Carita Anak leutik Caglar Soyuncu Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "Kantong". Kisah Caglar Soyuncu Budak Usaha Ditambah Fakta Biografi Untold Kami nyababkeun anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Pendadak ngeunaan Caglar Soyuncu. Kiridit Gambar: Haberekspres, SkySports, TTF jeung Instagram

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadayana terang anjeunna nyaéta yén unik, kasép bek, hiji anu henteu sieun tur matak kagét pikeun kaulinan modéren. Nanging, ngan ukur sababaraha fans maén bal mertimbangkeun Biografi Caglar Soyuncu anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita budak leutik Caglar Soyuncu Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Caglar Soyuncu lahir dina dinten 23rd Mei 1996 ka kolotna Bapak sareng Ibu Ömer Söyüncü di kota İzmir, Turki. Nalika ngalahirkeun, kolotna, anu nuturkeun adat kulawarga Turki mastikeun anjeunna ngabantosan anu pangpanjangna nami tinulis kalayan titik-titik diacritik anu kantos dipikanyaho ku fans maén bal Inggris. Ngaranna nyaéta- “Çağlar Söyüncü".

Ceglar Söyüncü gaduh kulawargana asalna ti Izmir, hiji kota Turki metropolitan (kota katilu anu pang populerna di Turki) sakali dikawasa ku Kakaisaran Romawi handapeun kakoncara GAMPANG GOLEKA anu baheulana jadi kota. Ku implikasi, wajar nyarios yén sakedik Ceglar Söyüncü (gambar di handap) tiasa ngagaduhan akar kulawargana sareng keturunan ti Jébat PANGERAN Asia- MANDI JELAS.

Caglar Soyuncu gaduh kulawargana asalna ti İzmir, hiji kota di basisir Aegean Turki. Kiridit Gambar: GoogleMaps jeung Instagram
Tumuwuh dina imah kulawarga kelas tengah, Caglar Soyuncu nyéépkeun umur awal na dina Menemen wilayah İzmir barengan kolotna sareng anggota kulawargi anu sanés. Anjeunna digedékeun di kulawarga anu ngagaduhan hormat kanggo ageman sareng budaya Islam.
Carita budak leutik Caglar Soyuncu Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Tumuwuh di kota metropolitan Izmir, atikan barudak henteu ngan ukur ngeunaan diajar ngeunaan antik kuno sareng sésa-sésa perang sanésna nalika kakawasaan Romawi sareng Ottoman. Pikeun sakedik Caglar, éta sadayana ngeunaan maén bal. Hobi kares ieu janten bagian ti anjeunna, khususna saatos pangajaran na.

Kalayan pikagumbiraeun buruan éta, Caglar bakal maén maén bal-sadinten, khususna nalika liburan tanpa bosen. Moal lami deui, budak anu unik ngembangkeun kabetot maén bal sacara profésional, kaputusan seueur dirojong ku kolotna.

Saatos seueur konsultasi sareng sepuh sareng guru sakola, Soyuncu dina usaha na janten pro ngagaduhan dirina didaptarkeun sareng Menemen Belediyespor, sakola bal lokal di distrik Menemen of ofzmir. Nalika didaptarkeun, anjeunna (gambar di handap) ieu dikintunkeun salaku striker sareng henteu pembela anu saenggeus dunya terang anjeunna janten.

Papanggih Caglar Soyuncu kakara saatos anjeunna ngagabung di klub akademi kahijina. Kiridit Gambar: Instagram
Carita budak leutik Caglar Soyuncu Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan
Akademi maén bal Menemen Belediyespor masihan Soyuncu kasempetan pikeun nunjukkeun bakatna di payuneun agén Agén, Pramuka, Pelatih sareng Klub. Pikeun admirers, teu kantos seueur anu cangcaya yén anjeunna angkat ka arah anu leres. Ngan sapertos unggal budak sanés di akademi, Soyuncu cita-cita maén dina Liga Football İzmir- liga maén bal régional tina Izmir, kota Turki na.

Saatos genep taun maén sareng Menemen Belediyespor, Soyuncu dina taun 2011 ningali impian profésionalna ku Footballzmir Football League kalakon. Anjeunna ngagaduhan percobaan anu suksés sareng Bucaspor, klub anu maén di régional liga bal kota na, Izmir. Di bandung éta, Caglar Soyuncu ngora anomna turun deui di lapangan tengah sareng engké, janten pusat deui anu teras anjeunna teruskeun sareng profésional.

Carita budak leutik Caglar Soyuncu Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Strategi tina Ngorbankeun Kaédah Handap supados Bangun: Kanggo kalolobaan pamuda maén bal anu kantos disetél pikeun lulusan akademi (contona. John Lundstram), cara anu paling saé pikeun ngajamin kalulusan atanapi diakui ku pramuka bal nyaéta turun ka liga. Di dinya, seleksi tim mimitina diasuh sareng transfer tiasa gampangna tawar.

Ieu janten rencana anu sampurna pikeun Caglar Soyuncu anu turun ka Gümüşorduspor, liga amatir Turki di mana anjeunna janten diperlakukeun sapertos raja, ngajamin jalan kana kalulusan akademisi. Ngan saatos kalulusan akademi sareng Gümüşorduspor, Söyüncü parantos janten tim senior Altınordu, klub anu maén dina tingkat kadua sistem liga maén bal Turki. Ieu ogé minangka klub anu saé dipikanyaho pikeun némbak pamaén ngora ka bagian séjén Éropa.

Caglar Soyuncu ngan ngagaduhan hiji misi nalika aya di Altınordu- TO PLAY IN A FOREIGN TANPA. Kiridit Gambar: Kralspor
Carita budak leutik Caglar Soyuncu Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Dina usum usum 2016 / 2017, Caglar Soyuncu ngalangkungan jalanna ka Éropa menandatanganan klub Kelompok Jerman, SC Freiburg. Ieu kaputusan anjeunna karasaeun nyaéta pilihan pangpayunna pikeun karirna sareng pamutahiran. Soyuncu parantos sumping di klub dina waktos anu leres, waktos waktos SC Freiburg nembé pangkat ka kompetisi penerbangan penerbangan Jerman (Bundesliga).

Di SC Freiburg dina usum 2016-17, Caglar mimiti nyandak pendekatan kejam dina kalakuan ngabela, ngabela lawan anu datang. Anjeunna bertahan kanaékan meteoric pikeun kaunggulan dina ngan ukur usum, janten salah sahiji sipat pertahanan pangpanjangna di maén bal Jerman sareng Eropa sacara ageung.

Caglar Soyuncu ngiringan tangga dina taneuh Jerman, janten salah sahiji pembela anu pangsaéna di Bundesliga. Kiridit Gambar: Irlandia Eunteung, Zimbo, sarta HITC

Naékna Caglar Suyuncu dukaeunkeun anjeunna langsung ka tim nasional Turki, pamekaran anu ningal anjeunna pakait sareng Man City, Bayern Munich, AS Roma sareng Leicester anu sadayana sujud nyai. Éta Leicester anu tungtungna meunang.

Dina 9 Agustus 2018, Söyüncü ngagabung ka Leicester, klub anu milarian pilihan pertahanan ngiringan spekulasi terus dina masa depan pembela bentang maranéhanana. Harry Maguire. Miang ku Maguire ngantunkeun seueur fans Leicester anu karaosna sareng Caglar Soyuncu janten jalmi pikeun nyageurkeun hati anu rusak, kalakuan anu ditinggalkeun ku peminat Leicester; Saha anu peryogi Harry Maguire?.

Sateuacan 2019 / 2010 pertengahan usum, Caglar Soyuncu parantos janten pahlawan kultus pikeun Leicester. Anjing-Na di mertahankeun earn anjeunna seueur pujian ti Brendan Rodgers.

Caglar Soyuncu dimekarkeun janten bek salami kelas dunya dina Liga Premier. Kiridit Gambar: DailyMail sareng Instagram

Kakuatan pertahanan Soyuncu, kekerasan, muter, sareng atribut judul maénkeun peran anu gedé dina skyrocketing Leicester pikeun ngahontal posisi kadua dina satengah munggaran 2019 / 2020 usum liga.

Tanpa ragu, anu fans Leicester sareng urang maén bal tiasa disangka ningali anu sanés Carles Puyol jeung Mat Beungeut (dina nyiptakeun) mekar jalan kana bakat kelas dunya anu leres di hareupeun panon urang. Sing Agung Çağlar Söyüncü mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna tina garis produksi produksi pembela sentral anu kaluar ti Éropa. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Carita budak leutik Caglar Soyuncu Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun Kinérja sareng meunang haté para peminat liga utami, seueur fans mumbled kana uninga naha Caslar Soyuncu gaduh kabogoh atanapi istri. Enya! Teu aya anu nampik kanyataan éta-Na Sigana lucu gandeng ku gaya cita na henteu bakal nempatkeun anjeunna di luhur daptar daptar pangantenan awéwé.

Ningali anjeunna naek ka Kinérja, seueur Fans anu naroskeun- Saha éta Kabogoh Caglar Soyuncu ?. Kiridit Gambar: IG

Saatos pisan seueur panalungtikan dina internét, bijil Çağlar Söyüncü parantos kéngingkeun usaha henteu ngungkabkeun kabogoh atanapi garwa (nyaeta, upami anjeunna parantos aya dina pernikahan rahasia) dina waktos nyerat.

Di sisi anu sanés, urang terang kadang maén bal légér bisa henteu dihampura terutama upami henteu nyampurkeun game anu négatip kana masalah hubungan. Samentawis sPamaén ome ningali turunna aranjeunna kusabab faktor sapertos umur atanapi tim anyar / sistem, sumber turunna sanésna sanés sanés-sanés tinimbang hubungan anu goréng. Kusabab ieu, kalolobaan maén bal langkung resep henteu aya hubungan sareng nunjukkeun kabogohna dina tahap kritis anu tangtu dina karirna.

Carita budak leutik Caglar Soyuncu Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Uninga Lifeağlar Söyüncü Personal Life bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan gambaran lengkep kapribadianna, jauh tina jalma anu anjeun ningali aturanana dina tempat maén. Dimimitian pareum, anjeunna mangrupikeun jalma anu asén, anu resep ningalikeun kais, anu ceria sareng mesem pisan (ilaharna henteu karakter rata-rata maén bal modern).

Kabudayaan Pribadi Caglar Soyuncu jauh ti Pitch. Kiridit Gambar: IG sareng Twitter

Ogé dina kahirupan pribadi dirina, Soyuncu mangrupikeun jalma anu kaluar sareng soméah. Jauh ti maén bal salami liburan, anjeun tiasa gampang mendakan anjeunna di perusahaan anu béda-béda. Soyuncu nyampur sareng jalma-jalma tina sagala kelas, sababaraha anu anjeunna ngabantuan finansial tanpa nyandak nanaon.

Caglar Soyuncu hirup gaya hirup hina anu nyéépkeun babaturan bari nyandak aranjeunna kaluar. Kiridit Gambar: Twitter
Caglar Soyuncu Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup
Nalika éta gaya hirup Caglar Soyuncu, anjeunna mangrupikeun jalma anu kasaimbangan antawis belanja sareng ngahémat artos. Tanpa ragu, nilai bersihna tina 12.5 Juta Euro (10.8 jutaan) sareng nilai pasar tina 18 Million Euro (15.5 jutaan) pasti ngajantenkeun anjeunna janten jutawan maén bal. Anu janten jutawan sanajan kitu henteu janten gaya hirup anu gampang katingali ku mobil anu pinuh ku mobil-mobil anu mahal sapertos anu di handap ieu.
Gaya hirup Caglar Soyuncu teu acan diwanohkeun ku leungeun anu pinuh ku mobil mahal dina waktos nyerat. Kiridit Gambar: Instagram, ningalikeun jeung Gym4u
Pikeun kasimpulan gaya hirupna, urang tiasa nyimpulkeun yén Caglar Soyuncu mangrupikeun ubar anti endah pikeun hirup anu aheng, (sahenteuna) dina waktos nyerat.
Caglar Soyuncu Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Kulawarga Caglar Soyuncu dina waktos nyerat cicing kahirupan pribadi sareng rendah konci di Turki sanaos paparazzi sok kabawa dina prowl sareng seueur cara pikeun ngahubung sareng média sosial.

Ngalangkungan média sosial na, Caglar dina waktos nyerat meh teu ningalikeun kolotna atanapi anggota kulawargana dina profil na. Sanaos identitasna tetep janten rusiah, anu pangdeukeutna anjeunna ka kulawargi tetep sahabat na sobat nasional Cenk Tosun.

Paling caket tina Kulawarga Caglar Soyuncu nyaéta Cenk Tosun, bari anjeunna ngalindungan anggota utama ti panon umum. Kiridit Gambar- Twitter sareng IB
sanajan nyieun upaya sadar pikeun nyegah sorotan dina kahirupan pribadi, aya eksis di Caglar, raos kawajiban ka lanceukna, (lanceuk) sareng baraya.
Carita budak leutik Caglar Soyuncu Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Kasempetan anu ngareureuwas kana mantan raja anu pernah maréntah kota na: Dina hiji waktos atanapi anu sanésna, urang kadang-kadang nabrak ku muhrim anu nyarioskeun ka urang katingali sapertos jalma anu aranjeunna terang, leres?… Nya, kami parantos milih anu ti Çağlar Söyüncü sareng Alexander the Great. Anjeun janten hakim!

Kasaruaan anu ngahalangan aya antara Caglar Soyuncu sareng Alexander the Great. Kiridit Gambar: Britannica jeung FoxSportsAsia

Berhala Football na: Anu janten olahraga anu paling dituturkeun di sakumna dunya, écés yén maén bal janten inspirasi pikeun jutaan peminat anu ngajantenkeun aranjeunna, nganggap aranjeunna salaku idola. Dina 2016, Caglar Soyuncu nyatakeun yén dua idola éta mangrupikeun bek Spanyol Carles Puyol sareng internasional internasional Mats Hummels.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Usaha Caglar Soyuncu Ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu