Kisah Budak Budak Konah Budak Ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Budak Budak Konah Budak Ditambah Fakta Biografi Untold

Artikel kami nyayogikeun sinyalna pinuh ku Ibrahima Konate urang Carita Budak leutik, Biografi, Kahirupan Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan Pribadi, Kabogoh, Gaya hirup sareng acara kasohor sanés nalika anjeunna masih murangkalih nalika anjeunna janten populér.

Awal Kahirupan Aula sareng Ibrahim Agung. Kiridit: AllFootballApp, EstRepublicain sareng IG.
Kahirupan Awal sareng Kebangkitan Hebat Ibrahima Konate.

Leres, sadayana terang bekna gampang dipikenal ku endah pisan (6 suku sareng 4 inci) jangkungna. Langkung seueur, yén anjeunna mangrupikeun pusat anu paling diremehkeun di dunya.

Tempo ogé
Aymeric Laporte budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Nanging, ngan sakedik panyawat maén bal anu parantos maca Biografi Ibrahima Konate anu parantos kami siapkeun sareng lumayan dipikaresep. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Ibrahima Konate Budak Leutik:

Ibrahima Konaté lahir dina dinten 25 Mei Mei 1999 di kota Paris, Perancis. Pembela 6 sampean 4 lahir ka hiji kulawarga anu ageung, langkung-langkung anjeunna mangrupikeun salah sahiji putra bungsu anu dilahirkeun ka kolotna.

Sanaos henteu mangrupikeun murangkalih anu saé, sakedik Ibrahima nikmat dunya anu sampurna-sampurna kalayan lanceukna saeutik lucu anu disarengan ku ngaran Moriba Konate.

Tempo ogé
Tanguy Ndombele Childory Story Plus Fakta Biografi Untold
Tumuh ngora Ibrahima Konate urang babarengan sareng lanceukna, Moriba anu anjeunna anggap sobat dalitna. - IG
Ngora Ibrahima Konate nuju ageung sareng lanceukna, Moriba anu anjeunna anggap sobat dalitna. - IG

Pikeun Ibrahima, ingetan budak leutik anu paling hébat nyaéta anu dibalanjakeun sareng lanceukna Moriba.

Dua saderek parantos ngembangkeun seueur kanyaah masing-masing ti saprak budak, hiji prestasi anu ngajantenkeun silaturahim duanana henteu tiasa dipisahkeun dugi ka ayeuna.

Asal Kulawarga Ibrahima Konate:

Ditilik tina panonna anu poék, anjeun panginten tiasa mendakan yén kolot bek tiasa gaduh katurunan Afrika. Nya, anjeun leres. Kaleresan, kulawarga Ibrahima Konate asalna ti Mali.

Tempo ogé
Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Upami anjeun henteu terang, Mali mangrupikeun nagara anu kakurung daratan, nagara anu pangageungna (dumasar ukuran) di Afrika Kulon. Nagara Afrika Kulon sakitar dua kali ukuran Texas, nagara Amérika panggedéna kadua.

Naha anjeun terang?… Ibrahima Konate gaduh asal kulawarga Malia anu sami sareng sasama pamaén bal Perancis anu terkenal. Pamaén bal ieu kalebet resep tina Moussa Sissoko, Moussa Dembele, N'Golo Kanté jeung Djibril Sidibé.

Kahirupan mimiti:

Unggal bapak sareng ibu hoyong ngasuh anak anu tenang sareng kabeneran, kolotna Ibrahima Konate ngagaduhan kualitas éta pikeun putra na.

Tempo ogé
Matteo Guendouzi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Kaleresan, bek 6 ′ 4 ″ sok tenang ti saprak budak. Salaku budak leutik, Konate ngagaduhan visi ieu pikeun terang naon anu dipikahoyong dina kahirupan.

Kalayan bantuan anggota kulawarga, anjeunna tiasa ngabayangkeun masa depan na. Salaku tambahan, nyetél jalan di arah anu leres-leres janten hiji hal- pamaén bal. Nalika sababaraha budak tumbuh kana kajahatan, Konate hirup kahirupan budak anu damai sareng anu sakitu katempona.

Tempo ogé
Carita Budak Digne Lucas Digne Tambihan Fakta Biografi Untold

Atikan sareng Ngiringan Karir:

Budak ngora maénkeun sababaraha bal nalika budak leutik na. Nguatkeun kaahlian maén balna unggal dinten nyaéta cara Konate nyalira pikeun ngadidik dirina.

Tangtosna, maén bal ngaliwatan persetujuan kolotna. Duanana indung sareng bapakna ningali bal salaku sarana pikeun kapentingan sosial pikeun ngirangan faktor résiko anu aya hubunganana sareng kajahatan, kekerasan sareng panggunaan narkoba. 

Tempo ogé
Carita Budak Lys Mousset Ditambah Fakta Biografi Untold

Ngartos kana kahoyong budakna pikeun maén bal pikeun milarian artos, kolotna Konate ngalakukeun sagala anu aranjeunna mampu pikeun ngadukung aspirasina.

Dina yuswa 10 taun, budak ngora asup kana akademi roaster Paris FC saatos sidang anu suksés.

Paris FC mangrupikeun klub maén bal profesional Perancis anu aya di Paris. Éta akademi anu paling dipikaresep kusabab caketna sareng imah kulawarga Konate.

Tempo ogé
Blaise Matuidi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Hirup Karir Awal:

Di Paris FC, Konate mikaresep maén bal budak leutik nalika anjeunna ningali bakatna gancang pisan. Kéngingkeun kamajuan anu suksés ningali anjeunna pindah ka luhur akademi Paris pisan gancang.

Dina yuswa 14 taun, kolotna Ibrahima Konate ngarasa peryogi putra aranjeunna maén balna di tempat séjén. Hatur nuhun kana kualitasna, budak ngora éta ningali dirina seueur paménta ku sababaraha akademi anu nyungkeun tandatanganana.

Tempo ogé
Florian Thauvin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Nalika aya anu rada ragu sareng Rennais sareng Caen, budak ngora Ibrahima mutuskeun pikeun ngadaptarkeun Sochaux kumargi aranjeunna anu munggaran sumping ka hareup. Langkung janten kitu, bandung, teu sapertos anu sanés, nunjukkeun karepna nganut anjeunna.

Sanaos perjanjian, kolotna Konate (utamina indungna) masih ragu-ragu. Anjeunna nyandak kaputusan pikeun nganjang ka klub pikeun ningali fasilitasna pikeun nyalira. Nyarios perkawis pangalaman éta, Konate kantos nyarios.

“Abdi angkat ka fasilitas akademi sareng indung kuring. manehna ningali éta di tingkat sakola, aranjeunna SERIOUS. janten kuring ngiringan ka aranjeunna. ”

Jalan ka Fila Biografi Kisah:

Nempatkeun sareng ngalihkeun diri ti kolot sareng anggota kulawarga pikeun kahiji kalina, mangrupikeun hal anu paling hese dina kahirupan juru sepak ngora.

Tempo ogé
Aymeric Laporte budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Di Sochaux, Ibrahima terang dina nyiptakeunana, anjeunna kedah ngadamel tempat anu énggal siga bumi. Saatos sababaraha waktos, anjeunna mimiti ngahijikeun sareng réncang tim- utamina sobatna. Bryan Lasme (sasama maén bal Perancis).

Kematangan maén bal Konate di Sochaux langkung seueur tina petualangan. Unggal taun, anjeunna maju, nyandak rajin tanggung jawab maén balna.

Nanging, henteu sadayana dilayanan dina piring. Ayeuna hayu nyandak anjeun sapotong biografi Konate anu sigana anjeun henteu pernah terang.

Tempo ogé
Blaise Matuidi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Komplikasi Kaséhatan:

Naha anjeun terang?… Kaséhatan goréng mangrupikeun hiji-hijina hal anu dugi ka kamajuanna dina tingkat akademi. Kaleresanna, kaséhatanna gagal anjeunna ngan ukur dina waktos anjeunna diperyogikeun pikeun ngaliwat lulusan akademi.

Untungna, kolot sareng klub Ibrahima Konate ngahubungi, ngahibur anjeunna nalika anjeunna pulih dina waktos anu lami. Nyarios perkawis pangalaman éta, bek kantos nyarios.

Kuring ngagaduhan operasi anu ngalambatkeun saeutik kuring, tapi nya kuring ngantepkeun deui kuat.

Terus terang, kuring henteu gaduh panyesalan nalika kuring suksés lulus dina akademi.

Maén bal Perancis PerancisBleu dina hiji wawancara.

Jalur Ngarobih Jalur:

Saatos kalulusan akademi, Young Ibrahima dikintunkeun ka tim cadangan klub B (Sochaux B).

Tempo ogé
Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Acan deui, hal-hal nyandak catetan anu hanjelu nalika anjeunna ningali klubna berjuang sareng sesah pikeun nyerep anjeunna kana skuad seniorna.

Sapertos seueurna pesepakbola ngora anu frustasi, Konate nyandak masalah kana pananganna sorangan. Pangaruh hasilna dugi ka ayeuna janten bagian anu paling penting dina biografi na, anu anjeunna moal hilap ku buru-buru.

Anu nonoman karasa frustasi di Sochaux, pamekaran anu nyababkeun jalanna kaluar ti klub. Kiridit: fortunebetng
Budak ngora éta frustasi di Sochaux, pamekaran anu nyababkeun anjeunna kaluar tina klub.

"Kuring mutuskeun mundur kusabab anu bogana ampir teu aya sareng kuring aya di halimun. Pikeun nyieun kaayaan paling parah, palatih kuring Albert Cartier angkat.

Salami waktos ieu kateupastian, klub-klub anu milarian ngarekam kuring janten langkung keukeuh. Diantarana nyaéta nyaéta RB Leipzig.

Usaha ka Tokoh Biografi Kisah Fame:

Pikeun kahiji kalina dina hirupna, Ibrahima Konate kedah ngantunkeun kulawargana sareng negaranya pikeun tempat-tempat padang rumput hejo di luar negeri (tepatna di Jerman).

Tempo ogé
Carita Budak Lys Mousset Ditambah Fakta Biografi Untold

Di RB Leipzig, anjeunna janten sato bek. Kaleresanna, jangkungna 6 déwasa jangkungna 4 inci tiasa ngajantenkeun sadaya lawan ngejerna rahmat-Na.

Kebangkitan Hebatima Konate. Kiridit: the4thofficial and mediareferee
Kebangkitan Hebatima Konate.

Ieu dua Rahasia ageung pikeun naékna Konate. Anu kahiji nyaéta Julian Nagelsmann, manajer RB Leipzig ngora anu ngarékam sareng nunjukkeun iman ka anjeunna. Ngan resep Ethan Ampadu, Nagelsmann nganggo Ibrahima sareng henteu pernah katingali dina yuswa.

Bréh, bek Perancis ngagaduhan diideuan ku sasama batur Dayot Upamecano saha anjeunna nganggap lanceuk.

Tempo ogé
Florian Thauvin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Duanana pembela (dina yuswa gabungan ngan 40) ngawangun kemitraan pertahanan anu tangguh, prestasi anu pikaresepeun pikeun palatih sareng pameget.

Kemitraan pertahanan anu kuat dilakukeun ku Julian Nagelsmann. © Bundesliga
Kemitraan pertahanan anu kuat dilakukeun ku Julian Nagelsmann.

Ampir teu dikenal di Perancis, Ibrahim Konate, sanaos umur dini, nunjukkeun prospek yén anjeunna tiasa janten masa depan "bek dunya pangalusna ”.

Siga prospek anu terang sanésna dipidangkeun - ngobrol ngeunaan anu dipikaresepna Mason Holgate jeung Matthijs de Ligt, Ibrahima ogé parantos kabuktian yén umur namung sajumlah. Saterasna, sakumaha anu kami nyarios, sejarah na ayeuna.

Tempo ogé
Tanguy Ndombele Childory Story Plus Fakta Biografi Untold
Fans Sepak Bola parantos naros- Saha Kabogoh Ibrahima Konate urang? Kiridit: Onzemondial
Fans Sepak Bola parantos naros- Saha Kabogoh Ibrahima Konate urang? Kiridit: Onzemondial

Cinta Kahirupan - Single, Nikah, Kabogoh atanapi Pamajikan ?:

Pembela taringgul henteu ngan ukur ngadamel berita pikeun 6 ft 4 na jangkungna na pagelaran maén bal anu mengesankan.

Nembe pisan, aya anu hoyong pisan ku duanana pameget sareng pers pikeun terang naha Ibrahima Konate gaduh kabogoh. Langkung seueur, naha anjeunna jomblo, atanapi upami anjeunna nikah (sareng pamajikan anu cicingeun) sareng ngagaduhan murangkalih.

Saatos sababaraha jam panilitian anu intensif, urang parantos sadar yén Konate (dina waktos nyerat) henteu ngajantenkeun hubunganana resmi. Ayeuna, akun média sosialna henteu ngagambarkeun hubungan atanapi pitunjuk kabogoh, pamajikan atanapi WAG.

Kahirupan Pribadi:

Sajabi ti ningali anjeunna di lapangan, sareng dina usaha langkung terang ka anjeunna, peminat sering naros- Saha Ibrahima Konate?. Kiwari terang-terangan kumaha hirupna pribadi-luarna bakal ngabantosan anjeun langkung saé.

Tempo ogé
Benjamin Mendy budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Dimimitian, éta lumayan pikeun ningali pamaén bal favorit urang leumpang ngurilingan kota sareng kabogoh atanapi WAG.

Konate, kumaha ogé, resep leumpang sareng Dagouss kelenci nya berharga. Kaleresan, bekol 6foot 4 mangrupikeun pendukung kelenci anu lami.

Ibrahima Konate Kahirupan Pribadi- Anjeunna mangrupikeun pendukung Rabbit leres: Sumber
Ibrahima Konate Kahirupan Pribadi- Anjeunna mangrupikeun pendukung Rabbit leres: Sumber

Kulawarga Kulawarga:

Carita kasuksésanna moal siga anu raoseun sakumaha anu janten tanpa anggota kulawarga. Dina bagian ieu, kami bakal nyayogikeun anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Ibrahima Konate dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Pa Ibrahima Konate urang:

Mimiti sareng paling penting, anjeunna mangrupikeun asal Malian ku lahirna. You're, inpormasi ngeunaan anjeunna kirang didaptarkeun. Nanging, kami yakin terang yén bapak Konate hirup senang di Perancis dimana anjeunna ngawaskeun kamajuan putrana.

Tempo ogé
Carita Budak Digne Lucas Digne Tambihan Fakta Biografi Untold

Ngeunaan Ibrahima Konate's Mum:

Kami nyebatna ibu pelindung. Indung Konate mangrupikeun jalma anu ngalaksanakeun léngkah-léngkah rongkah pikeun mayungan, ngabina sareng ngabina barudakna.

Anjeunna ditempelkeun ka anjeunna sepanjang waktos nalika karir nonomanna. Entong hilap éta indungna Konate anu masihan jalan akhir pikeun anjeunna ngiringan akademi Sochaux.

Ngeunaan Sadérék Ibrahima Konate:

Moriba Konate, adi adi tercinta tina Ibrahima Konate sadaya dewasa. Gambar di handap, duanana ilaing sami-sami sami. Coba ngabédakeun kadua baraya upami anjeun tiasa!.

Pendak sareng Lanceuk Ibrahima Konate anu katingalina parantos sepuh. - Instagram
Pendak sareng Lanceuk Ibrahima Konate anu katingalina parantos sepuh. - Instagram

Fakta Gaya hirup:

Ngagaduhan nilai bersih 5 Juta Euro sareng nilai pasar 45 Juta Euro pastina ngajantenkeun Konate janten pesepakbola jutawan.

Tempo ogé
Carita Budak Lys Mousset Ditambah Fakta Biografi Untold

Nanging, ieu, henteu robih kana gaya hirup anu glamor. Naha?… Sabab Ibrahima Konate resep henteu nganggo gajih anu dikerjakeunana pikeun paméran mobil mahal, agam, kabogoh, buzz, jst.

Sabalikna, maén bal Perancis nganggo monise na pikeun perjalanan liburan ka gurun Dubai. Kadang-kadang, anjeunna langkung milih nyéépkeun waktos sadayana tina nami ngalereskeun énergi-Na.

Konate mikanyaah ka Gurun Dubai, dimana anjeunna nyéépkeun liburanna.— IG
Konate resep ka Gurun Dubai, dimana anjeunna nyéépkeun liburan.

Upami henteu nyandak perjalanan gurun, Konate langkung milih pikeun nyéépkeun waktos kualitas di tujuan pantai anu populér. Kaleresan nyaéta, bek henteu ngémutan kahirupan laut sareng gurun na teu pati dianggap.

Tempo ogé
Matteo Guendouzi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Bola sepak bandung resep nyéépkeun waktos anu kualitas di seaside- Sumber: Picuki
Anu maén bal resep nyéépkeun waktos anu berkualitas di sisi laut.

Fakta Untold:

Carita budak leutik sareng fakta biografi tatu lengkep bari henteu nyingkabkeun anjeun sababaraha kanyataan anu teu jelas. Dina bagian ieu, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha kanyaho faktual anu anjeun henteu kantos terang ngeunaan bek.

Fakta # 1: Ngaganggu Gaji Na:

Kana dugi ka RB Leipzig, Julian Nagelsmann condong Konate kontrak, hiji anu ningal anjeunna nampi gaji anu milarian 1 Juta Euro (860,000 Pound) sataun. Crunching gaji na kana angka, urang ngagaduhan ieu.

Tempo ogé
Abdoulaye Doucoure budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
TENURE / AMOUNTPangasilanna di EurosEarnings -na dina PonPangasilan na di Dolar
Naon anu anjeunna earn Per Taun:€ 1,000,000£ 874,807$1,092,295
Naon anu anjeunna earn Per sasih:€ 83,333£ 72,900$91,025
Naon anjeunna earn Per Minggu:€ 19,380£ 16,953$21,169
Naon anjeunna earn Per Day:€ 2,769£ 2,422$3,024
Naon anu anjeunna earn unggal Jam:€ 115£ 101$126
Naon anu anjeunna perolehan Menit:€ 1.9£ 1.7$2.1
Naon anu anjeunna peroleh per detik:€ 0.03£ 0.02$0.03
Tempo ogé
Benjamin Mendy budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Ieu naon IBRAHIMA KONATE parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. urang Henteu-AMP kaca ngungkabkeun paningkatan gaji na ku detik.

Naha anjeun terang?… Lalaki rata-rata di Jerman anu earns sakitar € 3,770 sabulan kedah dianggo sahenteuna 1.8 taun kéngingkeun € 83,333. Ieu gajih Ibrahima Konate salami sasih dumasar kana struktur gaji di luhur.

Tempo ogé
Aymeric Laporte budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Fakta # 2: Peunteun FIFA:

Poténsi FIFA Ibrahima Konate urang FIFA
Poténsi FIFA Ibrahima Konate urang FIFA

The Frenchman ngan 20 dina waktos nempatkeun sapotong ieu. Acan, rating sadayana na maca 79.

Ayeuna, naon ieu ngawartosan anjeun?…. Pikeun kami, urang yakin Konate gaduh prospek anu hébat, anu ningali anjeunna bakal kéngingkeun transfer ka salah sahiji klub pangbadagna di maén bal dunya.

Langkung seueur, kamungkinan dilabélan diantara "Defenders anu paling hébat di dunya".

Fakta # 3: Dedikasi ka Agama Islam:

Minangka tanda ayana kapercayaan ageman-agulna, Ibrahima nurut kana sadaya aturan Islam syukur ka sepuhna anu ngiringan anjeunna nuturkeun budaya kulawarga Islam aranjeunna.

Tempo ogé
Tanguy Ndombele Childory Story Plus Fakta Biografi Untold
Buktos kumaha khususna Abah Ibrahim Konate pikeun Agama Ismalic. Sumber- Instagram
Buktos kumaha khususna Abah Ibrahim Konate pikeun Agama Ismalic. Sumber- Instagram

Fakta # 4: Ngaran samaran:

Anjeun tiasa nebak éta "Ibra", tapi henteu. Julukan Ibrahima Konate saleresna “Ibu"." Nami ieu dipasihkeun ku batur sapagodos bari dina kamar ganti baju. Kadang-kadang, aranjeunna oge nyauran anjeunnaIbuprofen". 

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca salah sahiji urang Carita Budak Leutik tambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun deui ka kami ku cara nempatkeun koméntar anjeun.

Tempo ogé
Florian Thauvin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar