Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
220
Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold
Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

LB nampilkeun Carita ngeunaan manajer maén bal digelar "El Maestro". Éta mangrupikeun liputan Kénjuran Budak Leutik Quique Setien, Biografi, Fakta Kulawarga (Pamajikan, Anak), Kolot, Hirup Awal, sareng acara-acara kasohor sanésna ti saprak anjeunna nyaéta nol ka nalika anjeunna janten pahlawan. Di handap ieu mangrupikeun gambar kahirupan awal awal Quique Setien sareng poto sanésna anu nyaritakeun carita ngeunaan anjeunna.

Gambar Bébas dina Kisah Awal sareng Unpalan Muda Quique Setien
Gambar anu saé dina Quique Setien Life Life sareng Untold Life Story. Credits: Twitter, Picuki sareng MurciaPlaza

Leres, sadayana terang manajer fRom Asal kulawarga Cantabria mangrupikeun master of the "Tiki-Taka or Tiqui-Taca", salah sahiji alesan naha anjeunna meunang wawancara janten kepala palatih FC Barca. Sanajan kitu, ngan ukur sababaraha leungeun mertimbangkeun versi kami Biografi Quique Setien anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Hirup Aula sareng kulawarga Latar

Dimimitian, kolotna Quique Setien saatos kalahiran masihan nami anjeunna "Enrique Setién Surya"Sareng Eujeung anu populér"Tenang Setién" Anjeun terang. Pangatur Spanyol dilahirkeun dina kaping 27 Séptémber 1958 ka bumina, di kota Spanyol Santander, Spanyol kalér. Di handap ieu mangrupakeun tempoan panorama anu indah ti Santander- Dimana kulawarga Quique Setien asalna.

Panempoan panorama Santander- Dimana kulawarga Quique Setien asalna
Panempoan panorama indah di Santander tempat Kulawarga Quique Setien asalna. Kiridit: Wikipedia

Santander mangrupikeun kota port anu lokasina kuloneun Bilbao sareng kondang janten depot pikeun kadaharan laut Éropa. Kulawarga Quique Setién konon tiasa dipimilik ku kulawarga Football centric anu pang populerna ti kota.

Tenang Setién Galuh dina latar kulawarga kelas tengah barengan dua lanceukna sareng kolotna. Naha anjeun terang?… Salah sahiji kolotna Quique Setien (indungna) leungiteun kahirupan anjeunna nalika anjeunna masih alit. Sakur anak anu kantos ngalaman kaleungitan hiji ibu bakal terang ngan ukur nyeri émosional jero sareng akibat psikologis anu parah tiasa gaduh. Hanjakalna, ieu mangrupikeun manajer FC Barcelona anu didamel nalika murangkalih.

Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Ngaléngkah Saatos Rugi Indung: Maén bal di kebon bumi kulawargana sareng bapak sareng lanceukna janten sumber suasana sorangan Quique Setien jauh tina kanyataanana kaganggu kaleungitan ibu.

Maén bal maén mangrupikeun hartos utami hirupna ti saprak anjeunna leutik. Asides maén bal, Quique Setien ogé diajar maénkeun catur kalayan bantuan bapakna. Salaku waktos diteruskeun, tanjeunna narékahan pikeun nampi pendidikan maén bal janten langkung logis sareng tibatan Catur. Pilarian pikeun pendidikan maén bal ningali bapakna ngadaptarkeun pikeun uji coba maén.

Kira-kira bulan Juli 1972, di pusat Perang tiis, Quique Setien parantos ngadaptarkeun SD Casablanca. Saatos sababaraha waktos, anjeunna angkat ka Perines, klub lokal sanés di kampung halaman. Deui harita, pangabisana maén diwatesan ku anjeunna teu gaduh bakat khusus. Quique Setien dina dinten awal na maén bal masih teu tiasa ngontrol kecanduan na ka Catur. Anjeunna mutuskeun pikeun nyimpang antara olahraga dua. Nuhun, anjeunna unggul pisan. Ngomongkeun ngeunaan pangalamanana, anjeunna henteu nyarios;

“Sanaos kuring pisan sumanget ngeunaan maén bal sareng catur. Abdi terang sadayana anu kuring diperyogikeun mangrupikeun upaya pikeun ngadamel catur. Ogé, kuring henteu ngagaduhan seueur waktos maén bal.

Aya waktos nalika kuring bangun peuting, sateuacan pertandingan, mikiran hiji gerakan catur atanapi sanés. Kuring maén catur salami sababaraha jam bari nyéépkeun balna sareng damel sareng ”

Kurangna konséntrasi nalika anjeunna juggled antara Catur sareng maén bal mangrupikeun alesan utama naha Setien mangrupikeun pamuter rata-rata salami dinten akademi. Kusabab kolotna Quique Setién sanés kabeungharanna, anjeunna mutuskeun nyandak padamelan. Anjeunna mimiti damel di College of Pharmacists and Santander dina yuswa 14 taun. Prodigy multi-berbakat digawé, maén bal sareng Catur ku cara anu langkung santai. Anjeunna juggled antara kagiatan ieu ngamankeun dirina lulusan akademi.

Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Hirup Karir

Setien ngamimitian karirna maén sareng klub kampung halaman Balap Santander, ngadamel debut La Liga taun 1977. Anjeunna minangka gelandang sentral anu cerdas anu ngagaduhan tujuan anu hadé. Mimiti, Setien muja brahala-brahala na; Pele jeung Johan Cruyff anu parantos janten legenda anu dimaénkeun pikeun FC Barcelona dina waktos éta. Di handap ieu gambar, anjeunna bangkit tina pamuter biasa pikeun janten kaptén sareng klub kasebut.

Poto jarang pikeun Setien nalika maén dintenna sareng Balap Santander. Anjeunna gugah tina saurang pamuter ka kaptén sareng Katerangan klub
Poto jarang pikeun Setien nalika maén dintenna sareng Balap Santander. Anjeunna gugah tina saurang pamuter ka kaptén sareng Katerangan klub. Kiridit Gambar: FCBarcelona

Ngagunakeun kanyaho Catur na, Quique Setién ditiron Kang Cruyff taktis- Jumlah maén sareng Sistem Fluid System maén. Gaya ieu janten jelas pisan nalika anjeunna maén pikeun Athletico Madrid antara taun 1985 ka 1988 dimana anjeunna ngabantosan timnya menang Piala Super Spanyol. Gambar di handap ieu, Quique Setién maén bal sapertos éta Catur. Anjeunna maca sateuacana patandingan teuing ngalawan lawan ageung sapertos Barcelona. Naha anjeun terang? ... Setién ngagaduhan 5 kameunangan ngalawan FC Barcelona nalika karirna maén.

Poto jarang pikeun Setien nalika anjeunna nyiksa FC Barcelona salami diputerna. Gambar: todocoleccion
Poto jarang pikeun Setien nalika anjeunna nyiksa FC Barcelona salami diputerna. Gambar: todocoleccion

Pandu sareng tekad Quique Setién mangrupikeun barang-barangna anu paling berharga nalika dinten karirna maén. Saha jalma anu terang anjeunna ka tukang bakal nyarios gaya maénna ngagabungkeun kamampuan a gulungan Royce nganggo mesin a Mustang. Pamuter midfield nyetak 95 kali dina 5 klub anu béda sateuacan tungtungna ngagantung sapatu na dina taun 1996.

Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Malah saatosna pangsiun, Cantabrian tetep janten pencinta leres Kang Johann Cruyff filsafat kaulinan Anjeunna sakaligus nyebarkeun kumaha sadayana parantos robah pikeun anjeunna saatos ningali maén Barcelona Johan Cruyff anu kantos manajer klub. Kiwari ieu ningali anjeunna ngiringan tapak idola ideu nalika anjeunna ngawangun janten palatih.

Karir pelatih Setien dimimitian sareng Klub kulawargana Racing sateuacan anjeunna pindah ka sasama Divisi Segunda sisi Polideportivo Ejido. Pikeun menangkeun pangalaman pelatih anu langkung liar, anjeunna angkat ka Afrika Tengah dimana anjeunna janten manajer internasional pikeun Equatorial Guinea.

Tempat istirahat munggaran kanggo Setien anu parantos parantos kajantenan sareng Lugo dimana anjeunna ngabimbing aranjeunna ka Divisi Segunda. Kasuksésan éta ningali anjeunna diupah ku Las Palmas- klub anu sanés anjeunna ngabantuan dina kasalametan LaLiga maranéhna. Sakali deui, Real Betis nyatet kana kasuksésan sareng nunjuk anjeunna salaku manajerna. Klubna ngamangpaatkeun sengketa anjeunna sareng dewan Las Palmas, pamekaran anu nyababkeun anjeunna ninggalkeun klubna pikeun aranjeunna (Betis).

Samentawis di Real Betis, Setien pinuh ngalarapkeun Chess bound- Jumlah maén sareng sistem cairan gaya manajemén utami ngalawan lawan anu langkung ageung. Téknik terbatas FC sapertos kitu ningali anjeunna gaduh pangsaéna pangluhurna Ball didaptarkeun 54%, 56.9%, 55.9% sareng 62.5% (masing-masing tina taun 2015 dugi ka 2019).

Minangka palatih lapar, Setién sok ngantosan waktos maén ngalawan Barça. Sanaos anjeunna kaleungitan tujuh kali, anjeunna ngantosan ngagaduhan kameunangan Camp Nou, anu sumping dina cara anu megah.

Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Lah, dina bulan Nopémber 2018, Quique Setien ngajauhan lalaki Valverde kalayan kameunangan 4-3 di Camp Nou. Éta kameunangan anu megah anu ngajantenkeun pamaén Barcelona Barcelona bangga Setien. Aya klaim yén Quique Setien ngalahirkeun FC Barcelona di Camp Nou kalayan bantosan Catur.

Aya klaim yén Quique Setien ngalahirkeun FC Barcelona di Camp Nou kalayan bantosan Catur
Aya klaim yén Quique Setien ngalahirkeun FC Barcelona di Camp Nou kalayan bantosan Catur. Kiridit: Laliga

Naha anjeun terang?… Setien ogé nampi kaos anu ditandatanganan tina Sergio Busquets saatosna kalayan tulisan tengah Barca:

"Kanggo Quique kalayan cinta sareng rasa reueus kana cara anjeun maén bal. Sing salamet."

Éta mangrupikeun kameunangan anu ngabantosan anjeunna ngawangun CV anu sederhana anu mimiti narik FC Barcelona dimimitian ti Januari 2019. Dina ahir usum 2018/2019, Setien ngabantosan Betis ngahontal posisi tempat kadua di luhur Madrid dina hal pangsaéna anu paling luhur didaptarkeun Ball (gaduhna bal). Kalayan naékna météoris ieu sareng Betis, FC Barcelona henteu tiasa nahan anjeunna, saéngga ngantosan sakedap leres Ernesto Valverde.

Dina tanggal 13 Januari 2020, Valverde dipecat ku FC Barcelona saatos eleh 3-2 ka Atlético Madrid di Supercopa de España. Saperti anu diharepkeun, Setién dilantik salaku palatih kepala Barcelona dina dinten anu sami, ngagentos Ernesto Valverde saatosna dipecat. Sateuacanna lalaki Betis sumping sareng kamurutan sareng karakter, hiji anu biasa ngiring anjeunna dina sadaya hirupna. Numutkeun kana UEFA, ieu naon anu ceuk Setién saatos janji;

Kamari kuring kaluar leumpang sareng sapi di kampung kuring sareng ayeuna kuring pelatih pamaén anu pangsaéna di dunya! Abdi hoyong menang sadayana anu kuring mampu. Klub ieu nungtut janten langkung saé unggal taun sareng ngumpulkeun saloba piala saleresna, sareng bisa maénkeun ogé.

Sanaos seueur fans ngaharepkeun anjeunna henteu mungkas sapertos Santiago Solari, ngan ukur waktos anu bakal nyarios kumaha anjeunna bakal ngatur posisi rumit ieu sareng tanggung jawab. Numutkeun kana Goal, Lionel Messi pasti bakal jadi 'KING ' pikeun catur-obsesip Quique Setien.

Messi pasti bakal janten Raja Catur pikeun catur-obsesip Quique Setien
Messi pasti bakal janten Raja Catur pikeun catur-obsesip Quique Setien. Kiridit: tujuan jeung Facebook

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan

Kalayan naékna pikeun janten Kinérja sareng palatih FC Barcelona, ​​éta pasti yén fans bal kedah ngémutan upami Quique Setién gaduh kabogoh atanapi upami anjeunna parantos nikah. Teu aya anu nampik kanyataan yén hirupna lalaki anu suksés moal bakal ngajantenkeun anjeunna gaduh awéwé (kabogoh atanapi pamajikan).

Kaleresan na, Quique Setién mangrupikeun jalma anu garapan. Ngaran Istri Quique Setien nyaéta Rosa Manzanera sareng anjeunna kasaruaan kulawarga Spanyol anu sami sareng salakina. Kalayan babarengan, kadua pencinta ngagaduhan dua murangkalih; Kaulinan anu 24 taun (Januari Januari) sareng sakedik Sofia anu ampir 2019 (dugi Januari 11). Di handap ieu mangrupikeun foto anu saé pamajikan Quique Setien, putrana ti heula Game sareng Sofia anu mangrupikeun orok ti kulawarga.

Minuhan Anggota Kulawarga Quique Setien
Minuhan Anggota Kulawarga Quique Setien. Pamajikanana geulis (Rosa Manzanera), Putra (Game) sareng putri (Sofia). Kiridit: Picuki

Pamajikan Quique Setien kalebet dirina kaberkahan kalayan gaduh maén bal di putra maranéhanana, Game. Ngan sapertos bapakna, Game ogé janten gelandang. Naha anjeun terang?… Kaulinan ngagaduhan generasi katilu pikeun pamaén profésional dina keturunan kulawargana. Bapana sareng akina maternal duanana maén bal. Akina maternal kaulinan, José Antonio Lozano maén maén taun 1960-an. Bisa waé nyatakeun yén pamajikan Quique Setien sumping kana nyéta hatur nuhun ka bapakna anu sigana aya hubunganana.

Aya ikatan bapa-putra anu saé dibagi antara Quique Setien sareng putrana. Nyaho bapakna bakal nampi padamelan di Barcelona, ​​Game mutuskeun pikeun ngadaptarkeun EU Sant Andreu, tim maén bal Spanyol dumasar di kota Barcelona di distrik Sant Andreu. Kaputusan ieu sumping dina nawiskeun tetep deukeut ka kolotna, utamina bapakna.

"A

Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngeunaan kapribadianna teu teratur, éta leres naros; Saha Quique Setien?… Ayeuna Numutkeun kana SportsMole, manajer anu berpengalaman nyaéta jalma anu nyéépkeun waktos anu ageung maén catur saatos tugas bal.

Naha anjeun terang?… Quique Setien dipikanyaho maén ngalawan urut juara dunya catur Anatoli Karpov (gambar di handap) sareng Garry Kasparov, sanaos hasil tina rapat-rapatna henteu acan diungkabkeun.

Quique Setien maén maén Catur ngalawan urut juara dunya catur Anatoli Karpov
Quique Setien maén maén Catur ngalawan urut juara dunya catur Anatoli Karpov. Kiridit: Clarin

Anggota kulawarga Quique Setien sareng mikacinta pikeun catur kaping taun 1972. Kipas parantos kredik IQ anu kuat sareng kecerdasan manajemén pikeun dikaitkeun sareng kaahlian catur na.

Kanyataan kadua diperyogikeun sakumaha kaitan ngeunaan Quique Setien Pribadi nyaéta hirup hébatna pikeun budak. Bapak super anu ngalaksanakeun peran indung ka barudak sakedik di handap ieu.

Kéngingkeun Quique Setien Life Life- Anjeunna resep maén bal sareng budak sakedik
Kéngingkeun Quique Setien Life Life- Anjeunna resep maén bal sareng budak sakedik. Kiridit: MurciaPlaza
Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Pamajikan Quique Setién nyaéta pribumi Murcia. Rosa Manzanera nyaéta jalma anu henteu mandiri anu teu ngalakukeun anu leuwih ti nyayogikeun dukungan émosional pikeun salakina malah nya éta hartosna nahan kahirupan nyalira sanaos henteu resep teuing maén bal. Ngan sapertos anu manajerna, pamajikan Quique Setién parantos ngiringan anjeunna dina sagala petualangan bal-balna ti saprak mimiti anjeunna euweuh anu ngabimbing.

Poto kulawarga Quique Setien ieu ngabuktikeun yén anjeunna bapa anu asih
Poto kulawarga Quique Setien ieu ngabuktikeun yén anjeunna bapa anu asih. Kiridit: Picuki

Quinque sareng pamajikanana sakali nyetél hubungan kaulinan sareng kabogohna Paula Gomez. Gambar di handap, duanana pihak oozes kapercayaan dina unggal jilbab dirina nyésakeun peminat kalayan henteu yakin yén perkawinan tiasa janten léngkah formal anu salajengna.

Kaulinan ngagaduhan hubungan na disatujuan ku kolotna
Kaulinan ngagaduhan hubungan na disatujuan ku kolotna
Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Ngenalkeun fakta Lui Gaya Quique Setien 'bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan gambaran anu langkung saé tina hirup hurupna. Dimimitian pareum, Quique Setien hirup kahirupan anu teratur, salah sahiji waktos anu henteu rasional sareng gaduh gedung mega ageung salaku imah.

Gaya hirup Quique Setien anu énggal-énggal di handap tiasa diringkeskeun dina poto di handap ieu. Anjeunna difoto di bumi turunan anjeunna bari tuang Sup-Style Bodas Gaya Spanyol, Kale sareng Chorizo ​​(atanapi Bawang Putih) Sup. Pamajikan Quique Setien (Rosa Manzanera) ogé feed anjeunna ka Spanyol tortillas anu anjeunna mikanyaah pisan.

Naha anjeun terang? ... Setien Lives gaya hirup hina sareng mikaresep masakan Spanyol tradisional sapertos kieu
Naha anjeun terang?… Setien Lives gaya hirup hina tur resep masakan tradisional Spanyol sapertos kieu

Masih panyobaan Gaya Hidup Quique Setien, anjeun panginten terang terang Carita manajer bal maén. Nalika di Betis, Quique Setien ngabagéakeun produsén mobil Alfa Romeo ka bandung. Nalika pamaén milih mobil diskon lumayan, anjeunna ogé ngagaduhan salah sahiji dirina. Di handap ieu manajer maén bal hina anu damel sareng Alfa Romeo anu uji-nyetir mobilna.

Quique Setien Car- Anjeunna ngagaduhan cinta anu hébat pikeun Alfa Romeo
Quique Setien Car- Anjeunna kagungan cinta anu hébat pikeun Alfa Romeo. Credits: Atlantico
Carita Budak Quique Setien Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta séjén

Maén Bal: Anjeunna ngagaduhan sakola sepak bola sapertos sepak sepak paling ulinak pamaén. Sadaya hatur nuhun ka Pamajikan Quique Setien, manajer Spanyol mutuskeun pikeun netepkeun sakola bal di désa. Gambar di handap ieu (sareng dina bagian Kahirupan Pribadi), anjeunna resep ngiringan pelatihan sareng ningkatkeun budak na anu ningali anjeunna salaku sosok bapa.

Quique Setien gaduh sakola maén bal sareng ngagaduhan salaku tokoh bapa pikeun pamaén sepak bola
Quique Setien gaduh sakola maén bal sareng ngagaduhan salaku inohong bapa, indung kadua sareng kulawarga kanggo budak alit. Kiridit: Twitter

Pelatih Cantabrian Ketiga pikeun palatih FC Barcelona: Numutkeun situs wéb FC Barca, Setien nyaéta palatih Cantabrian katilu dina sajarah Barça, saatos ménéjer manten; Enrique Orizaola (diangkat 1961) jeung Laureano Ruiz (diangkat 1976). Anjeunna pasti pangheulana ti saprak Milenium énggal.

Ageman: Quique Setien paling dipikaresep parantos diangkat katolik, hartosna anjeunna ngalaksanakeun agama Kristen. Ayeuna di dieu kanyataan ngeunaan buttresses titik ieu. Numutkeun kana SantanderTrade website, kota dimana kulawarga Quique Setien asalna ti diwangun ku Katolik 77% (ngalaksanakeun 50%). Nalika umat Islam sareng Protestan aya 3%, anu henteu percanten ngabentuk 19%. Lantaran kitu, sigana pisan yén pamajikan Quique Setien kaasup dirina nuju garéja katolik.

Tato: Budaya tato kasohor lolobana dipimilik ku pamaén maén bal sareng kurang diurus manajer sabab biasana dianggo ngagambar agama atanapi jalma anu aranjeunna dipikacinta. Quique Setien mangrupikeun salah sahiji ménéjer anu resep henteu bébas tattoo.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Quique Setien urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu