Declan Rice budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

2
1836
Declan Rice budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nami "Declan". Declan Rice budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupakeun pamuter kalawan poténsi gede pikeun mangsa nu bakal datang. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Declan Rice urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Declan Rice budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Declan Rice lahir dina dinten 14th Januari 1999 ka bapana, Sean Rice jeung indung Teresa Rice dina London, United Kingdom. Declan Rice anu sahiji turunan Irlandia jeung nu bisa disusud ti kolotna Irlandia bapana Margaret jeung Jack anu ti Douglas, hiji suburb kota Cork, Irlandia. Di handap ieu nu footballer jeung bapana denok Na, Sean Rice.

Rama Declan Rice urang

Hatur nuhun ka nini sarta alatan indungna, Teresa, Éta ti Co Longford di Irlandia, Declan percaya anjeunna mangrupakeun kadua generasi Irlandia di Britania. Dina kasimpulan, Declan salaku jalma anu geus Irlandia tapi boga haté Britania.

Declan Rice tumuwuh nepi kalawan mum na, dad jeung kamungkinan euweuh adi atawa rajakaya dina Kingston kana Thames. Salaku budak saeutik, rasa minuhan sumping iraha aya bal on suku-Na. Sacara literatur, sadaya hadiah saeutik Declan dipénta sumping dina bentuk bal. sasaruaan misalna pikeun olahraga engké dibayar dividends.

Declan Rice budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

markisa Declan pikeun soccer ningal anjeunna kalawan newbies séjén enroll dina roster of a Chelsea Football akademi sanggeus sidang suksés. Anjeunna salah diantara sababaraha budak dipilih ku akademi nu salami periode kalapa, mangrupa waktu Chelsea FC ngan meunang ngarombak ku billionaire Rusia, Romawi Abramovich.

Declan Rice Awal Kahirupan Story- Time di Chelsea Akademi

Yén 2006 sataun, yayasan karir Declan urang ieu diteundeun salaku-lami tujuh taun. Ieu hiji waktos seru keur kulawarga Rice anu ningal putra maranéhna nuliskeun panangan nonoman sahiji klub anu ngan meunang rejuvenated ku salah husus Jose Mourinho.

Declan Rice budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

akademi hirup Chelsea FC teu gampang dina waktu éta. Kusabab eta, mung kids toughest cageur ngaliwatan akademi di. Kawas pamaén akademi sejen, kerawanan éta masalah pangbadagna pikeun Declan Rice anu nempo na tim-mates sakumaha saingan na. Anjeunna perang jeung meunang Chances langsing nu ngabantu anjeunna kamajuan ka jajaran umur luhur. Declan ngembang ngaliwatan jajaran umur dugi anjeunna ngagaduhan nu Chelsea unforgettable urang kacida kalapa dina tim 14.

Declan Rice éta diantara sababaraha kids séjén anu nempo dirina berjuang di cut-tikoro lingkungan Chelsea FC nalika na handapeun 14 taun. Sedih, goréng Declan teu bisa Cope jeung tekanan jeung ieu dibawa konsekuensi badag. Anjeunna dikaluarkeun ku Chelsea akademi anu ningal anjeunna salaku surplus sasuai.

sataun anu, 2014 éta warsih Declan Rice Nyanghareupan depresi salaku béntang bal aspiring ngora. Tanpa ragu a, naon nak footballer anu boga cicing ngaliwatan akademi tampikan bakal nyaho ngan teuing ogé nu nyeri emosi jero tur konsekuensi psikologi ngaruksak eta tiasa ngakibatkeun. Nabil Fekir ogé ngalaman nasib sarupa.

Sanajan Chelsea akademi tampikan, determinations saacan tetep watchwords Na. Yén 2014 sataun sami, Declan katelah nepi ku Akademi West Ham Serikat keur percobaan. Di West Ham, Declan kapanggih solace jauh ti kanyataanana troubled Na.

Declan Rice budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Hadé Kahirupan on jalan keur Pro:

Dina 16 Désémber 2015, sataun ngan leuwih sanggeus ngagabung nonoman Wes Ham, Sawah ditandatanganan kontrak profésional kahijina kalayan klub jeung mimitian Fitur pikeun klub tim U23. Ieu hiji waktos anjeunna dimimitian bagging prestasi. Kahiji sumping dina 10th Nopémber 2017 nalika Rice meunang PL2 pamuter sahiji bulan Oktober, 2017.

Declan Rice Player di Bulan Award

On Maret 2018, Sawah ieu ngahormatan jeung pamuter u19 taun. Sunda ieu earned anjeunna tiket tim senior.

Declan Rice urang Kulon Ham Award

perdana Declan urang keur Hammers earned anjeunna teh lalaki tina pangajén cocok. Numutkeun footballer nu; ..."Ieu jurus pisan reueus pikeun kuring & kulawarga abdi. cinta badag pikeun dad abdi anu sumping sadayana jalan kaluar pikeun datangna jeung lalajo, cinta anjeun. "

Dina April 2018, Declan Rice ieu ngaranna jadi runner-up kanggo 2017-18 Hammer tina pangajén Taun nu dibikeun ka Marko Arnautović. Sanajan kaleungitan kaluar manéhna, Rice dipikagaduh pangajén sejen keur palu ngora sataun pikeun ngajalankeun taun kadua.

Nyieun Pernyataan hiji:

"Kuring geus datang deui ka dieu sanggeus dikaluarkeun ku Chelsea di 14 jeung lima taun ka hareup Kuring maén keur West Ham dina Liga Utama," ceuk Rice anu dirilis ku Chelsea dina yuswa 14.

Yén Minggu éta sapoé gélo jeung salah nu dilakukeun Declan Rice kulawarga pisan Bangga prestasi-Na. Béas dipaké kasempetan ieu ngabuktikeun ka Chelsea kumaha alus anjeunna téh. Manehna nyieun hiji pernyataan jeung klub jeung éta pisan senang jeung kinerja Na.

Dina 23 Désémber 2018, Sawah dijieun penampilan 50th-Na pikeun West Ham. Anjeunna jadi pamaén hareup pikeun ngalakukeunana bari masih rumaja sahingga ngéléhkeun Michael Carrick urang catetan. Saatos ningali dipikaresep ti Man Kota, West Ham mutuskeun pikeun nawarkeun anjeunna kontrak anyar dugi 2024 kalawan pilihan tina hiji taun tambahan. Nu masihan watesan ieu kawengku dina video handap;

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Declan Rice budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Declan Rice anu batur anu ngalaman cinta salila taun rumaja-Na. Anjeunna mutuskeun mun boga hubungan sareng sasama rumaja sahingga sahingga umum malah ka média sosial.

Declan Rice urang Hubungan Kahirupan

Teu kawas paling footballers ngora, nyieun hubungan umum henteu sapertos mangrupakeun ide nu sae tempo yén scrutiny publik misalna bisa mangaruhan careers ngora maranéhanana. Ieu kitu, moal kasus Declan Rice anu geus weruh di stock anjeunna diwangun ku. Balik béntang maén bal, aya hiji wag glamorous dina nami Lauren Fryer saha umur sarua jeung kabogoh nya.

Declan Rice urang Girlfriend- Lauren Fryer

Béas téh jenis lover anu bisa nyanyi lagu cinta ka kabogoh na, nyerat sajak, cet gambar na paling importantly, nyieun cinta video lagu ngeusi poto cinta anjeunna jeung Lauren Fryer. Di handap ieu salah sahiji video misalna.

Declan Rice budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- gaya hirup

Méméh 28th Désémber, 2018, Declan earned a suuk tina ngan £ 3,000-a-minggu. Salaku dina waktu tulisan, anjeunna earns £ 30,000-a-minggu anu sacara harfiah ngalambangkeun parobahan gaya hirup.

Fakta Otong Declan Rice

Declan Rice budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Declan kana gabung West Ham akademi, Declan janten hiji admirer jeung kipas tina Pablo Zabaleta anu dimaénkeun di Manusa Kota dina mangsa éta.

Diomongkeun ngeunaan reueus na tina Argentina, anjeunna sakali ngomong ...; "Kuring ieu kipas tina Pablo di 2014. Ti Fan a, abdi jadi sasama teammate na

Declan Rice Fakta Untold

Declan Rice budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi Declan Rice urang bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna.

Declan nyaeta batur anu mibanda hiji kaayaan batin kamerdikaan nu geus diaktipkeun anjeunna sangkan kamajuan signifikan duanana dina kahirupan pribadi-Na. Keur dikaluarkeun ku Chelsea FC akademi diwangun dina Declan nu mental tangguh jeung disiplin nu ngagambarkeun gaya na ayeuna maén.

kanyataan parios: Heuheu Declan Rice budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

komentar 2

  1. Declan, ucapan salamet on nyetak dinten mate gawang mimiti Anjeun. Berekah gawang, sarta karir cemerlang téh dina kartu.
    (Mangga maén keur Inggris). ngabarakatak.
    Nu kumisan, abdi leungit touch ku dad anjeun sababaraha taun ka tukang, sarta bakal cinta nyekel up kalawan manéhna, éta lalaki funniest Kuring geus kantos patepung dina kahirupan mah.
    Lamun bisa ngantep manehna nyaho yen les éta tukang ledeng ti phps poé ngirimkeun pangalusna-Na, abdi bakal jadi eternally bersyukur.
    Ieu lain hal woodwork, hate westham, keur hiji kipas qpr lifelong Lol, ngan bercanda.
    Cheers Declan.
    Jenis Wasalam, Les Roberts.

  2. dad Declan urang, Sean, bisa apal maén dina tim sakola urang nalika anjeunna 11?
    Simkuring meunang 'piala' maén dina taneuh Burton Jalan heubeul Kingstonian urang.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu