Andrea Belotti budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Andrea Belotti budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Poacher Goal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'hayam jalu'. Andrea Belotti budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch sejenna ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupakeun lambang dinten modern maju. Sanajan kitu, ngan saeutik leungeun ngemutan Andrea Belotti urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan mimiti

Andrea Belotti lahir dina dinten 20th of 1993 Désémber dina Calcinate, hiji désa Italia ngeunaan 6,000 jiwa di propinsi Bergamo. Salaku dina waktu kalahiran na, mum na digawé minangka batur anu irons di hiji parusahaan kaos. Bapana Belotti urang éta hiji pembina anu bakal balik kaluar di 7 am sarta balik di 7 pm kalayan tuur na wrecked.

Andre Belotti tumuwuh nepi kalayan lanceukna ngora-Na, Matteo anu mangrupakeun kang Oki sarta boga réstoran well-dipikawanoh di Italia. Dina dina waktu nulis duanana kolotna anu pensiunan jeung ayeuna ngarasakeun dividends sukses footballing putra maranéhanana sacara. Diomongkeun ngeunaan pangsiun kolotna ', anjeunna sakali ngomong;

"Kuring ngajak bari pikeun ngayakinkeun sarta mum na dad mun retire sabab kuring henteu hayang nyigeung aranjeunna".

Belotti ieu diangkat ti tukang kulawarga Katolik-Na. Anjeunna spent lolobana poé mimiti diangkat jadi hiji budak altar di garéja San Pancrazio di Gorlago, Desa nya budak leutik.

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Mimiti Taun Karir

Belotti kungsi dangong relentless sukses katuhu ti pisan ngamimitian. Anjeunna mimiti ngokolakeun markisa na keur maén bal dina oratory of Gorlago. Ieu hiji dangong ngawangun ku kulawargana nu geus kapangaruhan tukang-Na.

hambalan kadua Belotti urang salaku footballer a sumping kalawan Grumellese, klub di ngahontal handap sistem liga Italia. Salaku footballer ngora, anjeunna idolized Andrey Shevchenko. Bari maén keur Grumellese Na, ngora Belotti katampa percobaan pikeun Atalanta na AlbinoLeffe. Anjeunna gagal kahiji jeung manggih hiji perjangjian pikeun maén di séktor nonoman nu kadua dimana anjeunna ngagaduhan sakumaha dijieun salaku puseur-hareup. Asides usaha ti bandung, bapa Belotti urang utamana dad na study di anjeunna sababaraha étika karya ketat. Salaku Belotti nyimpen eta;

bapa ka kuring: 'Mun anjeun teu ninggalkeun pitch nu pancen exhausted, eta hartina geus teu dibere eta anjeun sakabeh,'

Ngaliwatan tekad, Belotti dipingpin timnya meunang judul nonoman "Trofeo Dossen". Tempo poto di handap ieu.

Gugah Andrea Belotti pikeun Fame- The Untold Story

Unggul judul nonoman meunang anjeunna elevated ka sisi senior klub urang nu jadi dina waktu éta dicoo di Italia Serie C.

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Rising ka Inohong

Belotti sumping kana AlbinoLeffesamping senior 's kalawan mindset pikeun narékahan teuas pikeun ngahontal cita-Na. Anjeunna bisa transformasi pikiran na kana lampah beton dina pitch nu. Bari béntang ngora lianna meunang netep di division katilu, Belotti ogé ngimpi ningali dirina di leagues luhur Italia. Actualizing ngimpi ieu dimaksudkan nyieun kavling kurban. Anjeunna sakali ngomong;

"Ieu tangguh basa kuring masih rumaja jeung nempo babaturan kuring kabeh balik kaluar clubbing. Kuring kungsi buka ranjang mimiti ampir di lawon sabab kuring kungsi maén poé saterusna. Diajar cara teuas dibayar kaluar pikeun kuring. "

Andrea Belotti di AlbinoLeffe

Dina usum mimiti karir senior na, Belotti jadi pamuter panglobana dipaké. Ogé di nu sataun sami, impian pikeun maén di hiji division Italia luhur sumping ka lulus tapi kalawan harga hiji. Dina nawar mun meunang sorangan nepi sistem liga Italia, Belotti kapaksa nyandak cut bayar. Nurutkeun manéhna,

"Lamun kuring dipindahkeun ka Palermo, abdi sapuk kana motong gajih abdi ku € 400,000 lantaran teu bisa méakkeun teuing on batur datang ti division katilu. Kuring ieu ngagunakeun duit anu jadi hiji investasi, bet on sorangan.

Di Palermo, anjeunna dicoo barengan Paulo Dybala. Dina dua musim, Belotti dipingpin timnya meunang kampanye pikeun Serie A. Ieu oge hiji waktu anjeunna ogé meunang jantung pamajikan kahareup na, Giorgia Duro. Dina séjén teu nyandak gawena ka luhur klub Éropa, Belotti sapuk on move mun Torino.

Gugah Andrea Belotti pikeun Inohong

Di Torino, Belotti jadi dipikawanoh pikeun duels hawa na kuat, nangtung-kaluar akselerasi, intelegensi taktis. Leuwih ti kitu, nya Karya-rate na panon pikeun tujuan janten ditingali ka dunya. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: hubungan Kahirupan

Balik unggal footballer Italia sukses, aya hiji pamajikan glamorous, wag atawa kabogoh. Tanpa ragu a, abilities keuna Andrea Belotti urang, kitu ogé gaya hirup na kaluar pitch bakal nulungan anjeun ngawangun nepi gambar lengkep anjeunna. Belotti ayeuna nikah ka Giorgia Duro sakumaha dina waktu tulisan.

Andrea Belotti Hubungan Kahirupan

Duanana Belotti na Giorgia anu pencinta anjing Jack Russel maranéhanana ngaranna Angi saha kawas anak jeung duanana. Salaku Belotti nyimpen eta;

Kuring ngajukeun ka dirina ku putting ring dina irung anjing urang, Angi.

pasangan meunang nikah dina bulan Juni 2017 di Palermo, kampung halaman Giorgia urang. Ieu hiji upacara Armored di Palermo dihadiran ku loba VIPs kaasup sobat nutup-Na, Ciro Immobile.

Andrea Belotti na Giorgia Belotti Kawinan Poto

Dina dinten pernikahan maranéhanana, Belotti milih masihan Giorgia sababaraha kecap éndah sunda. Dina kecap na;

"Dear GIORGIA, MY LOVE, Kami di dieu kalawan manah IN leungeun mah. Kuring ngadegdeg, kami geus crowned impian. Urang hayang IT niatna réréongan simkuring percanten ka IT. ABDI BOGOH KA ANJEUN. Abdi bobo ALL hirup anjeun ku sisi anjeun. Salawasna. THE "Leres" Sateuacan ALLAH mangrupakeun jangji yén sia MORE tinimbang gawang I skor. Ayeuna hayu urang boga kulawarga ".

For everyone anu disaksian atawa nempo poto, duanana pasangan kungsi kawinan captivating. Sanajan kitu, foto nu sumping dina wengi pernikahan maranéhanana wangsit sparking controversies nu loomed pers Italia pikeun poé. Tingali kahandap.

Andrea Belotti- Kontroversi Kawinan

pamajikan Belotti urang Giorgia Duro ayeuna boasts hiji basa kipas online leuwih ti pengikut 56k on Instagram nuhun ka string of snaps bikini beureum-panas jeung kulit zaitun anu katempona handap.

hasilna gambar pikeun Andrea belotti "Giorgia Duro"

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Fakta gawang Perayaan

Andrea Belotti hayam jalu Fakta Goal Perayaan

Belotti geus dipikawanoh pikeun hajatan dagang na nu diperlukeun nempatkeun leungeun luhureun sirah pikeun meniru hayam jalu hiji. Kusabab ieu, anjeunna geus nicknamed 'Il Gallo'- nu sacara harfiah ngandung harti "hayam jalu nu". nickname ieu dibikeun ka manehna berkat sapuan com hayam jalu na urang. Numutkeun Belotti;

"Kahiji kalina kuring tuh nu hayam jalu urang gesture sisir éta alatan kuring jangji ka sobat kuring Yuri Gallo. bibi abdi lajeng ka kuring yen lamun ieu mah nak a, Abdi datang ka tegalan pikeun ngumpulkeun endog, tapi gantina ngan bakal ngudag ka hayam sabudeureun ".

Andre Belotti Goal Perayaan Style

Andrea Belotti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: pribadi Kahirupan

Dina catetan leuwih pribadi, Belotti nyaeta berehan, idealis sarta boga rasa hébat humor. Manéhna ngabogaan motto tattooed on leungeun na nu diideuan ku Michael Jordan'S cutatan nu nyebutkeun;

'Wates, kawas takwa, nu mindeng illusions.'

Belotti téh panasaran, energetic sarta boga akal muka tur nempo filosofis. Anjeunna bisa transformasi pikiran maranéhna kana lampah beton sarta maranéhanana baris ngalakukeun nanaon keur ngahontal cita karirna. Manéhna ngaharepkeun pikeun gabung lanceukna di owning langkung réstoran sanggeus pangsiun.

Belotti sapanjang na taun karir nonoman dialajar kitu loba strikers. Salaku budak ngora, nya hayang éta keur boga di handap;

(1) The tiis kapala Mario Gomez. (2) Fernando Torres'Kamampuhan pikeun ngocok kaluar pembela (3) Didier Drogba urang physicality (4) The pindahna Sergio Aguero.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu