Carita budak leutik Axel Tuanzebe Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Carita budak leutik Axel Tuanzebe Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi Axel Tuanzebe kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Gaya hirup, Patut sareng Kahirupan Pribadi.

Sacara sederhana, kami nampilkeun anjeun Carita Kahirupan lengkep Axel Tuanzebe- ti jaman mimiti nepi ka nalika anjeunna janten terkenal. Tingali ringkesan Biografi na sabab nyaritakeun carita na anu geulis.

Leres, urang moal tiasa nolak kanyataan yén Axel Tuanzebe ngabuktikeun dirina salaku bek anu produktif dina pertandingan Liga Champions ngalawan PSG dina Oktober 2020.

Tangtosna, kami ngarepkeun ningali pagelaran anu langkung saé ti payun. Sanaos penghargaan, kaseueuran peminat maén bal gaduh sakedik pangetahuan ngeunaan Life Story na, anu cukup pikaresepeun. Tanpa nyarios seueur, hayu urang mimitian.

Carita budak leutik Axel Tuanzebe:

Dimimitian pareum, Axel Tuanzebe lahir dina dinten 14 Nopémber 1997 ka kolotna di Bunia, DR Kongo. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji diantara tilu anak anu dilahirkeun tina uni antara bapak sareng indungna.

Saatos kalahiranana, budak ngora sareng kulawargana cicing di DR Kongo ngan ukur opat taun sateuacan ngalih ka Inggris. Jaman harita, Tuanzebe alit henteu kéngingkeun waktos cekap pikeun kenal sareng budaya nagarana, anu ancur ku Perang Kongo kahiji sareng kadua.

Nanging, dididikna di Inggris ngahasilkeun hasil anu saé nalika anjeunna gancang-gancang narik minat maén bal. Tangtosna, anjeunna saé pisan ti mimiti waktos anjeunna resep kana gim.

Latar Kulawarga Axel Tuanzebe:

Pamaén Kongo ageung di rumah tangga anu makmur anu mampu nyumponan kabutuhan pokokna. Teu heran bapakna sareng indungna berhasil sponsoran ngalihna ti Afrika ka Éropa. Ti saprak mimiti poé Tuanzebe, kolotna sering ngadukung impian sareng aspirasina. Maka, pilihanna pikeun milarian maén bal henteu nyababkeun bantahan di kulawargana.

Asal Kulawarga Axel Tuanzebe:

Perkara teu sabaraha jauh anjeunna ti bumi, bek anu produktif moal pernah mopohokeun akar na. Salaku kanyataan, warna kulitna mangrupikeun bukti katurunan Afrika na.

Henteu aya deui warta yén Tuanzebe kawit ti Bunia, ibukota Propinsi Ituri di DR Kongo. Nanging, kampung halaman na parantos nyatet sababaraha kajadian anu sedih di jaman baheula. Naha anjeun terang?… Bunia mangrupikeun adegan utama dimana seueur rajapati sareng pajoang dilakukeun nalika Perang Kongo Kadua, anu dimimitian taun 1998.

Carita Karir Axel Tuanzebe:

Saatos kulawargana sumping di Inggris, aranjeunna gancang nyaluyukeun sareng gaya hirup di nagara éta. Kalayan henteu reureuh, kolot Axel ngadaptarkeun anjeunna diajar di St Cuthbert's RC High School di Rochdale.

Nalika di sakola, Tuanzebe miluan sagala jinis olahraga. Kusabab olah raga anu hadé, anjeunna diangkat janten kaptén tim maén bal taun 7 sakola na. Anjeun moal percanten! anjeunna mingpin timnya kana final Piala Nasional Sekolah Bahasa Inggris anu diayakeun di 2009 di Stamford Bridge.

Axel Tuanzebe Kahirupan Karir Awal:

Daptar pikeun diajar di sakola henteu ngeureunkeun ngora Congolese tina ngagabung sareng akademi maén bal. Tebak cing? Tuanzebe ngagabung sareng Akademi Manchester United dina jam 8. Tangtosna, anjeunna terang yén anjeunna kedah nempatkeun pagelaran anu saé pikeun menonjol di klub.

Laun, budak ngora ningkatkeun kamahéran maén balna di Akademi. Dina taun 2014, anjeunna janten kapten tim nonoman Manchester United janten juara Piala Susu. Saatos éta, anjeunna kéngingkeun penghargaan Jimmy Murphy Young Player of the Year dina Méi 2015.

Axel Tuanzebe Jalan ka Inohong Story:

Congolese pas naék kana jajaran pamaén nonoman Serikat nalika anjeunna ningalikeun kamahéran maén bal anu hébat. Maka, anjeunna damel debut profesionalna pikeun klub Inggris dina dinten 29 Januari 2017 dina kameunangan Piala FA 4-0 ngalawan Wigan Athletic.

Naha anjeun terang?… Axel Tuanzebe diangkat kana tim senior Man United sakitar opat bulan sateuacan terobosan raka Rashford di 2016.

Dina Januari 2018, Axel Tuanzebe dikirim pinjaman pikeun ngalengkepan sesa musim sareng Aston Villa. Nanging, anjeunna ngalaman cilaka parah anu ngawatesan prestasina kanggo Villa. Maka, anjeunna ngan ukur lima penampilan pikeun Aston Villa di akhir usum 2017-18.

Carita Sukses Axel Tuanzebe:

Nalika balik deui ka Man United dina bulan Agustus 2018, anjeunna nginjeumkeun deui ka Aston Villa pikeun usum 2018-19. Maka, anjeunna ngabantosan Aston Villa kéngingkeun kajawaraan EFL, anu janten aranjeunna diwanohkeun ka Liga Premier di 2019.

Tuanzebe pas balik ka Manchester United sareng nandatanganan kontrak tilu taun sareng klub Inggris dina Juli 2019. Naon deui? Anjeunna maénkeun peran pertahanan dina henteuna Harry Maguire di United's 2020-21 muka pertandingan Liga Champions ngalawan PSG.

Tangtosna, kamampuan na pikeun ngeureunkeun Kylian Mbappe jeung Neymar parantos netepkeun anjeunna salaku bek anu produktif pikeun Manchester United. Naha anjeun terang?… Tuanzebe mangrupikeun pamaén bungsu saprak Norman Whiteside janten kaptén United nalika meunangna Piala EFL. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Saha Axel Tuanzebe Girlfriend?

Yakin yén pamaén Kongo sami-sami cicingeun siga Japhet Tanganga dina masalah hubungan. Nanging, anjeunna henteu tiasa nyumputkeun kanyataan yén anjeunna parantos kapikat ku babaturan awéwé anu anca anu tiasa janten calon kabogohna atanapi panginten pamajikan.

Pikeun nyatana anu leres, Tuanzebe ngan ukur ngaregepkeun kana kasuksésan karirna nalika nyerat Bio ieu. Sanaos kitu, kerja kerasna sareng kegigihan pikeun kasuksesan ngabuktoskeun yén anjeunna damel pikeun masihan pamajikan sareng murangkalihna kahirupan anu langkung saé.

Kahirupan Pribadi Axel Tuanzebe:

Naon anu ngajadikeun Axel Tuanzebe kandel? Pikeun ngamimitian, persona na mangrupikeun campuran tina sipat zodiak Scorpio. Anjeunna ati pisan sareng peka pisan. Ogé, Tuanzebe parantos nunjukkeun tekad anu hébat pikeun suksés dina karirna.

Naha anjeun terang?… Axel Tuanzebe resep pisan kana tinju sareng gulat. Nyatana, anjeunna panginten panginten resep kana tinju upami anjeunna henteu pernah menceburkeun maén bal. Tingali kumaha anjeunna ngalaksanakeun latihan pribadi na dina klip pidéo ieu di handap.

Gaya hirup Axel Tuanzebe:

Sanaos Axel henteu jegud siga Michy Batshuayi, anjeunna sigana hirup gaya hirup méwah. Teu heran anjeunna mésér Mercedes Benz aheng (dipidangkeun di handap) nalika anjeunna yuswa ngan tujuh belas taun.

Tangtosna, urang moal tiasa nolak kanyataan yén anjeunna bakal mésér aset anu mahal. Nanging, anjeunna henteu acan ngamanpaatkeun média sosialna pikeun pamér imahna sareng mobil aheng anu sanés nalika nyerat Bio ieu.

Worth Net:

Saatos nandatanganan kontrak sareng Manchester United di 2019, Axel Tuanzebe's Net Worth naék janten sakitar jumlahna £ 2.2 juta. Sanaos anjeunna nampi Gaji taunan £ 545,000, kami yakin yén penghasilanana bakal ningkat salami anjeunna tetep aya di klub.

Kahirupan Kulawarga Axel Tuanzebe:

Hatur nuhun ka kulawargana, bek anu produktif parantos hirup tanpa kasepian. Maka, kami nampilkeun anjeun sapotong inpormasi komprehensif ngeunaan unggal anggota kulawargana.

Ngeunaan Axel Tuanzebe Bapa:

Mimiti sareng Pangutamana, bapak Tuanzebe panginten sanés janten instruktur Judo sapertos kitu Youri Tielemans' bapa. Nanging, anjeunna parantos nunjukkeun minat pisan kana olahraga. Teu heran bapakna ngadaptarkeun anjeunna di akademi Man United supados langkung kakeunaan maén bal. Disebutkeun, urang tiasa aman nyimpulkeun yén bapakna mangrupikeun salah sahiji dasar kahirupan karirna.

Ngeunaan Axel Tuanzebe Indung:

Peran indungna dina didikna moal tiasa kaleuleuwihkeun. Sakumaha adat pikeun ibu-ibu Afrika pikeun ngasuh murangkalihna dina étika moral anu leres, kitu ogé ibu Tuanzebe ngalaksanakeun tugasna. Hatur nuhun kana kaasih kolotna, Tuanzebe tiasa janten budak ngora anu bageur.

Ngeunaan duduluran Axel Tuanzebe:

Anu matak, pamaén Kongo ngagaduhan lanceuk lalaki anu namina Dimitri, sareng adi anu katelah Nadege. Naha anjeun terang?… Adina anu bek gambar di handap ngagaduhan garis pantun bari lanceukna maén bal.

Nebak naon?… Adina Tuanzebe mangrupikeun penari anu saé. Ditilik tina réaksina kana salah sahiji pidéo na anu diunggah dina média sosial, sigana anu bek Kongo ogé tiasa jogét. Tingali kumaha anjeunna menari saé dina video di handap ieu.

Ngeunaan Baraya Axel Tuanzebe:

Kusabab anjeunna janten terkenal, teu aya inpormasi ngeunaan akina sareng nini na. Ogé, urang moal tiasa nyimpulkeun upami anjeunna ngabagi hubungan kulawarga sareng pamaén Kongo sanésna sapertos Tanguy Ndombele kumargi baraya na teu dikenal.

Fakta Fakta Axel Tuanzebe:

Pikeun ngarobih Carita Kahirupan Axel Tuanzebe kami, ieu aya sababaraha kanyataan anu henteu ngabantosan anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun kanyaho ngeunaan Biografi na.

Fakta # 1: Anjeunna narekahan Guinness World Record:

Anjeun kedah panasaran terang kumaha bakatna Tuanzebe nyaéta saprak anjeunna ngabéréskeun Guinness World Record. Kabeneranna, dina bulan Juli 2018, pamaén Kongo sacara individual mupus buruan Lapar Lapar Hippos dina durasi anu paling pondok anu kantos direkam di dunya. Pikaresepeun, leres? Ngan terang yén anjeunna dieusian ku seueur kamampuan khusus.

Fakta # 2: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

Tabel di handap masihan analisis komprehensif ngeunaan penghasilan Tuanzebe di Manchester United nalika nyerat Biografi ieu.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 545,590
per Bulan£ 45,466
Per Minggu £ 10,476
Per Poé£ 1,497
Per Jam£ 62
Per Menit£ 1.04
Per Kadua Kadua£ 0.02

Kami sacara strategis nempatkeun analisis panghasilan Axel Tuanzebe nalika jamna aya. Pilarian terang kanggo nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Bio Axel Tuanzebe's, ieu anu anjeunna hasil.

€ 0

Fakta # 3: Karir Internasional:

Kumisan ti kampanye maén balna di sababaraha klub, urang Kongo ogé damel sababaraha penampilan pikeun Inggris. Reuwas? Daripada maen ka DR Kongo, Tuanzebe milih ngiluan kana tim Inggris U-19, U-20 sareng U-21 dina turnamén internasional anu béda-béda. Nya, DR Kongo tiasa waé peryogi jasa-jasa na di payun.

Fakta # 4: Statistik FIFA:

Tina analisa profil na sapertos di handap, anjeun tiasa ningali yén Tuanzebe sapertos anu condong salaku pertahanan Aeron Wan Bissaka. Sanaos anjeunna ngagaduhan statistik anu saé dina daérah maén bal anu sanés, urang Kongo langkung saé dina ngurus bola ti tukang. Siga Amad Diallo, Poténsi na nunjukkeun yén aya langkung seueur naon anu ditawarkeunana tibatan anu urang tingali ayeuna.

kacindekan:

Anu pamungkas, Tuanzebe henteu janten kawéntar ku biru. Sabalikna, anjeunna ngamangpaatkeun sakedik kasempetan pikeun nempatkeun tampilan anu megah. Teu heran anjeunna sanggup ngingetkeun Ole Gunnar Solskjaer dina meunangna United 2-1 ngalawan PSG dina Oktober 2020.

Ogé, upaya kolotna pikeun mindahkeun aranjeunna ti zona anu dilanda perang tiasa dipuji. Kuring yakin Tuanzebe sareng duduluranna bersyukur ka bapak sareng indungna pikeun nyalametkeun aranjeunna tina kasangsaraan perang.

Hatur nuhun pikeun maca Biografi Tuanzebe kami sareng Fakta Biografi Untold. Punten ngahubungan kami upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé dina tulisan kami. Ogé, bagikeun pendapat anjeun ngeunaan naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan masa depan Tuanzebe sareng Man United dina kotak komentar di handap.

Wiki:

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Axel Tuanzebe
Landihan:Zubee
Tanggal lahir:14th Nopémber 1997
Tempat kalahiran:Bunia, DR Kongo
duduluran:Dimitri (lanceuk) sareng Nadege (adi)
profési:footballer
Worth Net:£ 2.2 juta
Gaji taunan:£ 545,000
Zodiak:Scorpio
jangkungna:1.85m (6 ft 1 in)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar