Carita Budak Leutik Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
167
Carita Budak Leutik Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka WorldFootball
Carita Budak Leutik Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka WorldFootball

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh salaku "Cantwell". Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell kami sareng Fakta Biografi Untold masihan anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Hirup naékna tina Todd Cantwell
Hirup naékna tina Todd Cantwell. Gambar Kiridit: edp24 sareng TheFA.

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadayana terang yén anjeunna mangrupikeun prospek anu pikaresepeun dina lahan tengah. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap Biografi Todd Cantwell anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Leutik Budak Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

gelandang Todd Owen Cantwell lahir di dinten 27 kaping Pébruari 1998 di kota East Dereham di Inggris. Anjeunna ngalahir ka sepuh anu dipikacinta maén bal anu kalebet bapak anu diidentifikasi ku nami Steve sareng indung anu tiasa mutuskeun bakal diumumkeun ku Cantwell saatos bio ieu diterbitkeun.

Todd Cantwell lahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho.
Todd Cantwell lahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho. Gambar Kiridit: Edp24 sareng PxHere.

Leres kana panuduh sareng logatna, Cantwell mangrupikeun kaanggotaan nasional Britania bodas sareng akar anu disebat saeutik. Anjeunna digedékeun di tempat lahirna di kota East Dereham, Inggris di saderek lanceukna Yordania sareng adina Amber.

Todd Cantwell digedékeun di East Dereham di Inggris.
Todd Cantwell digedékeun di East Dereham di Inggris. Gambar Kiridit: Edp24 sareng Pinterest.

Tumuwuh di Dereham, Cantwell mangrupikeun anak berkacau sareng rambut pirang anu resep ningali program televisi sapertos "Tracy Beaker" sareng maén bal kalayan batur. Anjeunna ngagaduhan impian pikeun janten maén bal profésional dina yuswa anom pisan sareng didukung ku dukungan "Indung Arsenal" kolotna anu ngasuh cita-cita na dina taun-taun.

Carita Budak Leutik Budak Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Cantwell ngagaduhan pendidikan primér atanapi dasar di sakola di Taman Taman di Dereham, Inggris sateuacan teraskeun ka Northgate High School - ogé di Dereham, Inggris - pikeun pendidikan sekundér na.

Photo of Todd Cantwell salaku murid sakola di Taman Taman di East Dereham, Inggris.
Photo of Todd Cantwell salaku murid sakola di Taman Taman di East Dereham, Inggris. Kiridit Gambar: Edp24.

Nalika di duanana institusi pendidikan, Cantwell mangrupikeun saurang pamaén maén bal anu utamina di Northgate High dimana kontribusi na pikeun hasil tim sakola éta dijelaskeun "di luhur sareng saluareun".

Carita Budak Leutik Budak Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Naha nulisna bio ieu gancang teuing? nya kantenan henteu. Buckle nalika urang balik deui ka papacangan Cantwell dina maén bal sateuacan anjeunna ngimpi ngahadiran Highgate School. Naha anjeun terang yén Cantwell maén pikeun sistem Pemuda Kota Dereham?

Leres, anjeunna yakin sareng janten Wonderkind nalika anjeunna meunang sagala piala ditawaran sareng jajaran Pemuda U8 sareng U9. Teu berkat bentuk juara Cantwell, aturan anyar diwanohkeun anu ngajantenkeun unggal pamuter layak ngan meunang piala. Teu anjeunna hiji kakuatan kasaimbangan?

Todd Cantwell kalayan seueur piala anjeunna meunang dina sistem Pemuda Kota Dereham.
Todd Cantwell kalayan seueur piala anjeunna meunang dina sistem Pemuda Kota Dereham. Kiridit Gambar: edp24.
Carita Budak Leutik Budak Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Sateuacan aturan anu ngawatesan Pemuda Kota Dereham tiasa nahan Cantwell, yuswa 10 taun lami parantos pindah ka Norwich Akademi dimana jajaran meteoric anu diantisipasi ngalangkungan réngking sanés gancang-gancang. Padahal, Cantwell nampi telepon kahijina pikeun tugas internasional kalayan tim U17 Inggris nalika anjeunna yuswa 16 di 2014.

Todd Cantwell disauran tim Inggris U17 nalika anjeunna yuswa 16.
Todd Cantwell disauran tim Inggris U17 nalika anjeunna yuswa 16. Kiridit Gambar: TheFA.

Ku taun 2017, Cantwell dua kali namina pengganti pikeun pertandingan Norwich tapi henteu kantos janten penampilan pikeun tim senior. Pemain tengah semangat pisan sababaraha minggu jauh ti perayaan ulang taun 20th Birthday nalika anjeunna ngadamel debut henteu hasil pikeun tim kahiji Norwich City nalika pertandingan Piala FA ngalawan Chelsea di Stamford Bridge dina Januari 2018. Anjeunna salajengna diinjeum ka klub tingkat dua Walanda Fortuna Sittard kanggo sésana usum.

Carita Budak Leutik Budak Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Éta di klub tingkat kadua Fortuna Sittard yén Cantwell ngabuktikeun anjeunna sanés bebek anu jahat ku nyetak dua kali sareng nyayogikeun tilu bantosan dina ngan ukur 10 pikeun ngabantosan klub kéngingkeun promosi ka Eredivisie dina tungtung kampanye 2017-18.

Todd Cantwell ngabantosan promosi Fortuna Sittard pikeun promosi Eredivisie.
Todd Cantwell ngabantosan promosi Fortuna Sittard pikeun promosi pikeun Eredivisie. Kiridit Gambar: Twitter.

Mulangkeun ka Norwich City, Cantell masangkeun pangheulana ti bandung salami pertandingan Piala EFL ngalawan Stevenage dina Agustus 2018. Anjeunna neraskeun ngadamel penampilan 24 dina sadaya lomba nalika usum 2018 / 2-9 nalika kota Norwich meunang gelar Sky Bet Championship.

Teras gancang ka ayeuna Cantwell netepkeun dirina salaku gelandang kuat di Liga Premier kalayan heroik panganyarna na nyetak tujuan ngalawan Chelsea dina 25 kaping Agustus 2019. Kalayan Gol, Cantwell - klambi di angka 14 jersey - janten pamuter dilahirkeun Norfolk munggaran anu nyetak tujuan Liga Premier kanggo Norwich City dina langkung taun 14. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Todd Cantwell nyitak gawang Liga Perdana kahijina di Agustus 2015 salami eleh 2-3 ka Norwich City ka Chelsea.
Todd Cantwell nyitak gawang Liga Perdana kahijina di Agustus 2019 salami eleh 2-3 ka Norwich City ka Chelsea. Kiridit Gambar: Pinkun.
Carita Budak Leutik Budak Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Mawar beureum, violets aya bulao, Cantwell tiasa bobogohan, tapi daunna henteu aya jejak. Ku kituna, anjeunna henteu tiasa dikelompokkeun dilabélan tunggal, sareng henteu ogé gelandang kawéntar nalika nikah.

Padahal, urang yakin yén anjeunna museurkeun kana ngamajukeun jabatanana di kota Norwich mimiti di sabelas, khususna saatos daptar kontrak anyar anu tiasa ningali anjeunna tetep di bandung dugi 2022. Éta moal lami sateuacan Cantwell mendakan nyalira kabogoh atanapi wag sareng kamungkinan ngagaduhan putra (s) sareng putri ti union.

Todd Cantwell sigana parantos tunggal dina waktos nyerat.
Todd Cantwell sigana parantos tunggal dina waktos nyerat. Kiridit Gambar: LB sareng Youtube.
Carita Budak Leutik Budak Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Kulawarga penting pikeun Cantwell sareng sadaya anu sanés janten kadua pikeun bek anu resep kahirupan kulawarga anu luar biasa. Kami mawa anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Cantwell.

Ngeunaan bapa Todd Cantwell: Ayah Cantwell parantos diidentifikasi salaku Steve Cantwell. Ayana anu ngadukung pisan ngajamin yén gelandang bal-balan nyampur pertambangan sareng pendidikan konvensional nepi ka tingkat SMA sateuacan akademi Norwich. Steve bangga saha Cantwell parantos janten sareng kadang-kadang ngiring anjeunna ka acara amal.

Ngeunaan indung Todd Cantwell: Sanaos sakedik dipikanyaho ngeunaan Ibu Cantwell, Anjeunna ngabantosan ngangkat gelandang gelandang sareng ngadangu sababaraha kaulinanna. Dukungan ibu nya ka Cantwell beuki glaring ku pangabisana pikeun ngajantenkeun rujukan anu hadé ngeunaan dirina salami wawancara. Éta moal lami sateuacan Cantwell nyetél laju pikeun tujuan indung-putra ku ningalikeun poto dirina sareng dirina dina média sosial.

Todd Cantwell digedékeun ku kolot anu ngadukung anu sakedik dipikanyaho
Todd Cantwell digedékeun ku kolot anu ngadukung anu sakedik dipikanyaho. Kiridit Gambar: TransferMarket sarta ClipArtStation.

Ngeunaan dulur duduluran Todd Cantwell: Cantwell gaduh dua duduluran anu diidentipikasi, diantarana lanceukna Yordania sareng adina Amber. Siga Cantwell, Yordania resep maén bal sareng ngajelaskeun dirina salaku bakat bal katilu dina kulawarga. Samentawis éta, henteu seueur dipikanyaho ngeunaan adina Canwell Amber anu dipercaya mangrupikeun hiji-hijina putri kulawarga.

Ngeunaan baraya Todd Cantwell: Pindah ka kulawargi kulawargi Cantwell, anjeunna gaduh paman anu namina Kevin Owen, ti Fakenham bari henteu seueur dipikanyaho ngeunaan bibi, nieces sareng budakna. Salaku tambahan, nini Cantwell sareng nini-nini henteu dipikanyaho nalika sepupu gelandang teu acan dikenalkeun dina acara-acara kasohor dini saprak umur na.

Carita Budak Leutik Budak Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Kapribadian Cantwell gaduh gimbalan sipat Pisces Zodiak anu kalebet sensitipitas, kreativitas sareng intuisi titik. Sipat-sipat kasimpulan pikeun masihan anjeunna anu hadé pikeun ngagungkeun babaturan sareng peminat.

Ngalengkepan jero kana aspék anu langkung rumit kapribadian Cantwell, anjeunna mah ngungkabkeun rinci ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Ku kituna, teu seueur dipikanyaho ku hobi sareng kapentingan anjeunna saluareun ningali pilem, maén video, ngalangkungan sareng nyéépkeun waktos sareng alam.

Wisata nyaéta salah sahiji hobi Todd Cantwell.
Wisata nyaéta salah sahiji hobi Todd Cantwell. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Leutik Budak Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Nyarioskeun kumaha Cantwell ngadamel sareng nyéépkeun artosna, anjeunna ngawangun éta bernilai bersih, tina gaji anu anjeunna katampi maén maén bal tim mimitina. Konstituén anu sanés pikeun kabeungharanna asalna tina asal usul na nguruskeun pribadi sareng investasi pribadi.

Tapi, Cantwell hirup gaya hirup konservatif salaku anjeunna ngarep pisan pikeun janten panganten ageung ku taun-taun. Hasilna, panginten sakedap sateuacan kéngingkeun fans anjeunna nyetir mobil eksotik sareng gaduh imah mahal sapertos pamaén Samaun. Sanajan kitu, anjeunna gedé dina ngadatangan resor internasional pikeun rélaxasi salami.

Todd Cantwell (jauh kénca) teras mikaresep liburan dina Resort anu mahal.
Todd Cantwell (jauh kénca) teras mikaresep liburan dina Resort anu mahal. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Leutik Budak Cantwell Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Sakumaha saé anjeun Todd Cantell saluareun naon anu diserat ngeunaan anjeunna dina bio ieu? Kami nampilkeun sababaraha fakta anu langkung alit atanapi henteu terang ngeunaan gelandang tengah.

Agama Cantwell henteu ageung dina agama sabab anjeunna boro masihan gambaran anu religius nalika ngawawancara atanapi perayaan tujuan dina waktos nyerat. Sanajan kitu, odds aya dina kahadean anjeunna salaku urang Kristen.

TATOO: Anjeunna teu gaduh kasenian seni dina wanci nyerat sareng panginten janten tato tempo naékna pennyantian pikeun ekspresi kreatif. Dugi ka harita, Cantwell mangrupikeun cara anu didamelna.

Todd Cantwell teu gaduh tato acan.
Todd Cantwell teu gaduh tato acan. Kiridit Gambar: Instagram.

SMOKING AND NGENTONG: Para gelandang sepuh sadar dina liga maén bal anu henteu ngaroko sareng nginum dina waktos nyerat. Alesan pikeun ngiringan jalan séhat sapertos ieu nyaéta pikeun mastikeun yén awak tetep sampurna bentukna pikeun nungtut nungtut maén bal top-flight.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak leutik Todd Cantwell urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu