Michael Keane budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
687
Michael Keane budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka Transfermarkt jeung dukungan bentang

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna katelah "Keane". Michael Keane budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa.

Michael Keane budak Story saacan Tanggal
Michael Keane budak Story saacan Tanggal. Kiridit ka Premier League jeung dukungan bentang

analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun everyone weruh ngeunaan teknik hebat di ngajaga diilikan bal ogé kamampuhan na defending. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Michael Keane urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Michael Vincent Keane lahir dina dinten 11th Januari 1993 di Stockport di Greater Manchester, Inggris. Anjeunna salah diantara susunan kembar dilahirkeun ka indungna, Janet jeung ka bapana, Aidan.

The Inggris nasional etnis anglophone kalayan akar Irlandia hails ti tukang tengah-kelas kulawarga sarta digedékeun di suburb of Heaton Mersey di Greater Manchester, Inggris. Tumuwuh nepi di Heaton Mersey barengan adi kembar na - William Keane, ngora Micheal éta hiji nak senang sarta enthusiast bal anu tumuwuh nepi ngimpi tina Maen Bal di Old Trafford.

Michael Keane - Poto budak na Story
Young Michael Keane tumuwuh nepi salaku nak senang tur nursed kahayang Maen Bal di Old Trafford. Sks: selebritis bentang.

Asal kahayang Michael urang maén di Trafford heubeul balik deui ka kahirupan mimiti na salaku prodigy bal na lanceukna anu dilahirkeun di taun anu palatih urut Manchester United Alex Ferguson meunang mimiti judul 13 Premier League Na.

Leuwih ti kitu, bapana Micheal urang éta hiji wadah usum tikét di Old Trafford jeung dijieun hiji point of tugas ka bentukna carita budak leutik putra na 'ku cara nyokot éta sapanjang lalajo kaulinan. Ieu ukur hitungan taun saméméh Micheal na kembar na mimiti latihan di klub basa maranéhanana yuswa 11.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Pendidikan dan Karir meta

tukang atikan Micheal urang ngandung studi na di St Bede urang College di Whalley Range. Bari di sakola Keane ieu predisposed mun keur Maen Bal ti focussing on akademisi. Hasilna, anjeunna ngagabung Manchester United salaku hiji ulama akademi di 2009 dina yuswa 16.

Latar Michael Keane Atikan sarta meta Karir
Michael Keane (katuhu) jeung adi kembar na William Keane dina sistem nonoman Manchester United. Sks: Liverpool Echo.

Jadi pinunjul éta kumawula ka bal eta anjeunna naros ngaliwatan jajaran sarta kaluar sarakola di St Bede urang College guna atos langkung waktu pikeun olahraga. Sanajan kitu, anjeunna lulus A-tingkat dina fisika, kimia sarta biologi kalayan bantuan mangrupa pangajar swasta.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Karir Kahirupan

Micheal nempatkeun up pintonan stellar nu yakin urut palatih Alex Ferguson yén anjeunna deserved shot di tim munggaran. Kituna anjeunna disaluyuan pikeun Manchester United dina kasempetan ulang taun 18th na dina 11th Januari 2011. Ngeusi harepan jeung kapercayaan Micheal dijadikeun perdana mimitina-timnya salaku diganti dina Piala Liga dina 25th Oktober 2011.

Saterusna playtime karir mimiti nempo Micheal ngamimitian hiji patandingan tim mimiti ngalawan Newcastle Serikat dina Piala Liga on September 26th 2012. Di Puncak karir mimiti na, Micheal mantuan tim Reserve di Manchester United meunang Reserve Liga Kalér jeung nasional maén-off ahir salila usum 2011-12. Anjeunna oge clinched undian cukup meunang pangajén pikeun Denzil Haroun Reserve Player di Taun di 2012.

Michael Keane - Awal Karir Kahirupan
Michael Keane (R) anu dibere ku Reserve Player di Taun piala ku manajer tim Reserve Warren Joyce dina Méi 2012. Sks: Liverpool Echo.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Jalan Ka Inohong Story

Salaku bagian tina usaha geared arah nulungan Michael mangtaun beuki aksi heula-tim, anjeunna loaned ka klub anu ngawengku Leicester City, Derby jeung Blackburn. Anjeunna fared ogé di klub disebut tadi méméh balik ka Manchester United.

Bari di klub boyhood na Micheal ieu sakali deui Nyanghareupan tangtangan kurang playtime. Ku kituna, Chances nya ku rising mun Kinérja di bandung nya suram. Ngayakeun éta Manchester United daék nawiskeun anjeunna kontrak permanén.

Michael Keane - Jalan Ka Inohong Story
Chances Michael Keane ngeunaan gaduh narabas di Manchester United anu marred ku kurangna playtime. Sks: lalaki.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Naek Pikeun Inohong Story

September 2014 éta waktu nu Micheal ieu loaned mun Burnley. Ieu di Burnley yén Micheal peupeus bébas tina mantra injeuman sanggeus klub teh diamankeun signature na dina kontrak tilu-na-a-satengah taun salila hiji fee undisclosed.

Ngabuktikeun patut na di Burnley, Micheal dimimitian mangsa pinuh kahijina di bandung ku nyetak dua kali dina bulan bubuka usum 2015 / 2016.

Michael Keane Bingah Dina Burnley
Michael Keane celebrating salah sahiji tujuan na salila usum 2015 / 2016 Premier League. Sks: RDA.

Anjeunna nuluykeun pikeun mantuan promotion aman samping na deui ka liga Premier jeung jadi salah sahiji genep pamaén shortlisted keur PFA Young Player tina pangajén Taun.

Michael Keane - naékna Inohong Story
(Ti LR) Dele Alli, Harry Kane, Michael Keane, Romelu Lukaku, Yordania Pickford jeung Leroy waras éta pamaén shortlisted pikeun PFA pamuter ngora pangajén dina 2017. Sks: Tribuna.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta hubungan Kahirupan

Micheal Keane nya acan mun meunang kawin dina waktu tulisan. Ngayakeun henteu manehna boga sajarah dating tangible. Anjeunna ukur dipikawanoh geus sakeudeung berinteraksi kalayan keindahan blogger Lauryn Goodman dina bulan Juli 2017 nalika duo teh bumped kana silih luar Rosso réstoran di Manchester.

Michael Keane - Fakta Hubungan Kahirupan
Momen nu Michael Keane berinteraksi kalawan Lauryn Goodman luar Rosso réstoran. Sks: Surat Daily.

Gancang maju ka tanggal aya geus euweuh update ngeunaan naon duo teh tuh salajengna. Hasilna, Micheal dianggap tunggal jeung fokus kana ngabuktikeun dirina di klub na hadir Everton. Anjeunna oge boga anak (s) atawa putri (s) luar wedlock.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta kulawarga Kahirupan

Micheal Keane lahir kana kulawarga opat anggota. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan anggota kulawargana nu dimimitian ku kolotna Janet jeung Aidan ogé duduluran na.

Ngeunaan Micheal Keane bapana: Aidan nyaeta dad Micheal Keane urang. Anjeunna mangrupa lalaki Irlandia anu lahir di Irlandia tapi dipindahkeun ka England nalika anjeunna umur salapan. Bapa supportive mangrupakeun lover maén bal sarta kipas agung Manchester United.

Ngeunaan indung Micheal Keane: Janet geus mom Micheal urang. Manehna oge Irlandia sarta lover maén bal. Indung supportive dua ngajaga up kalawan kaulinan Micheal na jam tangan anjeunna dina TV iraha manehna Éta jauh tina Inggris.

Ngeunaan Micheal Keane Sibling: Micheal boga sadulur tapi lanceukna disebut William Keane. Aranjeunna duanana babagi carita budak leutik sami sareng éta produk sistem nonoman Manchester United. William muterkeun pikeun kotana Hull sakumaha dina waktu tulisan sarta ngabogaan sajarah karir hébat kawas lanceukna kembar Na.

Michael Keane Jeung Kembar Brother William Keane
Michael Keane jeung adi kembar William Keane. Sks: lalaki jeung Thesun.

Ngeunaan Kulawarga Micheal Keane: Micheal téh acan bisa dicirikeun ku nini-Na, uncles na aunts. Dina lampu sarua, teu pira ieu dipikawanoh ngeunaan cousins ​​Na, nephews na nieces.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Kahirupan pribadi

Naon anu anjeun nyaho tina persona Micheal Keane urang saluareun na appearances dina pitch, diuk deui sakumaha urang mawa Anjeun makings tina kapribadian Michael di urutan pikeun mantuan Anjeun meunangkeun gambar lengkep anjeunna. Pikeun dimimitian ku, persona Micheal urang téh adun of Tret Capricorn zodiak. Anjeunna mangrupakeun individu pinter jeung hardworking nu salawasna ngahontal naon anjeunna mikiran na arah.

Michael Keane - Fakta Personal Kahirupan
Michael Keane mangrupakeun difokuskeun lebet-getter. Sks: The Guardian.

Nya kitu, anjeunna geus praktis, percaya diri jeung analitis. hobi na antarana maén video games, ningali pilem, nongkrong jeung babaturan sareng kulawarga ogé embarking dina sightseeing tur.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Otong

Micheal sanes tipeu footballer nu hirup hiji gaya hirup mahal tur showy sanajan gaduh nilai pasar £ 22.50 sakumaha dina waktu tulisan. Genius bal hirup hiji hina gaya hirup-kelas tengah jeung weruh kumaha pangalusna méakkeun waktu hartosna Na.

Michael Keane - Otong
Micheal Keane spends duit dina wisata nalika vacations Na. Sks: Instagram.

Nilai sabenerna imah Micheal urang di England téh acan bisa ditangtukeun ngayakeun ieu loba dipikawanoh ngeunaan kempelan mobil di garasi diangkat jadi manehna jarang nempo nyetir mun upacara latihan atawa pangajén.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Untold

Naha anjeun terang?

  • Micheal sempet geus digambarkeun di Républik Irlandia di handapeun-17 na handapeun-19 tingkat saméméh committing karir internasionalna ka Inggris.
  • Anjeunna dimaénkeun di tim nonoman sami - kelas Manchester United of 2011 - nu Paul Pogba kungsi hirup karir mimiti na.
Michael Keane - Fakta Kahirupan Untold
Michael Keane barengan Paul Pogba (Tebih katuhu) dina Manchester United Sistim nonoman garis-up. Sks: Liverpool Echo.
  • Ngeunaan ageman-Na, Micheal nyaéta Kristen tapi henteu dipikawanoh geus dijieun naon pernyataan agama di rojongan tina aqidah-Na.
  • Manéhna nyaéta salah diantara sababaraha pamaén anu tetep hairstyles basajan tur bébas tina tato atawa seni awak.

Michael Keane budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. Bageur nawaran reureuh di buka na ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Michael Keane budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu