Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
864
Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka TransferMarket
Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka TransferMarket

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh salaku "Sessegnon". Ryan Sessegnon budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa.

Ryan Sessegnon budak Story- Ti Time budak mun Tanggal
Ryan Sessegnon budak Story- Ti Time budak mun Tanggal

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina Pace Na, trik jeung kamampuhna baca game. Sanajan ukur sababaraha mertimbangkeun Biografi Ryan Sessegnon urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Kouassi Ryan Sessegnon lahir dina dinten 18th Méi 2000 di Roehampton di London, Inggris. Anjeunna salah diantara barudak kembar dilahirkeun ka bapana, Xperia jeung ka indungna, Bridgette.

Ryan Sessegnon - Awal Kahirupan jeung kulawarga Latar
Ryan Sessegnon lahir ka kolot saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan. Sks: FCPC na PXhere.

The Inggris nasional etnis hideung jeung akar Afrika (warisan Beninese) ieu diangkat dina lahirna di Roehampton dimana manehna tumuwuh nepi barengan adi kembar Na, Steven ogé baraya heubeul; Chris; Yannick na Richie.

Tumuwuh nepi dina kulawarga olahraga-asih di lahirna di Roehampton, Sessegnon jeung adi kembar Na, Steven éta peminat bal na fans satia Liverpool FC nalika hirup mimiti maranéhanana.

Ryan Sessegnon - Keur budak Story
Young Sessegnon éta hiji enthusiast bal nalika hirup mimiti na sarta kipas Liverpool FC. Kiridit: FPCP.

gairah nu kembar 'pikeun bal éta teu kahubung jeung kanyataan yén lanceukna kokolot maranéhanana, Chris ieu aktip dina aktipitas olahraga di tingkat non-liga na alami ditéang nyieun béntang kaluar tina duo teh.

Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Pendidikan dan Karir meta

tukang atikan Sessegnon urang kaasup studi na di Sakola Coombe Boys 'di New Malden. Saacanna attending sakola, prodigy bal na lanceukna kembar na dicoo pikeun tim lokal disebut Wandgas.

Ryan Sessegnon - Atikan sarta meta Karir.
Ryan Sessegnon salaku murid ngeunaan Coombe Boys 'School. kiridit: Panonpoé

Sedengkeun lajeng 8 taun olds éta di dinya, aranjeunna exhibited prospek nu pramuka ti Fulham kapanggih hésé malire. Hasilna, Fulham ngondang kembar pikeun sidang genep minggu nu tétéla jadi suksés.

Kituna mimiti meta karir Sessegnon di bal jeung pangajaran di Sakola Coombe Boys 'di Malden, hiji lembaga anu babagi widang maén na kalawan Fulham urang latihan taneuh Motspur Park.

Ryan Sessegnon Puter Pikeun Coombe Boys 'Sakola
Sessegnon maén keur samping sakola-Na. kiridit: Panonpoé

Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Kahirupan Karir tur Jalan Ka Inohong Story

Fulham FC tétéla jadi klub mana Sessegnon bakal méakkeun leuwih ti satengah hirupna. The lajeng 8-taun heubeul anu Fulham bakal taun engké ngajelaskeun salaku pamuter serbaguna, dimimitian kaluar salaku bek kénca sided kalawan narajang naluri.

Ryan Sessegnon - Jalan Ka Inohong
Hiji poto langka ti Ryan Sessegnon di Fulham FC akademi. Kiridit: Instagram.

Hasilna, naékna na ngaliwatan jajaran éta meteoric dina cara anu anjeunna earned status langka keur hiji biasa beredar di sisi Dina-18 Steve Wigley urang yuswa mung 15 taun.

Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Naek Pikeun Inohong Story

Laporan dina formulir alus mana exhibited Sessegnon ngumbara kawas wildfire, informing urut boss Fulham, putusan Slavisa Jokanovic nyauran heran-nak keur tugas heula-tim payun usum 2016 / 2017.

The youngster ditangtukeun nuluykeun nyieun debut mimitina-timnya dina cocok Piala EFL ngalawan Leyton Orient dina 16th Agustus 2016. Sababaraha poé sanggeusna, anjeunna kapanggih net dina hiji patandingan liga ngalawan Cardiff Kota. Kalawan tujuan, Sessegnon jadi footballer mimiti dilahirkeun di 2000s pikeun nyitak gol dina kaulinan tim mimiti leagues Inggris. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Ryan Sessegnon - naékna Inohong
Di 16 taun umur na poé 92, Sessegnon jadi footballer mimiti dilahirkeun di 2000s nyitak dina kaulinan tim mimiti leagues Inggris. Kiridit: SoccerSouls.

Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta hubungan Kahirupan

Ryan Sessegnon ieu acan bisa nikah dina waktu tulisan. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan sajarah dating sarta status hubungan ayeuna. Pikeun dimimitian ku, Sessegnon henteu dipikawanoh geus tanggal nona wae sateuacan anjeunna patepung kabogoh na, Lacie Southion.

Ryan Sessegnon - Hubungan Kahirupan
Ryan Sessegnon kalayan kabogoh Lacie Southion. kiridit: Surat sapopoé.

Sanajan saeutik geus dipikawanoh ngeunaan kumaha nu lovebirds patepung, maranéhanana kasampak cocog jeung bakal aya mamang sangkan mitra hirup alus lamun maranéhna butuh hubungan maranéhanana ka tingkat salajengna. Samentara éta, ngayakeun sahijina gaduh putra atanapi putri kaluar tina wedlock.

Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta kulawarga Kahirupan

Ryan Sessegnon hails ti handap tukang kelas kulawarga. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan kahirupan kulawargana dimimitian ku kolotna sarta anggota lianna ti kulawargana.

Ngeunaan Rama Ryan Sessegnon urang: Kahayang téh dad Sessegnon urang. Bapa supportive of 5 anu digawé minangka supir beus salila hirup mimiti Sessegnon urang, kungsi jadwal kerja kedap nu sok diteundeun anjeunna jauh tina kulawargana. Notwithstanding, anjeunna pernah lasut hiji kasempetan pikeun lalajo barudak kembar na maén bal iraha anjeunna di kota. Anjeunna masih mertahankeun hubungan deukeut jeung putra sarta wishes aranjeunna nu pangalusna datang.

Ngeunaan ibu Ryan Sessegnon urang: Bridgette nyaeta mom Sessegnon urang. Ibu reueus nu digawé salaku nona dinner éta mimitina ngaluncat ngeunaan ngajomblo kembar nya 'dina maén bal yén Aisyah ieu sakali ngalarang tina attending kaulinan maranéhanana alatan manehna teuing nyaring. Bridgette mertahankeun hubungan deukeut jeung barudak nya jeung nyadiakeun aranjeunna kalayan teuing cinta maternal diperlukeun sabab lalampahan ngaliwatan kahirupan.

Ryan Sessegnon - Fakta kulawarga Kahirupan
Ryan Sessegnon ieu diangkat ku kolotna supportive saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan. Sks: Instagram na ClipArtStation.

Ngeunaan duduluran Ryan Sessegnon urang: Sessegnon boga sadulur tapi baraya 4 anu anjeunna tumuwuh nepi kalawan. Aranjeunna kaasup adi kembar na Steven saha acan nyieun narabas di Fulham FC alatan hiji tatu goréng yén anjeunna sustained salila meta karirna. Mangkaning, nu kembar heubeul anu dibéré kalahiran pikeun 21 menit sateuacan Sessegnon, geus fared considerably ogé dina maén bal di duanana klub na tingkat internasional.

Ryan Sessegnon Jeung heubeul Brother Steven
Ryan Sessegnon kalayan lanceukna heubeul Steven. Kiridit: Instagram.

Jauh ti Steven, lanceukna Sessegnon 'heubeul Chris geus kalibet aktip dina acara kasohor carita budak leutik na saacan tanggal. Ieu Chris anu ngawasa rékaman jujur ​​tur kritis pintonan nu kembar ', mandat a anjeunna mawa kaluar saacan tanggal. Samentara éta, saeutik geus dipikawanoh ngeunaan séjén dua duduluran Sessegnon urang heubeul Yannick na Richie.

Ngeunaan Kulawarga Ryan Sessegnon urang: Stéphane mangrupakeun footballer internasional Beninese ogé misan Sessegnon sarta rélatif ukur dipikawanoh. saeutik geus dipikawanoh ngeunaan anggota lianna ti kulawarga balik nu ngalegaan ka kénca kaasup uncles Na, aunts, nephews na nieces, a ngembangkeun nu mana di sakuliah dewan pikeun nini sipat siga bapa na ogé akina jeung nini maternal.

Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Kahirupan pribadi

Naon ngajadikeun Ryan Sessegnon keletik ?. Diuk deui sakumaha urang mawa Anjeun makings tina kapribadian na pikeun mantuan Anjeun meunangkeun gambar lengkep anjeunna. Pikeun dimimitian ku, persona Sessegnon urang téh adun of Tret zodiak kaurus. Anjeunna trailblazing, ambisius, unwavering sarta jarang babagi informasi ngeunaan kahirupan pribadi tur swasta Na.

Sajaba ti éta, Sessegnon geus didadarkeun salaku hina ku babaturan sareng kolega Anjeun-Na. Anjeunna boga ngan sababaraha kapentingan sarta hobi nu ngawengku ngadengekeun musik, nonton pilem, maén kaulinan dina telepon sarta diajar geografi.

Kapentingan Ryan Sessegnon tur hobi
Ngadengekeun musik mangrupa salah sahiji hobi Sessegnon urang. Kiridit: Instagram.

Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Otong

Sanajan patut net Ryan Sessegnon urang téh masih di handapeun review sakumaha dina waktu tulisan, manéhna ngabogaan nilai pasar £ 31.50m. Analisis pola belanja na mangka eta manehna hirup hiji gaya hirup konservatif sareng earnings ti poéna dukungan na ogé gaji mingguan na.

The kénca-balik anu diprediksi pikeun jadi earner badag boga rencana ngawangun imah mewah dimimitian ti lahirna na di Roehampton. Anjeunna oge Sigana maju ka nambahkeun leuwih mobil ka kempelan na nu ngawengku hiji Audi.

Ryan Sessegnon - Baitullah sarta Mobil
Ryan Sessegnon boga Audi dina kempelan mobil-Na. Kiridit: Instagram.

Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Untold

Mungkus up biografi Ryan Sessegnon budak urang, didieu aya saeutik fakta dipikawanoh nu jarang kaasup dina bio na.

Naha anjeun terang?

  • Ryan Sessegnon boga tato sakumaha dina waktu nulis ngayakeun geus anjeunna kungsi nempo nginum jeung udud.
  • Anjeunna geus mindeng dibandingkeun Gareth Bale, perbandingan nu anjeunna salawasna maénkeun handap stressing yén Welsh internasional nyaéta unik dina jalan sorangan.
Ryan Sessegnon bobodoran Gareth Bale
Sessegnon geus mindeng dibandingkeun jeung Gareth Bale. kiridit:
  • Sessegnon geus ditinggalkeun henteu clue ngeunaan Agama na kitu, odds aya dina ni'mat anjeunna keur Kristen.
  • Salaku dina waktu tulisan, anjeunna kacida ditéang sanggeus ku Tottenham na Juventus kalayan urut dominating dina usaha pikeun asup ka kenca-balik.
Ryan Sessegnon - Transfer Rumor
Sessegnon bisa b deukeut Signing deal kalayan Tottenham Hotspur.

Ryan Sessegnon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan tur Ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Ryan Sessegnon budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu