Kisah Budak Arthur Masuaku Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Kisah Budak Arthur Masuaku Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi kami ngeunaan Arthur Masuaku ngawartosan anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Gaya hirup, Worth Bersih sareng Kahirupan Pribadi.

Kami gaduh didieu, Carita Kahirupan sing ringkes tina Congolese - ti saprak mimiti na, dugi ka anjeunna kasohor. Pikeun ngahudangkeun napsu anjeun kana sipat Masuaku's Bio anu pikaresepeun, ieu mangrupikeun ringkesan gambar tina kahirupan sareng karirna.

Carita kahirupan Arthur Masuaku
Carita kahirupan Arthur Masuaku.

Leres, anjeun sareng kuring terang Arthur salaku Dribbler Téknis kalayan seueur léngkah sareng akselerasi pikeun panangan baju. Dugi ka Nopémber 2020, anjeunna dipeunteun ku Pamiarsa Olahraga BBC salaku diantara 10 pamaén top di Liga Utama.

Sanaos penghargaan, ngan ukur sababaraha jalma anu terang ngeunaan perjalananana pikeun kaagungan. Kami parantos nyiapkeun kanggo anjeun sareng tanpa nyéépkeun waktos, hayu urang mimitian ku carita taun awal na.

Carita Budak Arthur Masuaku: 

Pikeun Wiwitan Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan 'Arthurito'. Fuka-Arthur Masuaku Kawela lahir dina dinten ka 7 Nopémber 1993 ka ramana, Hikke Musuaku sareng indung anu rada dikenal di kota Lille, Perancis kalér. Lah, salah sahiji kolotna Arthur Masuaku - hiji-hijina panyayakeun cinta anu teu aya saratna sareng tanpa pamrih.

Katingali indung Arthur Masuaku

Ngembang taun-taun:

Pamaén bal anu dilahirkeun di Perancis ageung di kota di Lille barengan dulurna. Salaku budak, anjeunna ngagaduhan ikatan duduluran anu kuat ieu. Arthur ngagaduhan mimiti anu pangsaéna dina kahirupan sareng henteu pernah ditinggal sacara sosial. Malah dugi ka ayeuna, anjeunna tetep karasaeun teu raoseun tina budakna berkah lanceukna, kulawarga, bumi, jalan sareng lapangan maén bal lokal. Aranjeunna ngingetan anjeunna ngeunaan jalur anu anjeunna jalan.

Latar Kulawarga Arthur Masuaku:

Urang tiasa ngahaturkeun seueur hal pikeun minat mimiti Arthurito dina maén bal kecuali kamiskinan. Anu terkenal diantara atribut nyaéta kanyataan yén bapakna nyaéta urut pamaén bal. Teu heran Masuaku gaduh kenangan bagja anu tumuh di kota anu didominasi ku warga kelas menengah.

Asal Kulawarga Arthur Masuaku:

Populér disebut salaku "Raja Dribble" di West Ham tim, Arthurito ngagaduhan akar kulawarga Kongo sapertos sabangsa Perancis na Jean-Philippe Mateta. Lille-pribumi mangrupikeun putra ka kolot anu duanana lahir di Kongo tapi hijrah ka Perancis taun sateuacan anjeunna lahir. Upami anjeun henteu terang, kolot Masuaku leres-leres ngasuh anjeunna di kota anu 1 jam 13 menit ngajalankeun ku karéta ka Bélgia.

Anjeunna ageung di Lille, kota caket Bélgia.
Anjeunna ageung di Lille, kota caket Bélgia.

Kisah Sepak Bola Arthur Masuaku Untold:

Budak ngora harita umurna ngan 8 taun nalika anjeunna ngalakukeun léngkah munggaran dina maén bal kalapa sareng maén bal lokal Lille OM.S. Ieu di klub anu Masuaku ngora dilatih pikeun waktos sateuacan RC Lens ningali sareng masihan anjeunna platform anu pas pikeun ngawangun karir anu komprehensif dina maén bal.

Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Dina waktos Arthurito yuswa 15 taun, anjeunna terang yén teu aya deui kaputusan pikeun janten pamaén bal profesional sareng anu berkesan dina éta. Anjeunna aya di puncak kamekaranana kalayan lensa RC nalika klub tatangga Valenciennes nyulik anjeunna ti pusat latihan Sang-et-Atanapi. Naha anjeun tiasa ningal Arthur Masuaku anu isin pikeun poto sareng batur sakamarna di Valenciennes?.

Biografi Arthur Masuaku - Carita Jalan Pikeun Kinérja:  

Éta sareng Valenciennes yén Arthurito nandatanganan kontrak profesional kahijina sateuacan ngalih ka Olympiacos. Sataun saatos sumping di Olympiacos, Masuaku mimiti narik minat ti raksasa Italia Roma sareng Juventus. Genoa ogé sumping nelepon kalayan tawaran anu ogé ditolak. Naha anjeun ningali poto langka ieu anjeunna di Olympiacos?

Biografi Arthur Masuaku - Carita Naék Pikeun Ngadoa:

Nalika West Ham nunjukkeun minat pikeun kéngingkeun jangjang kénca lengkepna di London Wétan, Olympiacos sareng agén Arthurito henteu tiasa nyarios henteu pikeun bau juicy. Maka Masuaku ngagabung sareng Hammers dina kontrak opat taun pikeun £ 6.2 juta di 2016. Tingali kumaha pertahanan sapertos sumping di West Ham.

Kebangkitan anjeunna di West Ham parantos mengesankan, sapertos anjeunna parantos ngamankeun jabatanana salaku kénca-klub anu dipikaresep. Massa claret sareng bulao sakali nyebut anjeunna "langkung saé tibatan Lukaku”Dina ngahargaan pola pikirna anu nyerang sareng ngerakeun.

Nyarios ngeunaan mentalna anu kuat di lapangan saatos abad penampilan sareng Hammers, Masuaku keukeuh anjeunna hoyong tetep sapertos kieu. Kami yakin anjeunna bakal tetep ngalobaan David Moyes ' ekspektasi sareng sésana, sakumaha urang carioskeun, nyaéta sajarah.

Saha Arthur Masuaku Dating:

Ngan aya sababaraha jalma anu bakal satuju yén Lalaki Perancis henteu gaduh kabogoh. Dina yuswa 27 taun, seueur anu hoyong yakin yén winger kénca siap-siap pikeun ngaitkeun tali sareng kabogoh. Langkung seueur, Masuaku parantos kasohor di London Wétan salaku Raja Arthur, tapi dimana Ratu na?

Di lifebogger, kami yakin yén béntang maén bal parantos ngagaduhan awéwé dina kahirupanna tapi ngantosan waktos anu pas pikeun nembongkeun dirina. Sanés ngan dirina, tapi murangkalih dilahirkeun ku anjeunna sabab anjeunna nyerang urang salaku bapa.

Kami milih henteu percanten yén pamaén anu haliber na bakal jomblo sareng resep kana éta.
Kami milih henteu percanten yén pamaén anu haliber na bakal jomblo sareng resep kana éta.

Kahirupan Kulawarga Arthur Masuaku:

Sapertos kaseueuran pamaén bal, katurunan Congolese ngagaduhan jalma anu ngarepkeun anjeunna sareng meryogikeun anjeunna mulih unggal Natal. Aranjeunna kulawargana. Kami nyandak anjeun fakta ngeunaan Kolot Arthur Masuaku. Kami ogé bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan fakta ngeunaan duduluran sareng dulur-dulur.

Ngeunaan Arthur Masuaku Kolot:

siga Steven N'Zonzi, Ibu sareng bapak jangjang kénca duanana asalna ti Kongo. Bapana na, Hikke Musuaku dikabarkan gaduh sajarah maén bal. Kami ngantosan Masuaku netelakeun naha éta propésional, semi-propésional atanapi amatir. Deui, kami ogé panasaran kana fakta anu aya indung winger kénca anu nyerang urang salaku jalma anu ramah dina poto di handap ieu.

Katingali indung Arthur Masuaku
Katingali indung Arthur Masuaku.

Ngeunaan Duduluran Arthur Masuaku:

Jangjang kénca-tukangna aya sababaraha dulur-dulur anu sami, anu katingali linggih sareng anjeunna. Henteu hariwang, urang bakal ngajelaskeun saha waé aranjeunna nalika Masuaku masihan pamundut urang pikeun wawancara eksklusif.

Babaturan sapertos kitu biasa diantara dulur-dulur
Babaturan sapertos kitu biasa di antara dulur-dulur.

Ngeunaan Kulawarga Arthur Masuaku:

Jauh ti kulawarga tukang winger kénca urang, urang masih teu acan dibekelan rinci ngeunaan nini-nini sareng indung bapa na. Sanés ogé kami nampi catetan paman, bibi sareng dulur misan Masuaku. Nya kitu ogé, teu aya rékor anu aya ngeunaan dulur-dulur na.

Kahirupan Pribadi Arthur Masuaku:

Aya deui Arthurito tibatan janten jangjang kénca-tukang. Anjeunna sanés ngan janggotan 5'10 ”murag jero pikeun ngabantosan timnya nyerang. Aya sababaraha sipat kapribadian anu ngagaduhan réréncangan sareng anggota kulawargana salaku bukti dirina tina sipatna. Éta kalebet kasenangan, kajujuran sareng kasatiaan na.

Anjeunna ogé galak ambisius sareng henteu sieun bahaya macul. Masuaku ngagaduhan hal pikeun pantun, resep ngumbara, nyéépkeun waktos sareng jalma anu dipikacinta diantara kapentingan sareng hobi anu sanés.

Sanés ngan ukur maestro buméla tapi fashionista!
Sanés ngan ukur maestro buméla tapi fashionista!

Gaya hirup Arthur Masuaku:

Naon gunana janten atlit penerbangan luhur upami teu tiasa kéngingkeun gaji mingguan £ 40,000 pon sapertos Arthurito? Sakumaha ageung pamaén liga Premier anu kéngingkeun £ 2,080,000 (taunan) hirup? Hayu urang terang.

Kanggo ngamimitian Bio, Masuaku ngaraos kauntungan finansial tina sponsor sareng dukungan? Éta salajengna ngajelaskeun naha anjeunna henteu hariwang kabangkrutan kalayan artos anu ageung tina 10 Juta Pon.

Kalayan kakayaan sapertos kitu, henteu matak héran anjeun ningali kénca-belok arahkeun jalan-jalan East London nganggo mobil anu aheng atanapi cicing di apartemen / bumi anu pas pikeun Raja anu dipikanyaah ku penggemar. Éta moal kaget kami mendakan yén anjeunna ogé ngagaduhan jet anu ngagantung dina gantungan. Tingali kumaha mobil Arthur Masuaku ngajantenkeun nyetir gampang.

Fakta Ngeunaan Arthur Masuaku:

Pikeun mungkus potongan anu menarik ieu dina Childhood Story sareng biografi na, ieu aya bebeneran anu henteu dikenal atanapi Henteu dikenal ngeunaan anjeunna.

kanyataan #1 - Ngarecah gaji sareng Panghasilan per detik:

Panilitian nunjukkeun rata-rata warga DRC kedah damel salami dua taun pikeun ngahasilkeun naon anu dipiharep ku Arthur Masuaku dina saminggu.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 2,080,000
per Bulan£ 173,333
Per Minggu£ 40,000
Per Poé£ 5,714
Per Jam£ 238
Per Menit£ 3.97
Per Kadua Kadua£ 0.06

Kusabab anjeun mimiti ningali Arthur Masuaku'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

£ 0

kanyataan #2 - Agama:

Sanaos Gampang ngagolongkeun Masuaku salaku urang Kristen, janggotna ninggalkeun tempat pikeun ragu. Sanaos odds anu seueur ngiringan anjeunna janten Kristen. Naon anu anjeun pikirkeun? Bagikeun pikiran anjeun dina kotak koméntar.

kanyataan #3 - Anjeunna Underrated di FIFA:

Arthur aya 2 poin di handap ieu Declan Rice Skor FIFA FIFA (2020) sareng 79 poin dihandap poténsi na (8). Pisaneun pikeun dicatet yén FIFA masihan peringkat anu handap pikeun pamaén anu teu tiasa dicegah dina serangan, saé sacara pertahanan sareng fisik. Kumaha urang ngajelaskeun ka generasi ngora yén Masuaku ngagaduhan peunteun umum 86 sareng poténsi 77 di 78? Pangalusna diskusi sapertos kitu henteu kantos muncul!

Ketidakadilan henteu kantos atra pisan
Ketidakadilan henteu kantos atra pisan

Kasimpulanana:

Hatur nuhun pikeun maca ieu inpormasi dina biografi Arthur Masuaku sareng carita budak leutik na. Kami arepkeun éta parantos ngailhamkeun anjeun pikeun yakin yén kasuksésan tiasa sumping ku konsistén. Ieu rusiah kasuksésan Masuaku- saurang lalaki anu parantos ngadamel tandana ku mencétan tonggak tonggong dina karirna.

Ayeuna kedah muji kolot sareng dulur-dulur anu bek pikeun pangrojongna pikeun karirna. Iman aranjeunna ka anjeunna henteu kantos goyah ti saprak anjeunna ngamimitian maén bal jalan dugi ka ngahontal ka Liga Utama.

Di lifebogger, urang bangga dina nganteurkeun carita kalayan adil sareng akurasi. Upami anjeun ningali naon-naon anu henteu katingalna leres, kedahna ngahubungi kami. Upami teu kitu, hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina bagian koméntar.

Tungtungna, pikeun kéngingkeun gancang tina Arthur Masuaku's Bio, anggo tabel Wiki kami. Éta nyimpulkeun profil na.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkep:Fuka-Arthur Masuaku Kawela.
Landihan:Arthurito.
Jaman:27 taun sareng 2 bulan.
Tanggal lahir:Dinten ka 7 Nopémber 1993.
Tempat kalahiran:Kota Lille di Perancis.
Jangkungna di Kaki:5 Suku, 10 Inci.
Jangkungna cm:179cm.
Maén Posisi:Kénca deui, kénca-jangjang kénca, kénca Winger.
Kolot:Hikke Musuaku (bapa).
duduluran:Baraya.
Kabogoh:Nihil.
Zodiak:Scorpio.
Hobi:iinditan, nyéépkeun waktos sareng anu dipikacinta.
Worth Net:£ 10 Juta.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar