Leon Goretzka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2376
Leon Goretzka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh salaku "Leon". Leon Goretzka budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna salah sahiji bakat brightest di bal Jerman. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Leon Goretzka urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Leon Goretzka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- kulawarga Latar

Leon Christoph Goretzka lahir dina dinten 6th Pébruari 1995 ka kolotna, Bapak jeung Ibu Konrad Goretzka di Bochum, Jerman. Nempo nami Goretzka, Anjeun bisa jadi kabetot uninga asal na. Numutkeun kana Quora, ngaran "Goretzka" ieu Germanized boga akar na ti ngaran Polandia "Górecki".

Ieu ku implication hartina kulawarga Leon Goretzka urang anu leres turunan Polandia. karuhun-Na nya sakali migran anu ditinggalkeun Polandia ka Ruhr powerhouse industri Jerman dina abad 19th. Hiji puseur imigrasi Polandia ieu Bochum, kota kalahiran Leon urang.

Leon Goretzka urang Origin- Polandia Migrasi ka Jerman

Naha anjeun terang?… Ngeunaan dua katilu tina ieu Polandia migran ulang hijrah atawa indit deui ka Polandia di 1918 nalika Polandia ngagaduhan kamerdikaan nya. kulawarga Leon Goretzka urang ieu sigana diantara hiji pihak sésana anu tetep deui di Jerman. Dina séjén pikeun tetep langkung Jerman, paling kulawarga mutuskeun pikeun ngarobah ngaran maranéhanana atawa ejaan na. Asal Polandia Leon urang ogé boga bukti na ti FC Schalke urut klub-Na. Naha anjeun terang?… Nalika klub maén bal Jerman janten jawara pikeun kahiji kalina dina 1934, tilu-suku tim éta tina Polandia. cleary Ieu verifies ayana migrasi Polandia dina mangsa éta.

Leon Goretzka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan mimiti

Leon Goretzka lahir kana kulawarga-kelas tengah. Bapana Konrad Goretzka mangrupakeun salah sahiji beneficiaries modern poé ti revolusi industri Jerman. Konrad Goretzka digawé minangka hiji insinyur otomotif tur insinyur listrik pikeun Opel. Leon diajar loba ti dad na mangsa poé budak leutik na. Anjeunna masih témbong sks bapana keur kaahlian kapamimpinan Na.

Kahirupan Leon Goretzka Awal

"dad abdi biasana nungtun kuring ka seaside jeung ngawartoskeun kuring kumaha penting éta meunang na masih janten jalma alus, "Ceuk Goretzka. "Kuring geus bisa mindahkeun ka bal nu geus softened kaahlian abdi pisan."

Sanajan gaduh dampak fatherly badag, mum Leon urang maénkeun peran utama dina raising putra nya dina cara Katolik. Sajaba ti babaturan, Leon to date masih boga mum diangkat jadi pendamping na pangalusna.

Leon Goretzka- ibu

Tumuwuh nepi, aya henteu Toys atanapi kaulinan. Sadaya hadiah na Toys sumping dina bentuk bal maénbal. Anu hiji pointer kana lalampahan luar biasa tina karirna.

Leon Goretzka budak Story- Awal Taun

Numutkeun Leon, "Kuring sakali maén bal lawon dina binih ayeuna stadion pangbadagna di dunya"

Leon Goretzka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Mimiti on, Leon geus kasurupan hiji tekad steely pikeun jadi footballer profésional. motivasi sapertos sumping berkat imahna kabawa ngan lima menit jauh ti legendaris Ruhrstadion, ngarep klub boyhood lokal na VfL Bochum. Sering nganjang ka stadion maén bal kalayan tiket usum na dijieun anjeunna ngahargaan olahraga ieu ngarah ka putusan pikeun ngamimitian karir.

Leon nyandak deukeutna ieu kaunggulan ku gabung klub lokal Werner SV 06 Bochum dina 1999 taun dina yuswa 4. Dina waktu ieu, ambisi nya ku jadi pro euweuh jadi implengan ngalirkeun.

Leon terus Tujuan tinggi na sanggeus dua taun, (dina yuswa 6 dina sataun 2001), anjeunna ngagabung klub boyhood Na, VfL Bochum. Climbing nepi ka grup umur, Leon terus unggul. Dina yuswa 17, anjeunna meunang Fritz Walter Medali di emas nu pangajén pangluhurna di sistem bal SMP Jerman.

Leon Goretzka U17 Award

Leon Goretzka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

Leon Goretzka urang Jalan mun Inohong Story

Langsung saatos na Fritz Walter Medali, Leon terus ngingetkeun fans ku kinerja unrivaled Na. Ieu katarik pramuka Éropa nasional jeung internasional saperti anjeunna janten numbu ka sababaraha klub badag sabudeureun Éropah utamana; Bayern Munchen, Man Serikat, Arsenal na Real Madrid.

Pajoang pikeun signature-Na, Matthias Sammer, teras Diréktur Sporting di Bayern Munchen dina usum panas tina 2013 dikabarkan patepung jeung kulawarga Leon Goretzka urang jeung diusahakeun ngayakinkeun aranjeunna dina letting putra maranéhanana ngagabung Bayern. Teu kawas paling footballers, Leon nampik gabung salah sahiji ieu klub badag. Anjeunna mutuskeun pikeun gabung Schalke 04, klub jeung rékaman data promosi footballers nonoman. Éta pantes mun dicatet yén likes tina Ozil, Kolasinac, Neuer, Draxler kabeh ngalaman careers nonoman maranéhna diwanohkeun ngaliwatan sistem Schalke 04.

Pendidikan dan Football:

Bari di Schalke 04, Leon diteundeun dirina sibuk ku studi na utamana salila sataun kahijina kalayan klub teh. Anjeunna réngsé Abitur na (a ujian universitas-preparatory Jerman) jeung lulusan Alice-Salomon-Berufskolleg (a SMK Sakola) Dina Bochum, Jerman barat.

Nalika bade di Gets tangguh:

Sanggeus completing studi na, ieu waktu keur Leon fokus pinuh on maén bal. Najan kitu, hal teu balik sakumaha rencanana pikeun manéhna. Di sawatara titik di karir mimiti na, Leon miboga sababaraha setbacks tatu. Anjeunna didiagnosis kalawan peradangan bowel kronis. Ieu miboga dampak negatif kana pangabisana cageur tina kaulinan.

Leon Goretzka urang kronis Bowel peradangan Story

Nyebut ka majalah olahraga Jerman 11 Freunde on recovery Na, Leon sakali ngomong ...

"Kuring tos rengse robah naon atuh ate. Kuring dieureunkeun dahar gluten, susu sapi, daging babi, jeung kacang. Hasilna, kuring kungsi isu pangsaeutikna kalawan kaséhatan mah bisa cageur tina kaulinan teuing leuwih gancang. "

Leon Goretzka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Tien Juara Piala Confederations:

Goretzka dijadikeun perdana Jerman na yuswa 19, dina ngajalankeun-up ka Piala Dunya 2014. Sanajan, anjeunna teu ngaranna ku Joachim low di final pakuat 23-lalaki alatan hiji tatu otot. Najan kitu, keur bagian tina win triumphant Jerman urang dina pakuat 2017 Confederations Piala dibawa anjeunna teh Kinérja loba-diperlukeun anjeunna ngalaman ngimpi.

Leon Goretzka- naékna Inohong Story

Goretzka réngsé scorer luhur gabungan sareng Timo Werner jeung Lars Stindl, kabeh ngalaman tilu gol di kompetisi. kasuksésan karir Ieu dibéré ka anjeunna dina waktos ieu katuhu nyieun move ka klub filer luhur. Dina 1 Juli, Leon Goretzka resmi ngagabung Bayern. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Leon Goretzka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Leon Gorekzka mangrupa salah sahiji golongan footballers anu romances kabur ti scrutiny tina panon publik saukur kusabab kahirupan cinta nya drama-gratis.

Leon Goretzka na Mathea Fischer- Untold Fact Hubungan

geulis kabogoh Leon urang Mathea Fischer lahir di 1992 di Gelsenkirchen, hiji kota di Jerman barat. Duanana mimiti bobogohan di 2016 na geus saprak ngurusan hubungan swasta. Najan sabenerna aktif dina média sosial, Leon Gortezka teu dipasang poto tunggal kalawan nona Na, Fischer.

Ditilik tina poto manéhna jeung nona na, anjeun bakal yakin yén Leon memang ngabogaan harti sampurna salaku naon hartina profil hirup hubungan low.

Leon Goretzka Hubungan Kahirupan

Anjeun boro bakal ningali hiji footballer anu earns 10 juta euro per taun nyetir Scooter a.

Leon Goretzka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi Leon Goretzka urang pasti bakal mantuan Anjeun meunangkeun gambar lengkep anjeunna. Leon geus batur anu paling kali mikanyaah janten nyalira tur jauh ti sagalana guna balikkeun kakuatan pikiran na.

Leon Goretzka urang Kahirupan Pribadi

Anjeunna mangrupakeun thinker jero sarta pohara jalma calakan anu mikanyaah nulungan batur tanpa expecting hal deui dina balik. Leon témbong deui babaturan budak leutik sarta percaya konsep "Amanah buta".

Leon Goretzka Otong

Numutkeun Leon .."Buta trust mangrupa hal paling berharga abdi tiasa masihan ka hiji jalma lantaran nilai a diukur ku frékuénsi na! "

Naha Leon miboga minat Atikan sanajan nyaho manehna bakal jadi euyeub? ...

Numutkeun laporan, Leon teu hoyong janten domba hideung di kulawargana saprak duduluran na sagala diulik liwat kuliah. Ogé, manéhna geus ngarencanakeun of furthering studi na sanggeus anjeunna hangs up sapatu-Na.

Ageman:

Sanajan, Soccer (maén bal) nyaéta kawas agama pikeun Leon. Najan kitu, manéhna masih gumantung ka iman Katolik di teang na keur kamulyaan. Leon sakali disebut nganjang ka Paus Francis salaku "moment husus sarta pohara impressive teu jadi poho"

Iman Katolik Leon Goretzka Religion-

Leon Goretzka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Karir Untold

Anjeun boro bakal nempo wae footballer Jerman dina klub nagara golongan tengah jeung hiji basa kipas badag Afrika. Leon Goretzka nyaeta sakumaha anjeunna parantos ngagaduhan kavling fans ngora di Afrika. Sababaraha laporan gaduh eta nu Leon ngirimkeun AIDS ka Afrika.

Leon Goretzka Untold Karir Fact- Base Afrika badag

kanyataan parios: Heuheu Leon Goretzka budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamanggih anjeun

Loading ...

Leave a Reply

ngalanggan
ngabéjaan tina