajan odds urang aya dina kahadean anjeunna salaku urang Kristen.

kanyataan #4: Anjeunna nyepeng a Rékam Serikat:

Parantos langkung ti 40 taun saprak Manchester United sanggup ngahasilkeun kiper sorangan ti akademi. Naha anjeun terang?… Dean Henderson ayeuna gaduh catetan anu janten penjaga gawang halaman imah anu pangsaéna sareng paling disukai nalika Garry Bailey di 1978.

Kalayan anjeunna, Manchester United pikeun kahiji kalina dina 40 taun henteu kedah usul kana pasar transfer dina milarian penjaga gawang sapertos anu parantos dilakukeun dina jaman baheula.

kanyataan #5: Pilihan Anu Dipilih pikeun Pecinta Game FIFA:

Upami anjeun anu resep mode FIFA Karir, punten alusna kanggo mésér Dean Henderson. Anjeunna samping Gianluigi Donnarumma berpotensi janten salah sahiji Goalkeepers pangsaéna dina FIFA.

Kiper Inggris mangrupikeun jalma anu bakal kahareup. Kiridit: SoFIFA
Kiper Inggris mangrupikeun jalma anu bakal kahareup. Kiridit: SoFIFA

kanyataan # 6: Dupi Dekan Henderson sareng Yordania Henderson:

Saatos kebangkitan Dean Henderson kana pamandangan Liga Premier, sababaraha fans parantos nyandak kana internét pikeun nanyakeun naha anjeunna aya hubunganana sareng kaptén Liverpool, Jordan Henderson. Kabeneran na, Dekan sareng Yordania Henderson teu aya hubunganana pisan sanaos enggoning ngabagi ngaran kulawarga anu sami.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Dean Henderson urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu