Salomon Cibingbin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1405
Salomon Cibingbin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kiridit ka PremierLeague na Cronica jaba

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "Gladiator". Kami Salomon Cibingbin budak Story tambah Untold Biografi Fact ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna téh jalma anu geus bisa nampa atawa sabar Nepi karir, sahingga anjeunna salah sahiji strikers paling sabar liga Premier geus kantos ngagaduhan. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Salomon Cibingbin urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Salomon Cibingbin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan & kulawarga Latar

José Salomon Cibingbin Giménez lahir dina dinten 16th September 1989 ka indungna, Maitana Giménez (pembantu rumah tangga) jeung bapana, José Rafael Cibingbin (guru kimia) dina sektor pangpadetna di Catia, dina Caracas, Venezuela. Di handap ieu poto kolot Salomon Cibingbin urang denok.

Salomon Cibingbin urang Parents- MOTHER- Maitana Giménez jeung bapa-José Rafael Cibingbin (Kredit ka IG)

kalahiran Salomon Cibingbin urang ieu predestined nurutkeun bapana anu sakali masihan hiji akun carita pre-kalahiran putrana urang.

"Pamajikan abdi, nalika manéhna hamil kungsi beuteung pisan badag. Ogé dina waktu éta, kuring adina beuteung éta hiji admirer tina Diego Maradona lantaran ti Piala Dunya 1986. Tétéla nu unggal waktu urang nempo kaulinan dimana Maradona maén, orok Solomon bakal kick beuki dina rahim indungna. Lantaran éta, adina mah cenah lalaki mah unborn bade janten pamuter soccer na manéhna katuhu. José Rafael Cibingbin recalled.

Cibingbin ieu pamustunganana dilahirkeun salaku putra kadua kolotna di rumah tangga kulawarga-kelas tengah-Na. Anjeunna tumuwuh nepi kalayan baraya-Na, Gerardo saha tilu taun na senior na lanceukna nak na Onlymai saha taun 3 junior-Na.

Salomon Cibingbin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- mimiti Karir

Salomon Cibingbin mimiti hirup takdir na mimiti di sakumaha ku leumpang, najong jeung sare jeung bola hiji unggal wengi. Ieu partisipasi na di bal nu steered anjeunna jauh ti pilihan bangsat anjeunna bisa geus dijieun salaku anak.

"Kusabab kuring lahir kuring salawasna walked ku bola na najong sagalana. Dina heubeul opat taun kuring dimimitian maén di sakola abdi. "

Dina yuswa lembut tina 4, Cibingbin kungsi katampa berhala na janten Rivaldo jeung Ronaldo Luís Nazário de Lima.

Putusan maén bal di sakola sumping hiji poe nalika guru Cibingbin urang seeked rekomendasi indungna, Maitana pikeun diturutan putra nya maén bal dina pangadilan kotor sakola urang. Manehna ditarima jeung Cibingbin mimiti Maen Bal di sakola beurang. kasuksésan olahraga kahijina sumping mangsa kaulinan kalapa sakola na urang mana manéhna meunangkeun piala kahijina.

Salomon Cibingbin budak Story
Kredit Cibingbin Mimiti Sporting Success- mun clubGulima

Malah sanggeus balik ti sakola, maén bal éta kénéh kabutuhan a. Ieu dilakukeun anjeunna enroll di klub nonoman lokal na, Tasikmalaya José de Calasanz nu eweh kasempetan maén bal di soré. Cibingbin dipaké soccer salaku kagiatan lawanna kana studi, anu salawasna sasarengan handap handapeun pengawasan kolotna anu ngawangun watek albeum poto diteundeun kenangan bal mimiti putra maranéhanana sacara.

dad Salomon Cibingbin urang mangka hirup karir mimiti putrana urang
dad Salomon Cibingbin urang mangka hirup karir mimiti putrana di hiji Kredit album- mun Cronica.

Salomon Cibingbin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

markisa Salomon Cibingbin pikeun soccer ieu ogé dirasakeun, sakapeung négatif di imah kulawargana. Ieu hiji waktos Cibingbin jeung lanceukna Gerardo ngagaduhan gemar megatkeun jandela imah maranéhanana urang, lampu gantung na vases.

Salomon Cibingbin urang peupeus Windows jeung JABAR Bola sakumaha Kid a
Salomon Cibingbin urang peupeus jandéla imahna kalawan bal maénbal diangkat jadi Kid a (Kredit mun PixaBay)

Narima scolding parna ti kolotna ngarah ka mum na sangkan Cibingbin anjeunna bakal kudu mayar gelas sabot dimimitian narima monies salaku footballer profésional.

Nyieun Big Putusan:

Cibingbin nyieun kaputusan pangbadagna lamun anjeunna dina taun kadua nya ku Calasanz SMA. Anjeunna confronted dad na Rafael boga naon anjeunna dianggap paguneman pisan serius jeung guru kimia.

"Anjeunna ngawartoskeun kuring anjeunna bade ninggal sakola maén bal," bapana recalled.

Salomon Cibingbin tungtungna nyieun kaputusan irrevocable of abandoning pangajaran kuliah sarta committing dirina sagemblengna ka maénbal. kaputusan sapertos ieu dituturkeun ku anjeunna enrolling kana roster sahiji klub lokal Deportivo Gulima sanggeus sidang suksés.

ID Card Salomon Cibingbin Deportivo Gulima
Salomon Cibingbin Deportivo Gulima ID Card (Kredit mun ClubGulima)

Salomon Cibingbin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Bari di Deportivo Gulima, Salomon Cibingbin kagungan panon na di Eropa. Ngudag éta, manéhna mutuskeun pikeun neruskeun prosés maturation footballing di Aragua, klub Columbian sareng reputasi kanggo projecting pamaén ka Éropa. Cibingbin dijieun hiji dampak saharita di Aragua jadi subjek utama média klub urang.

Salomon Cibingbin urang Jalan mun Inohong
Salomon Cibingbin urang Jalan mun Inohong (Kredit mun CumpleañosdeFamosos)

kasuksésan kontinyu meunang anjeunna diwanohkeun kana tim senior klub urang bieu sataun sanggeus ngagabung jajaran nonoman maranéhanana. Cibingbin dina yuswa 17 dijieun debut di Venezuelan Primera division. Butuh waktu euweuh saméméh anjeunna meunang dilabélan salaku lawan pangalusna di nagara-Na.

Salomon Cibingbin urang Awal Kasuksesan Story
Salomon Cibingbin urang Kasuksesan Story kalawan Aragua (Kredit ka AS)

Dina éta 2008 sataun, Cibingbin ngimpi maén di Éropa janten kanyataanana sanggeus anjeunna snapped up ku Ud Las Palmas di Spanyol. Diomongkeun ngeunaan éta momen emosi tina ninggalkeun imah, Cibingbin sakali ngomong ...

"Ninggalkeun kulawarga kuring ka Éropa éta hal hardest. kecap pamungkas abdi mum ka kuring éta 'Indit!' mum abdi ieu nangis nalika manéhna ceuk éta. Kuring ngajerit teuing. Ieu mah sakadar 19 dina waktu éta. Kuring terang nanaon - kuring henteu terang kumaha carana masak ... Abdi sok di Skype nyebutkeun, 'mum, kumaha abdi tiasa masak pasta nu ?!' grandma mah kawas, 'Pasang caina di pan jeung ...!' "

Di Éropa, Cibingbin ngembang sarta kapanggih dirina maén keur Malang. Anjeunna teu nyandak lila nyieun hiji gambaran kalawan klub teh. Naha anjeun terang?… Bari di Malang, hiji munculna hiji sepuh Cibingbin mesin goalscoring lunta Ruud van Nistelrooy fustrating anjeunna jeung engké forcing anjeunna kana pangsiun.

Gugah Salomon Cibingbin pikeun Inohong
Gugah Salomon Cibingbin pikeun Inohong (Kredit mun TalkSports na 20Minutos)

Salomon Cibingbin terus jadi pahlawan saprak sanggeus sacking hiji sepuh Ruud van Nistelrooy. Hatur nuhun kana formulir-Na, Anjeunna surpassed catetan tina gol LaLiga ngoleksi ku urut footballer Venezuelan Juan Arango. The "Jurusalamet ti Malang"Sa anjeunna disebut nempo dirina nulungan nu Spanyol relegation klub ngewa.

Salomon Cibingbin urang ngaheéat Malang tina Relegation
Salomon Cibingbin urang janten Jurusalamet ti Malang (Kredit ka Instagram)

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Salomon Cibingbin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

The romances of Salomon Cibingbin hiji nu escapes nu scrutiny tina panon publik saukur kusabab kahirupan cinta nya drama-gratis. Balik Venezuelan suksés, aya aya hiji pamajikan glamorous na kids geulis.

Salomon Cibingbin urang Pamajikan jeung barudak
Salomon Cibingbin urang Pamajikan jeung barudak (Kredit mun Salomon Cibingbin urang Instagram)

Salomon Cibingbin sakumaha dina waktu tulisan kahirupan di Newcastle mana anjeunna percaya mangrupakeun "kota hébat"Keur kulawargana. "Pamajikan abdi, abdi dua kids, mitoha hukum mah, grandma sahiji pamajikan abdi, abdi gaduh kulawarga kuring di sabudeureun kuring," ceuk Cibingbin,

Salomon Cibingbin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi Salomon Cibingbin urang bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna. Dimimitian off, anjeunna téh batur kalawan pendekatan methodical kana kahirupan nu ensures yén anjeunna tempat putusan neangan kabagjaan di luhur sagala hal.

Salomon Cibingbin urang Kahirupan Pribadi

Jauh ti gol nyetak dina pitch nu, Salomon Cibingbin spends waktos berharga ngajalankeun workouts tinju mana anjeunna percaya naek kakuatan aksara-awakna. Di handap ieu hiji video ti workouts misalna.

Cibingbin percaya tinju salaku olahraga pikeun-pertahanan diri. Dina video di handap, anjeunna téh bisa nempatkeun tinju kana pamakéan alus ku ngajarkeun nak na kumaha membela dirina jeung pernah maké olahraga minangka sarana pilari masalah.

Jauh ti St James 'Park, maén kalawan barudak jeung tinju Na, Cibingbin asalna kabagjaan di leumpang jeung anjing na.

Salomon Cibingbin urang Dog
Salomon Cibingbin na Dog na (Kredit mun The Eunteung).

Salomon Cibingbin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Keur footballer kawentar nagara na urang jeung wawakil Premier League budi pasti nyieun kulawarga Salomon Cibingbin urang jeung sakabeh nagara rahayatna Bangga anjeunna. kolot jeung baraya Salomon Cibingbin urang tetep di Caracas, banten nu dina waktu tulisan. Ieu nagara nu geus sacara politis stabil alatan éta lila-ngajalankeun krisis ékonomi jeung pulitik.

Nagara Salomon Cibingbin di kaributan
Nagara Salomon Cibingbin di kaributan (Kredit ka Néglasari News sarta Khilafah)

Kalawan inflasi bade kaluar kontrol, kajahatan telenges téh rife sarta laju rajapati pikasieuneun di banten. Diomongkeun ngeunaan resiko tina kidnappers, Cibingbin sakali ngomong;

"Saeutik pisan jalma nyaho saha kulawarga kuring anu na I coba saloba mungkin nu sipatna teu katempo ku kuring - teu sakabehna di banten. Lamun Kami jeung maranehna, eta sok aya di imah kulawarga. Simkuring pernah balik kaluar babarengan ku kituna teu ngagambar perhatian. Kuring coba teu ngagambar perhatian sagala ka sorangan dina sagala nalika Kami di dinya. "

Najan masalah kaamanan, Cibingbin teu isin nyandak poto sareng kolotna utamana dad denok na saha ti keur guru kimia engké jadi profésor kimia di salah sahiji sakola militer banten urang.

Salomon Cibingbin jeung bapa
Salomon Cibingbin sayah jeung bapana (Kredit ka Instagram)

Salomon Cibingbin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Ngeunaan nickname Gladiator na:

Dumasar kana kaca, Salomon Cibingbin sakali mangka anjeunna enjoys keur disebut ku nickname na ... "Sudjiman". Antukna na di Malang. Kana gabung Newcastle, fans dimimitian nelepon anjeunna "Gladiator"Nu nicname a anjeunna paling prefers.

"Kuring resep ka nickname 'Gladiator'. Ieu naon atuh coba janten on pitch nu. Kuring muka leungeun kuring, kasampak badag, meunang awak kuring di jalan na coba ngadalikeun balna keur tim abdi. "

Nyawa Salomon Cibingbin urang upto nickname na

Saatos muatkeun hiji video kaahlian Gladiator, Cibingbin mutuskeun nyieun fans na bersaing pikeun nobel kira ku requesting aranjeunna ngirimkeun video tina flicks pangalusna maranéhanana sarta trik kalayan sagala obyek éta lain ⚽ maké hashtag nu #GladiatorSkillz #Gladiador #Gladiator. Di handap ieu Salomon Cibingbin urang Gladiator Video.

kanyataan parios: Heuheu Salomon Cibingbin budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu