Malcolm Glazer budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1863
Malcolm Glazer budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Elite Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "nu Leprechaun". Malcolm Glazer budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun tukang kulawargana, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina kahoream Glazer pikeun publisitas salila hirupna. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Malcolm Glazer urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Malcolm Glazer budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian off, Malcolm Glazer lahir dina dinten 15th Agustus 1928 di Rochester di New York, AS.

Anjeunna teh 5th tujuh barudak dilahirkeun ka indungna Hannah jeung ka bapana Ibrahim. Glazer kolotna éta Yahudi anu ngalaman deal hiji mangsa Holocaust. Resultantly, aranjeunna immigrated ti Lithuania ka AS di 1915 nalika hiji kasempetan dibere sorangan.

Kumaha Malcolm Glazer urang kulawarga Cageur Holocaust The

Kana datangna ka nagara, Abraham (ramana Glazer urang), a deserter tina Tentara Rusia, netep di Rochester dimana manehna dibuka hiji nonton na trinket emporium disebutna gem Jilbab. Glazer keur putra pangkolotna éta deukeut jeung bapana sarta dimimitian Mayar perhatian getol kana workings tina bisnis nonton-bagian bapana nalika anjeunna umur 8.

Budak ngora kungsi saeutik atawa euweuh amoy nyokot leuwih bisnis dugi tanggung ieu dorong kana anjeunna nalika bapana maot kanker dina 1943. Kituna mimiti perjalanan hiji-lami 15-taun kana dunya bisnis sanggeus pressured ku kaayaan jeung indungna.

"Maot Bapa mah urang ieu sigana hal paling tragis anu kantos kajadian dina kahirupan mah, tapi ieu alus dina hiji jalan sabab dijieun kuring lalaki hiji. indung kuring bakal sok sebutkeun ka abdi, 'Anjeun salaki kuring, putra abdi, abdi sagalana', indung kuring kungsi cara hiji tina manipulasi kuring "

Recalled Glazer naon spurred anjeunna kana bisnis.

Dua minggu sanggeus pamakaman Pa na urang, Glazer mimiti ngajual bagian nonton kaluar tina koper hiji. Anjeunna manggihan bagean nangtang owing kanyataan yén anjeunna dihadiran kelas salila daytime di Sampson urang College di Romulus, New York jeung dijual bagian nonton di Night.

Hasilna, Glazer dirékam kinerja akademik goréng jeung ngarasa "inferior" ka budak academically dipikiran di sakola. Anjeunna lumangsung pikeun ukur 6 minggu jam kuliah teh sateuacan committing dirina keur jualan full-waktu Jilbab jeung Watch perbaikan.

Malcolm Glazer budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan Ka Inohong

Hiji titik balik dina perbaikan nonton Glazer urang sumping ngeunaan di 1936 lamun babaturan Drew perhatian pikeun ayana waralaba di base Kampung Daun Sampson urang. Cashing di palih kasempetan, Glazer disawalakeun kontrak nu nempo manehna nyieun nonton perbaikan warung monopolistic pikeun prajurit di dasarna.

Malcolm Glazer Jilbab jeung Watch perbaikan

Manehna nyieun duit Investible tina bisnis nu sateuacan dasarna ditutup secara di 1956. Kana penutupan dasarna, Glazer embarked on ékspansi bisnis ku investasi dina perkebunan nyata, hiji bagean nu metamorphosed ti imah single-kulawarga di Rochester ka perkebunan nyata komérsial di sakuliah Amérika.

Jadi badag éta turnovers yén Glazer nu kasusun loba di jewelery na diwariskeun jeung lalajo usaha perbaikan, sahingga leuwih Investasi di industri kawas bank, kasehatan, sarta média sagala antara 1956 na 1976. Anjeunna ogé diadegkeun hiji parusahaan ngayakeun disebut Mimitina Sekutu Corporation, Pikeun ngatur sababaraha endeavors bisnis na.

Ngeunaan Malcolm Glazer Mimiti Sekutu Corporation

Malcolm Glazer budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek Pikeun Inohong

Di Puncak poéna bisnis na, Glazer gagal dina nawar na mésér parusahaan angkutan barang-milik pamaréntah, Conrail pikeun $ 7.6 milyar dina 1984. Sanajan kitu, anjeunna tiasa narik leuwih Investasi di laut protéin, internét, saham na beungkeut ogé gas alam.

Manéhna jadi populér saluareun dunya bisnis nalika anjeunna nuju Amérika bal Club Buccaneers Tampa Bay di 1995. Salaku hiji pangusaha astute, manéhna nempo ka turnaround klub urang ti tim awon dina NFL hiji nu dirékam sababaraha upswing di pakaya na.

Michael Glazer di Tampa Bay Buccaneers

Saluareun bal Amérika, Glazer janten kasohor di dunya maén bal nalika anjeunna ngambil alih kapamilikan klub Premier League Inggris, Manchester United pikeun £ 790m ku laun meuli kaluar shareholders sahiji klub antara 2003-2005.

ngembangkeun ieu pikeun taun fraught kalawan kritikna ku fans tina samping Inggris anu dikritik Glazer jeung ko-owning barudak na keur plunging klub teh kana hutang, kumaha oge, klub geus nyata fared ogé dina tujuanana pikeun titimangsa.

Kritikna Ngalawan Malcolm Glazer

Malcolm Glazer budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Balik unggal pangusaha suksés téh awéwé hiji. Ieu Maxim diayakeun sway pikeun Glazer anu dirékam langkung sukses bisnis sanggeus tying cangreud dina jeung pamajikanana Linda.

Malcolm Glazer Jeung Pamajikan Linda Glazer

Glazer patepung Linda dina hiji waktu nalika anjeunna nyieun headway gancang kalayan real estate, duo tanggal pikeun sababaraha taun saméméh lalaki nikah di 1961. hubungan maranéhanana ieu dikaruniai 5 budak na 1 gadis. Urang mawa Anjeun rinci ngeunaan Malcolm Glazer Barudak.

  1. Avram Avi Glazer teh munggaran diantara barudak Glazer urang. The lulusan hukum mangrupakeun Ketua Manchester United diantara endeavors lianna.

  1. Salajengna nyaeta Bryan Glazer anu ogé boga patok di Manchester United, munggaran Sekutu Corporation tur Tampa Bay Buccaneers tina NFL.

Ngeunaan Bryan Glazer

  1. Joel Glazer mangrupa bagian ti kulawarga Glazer anjeunna ngatur Mimiti Sekutu Corporation sarta Zapata Corporation. Joel Kitu ogé boga patok dina Tampa Bay Buccaneers tina NFL, sarta Manchester United Football Club Inggris urang. Éta worthwhile ka dicatet yén Joel mangrupakeun supporter ti Manchester United anu lega dipercaya jadi gaya nyetir tukangeun suku bapana nyandak kapamilikan bandung.

Ngeunaan Joel Glazer

  1. Ditambahkeun kana daftar anu Kevin Glazer, a ko-pupuhu munggaran Sekutu Corporation. The lulusan ti Ithaca College ogé ngabogaan stake di Manchester United sarta aub dina Beureum Football dugi.

  1. ngan putri nu dilahirkeun ka kulawarga nyaeta Darcie Glazer. The lulusan Psikologi ti Universitas Amérika teh ko-Presiden nu Glazer kulawarga Yayasan diantara endeavors lianna.

Ngeunaan Darcie Glazer

  1. Panungtungan tapi teu saeutik anu Edward Glazer, si bungsu tina kulawarga. Edward kawas lanceukna Kevin lulusan Ithaca College. Anjeunna ogé boga patok dina munggaran Sekutu jaminan, Manchester United, sarta Beureum Football Limited.

Ngeunaan Edward Glazer

Malcolm Glazer budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Philanthropy

Glazer dijieun sagalana anjeunna kantos invested di hadé, kaasup komunitas na, dimana anjeunna invested di loba endeavors philanthropic. Anjeunna dibuka dina Glazer kulawarga Yayasan di 1999, hiji organisasi nu diantara hal séjén, dedicated ka ngabantu sabab amal jeung atikan di komunitas Tampa Bay. yayasan geus di kursus ayana, disumbangkeun jutaan di program, tiket, hibah sarta di-jenis kontribusi.

Sajaba ti éta, Glazer oversaw operasi Program Visi Yayasan urang, dijieun di 2006 pikeun ngaidentipikasi masalah visi di sakola-barudak di hiji umur dini. inisiatif teh kadatangan sakola jeung nyadiakeun pamariksaan panon ka rébuan barudak disadvantaged

Malcolm Glazer budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mumusuhan Jeung Ngadu'a

Bari zakat disebut dimimitian di imah, Glazer dijieun hiji titik ka satuju jeung populér nyebutkeun sakumaha dibuktikeun dina mumusuhan manéhna kalayan sadulur 5 ka titik wanting nyangkokkeun gedé tina estate $ 1 juta mana indungna willed ka nu duduluran sateuacan maot nya. Glazer ngabejaan carita mumusuhan lila hirup-maranéhanana di ragam handap:

"Kuring pernah indit anyplace kalawan sadulur abdi. Aranjeunna pernah ngajak kuring. "Ibu bakal nyebutkeun, 'Candak anjeunna kana pilem,' sarta aranjeunna bakal nyebutkeun euweuh. indung kuring bakal nyebutkeun, 'Naha moal? Nu nuju bade diuk gigireun muhrim atoh. ' Aranjeunna kukituna ngomong, 'Urang teu paduli, urang nuju teu nyandak anjeunna.' "

Anjeunna oge dicatet yén sadulur na hated anjeunna keur hubungan nutup manéhna kalayan mom maranéhna saméméh maot nya.

"Kami pohara punten indung kuring tur Kuring kungsi hubungan nutup kawas urang teu. Kami moal punten, tapi urang teu. Dina kahirupan kuring salajengna, Kuring keur teu bade janten kitu deukeut indung kuring, sarta sadulur kuring bakal senang. Hapunten abdi dijieun indung kuring jegud ".

jas ka meunang deui dina sadulur na ku ngabogaan pangsa panggedena tina estate $ 1 juta ieu nyusahkeun. Tapi, Glazer dijieun titik-Na letting sadulur na nyaho yén anjeunna bore grudges ngalawan aranjeunna pikeun ampir hirupna.

Malcolm Glazer budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Alesan Tukangeun nickname

Glazer nicknamed nu Leprechaun kusabab penampilan squat sarta lucu pilari jahé janggot.

Malcolm Glazer leprechaun The

Malcolm Glazer budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- tilar dunya

Glazer maot 85 yuswa on May 28, 2014. Dugi maot Glazer pupusna, anjeunna dina kaséhatan goréng alatan nalangsara dua stroke dina April 2016. stroke nu kapangaruhan ucapan na ogé mobilitas dina panangan katuhu sarta Katuhu leg.

Alm Malcolm Glazer

Malcolm Glazer budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta pribadi

Dugi pupusna taun 2014, Malcolm Glazer éta hiji pangusaha reclusive anu dibuktikeun saluareun mamang lumrah nu kasuksésan dina bisnis perenahna di gawé teuas tur tekad paduli dispositions emosional. Glazer dirina teu mungkir Tret disebut tadi nu ngarah ka sukses di bisnis saperti anjeunna kungsi ngomong yén:

"Témbongkeun kuring a pangusaha suksés, jeung Abdi gé nunjukkeun anjeun jelema anu gawéna 80 jam saminggu."

Pikeun Glazer, hirup ieu hadé cicing di extremes sakumaha dibuktikeun dina tata cara nu manéhna mimitian diajar bisnis di 8 taun umur na overseeing hiji kakaisaran miliar dollar malah bari nalangsara ti stroke saacan pupusna. Mangkaning, anjeunna dipercaya di manusa jeung cicing unggal kecap tina Aturan Golden

"Kuring salawasna coba pikeun ngubaran jalma anu cukup. Anjeun kudu jadi hade ka urang. Ieu ngan common sense. Lamun henteu, anjeun moal meunang hasil anu alus. "

Moreso, anjeunna teu bereft of empati sakumaha dibuktikeun dina tata cara nu sakali anjeunna sympathized kalawan Tony Dungy, urut palatih of Tampa Bay Buccaneers yén anjeunna dipecat di 2001. putra Dungy urang bunuh diri di 2005 na Glazer dihadiran ladenan pamakaman tunggara jeung kulawarga almarhum dina ragam emosi. Numutkeun Jeffery Singletary, anu dilakukeun layanan dina:

"Glazer wept profusely saméméh Dungy mun extent misalna hiji nu Dungy kapanggih dirina comforting Glazer, tinimbang jalan sejen sabudeureun".

Aya no way hadé ngagungkeun hiji billionaire anu effortlessly cicing hiji hirup sepi lian ti pangatur hiji pamakaman swasta pikeun anjeunna, kahayang kulawargana dibales. Dina lampu sarua, diréktif mangrupa ieu dikaluarkeun éta kembang jeung sumbangan kudu dilakukeun ka rumah sakit barudak di Tampa dimana manehna cicing.

Malcolm Glazer Fakta Personal Kahirupan

kanyataan parios: Heuheu Malcolm Glazer budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu