Callum Wilson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2011
Callum Wilson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "The Goal Mesin". Callum Wilson budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita na mimiti hirup, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupa tujuan scorer ngadegkeun. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Callum Wilson urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Callum Wilson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya Callum Eddie Graham Wilson. Callum Wilson sakumaha anjeunna dipikawanoh lahir dina 27th dinten Pébruari 1992 ka bapana Betawi jeung indung Inggris di Citeureup, Britania Raya.

Teu kawas paling footballers Britania, Wilson pernah ngalaman hirup budak leutik nu idéal. Bapana Betawi na ditinggalkeun manehna babarengan jeung mum na bari anjeunna orok.

Callum Wilson Awal Kahirupan Story- parental direcahna

Naon anak anu geus mukim ngaliwatan parental putus-up utamana ngabogaan dad na ngaleungit bakal nyaho ngan teuing ogé nu nyeri emosi jero bisa ngabalukarkeun. Ieu titik fokus carita hirup mimiti Callum Wilson urang.

Wilson tumuwuh nepi nyalira kalayan mum na anu engké kungsi lima barudak sejen, tilu nadya jeung dua sadulur. hirup mimiti nya éta fraught kalawan kasusah. Tapi, anjeunna diajar kumaha carana nangtung dina sorangan dua suku tanpa tokoh bapana sabudeureun. Hal éta dipigawé guna nyetél conto pikeun duduluran na.

Callum Wilson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Netepkeun hiji Conto

Mimiti on, partisipasi Wilson di kagiatan maén bal steered anjeunna jauh ti pilihan bangsat anjeunna bisa geus dijieun salaku anak. Anjeunna dimimitian lalampahan bal na ku sidang suksés kalayan Citeureup. Teu kawas footballers nak sejen, Callum teu boga lifts ti kolotna dina hal ieu, mum na. Dina kecap na;

mum abdi kapaksa leungeun dirina pinuh. Ieu teuas lamun kuring ieu tumuwuh nepi keur dirina nyandak abdi ka latihan. Biasana ieu mangrupa mum tunggal kalawan kavling stres dina dirina. Ieu babaturan kulawarga jeung tim-mates anu ngangkat kuring nepi ka taneuh latihan.

Wilson di sawatara titik teu ngarasa nyaman sakumaha manéhna ngarasa anjeunna kenging gelar beungbeurat pikeun helpers Na. Nyandak fed up ti gumantung urang keur angkat dijieun anjeunna abandoning latihan pikeun maénkeun pikeun tim Liga Minggu lokal na.

Sanajan parobahan pikiran, Wilson kénéh pernah meunang kapuasan anjeunna dipikahoyong bari anjeunna dicoo pikeun Liga Minggu. Manéhna ngarasa anjeunna ngalaman dijieun pilihan goréng nu bakal uing Chances nya ku kenging gelar footballer profésional. Mulang teras, anjeunna ngalaman impian na diatur dina jadi pro, earning monies badag sarta nyokot ngurus anggota kulawargana. pamikiran pengkuh dina ieu ditanya Wilson ka abandon bal Liga Minggu kituna balik deui pikeun percobaan kalawan Citeureup. Diomongkeun ngeunaan pangalaman ieu, anjeunna sakaligus ceuk dina kecap na;

Kuring diusahakeun deui lamun ieu mah 12, teu bener resep ka dinya, abdi angkat deui ka tim Minggu abdi deui. Lajeng katilu kalina kuring terang yen lamun kuring hayang janten profésional, kuring kungsi lengket dinya kaluar jeung nanggung lifts kaluar jalma séjén.

kaputusan final Wilson urang pikeun tetep di Citeureup ditandaan awal karir professional na.

Callum Wilson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- ninggalkeun Imah

Wilson sanggeus sidang suksés katilu na kalawan Citeureup mutuskeun lengket pinuh kalayan klub nonoman. Salaku rumaja ngora, sagala Callum miharep éta boga tempat sorangan akomodasi alatan alam overcrowded asal kulawargana. Hirup jauh ti imah dimaksudkan pasti bakal enol distractions. Football tungtungna jadi alesan idéal pikeun mum na ngaleupaskeun anjeunna ti imah.

Saatos release imahna, Wilson kapanggih loba ruang jeung waktu méakkeun kalawan babaturanana sarta jadi dirina. Diomongkeun ngeunaan kaputusan-Na, Wilson sakali ngomong;

Abdi jalma kiwari anu diaku parusahaan kuring sorangan. Ieu hade ka bisa boga kabébasan jeung perdamaian abdi.

Callum Wilson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Seueur tugas di Olahraga

Callum Wilson Biografi Facts- Kick-tinju Taun

Wilson bari di setup nonoman Citeureup ieu dibéré kasempetan pikeun multitask bal kalayan olahraga lianna. Numutkeun laporan, manehna milu dina kickboxing pikeun sababaraha taun. Diomongkeun ngeunaan pangalaman kickboxing, manéhna sakali ngomong;

Kuring ukur sempet tilu gelut. Jelas, kuring meunang sadayana tilu. Ieu ku knockout teknis. dina umur nu Nyai nempo sorangan nyieun lawan kuring ceurik teuas lamun abdi bit aranjeunna keur gelut.

Sanajan Wilson teu ngijinan kickboxing pikeun sakabéhna grab anjeunna salaku manéhna panon na diatur kaluar mun nya hayang greatest kenging gelar footballer profésional. Sanajan kitu, ieu jelema mantra di kickboxing yén toughened anjeunna nepi.

Callum Wilson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimitian hésé Karir Senior

Di sawatara titik, Wilson meunang lengkep disengaged ti imah kulawargana ku hiji visitation sakali bulan. Anjeunna ari di tinggal Citeureup-Na, teu nyaho kumaha carana masak sarta bakal ngahakan nyokot jauh dahareun sagala poé. ieu "gancang jeung gampang dahar"Gaya hirup sumping deui ka moro manéhna. Dahar kavling burger pasti henteu turun jadi ogé jeung kaperluan athletic Na. Ieu nempo Wilson dina mimiti karir senior na berjuang pikeun cicing pas na malah megatkeun suku na tilu kali.

Callum Wilson tatu Story- The Awal Karir Torments

tatu pengkuh nempo kamajuan-na di Citeureup Kota derailed kalawan takwa karirna sarta impian datang dina hiji tungtung kasar.

Callum Wilson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kumaha Cinta disimpen Anjeunna

ahéng, Tatu karir mimiti Wilson urang dimimitian clearing up katuhu ti moment anjeunna kapanggih pikeun dirina kabogoh anu némbongkeun anjeunna kumaha carana tuang kawas hiji atlet. Ieu momen anjeunna mimiti Anjeun ngahurungkeun kana pamuter dunya engké ngagaduhan uninga ngeunaan.

Wilson patepung pasangan na ngaranna Stacey nalika anjeunna 17 sarta manéhna 19 (dua taun heubeul ti anjeunna). Stacey dieureunkeun Wilson ti dahar takeaway dahareun anu manehna disebut gancang jeung gampang. Sanggeus ngeunaan hiji taun keur babarengan, Wilson dipindahkeun kana imah kabogohna nu mantuan manehna kamajuan dina karirna. Stacey ngawanohkeun manéhna salads sarta pangan cageur, ti titik éta, tatu na masalah pengkuh tungtungna maot handap. Duanana pencinta mutuskeun pikeun cicing lima taun leuwih saméméh lalaki nikah.

Callum Poto Wilson Kawinan

Kalawan babarengan, biologi boga anak ngaranna Oritse sarta putri Orlagh.

Callum Wilson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

involvement Asides Stacey di na cinta tur karir kahirupan, kasempetan Wilson dina Citeureup sumping nalika Steven Pressley janten manajer maranéhanana di 2013. Anjeunna impressed manajer jeung fans na ku gol 22 damel di Liga Salah dina usum 2013-14.

Untungna, jaman gawang hujan na oge hiji waktu Bournemouth mimiti pilari striker pikeun ngaganti Lewis Grabban anu kungsi dijual ka Norwich Kota. Aranjeunna ditandatanganan Wilson pikeun £ 3.5m dina bulan Juli 2014. Yén mangsa nu sami, Eddie Howe mimiti digosok inten kasar jeung gol 23 Wilson urang mantuan Bournemouth meunang judul Championship.

Callum Wilson naékna Inohong Story

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Callum Wilson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Wilson nyaeta ramah tur ngalakonan, salawasna mesem tur bercanda, sarta anjeunna speaks pisan kabuka ngeunaan kasang tukang kulawargana.

Kahirupan Callum Wilson Personal

Otong tahayul:? Naha anjeun terang ... Wilson nyaeta tahayul ngeunaan jumlah kaos na.

Naon Shirt 13 hartosna mun Callum Wilson

The No 13 jersey geus sial keur sababaraha tapi henteu keur manehna. Dina syahadat na;

Ku margi kanggo angka 13 kusabab sababaraha hal geus kajadian dina dinten 13th tina sababaraha bulan. Dina dinten 13th bulan éta nalika kuring diliwatan test nyetir kuring, uji teori kuring jeung kuring kungsi palajaran nyetir munggaran abdi. Ogé, budak saeutik kuring lahir dina 13th.

Dua puluh dua nyaeta jumlah penting séjén. Diomongkeun di nu, Wilson sakali ngomong;

Unggal waktos abdi kasampak di handphone abdi sateuacan ranjang sigana ngomong 22: 22. Teu sangka yen geus hartosna hiji hal dina mangsa nu bakal datang. Ironisna lamun ieu lumangsung I réngsé nepi nyetak gol 22 pikeun Citeureup.

Athleticism ti kulawarga Asal: A katingal kana speed Callum Wilson urang nawarkeun hiji wawasan tukang kulawarga Betawi Na. wawasan nu ngalambangkeun kanyataan yén anjeunna diwariskeun speed na ti dad runaway Na.

Callum Wilson kulawarga background- Origin of speed na

Diomongkeun ngeunaan speed-Na, dad jeung latar kulawarga, Callum sakali ngomong;

Kuring teu bener nyaho nanaon tentang dad abdi. Kuring teu bener nyaho teuing ngeunaan kasang tukang na. Anjeunna Betawi jeung Jamaicans anu biasana leuwih athletic. Anjeun geus katempo Usain baud.

kanyataan parios: Heuheu Callum Wilson budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu