Carita Budak Leutik Daniele Rugani Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Leutik Daniele Rugani Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Artikel kami masihan anjeun jangkauan pinuh ku Kisah Kanak-kanak Daniele Rugani, Biografi, Kahirupan Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan, Kabogoh, Kahirupan Pribadi, sareng Fakta-fakta anu kasohor sanés nalika anjeunna masih murub ti nalika anjeunna janten populér.

Kahirupan mimiti sareng Bangkitna Daniele Rugani. Kredit Gambar: Instagram sareng DailyMail.
Kahirupan mimiti sareng Bangkitna Daniele Rugani. Kredit Gambar: Instagram sareng DailyMail.

Leres, sadayana terang upami anjeunna ngagaduhan warta pikeun alesan anu salah - kusabab mangrupikeun pamaén Serie A anu munggaran ngontrak panyakit Coronavirus anu pati ogé katelah Covid-19.

Nanging, ngan sakedik anu terang carita lengkep Biografi Daniele Rugani urang, utamina carita budak leutik na anu rada pikaresepeun. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian, mimiti ku daptar eusi kami sateuacan carita lengkep.

Carita Budak Daniele Rugani:

Dimimitian, anjeunna dijulukan "Daje Dani". Daniele Rugani lahir dina dinten 29th Juli 1994 ka indungna, Lia Rugani sareng bapakna, Ubaldo Rugani di kota Lucca di Italia Tengah. Anu maén bal sumping ka dunya salaku anak kadua ti dua murangkalih, lahir ka sepuhna anu pikaresepeun.

Anu pasti disebat salaku nasional nasional Italia, Muda Daniele Galuh di Sumedang Ponte a Moriano lingkungan di kota Lucca kalayan cinta ti kolotna sareng lanceukna anu diidentifikasi minangka Simeone. Ieu di handap aya poto salah saurang kolotna Daniele Rugani- éta super dad na anu katingali nangkub duanana anjeunna sareng lanceukna.

Daniele Rugani Galuh dina perusahaan asih kolotna sareng lanceukna sepuh Simeone. Kiridit Gambar: Instagram.
Daniele Rugani Galuh dina perusahaan asih kolotna sareng lanceukna sepuh Simeone. Kiridit Gambar: Instagram.

Tumuwuh nepi Taun:

Ngembang di Ponte a Moriano, anom Rugani mangrupikeun anak anu mikaresep sareng senang-senang anu ngagaduhan seueur kapentingan awal ti mimiti maén bal sareng ténis ka mikaresep és krim sareng ngojay. Ngabogaan bapak anu resep olahraga, éta gampang pikeun Daniele ngiringan kagiatan olahraga ieu.

Latar Kulawarga Daniele Rugani:

Salah sahiji minat olahraga Rugani, khususna anu aya hubunganana sareng maén ténis nyaéta olahraga anu mana waé budak ngora ngalakukeun sababaraha babaturan babaturanana sacara paruh waktu.

Di sisi anu sanésna, cinta Rugani pikeun maén bal ngalangkungan keterlibatan anu ramah, éta nyatana olahraga kulawarga. Naha anjeun terang?…  Duanana kolot Daniele Rugani (gambar dihandap) mangrupikeun pameget Juventus, kasatiaan anu dilakukeun ku Rugani.

Minuhan kolotna Daniele Rugani. Kiridit Gambar: Instagram.
Pendakan kolotna Daniele Rugani. Kiridit Gambar: Instagram.

Atikan sareng Karier Daniele Rugani:

Diantara sadaya olahraga, éta cinta pikeun maén bal anu aya. Maka, henteu heran yén Rugani anu ngora pisan badé ngamimitian nempatkeun yayasan karirna di sakola / klub maén bal budak leutik lokalna - Atletico Lucca. Dina yuswa 6 (taun 2000), anak anu bahagia ngucapkeun salami ka klub akademi anu munggaran pikeun teras ngadangu tangtangan anu langkung ageung.

Atletico Luca mangrupikeun kaulinan anu kompetitif mimiti ngamimitian pikeun produks bal. Kiridit Gambar: Instagram.
Atletico Luca mangrupikeun kaulinan anu kompetitif mimiti ngamimitian pikeun produks bal. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngalih kana, Rugani ngamimitian naroskeun karir sérpér dina sistem nonoman ti klub maén bal Empoli. Di dinya, anjeunna langkung nyéépkeun karir saalam dasawarsa (2000-2011) ngembangkeun set skill na anu ayeuna janten bagian tina gaya maénna.

Taun Awal di Juventus:

Ku waktos Rugani umur 18 taun dina taun 2012, Empoli masihan anjeunna ka Juventus dina deal injeuman sareng dua pihak anu ngajaga tab kumaha prodigy bertahan ngadamel penampilan anu hadé pikeun Primavera Lady Lawas (di handapeun-20) pakuat nonoman.

Budak ngora ogé janten pamaén bal akademi. Langkung seueur, kabagjaan anggota kulawarga Daniele Rugani henteu terang wates nalika anjeunna ngabantosan Juventus na nonoman Coppa Italia Primavera salami usum perdana na (2012 - 2013).

Poto anu lami ieu terus-terusan ludur tapi kenangan meunang gelar Coppa Italia Primavera bakal tetep seger dina pikiran bek. Kiridit Gambar: Instagram.
Poto anu lami ieu terus-terusan ludur tapi kenangan meunang gelar Coppa Italia Primavera bakal tetep seger dina pikiran bek. Kiridit Gambar: Instagram.

Kinerja Rugani dina turnamén ngajantenkeun Juve ngabantah sadaya odds dina ngiringan perjanjian kapamilikan sareng Empoli pikeun bek anu performa tinggi.

Jalan Pikeun Fame Biografi Crita:

Nalika kaayaan patepung hak milik, Juventus ngintun Rugani balik ka Empoli sateuacan kampanye Serie B 2013-14, ngabéré kasempetan pikeun ngabuktikeun dirina pantes janten prospek anu tiasa dipeseun ku Juventus.

Anjeunna ningali kasempetan nalika dikirim deui ka Empoli sareng rajin néang maksimalkeunana. Kiridit Gambar: Instagram.
Anjeunna ningali kasempetan nalika dikirim deui ka Empoli sareng rajin néang maksimalkeunana. Kiridit Gambar: Instagram.

Untungna, Rugani parantos leres dina ngarobah kasempetan janten titik balik karirna salaku kontribusina pikeun sistem pertahanan Empoli ningali klub réngsé kadua di Serie B sareng ngahontal promosi otomatis ka Serie A disarengan Palermo anu mimiti.

Usaha kanggo Biografi Fame Biografi:

Rugani, dina usum panas taun 2015 resmi balik deui ka Juventus 2015 saatos nyéépkeun usum kéngingkeun pangalaman maén sepuh sareng Empoli. Éta nandaan usum karir senior kahijina kalayan ngabantosan tim menang gelar Serie A. Rugani ogé nuluykeun janten bek utama pikeun klub hususna saatosna Leonardo Bonucci kenca pikeun Milan di 2017.

Maju kana waktos nyerat Biografi Daniele Rugani urang, bek kasebut cenah nampi perhatian global NOT kusabab kamampuan pertahanan anjeunna tapi pikeun palaku munggaran pikeun Serie A ngontrak koronavirus ogé katelah Covid-19.

Salaku hasilna, bek geus aya dina pikiran sareng doa para peminat sareng pencét anu sabar ngantosan warta berita nalika anjeunna bakal bébas tina virus sareng uih deui ka sawah.

Hiji pandémik sareng ku konfirmasi tweet ti Juventus ngadamel pertahanan pangadilan global. Kiridit Gambar: DailyMail.
Hiji pandémik sareng ku konfirmasi tweet ti Juventus ngadamel pertahanan pangadilan global. Kiridit Gambar: DailyMail.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Kabogoh Daniele Rugani, Pamajikan sareng Barudak:

Kalayan naékna kasohor khususna narik perhatian global pikeun alesan anu salah, memang aya seueur pamilarian ngeunaan pamaén bal. Salah sahiji anu ngalibatkeun patarosan ngeunaan saha kabogoh Daniele Rugani.

Saatos ngalakukeun panilitian urang sorangan, kami parantos ngaleupaskeun yén bek ngagaduhan kabogoh anu ayeuna janten kauangan sareng dina waktos anu sanés, bakalan janten pamajikanana.

Daniele Rugani sareng kabogohna katingali sampurna babarengan. Naha henteu aranjeunna?
Daniele Rugani sareng kabogohna katingali sampurna babarengan. Naha henteu aranjeunna?

Rugani mangrupikeun hubungan romantis anu pikaresepeun sareng kabogohna anu tos janten tunangan, Michela Persico. The lovebirds - anu teu ngagaduhan putra (putri) atanapi putri (teu) kawin - patepung sateuacan 2016 dina pertandingan ténis anu ditutup ku Michela salaku wartawan olahraga.

Salaku janten wartawan olahraga, Michela mangrupikeun presenter tv kalayan kageulisan anu narik ati anu parantos ngeureunkeun pamilarian Rugani pikeun kabogoh anyar. Sapertos heartthrob na, anjeunna memang uji positip kana coronavirus tapi odds na langkung mihak ka duo anu enggal pulih.

Ogé dina waktos nyerat, aya warta rusak ku GiveMeSports yén kabogoh Daniele Rugani sareng pamajikan janten (Michela Persico) ayeuna hamil bahkan saatos kaserang virus. Bahkan dina waktos anu henteu pasti ieu, hayu urang ngarep-arep duanana, Michela Persico, sareng orok bakal séhat sareng bébas tina virus.

Kahirupan Kulawarga Daniele Rugani:

Pembela anu luar biasa ngagaduhan kasuksésan perjalanan dina maén bal pikeun kulawarga anu ngadukung sareng kulawarga Rugani henteu terkecuali. Dina bagian ieu, kami bakal masihan anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Daniele Rugani dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Bapana Daniele Rugani:

Bapana Rugani, Ubaldo mangrupikeun kipas tina Juventus ogé saurang pengendara sepeda anu kantos janten juara dua kali ti amatir Italia. Anjeunna - dina waktos nyerat - wawakil bahan mancing ogé bapak anu caket sareng putrana anu ngajantenkeun anjeunna bangga janten kipas Juventus.

Naha anjeun ningali poto budak leutik lami ieu Daniele Rugani sareng ramana Ubaldo?
Naha anjeun ningali poto budak leutik lami ieu Daniele Rugani sareng ramana Ubaldo?

Ngeunaan Ibu Daniele Rugani:

Rugani's mom Lia mangrupikeun guru sakola anu janten instruktur moral na. Anjeunna henteu pernah lirén mamatahan bek pikeun difokuskeun buruan na sareng ngabantah stéotip ala anu dipikanyaho genius maén bal. Naon deui anjeunna mangrupikeun kipas tina Juventus sareng anu pikasieuneun dina éta.

Daniele Rugani gaduh waktos anu saé sareng indungna Lia. Kiridit Gambar: Instagram.
Daniele Rugani gaduh waktos anu saé sareng indungna Lia. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan Duduluran Daniele Rugani:

Daniele Rugani ngan gaduh salah sahiji lanceuk sepuh anu katelahna Simeone. Sanaos sanés maén bal, lanceuk sepuh gaduh minat maén bal sareng parantos disebrangan ngagungkeun judul Rugani menang dina sababaraha waktos.

Papanggih lanceukna Daniele Rugani anu ngagungkeun salah sahiji réa bédana juara. Kiridit Gambar: Instagram.
Pendakan lanceukna Daniele Rugani ngarayakeun salah sahiji juara kéngingeun bek. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan Baraya Daniele Rugani:

Jauh ti kulawarga deukeut Daniele Rugani, henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan karuhun sareng akar kulawargana. Utamana sabab hubunganana sareng nini-nini indung sareng bapa. Nya kitu, teu aya catetan paman bek, bibi sareng dulur misan. Ngembangkeunana ngalangkungan papan pikeun pamangku beki sareng pameget.

Kahirupan Pribadi Daniele Rugani:

Naha anjeun terang yén Rugani ngagaduhan ciri-ciri anu dipikaresep anu karakteristik individu anu tandatangan zodiak nyaéta Leo? Anjeunna sopan, elegan, sederhana, rajin, ambisius sareng kabuka pikeun ngungkabkeun kanyataan ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi.

Aktivitas anu diusahakeun Rugani salaku kapentingan sareng hobi kalebet baling, mancing, maen ténis, ngaregepkeun musik, kaulinan, iinditan, ngojay sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng réncang.

Urang cangcaya naha anjeunna nyekel na beurat beurat sapertos dirina. Mangkaning, urang henteu gaduh ragu ngeunaan pangabisana pikeun nyekel anu langkung alit. Kiridit Gambar: Instagram.
Urang cangcaya naha anjeunna nyekel na beurat beurat sapertos dirina. Mangkaning, urang henteu gaduh ragu ngeunaan pangabisana pikeun nyekel anu langkung alit. Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta Gaya hirup Daniele Rugani:

Dina bagian ieu, kami bakal nyaritakeun kumaha bek ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna. Kaleresan nyaéta, nalika nyerat Biografi Daniele Rugani, anjeunna gaduh artos langkung tina $ 39 juta.

Aliran kabeungharan bek asalna tina gaji sareng gajih anu ditampi pikeun maén bal top-flight nalika dukungan nyumbang pisan kana panghasilanana. Kalayan artos ieu, Rugani mampuh hirup gaya hirup mewah tina genius maén bal anu teu ngagaduhan masalah nyéépkeun seueur harta sapertos mobil sareng bumi.

Sanaos nilai bersih sareng nilai pasar na, defender milih hirup gaya hirup anu lumayan sabab anjeunna masih tiasa ningali dina mobil mobil aheng. Salaku tambahan, nilai imah anu anjeunna cicing sareng kabogohna teu acan dipikanyaho.

Leuwih gampang kanggo katémbong Daniele Rugani sareng tunanganna anu ngagayuh numpak sapédah tinimbang mobil-mobil anu saleresna. Kiridit Gambar: Instagram.
Leuwih gampang kanggo katémbong Daniele Rugani sareng tunanganna anu ngagayuh numpak sapédah tinimbang mobil-mobil anu saleresna. Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta Untold:

Pikeun ngaleungitkeun carita sareng biografi budak leutik Daniele Rugani, didieu seueur fakta anu teu dipikanyaho atanapi teu dipikanyaho ngeunaan bek.

kanyataan #1: Ngarecah Gaji Daniele Rugani:

Tanggal 30 Maret 2019, Rugani ngalegaan kontrakna sareng Juventus, tetep anjeunna di klub dugi ka Juni 2023. Kontrak énggal ieu ningkat nilainya, hasil lagu anu ningali anjeunna pocketing gaji mékanak sakitar € 3.1 juta per taun. Megatkeun gaji Daniele Rugani kana jumlah anu langkung alit, urang sapertos kieu.

KAPASUHANEarnings-Na dina Euros (€)Pendapatan-Na dina Pound Sterlings (£)Pendapat-Na dina Dolar ($)
Naon anjeunna Earns per Taun€ 3,172,000£ 2,863,459$3,407,235
Naon anjeunna Earns per Bulanan€ 264,333£ 238,621$283,936
Naon Anjeunna Earns per Minggu€ 61,000£ 59,655$ 70,984
Naon anjeunna Earns per Day€ 8,714£ 8,522$10,140
Naon anjeunna Earns per Jam€ 363£ 355$422.52
Naon anjeunna Earns per Menit€ 6.05£ 5.91$7.04
Naon anjeunna Earns per detik€ 0.10£ 0.09$0.11

Ieu sakumaha jauh Daniele Rugani parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Naha anjeun terang?… Anu rata padamel di Italia kedah damel sahenteuna 5.9 taun pikeun earn € 264,333 anu jumlahna Daniele Rugani hasil dina sabulan.

Fakta # 2: Peluang Fifa Daniele Rugani:

Bek ngagaduhan rating FIFA anu saé pikeun 82. Peunteun anu mangrupikeun agrégat kakuatan sareng katerampilan Rugani ngungkabkeun sabaraha jauh bek éta sumping sanaos anjeunna henteu kéngingkeun poténsi rating na 85 poin.

Naha anjeunna sabenerna dewasa sareng anjing anu sami? Gambar Kiridit: Instagram.
Naha anjeunna sabenerna dewasa sareng anjing anu sami? Gambar Kiridit: Instagram.

Tato: Rugani bebas rajah nalika nyerat sareng sigana moal ngagaduhan seni awak kanggo sésa karirna. Salaku bek, anjeunna ngutamakeun ngagaduhan pangwangunan awak anu hébat - anu cocog sareng jangkungna 6 kaki 3 inci - langkung ti ngageulisan awak.

Seueur Fakta:

Daniele Rugani Cinta Pets ti Budak:

Rugani sok kantos ageung pikeun piaraan khususna anjing-anjing ti mimiti hirupna dugi ka tanggal. Anjeunna tiasa ditingali dihandap gaduh waktos anu saé sareng piaraan anu anjeunna sering nganggap janten rerencangan caket.

Naha anjeunna sabenerna dewasa sareng anjing anu sami? Gambar Kiridit: Instagram.
Naha anjeunna sabenerna dewasa sareng anjing anu sami? Gambar Kiridit: Instagram.

Agama Daniele Rugani:

Kolot Daniele Rugani sigana parantos ngasuh anjeunna dina taat kana iman agama Kristen Katolik. Naha anjeun terang?… Ngaran "Daniele" mangrupikeun nami Kristen Ibrani anu hartosna "Gusti mangrupikeun Hakim kuring". Saatos terang éta, odds langkung dipikaresep pikeun anggota kulawarga Daniele Rugani janten urang Kristen.

Fakta-fakta Daniele Rugani Trivia:

Naha anjeun terang yén taun 1994 henteu ngan ukur signifikan pikeun taun kalahiran mahluk Rugani? Mangrupikeun taun anu PlayStation ngaluncurkeun konsol kahijina. Salaku tambahan, 1994 ningali sékrési pilem klasik karya sapertos Forrest Gump. Ogé, Shawshank Redemption sareng Disney's Lion King animasi pencét bioskop taun éta.

Katingali Kajadian penting anu ngajantenkeun taun kalahiran Daniele Rugani (1994) pikaresepeun. Kredit Gambar: NME.
Katingali Kajadian konci anu ngajantenkeun taun kalahiran Daniele Rugani (1994) pikaresepeun. Kredit Gambar: NME.

Daniele Rugani Wiki:

Terakhir, dina Fakta Biografi Daniele Rugani, kami nyayogikeun anjeun knowledgebase wiki na. Tabel di handap ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun milari inpormasi perkawis anjeunna dina cara singket sareng gampang.

Fakta Biografi Daniele RuganiWIKI JAWABAT
Nami lengkep:Daniele Rugani.
Landihan:Daje Dani.
Tanggal sareng umur:29 Juli 1994 (umur 25 dugi ka tanggal 2020 Maret XNUMX).
Tempat kalahiran:Lucca, Italia.
Kolot:Ubaldo Rugani (Bapa) sareng Lia Rugani (Ibu).
duduluran:Simeone Rugani (Lanceukna kolot).
Kabogoh:Michela Persico (Jodoh sareng garwa).
jangkungna:1.90 m (6 ft 3 di).
Zodiak:Leo.
beurat:kg 84.
penjajahan:Maén bal (Puseur deui).

kanyataan parios: Heuheu kami Carita Budak Leutik Daniele Rugani Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar