Carita Budak Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
214
Carita Budak Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka IG sareng Twitter
Carita Budak Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka IG sareng Twitter

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football kalawan nickname nu "Modric Anyar". Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour kami sareng Fakta Biografi Untold masihan anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Biasana Billy Gilmour
Hirup naékna Billy Gilmour. Gambar Gambar: Instagram sareng Twitter.

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang kamampuan Gilmour pikeun ngadamel konci pas ogé sénsitip na pikeun tujuan. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun Billy Gilmour's Biografi anu lumayan pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Leutik Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

gelandang Billy Clifford Gilmour lahir di dinten 11 kaping Juni 2001 di Glasgow di Skotlandia. Anjeunna mangrupikeun anak kahiji ti dua murangkalih, Carrie Gilmour sareng ka ramana, Billy Gilmour Sr.

Kolotna Billy Gilmour Carrie sareng Billy Gilmour Sr.
Kolotna Billy Gilmour Carrie Gilmour sareng Billy Gilmour Sr. Kredit Gambar: Twitter.

Bangsa Skotlandia ngeunaan suku bangsa bodas anu saeutik akar anu digedekeun di kota Ardrossan di North Ayrshire, Skotlandia dimana anjeunna tumbuh disarengan adi lanceukna Harvey Gilmour.

Poto anu jarang aya dina Billy Gilmour ngembang di Ardrossan di North Ayrshire, Skotlandia.
Poto anu jarang aya dina Billy Gilmour ngembang di Ardrossan di North Ayrshire, Skotlandia. Kiridit Gambar: Twitter.

Ngembang di Ardrossan, maén bal mangrupikeun kagiatan anu matak ngaguarkeun panguasaan di ngora Gilmour salaku murangkalih. Anjeunna sering ditajong sareng ibuna di buruan bumi kulawarga bari nini anu ageman kalayan nyandak anjeunna ka tempat kaulinan di taman unggal akhir minggu.

Carita Budak Leutik Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Nalika Gilmour ngiringan minat pikeun maén bal, anjeunna gaduh pendidikan dasar di Sakola Dasar Stanley di Ardrossan sareng salajengna neraskeun ka Akademi Grange di Kilmarnock pikeun pendidikan sakola sekundér na.

Ngora Billy Gilmour sareng réréncangan dina dinten sakola primér.
Ngora Billy Gilmour (2nd ti kénca) sareng rerencangan salami dinten sakola primér. Kiridit Gambar: Instagram.

Institusi akademik anu terakhir éta kanyataanna, sakola Performance Skotlandia (SFA) Pagelaran sakola dirancang pikeun mastikeun yén pangwangunan produsén maén balad sareng akadémik sareng pamutahiran keterampilan sosial.

Carita Budak Leutik Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Sateuacan ngajempolan Gilmour sareng Sekolah Prestasi Skotlandia Skotlandia (SFA), anjeunna ngagaduhan sajarah anu maén maén bal ngembangkeun di sababaraha pusat latihan kalebet Mini Kickers sareng Tass Thistle.

Éta ngan ukur nalika Gilmour clocked taun 10 yén anjeunna mecenghul di radar SFA anu engkéna nyandak anjeunna ka Akademi Grange di Kilmarnock ogé diawaskeun anjeunna di klub maén bal Rangers dimana anjeunna ngiringan seueur karir karir nonoman na.

Billy Gilmour nyéépkeun bagian anu langkung saé pikeun pamuda na di Rangers
Billy Gilmour nyéépkeun bagian anu langkung saé pikeun pamuda nonoman di Rangers FC. Kiridit Gambar: Rangers.
Carita Budak Leutik Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Nalika aya dina akademi Rangers, naék Gilmour ngalangkungan rengkuh didorong ku kéngingkeun janten anu pangsaéna dina tim sareng klub. Sanajan umur 15-16 taun ayeuna bersaing sareng lalaki anu umurna 5 taun langkung ageung bahkan dilatih ku tim pertama Rangers, anjeunna henteu resep pisan di bandung.

Gilmour anu paling ditéang rada milari tujuan anu langkung luhur ku impian pikeun jadi anu pangsaéna di dunya, sareng aya sumping Chelsea konon ngajerit "kami ngagaduhan lingkungan budak anu pangsaéna, datang, sareng ngalaman titik balik kana Kinérja".

Ngimpi gedé di Rangers FC: Billy Gilmour impian ageung teuing pikeun dikonci ku Rangers FC.
Ngimpi gedé di Rangers FC: Billy Gilmour impian ageung ageung pikeun nampung Rangers FC. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Leutik Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Chelsea ngajamin jasa Gilmour dina bulan Juli 2017 kalayan biaya anu lumayan sareng neraskeun uji kamampuan téknis anu hebat kalayan tim liga perdana U-18 sateuacan nawiskeun anjeunna kontrak profésional kahijina dina bulan Juli 2018.

Billy Gilmour nandatangankeun kontrak profésional kahijina sareng Chelsea dina bulan Juli 2018
Billy Gilmour nandatanganan kontrak profésional kahijina sareng Chelsea dina Juli 2018.

Ti saprak éta, para peminat ngagem agama anu milu ka Gilmour pikeun ningali naha éta budak hairan bakal janten heran-flop atanapi karirna dikubur nganggo séri hutang sateuacan anjeunna tungtungna dijual. Nanging, Gilmour gaduh elemen tuah sareng anjeunna, khususna dina waktos ayeuna manajer Frank Lampard ngagulung dina ngamangpaatkeun bakat akadémisi Blues.

Kantos saprak Frank Lampard janten manajer Chelsea, klubna parantos damel bakat ku akademi sapertos Billy Gilmour sareng Tammy Abraham.
Kantos saprak Frank Lampard janten manajer Chelsea, klubna parantos damel bakat akademi sapertos Billy Gilmour sareng Tammy Abraham. Kiridit Gambar: SkySports.

Putusan Lampard saéngga ningali Gilmour kalebet dina pertandingan pra-musim Chelsea ngalawan Dublin dina bulan Juli 2019 ogé didaptarkeun salaku pengganti anu henteu dianggo nalika final Piala 2019 UEFA ngalawan Piala Liverpool. Saatos debut Liga Premier Gilmour ngalawan Sheffield dina Agustus 2019, cekap dicatet yén anjeunna leres-leres naekna météorit sareng bakal ngeureunkeun nanaon pikeun jadi anu pangsaéna. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Carita Budak Leutik Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Saha waé jelema anu maén sapertos anu hadé siga Gilmour tiasa saé - kawin atanapi langkung goreng, tunggal. Naon waé arah panah panah hirup tina titik status hubungan Hubungan Gilmours, anjeunna sacara lega dianggap bujang nalika nyerat sareng teu ngagaduhan putra lalaki atanapi putri nikah.

Pemain tengah ngartos yen pikaresepeun pikaresepeun ngalangkungan katingal saé tapi maenkeun alus. Ku sabab kitu, anjeunna seueur investasi pikeun nyampurnakeun kasenian ku dinten-ayeuna nalika anjeunna mendakan dunya énggal dina kasempetan maén bal top-flight.

Billy Gilmour mungkin tanpa kabogoh dina waktu nulis.
Billy Gilmour mungkin tanpa kabogoh dina waktu nulis. Kiridit Gambar: LB sareng Instagram.
Carita Budak Leutik Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Saluareun tina pamandangan penampilan éndah Gilmour mangrupikeun kulawarga anu ngadorong. Kami mawa anjeun rinci ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan indung Billy Gilmour: Carrie Gilmour henteu ngan indung Gilmour tapi pendamping maén na. Anjeunna konci kana markisa bal-balan awal Gilmour ku indulging pamundut pikeun nendak bola sareng anjeunna di imah. Teras gancang ka ayeuna, Carrie bangga pisan kana prestasi Gilmour sareng parantos aktip dina masalah-masalah anu aya hubunganana sareng masa depan gelandang olahraga.

Billy Gilmour sareng indungna.
Billy Gilmour sareng indungna Carrie. Kiridit Gambar: Twitter.

Ngeunaan bapa Billy Gilmour: Billy Gilmour Sr nyaéta bapak Gilmour. Anjeunna ngawula di Angkatan Laut Royal nalika kahirupan midfielder awal na sarta ngagaduhan sajarah kalayan maén bal pikeun Ardrossan Winton Rovers. Hatur nuhun ka bapak anu ngadukung, Gilmour sering ngunjung di kamar ganti baju tim lokal, pamekaran anu ningkat dina kamampuan nya nyampur sareng nyaritakeun grup umur kolot salaku budak.

Ngeunaan duduluran Billy Gilmour: Gilmour ngan ngagaduhan adi sakedik bal-balan anu diidentifikasi salaku Harvey. Adik anu rayi anu hoyong janten bal-balan kagum sapertos budak Gilmour, henteu ngagaduhan kirang ti 2 taun karir karir di Kilmarnock FC sareng diajar di Grange Academy SFA Performance School dina waktos nyerat.

Billy Gilmour sareng lanceukna Harvey
Billy Gilmour sareng lanceukna Harvey. Kiridit Gambar: Twitter.

Ngeunaan baraya Billy Gilmour: Bulk kulawarga ngalegaan Gilmour anu kaasup nini-nini sareng bapa nini, kitu ogé bibi, paman, nieces sareng misanna teu acan dikenal dina waktu nulis.

Carita Budak Leutik Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Naha anjeun terang yén Gilmour ngagaduhan sipat sipat kapribadian anu kalebet hungkul, fokus sareng intelektual émosional. Ditambahkeun kana persona Gilmour mangrupikeun babasan diri tina ekspresi sareng kamampuan pikeun ngahubung sareng batur.

Anak muda anu ngajanjikeun anu dipandu ku Gemini Zodiak tandana sacara sederhana nembongkeun detail ngeunaan pribadi sareng hirupna bari kapentingan sareng hobi fotografi, maén video, ngaregepkeun musik, ningali pilem sareng ngaluang waktos kualitas pikeun babaturan sareng kulawarga.

Billy Gilmour gaduh waktos anu saé sareng cocooan video.
Billy Gilmour gaduh waktos anu saé sareng cocooan video. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Leutik Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Ngalih kana gaya hirup Gilmour, anjeunna gaduh nilai pasar anu saé terang bari nilai bersihna masih ditinjau dina waktos nyerat bio ieu, henteu nuhun janten penghasilan gaji rendah.

Salaku hasilna, jenius maén bal anu ngagungkeun ulang taun 18 taun Juni dina Juni 2019 henteu tiasa hirup gaya hirup méwah anu gedé kalayan mobil sareng imah pamer. Padahal anjeunna terang kumaha carana nyalin Gucci ngagem diantarana merek pakean anu cocog dina gaya na.

Billy Gilmour nyobian ngagem Gucci nalika hajatan ulang taun 18th.
Billy Gilmour nyobian ngagem Gucci salami dina perayaan ulang taun 18th taun. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Leutik Billy Gilmour Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Kéngingkeun carita sareng biografi budak leutik Billy Gilmour urang, didieu mangrupikeun fakta anu langkung terang atanapi langkung terang ngeunaan anjeunna.

Udud sareng nginum: Gilmour mangrupikeun pembela kabugaran sareng kaséhatan anu saé. Kituna anjeunna betah kana naon waé anu ngahalangan kesejahteraan ngaroko khusus sareng kabiasaan nginum tina inuman anu kaleuleuwihan.

Ageman: Béntang naékna henteu muncul salaku religius nalika ngawawancara wawancara, sareng anjeunna henteu ningali ngagem pendants anu komunikasi hubungan agama anjeunna. Maka éta teu tiasa leres-leres ditetepkeun naha anjeunna mangrupikeun mukmin atanapi henteu.

Alus Frank Lampard heubeul: Naha anjeun terang yén Gilmour lahir tilu dinten saatos Frank Lampard ditandatanganan kanggo Chelsea di 2001? Salaku tambahan, Gilmour ngiringan idola Lampard sareng ngaharepkeun deui ngajukeun sukses di Chelsea.

Frank Lampard parantos dikenalkeun dina acara kasohor mimiti kahirupan Billy Gilmour ti mimiti.
Frank Lampard parantos dikenalkeun dina acara kasohor mimiti kahirupan Billy Gilmour ti mimiti. Kiridit Gambar: Twitter.

Tato: Gilmour henteu nganggo tato dina waktos nyerat. Kalayan kamungkinan anjeunna teu meunang seni awakna sabab jumlah anu midfielder anu saé anjeunna teu aya tato.

Alesan balik nickname: Gilmour disebatna "Anyar Modric" ku pers kusabab kamampuan téknis na ngadamel pas konci sanajan dina tekenan sapertos tara Kroasia na.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Billy Gilmour urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu