Santiago Solari budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1847
Santiago Solari budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Manajer Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "Indiecito". Santiago Solari budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun tukang kulawargana, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan peran managerial-Na jeung Real Madrid. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Santiago Solari urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Santiago Solari budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan & kulawarga Latar

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya Santiago Hernán Solari Poggio. Santiago Solari lahir dina dinten 7th Oktober di 1976 ka bapana, Eduardo Solari jeung indung, Alicia Susana Poggio di Rosario, Argentina Lahir di Rosario, Argentina. kota na lahir, oge lahirna Lionel Messi.

Santiago teu tumuwuh nepi nyalira kalayan kolotna. Anjeunna tumuwuh nepi kalayan opat duduluran na nyaéta; Esteban, Daud, Martins na Liz Solari. Solari lahir kana kulawarga olahraga. Na kulawarga a stock footballing kalawan gén bal dikandung dina leuwih ti 80% tina somah jalu na, nu ngawengku kulawarga nambahan Na.

Mimiti on salaku anak, eta janten gampang pikeun saeutik Santiago pikeun ngalereskeun hirupna di soccer. Ieu teu heran salaku kulawarga bapa urang cicing hirup hiji kaluar tina eta. Ahéng, Santiago pernah ngagaduhan serius kalayan bade profésional di hiji umur dini. Bari paling footballers ti stock bal sarupa bakal dimimitian karir maranéhna dina yuswa 6, ngora Solari pernah nyokot bal serius saperti nak a. Anjeunna ukur dicoo bal pikeun fun eta dugi hal kajadian hiji poe.

Santiago Solari budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kumaha perjalanan Football Dimimitian

Kumaha karir sepak bola AS 1994 Ignited Solari urang

Ieu usum panas tina 1994, sarta yén Piala Dunya memorable éta rék kick off di Amérika Serikat. Timnas Arab Saudi netep kana kampus of a New Jersey kuliah leutik (Richard Stockton College kiwari Stockton Universitas) Ayana di Philadelphia tenggara. Turnamén ieu jadi penting pikeun Santiago lantaran kulawarga Solari na éta dina muatan tina timnas Arab Saudi.

Naha anjeun terang?… adi bapa urang Santiago urang kokolot Jorge "El Indio"Solari ieu palatih kapala tim Arab bari bapana Eduardo ditulungan. Di handap ieu nu poto duanana baraya di umur heubeul maranéhanana.

Jorge na Eduardo Solari- The AS Piala Dunya 1994

Salila camp latihan lima minggu, Santiago miboga pamikiran jero ngeunaan picking up karir di soccer. Ieu sumping sanggeus dad na Eduardo na Lenahan, anu bagian-waktos palatih sirah soccer di Richard Stockton (tempat tim Arab camped) ngembangkeun hiji silaturahim nutup saling.

Kumaha Santiago Solari janten footballer a

Dina mangsa éta, Lenahan gambar katuhu dina poto di luhur ngusulkeun ka Eduardo lamun na putra 17 taun heubeul Santiago bisa méakkeun semester hiji attending kuliah di Richard Stockton tur wanoh sarua muter soccer keur tim kuliah. Duanana Santiago jeung dad na Eduardo sapuk nyaho eta bakal masihan anjeunna nu diperlukeun yayasan rusuh saméméh anjeunna jumps kaluar ka dunya soccer profésional.

Santiago Solari budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Saudi Kasuksesan

Tim Lenahan ieu ogé diganjar ku kulawarga Solari on kaputusan pikeun masihan Santiago hiji yayasan footballing gancang. Lenahan kapaksa nyandak hiji cuti tina henteuna sanggeus anjeunna dibéré kontrak pikeun ngatur latihan Saudi Arabia urang mangsa persiapan cup Dunya.

Duanana Lenahan bareng jeung baraya Solari mantuan Saudi Arabia pikeun ngahontal cup dunya maranéhanana tersukses amprok di Amérika Serikat.

Saudi Arabia 1994 WorldCup Story

Pikeun Arab Saudi, nu "kulawarga Solari"Bakal salamina tetep dina hate maranéhanana berkat dampak langgeng maranéhanana ngajalankeun AS 1994 Piala Dunya.

Santiago Solari budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Pos-1994 Piala Dunya

Sanggeus Piala Dunya 1994 AS, Santiago Solari mimiti karirna jeung Richard Stockton College. The nak 17 taun heubeul ceking mimiti maén Divisi 3 nuhun soccer kuliah ka Tim Lenahan anu jumeneng mentor anyar na.

Maranéhanana cukup untung ningali Santiago Solari maén dina mangsa éta bakal apal pamaén pohara terampil sarta calakan anu éta téhnisna gifted. Santiago éta kasampak kawas hiji anu bisa maca game dina tingkat béda ti lawan-Na.

Young Saniago Solari dina peta

Dina hanjelu, lawan-Na saha anjeunna ngalaman tormented di sawah bakal Resort ka fouling anjeunna tinimbang nyobian Cope jeung pangabisa punjul-Na.

Santiago Solari Awal Kahirupan Karir"Ieu lain pangalaman soccer"

Santiago Solari ngawartoskeun soccer Amérika di 2001 waktu na di Richard Stockton (laporan Goal.com).

"Tapi éta hiji pangalaman ngeunaan hirup, ngeunaan pasamoan urang, ngeunaan nyaho hiji budaya beda jeung cara mikir. Ieu dibuka nepi sirah kuring tur kahayang pikeun jadi footballer profésional "

Asides bal, Santiago dipake kasempetan keur diajar dina kuliah dimana manehna diajar basa Inggris hadé.

Santiago Solari budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

Kusabab anjeunna yén alus, éta ukur nyeepkeun opat bulan kalayan tim Stockton na sateuacan kasempetan karir professional jeung Newell Old Boys sumping nelepon. Ulah hilap, ieu klub anu dibawa nepi Lionel Messi. Nu taun anu sarua dina 1995, Solari mutuskeun pikeun buleud nepi karir nonoman-Na jeung Renato Cesarini.

Teu kawas pamaén bal séjén sarta manajer anu indit taun maranéhanana setelan akademi, éta ukur nyeepkeun Solari taun bearly 2 maén bal méméh asup kana sistem pro.

Santiago Solari urang Jalan mun Fame- Unggul Copa Libertadores

Dina waktu ieu, masih dina usum 1995-1996, Solari terang hijina cara sangkan ka Éropa ieu milik klub badag jeung meunang tanah air asli badag. Anjeunna mutuskeun pikeun ngamimitian karir senior-Na jeung Walungan Lempeng. Di klub Argentina, Solari dijieun ngaranna ku ngarah klub pikeun meunang Piala Libertadores di 1996. Ieu diaspal jalan ka Eropa.

Santiago Solari budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Dina 1999, Santiago meuntas Atlantik nepi gabung Atletico Madrid di Spanyol. Ieu wanci klub nu Cut Nyak Dien sarta éta di brink tina relegation. Hatur nuhun kana gaya maén Na, Real Madrid nyandak minat anjeunna ngan sanggeus sataun kalayan Atletico.

Saniago Solari Atletico Madrid Story

Real Madrid teu ragu pikeun ngaktipkeun release klausa Santiago Solari sarta asup anjeunna di 2000, éta sataun sami Atletico meunang relegated. Santiago Solari dicoo pikeun lima musim di Real (2000-2005) kaasup opat barengan legendaris Zidane, Anu anjog di 2001. Anjeunna jadi anggota vital tina era 'Galactico'.

Naha anjeun terang?… Solari mimiti pindah anu nyababkeun Zidane nyetak volley kawentar ngalawan Leverkusen di final 2002 Liga Champions. Asides nyieun Chances, Solari ogé ngoleksi gol anu pohara kuat pikeun Real Madrid. Lalajo sababaraha gol na handap;

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Santiago Solari budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Salila poé maén Na, gaya maén Solari urang teu ngan meunang piala bal di Spanyol. nuhun alus na oge ngagaduhan anjeunna piala a.
Dina 2002 sataun, saluran televisi kabel premium Perancis, terusan + milih Santiago salaku "Pamuter Sexiest taun"Berkat nuhun amazingly ganteng-Na.
Santiago Solari- 2002 paling gagah Man di Bumi
Dina respon kana pangajén, Santiago Solari ceuk;
"Kuring hatur jelema anu milih pikeun kuring, tapi kuring yakin eta urang rigged" Solari quipped. "Ieu gé ningali lamun Kuring ditawarkeun karir sejen dina industri pilem nalika kuring ninggalkeun. maén bal"

Ogé ngeunaan kahirupan pribadi Solari urang, anu Argentina ieu sakali digambarkeun ku CNN salaku "Kacida nyakola, ngucapkeun, filosofis sarta lover buku". Saatos retiring tina Maen Bal, Solari wrote kolom pikeun ngarah koran Spanyol El Pais.

Santiago Solari budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Santiago Solari Hubungan Kahirupan

Teu kawas sesa anggota kulawargana, Solari nyaeta intensely swasta sarta tetep rinci ngeunaan pamajikan na kids ukur keur dirina Na. Geuwat, manéhna euweuh profil média sosial ditingali. Tapi rumor Santiago Solari urang pamajikan sarta kids salawasna boga jalan anak datang kaluar. Numutkeun laporan, Santiago keur nikah kalawan tilu barudak.

Santiago Solari budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan Footballing kulawarga

Santiago Solari kulawarga Tangkal

Langkung Ngeunaan Rama jeung Paman-Na: Picking bal saperti dagang dimimitian dua sadulur, Jorge Raul na Eduardo Miguel anu ngawangun pondasi bal tina kulawarga Solari. Duanana baraya gambar dihandap dimimitian Maen Bal mimiti maranéhanana di Newell urang Boys Old na Rosario Tengah mungguh. Santiago Solari urang kulawarga Life- Story ramana jeung Paman, Jorge

Sanajan aranjeunna pernah dicoo sacara babarengan alatan beda umur salapan taun nu dipisahkeun aranjeunna. Di antara dua sadulur, Jorge éta beuki populér. Naha anjeun terang?… Jorge Solari dicoo ngalawan England dina quarterfinals Piala Dunya 1966. Handap ieu anjeunna nyokot freekick ngalawan England salila Piala Dunya 1966.Jorge Solari- 1966 Dunya Piala Vs Inggris

Salila karir maén di Mexico, Jorge Solari ieu nicknamed "El Indio". Ngaran ieu dibikeun ka Santiago Solari anu ayeuna nicknamed "El Indiesito"Anu hartosna Little India. Bapana Santiago urang Eduardo Miguel Solari mimiti karir professional di Rosario Tengah (taun 1966) taun anu sarua lanceukna kokolot na dicoo dina Piala Dunya. Di handap ieu hiji poto bapana Santiago urang salila karir maén Na.

Santiago Solari urang father- Eduardo Solari

Eduardo dicoo sadayana karir senior na di Amérika Kidul (Argéntina & Columbia) jeung pensiunan dina sataun 1981.

Kulawarga Solari ogé miboga salaki footballing datang ka nikah putri maranéhanana. Dina 1992 sataun, Santiago urang misan Natalia, putri Jorge Solari meunang nikah ka tilu-waktu meunangna Liga Champions, Fernando Redondo (Gambar handap). Redondo digambarkeun Real Madrid jeung tim Argentina.

link Fernando Redondo urang ka kulawarga Solari

Santiago Solari budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Anggota kulawarga Geura

Diantara baraya Santiago urang, Esteban Andrés Solari Poggio Tano gambar dihandap teh pang populerna. The footballer profésional Argentina lahir dina 2nd Juni, 1980.

Santiago Solari urang Brother- Esteban Solari.jpg

Esteban antukna karirna dicoo sakumaha striker a jeung ngoleksi leuwih ti gol 120 antara 2001 na 2016. David Eduardo Solari Poggio gambar dihandap teh salajengna populer di kalangan nu sadulur ti Santiago.

Santiago Solari urang Brother- Daud Solari.jpg

David lahir dina 21st Maret, 1986 di kota Barranquilla di Columbia. Salaku dina waktu tulisan, anjeunna ayeuna muterkeun pikeun Enosis Neon Paralimni FC dina Cypriot Divisi Kadua. Martin Solari, saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan teh lanceukna bungsu keur Santiago. Kawas Santiago urang pamajikan jeung barudak, saeutik pisan anu ogé dipikawanoh ngeunaan indung Santiago Solari urang anu mana ku Ngaran Alicia Susana Poggio.

Ngeunaan Santiago Solari Sister: Liz Solari mangrupakeun populér aktris Argentina anu mimitina mimiti karir dirina salaku modél, sateuacan bade badag kana bioskop lokal jeung asing.

Santiago Solari urang sister- Liz Solari

Liz lahir on June 18, 1983 Nyain Barranquilla, Colombia. waktos kalahiran dirina coincides jeung waktu dad dirina junun hiji tim Columbian.

kanyataan parios: Heuheu Santiago Solari budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu