Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold

0
473
Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka PremierLeague
Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka PremierLeague

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "Fik". Cerita Budak Usaha Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Carita Budak Fikayo Tomori- Anslysis to Date
Carita Budak Fikayo Tomori- Analisis Ka Tanggal. Kiridit ka IG

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal kahirupan, latar kulawarga, pendidikan / penawaran karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun carita Kinérja, naékkeun carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, gaya hirup, kahirupan kulawarga jsb.

Leres, sadayana anu katingali anjeunna sapertos anu tukang-tukang anu boro nyieun kasalahan sareng saha Frank Lampard langkung senang. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Fikayo Tomori anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami lengkepna nyaéta Oluwafikayomi Oluwadamilola Fikayo Tomori. Tomori, sakumaha anjeunna sering disebut, lahir tanggal 19 kaping 10 Désémber 1997 di kota Calgary, Kanada. Di handap ieu mangrupikeun poto sakedik Fik sareng indungna geulis nalika anjeunna nembé orok. Numutkeun kipas Chelsea, poto teuing Nigerian.

Fikayo Tomori mawa orok anu kajantenan janten Fik. Kiridit ka IG

Fikayo Tomori lahir salaku anak kahiji sareng hiji-hijina putra pikeun kolotna anu saé Ibu sareng Ibu Oluwadamilola Tomori anu ngagaduhan kulawarga ti Osogbo, nagara Osun, kidul-kulon Nigeria. Sateuacan kalahiranna, kolotna Tomori mimiti cicing di Lagos, Nigeria sateuacan ngalih ka Kanada dimana aranjeunna ngagaduhan anjeunna. Kadua kolot sigana dina almarhum 40-an sapertos dina waktos nyerat.

Fikayo Tomori Kolot
Fikayo Tomori bergambar bareng jeung kolotna.

Kasang Tukang Kulawarga: Fikayo Tomori hajar ti latar kulawarga kelas luhur, saha kabeungharanna diikat henteu ngan ukur maén bal, tapi kanggo kulawargana anu anggotana gaduh panguasaan politik anu kuat di Southwest Nigeria. Naha anjeun terang?… salah sahiji anggota kulawarga Tomori ngalegaan ku nami; Otunba (Ibu) Rahmat Titilayo Laoye-Tomori, MPA, BA, PGDE nyaéta tilas Wakil Gubernur nagara Osun, Nigeria.

Fikayo Tomoris Bibi- Otunba Grace Titi Laoye Tomori
Fikayo Tomori anu jegud ku Bibi-Otunba Grace Titi Laoye Tomori. Kiridit ka OliveBranch

Balik deui kana kahirupan awal na !. Saatos nyéépkeun tujuh taun di Kanada, sepuhna Fikayo Tomori ngaraos kedah dibédakeun budaya anyar sareng parobihan lingkungan. Kolotna ngalih sareng putra ti Calgary ka London, Inggris.

Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Nalika di London dina taun 2004, Fikayo Tomori dihadiran sakola anu masihan anjeunna kasempetan pikeun semangat maén bal-balan saingan salami olahraga. Ieu nyababkeun minat na dina milih karir.

Sataun 2004 ogé ningali welasan Chelsea FC anu ngadominasi bal maén Inggris berkat Fungsi Special Salah anu resep ka urang Afrika sapertos Didier Drogba. Unggal anggota kulawargana ngadukung klub sareng Tomori nyalira gaduh rencana na nyalira. Anjeunna nyieun pikiran dina hoyong janten anggota akademi klub London.

Kanggo anjeunna, cara anu paling efektif pikeun pramuka pikeun pangadilan di Chelsea FC Academy nyaéta ngiringan hiji Sekolah Soccer Soccer. Nalika aya, pramuka milih anjeunna di antawis pamaén ngora sareng aranjeunna diondang pikeun uji coba di pusat pangembangan Chelsea FC.

Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Fikayo Tomori Ngadaptar akademi Chelsea FC dina taun 2001 minangka murangkalih umur tujuh taun. Nalika gabung, anjeunna dialihkeun ka tingkat bawah 8 di klub. Tomori suksés napigasi jalanna nalika ditetepkeun nonoman Chelsea, kaléngkah pangkat gancang pisan dina karirna.

Naha anjeun terang?… Fikayo Tomori salami taun-taun mimiti sareng akademi Chelsea mimiti berhubungan sareng sasama akademi, Tammy Abraham anu kajantenan janten sobat dalitna. Di handap ieu mangrupikeun poto kadua babaturan nalika taun budak leutik sareng akademi Chelsea FC.

Fikayo Tomori Karir Dini
Fikayo Tomori Karir Dini. Kiridit pikeun bpi sareng IG
Sakumaha waktos ngalayang!. Persahabatan maranéhanana maju ka taun rumaja taun sapertos dibayangkeun dina nomer kaos na. Duanana mimiti, ngayakeun impianna dugi ka puncak karirna, tim senior. Persahabatanna tiasa dibandingkeun jeung éta Gunung Mason jeung Declan Rice.
Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Taun 2015 sareng 2016 janten titik balik dina karir nonoman Tomori. Anjeunna ngabantuan tim pamuda Chelsea dina ngarékam deui ka kameunangan dina kadua Liga Pemuda UEFA sareng Piala Pemuda FA. Pikeun nunjukkeun kumaha saé anjeunna, Tomori ngoleksi dina saingan akhir sareng dingaranan pamuter akademi 2016 Chelsea FC taun.

Carita kasuksésan para pamuda Tomori henteu réngsé di dinya nalika aya hubungan anu diteruskeun. Dina 2017, Anjeunna ngabantosan tim Inggris U20 nalika menang FIFA U-20 World Cup pikeun kahiji kalina dina sajarahna dina hiji kajadian anu lumangsung di Koréa Kidul.

Fikayo Tomori Road to Fame Story
Fikayo Tomori Road to Fame Story
Kitu deui, kasuksésan nonoman sanésna nuturkeun taun hareup 2018. Waktos ieu, anjeunna ngabantosan tim Inggris U21 na pikeun meunang Toulon Turnamen. Sanaos sadaya prestasi ieu, aranjeunna tetep sieun di pikiran Tomori. Ayeuna hayu urang nyarios kunaon.

Naha Sieun ?: Éta parantos didaptarkeun saé yén Chelsea FC gemar sistem injeuman pikeun lulusan akademi, sareng horéam maén éta dina tim pangheulana. Ieu alesan naha kasieun nyikep pikiran sadaya béntang akademi dina waktos ayeuna dianggap asak pikeun tim kahiji.

Salaku pamuter akademi lulusan, kasieun Tomori datang ngaburu anjeunna. Anjeunna babarengan sareng réréncangan na Tammy Abraham teu ngagaduhan waktos patandingan. Aranjeunna dikirimkeun ka klub séjén supados aranjeunna tiasa mangtaun pangalaman. Tomori janten anggota énggal angkatan panghasilan FC FC sanaos janten salah sahiji anu pangsaéna dina taun akademi.

Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Dina usaha kéngingkeun waktos sareng pangalaman, Tomori ngagaduhan diénggalan ku Pinjaman ku Frank Lampard anu dina waktos éta aya dina misi pikeun nyerang tentara injeuman Chelsea saatos pangangkatna janten pimpinan Derby County. Lampard ngalereskeun Tomori atas dasar pinjaman.

Fikayo Tomori pamustunganana kéngingkeun terobosan ka tim anu munggaran di Derby County. Anjeunna ngaliwat taneuh badé dugi ka Pride Park, ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal final tina Championship.

Naha anjeun terang?… Usum pinunjul Tomori henteu terang. Anjeunna dingaranan Pamuter The Derby Player Taun dina ahir usum kahijina sareng bandung. Ieu kéngingkeun anjeunna rékaman tina klub janten pamuter pinjaman munggaran anu meunang pangajén ieu. Anjeunna ngahontal ieu handapeun bimbingan Chelsea FC Legend, Frank Lampard.

Fikayo Tomori sareng Frank Lampard- The Voyage Derby
Fikayo Tomori sareng Frank Lampard nalika Voyage Derby maranéhna. Kiridit ka IG
Hubungan antara Lampard sareng Tomori henteu lirén di dinya. Duanana pamuter sareng manajer ngahijikeun deui di Stamford Bridge saatos waktos na di Derby. Ieu kajantenan saatos diganti Lampard Sarri pikeun padamelan Chelsea.
Ditilik tina usum 2019 / 2020, jelas yén Lampard nyepeng Tomori dina hal anu luhur pisan. Éta ngan ukur waktos sateuacan Tomori janten kipas sareng pilihan pusat pimpinan pilihan tukang pikeun klub London. Ngimpi rusak na ayeuna parantos siap dilaksanakeun sareng sésana, sabab nyarios, ayeuna na sajarah.
Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna anjeunna katégori, pasti yén kalolobaan fans Chelsea bakal ngadamel patarosan ngeunaan saha kabogoh Fikayo Tomori. Enya! teu aya anu mungkir kanyataan yén kacandian poékna katingali gandeng sareng gaya lakonana henteu bakal ngajantenkeun anjeunna anggur anu sayang ka awéwé.

Saha éta Kabogoh Fikayo Tomori
Para peminat Chelsea nembé naroskeun… .Sapa éta Kabogoh Fikayo Tomori ?. Kiridit ka IG

Dumasar inpormasi anu aya dina gagang média sosial Tomori, bijil anjeunna langkung milih fokus kana karirna (sapertos dina tulisan). Kanyataan ieu ngajadikeun hésé pikeun urang pikeun nganyahokeun inpormasi ngeunaan hubungan hubunganana atanapi sejarah dating.

deui, Fikayo Tomori terang yén fans sareng manajer Chelsea tiasa pisan teu kaampunkeun ka para pamuda anu badé teu tiasa ngingetkeun, salah sahiji alesan kunaon klub kasebut ngagaduhan batalyon pamaén pinjaman. Lantaran éta, éta ogé mungkin yén Tomori gaduh kabogoh tapi nampik nyieun hubunganana sareng masarakatna, sahenteuna pikeun ayeuna.

Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Kéngingkeun Fikayo Tomori Kahirupan Pribadi jauh tina karir maén bal bakal ngabantosan anjeun ningali pandangan anu langkung saé sareng lengkep tina kapribadian gaul.

Ngamimitian, Fikayo Tomori mangrupikeun jalma anu jauh tina kagiatan karir, nyobian ngaluangkeun waktos nyalira sareng ngajauhan sadayana dina milarian arti kahirupan anu leres. Tomori sanggup ngarobih pikirkeun kana lampah beton, hiji tempat anjeunna dipasang dina lapangan maén.

Fikayo Tomori Fakta Kahirupan Pribadi
Fikayo Tomori Fakta Kahirupan Pribadi. Kiridit ka IG

Tina sudut pandang filosofis, Tomori salami dina karir anu henteu resep pisan tiasa mikaresep dunya sadunya dina upaya pikeun ngalaman éta sabisa.

Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Nalika datang ka kulawarga, Fikayo Tomori henteu nganéh jeung daék ngalakukeun sagala rupa manusa pikeun nyieun bapana, ibu sareng adi orok anu geulis pisan. Nya langsung sakumaha anu dititenan di handap kulawarga hirup kahirupan anu bagja pisan di London berkat sukses sorangan.

Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - LifeStyle
Tomori pose sareng kulawargana langsung. Kiridit ka IG

Sadaya anggota kulawarga bangga akar Nigerian kelas munggaran sareng henteu isin nunjukkeun. Ieu dibuktikeun sapertos duanana bapak, ibu sareng adina orok sadayana hoyong Fik maén pikeun tim nasional Nigeria. Nalika indung sareng adi orok Fikayo Tomori hirup hirup konci anu handap, bapakna langsung kalibet dina kamajuan putrana.

The Girang pikeun lalajo Putra: Naha anjeun terang?… Nalika di Derby County, Tomori ngabantosan timnya kéngingkeun Manchester United dina édisi anu dramatis tina Piala Carabao liwat péstol. Henteu aya anu langkung alusna tibatan dadina anu ngajleng luhur sareng turun dina pikagumbiraeun berkat kasuksésan putrana. Tingali pidio di handap ieu.

Tomori saatos pertandingan kasebut ngeposkeun pidéo ka média sosial dadana luncat sareng nari peuntas salah sahiji ruang tamu kulawarga.

Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - Otong

Tomori sapertos dina waktos nyerat gaduh pasar Nilai tina 7 juta pon anu dimaksudkan kanggo ningkatkeun. Nyaéta hargana teu pisan ku cara nerjemahkeun kana gaya hirup anu narik ati, anu gampang katingali ku segelintir mobil anu aheng, agam sareng swagger beurat.

Fikayo Tomori LifeStyle Fakta
Fikayo Tomori LifeStyle Fakta

Pikeun Tomori, sok aya cukup artos pikeun hirup normal. Deui, pikeun ngawartosan anjeun, kasuksésan kauanganna teu langsung dihijikeun kana pagelaranna salaku saurang maén bal ditilik yén anjeunna asalna tina kulawarga anu beunghar.

Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

1997, Taun Tomori ngalahirkeun ngaleupaskeun pilem Drama / Bencana anu judulna "Titanic" anu tetep janten salah sahiji carita anu paling narik dina sajarah.

Daniel James taun kalahiran éta warsih Titanic dirilis
1997 nyaéta taun Titanic dileupaskeun.

Taun éta 1997 ogé nandakeun pupusna putri rahayat anu disebut dunya "Dinasti Di". Ahir Putri Diana digambar di handap ieu tiwas di Paris, dina kacilakaan mobil nalika dituturkeun ku paparazzi.

Putri Diana Maot dina taun 1997. Kiridit ka Daily Express
Putri Diana Maot dina taun 1997. Kiridit ka Daily Express

Penghargaan sareng Penghargaan: Tomori mangrupikeun salah saurang pemain sepak bola ngora anu ngagaduhan unggul ampir unggal tim anu dimainkeun pikeun, ngarangkep sababaraha piala sareng penghormatan individu sapertos anu dititenan di handap sapertos dina waktos nyerat.

Fikayo Tomori Rékam sareng Kehormatan dina Ringkesan
Fikayo Tomori Rékam sareng Kehormatan dina Ringkesan. Kiridit ka Panon poé

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Fikayo Tomori urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu