Ernesto Valverde budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
739
Ernesto Valverde budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Ernesto Valverde budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka Twitter.

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Manajer Football anu pangalusna dipikawanoh kalawan nickname nu "Txingurri". Ernesto Valverde budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan naékna gancang na salaku urut manajer Bilbao athletic. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Ernesto Valverde urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Ernesto Valverde budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan mimiti

Dimimitian off, ngaran lengkep na anu Ernesto Valverde Tejedor. Ernesto Valverde lahir dina dinten 9th Pébruari 1964 di Viandar de la Vera, Spanyol.

kulawarga Ernesto Valverde urang gaduh akar maranéhanana ti nu Castile na León grup étnis Spanyol mana kampung halaman na Viandar de la Vera perenahna. Manéhna ogé ngabogaan getih kulawarga Basque.

Ernesto Valverde kulawarga Latar
Latar Ernesto Valverde kulawarga. Kiridit Basa dunya

The Castile na León ngagambarkeun 5.69% tina populasi Spanyol sarta éta wewengkon vast nyertakeun ampir kalima tina Legana nagara.

Saeutik geus dipikawanoh ngeunaan kolotna Ernesto Valverde urang. Sanajan kitu, éta mungkin kolotna direlokasi ka nagara Basque nalika anjeunna anak. Aya aya poto Ernesto sarta awéwé di dirina 70 urang anu jigana bisa jadi mum atawa pamajikanana.

Ernesto Valverde jeung ibu-Na
Ernesto Valverde jeung ibu-Na. Kiridit ka FabWag

Ernesto Valverde tumuwuh nepi ku gairah pikeun tulisan, fotografi jeung maénbal. Anjeunna nyandak soccer langkung serius anu dibayar dividends, anjog ka karir.

Ernesto Valverde budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

markisa Ernesto Valverde pikeun soccer ningal anjeunna enrolling kana roster tina CD San ​​Ignacio, hiji akademi ayana di Basque Nagara, Northern Spanyol.

Mimiti on, Ernesto miboga éta tekad steely nyieun impian panarjamah-Na datangna leres tur ambisi pikeun mindahkeun ka akademi badag teu ngan hiji lulus fancy.

tekad sapertos ningal anjeunna pindah ka Alavés, tim tersukses katilu dina Basque Nagara sanggeus athletic Club of Bilbao sarta Real Sociedad de Futbol.

Kahirupan Ernesto Valverde Awal Karir
Ernesto Valverde Awal Karir Kahirupan. Kiridit ka Twitter

Di Alavés, Ernesto Valverde terus tempo sakumaha manéhna nempo dirina settling ogé kana kahirupan di akademi nu. manehna nyieun kamajuan hening ngaliwatan Grup umur na kapanggih jalan ka tim senior klub urang.

Ernesto Valverde budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

Valverde Journied jalan kana Sestao na Espanyol saméméh keur disebut ku FC Barcelona dimana manéhna jadi angka maranéhanana 1 gancang sareng tujuan poacher.

Ernesto Valverde FC Barcelona Days
Ernesto Valverde FC Barcelona Days. Kiridit ka Scoopnest

Ernesto Valverde éta untung mun boga pelesir ti maén dina Kujang kawas Johan Cruyff, urut palatih barca nu éta jawab shaping identitas klub urang di 1980 urang. Naha anjeun terang?… Valverde nyumbang ka pakuat Barcelona nu meunang Piala Liga Winner di 1989.

Piala Ernesto Valverde UEFA Winner di 1989
Ernesto Valverde UEFA Piala Winner di 1989. Kiridit ka Twitter

Salila poé maén-na di Barcelona, ​​tuluy manéhna tinggal impian budak leutik na séjén. Anjeunna enrolled salaku murid fotografi di Institut d'Estudis Fotografics de Catalunya.

Ernesto Valverde budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Saatos FC Barcelona, ​​Ernesto nuluykeun maén keur klub La Liga séjén kaasup Athletico Bilbao na Mallorca. Langsung saatos retiring, manéhna mimitian karir managerial di jurusan nonoman of athletic Bilbao, klub anjeunna ngoleksi gol 44 antukna maén Na. Manéhna dipikawanoh boga falsafah managerial nu perenahna di pangatur pertahanan sarta tightening backlines Na.

Engké on, Ernesto dipindahkeun ka Olympiacos dimana manehna meunang judul Yunani di 2009 ku tim nu conceded ukur 14 gol liga.

Ernesto Valverde Olympiacos Days
Ernesto Valverde Olympiacos Days. Kiridit keur paguneman

Deui ka Spanyol:

Saatos mantra suksés di Olympiacos, Valverde dipulangkeun deui ka athletic Bilbao. Di bandung, anjeunna ngatur rékaman klub ku ngarah pamaén na ka 4th tempat LaLiga finish. Valverde engké mingpin singa mun piala kahiji maranéhanana di 31 taun sanggeus hiji 5-1 eleh agrégat tina Barcelona, ​​keur kamulyaan Supercopa de España.

kiridit ka beIN olahraga

Ogé, kinerja na di Éropa ogé nempo manehna keur ngaranna éta palatih pangalusna di La Liga ku UEFA.

Dina 29 Méi 2017, lalaki saeutik dipikawanoh salaku 'Txingurri' (saeutik sireum di Basque) Meunang ticker mulang ka barca, klub anjeunna ditinggalkeun pikeun 27 taun. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Ernesto Valverde budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Balik manajer suksés, aya aya hiji awéwé éndah ngaranna Juncal Díez, nona saha media Spanyol mangrupakeun acan mun meunang poto dirina salaku dina waktu tulisan.

Ernesto Valverde Hubungan Kahirupan
Ernesto Valverde Hubungan Kahirupan. Kiridit ka Pinterest na TICipedia

Nyanghareupan kanyahoan tina pamajikanana, Juncal Diez jeung barudak ngajadikeun diurutkeun kulawargana tina misteri hiji. Numutkeun kana FabWags, Boh pasangan geus nikah pikeun ampir 20 taun sarta barudak na anu 3 di angka.

Ernesto Valverde budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan Ernesto Valverde Personal Kahirupan bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna. Ditilik tina informasi anu ditulis dina kahirupan hubungan-Na, anjeun bisa kalayan gampang nebak yen kulawarga Ernesto Valverde kawas spasi maranéhanana sarta hirup kahirupan pisan swasta.

Valverde mangrupakeun jalma malu anu diaku spasi sarta enjoys moments nyalira. Nalika anjeunna datang ka imah, manehna disconnects ti maén bal jeung embraces fotografi.

Naha anjeun terang?… Di sagigireun menata klub maén bal, manehna mangrupakeun fotografer getol saha ngareureuwas kaméra malu. Valverde mangrupa lalaki pinter, tenang anu nilik fotografi salaku salah sahiji kagiatan favorit di waktu luang-Na.

Kahirupan Ernesto Valverde Personal
Ernesto Valverde Kahirupan Pribadi. Kiridit ka Marca

Asides mahluk fotografer, Ernesto Valverde oge hiji panulis sarta Medio Tiempo (Satengah waktu) nyaeta publikasi kahijina.

Ernesto Valverde budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong

Tanpa keur ngawartoskeun, Ernesto sanes tipeu manajer bal anu hirup di Otong Lavish. Gantina aya kénéh badag tur showcasing kabeungharan, manéhna prefers mun stroll handap ngaliwatan gambar bentang nyokot naon kota urang jeung kaméra na di leungeun.

gambar nu patali

Ernesto Valverde budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Urusan-Na jeung Téhnologi:

Ernesto Valverde nyaeta vast dina pamakéan téknologi dina manajemen maén bal. Sakali kana hiji waktu, Presiden FC Barcelona Josep Maria Bartomeu digambarkeun anjeunna salaku worker teuas, sarta lalaki kalawan pangalaman vast jeung aplikasi téknologi di tangerang jeung menata patandingan. Ernesto migunakeun aplikasi smartphone lagu kinerja, stats kabugaran jeung ngurangan karya admin pesky.

Lain Fan tina Satengah Katilu:

Numutkeun kana Olahraga-Inggris, Ernesto sanes a kipas badag tina "satengah katilu"Nu nyertakeun jauh tina diskusi di buruan sanggeus satengah munggaran atanapi sateuacan / antukna tambahan. Di kamar ganti baju, manehna prefers dengekeun diomongkeun. Laporan Olahraga-Inggris.

Listens kalawan sapuan Tinimbang hihihi:

Katuhu ti poé-Na jeung Barcelona, ​​Ernesto geus inget salaku striker Palasik anu diaku ngadangukeun sareng sapuan tinimbang ngawangkong.

Ernesto Valverde Fakta Untold
Ernesto Valverde Fakta Untold. kiridit ka Olahraga-Inggris

Ngatur FC Barcelona geus tangtangan pangbadagna ti karirna. Nalika hal meunang tangguh, urat Basque na nangtung kaluar.

kanyataan parios: Heuheu Ernesto Valverde budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu