Ayoze Perez budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
1352
Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka SportsMole na Instagram
Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka SportsMole na Instagram

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football dipikawanoh kalawan nami; "Pedes". Ayoze Perez budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa.

Ayoze Perez budak Story- The Analisis mun Tanggal. Kiridit ka Alchetron na Goal
Ayoze Perez budak Story- The Analisis mun Tanggal. Kiridit ka Alchetron na Goal

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, meta atikan / karir, hirup karir mimiti, jalan carita Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi, hirup kulawarga, sarta fakta gaya hirup jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan versatility di adapting kana sagala posisi narajang nu ngajadikeun anjeunna "Bapak dipercaya". Sanajan kitu, ngan saeutik leungeun fans bal mertimbangkeun Ayoze Perez urang Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian off, ngaran lengkep na anu Ayoze Pérez Gutiérrez. Ayoze Perez jadi anjeunna mindeng disebut lahir dina 23 Juli 1993 di Santa Cruz de Tenerife, Spanyol. Di handap ieu poto denok kolot Ayoze Perez urang anu pribumi tina Kapuloan Kanaria aya di basisir kalér-kulon Afrika.

Kolot Ayoze Perez urang. Kiridit ka Instagram
Kolot Ayoze Perez urang. Kiridit ka Instagram

Sabalikna naon yakin paling fans, kulawarga Ayoze Perez urang gaduh akar maranéhanana ti Pulo Afrika Kulon jauh tina Spanyol. Na hiji Island dijajah ku Spanyol jeung ayana di Samudra Atlantik, 100 kilométer kuloneun Maroko nu éta titik pangdeukeutna.

Ayoze Perez urang Latar kulawarga sarta Asal
Ayoze Perez urang Latar kulawarga sarta Asal. Kiridit keur iinditan jeung MJ, Liga Utama na Wikipédia.

Tumuwuh nepi ti tukang kulawarga-kelas tengah, Ayoze spent kavling waktos sareng lanceukna badag na ngaranna Samuel atanapi Sammy gambar dihandap barengan lanceukna saeutik sarta kolotna.

Ayoze Perez urang kulawarga. Kiridit ka Instagram
Ayoze Perez urang kulawarga. Kiridit ka Instagram

Ayoze Perez ogé tumuwuh nepi di imah agama, ti cabang Katolik Roma Kristen nu komunitas kaagamaan utama constituting 84.9% pangeusi di Tenerife.

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Pendidikan dan Karir meta

Ayoze Perez urang Awal Karir Kahirupan
Ayoze Perez gambar ditinggalkeun, lanceukna Samuel gambar katuhu. Kiridit ka Instagram

Salila 1990s telat, pulo tunduh of Tenerife bakal rutin jadi kaganggu ku nois maén bal anu dijieun ku Ayoze jeung lanceukna badag na Sammy. Bari maranéhanana tumuwuh nepi, pasangan dina maén bal babarengan unggal poé duanana dina widang na jero imah kulawarga maranéhanana.

Jalma anu terang aranjeunna deui lajeng bakal ngajelaskeun duanana budak salaku béntang hareup anu kungsi sambungan unik jeung pamahaman telepathic on midangkeun maranéhanana. Mimiti on, duanana budak cicing ngimpi narima pangajaran soccer ngaliwatan hiji akademi. Minangka alternatif keur prakték shooting indoor, bapa Ayoze Perez urang mutuskeun pikeun whisk putra maranéhna pikeun akademi famed Tenerife urang, CD San ​​Andrés.

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Gairah pikeun soccer na kudu showcase bakat maranéhanana nempo duanana Ayoze na Sammy lalaki enrolled kana roster tina samping lokal maranéhanana, CD San ​​Andrés.

Ayoze Perez urang Awal Karir Kahirupan
Ayoze Perez gambar ditinggalkeun, lanceukna Samuel gambar katuhu. Kiridit ka Instagram

Bari Ayoze dicoo salaku hiji gelandang narajang, lanceukna heubeul Samuel dicoo sakumaha maju a. kolotna sapuk yen duanana putra bakal maén dina tim anu sarua supados aranjeunna tetep babarengan. Nyandak diulas babarengan dina tim anu sarua competitively nempo Ayoze maén ngalawan pamaén badag nu diwangun ku anjeunna tempo gancang.

Sanggeus belanja 4 taun di CD San ​​Andrés, ngora Ayoze ngagaduhan move mun ud Santa Cruz, hiji akademi kasohor projecting pamaén ngora kana Tenerife akademi nu kajadian janten salah sahiji academies soccer pangbadagna di Pulo.

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong Story

ambisi jeung solat Ayoze urang pikeun jadi pamaén bal senior sareng Tenerife teu balik salaku ngalirkeun fancy.

Ayoze Perez urang Jalan mun Inohong Story. Kiridit ka Dunya JABAR
Ayoze Perez urang Jalan mun Inohong Story. Kiridit ka Dunya JABAR

taun 2011 na 2012 ditandaan titik ngarobah dina karir ngora-Na. Mimitina mah ieu taun anjeunna meunang pangkat ka Tenerife B jeung A mungguh.

Kalam Real Madrid na FC Barcelona:

Eta teu nyandak panjang pikeun Ayoze dimimitian nyieun hiji gambaran kalawan Tenerife. Dina Oktober 2014, Ayoze meunang narabas Player dina 2013-14 Segunda division. Anjeunna ogé meunang Best narajang gelandang dina panghargaan 2013-14 Segunda division.

Ayoze dipindahkeun up jajaran senior pisan gancang berkat kinerja impressive na di Divisi Segunda. ragaji ieu Real Madrid jeung Barcelona sniffing sabudeureun manehna salila usum panas tina 2014. Diantara klub badag yén scouted, ieu Newcastle anu bener némbongkeun kahayang pikeun asup Ayoze.

Naha anjeun terang?… Ayoze Perez lanceukna anu oge footballer a mutuskeun pikeun abandon klub na nuturkeun lanceukna ka Inggris jeung harepan ngaropéa dirina kalawan klub dinya. Dua sadulur anu ditinggalkeun cerah Santa Cruz di Tenerife kalér ngawujudkeun impian maranéhanana di Newcastle.

Ayoze na Sammy tinggal impian maranéhna duaan. Kiridit keur babad Live
Ayoze na Sammy tinggal impian maranéhna duaan. Kiridit keur babad Live

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong Story

Newcastle mayar ngan £ 2 juta pikeun Ayoze nu fee suuk di buruan modern. Kana datangna di Newcastle, Ayoze dipindahkeun kana datar kalayan lanceukna Samuel.

Duanana baraya kungsi diajar adaptasi ka kota, bahasa, nu urang, budaya Sunda.

Perez sakali ngomong. "Kuring teu boga gagasan ngeunaan tempat, dimana eta ieu situated di Inggris, nanaon pisan. Ieu kejutan ningali, ngan kumaha nice Newcastle éta. Hehehehe, abdi dipindahkeun ngaliwatan kalayan adi kuring nalika kuring mimiti sumping ka dieu. Pas kuring asup Anjeunna nyandak putusan ka datangna leuwih mibanda abdi, nah, abdi pernah nanya ka manéhna, anjeunna ngan sumping! Simkuring geus ngumpul sagala jalan. "

Na geus taun hébat keur baraya di Tyneside mana maranéhna nelepon imah. Aya geus moments alus, moments goréng maén bal. Salaku dina waktu tulisan, anu gelandang narajang boga jadi tinggi na perkasa di partnership formidable-Na jeung Salomon Cibingbin.

Gugah Ayoze Perez pikeun Inohong Story. Kiridit keur babad Live
Gugah Ayoze Perez pikeun Inohong Story. Kiridit keur babad Live

Kawas Alan Shearer, Ayoze bakal salawasna inget salaku legenda Newcastle. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Kalawan naékna Ayoze Perez pikeun Kinérja, patarosan dina lip dulur urang geus ...Saha kabogoh Ayoze Perez urang, pamajikan atawa WAG?.

Kabogoh Ayoze Perez urang. Kiridit ka Instagram
Kabogoh Ayoze Perez urang. Kiridit ka Instagram

romances nu kamungkinan disumputkeun tina Ayoze Perez hiji nu pasti escapes nu scrutiny tina panon publik saukur kusabab kahirupan cinta na pisan swasta. Leuwih taun, Ayoze Perez geus pikaresep bade difokuskeun karirna sarta geus ditéang ulah sorotan wae dina kahirupan pribadi-Na. Kanyataan ieu ngajadikeun hésé pikeun urang ngagaduhan info beton ngeunaan kahirupan cinta-Na.

Najan kitu, nurutkeun laporan kredibel, Ayoze Perez geus kalawan kabogoh konon kanyahoan Na pikeun leuwih ti 3 taun saméméh nyieun proposal. Numutkeun FootallImagines;

"Ayoze Perez dimimitian kabawa jauh bareng nya jeung manehna nyangka manehna nu keur jalan megatkeun up kalawan dirina, tapi tétéla manéhna perencanaan ngajukeun (dina pitch sanggeus cocok a)." Hayu urang dianggap yén maranéhanana kudu nikah ku ayeuna.

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan Ayoze Perez hirup pribadi jauh ti maén bal bakal nyieun anjeun meunang gambar lengkep anjeunna. Dimimitian off, Perez nyaeta gairah, berehan, haneut-hearted, riang. Hal ieu ngajadikeun manéhna Darling Vine kana maén bal.

Dimimitian off, anjeunna téh jalma anu geus gotten kavling ngahormat lamun datang ka tanggung jawab sosial jeung kids.

Naha anjeun terang?… Perez mangrupa duta yayasan Newcastle urang. Oftentimes, anjeunna kabukti nepi di sakola pikeun partisipasi sosial kalayan kids ngaliwatan karisma maén bal.

Ayoze Perez Personal Kahirupan Facts- Kredit ka Instagram
Ayoze Perez Personal Kahirupan Facts- Kredit ka Instagram

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Ti Tenerife mun Tyneside, kulawarga Ayoze Perez urang kapanggih imah di Newcastle berkat kasuksésan anak bungsu maranéhanana. Di handap ieu hiji video nu nembongkeun jurus kabagjaan monumental ku kulawarga Perez sabab ngagungkeun ulang tina anggota kulawarga tersukses maranéhanana.

Ditilik tina Ayoze urang akun média jeung kulawarga video sosial luhur, Anjeun bakal gampang sadar anjeunna loba ngadeukeutan ti indungna ti bapana. Sanajan kitu, Ayoze'S bakti ka mastikeun kolotna nu nyaman jeung eusi téh sarupa jeung komitmen pikeun maén bal.

Ayoze Perez urang ibu
Ibu Ayoze Perez urang. Kiridit ka Instagram

Langkung Ngeunaan lanceukna: Samuel Pérez Gutiérrez lahir on Mar 23, 1990 nu ngakibatkeun anjeunna nyaeta tilu taun heubeul ti lanceukna Ayoze.

Ayoze Perez urang Brother- Samuel. Kiridit ka Instagram
Ayoze Perez urang Brother- Samuel. Kiridit ka Instagram

Badag Sammy bakal salamina jadi inget salaku salah sahiji baraya paling miara di maén bal. Salaku observasi saméméhna, manéhna nyieun kurban pamungkas tina nulungan lanceukna settle sarta tetep anjeunna parusahaan malah salaku anjeunna tilted arah karirna pikeun nyocogkeun lanceukna.

Naha anjeun terang?… Sammy jadi pamuter non-liga kana settling di Newcastle kalayan lanceukna. Bari naékna gancang Ayoze urang saprak kadatangan na on Tyneside Juni 2014 ieu ogé dipikawanoh, lalampahan lanceukna kokolot na urang geus jauh ti glamorous na kirang-ogé documented.

Ngeunaan Ayoze Perez relatif: Henteu sadayana putra jalu di kulawarga Perez urang téh kana bisnis sepakbola. Malah kulawarga nambahan. Naha anjeun terang?… misan Ayoze urang María José Pérez sakumaha dina waktu tulisan téh maju pikeun Levante ud Femenino sarta ogé mangrupa anggota timnas éta awéwé Spanyol urang.

Ayoze Perez urang Cousin- María José Pérez. Kiridit ka YouTube
Ayoze Perez urang Cousin- María José Pérez. Kiridit ka YouTube

Ditilik tina nuhun nya, anjeun bakal gampang perhatikeun siga deukeut jeung Perezs.

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong

Numutkeun TransferMarker, Ayoze Perez ngabogaan nilai pasar ayeuna 10,00 Mill €. upah mingguan Nya £ 45,000 pasti ngajadikeun anjeunna a millionaire footballer. Ieu, kumaha ogé, henteu transcend ka gaya hirup glamorous.
Ayoze téh pinter ngeunaan menata monies bal na. Ieu hartina teu belanja kawas gélo, atawa ngarobah gaya hirup na.
Fakta Otong Ayoze Perez urang. Kiridit ka Instagram
Fakta Otong Ayoze Perez urang. Kiridit ka Instagram

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Naha anjeun terang?…

Ngaran "Ayoze"Ieu mindeng misinterpreted ku sababaraha fans bal ngabogaan asal na ti Nigeria. Ngaran ieu téh sinonim jeung suku diomongkeun Igbo sahiji nagara Afrika Kulon. Ogé, nickname Ayoze Perez urang téh "pedes". nickname ieu ogé ditanggung ku suku diomongkeun Yoruba of Nigeria

Naha anjeun terang?…

Ayoze Perez ngabogaan lookalike, hiji hal anu ngagaduhan fans na blogger salah kaprah dina pamikiran poto tangtu Santiago Munez urang éta tina Ayoze salila keur leutik.

Ayoze Perez Untold Facts- Ngeunaan katingal-sapuk Na. Kiridit ka Twitter
Ayoze Perez Untold Facts- Ngeunaan katingal-sapuk Na. Kiridit ka Twitter

Naha anjeun terang?…

Ayoze Perez lahir di 1990s nu geus mindeng inget salaku dékade karaharjaan di dunya. Leuwih ti kitu, nu 1990s nempo Uni Soviét murag na budak pita (Boyz II Men, Backstreet Boys sarta Asep Sunandar) Maréntah di grafik musik.

dékade ieu ningal kebangkitan Internét (World Wide Web). Ogé di 1990 urang, pesen téks SMS heula ieu dikirim, DVD anu nimukeun, Sony PlayStation dirilis sarta Google diadegkeun. Diomongkeun di PlayStation, Ayoze mangrupa pecandu FIFA.

Ayoze Perez Untold Facts- A FIFA Lover. Kiridit ka Twitter
Ayoze Perez Untold Facts- A FIFA Lover. Kiridit ka Twitter

Naha anjeun terang?…

Geuwat sakumaha dina waktu tulisan, Ayoze ieu rengking 13 di scorers gawang sadaya-waktos Newcastle urang. Michael Owen kieu salajengna.

Ayoze Perez urang Newcastle Goal nyetak réngking. Kiridit ka Twitter
Ayoze Perez urang Newcastle Goal nyetak réngking. Kiridit ka Twitter

Ayoze Perez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. Bageur nawaran reureuh di Tingali na ngalanggan kami Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Ayoze Perez budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu