Carita Budak Leutik Daniele Rugani Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Panungtungan diropéa

Artikel kami masihan anjeun jangkauan pinuh ku Kisah Kanak-kanak Daniele Rugani, Biografi, Kahirupan Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan, Kabogoh, Kahirupan Pribadi, sareng Fakta-fakta anu kasohor sanés nalika anjeunna masih murub ti nalika anjeunna janten populér.

Awal Kahirupan sareng Biasana Daniele Rugani. Potret Gambar: Instagram sareng DailyMail.

Leres, sadayana terang upami anjeunna ngagaduhan warta pikeun alesan anu salah - kusabab mangrupikeun pamaén Serie A anu munggaran ngontrak panyakit Coronavirus anu pati ogé katelah Covid-19.

Nanging, ngan ukur sababaraha anu terang carita lengkep ngeunaan Biografi Daniele Rugani, utamina ngeunaan budak leutik anu cukup pikaresepeun. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian, mimiti nganggo daptar eusi urang sateuacan carita lengkep.

Carita Budak leutik Daniele Rugani:

Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar nyaéta Daniele Rugani. Kiridit Gambar: Instagram.

Dimimitian kaluar, anjeunna namina "Daje Dani". Daniele Rugani lahir nalika tanggal 29 Juli 1994 ka indungna, Lia Rugani sareng ramana, Ubaldo Rugani di kota Lucca di Italia Tengah. Bola sepak sumping ka dunya sapertos anak kadua dua murangkalih, dilahirkeun ku kolotna anu écés.

Anu pasti disebat salaku nasional nasional Italia, Muda Daniele Galuh di Sumedang Ponte a Moriano lingkungan di kota Lucca kalayan cinta ti kolotna sareng lanceukna sepuh diidentifikasi salaku Simeone. Di handap ieu mangrupikeun salah sahiji kolotna Daniele Rugani- éta bapakna anu super anu katingali ngaungakeun duanana sareng kakakna.

Daniele Rugani Galuh dina perusahaan asih kolotna sareng lanceukna sepuh Simeone. Kiridit Gambar: Instagram.

Tumuwuh nepi Taun:

Ngembang di Ponte a Moriano, anom Rugani mangrupikeun anak anu mikaresep sareng senang-senang anu ngagaduhan seueur kapentingan awal ti mimiti maén bal sareng ténis ka mikaresep és krim sareng ngojay. Ngabogaan bapak anu resep olahraga, éta gampang pikeun Daniele ngiringan kagiatan olahraga ieu.

Latar Kulawarga Daniele Rugani:

Salah sahiji kapentingan olahraga Rugani, khususna anu aya hubunganana sareng maén ténis nyaéta olahraga anu didamel para pamuda sareng sababaraha babaturan budak leutik dina dasar part-time.

Di sisi anu sanés, cinta Rugani maén bal sanés langkung pagawéan anu ramah, éta kanyataan, olahraga kulawarga. Naha anjeun terang?… Kadua kolotna Daniele Rugani (digambarkeun di handap ieu) nyaéta peminat Juventus anu sesah, nyaéta kasatiaan anu diusahakeun ku Rugani pikeun diwariskeun.

Minuhan kolotna Daniele Rugani. Kiridit Gambar: Instagram.

Pendidikan Danele sareng Karir Daniele Rugani:

Di antawis sadaya olahraga, nya éta cinta maén bal anu aya. Lantaran éta, éta henteu heran yén Rugani anu anom pisan bakal ngawitan yayasan karir dina sakola bal-balan budak / klub lokal na - Atletico Lucca. Dina yuswa 6 (taun 2000), anak anu bahagia ngucapkeun salami ka klub akademi anu munggaran pikeun teras ngadangu tangtangan anu langkung ageung.

Atletico Luca mangrupikeun kaulinan anu kompetitif mimiti ngamimitian pikeun produks bal. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngalih kana, Rugani ngamimitian naroskeun karir sérpér dina sistem nonoman ti klub maén bal Empoli. Di dinya, anjeunna langkung nyéépkeun karir saalam dasawarsa (2000-2011) ngembangkeun set skill na anu ayeuna janten bagian tina gaya maénna.

Taun Awal di Juventus:

Ku waktos Rugani umur 18 taun dina taun 2012, Empoli masihan anjeunna ka Juventus dina deal injeuman sareng dua pihak anu ngajaga tab kumaha prodigy bertahan ngadamel penampilan anu hadé pikeun Éta gumulung di Old Lady (di handapeun-20) pakuat nonoman.

Budak ngora éta ogé janten juru main balang akademi. Langkung janten deui, kabagjaan anggota kulawarga Daniele Rugani teu terang wates dina waktos anjeunna ngabantosan pamuda Juventus 'menang Coppa Italia Primavera nalika usum debutnya (2012 - 2013).

Poto anu lami ieu terus-terusan ludur tapi kenangan meunang gelar Coppa Italia Primavera bakal tetep seger dina pikiran bek. Kiridit Gambar: Instagram.

Prestasi Rugani dina pasanggiri ngajantenkeun Juve nolak sagala kemungkinan dina nganyahokeun deal kapamilikan sareng Empoli pikeun bek anu tinggi.

Jalan Pikeun Fame Biografi Crita:

Nalika kaayaan patepung hak milik, Juventus ngintun Rugani balik ka Empoli sateuacan kampanye Serie B 2013-14, ngabéré kasempetan pikeun ngabuktikeun dirina pantes janten prospek anu tiasa dipeseun ku Juventus.

Anjeunna ningali kasempetan nalika dikirim deui ka Empoli sareng rajin néang maksimalkeunana. Kiridit Gambar: Instagram.

Untungna, Rugani énggal-énggal dina ngarobih kasempetan janten péngkolan karirna salaku kontribusi pikeun sistem pertahanan Empoli ningal klub ngabéréskeun kadua di Serie B sareng ngahontal promosi otomatis pikeun Serie A sareng Palermo anu sumping heula.

Usaha kanggo Biografi Fame Biografi:

Rugani, dina usum panas taun 2015 resmi balik deui ka Juventus 2015 saatos nyéépkeun usum kéngingkeun pangalaman maén sepuh sareng Empoli. Éta nandaan usum karir senior kahijina kalayan ngabantosan tim menang gelar Serie A. Rugani ogé nuluykeun janten bek utama pikeun klub hususna saatosna Leonardo Bonucci kenca pikeun Milan di 2017.

Teras gancang ka waktos nyerat Biografi Daniele Rugani, pembela cenah parantos nampi perhatian global NOT kusabab kamampuan pertahanan anjeunna tapi pikeun palaku munggaran pikeun Serie A ngontrak koronavirus ogé katelah Covid-19.

Salaku hasilna, bek geus aya dina pikiran sareng doa para peminat sareng pencét anu sabar ngantosan warta berita nalika anjeunna bakal bébas tina virus sareng uih deui ka sawah.

Hiji pandémik sareng ku konfirmasi tweet ti Juventus ngadamel pertahanan pangadilan global. Kiridit Gambar: DailyMail.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Kabogoh Kang Daniele Rugani, Pamajikan sareng Barudak:

Kalayan naékna anjeunna katégori khususna meunangkeun perhatian global pikeun alesan anu salah, memang parantos seueur panyilidikan ngeunaan juru main bal. Salah sahiji jalma ngalibatkeun panemutan ngeunaan kabogoh Daniele Rugani.

Saatos ngalakukeun panalungtikan urang sorangan, kami parantos ngabebaskeun yén bek ngagaduhan kabogoh anu ayeuna kauangan sareng dina waktos sanés, bakal janten garwa.

Daniele Rugani sareng kabogohna katingali sampurna babarengan. Henteu aranjeunna?

Rugani mangrupikeun hubungan romantis anu matak pikaresepeun sareng kabogohna anu janten tunangan, Michela Persico. The lovebirds - anu teu ngagaduhan putra (putri) atanapi putri (teu) kawin - patepung sateuacan 2016 dina pertandingan ténis anu dihidupkeun ku Michela salaku wartawan olahraga.

Asides janten wartawan olahraga, Michela mangrupikeun presenter tv anu gaduh kaéndahan anu pikaresepeun anu ngeureunkeun milarian Rugani pikeun kabogoh anyar. Siga kana heartthrob na, anjeunna nembé nguji positip ka coronavirus tapi odds pisan pikeun kahadean duo pulih pas.

Ogé dina waktos nyerat, aya warta rusak ku GiveMeSports yén kabogoh sareng pamajikan Daniele Rugani janten (Michela Persico) ayeuna hamil sanaos kaserang virus. Malah dina waktos ieu kateupastian hébat, hayu urang ngarepkeun anjeunna, Michela Persico, sareng orok bakal sehat sareng bebas tina virus.

Kulawarga Kulawarga Daniele Rugani:

Para pembela anu endah mangrupikeun kasuksésan perjalanan dina maén bal pikeun ngadukung kulawarga sareng kulawarga Rugani sanés ngabébas. Dina bagian ieu, kami bakal nyangking fakta-fakta ngeunaan kulawarga kulawarga Daniele Rugani dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Bapa Daniele Rugani:

Ayah Rugani, Ubaldo mangrupikeun kipas Juventus anu gairah ogé saurang siklus anu baheulana juara dua kali tina amatir Italia. Anjeunna - dina waktos nyerat - wawakil bahan fishing ogé bapak anu deukeut ka putrana anu ngajadikeun anjeunna kantos bangga janten kipas Juventus.

Naha anjeun ningali poto budak leutik lami ieu Daniele Rugani sareng ramana Ubaldo?

Ngeunaan Ibu Daniele Rugani:

Ibu Rugani urang Lia nyaéta guru sakola anu duaan janten guru moralna. Anjeunna henteu pernah lirénkeun pikeun mertahankeun beker pikeun mérénkeun kana kaulinan sareng ngahirupkeun stereotaip anu goréng anu dipikanyaho. Naon deui? anjeunna jng Juventus sareng anu gairah dina éta.

Daniele Rugani gaduh waktos anu saé sareng indungna Lia. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan Budayana Daniele Rugani:

Daniele Rugani ngan gaduh salah sahiji lanceuk sepuh anu katelahna Simeone. Sanaos sanés maén bal, lanceuk sepuh gaduh minat maén bal sareng parantos disebrangan ngagungkeun judul Rugani menang dina sababaraha waktos.

Papanggih lanceukna Daniele Rugani anu ngagungkeun salah sahiji réa bédana juara. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan Baraya Daniele Rugani:

Jauh ti kulawarga kulawarga Daniele Rugani, henteu seueur dipikanyaho ngeunaan akar karuhun na kulawarga. Utamana sabab aya hubunganana sareng nini-nini. Sarupa oge, henteu aya catetan ngeunaan sepupu, bibi sareng sepupu. Pangwangunanna nyayogikeun dewan pikeun nyandung sareng ganteng bek.

Kahirupan pribadi Daniele Rugani:

Naha anjeun terang yén Rugani ngagaduhan ciri-ciri anu dipikaresep anu karakteristik individu anu tandatangan zodiak nyaéta Leo? Anjeunna sopan, elegan, sederhana, rajin, ambisius sareng kabuka pikeun ngungkabkeun kanyataan ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi.

Aktivitas anu diusahakeun Rugani salaku kapentingan sareng hobi kalebet baling, mancing, maen ténis, ngaregepkeun musik, kaulinan, iinditan, ngojay sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng réncang.

Urang cangcaya naha anjeunna nyekel na beurat beurat sapertos dirina. Mangkaning, urang henteu gaduh ragu ngeunaan pangabisana pikeun nyekel anu langkung alit. Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta Gaya Hidup Daniele Rugani:

Dina bagian ieu, kami bakal nyaritakeun kumaha bekna nyéépkeun sareng artosana. Kaleresanna, dina waktos nyerat Biografi Daniele Rugani, anjeunna ngagaduhan nilai bersih langkung ti $ 39 juta.

Aliran kekayaan pembela asalna tina gaji sareng upah anu ditampi pikeun maén bal top-flight bari dirégénsi nyumbang pisan kana penghasilan. Kalayan artina ieu, Rugani tiasa mampuh hirup gaya hirup anu ahli genius maén bal-balan anu henteu ngagaduhan masalah pikeun nyéépkeun aset sapertos mobil sareng imah.

Sanaos nilai bersih sareng nilai pasar na, defender milih hirup gaya hirup anu lumayan sabab anjeunna masih tiasa ningali dina mobil mobil aheng. Salaku tambahan, nilai imah anu anjeunna cicing sareng kabogohna teu acan dipikanyaho.

Leuwih gampang kanggo katémbong Daniele Rugani sareng tunanganna anu ngagayuh numpak sapédah tinimbang mobil-mobil anu saleresna. Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta Untold:

Pikeun ngaleungitkeun carita sareng biografi budak leutik Daniele Rugani, didieu seueur fakta anu teu dipikanyaho atanapi teu dipikanyaho ngeunaan bek.

kanyataan #1: Potongan Gaji Daniele Rugani:

Tanggal 30 Maret 2019, Rugani ngalegaan kontrakna sareng Juventus, tetep anjeunna di klub dugi ka Juni 2023. Kontrak énggal ieu ningkat nilainya, hasil lagu anu ningali anjeunna pocketing gaji mékanak sakitar € 3.1 juta sataun. Mecah gaji Daniele Rugani kana angka anu langkung alit, kami parantos di handap ieu.

TENUREEarnings-Na dina Euros (€)Pendapatan-Na dina Pound Sterlings (£)Pendapat-Na dina Dolar ($)
Naon anjeunna Earns per Taun€ 3,172,000£ 2,863,459$3,407,235
Naon anjeunna Earns per Bulanan€ 264,333£ 238,621$283,936
Naon Anjeunna Earns per Minggu€ 61,000£ 59,655$ 70,984
Naon anjeunna Earns per Day€ 8,714£ 8,522$10,140
Naon anjeunna Earns per Jam€ 363£ 355$422.52
Naon anjeunna Earns per Menit€ 6.05£ 5.91$7.04
Naon anjeunna Earns per detik€ 0.10£ 0.09$0.11

Ieu sakumaha jauh Daniele Rugani parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Naha anjeun terang?… Anu rata padamel di Italia kedah damel sahenteuna 5.9 taun pikeun earn € 264,333 anu jumlahna Daniele Rugani hasil dina sabulan.

Fakta # 2: Peluang Fifa Daniele Rugani:

Bek na gaduh rating FIFA sacara umum 82. rating anu énggal ku kakuatan Rugani sareng skillset ngungkabkeun sabaraha jauhna bek dugi anjeunna masih ngahontal poténsi rating na 85 poin.

Tato: Rugani mangrupikeun tattoo gratis dina waktos nyerat sareng panginten henteu gaduh seni awak pikeun sésana karirna. Salaku bek, anjeunna prioritases gaduh ngawangun badan anu saé - anu cocog sareng jangkungna 6 suku 3 inci - langkung hiasan awak.

Seueur Fakta:

Daniele Rugani Cinta Pets ti Budak:

Rugani sok kantos ageung pikeun piaraan khususna anjing-anjing ti mimiti hirupna dugi ka tanggal. Anjeunna tiasa ditingali dihandap gaduh waktos anu saé sareng piaraan anu anjeunna sering nganggap janten rerencangan caket.

Naha anjeunna sabenerna dewasa sareng anjing anu sami? Gambar Kiridit: Instagram.

Agama Daniele Rugani:

Kolotna Daniele Rugani sigana parantos ngangkat anjeunna kalayan taqwa kana iman agama Kristen Katolik. Naha anjeun terang?… Ngaran "Daniele" nyaéta ngaran Kristen Ibrani anu hartosna "Gusti mangrupikeun Hakim kuring". Kusabab dipikanyaho yén, odds pisan pikeun kapentingan kulawarga kulawarga Daniele Rugani salaku urang Kristen.

Fakta-fakta Daniele Rugani Trivia:

Naha anjeun terang yén taun 1994 lain ngan ukur penting pikeun mahluk taun kalahiran Rugani? Éta mangrupikeun taun anu PlayStation nerbitkeun konsol mimiti na. Salaku tambahan, 1994 ningali sékrési pilem klasik karya sapertos Forrest Gump. Ogé, Shawshank Redemption sareng Disney's Lion King animasi pencét bioskop taun éta.

Lihat peristiwa Key anu ngajantenkeun taun kalahiran Daniele Rugani (1994). Gambar Kiridit: NME.

Daniele Rugani Wiki:

Anu kapungkur, dina Biografi Fakta Biografi Daniele Rugani, kami nyayogikeun ka maranehna wiki deuih. Tabel di handap ieu bakal ngabantosan anjeun milari inpormasi ngeunaan anjeunna dina cara anu singget tur gampang.

Fakta Biografi Daniele RuganiWIKI JAWABAT
Nami lengkep:Daniele Rugani.
Landihan:Daje Dani.
Tanggal sareng umur:29 Juli 1994 (umur 25 dugi ka tanggal 2020 Maret XNUMX).
Tempat kalahiran:Lucca, Italia.
Kolot:Ubaldo Rugani (Bapa) sareng Lia Rugani (Ibu).
duduluran:Simeone Rugani (Lanceukna kolot).
Kabogoh:Michela Persico (Jodoh sareng garwa).
jangkungna:1.90 m (6 ft 3 di).
Zodiak:Leo.
beurat:kg 84.
penjajahan:Maén bal (Puseur deui).

kanyataan parios: Heuheu kami Carita Budak Leutik Daniele Rugani Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu