Andrea Belotti budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Andrea Belotti budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku hiji Panjuru Tujuan anu paling dipikaterang ku nickname; 'hayam jalu'. Kisah Kanak-kanak Andrea Belotti kami sareng Fakta Biografi Anu Bébas nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun carita hirupna sateuacan kawéntar, latar kulawarga, kahirupan hubungan, sareng seueur kanyataan OFF-pitch sanésna.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna mangrupikeun simbol tina dinten modérn payun. Nanging, ngan ukur sakedik anu nganggap Andrea Belotti's Bio anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan mimiti

Andrea Belotti lahir dina dinten kaping 20 Désémber 1993 di Calcinate, hiji kampung Italia sakitar 6,000 jiwa di propinsi Bergamo. Saperti dina waktu kalahiranana, indungna damel sapertos jalma anu beusi di perusahaan kaos. Bapana Belotti mangrupikeun pembina anu badé kaluar jam 7 énjing sareng mulih jam 7 wengi sareng tuur na rusak.

Andre Belotti ageung sareng lanceukna, Matteo anu mangrupakeun koki sareng boga réstoran anu kawéntar di Italia. Dina waktos nyerat kadua kolotna pensiunan sareng ayeuna ngarénghap dividen kasuksésan maén bal putrana. Nyarios perkawis pensiunan kolotna, anjeunna kantos nyarios;

"Kuring nyandak waktos sakedik ngayakinkeun sareng ibu sareng bapak pikeun pensiunan kusabab kuring henteu hoyong nyigeung aranjeunna".

Belotti ieu diangkat ti tukang kulawarga Katolik-Na. Anjeunna spent lolobana poé mimiti diangkat jadi hiji budak altar di garéja San Pancrazio di Gorlago, Desa nya budak leutik.

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Mimiti Taun Karir

Belotti kungsi dangong relentless sukses katuhu ti pisan ngamimitian. Anjeunna mimiti ngokolakeun markisa na keur maén bal dina oratory of Gorlago. Ieu hiji dangong ngawangun ku kulawargana nu geus kapangaruhan tukang-Na.

Léngkah kadua Belotti salaku pesepakbola sumping sareng Grumellese, klub di handapeun handap sistem liga Italia. Salaku pamaén bal ngora, anjeunna nyembah Andrey Shevchenko. Nalika maén kanggo Grumellese na, Belotti ngora nampi cobaan pikeun Atalanta sareng AlbinoLeffe. Anjeunna gagal anu munggaran sareng mendakan perjanjian pikeun maén di séktor nonoman anu kadua dimana anjeunna ngagaduhan salaku kapang salaku pusat-maju. Salaku usaha ti klub, kolotna Belotti khususna bapakna nyertakeun anjeunna sababaraha étika kerja anu ketat. Sakumaha Belotti nempatkeunana;

Bapa kuring ka kuring: 'Upami anjeun henteu ngantepkeun pitch leres-leres capé, hartosna anjeun henteu masihan sadayana,'

Ngaliwatan tekad, Belotti mingpin timnya kéngingkeun gelar nonoman "Trofeo Dossen". Tingali poto dihandap.

Ngéléhkeun gelar nonoman ngajantenkeun anjeunna diangkat kana tim senior klub anu sapertos dina waktos éta maénkeun di Italia Serie C.

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Rising ka Inohong

Belotti sumping kana AlbinoLeffeSisi senior sareng pola pikir pikeun ngupayakeun pisan pikeun ngahontal cita-citana. Anjeunna tiasa ngarobih pipikiran kana tindakan konkret dina pitch. Nalika bintang ngora anu sanés netep dina divisi katilu, Belotti ogé ngimpina ningali dirina di liga luhur Italia. Aktualisasi impian ieu hartosna seueur pangorbanan. Anjeunna kantos nyarios;

"Éta tangguh nalika kuring masih rumaja sareng ningali babaturan kuring sadayana kaluar clubbing. Kuring kedah bobo mimiti ampir nangis kusabab kuring kedah maén énjingna. Diajar cara anu sesah kanggo kuring. "

Dina usum mimiti karir senior na, Belotti jadi pamuter panglobana dipaké. Ogé di nu sataun sami, impian pikeun maén di hiji division Italia luhur sumping ka lulus tapi kalawan harga hiji. Dina nawar mun meunang sorangan nepi sistem liga Italia, Belotti kapaksa nyandak cut bayar. Nurutkeun manéhna,

"Lamun kuring dipindahkeun ka Palermo, abdi sapuk kana motong gajih abdi ku € 400,000 lantaran teu bisa méakkeun teuing on batur datang ti division katilu. Kuring ieu ngagunakeun duit anu jadi hiji investasi, bet on sorangan.

Di Palermo, anjeunna dicoo barengan Paulo Dybala. Dina dua musim, Belotti dipingpin timnya meunang kampanye pikeun Serie A. Ieu oge hiji waktu anjeunna ogé meunang jantung pamajikan kahareup na, Giorgia Duro. Dina séjén teu nyandak gawena ka luhur klub Éropa, Belotti sapuk on move mun Torino.

Di Torino, Belotti jadi dipikawanoh pikeun duels hawa na kuat, akselerasi luar biasa, kecerdasan taktis. Langkung seueur, kang Karya-rate na panon pikeun tujuan janten ditingali ka dunya. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: hubungan Kahirupan

Balik unggal pamaén bal Italia anu suksés, aya pamajikan anu pikaresepeun, wag atanapi kabogoh. Tanpa ragu, kamampuan anu matak Andrea Belotti, ogé gaya hirup na di luar lapangan bakal ngabantosan anjeun ngawangun gambaran lengkep anjeunna. Belotti ayeuna nikah ka Giorgia Duro sakumaha nalika nyerat.

Duanana Belotti na Giorgia anu pencinta anjing Jack Russel maranéhanana ngaranna Angi saha kawas anak jeung duanana. Salaku Belotti nyimpen eta;

Kuring ngajukeun ka dirina ku putting ring dina irung anjing urang, Angi.

Pasangan nikah di Juni 2017 di Palermo, kota asal Giorgia. Éta mangrupikeun upacara nganggo baju lapis di Palermo anu dihadiran ku seueur VIP kalebet sobat dalitna, Ciro Immobile.

Dina dinten pernikahan maranéhanana, Belotti milih masihan Giorgia sababaraha kecap éndah sunda. Dina kecap na;

"DEGI GIORGIA, CINTA KURING, SIA DIDIEU KUMAHA SIA JEUNG HATE DI TANGAN. Abdi émut, urang parantos ngimpikeun impian. URANG HAYANG KUAT JEUNG BERSAMA KAMI PERCAYA KA ANJEUN. ABDI BOGOH KA ANJEUN. Abdi bakal bobo sadayana kahirupan anjeun ku samping anjeun. SELAMANYA. THE "ENYA" Sateuacan ALLAH mangrupikeun Janji anu langkung saé tibatan tujuan anu dicitak. Ayeuna hayu urang gaduh kulawarga “.

Pikeun sing saha waé anu nyaksianana atanapi ningali poto, duanana pasangan ngagaduhan kawinan anu narik ati. Nanging, poto-poto anu sumping dina wengi kawinan aranjeunna ngungkabkeun kontroversi anu nyababkeun pers Italia sababaraha dinten. Tingali kahandap.

Pamajikan Belotti Giorgia Duro ayeuna ngagungkeun basis kipas online langkung ti 56k pengikut dina Instagram berkat senapan bikini beureum-panas snaps sareng kulit zaitun anu katingali di handap ieu.

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Fakta gawang Perayaan

Belotti geus dipikawanoh pikeun hajatan dagang na nu diperlukeun nempatkeun leungeun luhureun sirah pikeun meniru hayam jalu hiji. Kusabab ieu, anjeunna geus nicknamed 'Il Gallo'- anu sacara harfiah hartosna "hayam jalu nu".

Julukan ieu dipasihkeun ku anjeunna kusabab polah jagoan na. Numutkeun ka Belotti;

"Pertama kali kuring ngalakukeun jagoan sisir éta nyaéta kusabab kuring janji éta ka sobat Yuri Gallo. Bibi kuring teras ngawartosan yén nalika kuring murangkalih, kuring badé sumping ka kebon ngempelkeun endog, tapi ngan ukur ngudag hayam waé. ”

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: pribadi Kahirupan

 

Dina catetan leuwih pribadi, Belotti nyaeta berehan, idealis sarta boga rasa hébat humor. Manéhna ngabogaan motto tattooed on leungeun na nu diideuan ku Michael Jordan'S cutatan nu nyebutkeun;

'Wates, kawas takwa, nu mindeng illusions.'

Belotti téh panasaran, energetic sarta boga akal muka tur nempo filosofis. Anjeunna bisa transformasi pikiran maranéhna kana lampah beton sarta maranéhanana baris ngalakukeun nanaon keur ngahontal cita karirna. Manéhna ngaharepkeun pikeun gabung lanceukna di owning langkung réstoran sanggeus pangsiun.

Belotti sapanjang na taun karir nonoman dialajar kitu loba strikers. Salaku budak ngora, nya hayang éta keur boga di handap;

(1) The tiis kapala Mario Gomez. (2) Fernando Torres'kamampuan pikeun ngucurkeun pembela (3) Didier Drogba urang physicality (4) The pindahna Sergio Aguero.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar