Cijulang Anderson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Cijulang Anderson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu "O rato de Roma". Carita budak leutik Felipe Anderson kami sareng Fakta Biografi Anu Henteu Kéngingkeun masihan anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti na, latar kulawarga, carita hirup sateuacan kawéntar, naék carita kawéntar, hubungan sareng kahirupan pribadi.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna nyaéta pamaén bal anu gancang, buleud, sareng téhnis. Nanging, ngan sakedik anu nganggap Biografi Filipe Anderson anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Cijulang Anderson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian, nami lengkepna nyaéta Felipe Anderson Pereira Gomes. Felipe Anderson sakumaha anjeunna sering disebat lahir dina dinten 15th April 1993 di Santa Maria, daérah administrasi di Distrik Féderal di Brasil. Anjeunna ngalahir ka indungna, Elza Pereira sareng bapakna, Sebastião Tomé Gomes sareng kagolong kana etnis Pardo Brasil (Gabungan Éropa, Asli, sareng Karuhun Afrika).

Anderson digedékeun sareng dua sadérékna sareng opat sadérék nyaéta; Karine, Juliana, Sabrina sareng Dudley. Mimiti, dumuk, cicing di Santa Maria, kampung halamanna di Brazil, sanés anu paling gampang pikeun Felipe sareng kulawargana kelas menengah sakali. Sapertos dina waktos nyerat, seueur anu robih sakumaha anu dititénan dina poto di handap ieu.

Tumuh, kolot Felipe Anderson ngagaduhan peran anu penting dina pendidikanana. Salah sahiji anu mastikeun yén anjeunna lulus ti prasekolahna (Educação Infantilsaméméh nyanghareupan soccer nu sumping salaku bakat atah.

Bari di sakola, Anderson ngan dugi ka maén bal kalapa utamana salila période olahraga. salila off jaman sakola, anjeunna bakal balik kana maén jalan maén bal. Numutkeun kana WuFC, Anderson diajar lajeng diasah kaahlian beredar teknis na mangsa kickabouts informal di jalan anu sakumaha dina lajeng dikurilingan imah kulawargana.

"Kuring tumuwuh nepi maén di jalan jeung babaturan kuring, jeung kuring pikir nu tadi pangaruh on kuring téhnisna. Ayeuna Abdi di dieu, di Eropa, nyieun impian kuring datangna leres, "

Observasi anu Brasil, anu jalan bal muterkeun tungtungna dibayar dividends sakumaha anjeunna diidinan gabung hiji akademi sakumaha anjeunna janten saeutik saeutik heubeul.

Cijulang Anderson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- mimiti Karir

Sanggeus pangajaran pre-sakola tur maén jalan bal kalayan 14º CPMIND, Federal jeung SCR
Gaminha Urang Anderson
 markisa pikeun maén bal ningali anjeunna ngadaptar dina daptar tim nonoman lokalna astral EC nu eweh yayasan karir nu diperlukeun anjeunna ngalaman dipikahoyong. 

Dina surah anyar ngembangkeun karir nonoman-Na, Anderson sanggeus sidang suksés mutuskeun nuturkeun dina footsteps tina Pele, Zito na Neymar ku gabung dina Santos klub legendaris dina yuswa 13. Diomongkeun ngeunaan progression nonoman ieu nu nempo manehna maén di lapang loba greener, Anderson sakali ngomong;

"Kuring sakali dicoo dina kokotor pitches, teras onto jukut brownish. Kapan ieu mah 13 kuring indit ka Santos jeung anu mun kuring mimiti maén dina pitches greener sarta netepkeun profésional ".

Cijulang Anderson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

Saatos excelling pikeun tim junior klub sarta jajaran umur, Anderson ieu dibikeun perdana mimitina-timnya di 17 salila usum 2010 / 2011.

Rapat Mentor na:

Dina musim na di handap ieu, Anderson ngagaduhan langkung seueur kasempatan di Santos ngamimitian sabelas di mana anjeunna maén sareng Neymar. Naha anjeun terang?… Iraha Neymar ieu ngadegkeun dirina minangka pamuter luhur di Santos, ngora Anderson ieu laun sahingga jalan nepi ka pakuat munggaran.

Kasempetan tim kahijina Anderson's Santos sumping saatos cilaka ti soang jeung formulir goréng tina Elano, duanana nu ditinggalkeun bandung. Cijulang Anderson ngarasakeun kasuksésan hébat sakumaha manéhna meunangkeun Copa Libertadores (Amérika Kidul urang Liga Champions) jeung dua judul Sao Paulo Propinsi méméh 20 umur.

prestasi impressive Ieu earned anjeunna belah na diusulkeun ka Barcelona, ​​Juventus, Porto jeung Lazio mungguh.

Pindahkeun Éropa nu Gagal: 

Dina 31 Januari 2013, pamindahan Anderson sapuk ka klub Italia Lazio gagal alatan datangna telat tina fax internasional diperlukeun ti Brazil. A Anderson kuciwa kapaksa ngadagoan jandéla mindahkeun hareup di séjén boga impian move Éropa-Na.

Cijulang Anderson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Mindahkeun Felipe Anderson ka Éropa masih tetep dina negosiasi anu paling paradoks sareng ngareuwaskeun dina sajarah maén bal (sutradara olahraga Lazio Igli Tare negeskeun).

Cindekna ieu kajantenan sabab aya kapentingan anu dipasihkeun ku réncang Brasil urang Brasil dina ngabagi biaya transfer na anu nunjukkeun korupsi dina maén bal.

Anderson nuluykeun cicing lima musim di Lazio dimana anjeunna nunjukkeun waktos kelas na sareng waktos deui. Playmaker Brasil éta ditempo salaku jalma anu bisa ngalaksanakeun pagawean dimana wae diperlukeun sareng ngagabungkeun tim babarengan ti teammates immobile jeung Savic.

Puncak carita inspirasi Lazio urang Anderson sumping saatos anjeunna ngabantosan réncang timna dina meunang piala super Italia.

prestasi sejen impressive of Cijulang Anderson éta dina Olimpiade Rio. Anderson bareng jeung teammates Brasil na nyandak dunya ku badai di na maranéhanana meunang medali emas. Nurutkeun kana Brasil, ieu momen pangalusna hirupna.

Nalika bade di Gets tangguh:

Saatos prestasi ieu, Anderson sakali deui janten subjek dipikaresep dilaporkeun ti klub Éropa. Cijulang Anderson mutuskeun pikeun tetep mibanda Lazio na dipercaya. Najan kitu, manéhna mimitian boga mamang kalawan klub teh sanggeus ragrag kaluar kalawan manajer na Simone Inzaghi (Lanceukna SMP tina Filippo Inzaghi). Anderson ieu salajengna benched na di réaksi nampik hadir latihan kalawan teammates Na.

Ieu oge hiji waktu anjeunna ngalaman sababaraha tatu dengkul serius anu dipingpin anjeunna leungit leuwih ti satengah tina Serie A usum. Dina tahap ieu, Anderson terang kana cacah poé-Na jeung Lazio jeung bal Italia.

Kenging gelar Hammer:

Dina 15 Juli 2018, Cijulang Anderson mutuskeun ninggalkeun Lazio keur West Ham dimana anjeunna jadi klub-catetan Signing Hammer berkat kabogoh berorientasi-bisnis na Evelyn Machry (tingali hubungan hirupna di handap pikeun nyaho loba ngeunaan dirina).

Dina sababaraha minggu janten sareng klub, Felipe Anderson mimiti nunjukkeun tanda anjeunna tiasa janten gaganti West Ham pikeun Dimitri Payet anu diarepkeun ku penggemar. Éta dikonfirmasi sakumaha dina waktu tulisan. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Cijulang Anderson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya awéwé hébat, atanapi kitu paribasa. Sareng di tukangeun ampir unggal Pamaén Bal Brasil anu suksés, aya wag glamor sapertos anu katingali dina jalma anu geulis sareng calakan Evelyn Machry.

Kaleresan jadi ngawartoskeun! The romances amis tina Cijulang jeung Evelyn hiji nu escapes nu scrutiny tina panon publik saukur kusabab kanyataan yén hirup cinta maranéhanana nyaéta drama bébas tur careers maranéhanana pelengkap unggal lianna.

Naha anjeun terang?...  Evelyn Machry mangrupa kabogoh calakan anu obsessed jeung gim. Manehna boga hiji dampal dina studi bisnis jeung Bachelors of Hubungan International ti Sao Paulo, Brazil. Evelyn mangrupakeun profésional di kontrak bal na Mindahkeun hungkul sareng kabogoh nya sakumaha jumlahna 1 klien nya.

Gelandang Brasil, Anderson, teras-terasan giliran kabogoh na dina urusan kontrak sareng kauangan klubna.

Kumisan ti bisnis negosiasi, Evelyn Machry ogé awéwé bikini sakumaha anu dititénan tina profil Instagram kabogohna anu dieusi bikini sareng snaps pantai na. Evelyn Machry sering ngirim gambar dirina nganggo bikinis nalika liburan sareng nalika damel di gym. Kanggo kaseueuran peminat, anjeunna mangrupikeun babé pantai sanés negiotiator.

Cijulang Anderson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan kahirupan pribadi Felipe Anderson bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan anjeunna.

Anjeun henteu tiasa nyarios perkawis kahirupan pribadi Felipe Anderson tanpa nyebatkeun kabogohna, kulawarga sareng anu paling penting, anjing na anu seueur terang ngeunaan kaulinan sapertos anjeunna sareng Evelyn.

 Ageman Facts- Cinta for bogoh:

Kawas Neymar, Ander mikanyaah musik injil nu ngagambarkeun aqidah agama Kristen na kuat. sakumaha observasi tina Instagram na posting di handap ieu.

Ieu mangrupikeun kanyataan poto sanés anu ngabuktikeun kapercayaan agama Felipe Anderson anu kuat.

A Lover Game:

Anderson mangrupikeun gamer solo anu resep hoyong maén sareng nyalira. Janten gamer langkung ti 20 hartosna anjeunna kamungkinan janten bogoh ka kaulinan ti baheula. Selingkuhan kaulinan Anderson pasti dimimitian salami di Santos.

Hiji kolot Musik Lover:

Kalayan getih Brasil ngalir ngaliwatan urat na, béntang maén bal ngadangukeun musik sapertos maén balna. Bakat gancang parantos lami nalika anjeunna resep ngadangukeun 'Sertanejo', anu mangrupikeun jinis populér anu dikarang sareng dinyanyikeun ku panulis lagu Brasil di awal taun 1920an.

Ogé, nalika Felipe henteu sibuk jogét sakedik samba atanapi latihan sareng réncang timna, anjeunna maénkeun gitar anu mangrupikeun katerampilan sanés anu dipibanda.

Jokowi Balik ka Society:

Pikeun Cijulang Anderson, mere deui masyarakat anu penting. Masarakat didieu ngakibatkeun nu footballers ngora di jalan anu sarua anjeunna dimimitian lalampahan bal na. Ieu tindakan mangka rasa jero na asih, manusa jeung rasa pangajén.

Cijulang Anderson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Hiji waktos anu tulus pikeun kulawarga Felipe Anderson:

Nalika ngagaduhan momen anu hébat di Lazio, Felipe Anderson kantos nampi berita goréng ti bumi. Laporan sumping yén ramana Sebastião Tomé Gomes ditéwak kusabab rajapati dobel anu kajantenan di Santa Maria, Brazil.

Numutkeun ka pers Brasil Noticias, kajahatan kajantenan dina kacilakaan lalu lintas di mana bapakna Anderson's Gomes parantos kendaraanna pencét Bruno Santos Silva anu dina sapédah. Anjeunna henteu tiasa nahan tatu maka merjuangkeun sateuacan anjeunna pupus. Tina katingalina, sigana kasusna parantos beres sareng kulawarga korban dibéréskeun.

Salaku warta anu pikareueuseun, Kulawarga Felipe Anderson henteu kantos ngalaman naon-naon anu pondok tina kebersamaan, perdamaian sareng kabahagiaan.

Cijulang Anderson budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Hal nu bisa teu terang

Fakta tato:

Sapertos kaseueuran pamaén ayeuna, Anderson nampilkeun seueur tato, seueur anu éksklusif dina panangan kénca na. Unggal rajah dina awakna ngagaduhan hartos simbolis anu aya hubunganana sareng latar kulawarga / asal usulna. Salaku conto, inisial ti sadayana duduluranna (opat sadulur sareng dua lanceuk) dipidangkeun ngalangkungan bisep sareng trisépna. Dina pigeulang Anderson khususna, anjeunna ngagaduhan balerina leutik anu didedikasikan pikeun adi awéwéna Dudley.

Tato anu jelas anu séjén nyaéta tina kameunangan Brazil na dina Olimpiade 201 Rio. Nalika ningali masa depan karirna masih kénéh ditawarkeun, ampir pasti yén Anderson bakal ngagaduhan langkung tato dina awakna.

Fakta Untold ngeunaan Pace na: 

Seueur anu ningali Anderson salaku gelandang anu bulat, sareng anu téknis. Naha anjeun terang?…  Anderson dianggap salaku salah sahiji pamaén anu panggancangna dina kaulinan modern. Loba fans FIFA anu cinta ka acquire pamaén KUMIS bakal resep Anderson dina modeu karir.

Brahala-Na: 

Tungtungna, Anderson's ngagaduhan pamaén bal anu dipikaresep pikeun ngalangkungan legenda Brasil sapertos Bebeto, Ronaldinho jeung Ronaldo Luis Nazario de Lima. Ieu nembongkeun teuing Brasil tina hiji lover soccer heubeul-sakola.

kanyataan parios: Heuheu Cijulang Anderson budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar