Conor Coady budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Conor Coady budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi kami ngeunaan Conor Coady nyaritakeun fakta ngeunaan Childhood Childhood Story, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Pamajikan, Barudak, Net Worth, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi.

Dina istilah anu saderhana, kami nampilkeun anjeun sareng Life Story lengkep tina Bek. Memior ieu dimimitian ti jaman mimiti nepi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngahudangkeun napsu anjeun, ieu mangrupikeun poto anu nunjukkeun kamajuanana mangtaun-taun- kasimpulan jelas ngeunaan Conor Coady's Bio.

Leres, sadayana terang (sapertos pasca COVID), anjeunna janten harepan timnas Inggris sareng pesaing anu sampurna pikeun Harry Maguire. Nanging, ngan ukur sababaraha penggemar anu parantos maca carita hirupna anu pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Conor Coady:

Pikeun Biografi Wiwitan, landihan na nyaéta Conorinho. Conor David Coady lahir dina dinten 25th Pébruari 1993 ka indungna, Gail Coady sareng bapakna, Andy Coady di kota St Helens di Merseyside, Inggris.

Conor Coady Tumuwuh-up Taun:

Conorinho digedékeun hoyong janten pamaén bal sareng teu sanés. Olahraga éta kasohor diantara seueur rumah tangga di Haydock, di Borough of St Helens dimana anjeunna ageung di. Ogé, kolot sareng lanceukna Conor Coady Harrison mangrupikeun pameget Liverpool pikeun gairah nalika budak leutik na. Maka, kahoyong awal na sanés lamunan anu pas.

Latar kulawarga Conor Coady:

Mimiti sareng pangutamana, kolotna nyieun titik tugas pikeun masihan nanaon tapi anu pangsaéna. Nyatana, Andy sareng Gail mastikeun Conor angkat ka sakola standar- hiji peringatan status sosial ékonomi kelas kulawarga maranéhanana.

Asal Kulawarga Conor Coady:

Anu ngabélaan mangrupikeun urang Inggris anu bonafide ku lahir sareng katurunan. Langkung seueur, hasil tina panilitian anu dilakukeun pikeun nangtoskeun akar Coady nunjukkeun yén St Helens nyandak tahapan anu penting dina babad nasab na. Borough of St Helens khususna Haydock dimana kulawarga Conor Coady asalna.

Kumaha Karir Maén Bal mimiti:

Conor yuswa 8 taun nalika anjeunna ngamimitian perjalanan dina maén bal Career di Liverpool. Anu matak, anjeunna dina kelompok umur anu sami sareng Raheem Sterling, Jon Flanagan sareng Andre Wisdom. Ieu poto langka anu ngabela nalika nonomanna.

Carita Liverpool:

Naék ngaliwatan jajaran The Reds, bek ngora éta kasempetan pikeun diajar tina bintang-bintang terkenal Reds sapertos Gerrard Carragher na Rigobert Song. Anjeunna pernah nyarios ka ExpressAndStar dina wawancara anu:

"Gerrard sareng Carragher ngagaduhan pangaruh 100% dina karir kuring. Kuring boga kaistiméwaan pikeun ningali aranjeunna maén, ngalatih sareng aranjeunna sareng nuturkeun aranjeunna. ”

Biografi Conor Coady- Jalan Ka Fame Carita:

Di puncak karirna sareng The Reds, bek anu mimiti ngalakukeun debutna nalika pertandingan Liga Europa ngalawan Anzhi Makhachkala di 2012. Anjeunna henteu lami ngadamel debut Liga Premier ngalawan Fulham di 2013 sateuacan satuju kana mantra pinjaman sareng Liga One klub Sheffield United .

Saatos mantra pinjaman na sareng Sheffield, Coady saatos konsultasi kulawargana mutuskeun parantos waktos kanggo angkat Liverpool. Kaleresanna, anjeunna terang bakal hésé kéngingkeun tempat di tim mimiti Beureum, henteu berkat kolam renang-pertahanan pertahanan anu aya - contona nyaéta Dejan Lovern jeung sajabana Beda Joe Gomez, bek anu goréng kénca kusabab kasempetan na pikeun suksés sareng Liverpool langsing.

Conor Coady's Bio- Bangkitna Kinérja:

Janten, éta gampang pikeun anjeunna ngagabung sareng Huddersfield di 2014 pikeun biaya transfer £ 500,000. Teu lami sateuacan anjeunna ngalih ka Wolverhampton Wanderers di 2015 sareng pamustunganana ningali serigala nampi promosi ka Liga Premier nalika usum 2017-18.

Maju kana waktos nyerat Biografi ieu, Conor Coady parantos naékna naékna meteorik saprak ninggalkeun Liverpool. Bek éta mangrupikeun anggota Ajag. Salaku tambahan, anjeunna nembé nampi telepon kahijina nepi ka Pasukan Nasional Inggris salaku Gareth Southgate narékahan supaya anjeunna mawa harepan pertahanan nagara.

Naon waé kaayaan pikeun anjeunna urang yakin yén anjeunna bakal beres. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Papanggih Conor Coady Pamajikan sareng Barudak:

Ngan aya sababaraha pamaén Wolverhampton anu tiasa ngabanggakeun pamajikan sareng murangkalih. Pusat deui mangrupikeun salah sahijina. Pamajikan Conor Coady nganggo nami Amie. Anjeunna mangrupikeun blondie anu bek nyéépkeun unggal momen khusus hirupna.

Anjeunna nyandak anjeunna kaluar dina pakansi sareng henteu pernah lirén nyanyi pujian tina dukungan sanésna pikeun anjeunna sareng karirna. Sanaos henteu aya catetan ngeunaan nalika pasangan mimiti bobogohan atanapi silih tukeur sumpah, urang terang yén persatuan na nimbulkeun kalahiran 3 budak lalaki. Aranjeunna kalebet Henri, Freddie sareng Louie.

Lah Conor Coady ngabagi momen khusus sareng pamajikan sareng murangkalihna
Lah Conor Coady ngabagi momen khusus sareng pamajikan sareng murangkalihna.

Kahirupan Kulawarga Conor Coady:

Iraha waé di tengah-tengah ditaroskeun daptar nami jalma-jalma anu caket sareng anjeunna, urang tiasa gampang ngaduga tilu nami munggaran anu bakal anjeunna sebutkan. Éta mangrupikeun anggota kulawargana. Kami nyandak anjeun kanyataan ngeunaan kolot sareng dulur-dulur Conor Coady. Ogé, fakta ngeunaan baraya na bakal janten bahan diskusi di dieu.

Ngeunaan Conor Coady Bapa:

Andy mangrupikeun nami bapak bek. Coady nganggap anjeunna salaku tokoh inspiratif dina kahirupan sareng karirna. Anjeunna nyandak bek dimana-mana nalika anjeunna salaku budak leutik sareng henteu kantos jauh ti béntang soccer anu dipelak. Nyatana, Andy henteu kantos sono kana kaulinan putrana nalika anjeunna ngumbara dimana-mana pikeun nonton anjeunna maén bal di bumi sareng di jauh.

Ngeunaan Conor Coady Indung:

Gail mangrupikeun nami ibu anu maén bal. Anjeunna mangrupikeun kipas tina Wolverhampton anu gairah kusabab putrana maénkeun perdaganganana sareng srigala. Urang tiasa nyéépkeun halaman ngeunaan ngeunaan kumaha anjeunna ngabina Coady ti saprak umur ngahiji pikeun ngajantenkeun anjeunna lalaki anu ayeuna aya. Pokokna, kami yakin yén anjeun bakal kéngingkeun sareng henteu ragu ngahaturkeun nuhun ka Gail pikeun hal-hal anu anjeunna ngalakukeun sareng lakukeun upami jalan anjeun nyebrang.

Ngeunaan duduluran Conor Coady:

Lalaki Inggris ngan ngagaduhan hiji lanceuk anu katelah Harrison. Coady sks Harrison pikeun nawiskeun anjeunna dukungan anu hébat sapertos bapakna. Nyatana, Éta ngalangkungan mamang anu saderhana yén dulur-dulur ngabagi hubungan anu caket sareng silih uih.

Naha anjeun tiasa ningal lanceukna Conor Coady dina nembak ieu
Naha anjeun tiasa ningal lanceukna Conor Coady dina nembak ieu?

Ngeunaan Baraya Conor Coady:

Jauh ti kulawarga pusat deui anu caket, teu aya catetan ngeunaan karuhunna. Istilah sanésna, catetan ngeunaan akina indung sareng bapa na henteu aya. Teu aya ogé inpormasi ngeunaan pamanna, bibi, dulur misanna, kaponakan awewe sareng dulur-dulurna.

Kahirupan Pribadi Conor Coady:

Hayu urang ngobrol ngeunaan saha anu tengahna aya di luar mastikeun yén kiper na moal teuing digawé. Eusi watekna paling dipikaterang ku anggota kulawarga sareng réncang anu caket anu nunjukkeun sipat tenang sareng dikumpulkeun na.

Ogé, Coady mangrupikeun pamimpin alami sareng ayana anu mereun dimana waé anjeunna angkat. Ngan aya sababaraha hal anu anjeunna resep saatos maén bal. Éta hal kalebet maénkeun kaulinan vidéo, iinditan sareng nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng kulawargana sareng réréncangan.

Gaya hirup Conor Coady:

Ngeunaan kumaha bintang sepak bola ngahasilkeun artos na, umumna yén maén bal mangrupikeun olahraga anu lumayan lumayan. Nyatana, béntang PSG Kylian Mbappe sakali nyarios yén aya "artos edan dina olahraga". Janten, henteu heran yén Coady ngasilkeun £ 55,000 saminggu. Langkung seueur, pamayaran taunan di imah tukang £ 2,864,400 menerkeun perkiraan nilai bersihna £ 3.5 juta.

Kalayan basis kabeungharan anu penting sapertos kitu, wajar ningali Coady pesiar dina Audi aheng. Langkung seueur, anjeunna ngagaduhan kaptén anu pantes di Wolverhampton, sadayana berkat artos anu teu waras sareng dukungan anu disertakeun ku maén bal top-flight.

Kami bébéja yén anjeunna ngagaduhan Audi sanés
Kami ka anjeun yén anjeunna gaduh Audi, henteu?

Fakta ngeunaan Conor Coady:

Pikeun ngabungkus biografi anu pikaresepeun pikeun bek ieu, ieu aya kanyataan anu kirang atanapi henteu dipikaterang perkawis anjeunna.

Kanyataan # 1 - Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per-detik:

KEJOHANAN / JABATANPenghasilan dina POUNDS (£)
Per Taun£ 2,864,400
per Bulan£ 238,700
Per Minggu£ 55,000
Per Poé£ 7,857
Per Jam£ 327
Per Menit£ 5.45
Per Detik£ 0.09

Ieu naon Coady parantos kéngingkeun saprak anjeun mimiti ningali Bio na.

€ 0

Kanyataan # 2 - Peringkat FIFA 2020:

Pamaén bal Inggris ngagaduhan peunteun umum 79 kalayan poténsi 81. Kaleresan, éta handap pikeun batur anu dianggap salaku harepan pertahanan Inggris. Kanyataanna, Profil liga Premier Conor Coady nyarios volume kualitas na. Mudah-mudahan, FIFA bakal ningali deui tokoh-tokohna sareng ngajantenkeun aranjeunna ngagambarkeun kanyataan.

Kanyataan # 3 - Agama Conor Coady:

Wolves Juragan mangrupikeun pangagem sareng Nasrani, sanaos kami henteu terangeun atanapi bukti nunjukkeun éta. Oh antosan sakedap, lanceukna angkat namina Harrison. Langkung seueur, kolotna Conor Coady kagungan anjeunna ngagaduhan nami tengah nyaéta David- nami Kristen. Éta cekap kanggo pitunjuk.

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca ieu nyerat nyerat biografi Conor Coady. Kami arepkeun éta parantos ngailhaman anjeun yén dukungan kulawarga jauh pisan dina ngabantosan individu ngahontal kamajuan.

Candak conto ti kulawarga Coady anu nuturkeun anjeunna dimana waé anjeunna angkat. Aranjeunna Reds nalika pusat deui sareng Liverpool sareng janten srigala nalika anjeunna ngagabung sareng Wolverhampton.

Salaku tambahan, kedah urang muji kolotna Conor Coady pikeun kateguhanana dina ngamajukeun kapentinganna. Mémang, dukunganna jarang dipendakan di kaseueuran rumah tangga.

Conor Coady Wiki:

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkepConor David Coady
nicknameConorinho
Tanggal lahirKaping 25 Pebruari 1993
Tempat kalahiranSt Helens di Merseyside, Inggris.
maén PosisiDender / Pusat Balik
kolotGail sareng ka bapakna, Andy. 
DuduluranHarrison
pamajikanAmie
barudakHenri, Freddie sareng Louie
zodiakPisces
Worth net£ 3.5 juta
hobiMaénkeun pidéo video, ngumbara sareng nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng kulawarga sareng réréncanganna.
luhur6 Suku, 1 Inci

Di lifebogger, urang bangga masihan carita budak leutik sareng biografi sareng akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali naon-naon anu henteu cocog dina bio kami tina Conor Coady, Punten waspada kami. Upami teu kitu, nempatkeun koméntar pikeun nétélakeun naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Bek.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar