Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold

Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Untold

Sedengkeun LB nampilkeun Carita Pinuh ngeunaan Genius Sepakbola anu paling dikenal kalayan landihan "Fik". Carita Budak Fikayo Tomori Ditambah Fakta Biografi Anu Henteu Ditambahkeun kami rekening lengkep ngeunaan acara penting ti jaman budak leutik na saacan tanggal.

Carita Budak Fikayo Tomori- Analisis dugi ka Ayeuna. Kiridit ka IG.
Carita Budak Fikayo Tomori- Analisis dugi ka Ayeuna. Kiridit ka IG.

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal kahirupan, latar kulawarga, pendidikan / penawaran karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun carita Kinérja, naékkeun carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, gaya hirup, kahirupan kulawarga jsb.

Leres, sadayana anu katingali anjeunna sapertos anu tukang-tukang anu boro nyieun kasalahan sareng saha Frank Lampard parantos resep. Nanging, ngan sakedik anu nganggap biografi Fikayo Tomori anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Fikayo Tomori budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami lengkepna nyaéta Oluwafikayomi Oluwadamilola Fikayo Tomori. Tomori, sakumaha anjeunna sering disebut, lahir tanggal 19 kaping 10 Désémber 1997 di kota Calgary, Kanada. Di handap ieu mangrupikeun poto sakedik Fik sareng indungna geulis nalika anjeunna nembé orok. Numutkeun kipas Chelsea, poto teuing Nigerian.

Fikayo Tomori nuju ngasuh orokna anu janten Fik. Kiridit ka IG.
Fikayo Tomori nuju ngasuh orokna anu janten Fik. Kiridit ka IG.

Fikayo Tomori lahir salaku anak kahiji sareng hiji-hijina putra ti kolotna anu saé Mr sareng Ibu Oluwadamilola Tomori anu ngagaduhan kulawarga ti Osogbo, nagara Osun, beulah kidul-kulon Nigeria. Sateuacan kalahiranana, kolot Tomori mimiti cicing di Lagos, Nigeria sateuacan ngalih ka Kanada dimana aranjeunna ngagaduhan anjeunna. Kadua kolotna siga anu telat 40an sapertos nyerat.

Fikayo Tomori bergambar bareng jeung kolotna.
Fikayo Tomori bergambar bareng jeung kolotna.

Kasang Tukang Kulawarga: Fikayo Tomori hajar ti latar kulawarga kelas luhur, saha kabeungharanna diikat henteu ngan ukur maén bal, tapi kanggo kulawargana anu anggotana gaduh panguasaan politik anu kuat di Southwest Nigeria. Naha anjeun terang?… salah sahiji anggota kulawarga Tomori ngalegaan ku nami; Otunba (Ibu) Rahmat Titilayo Laoye-Tomori, MPA, BA, PGDE nyaéta tilas Wakil Gubernur nagara Osun, Nigeria.

Bibi beunghar Fikayo Tomori- Otunba Grace Titi Laoye Tomori. Kiridit ka OliveBranch.
Bibi jegud Fikayo Tomori's- Otunba Grace Titi Laoye Tomori. Kiridit ka OliveBranch.

Balik ka umur dini na !. Saatos nyéépkeun tujuh taun di Kanada, kolot Fikayo Tomori rumaos kedah kakeunaan budaya sareng parobihan lingkungan anu énggal. Kolotna ngalih sareng putrana ti Calgary ka London, Inggris.

Fikayo Tomori budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Nalika di London dina taun 2004, Fikayo Tomori dihadiran sakola anu masihan anjeunna kasempetan pikeun semangat maén bal-balan saingan salami olahraga. Ieu nyababkeun minat na dina milih karir.

Sataun 2004 ogé ningali welasan Chelsea FC anu ngadominasi bal maén Inggris berkat Fungsi Special Salah anu resep ka urang Afrika sapertos Didier Drogba. Unggal anggota kulawargana ngadukung klub sareng Tomori nyalira gaduh rencana na nyalira. Anjeunna ngagaduhan kaputusan dina hoyong janten anggota akademi klub London.

Kanggo anjeunna, cara anu paling efektif pikeun pramuka pikeun pangadilan di Chelsea FC Academy nyaéta ngiringan hiji Sekolah Soccer Soccer. Nalika aya, pramuka milih anjeunna di antawis pamaén ngora sareng aranjeunna diondang pikeun uji coba di pusat pangembangan Chelsea FC.

Fikayo Tomori budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Fikayo Tomori Ngagabung dina akademi Chelsea FC dina taun 2001 salaku budak umur tujuh taun. Kana gabung, anjeunna dikintunkeun ka tingkat bawah 8-klub. Tomori hasil napigasi jalanna ngalangkungan persiapan nonoman Chelsea, naék pangkat gancang pisan sapanjang karirna.

Naha anjeun terang?… Fikayo Tomori salami taun-taun mimiti sareng akademi Chelsea mimiti berhubungan sareng sasama akademi, Tammy Abraham anu kajantenan janten sobat dalitna. Di handap ieu mangrupikeun poto kadua babaturan nalika taun budak leutik sareng akademi Chelsea FC. 

Fikayo Tomori Kahirupan Karir Awal. Kiridit ka bpi sareng IG.
Fikayo Tomori Kahirupan Karir Awal. Kiridit ka bpi sareng IG.
Sakumaha waktos ngalayang!. Persahabatan maranéhanana maju ka taun rumaja taun sapertos dibayangkeun dina nomer kaos na. Duanana mimiti, ngayakeun impianna dugi ka puncak karirna, tim senior. Persahabatanna tiasa dibandingkeun jeung éta Gunung Mason jeung Declan Rice.
Fikayo Tomori budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Taun 2015 sareng 2016 janten titik balik dina karir nonoman Tomori. Anjeunna ngabantuan tim pamuda Chelsea dina ngarékam deui ka kameunangan dina kadua Liga Pemuda UEFA sareng Piala Pemuda FA. Pikeun nunjukkeun kumaha saé anjeunna, Tomori ngoleksi dina saingan akhir sareng dingaranan pamuter akademi 2016 Chelsea FC taun.

Carita kasuksésan nonoman Tomori henteu lirén di dinya nalika kasuksésan dituluykeun. Dina 2017, Anjeunna ngabantosan tim Inggris U20 na dina kéngingkeun Piala Dunia FIFA U-20 pikeun kahiji kalina dina sajarahna dina hiji acara anu lumangsung di Koréa Kidul.

Carita Kinérja Fikayo Tomori.
Carita Kinérja Fikayo Tomori.
Deui, kasuksésan nonoman anu sanés nuturkeun taun payun 2018. Dina waktos ieu, anjeunna ngabantosan sisi Inggris U21 pikeun meunang Turnamén Toulon. Sanaos sagala prestasi ieu, aranjeunna tetep sieun dina pikiran Tomori. Ayeuna hayu urang ngawartosan anjeun naha.

Naha Sieun ?: Éta parantos didaptarkeun saé yén Chelsea FC gemar sistem injeuman pikeun lulusan akademi, sareng horéam maén éta dina tim pangheulana. Ieu alesan naha kasieun nyikep pikiran sadaya béntang akademi dina waktos ayeuna dianggap asak pikeun tim kahiji.

Salaku pamaén akademi lulus, kasieunan Tomori datang moro anjeunna. Anjeunna sasarengan sareng sobat dalitna Tammy Abraham henteu cekap waktos pertandingan. Aranjeunna dikintunkeun ka klub anu sanés janten aranjeunna tiasa kéngingkeun pangalaman. Tomori janten anggota anyar tentara pinjaman Chelsea FC sanaos mangrupikeun anu pangsaéna dina taun akademi na.

Fikayo Tomori budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Dina usaha kéngingkeun waktos sareng pangalaman, Tomori ngagaduhan diénggalan ku Pinjaman ku Frank Lampard anu dina waktos éta aya dina misi pikeun nyerang tentara injeuman Chelsea saatos pangangkatna janten pimpinan Derby County. Lampard ngalereskeun Tomori atas dasar pinjaman.

Fikayo Tomori pamustunganana kéngingkeun terobosan ka tim anu munggaran di Derby County. Anjeunna ngaliwat taneuh badé dugi ka Pride Park, ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal final tina Championship.

Naha anjeun terang?… Usum pinunjul Tomori henteu terang. Anjeunna dingaranan Pamuter The Derby Player Taun dina ahir usum kahijina sareng bandung. Ieu kéngingkeun anjeunna rékaman tina klub janten pamuter pinjaman munggaran anu meunang pangajén ieu. Anjeunna ngahontal ieu handapeun bimbingan Chelsea FC Legend, Frank Lampard.

Fikayo Tomori sareng Frank Lampard nalika Derby Voyage na. Kiridit ka IG.
Fikayo Tomori sareng Frank Lampard nalika Derby Voyage na. Kiridit ka IG.
Hubungan antara Lampard sareng Tomori henteu liren di dinya. Duanana pamaén sareng manajer ngahijikeun deui di Stamford Bridge saatos waktosna di Derby. Ieu kajantenan saatos Lampard ngagentos Sarri pikeun padamelan Chelsea.
Ditilik tina usum 2019/2020, jelas yén Lampard ngagaduhan Tomori dina hal anu luhur. Éta ngan ukur hitungan waktos sateuacan Tomori janten kipas pilihan sareng manajer anu janten pilihan tukang tengah pikeun klub London. Impian na anu rusak ayeuna parantos ditetepkeun pikeun dilengkepan na sésana, sabab nyarios, ayeuna na sajarah.
Fikayo Tomori budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Ku naékna kawéntar, pasti yén kaseueuran kipas Chelsea badé naroskeun saha waé kabogoh Fikayo Tomori. Enya! teu tiasa disangkal kanyataan yén penampilanna anu hideung-ganteng gandeng sareng gaya maénna moal ngajantenkeun anjeunna janten anggur anu sayang pikeun awéwé.

Fans Chelsea nembé naros .... Saha Kabogoh Fikayo Tomori?. Kiridit ka IG.
Fans Chelsea nembé naros…. Saha Kabogoh Fikayo Tomori?. Kiridit ka IG.

Dumasar inpormasi anu aya dina gagang média sosial Tomori, bijil anjeunna langkung milih fokus kana karirna (sapertos dina tulisan). Kanyataan ieu ngajadikeun hésé pikeun urang pikeun nganyahokeun inpormasi ngeunaan hubungan hubunganana atanapi sejarah dating.

deui, Fikayo Tomori terang yén kipas sareng manajer Chelsea tiasa pisan teu dihampura pikeun nonoman anu bakal datang anu teu tiasa narik ati, salah sahiji sababna klub ngagaduhan batalyon pamaén pinjaman. Maka, mungkin ogé yén Tomori mungkin gaduh kabogoh tapi nolak hubunganana sareng anjeunna umum, sahenteuna pikeun ayeuna.

Fikayo Tomori budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Kéngingkeun Fikayo Tomori Kahirupan Pribadi jauh tina karir maén bal bakal ngabantosan anjeun ningali pandangan anu langkung saé sareng lengkep tina kapribadian gaul.

Ngamimitian, Fikayo Tomori mangrupikeun jalma anu jauh tina kagiatan karir, nyobian ngaluangkeun waktos nyalira sareng ngajauhan sadayana dina milarian arti kahirupan anu leres. Tomori sanggup ngarobih pikirkeun kana lampah beton, hiji tempat anjeunna dipasang dina lapangan maén.

Fikayo Tomori Fakta Kahirupan Pribadi. Kiridit ka IG.
Fikayo Tomori Fakta Kahirupan Pribadi. Kiridit ka IG.

Tina sudut pandang filosofis, Tomori salami dina karir anu henteu resep pisan tiasa mikaresep dunya sadunya dina upaya pikeun ngalaman éta sabisa.

Fikayo Tomori budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Nalika datang ka kulawarga, Fikayo Tomori henteu nganéh jeung daék ngalakukeun sagala rupa manusa pikeun nyieun bapana, ibu sareng adi orok anu geulis pisan. Nya langsung sakumaha anu dititenan di handap kulawarga hirup kahirupan anu bagja pisan di London berkat sukses sorangan.

Tomori pose sareng kulawargana caket. Kiridit ka IG.
Tomori pose sareng kulawargana caket. Kiridit ka IG.

Sadaya anggota kulawarga bangga sareng akar kelas Nigeria anu munggaran sareng henteu pernah isin pikeun nembongkeunana. Ieu dibuktikeun sakumaha duanana bapak, indung sareng adi orok sadayana hoyong Fik maén pikeun timnas Nigeria. Nalika indung sareng adi orok Fikayo Tomori hirup konci handap, bapakna sacara langsung aub dina kamajuan karir putrana.

The Girang pikeun lalajo Putra: Naha anjeun terang?… Nalika di Derby County, Tomori ngabantosan timnya kéngingkeun Manchester United dina édisi anu dramatis tina Piala Carabao liwat péstol. Teu aya anu langkung gumbira tibatan bapakna anu ucul-ucul sareng bungah kusabab pikagumbiraeun putrana anu monumental. Tingali pidéo ieu di handap.

Tomori saatos pertandingan éta ngeposkeun pidéo kana média sosial Bapana na luncat sareng jogét ngalangkungan salah sahiji ruang tamu kulawarga.

Fikayo Tomori budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Otong

Tomori sapertos dina waktos nyerat gaduh pasar Nilai tina 7 juta pon anu dimaksudkan kanggo ningkatkeun. Nyaéta hargana teu pisan ku cara nerjemahkeun kana gaya hirup anu narik ati, anu gampang katingali ku segelintir mobil anu aheng, agam sareng swagger beurat.

Fikayo Tomori LifeStyle Fakta.
Fikayo Tomori LifeStyle Fakta.

Pikeun Tomori, sok aya cukup artos pikeun hirup normal. Deui, pikeun ngawartosan anjeun, kasuksésan kauanganna teu langsung dihijikeun kana pagelaranna salaku saurang maén bal ditilik yén anjeunna asalna tina kulawarga anu beunghar.

Fikayo Tomori budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

1997, Taun Lahir Tomori nampilkeun sékrési pilem Drama / Bencana judulna "Titanic" anu masih tetep mangrupikeun carita anu paling matak dina sajarah.

1997 nyaéta taun Titanic dileupaskeun.
1997 nyaéta taun Titanic dileupaskeun.

Taun éta 1997 ogé nandaan maotna puteri masarakat anu sacara dunya disebut salaku "Dinasti Di". Telat Putri Diana gambar dihandap ieu dibunuh di Paris, dina kacilakaan mobil nalika dituturkeun ku paparazzi.

Putri Diana Pupus dina taun 1997. Kiridit ka Daily Express.

Penghargaan sareng Penghargaan: Tomori mangrupikeun salah saurang pemain sepak bola ngora anu ngagaduhan unggul ampir unggal tim anu dimainkeun pikeun, ngarangkep sababaraha piala sareng penghormatan individu sapertos anu dititenan di handap sapertos dina waktos nyerat.

Fikayo Tomori Rékaman sareng Penghormatan dina Ringkesan. Kiridit ka TheSun.
Fikayo Tomori Rékaman sareng Penghormatan dina Ringkesan. Kiridit ka TheSun.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Fikayo Tomori urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar