Kisah Budak Brendan Rodgers Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Kisah Budak Brendan Rodgers Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Gambar Credits- IrishExaminer sareng DailyRecord
Kisah Budak Brendan Rodgers Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Gambar Credits- IrishExaminer sareng DailyRecord

Panungtungan diropéa

LB masihan Kisah Pinuh ku Manajer Bola Bal anu disebat nickname "Buck Rodger". Kisah Brendan Rodgers Childhood Story Ditambah Untold Biografi Fakta kami nyayogikeun akun lengkep ngeunaan kajadian-kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Hirup naékna Brendan Rodger
Hirup naékna Brendan Rodger. Gambar Credits- DailyRecord, Twitter, telegrap jeung Memecenter

Aliranna ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan-jalan ka Kinérja, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang ngeunaan gaya manajemén-sirah na anu pameueuran jaga di bal sareng maén ngalirkeun kaulinan ngalir kalayan bal sok ngarambat. Nanging, ngan ukur sababaraha fans maén bal mertimbangkeun Brendan Rodgers Biografi kami anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Brendan Rodger Ditambah Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Brendan Rodgers lahir dina 26 dinten Januari 1973 ka indungna, Christina Rodgers sareng ramana, Malachy Rodgers di Carnlough, désa laut di Irlandia Kalér gambar di handap ieu via Google Map.

Tumuwuh Brendan Rodgers di désa gencatan Carnlough
Tumuwuh Brendan Rodgers di désa gencatan Carnlough. Gambar Kredit- Peta Google sareng DailyRecord

Pangatur Inggris anu suksés sareng kulawarga kulawarga Irlandia Kalér ditumbuh salaku anak sulingan tina lima budak lalaki anu dilahirkeun ka kolotna- Christina (mum) sareng Malachy (dadah). Brendan Rodgers sumping ti latar kulawarga tengah anu dioperasikeun ku bapakna anu mangrupikeun pelukis sareng hiasan. Samentawis dadana sibuk ku lukisan sareng ngahias padamel, Ibu Brendan, Christiana ngurus sakedik Brendan sareng dulur-dulur na. Anjeunna kadang janten dirina kalibet salaku sukarelawan kanggo organisasi amal Irlandia.

Brendan Galuh ngalaman Masalah di Carnlough: Salaku budak lalaki umur 7, Brendan mangrupikeun barudak sanés anu paling ditumbukkeun (dijaga jero ruangan) kusabab tingkat kajahatan anu tinggi di désa ganggu anjeunna. Ngomongkeun kajahatan, dina 4 kaping Juni 1980, anggota Partai Kamerdikaan Irlandia sareng déwan Déwan Larne Borough John Turnley dibunuh liwat kampanye pakarang di kampung. Hal ieu dituturkeun ku pupus panitia Loyalist, Andrew Mason anu keok deui maot ku dua lalaki lokal di kampung.

Carita Budak Brendan Rodger Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Dina kampung Carnlough Irlandia anu tunduh, kalengkepan réngsé pikeun kalolobaan budak lalaki, kalebet Brendan nalika aya maén bal di suku. Sajauh patandingan maén bal, prihatin kulawarga Brendan Rodgers leres, dina fanbase Sheffield Rebo sareng Celtic.

Rodgers maén bal nalika usum olahraga nalika anjeunna sumping Sadayana Sakola Utama Katolik di Ballymena, hiji kota di Irlandia Kalér- 26 menit drive ti imah ramana. Partisipasi olahraga sanés ngan ukur mangrupikeun hiji hal anu aya dina kulawarga. Balik harita, kolotna Brendan Rodgers hoyong budak lalakina henteu ngan ukur nampi pendidikan, tapi tetep ngajantenkeun karir cadang.

Nalika Brendan milih maén bal, salah sahiji barayana budakna nyandak musik, kaputusan anu ngajantenkeun kulawargana bangga dina waktos ayeuna. Naha anjeun terang?… Kulawarga Brendan Rodgers teu sabar-terusan kasuksésan lanceukna budak urang Malachy Jnr anu janten nagara anu terkenal sareng penyanyi barat.

Carita Budak Brendan Rodger Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan Awal

Nalika budak alit na langkung saé dina karir musik na, Brendan Rodgers ngalaksanakeun arah sorangan dina usaha pikeun ngamimitian karir bal. Saatos percobaan anu suksés dina taun 1984, sakedik Rodger (gambar di handap) ngamimitian karir nonoman salaku bek kalayan Ballymena United, tim lokalna.

Brendan Rodger salami taun awalna salaku anak ngora sareng Ballymena
Brendan Rodger salami taun awalna salaku anak ngora sareng Ballymena. Kiridit Gambar- DailyRecord

Salami maén anjeunna dinten, Brendan Rodger idola sasama Irlandia Kalér Anton Rogan anu yuswa 7 taun sepuhna. Anjeunna ngadamel gambaran anu saé dina karir ngora, nyaéta prestasi anu ngémutan pangakuan internasional anjeunna sateuacan anjeunna lulus akademi.

Naha anjeun terang?… Nalika masih janten pamaén akademi, Brendan Rodgers diangkat pikeun ngagambarkeun Irlandia Kalér dina tingkat sakola. Kematangan sapertos kitu dina yuswa dini ningal klub na di 1987 ngajadwalkeun anjeunna kana maén bal senior.

Awal Taun Brendan Rodgers sareng Tim Sakola Na
Awal Taun Brendan Rodgers sareng Tim Sakola Na. Kiridit Gambar- DailyRecord

Rodgers neraskeun kamajuan sareng padésan saatos lulusan akademi. Di 1988, anjeunna terus ngawakilan Irlandia Kalér saatos anjeunna ngalih ka St Patrick's College maén ngalawan nagara maén bal pangsaéna di dunya - Brazil.

Brendan Rodgers maén bal sapertos anjeunna hoyong timnya pikeun maénkeun dina jaman nalika Irlandia kaleresan teu diingali. Balik harita, urut palatihna tiasa ngélingkeun kumaha anjeunna pinuh ku énergi sareng dianggap salaku masa depan tim senior nagara urang. Sanaos sadayana accolades ieu, sakedik terang Brendan Rodgers terang ngeunaan éta poék kali datang ka jalanna.

Carita Budak Brendan Rodger Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan Hésé pikeun Inohong Kinérja

Saatos ngarobah profésional sareng Ballymena United, Brendan Rodgers dina yuswa 18 ditandatanganan pikeun Maca. Naha anjeun terang?… Karir maén bal profésionalna dibawa dugi ka tungtung rurusuhan sateuacan ngamimitian alatan kaayaan dengkul genetik anu ogé katelah Disikopi osteochondritis.

Brendan Rodgers ngalaman kaayaan dengkul genetik anu ngagaliskeun karir sepak bola
Brendan Rodgers ngalaman kaayaan dengkul genetik anu lumpuh karir sepak bola. Gambar Credits- clickittefaq, tumpukan sareng MemeCenter.

Tanpa ragu, saurang pamaén sepak bola anu parantos ngalaman kacilakaan sapertos kitu, ngarah ka tungtung karir karirna bakal terang ngan ukur nyeri émosional jero anu tiasa nyababkeun. Éta nyandak Brendan Rodgers taun pikeun ngatasi duanana trauma emosi sareng psikologis disababkeun ku kajadian éta.

Saatosna pensiunan dikuatkeunakeun, Rodgers dibayar ku Membaca anu nyayogikeun padamelan ka anjeunna Palatih nonoman. Pikeun meunangkeun pangalaman langkung pelatih, Rodger ngalih ka palatih nonoman sareng maén bal teu ka liga sareng Newport (IOW), Witney Town sareng Newbury. Ogé, dina nawiskeun pikeun nambihan gaji saeutik anjeunna salaku palatih nonoman, Brendan Rodgers mimiti damel sareng John Lewis toko pikeun ngadukung kulawargana ngora.

Brendan Rodgers sakali damel di John Lewis Store pikeun nyusun kulawargana
Brendan Rodgers sakali damel di John Lewis Store pikeun nyusun kulawargana. Gambar Kredit- MemeCenter sareng kualifikasi
Carita Budak Brendan Rodger Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Kumaha carana Anjeunna nampi bantosan ti Jose Mourinho: Saatos ngempelkeun seueur dana seueur tugas salaku palatih nonoman sareng manajer toko, Brendan Rodgers dina telat 1990s mutuskeun kaputusan pikeun angkat ka Spanyol dina raraga pendidikan atikan pelatih. Saatos pendidikan na sareng tetep padamelan padamelan di Paca, anjeunna mimiti ngalamar damel sareng sababaraha klub top, salah sahiji na nyaéta FC FC anu rejuvenasi dikelola ku Jose Mourinho.

Dinten Brendan Rodgers janten Pelatih Pemuda Chelsea. Gambar Kredit- SportsKeedia
Dinten Brendan Rodgers janten Pelatih Pemuda Chelsea. Kiridit Gambar- Sportskeeda

Naha anjeun terang? Jose Mourinho kagum ka CV Brendan Rodger na, yén anjeunna ngajak anjeunna pikeun padamelan nonoman di Chelsea anu ngawawancara anu anjeunna diliju. Rodgers ngantunkeun padamelan salaku sutradara akademi di Bacaan pikeun ngalih kana dunya bal, janten kepala pelatih akademi akademi taun 2004.

Jose Mourinho diwanohkeun Rodgers janten manajer tim cagar dina dua taun na jampéan Chelsea. Promosi ieu sumping kusabab Brendan henteu satia pisan ka bosna (digambarkeun di handap ieu) anu masihan anjeunna kasempetan ka Galuh.

Jose Mourinho ngamajukeun Brendan Rodgers kusabab kasatiaan dina waktos anjeunna sareng Chelsea
Jose Mourinho ngamajukeun Brendan Rodgers kusabab kasatiaan dina waktos anjeunna sareng Chelsea. Kiridit- DreamTeamFC

di handap anu khusus miang, Brendan Rodgers tetep dina posisi éta ku manajer Chelsea salajengna Avram Grant sareng Luiz Felipe Scolari. Saatos nampi waktos anu ageung, Brendan Rodgers angkat ka Watford, Bacaan sareng kota Swansea anu Maha Kawasa salaku palatih sirah.

Di kota Swansea, palatih anu henteu kasohor mimiti nampi pangakuan umum nalika anjeunna ngabimbing klub Welsh pikeun penerbangan paling luhur, hiji prestasi anu masihan anjeunna 2012 Liverpool. Di Liverpool, Brendan Rodgers caket pisan kana kameunangan gelar 2014 Premier League. Sanaos henteu menang, anjeunna ngajantenkeun bal sepak Liga Champions pikeun klub (pertama kalina dina lima taun).

Saatos kaluarna ti Liverpool, Rodgers diangkat janten manajer juara Skotlandia Skotlandia Celtic. Daripada tumbang, pelatih ex- Liverpool angkat tina kakuatan ka kakuatan. Anjeunna ngajurung Celtic ka usum domestik anu teu meunang di taun kahijina, sareng ngabungkus sadayana, tre tre dina dua usum kahijina.

Brendan Rodgers meunang treble dua kali pikeun Celtic- Penghormatan paling hébat anjeunna salaku manajer bal
Brendan Rodgers meunang treble dua kali pikeun Celtic- penghargaan pangluhurna salaku ménéjer. Kiridit Gambar- LcFc

Sésana, sebutkeun anu ayeuna, ayeuna mangrupikeun sajarah.

Carita Budak Brendan Rodger Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Brendan Rodgers patepung kabogohna Sussan dina waktos éta henteu aya awakna, ngan saatos ngalaman kacilakaan sareng kaputusan pikeun kaluar maén maén bal. Duanana tanggal pikeun ampir dasawarsa. Brendan yuswa 28 taun nalika nikah ka Sussan dina taun 2001 KUMAHA anjeunna tetep teu aya badan di dunya pangurus.

Pamajikan Brendan Rodgers Sussan sateuacan cerai
Pamajikan Brendan Rodgers Sussan hirup bagja bareng sateuacan cerai. Kiridit Gambar- kaca

Susan Rodgers cicing sareng salakina liwat tebal sareng ipis, ti mimiti anjeunna janten manajer toko di John Lewis, dugi nalika anjeunna janten palatih nonoman Chelsea sareng anu paling penting, dina waktos anjeunna ngahontal jangkungna karir palatih na di Liverpool. Kadua pencinta parantos ngaberkahan dua budak nyaéta; Anton Rodgers (lahir; 26 Januari 1993) sareng Mischa Rodgers. Di handap ieu poto barudak Brendan Rodger ti Susan.

Minuhan Barudak Brendan Rodgers- Anton sareng Mischa Rodgers
Minuhan Barudak Brendan Rodgers- Anton sareng Mischa Rodgers. Kiridit-TheTimes & kaca

Naha anjeun terang?… Anak lalaki Brendan Rodgers, Anton Michael Rodger ngiringan tapak suku dadna. Maén bal profésional Irlandia anu maén salaku gelandang gelandang mimiti nonoman sareng akademi Chelsea FC ti 2006 ka 2011 dimana bapakna ngabina anjeunna.

The cerai Story: Dina waktos ulayat Rodgers di Liverpool, hubungan antara anjeunna sareng Sussan mimiti pareng, pangwangunan anu ngabalukarkeun perang pangadilan intensif antara dua. Kabutuhan pikeun nyayogikeun perumahan finansial ningali Brendan Rodgers nuju aub dina barisan cerai multimilyun-pon pikeun kakawasaan famili kulawargana anu diwangun ku imah 102 bernilai jutaan pon (DailyMail Laporan).

Rodgers megat garwa Susan saatos taun 14 perkawinan dina taun 2015. Anjeunna tahan sareng ngantosan dua taun sateuacan ngajukeun sareng nikah ka pamajikanana pangantenna nyaéta Cik Charlotte Searle. Éta pernikahan dongéng anu kajantenan di Loch Lomond di Skotlandia dina taun 2017.

Brendan Rodgers nikah ka Charlotte di klub golf Loch Lomond di Scottland
Brendan Rodgers nikah ka Charlotte di klub golf Loch Lomond di Scottland. Kiridit Gambar- kaca

Brendan Rodgers nikah ka Ms Charlotte Searle di 2017 saatos opat bulan anjeunna diusulkeun di New York. Sateuacan nikahna, Ms Charlotte Searle mangrupikeun cerai anu tepang sareng Rodgers nalika anjeunna damel Koordinator perjalanan Liverpool FC sareng anjeunna masih janten manajer Liverpool. Sakedik dipikanyaho naha pasamoan anu saacanna mangrupikeun masalah perkawinan Brendan Rodgers anu ngabalukarkeun cerai sareng mantan pamajikanana Susan.

Charlotte Searle oozes kapercayaan dina unggal snap dirina. Anjeunna mangrupikeun jelema anu henteu mandiri anu henteu ngalakukeun anu leuwih ti nyayogikeun dukungan émosional pikeun manusa malah sabab éta hartosna nempatkeun kahirupan dirina sorangan sareng padamelan anu jauh..

Charlotte Searle nganikmati unggal bagéan kasuksésan salakina di Celtic
Charlotte Searle nganikmati unggal bagéan kasuksésan salakina di Celtic. Kiridit Gambar- DailyMail
Carita Budak Brendan Rodger Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan Brendan Rodgers Pribadi anu jauh tina urusan maén bal bakal nulungan anjeun gaduh gambaran lengkep kapribadian na. Jauh ti lapangan, Rodgers digambarkeun salaku jalma anu ramah, sopan tur bihagia anu mikanyaah ka pakait sareng ampir sadayana- ti kipas satia -na ka palayan réstoran.

Ngenalkeun kahirupan Brendan Rodgers Pribadi anu jauh tina maén bal
Ngenalkeun kahirupan Brendan Rodgers Pribadi anu jauh tina maén bal. Kiridit Gambar: Belfastlive

Rodgers percaya dina kabagjaan tinimbang ngauntungan monsa bahkan enggoning nyieun éta mangrupikeun jahat anu perlu. Numutkeun laporan, anjeunna sakaligus ngahurungkeun ka handap ti a Klub Pasundan dina usum panas tina 2018 nétélakeun BBC Skotlandia anu "Kalayan China, éta artos ageung, tapi kuring mendakan kabagjaan di dieu. "

Carita Budak Brendan Rodger Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Dina bagian ieu panulisan kami, kami nyayogikeun inpormasi anu langkung seueur ngeunaan kulawarga kulawarga Brendan Rodger anu dimimitian ti indungna.

Ngeunaan Ibu Brendan Rodgers ': Christiana ngagaduhan pandangan agama anu béda ti salakina anu anjeunna henteu ngijinkeun gaduh pangaruh négatip pikeun Brendan sareng barayana. Christina Rodgers mangrupikeun demonstran anu taat dugi ka maotna dina 2010, dina sataun anjeunna ngalaman serangan jantung tragis.

Ngeunaan Bapa Brendan Rodgers ': Malachy Rodgers, bapak Brendan Rodger nyaéta pelukis, dekorasi sareng anu paling penting, katolik anu taat. Anjeunna cicing sareng mendakan Kanker dina tahap ahir hirupna. Malachy teu tiasa nanggung saatos pamajikanana Christiana dialirkeun taun 2010. Anjeunna maot tina pangaruh panyakit kanker saatos saatos pamajikanana angkat ti dunya.

Brendan Rodger Dadang: Di kulawarga Brendan Rodgers diwangun ku duduluran lalaki sareng anu dinyatakeun sateuacana, anjeunna henteu hiji-hijina anggota kulawargana anu pernah resep kasuksésan. Brendan sareng lanceukna, Malachy Rodgers Jnr dipikanyaho salaku Rodgers anu suksés. Malachy Rodgers Jnr digambarkeun di handap ieu ngadamel nami dirina nyalira ku ngiringan karir musik na Nashville, Tennesse, Amérika Serikat.

Minuhan Brendan Rodger 'Brother- Declan Rodgers
Minuhan Brendan Rodger 'Brother- Declan Rodgers. Kiridit Gambar- Panon poé

Naha anjeun terang?… Malachy Rodgers Jnr basis Nashville anu digelar salaku 'Mal'dibéntangan dina acara bakat BBC'Nagara Seueur'di Irlandia Kalér pribumi sateuacan angkat ka AS (Tennesse) dimana anjeunna janten pahlawan kultus. Di sisi anu sanésna, salah sahiji duduluran Brendan Rodgers anu nami Declan Rodgers henteu ngajantenkeun janten beunghar sareng suksés. Miskin Declan Rodgers gambar di handap ieu, sakali ditampik kalayan kabangkrutan saatos diudag hutang serius.

Brendan Rodgers 'ngejat adi- Declan
Brendan Rodgers 'ngejat adi- Declan. Kiridit TheScottishSun
Carita Budak Brendan Rodger Ditambah Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Brendan Rodgers nyaéta bos multi-jutawan anu sakali nampi pakét santunan anu lumayan sakitar £ 8million nalika anjeunna dipecat salaku manajer Liverpool dina Oktober 2015. Pindah ka Celtic, anjeunna ogé janten bos anu mayar pangluhurna dina sajarah klub, earn sakitar £ 45,000 saminggu.

Sanaos sadayana padamelan ieu, Brendan hirup gaya hirup rata-rata di luar. Ieu nunjukkeun yén Rodger gaduh grounding kuat kumaha ngajaga keuangan na cek sareng dikelompokeun. Anjeunna sanes jalmi média sosial, henteu ngagaduhan akun (dina waktos nyerat) sareng ngan fokus kana padamelan na.

Ngenalkeun Fakta Gaya Hidup Brendan Rodgers
Ngenalkeun Fakta Gaya Hidup Brendan Rodgers. Kiridit Gambar- TheHeraldScotland jeung CelticNewsNow
Carita Budak Brendan Rodger Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Anu Hésé 4 Taun-Na: Taun-taun ngamimitian ti 2010- 2014 ieu nyarios taun pang traumatis taun Hirup Brendan Rodgers. Taun-taun éta dileungitkeun masalah kulawarga anu bénten tekanan tina kasuksésan profésional (sapertos katingal dina dinten na sareng Liverpool). Ngamimitian, Family heartbreak ngamimitian nalika leungiteun indungna, dituturkeun ku dadna sababaraha bulan ti harita. Suksesi tragedi diteruskeun nalika Rodgers kaleungitan garwa (via cerai), leungit sipatna (mun cerai) sareng pamustunganana, kaleungitan padamelan Liverpool anu bergengsi.

Istri pamajikanana panganyarna nyandak hirupna sorangan: Pamajikan Brendan Rodgers anyar Charlotte Searle baheulana nikah ka Steven Hind, ménéjer pengembangan bisnis. Kadua gambar di handap ieu nikah ka 17 bulan, ngagaduhan putri babarengan antukna tungtungna nikah di 2013.

Mantan salaki Brendan Rodgers ngeureunkeun nyalira saatos garwa ngantunkeun
Mantan salaki Brendan Rodgers ngeureunkeun nyalira saatos garwa ngantunkeun. Kiridit Gambar- DailyMail

Naha anjeun terang?… Steven Hind kapanggih maot di kamar na di Hotel London Bosco populér. Babatur sapagaweanna yén anjeunna parantos maot sanggeus gagal pikeun digawé di sakitar Oktober 2017. Bek salaki Brendan Rodgers 'pamajikan nyandak nyalira nyalira saatos nyerat catetan nyatakeun'anjeunna henteu tiasa neraskeun'.

Putrana na Dituduh Narajang: Ngan saatos Brendan Rodgers nembe pisah sareng garwa, kasawat kulawarga na dituluykeun. Waktos ieu, putra Rodger (Anton) sareng tilu jalma sanés ngagaduhan masalah. Aranjeunna nyandak gambar nyalira nalika se * ually nyerang awéwé rumaja, hiji tindakan anu nyababkeun ditewak sareng pendakwaan di pengadilan.

Brendan Rodgers Son sakali ditahan sanggeus anjeunna nyerang fisik
Brendan Rodgers Son sakali ditahan sanggeus anjeunna diserang fisik. Kiridit Gambar- DailyMail

Langgar ieu nyarios parantos kajadian di Hotel Jury's Inn anu lokasina di Brighton dina bulan Juli 2011. Nyiksa, Brendan Rodgers ningali sidang pangadilan putrana ti galeri umum. Anton engké dibebaskeun saatos dituduh tina serangan * seal ual, anu dituduhkeun dadna 'A aib'

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Brendan Rodger urang Tina Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu