Kisah Budak Alexander Sorloth Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Kisah Budak Alexander Sorloth Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi kami ti Alexander Sorloth nyaritakeun anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh, nilai Bersih sareng Gaya hirup.

Sacara sederhana, urang nyaritakeun kajadian anu penting dina kahirupan panyerang anu dimimitian ti taun mimiti nepi ka nalika anjeunna populér. Lah, Alexander Sorloth tumuh kamajuan- kasimpulan jelas tina Bio na.

Leres Sadayana terang ngeunaan kakuatan sareng kapinteran na. Nanging, ngan ukur saeutik peminat maén bal anu terang ngeunaan carita kahirupan Alexander Sorloth anu mereun. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Alexander Sorloth:

Pikeun Biografi Wiwitan, julukan panarajang nyaéta "Haaland énggal". Alexander Sorloth lahir dina dinten kaping 5 Désémber 1995 ka indungna, Hildegunn Roten sareng ramana, Goran Sorloth di kota Trondheim, tengah Norwégia.

Tumuwuh Taun:

Maju ageung di kota na di Strindheim di Trondheim barengan dua sadulur - Karoline sareng Amalie. Tumuh di kota, Sorloth pinuh tanaga sareng adrenalin. Janten, anjeunna tiasa aktip ilubiung dina tilu olahraga. Éta kalebet és skating, bola bal sareng bal.

Latar Kulawarga Alexander Sorloth:

Nalika budak ngora harita, anjeunna ngagaduhan dukungan ti kolot kelas menengahna. Aranjeunna ngangkat anjeunna sareng sadulurna tanpa kakurangan sareng mastikeun anjeunna sacara bébas mutuskeun olahraga naon anu anjeunna pikahoyong ngadamel karir.

Asal Kulawarga Alexander Sorloth:

Norwegia mangrupikeun kecap anu pas anu ngajelaskeun Nasionalitas anu nyerang. Hasil tina panilitian anu dilakukeun pikeun nangtukeun etnis na nunjukkeun kamungkinan yén anjeunna mangrupikeun etnik Inntrondsk sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu.

Anjeunna resep pisan asal ti daérah Norwégia didominasi ku etnis Inntrondsk. Atribut: IG, WorldMaps & Pinterest.

Kumaha Sepak Bola Karir Mimitian pikeun Alexander Sorloth:

Urang Norwegia milih maén bal sabab tétéla janten karepna anu paling hébat. Bapana Sorloth - anu tilas pamaén bal profesional - resep kana pilihan éta. Anjeunna muatan anjeunna pikeun akur komitmen saratus persén pikeun olahraga sareng ningali ka pendaptaran na di akademi nonoman di klub maén bal lokal Rosenborg.

Poto anu jarang tina panyerang nalika karirna ngawangun sareng Rosenborg
Poto anu jarang tina panyerang nalika karirna ngawangun sareng Rosenborg. Atribut: IG

Alexander Sorloth Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Prodigy maén bal naék dina jajaran Rosenborg sareng damel debut profesionalna pikeun klub nalika anjeunna umur 17. Debut mangrupikeun kajadian anu Sorloth moal gampang hilap sabab éta pertandingan kualifikasi Liga Europa sareng anjeunna nyetak ngan 12 menit saatos sumping kaluar tina bangku.

Biografi Alexander Sorloth - Carita ka Jalan Kinérja:

Nalika anu maju payun diinjeumkeun ka Bodo Glimt anjeunna mimiti ngahibur pikiran mundur maén bal. Anjeunna nyarios ka koran Norwegia VG yén:

"Kuring gaduh kasempetan pikeun nunjukkeun ka Rosenborg kumaha saéna kuring tapi kuring gagal ngalakukeun éta. Nalika kuring ngalih ka Bodo, kuring cicing di susun anu saderhana poék. Kuring bahkan henteu ngémutan maénkeun. ”

Untungna, Sorloth gaduh paguneman anu motivasi sareng bapakna anu ngajantenkeun anjeunna mutuskeun henteu nyerah. Kaputusan éta ningali anjeunna ngalaman usum anu luar biasa sareng Bodo.

Biografi Alexander Sorloth - Naék Pikeun Ngadoa Carita:

Cara ngajalankeun bentukna anu saé pikeun mindahkeun salajengna ka Groningen sareng Midtjylland narik minat Crystal Palace anu nandatanganan anjeunna di 2018. Sedihna, Sorloth henteu ngagaduhan cukup waktos maén. Nyatana, anjeunna ngan ukur ngagaduhan 4 Liga Utama dimimitian dina 20 penampilan.

Milarian kasempetan tim kahiji anu biasa, Sorloth ngalih ka Genk dimana anjeunna nyéépkeun paruh kadua usum 2018/19 dina pinjaman. Terobosan payun sumping dina kampanye salajengna nalika anjeunna ngagabung ka sisi luhur penerbangan Turki Trabzonspor kalayan pinjaman.

Anjeunna mendakan deui tina jaring 24 kali sareng nginjeumkeun salapan bantosan dina 34 pertandingan Super Lig janten juru skor luhur divisi éta. Nalika maén pikeun timnas Norwégia dina dua pertandingan grup Liga Bangsa-Bangsa UEFA, Sorloth henteu balik deui ka Trabzonspor. Sabalikna, anjeunna nginjeumkeun tandatanganana pikeun RB Leipzig dina Séptémber 2020 sareng katingalina ngahontal langkung di Bundesliga.

Saha Alexander Sorloth Girlfriend?

Naha anjeun kenal sareng nami Lena Selnes? Éta nami kabogoh Alexander Sorloth. Aranjeunna parantos hubungan romantis langkung ti 4 taun. Nyatana, kabogoh Alexander Sorloth aya sareng anjeunna sajauh awal 2016 nalika anjeunna ngagabung sareng FC Groningen.

Alexander Sorloth sareng kabogohna Lena Selnes
Alexander Sorloth sareng kabogohna Lena Selnes. Poto: Gram.

Lovebirds anu teu ngagaduhan putra atanapi putri di luar nikah sering angkat pakansi babarengan. Teu aya ragu yén aranjeunna silih bogoh ka perusahaan séwang-séwangan sareng éta tiasa henteu lami sateuacan aranjeunna jalan-jalan.

Kahirupan Kulawarga Alexander Sorloth:

Iraha ka hareupna nunjukkeun carita hirupna sareng perjalanan dina maén bal, anjeunna ngahargaan kalungguhan sababaraha jalma. Aranjeunna kulawargana. Kami masihan anjeun kanyataan ngeunaan kolotna Alexander Sorloth. Salaku tambahan, kami bakal nyayogikeun kanyataan ngeunaan dulur-dulurna sareng baraya di dieu.

Langkung seueur ngeunaan ramana Alexander Sorloth:

Goran nyaéta ramana anu maju anu berkesan. Sapertos anu parantos urang sebatkeun, anjeunna mangrupikeun tilas pamaén bal profesional sareng mangrupikeun salah sahiji hal anu hadé. Sorloth digedékeun di imah anu ngagaduhan medali sareng ngahargaan anu bapakna ngempelkeun salami 14 taun karirna salaku striker. Goran ngagaduhan hubungan anu caket sareng Sorloth anu mangrupikeun putra tunggalna. Anjeunna sering nyauran anjeunna saatos unggal pertandingan mamatahan anjeunna ngeunaan bidang midangkeun na anu kedah diperbaiki.

Ngeunaan indung Alexander Sorloth:

Hildegunn Roten nyaéta indung ti payun. Anjeunna mangrupikeun peminat bola bal anu ngabantosan ngangkat genius maén bal sareng duduluranna. Anjeunna nembé ngagabung sareng salakina dina nuturkeun rundingan Sorloth sareng Leipzig caket sareng bagja nampi berita ngeunaan perjanjian anu disegel.

Naha anjeun tiasa ningalian kolot strker?
Naha anjeun tiasa ningalian kolot strker? Poto: Gram.

Ngeunaan Dulur-dulur Alexander Sorloth sareng Baraya:

Maju gaduh dua sadérék anu kirang dikenal - Karoline sareng Amalie - tapi henteu ngaganggu. Aya kaaburan kaburian pikeun karuhunna, khususna hubunganana sareng nini-nini bapa sareng indungna. Kami ogé henteu tiasa ngaidentipikasi pamanna, bibi, dulur misan, kaponakan awewe sareng dulur-dulurna.

Alexander Sorloth sareng adina na Amalie
Alexander Sorloth sareng adina na Amalie. Poto: Gram.

Kahirupan Pribadi Alexander Sorloth:

Bola luar, payun dipikaterang janten jalma anu petualang, marahmay sareng resep-resep. Anjeunna henteu nyarios pisan ngeunaan dirina sareng nyobian ngirangan kakuatan pikeun kapentingan kasopanan.

Wisata, masak, ngojay sareng nonton pilem mangrupikeun daptar hobi na. Anjeunna ogé ngagaduhan minat skating sareng maén bola bal, sapertos anu ti saprak budakna.

Masak mangrupikeun hobi na.
Masak mangrupikeun hobi na. Poto: Instagram.

Gaya hirup Alexander Sorloth:

Hayu urang nyarioskeun kumaha ka payunna ngahasilkeun artos sareng sifat pola belanja na. Pikeun ngamimitian, nilai bersih Alexander Sorloth di taun 2020 masih dina ulasan. Sanés struktur gajihna sareng RB Leipzig sayogi pikeun ditaliti masarakat.

Sanaos kitu, urang terang yén naon waé anu anjeunna satuju sareng klub Jérman bakal janten pamutahiran £ 936,000 Per taun anu anjeunna kantos pikagaduh di Crystal Palace.
Nalika kami nyandak dukungan, maén bonus sareng sponsor, kami sadar yén Sorloth ngagaduhan basis kabeungharan anu ageung. Kasopanan na ngajantenkeun anjeunna teu ningalikeun gaya hirup mewahna anu kalebet hirup di bumi anu mahal sareng nyetir mobil mewah.

Fakta ngeunaan Alexander Sorloth:

Pikeun ngabungkus bio anu narik ngeunaan striker ieu, ieu aya kanyataan anu henteu dikenal atanapi henteu dikenal ngeunaan anjeunna.

Kanyataan # 1- Alexander Sorloth Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPenghasilan di EURO (€)
Per Taun€ 1,614,480
per Bulan€ 134,540
Per Minggu€ 31,000
Per Poé€ 4,429
Per Jam€ 185
Per Menit€ 3.08
Per Detik€ 0.05

Kanyataan # 2- Kipas Chelsea:

Tumuh salaku budak leutik, Sorloth mangrupikeun kipas tina Chelsea FC anu katelah ogé The Blues. Mangsa era anu pihak Inggris ngagaduhan bentang sapertos Gianfranco Zola, Tore André Flo sareng terasna Didier Drogba anu meunang seueur haté.

Fakta # 3- Peunteun FIFA 2020:

Urang Norwegia ngagaduhan rating FIFA anu handap pikeun 77 poin kalayan poténsi 81. Henteu aya perdebatan kamungkinan peringkat na bakal ningkat dina proporsi meteorik. Utamana anjeunna parantos daptar pikeun maénkeun salah sahiji liga paling kalapa Éropa.

Sadaya pamaén bal ngagaduhan awal anu rendah haté
Sadaya pamaén bal ngagaduhan awal anu handap kan? Gambar: SoFIFA.

Kanyataan # 4 - Agama:

Anu nyerang henteu acan masihan petunjuk ngeunaan agemanna dugi ka taun 2020. Sanaos kitu, odds langkung dipikaresep pikeun anjeunna anu percaya sareng kamungkinan Kristen. Langkung seueur, adina na Caroline ngagaduhan nami Kristen.

Kanyataan # 5- Ngeunaan Alexander Sorloth nickname:

Julukan jenius maén bal mangrupikeun "Haaland énggal" kusabab anjeunna maénkeun sapertos réncang sanésna Erling Braut Haaland. Duo ogé jangkungna sami sareng gaduh warna rambut sami.

Haaland sareng Sorloth gaduh seueur kamiripan.
Haaland sareng Sorloth gaduh seueur kamiripan. Atribut: EveningStandard.

Wiki: 

Nami lengkepAlexander Sorloth
nickname"Haaland énggal"
Tanggal lahir5 dinten Désémber 1995
Tempat kalahirankota Trondheim di Norwégia
Posisi maénstriker
kolotHildegunn Roten (indung) & Goran Sorloth (bapa).
DuduluranKaroline sareng Amalie (sadulur).
kabogohLena Selnes
barudakN / A
Worth netdina Review
bayaran € 1,614,480
zodiakSagittarius
hobiWisata, ngojay sareng nonton pilem
luhur6 Suku, 4 Inci

Catetan Akhir:

Nuhun parantos maca biografi Alexander Sorloth urang. Kami arepkeun éta parantos ngailhamkeun anjeun pikeun yakin yén nyerah moal pernah mayar. Anjeunna moal janten saha anjeunna ayeuna upami anjeunna lirén maén bal saatos diinjeuman ka Bodo Glimt.

Urang ogé kedah masihan kiridit ka sepuh Alexander Sorloth pikeun pangrojongna anu mantap pikeun karirna. Pangaruhna anu ku urang dicandak dina fakta Biografi Sorloth pantes ditiru.

Dina lifebogger, urang bangga dina nyayogikeun kanyataan biografi sareng akurasi sareng kaadilan. Naha anjeun ningali naon waé anu henteu saé dina tulisan ieu? Punten ngahubungi kami atanapi ngantunkeun koméntar.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar